ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני כבר שבוע וחצי - שבועיים מתייעץ עם אנשים, גם פה וגם לא מפה זה המפרט הסופי תגידו לי אם תמרואים משהו לא טוב שכדאי להחליף בבקשה, תודה.. מראש :F מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb לוח אם - GIGABYTE GA-8I945PG-RH זכרונות - TWINMOS DDR2 1G MB 667MHz (כפול 2 - 2 ג'יגה) דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב דיוידי - LG H10AK x16 Bulk Dual Layer מארז - COMPUCASE CI-6A19 ספק - HEC-400TRT 400W כל זה יוצא סביבות ה4000 שקל כרטיס מסך מחנות נפרדת - X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E עוד 1300 שקל ~ יוצא 5300 - 5400 בשוגי שגעוני אוקיי, מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה לגבי קניית המחשב, כרגע חייל משוחרר שעומד להיכנס ללימודים בשנה הקרובה עם תחביב של עריכת סרטים . מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת למחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב, התקציב הוא 5000 ש"ח היעוד הוא למשחקים חדשים, כי לדעתי מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים מסוגל לעשות הכל. תאכלס אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג או עיצוב. אין צורך בציוד הקפי, רק צורב.לא צריך Cd-rom. לא ידעתי עד כמה המפרטים באשכול המפרטים מעודכנים. אז החלטתי לשאול כאן. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעתכם על מפרט שהרכבתי והצעות לשינויים שיגדילות עלות/תועלת: . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) photoshop, capture NX, lightroom, SolidWorks, 3d Maz השימוש הוא תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, את המפרט הזה אני מרכיב לאחותי הקטנה. כראוי לילדה בת 12 הרבה יותר אכפת לה איך המחשב נראה (ז"א מארז, רמקולים, מקלדת וכולי) מאשר איך הוא מתפקד, אבל עדיין אני בונה עליו למשחקי רשת וכולי. בכל אופן אני אעריך הערות
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לפתוח עסק בקרוב ורוצה מחשב נייד חזק ומהיר, אבל גם קל ואלגנטי (רצוי גם יפה). נעבור לפורמט המוכר: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג במעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בעיקר - אופיס ומיילים ודפדפן (בריבוי חלונות ומשימות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חשבתי על מסך P2422H בסיסי של Dell ועל סט עכבר-מקלדת פשוט של logitech. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כל המפרטים ברמה שאני מחפש באי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב או טאבלט שישמש אותי כמחברת חכמה בלימודים. נתקלתי במספר מכשירים שנראים לי מאוד מתאימים אך בטווחי מכירים שונים ומשווקים שונים. הצרכים שלי: זיכרון: לפחות 50GB פנוי לא משנה SSD וא HDD. מסך: FHD מומלץ IPS בגודל של 13.3inch או 14inch. משקל: קל ככל האפשר אבל אני מתפשר פה. מעבד: חזק יחסית I3 לפחות. ראם:4GB לפחות. המכשיר כמו שאמרתי מיועד בשביל לימודים והעיקר שלי יהיה שימוש במסמכי office וספרים אלקטרונים אבל גם משחקי אינדי ברמה של limbo למי שמכיר. מה שחשוב מאוד זה שהסוללה תיהיה בסביבות ה10 שעות ללא טעינה ומומלץ אף יותר. כמו שאפשר להסיק אני מעוניין במכשיר מבוסס windows 8 pro אל תשאלו למה זה פשוט עניין של נוחות. מצאתי מספר מכשירים שמתאימים לצרכים שלי פחות או יותר.…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1066 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪960 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כרטיס מסך: HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כמות: 1- מחיר: ₪1450 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪4,730 מסך DELL U2311 ב-1,150 שקלים סה"כ כולל מסך: 5,880 ₪
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12833 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12472 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12548
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב מבוסס אינטל למשחקים אבל בתקציב יחסית נמוך. 1. מעבד 3ghz 800mhz s775 מה בדיוק אומר הs775 ? והאם המעבד טוב ? 2. לוח אם איזה לוח יש בטווח מחירים נמוך ללא יכולות המהרה או פיצרים מיוחדים אבל שיעשה את העבודה ? בהצעה יש asus p5s800 או p5p800. 3. דיסק קשיח 80GB 8MB לקנות SATA ? 4. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים הכי חדשים אבל עם מחיר ממוצע לא צריך להגזים. 5. הצעה לצורב די וי די ? 6. מסך הבנתי שכדאי amsung 795df בטווח מחירים האלו. יש משהו יותר טוב ? תודה מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני קצת מאבד את עצמי בין כל דגמי המעבדים שיש, והתקשיתי למצוא נתוני בנצ'מרק למעבדים עדכניים. ??? אז רציתי לשאול על ההבדל בין שני המעבדים הספציפיים שבנושא - האם ישנו פער משמעותי בביצועים, בהנחה שיתר נתוני הנייד דומים? אם כן, באילו שימושים יהיה הבדל משמעותי יותר ובאילו פחות? T6400 2.0 GHz, FSB 800 MHz לעומת P8600 2.4 GHz, FSB 1066 MHz *אני יכול לציין נתונים נוספים אם רלוונטי... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו שייצאו כל הכרטיסים החדשים של ATI , אני מבולבל ואני רוצה מפרט חדש ( אני לא יודע אם המפרט שבחתימה הוא עדיין שווה ) - - מטרות : משחקים כבדים יחסית , אינטרנט - תקציב : 6000 , חריגה מקסימום 100 ש"ח , שקל לא יותר! - חובה הרכבה במעבדה ( שתיכנס בתקציה ) - AMD 3000+ - 1024MB ( 512X2 ) - כרטיס יותר חזק מ6600GT ( כמו שאתם רואים במפרט שחשבתי לקחת יש לי X800GT ) - מארז עם Firewire , או לוח אם עם Firewire . - 160GB , SATA או SATA II - חנות לא חשובה . ציוד היקפי : - מסך LCD של סאמסונג ( 730B ) - מקלדת ועכבר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לבנות מפרט לאבא אבל יש לי כמה התלבטויות... הרכיבים שאני בטוח לוקח: Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO - הולך אלי, הוא מקבל כנראה את המאטרוקס מלניום Logitech Z-560 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX LITE-ON DVD 16*48 Retail Black WD 120GB 7200RPM 8MB מה \ארני לא יודע מה לקחת זה: לוח (חובה 4X2 IDE) זכרון (512) מסך (17 LCD) מארז (מידי טאוור) מקלדת ועכבר *הערה - לא מתוכנן שום אוברקלוק על המחשב. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז עד עכשיו נסגרתי בערך על: מעבד - Intel Core i5-4570 Haswell 3.2GHz Box כולל מאוורר[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]לוח אם - Gigabyte דגם GA-B85M-HD3 צ'יפסט B85 תושבת 1150[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer זכרון - Corsair 8GB DDR3 1600MHz דגם CMZ8GX3M1A1600C10[/TD] [/TR] [/TABLE] מבחינת צורב מקלדת וכל השאר זה שטויות לבחור, נתקעתי עם הנושא של איזה מארז, האם להוסיף עוד מאווררים למארז ואיזה ספק כוח צריך בשביל המפרט הזה. אשמח אם מישהו יכול לעזור ואם גם יש הערות על המפרט אני ירצה לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך בבקשה את עזרתכם בקניית מחשב חדש לנער מתבגר למטרות גיימינג בינוני עד 6400 ש"ח. בניתי מפרט בTMS לפי דוגמאות שלקחתי ממפרטים שנבנו פה בפורום: https://tms.co.il/builds/391167 מה אומרים? אשמח לעצות! תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - פורטנייט, פאבג׳י, רובלוקס עבודה משרדית - אופיס, אינטרנט... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בגלל ש KSP ממול הבית שלי אז החלטתי לקנות משם. מחשב + צורב + מקלדת ועכבר. מחשב שמיועד להכל...תקציב קשה, אני יודע. תודה מראש !!!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מחשב גיימינג עד 4200 שקל, אפשר לחרוג מהתקציב ב300 שקל אם זה יעזור, דברים מהצד כמו ווינדוס לא להכליל יש בעיה, הכסף הוא רובו זיכוי מבאג שקיבלנו על מחשב קודם שנהרס, הם מרכיבים מחשבים בכלל? אם לא מישהו יכול לבדוק אולי איזה מחשב כדאי לקנות מהמורכבים שם? למרות שזה באסה אין ברירה...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא : הלוח של Chaintech שכולל כרטיס מסך, אבל לוקח מהזיכרון. למערכת משרדית: האם עדיף כרטים מסך (Innovision GF4 64MB + פחות זיכרון(למשל 256MB במקום ה - 512 שהוצע במפרט ? מה יעבוד טוב יותר ? האם ה - Chaintech יקצה רק 64 מגה למסך וכל השאר לעיבודים האחרים (כלומר יותר זיכרון סה"כ) ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז לפני שאני מוכר את כרטיסי המסך שלי, ארצה לקבל את הערכת המחיר שלכם לגביהם. מדובר ב2 כרטיסי SAPPHIRE 100282SR Radeon HD 5850 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102857 וב2 כרטיסי SAPPHIRE TOXIC 100282TXSR Radeon HD 5850 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102881 בברכה, אור כהן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי מעוניין לדעת מהו מחיר הגיוני למסך ולספק הכוח הנ"ל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! רכשתי לפני בערך חודשיים מחשב נייד ASUS F3SC, שממנו אני מאוד מאוד מרוצה. עכשיו לפטופ הוא לא כמו דסקטופ, אז מה בעצם הם העשה ואל תעשה של המחשבים הניידים? אני כרגע בתקופת נדידה אני זז הרבה, טס לחו"ל גר בדירה מושכרת וכ'ו וכ'ו ככה שאין לי גישה לדסקטופ ובעצם לאן אני חותר בכל החפירה הזאת, האם אני יכול להשתמש בלפטופ כדסקטופ לכל דבר? האם אני יכול בעצם להשאיר אותו דלוק כל הלילה להורדות וכל מיני דברים מהסוג הזה? (עד היום נמנעתי) אני משתדל כמה שפחות להעמיס עליו אבל מצב שני הוא גם נשאר דיי "ריק" הייתי רוצה לקבל כמה טיפים על שימוש נכון בלטפטפו כל הסיפורים האלה שעדיף שהמחשב מחובר לחשמל להוציא את הסוללה, להשתמש בה כמה שפחות אבל לפרוק אותה מינימום פעם בחודש או בקיצור כמו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לשימושים אקדמיים ומשחקים. נתקלתי בזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=25011 האם יש מחשבים עם ביצועים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוהה (עד 400-500 ש"ח) או שבפחות אני יכול למצוא משהו בדיוק באותה הרמה? תודה! נ.ב - אם אתם ממליצים לקחת את המחשב הנ"ל. זה באמת הבדל גדול עם הזיכרון של הכ.מ 2 או 4 ג'יגה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-