עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rofben,

חבר שלי צריך מחשב לעריכה גרפית דו מימדית בפוטושופ ובכל התוכנות הבסיסיות. חריגה: 200 ש"ח. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בניתי מפרט (האם הוא טוב או לא?): מעבד AMD Phenom II X6 1055T Tray ₪1121 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM31055TT לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪235 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 1024MB DDR2 PCIe ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220B צורב …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אחותי צריכה מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות ועיצוב פנים. האם המחשב בכותרת (Dell דגם G5 5587) מתאים לצרכי הלימודים (ככל הנראה תצטרך להריץ עליו תוכנות גרפיקה למיניהן. ומה דעתכם לגבי מחיר של 6300 עבור מחשב זה עם של אתר הלקוח למשך 3 שנים? מצורף דף עם המפרט הטכני - סליחה ממש על איכות התמונה!! אודה לתשובות בהקדם :) אפשר לראות כאן מפרט טכני: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989314 ההבדל היחיד הידוע לי הוא שכרטיס המסך הוא לא NVIDIA GeForce GTX1050 אלא NVIDIA GeForce GTX1060 צירפתי קישור פשוט כי לא הצלחתי לצרף קובץ עם המפרט וזה הכי קרוב שמצאתי לדגם.. *לא קונה אותו באחת החנויות בזאפ רק המפ…

3. שלום, פתחתי כבר נושא אתמול והחלטתי שאני משנה את הקנייה שלי ללפטופ שהוא לא לגיימינג כי זה פשוט לא משתלם בשיט. אם מישהו יכול להעיר אותי לגבי טיב המחשב לטובת תכנות אני אשמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג במשהו שעולה על 50 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לראות סרטים לפעמים(שימוש בסיסי בגדול חוץ מנושא התכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר עד כבד -מהי הרז…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום! מחפש לקנות לעצמי מחשב נייח אחרי שהנוכחי התחיל בקושי לזוז. מתעניין במשחקים ו machine learning, אז חשוב לי כרטיס גרפי טוב. בגלל עבודה עם אנדרואיד אני מעוד מעדיף מעבד של אינטל (בשביל תמיכה באמולייטור). בנוסף חובה שיהיה SSD, והייתי רוצה לפחות 16GB RAM. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (כרגע כותב אפליקציות לאנדרואיד, בעתיד אולי משהו אחר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

5. Started by lidorhadad,

התקציב המקסימלי הוא 3000 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV ,battlefield 3 , Call Of Duty ,assassin's creed revelations).... אני צריך כרטיס מסך טוב ,4GB RAM מינימום , Intel5,ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB או יותר בתחשב בתקציב מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך....(מידת שקט בין 1-10 אני מעדיף בין 6-8) הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שיכלול מארז של thermaltake (800 ש"ח בערך)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Tal86,

שלום, אני צריך לבנות מפרט אקסקלוסיבית לגיימינג שמבוסס על הרכיבים הקיימים הבאים בתקציב של גג 4000 ש"ח : מארז ( ANTEC P183 המהולל, אני לא יכול להמחיש כמה הוא מצויין) ספק כוח (בערך ENERMAX 650 איכותי) כרטיס מסך ( R9 270X , ישודרג כשיגיע PASCAL, בינתיים הוא מספיק) כרטיס קול של ASUS XONAR STX (ולכן חשוב שהלוח אם החדש יספק לי PCIe כמה שרחוק מהסוקט של הכרטיס מסך) וכל שאר הרכיבים ההיקפיים שכוללים עכבר מקלדת וחמוצים. DELL U2412M על 1200P. מלבד ארבעת הרכיבים הנ"ל אני צריך להחליף הכל, ולכן אני צריך מעבד (וקירור) , זיכרון (כי אני מעדיף SKYLAKE), לוח אם, אמצעי אחסון (SSD 600 GB בערך יספיק) לא חייב SSD עצום, מספיק 500 בערך…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yossi6,

שלום לכל חברים הפורום, אני זקוק למפרט מחשב חדש שאמור להריץ תוכנות כבדות ביניהם תוכנות גרפיקה, וידיאו והקלטות. Photoshop, After Effects ו-Cubase. צפייה בסרטי Full HD וגלישה באינטרנט. אין לי צורך כלל במשחקים. אני לא יעשה OC. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח אבל ניתן להגיע גם ל 4,000 ש"ח אם יש צורך בכך. זהו הבסיס למפרט המחשב, אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. מעבד: Intel I7 Quad Core 2600 3.4Ghz 6MB לוח אם: Gigabyte Z68 (מבקש המלצה לדגם בסדרה או אחר) דיסק קשיח: 2,000GB Sata 3 של WD זיכרון: Kingston 4GB DDR3 x 2 -מה ההבדל בין 1330 ל 1600? ואיזה כדאי לרכוש? כרטיס מסך: האם יש לי צורך בכרטיס מסך לשימושים שציינתי? אם כן, מעדיף כרטיס מסך איכותי עם כניסות לשני מסכים + HDMI מבקש המלצה למא…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם! - ברשותי מחשב נייד של לנובו. אני מעוניין לרכוש בתחנת עגינה אוניברסלית. ברצוני שהיא תשמש גם לשימוש במחשב נייד אחר , של dell, של העבודה, וכן מחשב נייד אחר, hp, של החברה. הרצתי חיפוש בזאפ וראיתי תחנת עגינה אוניברסלית של Kensington וכן של targus http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptopaccessories&db140302=140583&keyword=docking+station שאלתי היא: האם כדאי להשקיע בתחנות עגינה אוניברסליות ? האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה אוניברסליות ? בתודה, רפי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by aaabb,

המפרט: p4 2.8 ht asus p4c800 deluxe hd 80g 7200rpm 8mb ati radeon 9600 pro dvi reatail 512mb ddr 400 cdrom 52x creative insp. 2400 2.1 1.44 teac AOPEN HOOB אולי שכחתי משהו אבל זה הבסיס

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, צריך עזרה בהרכת מפרט לשרת לחברה קטנה (אמור לשרת עד כעשרה משתמשים), אין לי בעיה שיהיה שרת מוכן (מותג וכו'). דרישות: שרת Tower, משמש כ-DC, DNS, DHCP (בעצם השרת היחידי בחברה), מערכת הפעלה עם 10 רשיונות. השאיפה היא שהכל יתנהל מהשרת ועמדות הקצה לא יצטרכו להיות חזקות במיוחד. למשל, שיהיה בו מספיק מקום אחסון לכונני רשת (1TB יעשה את העבודה) וכל הקבצים יישמרו בשרת וכלל לא בעמדות הקצה. שתיבות המייל יישמרו על השרת (אם אין דרך אחרת מלבד Exchange, אשמח לדעת) וכשמשתמש מתחבר למחשב קצה - תיבת המייל שלו תיטען. המטרה היא להקל בגיבוי ובמעבר העובדים בין מחשבים. השרת למעשה צריך לאחסן את כל נתוני העובדים: קבצים, תיבות מייל וכו'. לגבי תיבות המייל, זה לא סגור שיישמרו על השרת, כי הבנתי שיש פ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בREVIT ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לצרכי פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). EIZO 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kipi25,

שלום, התבקשתי לבנות לחבר מפרט המיועד כמעט רק לעבודה על תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop, Paintshop). צריך לכלול מסך 17 CRT שטוח. כל העסק צריך לעלות 2500 ש"ח עם אפשרות להתגמש ב 200 - 300 שקל (לכיוון מעלה....) אודה על כל עזרה בנושא 8)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TheReaper,

טוב אני צריך משפרט לשדרוג חדש ההעדפות שלי הם 1.כרטיס מסך של גיפורס 7600 מינימום עם 256 MB זיכרון 2.סטיק אחד של 512 MB RAM זיכרון DDR2 השאר מה שבא לכם רק שיישאר בתקציב.. זה מחשב למשחקים אם זה משנה לכם...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nimrod342,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, שיתאים למשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, gta וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס עד גבוהות. (עדיף כמה שיותר גבוהות). 3. האם יש צ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ברוב המוחלט של זמן השימוש: אופיס עריכת מצגות וזום. אם אפשר גם אולי לשחק מידי פעם בפרוזה 4 - לא חייב אם זה דורש תוספת משמעותית לסכום ההשקעה (מעל ל500 ש"ח לעומת מחשב בלי הבקשה הזו). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. האם אפשר לחבר את המחשב לרסיבר של מערכת קולנוע ביתית ונדרש איזשהו מתאם לשם כך? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

17. יש לי מחשב די חלש ואני רוצה לשדרג אותו בהשקעה נמוכה של כמה מאות שקלים אם יהיה לי כסף אני כבר אקנה אחד חדש מה יש לי: מעבד AMD 5200X2 2.7GH זכרון שתי סטיקים של 1 גיגה כל אחד של CEON במהירות DDR2 800MHZ לוח אם nforce430 k9n6pgm2v am2 gf6100 amd msi וגולת הכותרת כ.המסך geforce 9400gt 0.5giga זהו מסך וציוד היקפי יש סביר כרגע אני משחק במשחק של 2005 על lowest possible settings השאלה היא אם כדי נומר להחליך כרטיס מסך או זיכרון או מה אתם מציאים להחליך בו במקסימום 500 שקל אני משחק במשחקי אסטרטגיה כמו medieval total war אז אני לא חי בסרט וגם לא מעוניין להריץ shooterim כמו crysis או משהו פסיכי כזה תודה אאהה שכחתי יש ספק כח כתוב עליו 300 true watt יש לי הארד דיסק חדש western dig…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיתן פייט ברמה שיעקוף I7 2600K+4600FX+SSD+16GB שוק הניידים זר לי, מה טווח המחירים לעיניין? ויש לי חשיבות לעריכות גרפיות שיבוצעו ע"י חיבור HDMI למסך משני *אפל מחוץ לתחום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by harap,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לבית עם מסך גדול יחסית.השימושים בעיקר אנטרנט, תכנות וסרטים. חשבתי על הדגם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10085 מה אתם אומרים? או שיש הצעות יותר משתלמות? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Skyrim (modded), AC4, Metal Gear Rising Revengeance -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מישהו מכיר אחד כזה? :s05: משהו פנימי ולא חיצוני... בילט-אין במחשב. תודה מראש, דוד.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 9000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עריכת סרטים ועריכה גרפית - Avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים מארז + ספק Raider RA650, יש מערכת קירור למעבד מצורפת תמונה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אולי מישהו יידע להסביר לי למה עדיף לקנות Dell XPS 14 - הדגם החדש של 2024 או את Dell latitude 9450 החדש, על פני Dell latitude 9440 של 2023. ההבדלים המהותיים בין 9440 ל9450 הוא בעיקר דגמי המעבדים החדשים וב- XPS 14 גם מסך Oled לבחירה. מה אני מפספס? הסוללה צריכה להיות עדיפה בדגמי 2024 אבל אני לא מוצא הצדקה לשלם כמעט כפול על הדגמים החדשים.

25. אשמח בבקשה אם תוכלו לעזור לי להכריע בנוגע לאיזה דגם כדאי לרכוש: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-X360-13-4005DX-Laptop-i7-5500U-8GB-512GB-SSD-13-3-2560x1440-Touch-/281799960872?hash=item419c962928 מחודש. 90 יום אחריות. 512 GB SSD אבל: מסך QHD. אני פוחד שזה יאכל לי את הסוללה ממש מהר ואסבול מבעיות סקיילינג למיניהן. http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-Touch-Screen-Laptop-Intel-i7-8GB-256GB-SSD-/291562798429?hash=item43e27f3d5d קופסא פתוחה, אבל לא נעשה שימוש במכשיר. מגיע עם אחריות מלאה. 256 SSD. מסך FHD. אבל: יותר יקר ב-500+ ש"ח (כביכול עבור מפרט נמוך יותר). תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.