עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה, לאחרונה הוא לא נידלק, הוצאים סוללה וניסיתי להדליק אותו רק עם השנאי, אך זה לא עזר, הבאתי שנאי חילופי, אך גם זה לא עזר. פירקתי את המחשב, ואחרי התבוננות קצרה בלוח האם, זיהיתי רכיב שרוף, השאלה שלי מה זה הרכיב הזה ואם ניתן בכלל להחליף אותו. יש לי רקע באלקטרוניקה, חיפשתי שירטוט חשמלי של המעגל אך לא מצאתי. מצורפת תמונה של הרכיב השרוף שנמצא על לוח האם קרוב לזכרונות ולמקור מתח. (ריבוע אדום) אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט המצ"ב. עיקר השימוש - רינדורים ריאליסטים ב 3ds max + vray. בנוסף עבודה על סולידוורקס, והתוכנות הגרפיות של adobe. מעבד: INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-H97-D3H זיכרון: [ KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA GEFORCE GTX 760 SUPERCLOCKED w/ EVGA ACX COOLER 2GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: /LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ספק כוח: ENERMAX NAXN ADV 650W BRONZE קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 דיסק קשיח: [ SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB 2.5" SATA 3 תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין כי מציעים לי במקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי חבר'ה, אני קונה לעצמי מחשב חדש (ללא מסך) והבנתי ששווה להתייעץ עם החבר'ה פה. השתדלתי להתאים את עצמי לפורמט שהוצג: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח זה בסדר גמור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גלישה במספר דפדפנים + פתיחה של הרבה טאבים בכל אחד, ריבוי אפליקציות, הרצת מכונות וירטואליות (Vmware) - לפחות 1 שרצה ברקע, מוזיקה, תכני HD, גיימניג קל ביותר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X105…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rami367,

קניתי מחשב שבוע שעבר ואני רוצה לבדוק את האיכות של המפרט ;D אז ככה: - מארז PS03B ATX SILVERSTONE שחור - ספק כוח THERMALTAKE 12CM A.PFC LITEPOWER 700W - לוח DZ68DB B3 Z68 SATA3 USB3 DDR3 INTEL - מאוורר למעבד CORE i5 LGA 1155/1156 - מאוורר למעבד AM3/1366/1155/ HEAT-PIPE COLD BIT - זיכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 כמות 2 - כרטיס מסך Nvidia GeForce 560GTX 1G-5 P.O VIEW - דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA3 LP 64MB SEGATE - צורב AD7260 שחור SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DLS - מסך H2400 LCD LED 1:5000000DCR 5MS 24" MAG סה"כ 5,829 ש"ח מה אתם אומרים שווה? ;D ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Tommy Latipov,

ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לרואה חשבון לשימוש משרדי. 1. התקציב המקסימלי הוא כ 2500 כולל ציוד היקפי 2. עבודה משרדית א) אופיס, תמונות, אינטרנט, לא יותר מזה ב) מיועד לעבודה 3. דרוש ציוד היקפי הכולל מסך (בין 20 ל 22) מקלדת, עכבר, ורמקולים 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 7 מתוך 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - לוג'יק פי סי logicpc.co.il זה מה שיצא לי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 15995 Intel Pentium Dual Core 2.60GHz 2MB E5300 Box CPU 359.00 ₪ 1 359 ₪ 1 8255 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ₪ 1 288 ₪ 2 16236 Microsoft Wired Desktop 400 OEM - Keybo…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Evishiko,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר) * גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד * משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ran1809,

יש לי HP DV3-2150 עכשיו יש לי איזה בעיה, הרבה פעמים שאני מכניס את המטען המחשב לא נטען הוא רושם מחובר לא נטען. מה יכולות להיות הסיבות לכך..?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TOM_,

אהלן, אני מצרף תמונות עם המפרט. מדובר במחשב נייח. Windows 8.1 מקורי שרכשתי לא מזמן. יש שני דיסקים קשיחים - אחד של 500GB, והשני של 1TB, רגילים לא SSD. תודה. [ATTACH=CONFIG]6047[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6048[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by totlip,

