עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YARONGT,

שלום חברה . אצתרך את עזרתכם בבנית מחשב גיימינג בתקציב של 4500 כולל מסך. תודה לעוזרים אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לקחת אני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. הי - אני רוצה להרכיב מחשב לטובת בדיקה כלכלית לכדאיות של כריה של אטוריום הסכום שהקצבתי לטובת הנושא הוא 2500$ אשמח להצעה למפרט בנושא (כ 6 כרטיסי מסך ) אם למישהו יש גם הכרות (מחשב דומה בבית\ בעסק) גם אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים והאמינות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום חברים, אני מחפש להחליף מחשב אחרי הרבה שנים, לשימוש "ביתי" רגיל ובעיקר לעבודה עם קטלוגים גדולים ב- Lightroom כתחביב. עם הידע המאוד (מאוד) בסיסי שלי ניסיתי להרכיב מפרט וזה מה שיצא: קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים AMD Ryzen 5 3600 Tray 1 786 ₪ קירור למעבדים AMD Wraith Spire Cooler no LED 1 24 ₪ לוחות אם Asus PRIME B450M-A 1 340 ₪ זכרונות Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 …

4. שלום ברצוני להתחיל ללמוד לפתח אפליקציות ומשחקים עבור מכשירי IOS בעיקר לאייפונים (אם זה משנה) אני מעוניין בזה יותר כתחביב פחות כמקצוע (אם אפשרות אולי להרוויח כמה שקלים בעתיד) אז השאלה שלי היא איזה דגם של IMC בסיסי אני צריך כאדי שהוא יעמוד בדרישות בצורה סבירה עד טובה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, דיסקים קשיחים וקירור למעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

6. שלום לכולם, פתחתי לא מזמן אלופן הקלטות בבית, עד עכשיו היה לי מחשב פשטו מעבד i3. אבל המחשב התחיל לעשות לי בעיות, נהיה ממש איטי. אני עובד ומקליט בתוכנת קיובייס וגם מכין פלייבקים במידי בתוכנה. יש לי כ 4000 ש"ח. מה האפשרויות שלי? אפשר למצוא במחיר כזה מחשב שיעבוד טוב? תודה מראש לכל העונים!!!

7. אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Palsar3,

שלום..לפני לימודי תקשורת אינטראקטיבית ומעוניין לשדרג את הנייד למכשיר חזק שיעמוד בפיתוח שפת קוד ממושכת ועבודה עם בסיסי נתונים , אנימציה מידול ורינדור דמויות בתלת מימד , עריכת קבצי וידאו והוספת אפקטים (אפטר אפקטס) ואיור ועריכה באילוסטרייטור ופוטושופ בגרסאות העדכניות ביותר. מה אתם חושבים על הלנובו y510p? מצד אחד המפרט שלו נראה מרשים..מצד שני אני לא מכיר כל כך את סדרת הideapad מבחינת אמינות ועמידה בתנאי עבודה לחוצים וממושכים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by adam42,

היי כולם, אמא שלי צריכה מחשב נייד לצרכי מייל ועיבוד תמלילים. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). בנוסף היא משתמשת בתוכנה בשם Scribe לתמולול סרטים, שאינה מצריכה חומרה מיוחדת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13" ל14" * רזולוציית המסך? לא חשובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. היא תהיה בדרכים לא מעט. 8 שעות זה סבבה לגמרי, אבל אפשר גם פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום,<br> כתבתי כאן הודעה לפני חודשיים בערך בבקשה על המלצה על מחשב נייד. המליצו לי על דגם של dell latitude שנה שעברה שאכן קראתי עליו ביקורות ונראה שהוא ממש מתאים לצרכים שלי. הבעיה היא שהוא דגם ישן ולא ניתן להשיג אותו בשום מקום, לכן אשמח להמלצה דומה. הדרישות, מתוך ההודעה הראשונה שפירסמתי: בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשב הזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אחרי 5 שנים, גם מחשב הגיימינג שלי התחיל לקרטע, והגיע הזמן להתחדש אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אולי אפילו קצר יותר בשביל הקריטריונים האחרים (בסעיף הבא). 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש. dark souls 2? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24" של 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. התוכנית הנוכחית שלי היא משהו שיחזיק לפחות שנה על הרזולוציות הגבוהות, ואולי גם יותר מכך. קשה לי למצוא את ה sweet-spot של "יחזי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by שמואלל,

שלום שוב אני 8) רציתי לדעת איך המפרט הזה לדודה שלי מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים יש משו לשפר? ועוד שאלה המעבד שסמתי לאיזה מעבד intel הוא משתווה?ועוד שאלה איזה צורב הכי מksp תודה שמואל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167571307.JPG או זה יותר טוב? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Micro Tower CI-6K31 Front USB 300W 1 255 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 1 251 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ Gigabyte GA-M61VME-S2 + 6100 n400 VGA Socket AM2 Motherboard 1 460 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ סה''כ: 6 1737 ¤

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי.. אני חדש כאן=] אממ אני רוצה לשדרג את מפרט המחשב שלי, וזקוק להמלצות! תודה רבה לעוזרים=] המפרט הנוכחי: מעבד: E2160 1.80GHz של אינטל לוח אם: msi p6ngm-fd 775 1glan ספק כוח: אין לי מושג אבל משו נורמלי מינוס כ.מסך: GeForce 8500GT 512MB ראם: 3GB 667MH המפרט שברצוני לשדרג: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ספק כוח: Thermaltake Toughpower QFAN 500W Cable Management כ.מסך: GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe קירור: Thermalright Ultima 90I CPU Cooler + Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ראם: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit מארז: NZXT APOLLO BLACK NO PSU יצא לי 4265 שקל... יש לי XP …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית (אני ארכוש 3 כאלה במידה והוא יהיה טוב) בכל מקרה רק מחשב- ללא מסך. היעוד שלו זה ויסטה אז חשוב שזה לא יקרטע איתה ויעבוד מספיק מהר ותוכנות רגילות כמו אופיס (יעבדו עליו עוד תוכנות מענף התיירות אך הן לא כבדות או משהו) אני רוצה מחשב בתקציב הנתון ואם אפשר תרשמו לי בנפרד כמה אמור לעלות VISTA business ואופיס 2007 (צריך רק וורד אקסל ואווטלוקוזהו) אגב אם אני קונה ויסטה נגיד ב-700 שקל זה רק למחשב אחד מתאים הרישיון? (עסק אז זה צריך להיות חוקי) זה משהו שהציעו לי איזה חברה במחיר של 2480 לפני מעמ- בדקתי וזה נראה לי יקר מחשב Lenovo ThinkCentre M55 Tower מחשב E2160 1.80/GMA/1G/160G-7/DRW/VB Tower M55 אחריות 3 שנים בבית הלקוח NBD DOWNGRADE TO …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nadav1,

מעוניין במחשב ביתי שיתאים לכלל בני הבית 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K-5K במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 0.5K 2. מה שימושי המחשב: אופיס, צפייה בקבצי ווידאו (גם HD), משחקים (FIFA, SIMS) וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך איכותי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 9 (שקט מאוד) 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: WIN 7 , התקנה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רחובות (אפשר KSP ,IVORY או אחרת), שירות טוב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): אינני מתמצא מספיק, התקנים רגילים שיתאימו לשנים הקרובות 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by דניאל,

מישהו יכול לעזור לי לעשות מפרט למחשב שיהיה מעולה לעבודות גרפיקה?? ויהיה מאוד חזק ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תקציב: כ-2500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת... מטרה: משחקים, Matlab ושימוש ביתי כללי אין צורך בציוד הקפי לא חשוב עיצוב או קירור. שקט יהיה נחמד. אין כוונה לעשות OC יש לי מסך רחב 22 אינטש, 1680x1050 חשבתי על המפרט הבא: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרון 4GB - 2x2GB DDR2 800, Kingston/Ceon כרטיס מסך Gigabyte 9800GT 512MB DDR3 או MSI HD4830 512MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB של Seagate או Hitachi DVD-RW X22 מארז וספק ג'נרים, 500W המחיר באייבורי למחשב דומה (עם 2GB זכרון וכרטיס מסך 9400GT) הוא 2245 ש"ח, אני מעריך ששדרוג הזכרון וכרטיס המסך יעלו 300-400 ש"ח נוספים. הערות ושאלות: 1. נראה לי שעדיף Q6600 על פני E8400 כי הפער לטובת E8400 במשחקים די קטן, והפער לטובת Q6600 בריבוי י…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בנוסף גם זקוק לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, צורב DVD. אין העדפה בנוגע לחברות. בנוגע לקירור, האם נדרש קירור מעבר למאווררים שמגיעים עם המחשב? מחשב שקט, לא מתוכנן OC. ולשאלה - האם המפרט הבא הוא טוב לדעתכם (נלקח מאתר זד מערכות מחשב): 1. לוח אם - אינטל מקורי - BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ 2. מעבד - Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB 3. זיכרון - 4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG 4. כרטיס מסך - FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI 5. דיסק קשיח - WD640GB SATA II 32MB 6. כונן - DVDRW X22 S.ATA 7. כ.רשת - 10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller 8. כ.קול - Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S 9. יציאות נוספות - DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO 10. סט מולטימדיה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by johnplon,

יש סיכוי לקישור לדרייבר לנייד הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ככה: חבר טוב שלי מהנדס באינטל קיבל את המעבד במתנה..אל תשאלו איך ולמה. הוא רוצה להתאים למפלצת הזאת לוח אם, זיכרון, כונן קשיח מארז וספק. הוא לא צריך חלקי פריפריה כמו עכבר מקלדת. יש לו מסך שהביא מארה"ב לפני חודש "24 EIZO. בגדול הוא לא מעונין ב-OC (אולי משהו קליל כי הוא "שמע" על זה..). תוכנות גרפיות כגון REVIT,PRO FLASH ועריכת REAL TIME. הדרישה העיקרית והחשובה שהוא יכול להריץ ללא כל בעיה סרטי FULL HD חלק ללא כל תקיעות וקירטועים..הבן-אדם הביא כמות של סרטים לא יאומן..ואם צריך הגדלת תקציב אין לו בעיה, אבל זה תנאי הכרחי. שימו לב שהתקציב הוא ללא מעבד, כלומר ללוח, זכרונות כוננים קשיחים ומארז וספק. בשום מקרה הוא לא מוכן כרטיסי ATI והוא מעוניין רק ב-NVIDIA. חובה יציאת קול דיגיטלית…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by juliafe,

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=LT-RD33-4497&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 הדגם הזה נמכר בדרך כלל בסביביות 7000 - למה כאן הוא ב-3000? נראה קצת חשוד. לא מצאתי שום איזכור שזהו מחשב משומש.מחודש.. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asafwas,

שלום לכולם מאחר והנטבוק של לנובו S10E המעולה החל להיות איטי ביותר. אני מעונין לפרמט אותו חזרה להגדרות יצרן. שאלתי היא האם גם הווינדוס שהגיע איתו יהיה מותקן? איך עושים פירמוט למחשב זה כך שבסיום המחשב יעלה את ווינדוס ואופיס המותקנים בו כרגע? אשמח להתייחסות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by LOL,

שלום יש לי acer one ופתאום המקלדת שלו התחילה להשתגע וחצי מהאותיות לא מוכנות לרשום את מה שהם אמורות זה מה שיוצא שאני רושם את כל הא-ב אבגדה4ז1טיכ2מנסע*0קרשת שימו לב שהאותיות שלא עובדות הם לא קרובות למספרים שהם רושמות ולא זכור לי ששפכתי משהו על המחשב יש איזה משהו לעשות או לבדוק לפני שאני מברר עם המחשב עדיין באחריות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן, כבר כתבתי פה הודעה בעבר, אבל אז טווח המחירים הרצוי היה שונה, ועכשיו אני מחפשת נייד עד 5000 ש"ח - ורצוי פחות, אז אני מניחה שההמלצות ישתנו בהתאם. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, במשקל של 2 קילו ומטה, ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם - אבל לא הרבה אז זה לא הדבר המרכזי. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by omrizb,

אהלן, מעוניין לקנות מחשב נייד כשהדגש הוא על מסך גדול ונח. חשבתי על Dell STUDIO 1737 T6400 X4500 בעל מסך "17 שעולה מעט יותר מ4000 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? יש אולי רעיונות נוספים? תודה מראש, עמרי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים