עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני חושב לקנות את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?store=beersheva&uin=21971 תודה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא. לא הצלחתי למצוא ב- 15 העמודים האחרונים בפורום מחשב עם אותן הדרישות. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, אבל עדיף פחות אם אפשר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" מאט. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל יחסית. הולך להתנייד איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה מהיר. אם SSD אז החל מ- 256GB, אם היברידי אז החל מ- 500GB. * כונן אופטי? אפשרי, אבל לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בי…

3. Started by yaniv_scr,
    • 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. אהלן, אשמח להמלצות (גם יותר מאחת זה אחלה) עבדתי שנים עם דל סטודיו ואני באמת לא מעודכן בשוק הלפטופים בשנים האחרונות. מחפש לפטופ / תקציב של 5500-6500 / אולטרה בוק לצערי אין לי זמן להזמין מחול. אלו הדברים שממש חשוב לי שיענה עליהם (לפי הסדר): מסך 14 אינטש + לא מתחמם + דק (אולטרה בוק?) + מנגן סרטים כבדים בלי בעיה (בלו-ריי / 1080p) + כונן קשיח בין 256-500 GB. ssd? אם הדרישות מוגזמות - אשמח אם תוכלו להמליץ על חלופה או משהו באזור. המון תודה !!!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. Started by Roeebaeloha,

היי אני מענונין לקנות מחשב (נייח) של alienware בארץ ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים או אם בכלל... מישהו יודע אם יש חנות או יבואן שמוכר את המחשבים האלה? ואם כן מה המחירים בארץ? תודה יום טוב

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by Some1_92,

היי, קניתי היום מחשב שהמארז שלו לא הכי יפה...הסתכלתי עכשיו באתר וראיתי שיש מארזים שאני יותר אוהבת באותו המחיר כמעט... רציתי לשאול אתכם אם המארז שאני רוצה מתאים למה שקניתי... המארז שקניתי הוא זה http://ksp.co.il/?uin=14615 והלוח שקניתי הוא http://ksp.co.il/?select=.1030..3..5...e=0&maxprice=0 והייתי רוצה לשדרג לזה http://ksp.co.il/?uin=21857 או אם אי אפשר אז לזה http://ksp.co.il/?uin=20356 זה אפשרי? וגם קניתי מאוורר נוסף למארז - http://ksp.co.il/?uin=17267 הוא מספיק טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by gal505,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי BATTELFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. היי, לפני שאפרט מה בדיוק אני צריך חשוב לי לומר שעשיתי סיקור על כל הפורום וראיתי שיש הרבה מאוד התלבטויות ושאין תשובה חד משמעית בנושא והדבר היותר קריטי ששמתי לב הוא שרוב המחשבים הניידים שנמכרים הם בעלי מעבדי U שהם מעבדים מוחלשים. אז ככה, טווח המחירים הוא בין 3000 ל-4000 שח כשכמובן העדיפות היא כמה שיותר קרוב ל-3000 כי זה תאכלס התקציב וכל מה שמעבר הוא כבר חריגה. המחשב הולך להיות בשימוש לתוכנות, למידה, שוטטות רגילה באינטרנט, סרטים וכו'. ללא גיימינג כפי שציינתי בכותרת. העדפה ל15 אינץ' אך אם יהיה מחשב בעל 13 אינץ' שהרבה יותר משתלם במחינת החומרה אז מן הסתם אשמח לדעת. המטרה שהמחשב יחזיק בין 3 שנים ל-5 שנים כשכמובן ברור לי שאצטרך לשמור עליו וגם על חיי הסוללה בהתנהלות תקינה כו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4. בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה. * גודל המסך? מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * רזולוציית המסך? Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי ? עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה וה…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הניד הנוכחי שלי עשה את שלו. אני סטודנט שהשימוש העיקרי הוא אינטרנט, אקסל ועוד דברים פשוטים יחסית. אני לא משחק כי פשוט אין לי זמiן. אני רוצה מעבד i5, מסך 13-14 אינטש, לפחות 4GB זיכרון ועדיף שיהיה איזה כונן SSD נחמד. הייתי בטוח שאני אקנה מחשב נייד. אחרי שבדקתי מחירים והכל שמתי לב שמחשב כזה עולה בסביבות ה- 4K לפחות. הגיוני? נגיד של HP או Asus. הסתכלתי השבוע על מחשבים נייחים באייבורי וראיתי שאפשר לקנות מחשב טוב מאוד שיתאים לי בסביבות ה- 2000 שקל! נגיד מסך זה עוד 1000 שקל בפועל, שאני הולך לאוניברסיטה אני לא לוקח את המחשב, הפעם האחרונה שלקחתי אותו הייתה מזמן. אני כותב על דפים ומחברות והכל כרגיל כי זה פשוט יותר נוח ואני לומד יותר טוב ככה. וכשאני…

11. שלום לכולם, בניתי מפרט עם השקעה ומחשבה רבה כדי שכל חלק יתאים לאחר אבל דווקא חשוב לי לשמוע את הדעה שלכם לגבי המפרט הבא. לגבי הכסף, אני קונה מחשב בסביבות ה10K ולא בא לי לחרוג מהסכום הזה אבל אם יש תוספת קטנה שתיתן המון אין בעיה. כל שינוי שאתם חושבים שישפר את המפרט הזה יתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי לגי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אני אנימטור ומשתמש המון במאיה, מקס, אפטר, פוטושופ וכל שאר החבר'ה האלה... יש לי מחשב נייח חזק לעבודה יומיומית (i7, 16GB, GTX670). כרגע אני מתעניין בקנייה של מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם התוכנות הנ"ל כאשר אני מחוץ לבית לכמה ימים או כאשר המחשב הראשון מרנדר כדי שאוכל להמשיך לעבוד על דברים אחרים... הדילמה הראשונה היא האם לקנות מקבוק פרו או פיסי נייד? ואם פיסי נייד אז איזה...? התקציב הוא בערך 8,000 שקלים פלוס מינוס. * מטרות המחשב? עבודה בתלת מימד, גרפיקה ועריכה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? H…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  13. Started by doronle,

שלום, אני מחפש כבר תקופה ארוכה מחשב נייד 11.6" חזק למטרות עבודה. דרישות מעבד לפחות I3/I5 או מקביל של AMD. אני מחפש משהו שיקביל לנתונים של ה-MacBook Air 11.6 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך - 11.6 * משקל רצוי - 1.3/1.4 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 320GB * כונן אופטי - לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא מחיר - עד 3500 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות לקנייה בארץ. תודה, דורון

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר עבודה משרדית, מםייה ישירה ולפעמים פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש כבד, במיוחד בסופשים שאז כמעט ולא יפסק השימוש בו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by Duckmaister,

היי, אני מחפש המלצות למחשב עם מעבד i5/7, עם כרטיס גרפי, ובהשקעה של עד 4000 ש"ח. ראיתי שני מחשבים שנראו לי סבירים בהקשר הזה: Lenovo IdeaPad G510 Toshiba satellite L50-A-105 אשמח לחוות דעת לגבי המחשבים הללו ו/או המלצות לגבי מחשבים אחרים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by pasto1,

1. מה התקציב המקסימאלי?5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בשביל windows 7 ואופיס 2013 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV, Battlefield 4, Mass Effect 3, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. Started by andrei21,

שלום מחפש מחשב נייד לגיימינג * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטי עדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט יציאות סטנדרט * משקל רצוי? עד 2.3 עדיף יותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?שעתיים לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? ברור * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD או לפחות משולב, אם לא אז רגיל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית ? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?עדיף ללא מערכת הפעלה אם זה חוסך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by andrei21,

איזה חנויות מומלצות יש לקניית נייד חוץ מ KSP IVORY NOTEBOOKCLUB? איזה חברות נותנות שירות מעבדה בבית הלקוח חוץ מ DELL?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yonyes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 (בלי המסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא: אינטרנט, סרטים (קונצרטים, צריך איכות צליל ומראה טובה), תמונות של הנכדים וכאלה. אולי מעט word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך הכל, כולל מסך (שאינו בתקציב לעיל) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם י…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yifty,

שלום. אני מבקש עזרה בבניית מחשב חזק להדמיות ב- 3ds max ו- vray. חשוב לי שהי מבד חזק והתוכנות ירוצו חלק. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds maxפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by guuner,

היי,אני לא מעוניין יותר במחשב נייח הישן שיש לי כרגע. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להריץ לי את כל המשחקים החדשים על MED לפחות כמו הקרייסיס והCOD החדש והGTA החדש שיצאו בזמן האחרון. המחשב יחובר לLCD 32 שתהיה תלויה לי לקיר כשאני אהיה בבית. הדרישות שלי פחות או יותר הם מסך 15.6,מצלמה,כונן של לפחות 1TB,ולפחות 8GB זיכרון ראם,שלא יהיה כל כך כבד לא יותר מ3 קילו,וכרטיס מסך ברמה של הHD8750 אם יש משהו יותר טוב אשמח. לדעתכם נייד עם מפרט של I7 8GB RAM וכרטיס מסך HD8750 יכול להריץ משחקים בהגדרות MED כמו המשחקים שהזכרתי למעלה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shimivak,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שכבר מעלה אבק המפרט הנוכחי הוא: intel desktop DG965SS לוח אם מעבד intel core 2 douE6300 1.86ghz כ"מ nvidia geforce gt630 זיכרון RAM 2giga ddr2 אני לא צריך מחשב משוגע שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן מחשב שיהיה טוב. מה שהכי דחוף לי שזה המעבד שכבר התיישן ואם צריך אז גם לוח אם. תקציב באזור ה1000 שקל, אם תוכלו להמליץ על יותר מרכיב אחד בכל תחום זה יהיה נחמד. תודה!

דיונים חדשים בפורומים