הציעו לי את הציוד הנ"ל מיד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]למכירה ASUS Z87 DELUXE http://www.asus.com/Motherboards/Z87DELUXE/ ASUS GTX670 2GB OC http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC22GD5/ I5 4690K http://ark.intel.com/products/80811/Intel-Core-i5-4690K-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz הכל מורכב כבר ברמת העיקרון בתוך thermaltake לבן מטורף חסר ספר כוח ודיסק והוא עף 2,500 ש"ח[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by lip,

שלום, לאחר עיון בהמלצות השונות בפורום בניתי את המפרט הבא. המפרט מיועד למחשב ביתי, תכני HD, ותיכנות. כמו-כן אני מעוניין להשאיר אופציית שידרוג למחשב למשחקים בהמשך ע"י הוספת כרטיס מסך ואולי שידרוג של המעבד. אשמח לשמוע חוות דעת על יחס העלות תועלת והאם הרכיבים שנבחרו טובים ורמת השקט של המערכת כמו-כן אשמח להמלצה באיזה חנות כדאי לקנות את המחשב עם דגש על שירות ואמינות ולאחר מכן מחיר. לא מתוכנן OC. תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪270 מע…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bouscher,

אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב

13. הכי תותחי במחיר הזה שיכול להיות. כמו כן אני גם צריך שהמעבד יהיה טוב למצגות לבית ספר ולעריכת מצגות וידאו. כולל מסך 710T של סמסונג. המעבד - רצוי AMD Athlon 3500+ 939... ושגם הכרטיס מסך יהיה הכי תותחי שיכול להיות בתקציב זה. למשחקים כבדים כמו DOOM 3 וHL2 , שיעבדו חלק. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ויכול לעזור לי... אני צריך המלמות לחלקים הבאים ומחירים: ההרדיסק - עד 300 G שיהיה מהיר וטוב זיכרון - כרגע יש לי DDR-SDRAM 512 מגביית ואני רוצה עד 1 G של זיכרון צורב די וי די - אני צריך אחד טוב שיהיה עד 8.5 G של צריבה כרטיס מסך - תמליצו אתם *יש לי עד 6000 ש"ח השקע בזה תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח, מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ועבודה משרדית - תתכן הזרמת סרטים בפורמט 1080p - 4k לטלויזיית אנדרואיד טיוי. - קצת משחקי אסטרטגיה או משחקים לא אלימים שאפשר לשחק גם עם ילדים קטנים (נניח סימס, sim city או cities skylines) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10. 6. האם ישנה הגבלה או העד…

16. אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וקיבלתי מפרטים מאחת החנויות בעירי. לרוע המזל במחשב נייד לא ניתן לבנות מפרט וחייב לקנות מפרט קיים כבר שיש לחברות... בכל מקרה, בחנות בעיר שלי מציעים את המחשבים הבאים ורציתי לדעת אם המפרט שווה את הכסף או שווה בכלל. חשוב לציין שאני מעוניין במחשב חזק למשחקים. מפרט 1: DEll inspiron N5110 3009/3011 [table][tr][td]מעבד[/td] [td]intel core I5 2430M 2.4GHz, 3MB cache'1333MHz[/td] [/tr] [tr][td] זיכרון פנימי[/td] [td]8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td] [td]STA 640GB[/td] [/tr] [tr][td]כונן אופטי[/td] [td]DVD+RW DUAL LAYER[/td] [/tr] [tr][td]מסך[/td] [td]LED 15.6'' 1366*768[/td] [/tr] [tr][td]כרטיס מסך [/td] [td]nVidia G…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Mcx_Lite,

אני מעוניינת במחשב נייד עד 2500 שקל שיהיה בגודל 13.3 אינצ' (או 14 למרות שהם לא כל כך שכיחים), לרוב לעבודה עם אופיס, ותוכנות לסטטיסטיקה, מדי פעם צפייה בסרטים וקצת אינטרנט. חשיבות שהמחשב יהיה קל וקטן(אני מתיינדת איתו הרבה) אני נוסעת בקרוב לטיול בברלין, יהיה זול יותר לקנות מחשב משם ולהביא אותו לארץ? תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, מחפש עבור חבר מחשב נייד עם הקריטריונים הבאים: דיסק SSD מסך מגע מסך 15 תקציב: עד 4,000 אני לא מצליח להבין מדוע, אבל כמעט אין דגמים שמגיעים עם SSD, כולם מגיעים עם דיסקים רגילים או איזה סוג של SSD קאש, בחלק מהחנויות שמתמחות בניידים אני רואה שאפשר תמורת תוספת תשלום להחליף את הדיסק הקיים ב SSD, השאלה אם זה לא פוגם באחריות למחשב? זה לא יפגום ב RECOVERY של המחשב אם חלילה הוא יצטרך? ולכן אני מחפש דגם שמגיע "מהמפעל" עם SSD, אשמח להמלצה בנושא . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by המפרט,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן ויעיל ללימודים. חשבתי על הWIND בעיקר בגלל המשקל. שאלתי היא אם הוא יוכל לתפקד כמו שצריך עם תוכנות כבדות כגון MATLAB, maple, eclipse ותוכנות שכסטונדט להנדסה אפגוש בעתיד? בתודה מראש, אריאל

