ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש T440P מעבד : i7 4900 QM 2.8 GHZ זיכרון : GB 8 מסך: 14" FHD lPS כרטיס מסך: GeForce GT 730 כונן קשיח טרה וחצי + SSD 120 GB כונן DVD אחריות: 3 שנים אתר לקוח כמה שווה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם בנושא הזה. ראשית כל אני חייב לציין שאני מסוג האנשים שמעולם לא היה לו מחשב נייד ומעולם לא השתמש - אני לא חובב של המחשבים האלו, רק של נייחים. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אז, לצערי, למרות שאני לא אוהב מחשבים ניידים, אני חייב לקנות אחד. מבחינת פירוט: * מטרות המחשב? שימוש ללימודים בלבד - אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אידיאלי באזור של 13,14,15 אינץ'. אני לא בטוח לגבי 10. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה יותר מדי, וזה לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פירוט בתחתית ההודעה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיף פחות מ-2 קילו (אם קיים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * האם יש …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם. יש לי מחשב גיימינג שנבנה באמצע 2015, ואני מעוניין במחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקי top tier עם מקסימום פרטים בכמה שנים הקרובות. אני מניח שאין הרבה מה לקחת מהמחשב הקיים חוץ מהמארז והדיסקים, ואולי את הזיכרון, סתם כדי לעלות ל- 32GB (אני מצרף את המפרט שלו למטה). אגב, יכול להיות שבתקציב שלי לא יתקבל הבדל גדול ברמת הביצועים ממה שיש לי עכשיו (GTX 970), בטח לא הבדל ששווה 4.5K. אשמח אם תגידו לי אם זה המצב. שאלה נוספת - האם בעקבות התמוטטות הקריפטו צפויה ירידת מחירים של GPUs, ולכן כדאי להמתין מעט עם הרכישה? תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח. לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש עזרה בבניית מחשב חזק להדמיות ב- 3ds max ו- vray. חשוב לי שהי מבד חזק והתוכנות ירוצו חלק. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds maxפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח מאד לחוות דעתכם אודות המפרט הבא שהוצע לי. רקע: 1)תקציב: 4K 2)שימוש: בעיקר עבודה משרדית, וגם תוכנות כמו matlab ופוטושופ (שימוש בינוני-קל) 3)לא מתוכנן אוברקלוק 4)הרכבת מחשב תהיה בחנות 5)אין צורך בכרטיס מסך, מקלדת ועכבר 6)הקנייה מתוכננת בשבועיים הקרובים. המפרט: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4690 3.5Ghz - IR23 - מחיר 3315 ש"ח מעבד אינטל Intel core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד Arctic cooling freezer 13 CO CPU cooler לוחות אם למעבדי אינטל - Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2XPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - G.Skill 2x4GB DDR3 1600 Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sat…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין למכור את המעבד\קירור\לוח מה השווי שלהם היום? i3770k asus p8z77-v lx2 noctua nh-u12p se2
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב משחקים ועבודה. שימושים עיקריים: 1. קימפול קוד 2. הרצת מכונות וירטואליות 3. הרצת משחקים בהגדרות סבירות+ עשיתי לא מעט חיפוש בגוגל, קריאה השוואות ולמידה. אני מבין בחומרה אבל לא מומחה. הדרישות בפירוט, החלקים שבחנתי והמקומות הריקים נמצאים במסמך הזה: http://bit.ly/9zBU2y מה שיש לי עד כה הוא כדלקמן: מעבד: Intel Core i7 Processor i7-930 2.80GHz 8 MB LGA1366 CPU, Retail BX80601930 כרטיס גרפי: XFX ATI Radeon HD 5850 1 GB DDR5 2DVI/HDMI/DisplayPort PCI-Express Video Card HD585XZAFC הרד דיסק: 1טרה בתוצרת רייד 1 הרד דיסק 2: (אופציונלי) 64 SSD בשביל מערכת ההפעלה. הסיבה לכרטיס מסך דווקא של ATI הוא בגלל פיצ'ר ה eyefinity - אני בהחלט מתכוון לעבוד עם 3 מסכים במק…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
0 4467 Compucase 6920 (Hec 400LDT) Full ATX Case 551.98 ¤ 1 551.98 ¤ 1 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4885 Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 3 2428 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD 236.81 ¤ 1 236.81 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 579.00 ¤ 1 579 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4108 Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard 722.26 ¤ 1 722.26 ¤ 8 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 538.74 ¤ 2 1077.48 ¤ 10 640 Computer Assembly 160.00 ¤…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח לבית של ההורים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור ההורים שלי. צריך להתאים לגלישה באינטרנט ולראיית סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שלא שכחתי משהו: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 ASUS A8N-SLI PREMIUM939 1100 ¤ 1 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 550 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 MSI GeForce 7800GTX 512MB PCI-E 4550 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLUE 400 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10130 נראה טוב?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800-3000 ללא אפשרות חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך !! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להפעיל משחקים כבדים לא ברמה הכי גבוהה שיש.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות זה סבבה אם …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם הוא msi gt683dx http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7764 המחיר הוא 6400 האם החברה msi טובה? והאם האחריות היא בסדר או בעייתית? והאם משהו מכיר את הדגם ויודע עם יש לו בעיות?? או לגרסת הgt אני צריך את המחשב לגיימינג(כבד) לסרטים ולאינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית, בתקציב עד 2,500ש"ח, יקנה מאייבורי או KSP אילת. עדיפות ל- DELL. * מטרות המחשב? סטודנטית, עבודה משרדית+אינטרנט+סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (או מיני). * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, סוג ושילוב לא עקרוני. * כונן אופטי? צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסוף 2008 אני משתמש ב- GA-EP43-DS3L + E8400 + Geil 2x2GB + Geil Black Dragon 2x2GB. המארז והספק שלי Antec Sonata III + EarthWatts EA-500D כרטיס מסך MSI R4850-T2D512 כרטיס קול Creative Sound Blaster X-Fi Titanium (קניתי ב- 500 ש"ח בשביל DDL, כדי שיהיה לי סראונד במשחקים). זהו בגדול. אני מעוניין להתחדש בשילוש עד 1500 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים צריך נייד קל משקל עד 12.5 אינטש אפילו 11.6 טוב. צמוד ברמה יום יומית. שימושים אינטרנט, אופיס, מוזיקה. נגמר התקציב אז עד 1000 שח עדיף פחות. חשבתי על סדרת think pad x2xx. מינמום 8 גיגה, i5, ssd . יש איזה דגם מומלץ ? יש מחשב מחברה אחרת מומלץ ? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי שמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג בתקציב של עד 6.5K, בדקתי את המפרטים המוצעים באתר והיקר שבהם היה עד 5K, ולכן אני אשמח לקבל הצעות למפרטים טובים יותר.... המחשב יכול להרעיש, ולכן אין צורך לשים דגש מיוחד על רעש או קירור מיוחד, וכמה שיותר מפרטים או אלטרנטיבות, והסבר להעדפות של אנשים, יעזרו לא רק לי אלא לשאר האנשים עם תקציב של יותר מ 5K. תודה מראש! דביר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב LG R410-L225 מחשב יחסית ישן וחלש בעל מעבד: Intel® Pentium Dual Core T3400, 1MB L2 Cache, 2.16GHz, 667MHz FSB לאחרונה התחלתי לעבוד עם תוכנות עריכה כגון lightroom ופוטושופ והמחשב ממש איטי וכבד. אני מחפש מחשב חזק ומהיר, ואני אנסה להיות כמה שיותר ספציפי בכדי שתוכלו להמליץ לי עברתי, ראיתי וקראתי והעדיפות היא למעבד i7 הארד דיסק יחסית גדול, אבל בנקודה הזאת אני יכול להתפשר כי אני עובד עם HD חיצוניים. מבחינת משקל - עדיפות למשקל נמוך, אך אני יכול להתפשר על משקל עבור מחיר נמוך. חיבורים של USB 3 - חייב לפחות אחד. זיכרון - עדיפות ל 8MB. אין לי שום צורך במחשב למשחקים. גודל מסך - לא פחות מ 13.1. תקציב - בסביבות 4000, עדיף פחות, במידה ויש משהו ממש …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי alienware m11x ואני רוצה להפוך אותו לקונסוליית משחקים, בשביל זה אני צריך לקנות: 1. 2 ג'ויסטיקים 2.כבל HDMI אני מתכנן לקנות דרך EBAY ולא יודע על מה כדאי לי ללכת (אני לא מבין לא בג'ויסטיקים ולא בHDMI)-מישהו יכול לעזור? עוד שאלה, הג'ויסטיקים אמורים לעבוד עם הBLUETOOTH, נכון? אם כן, אני לא צריך לקנות עוד משהו כדי שהBLUETOOTH יקרא את הג'ויסטיקים, איזה DONGLE או משהו כזה, נכון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום מפרטים, תנו לי בבקשה מפרט, לעבודה משרדית בלבד, בתקציב 5000 (חריגה 500 ש"ח). צריך: מקלדת ועכבר סט אלחוטי רצוי לוגיטק, מסך LCD שהניגודיות יותר חשובה מכל דבר אחר, בייחוד זמן תגובה לא מעניין, 1GB RAM. בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה משהו מסידרה טובה אבל דגם הכי חלש, לא מובנה, אפשר 7150, 6200, 7200, שלושתם נראים לי הכי טובים. אני רוצה את הכרטיסים האלו בשביל התמיכה בויסטה, אז לא מובנה. נמרוד.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נטו מחשב, בלי ציוד הקפי. בעקרון לא ממש אכפת לי ממשחקים אבל אם כבר קונים אז שיוכל להפעיל את המשחקים של היום סבבה. יותר חשוב שיפעל מהר, לא יתקע ויוכל להפעיל כמה יישומים בו זמנית ושיפעיל FHD בצורה חלקה. אם אפשר לקבל את המפרט מKSP או מעוד חנויות מאיזור הקריות זה יהיה מעולה. המחיר שוב, הוא 3K תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לברר אילו חלקים עליי לקנות בשביל לקבל יחס עלות:ביצועים, הכי טוב. כלומר - יש לי 1200 ש"ח, אני לא מחפש מכונת ביצועים, פשוט רוצה להשקיע את הכסף ולקבל את הביצועים הכי טובים שניתן להשיג בסכום זה. החלקים שאני צריך: 1.מעבד - לא חשוב גם אינטל וגם AMD יתקבלו בברכה 2.לוח אם (ATX) 3.זיכרון, לדעתי אין צורך ביותר מ256 4. מארז + ספק (שיתאימו) הסכום הזעום שבידי הוא 1200 ש"ח.. אפשר לארגן משהו בסכום זה? תודה מראש למגיבים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-