ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב אני רוצה להתייעץ אתכם בטרם קניית מחשב נייח למשחקים, ללא ציוד היקפי (ללא מסך, רמקולים וכו') ישנם כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, ודורש שהם ייכללו: מעבד CORE i5 זיכרון 16GB DDR4(אלא אם כן תתעקשו ש8GB זה מספיק בהחלט?) דיסק קשיח לפחות 1TB HDD SSD בנפח 128GB, למערכת ההפעלה ודברים נוספים כונן צורב DVD אפשרי לחרוג ב200 ש"ח אם הדבר שווה ראיתי כמה מערכות מחשב בKSP http://ksp.co.il/?uin=28225 , http://ksp.co.il/?uin=19072 , http://ksp.co.il/?uin=30006 אחת מהן יכולה להתאים? כדאי אחרת? תודה ולילה טוב איתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות מחשב נייד כשהדגש הוא על מסך גדול ונח. חשבתי על Dell STUDIO 1737 T6400 X4500 בעל מסך "17 שעולה מעט יותר מ4000 ש"ח. מה אתם אומרים עליו? יש אולי רעיונות נוספים? תודה מראש, עמרי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשום , כמובן למשחקים +כרטיס מסך בעל 2 חיבורי DVI תודה לכולם
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע נגנב לי המחשב הנייד, ממש מהבית. המחשב הואר של toshiba, ואני רשום לאחריות המורחבת שלהם "no matter what", שאמורה לחסות גניבות. האם זה קרה לעוד מישהו? האם הם נתנו לו מחשב חלופי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה מראש לכל המסייעים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס ואולי כבסיס למדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס והורדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכננים רכישה של מחשב פשוט לבית או למשרד? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר, ונוציא את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a4%d7%a9%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסינו להרכיב מפרט למחשב חדש למשחקים וקצת לאינטרנט, אבל אנחנו לא מבינים הרבה אז זאת התוצאה: 1 AMD Athlon XP 2700 - 256K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Year Warrant 1 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 1 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI - Retail 1 WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 1 LITEON CD ROM X52 - Black 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 ANTEC 3700BQE Black Quiet 350Watt PSU מה דעתכם? האם שכחנו משהו? האם חסר מאורר? האם צריך להוסיף מאורר בנפרד למעבד או שהוא בא עם? האם להחליף לספק כוח חזק יותר? האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר? (אנחנו לא מבינים את ההבדלים בין כרטיסי המסך - איך יש כרטי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד I7 860 . לוח אם Gigabyte P55M- UD - 2 + גוף קירור scythe mugen 2 rev b כמה שווים החלקים האלה למכירה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ WIN7 (חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 גיגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. 1. מה התקציב המקסימאלי?1501 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, מבקש המלצה למחשב נייד עם דרישה אחת עיקרית- מחשב שנחשב מומלץ עד 1-1.1 קילו. עם עדיפות למעבד i3/i5. במידה ולא קיים מחשב מומלץ עם הנתונים הנ"ל ארכוש כנראה טאבלט ASUS Transformer Infinity. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב לעבודה משרדית (אני ארכוש 3 כאלה במידה והוא יהיה טוב) בכל מקרה רק מחשב- ללא מסך. היעוד שלו זה ויסטה אז חשוב שזה לא יקרטע איתה ויעבוד מספיק מהר ותוכנות רגילות כמו אופיס (יעבדו עליו עוד תוכנות מענף התיירות אך הן לא כבדות או משהו) אני רוצה מחשב בתקציב הנתון ואם אפשר תרשמו לי בנפרד כמה אמור לעלות VISTA business ואופיס 2007 (צריך רק וורד אקסל ואווטלוקוזהו) אגב אם אני קונה ויסטה נגיד ב-700 שקל זה רק למחשב אחד מתאים הרישיון? (עסק אז זה צריך להיות חוקי) זה משהו שהציעו לי איזה חברה במחיר של 2480 לפני מעמ- בדקתי וזה נראה לי יקר מחשב Lenovo ThinkCentre M55 Tower מחשב E2160 1.80/GMA/1G/160G-7/DRW/VB Tower M55 אחריות 3 שנים בבית הלקוח NBD DOWNGRADE TO …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות שגם במצב שינה המחשב ימשיך להפעיל תוכנה מסוימת או להמשיך להוריד קבצים. כמו מצב שינה בסמראטפון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין הרבה במחשבים, מעולם לא הרכבתי מחשב כך שאולי עדיף מחשב שמורכב בחנות? אני רוצה שהוא יריץ: - תוכנות עריכת תמונה, לעבודה עם תמונות כבדות ממצלמה מקצועית, כגון פוטושופ, לייטרום וכד'. - תוכנות עריכת מוזיקה, כגון אייבלטון לייב - סרטים באיכות ׁגבוהה - אינטרנט, אימיילים, פייסבוק חשוב שהמחשב לא יעשה הרבה רעש כדי שאני לא אשתגע. *בעיקרון יש לי מסך, אין צורך לקנות מסך *יש לי כוננים ניידים לאיחסון, לא חשוב לי מקום איחסון *גם עכבר ומקלדת אני יכול להשיג בקלות ולא חשוב לי איך הם יהיו *צריך מערכת הפעלה ווינדוס, לא חשוב איזה *מחשב ביתי, לא מחשב נייד!!! עדיף ממש כמה שיותר ז…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,<br> כתבתי כאן הודעה לפני חודשיים בערך בבקשה על המלצה על מחשב נייד. המליצו לי על דגם של dell latitude שנה שעברה שאכן קראתי עליו ביקורות ונראה שהוא ממש מתאים לצרכים שלי. הבעיה היא שהוא דגם ישן ולא ניתן להשיג אותו בשום מקום, לכן אשמח להמלצה דומה. הדרישות, מתוך ההודעה הראשונה שפירסמתי: בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשב הזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא,רק אם ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS 2, THE WITCHER 2, AC:B -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי MSI WIND U100 עם WIN XP רציתי לדעת האם מומלץ להתקין עליו WIN 7 והאם זה משנה לגבי האחריות-המחשב נקנה ליפני למעלה משנה וחצי. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב המקסימלי-2200 שח לנצל את כל התקציב לא ניתן לחרוג המחשב ישמש לעבודה משרדית, תכני HD, משחקים בעיקר לgta אין צורך במסך, קיים אחד בגודל 19 אינצ' הגדרות גרפיות- מה שאפשר להוציא מתקציב כזה. אין צורך בציוד היקיפי. אין צורך בצורב. אין חשיבות קריטית לשקט(5) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין עדיפות לחנות מסויימת, מגורים במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בקרוב. רצוי לשמור על אופק שדררוג. הערות: אני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר מחשב למשחקים, ובכל זאת אני מבקש שתנסו להוציא את המיץ מהתקציב למטרה זו תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש חדש בשטח ומעוניין לקבל את חוות דעתכם עבור המפרט הנ"ל: מעבדי אינטל? Price P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1280 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P-4P800 sb,SATA,lan 640 זכרונות? DDR 400 256MB Kingston 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE RADEON 9200 TV,DVI 128MB 410 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 SONY 1.44 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי נייד של טושיבה בארה"ב ועכשיו שהבאתי אותו לארץ אני רואה שכתוב על השנאי שמתחבר לחשמל 100 v ולא 100-240 v אז אני מבין שלא כדאי לחבר אותו לחשמל בארץ, נכון? התקשרתי לשירות לקוחות של ושיבה בישראל (שהיה ממש קשה לתפוס אותם והשירות היה מאוד מנפנף ולא איכפתי) והם אמרו לי שאני צריך לקנות שנאי שמתאים לארץ ושהם לא מספקים אותם לניידים שנקנו בחול. רציתי לשאול אתכם איפה לדעתכם כדאי לי לקנות שנאי כזה ומה אני צריך לראות שכתוב במפרט שלו כדי שאני אדע שהוא מתאים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, משחקים (לפחות עבור השנתיים הקרובות) ועבודה שוטפת. רצוי שישרוד במבחן הזמן את הארבע שנים הקרובות. * גודל המסך? 13~ אינץ' (זה הגודל האידיאלי, אתפשר גם על כל גודל אחר שיבוא עם מפרט שמספק את צרכי). * משקל רצוי? לא משמעותי. כמובן שעדיף קל עד כמה שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3+ (המטרה המקורית הייתה 7~ שעות ולכן כמה שיותר, יותר טוב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך אפשרות לחבר לתחנת עגינה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מניח שחסר לי קירור למעבד - אשמח להמלצה לקירור שקט. חסר לי עוד משהו? לא צריך ציוד היקפי לא מתוכנן OC מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤902 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS4 ¤747 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39294 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤639 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=37375 כונן ASUS DVD-E818AT X18 DVD ¤103 כמות:1 http…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים! אני צריך מפרט לבן דוד הוא לא כזה מבין במחשבים אז הוא ביקש ממני לסדר לו הצעה. מחשב לשימושים רגילים..לא משחקים, מה שכן הוא אמר שהוא ירצה לחבר את זה למערכת (רמקולים) בעתיד כנראה אז שיהיה אפשרי. 3.5 אם אפשר להוסיף וזה חשוב מסך LCD .. אם זה לא כל כך אפשרי להוסיף מסך אז תעשו משהו ב 3K תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לנובו 730 13'' מארה''ב יקנה דרך אמזון לכתובת בארהב ויגיע לארץ עם חבר כדאי? מה לגבי אחריות בארץ ? זה המחשב : Lenovo Yoga 730 13 - 13.3" Touch FHD - i5-8250u - 8GB - 256GB SSD - Platinum תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שוב, מדובר במחשב משרדי בלבד! האם הקונפיגורציה הזו אמינה? מעבד: AMD 1.4GHz לוח Elite משולב זכרון חזק 256MB DDR כונן 1.44 דיסק קשיח ענק 40GB כ.מסך (64MB (Shared מקלדת קואנטום מארז מידי מהמם ?+ USB בחזית עכבר עם גלגלת כ.קול 128BIT (משולב) CDX52 מהיר כרטיס רשת מתאים ל ADSL (אופציה ל ADSL) (משולב) מודם 56K מתקדם (משולב) תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז אני כבר בשלב שדי קניתי את כל החלקים המפורטים מטה מאמזון (עם המחירים ליד כל אחד ...) המחירים היו זולים מהארץ (חוץ מהמקלדת - נקנתה בארץ). אשמח גם לקבל פידבק אם בחרתי רכיבים טובים (אמזון ... תמיד אפשר להחזיר ) ולמטה הכנסתי כמה לינקים למארזים שנראו לי טובים ומתחת לרף המכס בארץ, אשמח לקבל מי מהמארזים מועדף לפי הפרמטרים של קודם כל שיהיה מקום לרכיבים (בעיקר מאוורר מעבד וכרטיס מסך), איוורור טוב ושיהיה שקט מבחינת מאווררים. חלקי המערכת שנקנו: Power supply - 50$ EVGA SuperNOVA 120-GP-0650-X1, 650 G+, 80 Plus Gold 650W, Fully Modular, FDB Fan, 10 Year Warranty, Includes Power ON Self Tester, Power Supply Ssd - 60$ Samsung Electronics (MZ-V8V…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-