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן ותודה מראש על העזרה. אני כבר גולש בפורום כמה זמן וזו פעם ראשונה שאני זקוק לעזרה. אני מתחיל ללמוד בקרוב לתואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב נייד חדש. חשוב לי: 1. 13 - 14 אינצ' עדיפות למט. 2. מעבד חזק יחסית. 3. ניידות גבוהה וסוללה יחסית חזקה, אני הולך להסתובב איתו כל היום. 4. מסך מגע זה יתרון. 5. כרטיס מסך של ג'פורס שיריץ לי קצת משחקים זה גם יתרון. המחשב הולך לשמש בעיקר לוורד, אופיס ואקליפס, והוא הולך להיות איתי בשיעורים. כנראה יהיה לי מחשב נייח חזק בנוסף. מחיר בסביבות 3000 שקל, אולי יותר, אני גמיש. כרגע ראיתי את זה - http://www.asus-sale.co.il/Product/2936191/Asus-S451LB-i5-4200U-Touch-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14 אבל אני לא מצליח למצוא עליו יותר מידי מידע, מישהו יודע איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 16.5" בפחות מ3000 ש"ח לצורך אינטרט, מוזיקה, סרטים ועבודה משרדית בסיסית. בחיפושי אחר נייד שכזה ראיתי שיש דגמים שמגיעים עם מעבדי I3 במהירויות 2.1 או 2.4 ויש דגמים שמגיעים עם מעבדי intel pentium במהירות 2.1 או 2.3 למיטב ידיעתי, 2 הדגמים הם כפולי ליבה עם ארכיטקטורה שונה, התדרים שלהם זהים גם כן (פחות או יותר). מן הסתם מעבדי intel pentium זולים יותר. שאלתי היא: האם עבור מחשב עם צרכים דיי בסיסיים כדאי להשקיע את הסכום הנוסף עבור הדגמים עם מעבדי I3? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי לפטופ חדש מחברת acer, הדגם הוא - aspire v5-473p, מגיע עם כרטיס גרפי סטנדרטי intel 4400. מערכת הפעלה - win 8.1. חיברתי את הלפטופ בפעם הראשונה לטלויזיה דרך כבל hdmi רגיל, התמונה עברה ואחרי 3 שניות המסך נעשה כחול. וידאתי שאכן המחשב מכוון ל- duplicate screen, התמונה עברה שוב ל-3 שניות ושוב קפצה חזרה. עכשיו כשאני מחבר זה בדר"כ לא עובד, ומדי פעם התמונה מופיעה לכמה שניות, מדי פעם לקצת יותר, ומדי פעם לא עובדת בכלל. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס הגרפי, הוא בכלל לא קולט שיש טלויזיה שמחוברת (הוא מראה רק את המסך ואת intel widi). חשוב לציין: 1. ניסיתי עם לפטופ אחר, הכבל והטלויזיה עובדים כראוי. 2. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. 3. ניסיתי כל מיני קומבינציות של - קודם לה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני קונה השבוע לפטופ לצרכי גימינג כבדים, הרכבתי אותי בעצמי באתר של DELL רק רוצה לוודא שהכל לדעתכם נראה בסדר ושאין מעבד חלש מידי או כרטיס מסך חלש מידי Alienware - R4 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 32GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Silver 2560X1440 QHD תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shar7770,

שלום חברה, אז חבר הכין לי מפרט למחשב אבל הייתי שמח לקבל דעות נוספות. https://www.tms.co.il/31808 המחשב מיועד למשחקים כמו dota2 csg. אם יש איזה משהו שמומלץ לשנות וכו אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים