ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי מחשב טוב אבל אני רוצה יותר טוב עכשיו הבעיה שאני לא יודע כמה לבקש עליו הנה המפרט: לוח אם INTEL D865PERL CHPSET 865PE זה הלוח אם: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=IN80003&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=26&aff=zap# מעבד P4 2.66GHZ HT זכרונות DUAL 512MB??(256x2) kingston 800MHZ כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 128MB GAINWORD דיסק קשיח MAXTOR 80GB SATA כוננים DVD LG SAMSUNG צורב 12 -8 -32 כונן דיסקטים 1.44 מסך MAG 19 אינץ' מסך מעולה 1152 על 864 ב100 הרץ כמעט שטוח לחלוטין טיפ טיפה והוא שטוח לגמרי באמת מסך טוב דגם XJ810 מקלדת פשוטה ועכבר של מיקרוסופט ,מארז פשוט אבל עם שני מאווררים + מאוורר על המעבד כמובן. אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Ripjaws ₪648 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL7D-4GBRM כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe ₪948 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=944577V2 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪130 http://www.skypc.co.il…
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 7קיי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לדעתי אין צורך לנצל את כל התקציב אבל אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג מהתקציב אבל שוב בואו נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק פוקר אונליין עם שימוש בתוכנת מעקב אחרי הידיים (posgresql) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום.. הנה המפרט שאני חשבתי עליו עד עכשיו: Proccesor: AMD Athlon64 3200+ Socket-939 BOX Mother-Board: MSI K8N Neo2 Platinum RAM: 2x512MB A-DATA DDR500 Video-Card: GeForce6 6800GT Hard-Drive: WD 120GB 7200RPM 8MBB Power-Supply: Enermax EG475P-VE Noisetaker 480W Case: Supertalent Aluminium CA Black Monitor: NEC-Mitsubishi 19" DiamondPro 930SB Black יוצא בערך 8300 מנועה. עכשיו שאלות: החברה של הכרטיס מסך הוא של POV בגלל שהיא זולה... האמתי אני מעדיף הכי כאן בארץ את PNY כי היא מעולה וזולה.. האם כדאי לקנות אותו מפנדס? האם יש עוד ספק שאתם ממליצים עליו? "ספק מינימום" שיהיה הכי זול שאפשר למצוא שיחזיק את המערכת הזו + אוברקלוק? שיהיה זמני כי אני ממילא מזמין אח''כ ספק רצ…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 רכישה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככה ככה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב לכולם! יש תקציב של 8000 ש"ח. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק,רצוי RADEON... 2 ג'יגה זיכרון... כמה שיותר זיכרון בהארד דיסקים... לוח אם עם מעבד חזקים (לא עקרוני אם AMD או INTEL)... ספק חזק... מארז TOWER מרווח (חשבתי בכיוון של KENDALF LCS) לשם ביצוע קירור מים לכל רכיבי המחשב - מעבד+כרטיס מסך בנפרד יהיה קירור להארד-דיסקים... אנא עזרתכם...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כיקשתי מפרט אך הצלחתי למתוח את התקציב, ופה דרושה עזרתכם. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 DELL U2410 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך ברמקולים כמה שיותר איכותיים, ובסט מקלדת ועכבר איכותיים. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות לפטופ לשימוש משרדי בתקציב של 2500 ש"ח בערך. חשבתי לקנות ב- eBay את ה- Sony Vaio (המחשב בשביל אחותי, והיא אהבה את הסוני) מהסדרות הזולות יותר. מה אתם אומרים? האם כדאי לקנות בחו"ל לפטופ, או עדיף לקנות בארץ כדי שלא יהיו בעיות של אחריות? אבא שלי רוצה לקנות באיבורי (:-\ איך אני משכנע אותו שבאיבורי לא קונים) לפטופ של MSI. מה דעתכם על MSI בלי קשר לאיבורי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי נייד msi wind רציתי לשאול אם כשאני עובד עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל למשך זמן אז עדיף לעבוד כשהסוללה בנייד או בלי שהיא מחוברת לנייד ? האם זה בכלל משנה? למה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב לסרטי HD, משחקים (לא חזקים במיוחד) ואינטרנט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן תו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים עכשיו אני הייתי מעדיף מעבד כפול ליבה כרטיס מסך חזק, 2GB זיכרון ראם 160GB דיסק קשיח והדבר שאני חייב הוא כרטיס רשת אלחוטי ! לא דרוש ציוד היקפי כמו עכבר,מסך,מקלדת וכו' התקציב נע בין 4,500 ש"ח ל5,000 ש"ח תודה
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בין 3 שנים מדגם HP Pavilion dv5164ea, בתקופה האחרונה המסך שלו עושה לי בעיות רבות, הוא לא מציג חלק את המסך אלא יש קווים שחורים לרוחבו של המסך ועד שאני משחק איתו ומצליח להגיע למצב שהוא מתאזן. לפי הבנתי ולפי בדיקה ברשת אלו הם הסימנים האחרונים של חיי המסך. דבר ראשון האם שווה לי להשקיע במחשב הזה או לקנות משהו חדש, אני חושב שכרגע המחשב הזה דיי מספק אותי מבחינת הצרכים שלי. השימושים שלי מהמחשב הם בעיקר תכנות - אני מאמין ששדרוג זיכרון יספיק לי כידי לשפר את הביצועים שכבר יש לי היום. להלן מספר שאלות שיש לי במידה ואתם חושבים ששוה לשדרג ולא לקנות חדש. 1. האם שווה להכניס את המחשב לתיקון בארץ - אין לי אחריות וממה שזכור לי המחירים בארץ נושקים לכיוון מחירים של קניית…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמעט בניתי מפרט למחשב שלי, אבל אז גיליתי את הפורום והוא די שינה לי כמה תפיסות. אז אני פשוט אבקש המלצה של מומחים: השימושים של המחשב: עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), עריכת וידאיו (פרימייר וכו'), ו-HTPC. אין לי ממש זמן למחשקים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים סבירים (בקיצור, לא צריך את ה-8800). המחשב ימוקם בסלון, ולכן חשוב ביותר שיהיה שקט מאוד ואסטטי (צריך לעבור את ה-WAF - Wife Acceptance Factor ;D). המחשב יריץ Vista Ultimate. אין לי שום כוונה לעשות OC. להלן המחשבות שלי: - מארז - די נסגרתי על ה-Antec Sonata III, אבל אני חושב אולי לשדרג ל-P182 עם איזה ספק חמוד, וקיט השקטה, למרות שהוא קצת גדול לטעמי. - לוח אם - כמעט הזמנתי את ה-Asus Maximus Х38, אבל נראה שז…
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כבר דובר פה, אבל אם לא, שימו לב לטיפ קטן ששמתי לב ברכישה מאתר האינטרנט של KSP. ניתן לקנות שם מחשב בכמה אפשרויות. 1) הרכבה עצמית 2) מחשבים מומלצים 3) מחשבי גיימרים 4) מערכות מוזלות בכל אחת מהאופציות (מלבד מערכות מוזלות), ניתן לשנות ולשפר את המערכת, כך שבפועל ניתן לבנות את אותה המערכת הרצוייה פעם אחת בהרכבה עצמית, פעם אחת במחשבים מומלצים, ופעם נוספת במחשבים גיימרים. על הנייר, נשמע כי לא צריך להיות הבדל - הרי זה אותה המערכת, אך בפועל קיים הבדל וגם די מהותי. במקרה הנדון שלי ברכישה, היה שוני די גבוה (למעלה מ- 200 ש"ח) בין המחשב בהרכבה העצמית לבין מחשבי גיימרים, בדקתי את זה שוב במחשב אחר ולהלן התוצאות: הרכבה עצמית: מחיר 4,074 ש"ח מומלצים: 3,984 ש"ח גיימרים: 3,…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך כמה עצות: 1. לינק או טלפון של חנות מחשבים אמינה שמוכרת את ה q6600 במחירים החדשים (1500-1600 ש"ח) 2. המלצה על לוח אם. ( בינתיים אני קונה ASUS PK5-SE ) 3. כרטיס מסך, יש הבדל משמעותי בין הביצועים של 8500GT ולבין 8800? עריכה: הבנתי שיש הבדל משמעותי, יש כמה סוגים של 8800, איזה כדאי לקנות? (בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב) 4. הבנתי שה Q6600 מתחמם מהר, אני צריך המלצה על מארז עם קירור מצויין שיהיה שקט (ובמחירים נורמליים ) התקציב שלי הוא 4000-4500. אני רוצה מחשב חזק שמתאים למשחקים ויחזיק הרבה זמן. בבקשה רק מי שיודע שיגיב. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ? GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3? 512 DDR זה המפרט (בקטן ומה שחשוב) .. שאילת המארז נותרה... הבנתי שהמארזים של HEC הם פצצה, והבנתי ש FOXCONN פצצה . בוא נגיד ככה: רוצה מארז שקט, חזק, ויציב ושלא יעלה 500 שקל . מה הכי זול ושווה לקנות ? (אפילו אם לא אחד מאלה...).... למפרט הנ"ל כמובן . תודה !
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. אני צריך המלצות למפרט מחשב הכי טוב בסביבות 6200 שח (אולי עד 6700 אבל זה הגבול..) המחשב מיועד בגדול למשחקים ולהיות מחשב ביתי טוב.. יהיה לשני ילדים בסביבות גילאי 10-12 המחשב צריך לכלול הכל כולל מסך 19 אינצ' דק (LCD) שיהיה טוב, והכי חשוב שיהיה בתצורת micro ATX זה הדרישות של ההורים - שהמחשב יהיה קטן ממחשב רגיל (הם מכירים גודל של מידי קלאסי) לא חייב להיות ממקום אחד הכל אבל זה כן יתרון.. נ.ב. שאלה נוספת, במה כדאי להשקיע עכשיו יותר - במעבד - פרו דאו 2 וללכת על כרטיס מסך זול (ובמידת הצורך לקנות אחד מאוחר יותר), או בכרטיס מסך?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורסם במקביל בפורום תמיכה טכנית (מקווה שזה תקין) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק לים, אך אני בודק אולי יש דברים שלא ניסיתי / כיוון שונה שלא חשבתי עליו. דברים שנוסו עד כה: * בדיקת HD. * בדיקת זכרונות, החלפת זכרונות. * עדכון BIOS. * החלפת משחה תרמית על המעבד ועל הכרטיס הגרפי. * בדיקת תקינות המאוורר וניקוי בלחץ אוו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן המפרט: AMD Phenom II X4 810 2.6Ghz Acrctic Cooling Extreme freezer Gigabyte GA-M770T-UD3P OCZ Platinum 2GB x2 CL7-7-7-24 1600MHZ הרדיסק 320GB Nvidia Geforce 7950GT 512MB עם קירור זלמן מארז Compucase 6C28 ספק כוח Enermax 405W Tomhawk צורב DVD של LG מערכת מורכבת ועובדת כמובן. כמה שווה דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב עליו מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 לוח אם ASUS M2N-E ¤542 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤275 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤167 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤167 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤810 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤155 מארז ללא ספק Raidmax APEX ¤207 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤259 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2993¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il רציתי לשאול שאלה קטנה ראיתי שרובכם מציעים לוח אם של ג'יגהבייט לא יודע איזה מה עדיף מה שאני לקחתי או מה שאתם מציעים תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000שקל! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש לכל הדברים החדשים! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים אין צורך לכתוב שמות של כולם! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 22-23 אינץ רזולוציה רגילה של המסך ניראלי סטנדרט! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך…
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה בפורום, רציתי לבקש חוות דעת על מפרט שבניתי, רציתי לדעת אם יש משהו שצריך לשפר או להחליף, המחשב מיועד למשחקים כבדים בתקציב 6000 בלי ציוד היקפי. בנוסף יש לי שאלה, ראיתי שברוב המפרטים שנתתם פה לאנשים שמתם את הכרטיס GTX570 ולא HD6970, לASUS יש גירסת DC2 לשני הכרטיסים שניהם עולים אתו הדבר אבל בפועל בהשוואה הכרטיס HD6970 יותר חזק מהGTX50. אני פתוח גם למפרט שונה לגמרי. תודה מראש[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][ta…
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-