ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לתותחים כאן. צריך את עצתכם לגבי מפרט לחבר. שיהיה למשחקים ברמה בינונית בלי פילטרים לדוגמא אבל רזולוצייה מקסימלית ברוב המקרים. חשוב שיהיה מהיר לגלישה בתכני אינטרנט, ולהפעלת סרטים ב HD המסך הוא 19 1. מה התקציב המקסימאלי 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולהגיע למצב של 4000 אם יש אפשרות כזאת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD , גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghostsבעיקר COD MW 1 2 3 COD BO 1 2 \ CRYSIS 2 3 NFS ועוד כל מיני משחקים. בסיגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מתלבט בין כמה מפרטים. מה הכי מומלץ למדיה סנטר (+אפשרות לשדרוג בעתיד{הוספת כרטיס מסך אם צריך} על מנת להריץ גם משחקים). כמו כן, האם המאוורר של המארז והספק מספיקים? האם כדאי להוסיף עוד אוורור למעבד? מפרט 1: מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מארזים Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר 2325 ₪ מפרט 2: מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבד…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה לבני דודים שלי שלא ישחקו יותר מGTA VICE CITY ככה שתשימו להם GF4MX של LEADTEK המפרט הוא עד 4000 שקל אבל מאוד מאוד מאוד מומלץ עד 3600 מכוון שהוא לא רוצה לחרוג. נסו ככל יכולתכם לא להגיע ל4000. חייב מעבד אינטל 2.4C הוא גם רוצה MSI NEO (אבא שלהם) וזיכרון 256רגיל... הוא רוצה את זה עם הרכבה ומשלוח. אנא נסו ככל יכולתכם לבצא כאן את הדיל הכי טוב בתודה גיא stingeR
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מפרט המחשב שאני עומד לקנות: מסך מחשב 23.6 1920*1080 samsung מארז+ספק 600W GX300-600+600W Antec זיכרון RAM 8*2GB HyperX דיסק קשיח 1TB seagate כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1060 6GB מעבד 4.0 Ghz i7 6700K אס-אס-די intel ssd 600p m.2 256GB לוח M Gigabyte H170M-3DH-GSM אני מתגייס עוד 9 חודשים ואני מתלבט אם לקנות מחשב , כי בזמן שאני יהיה בצבא אני בקושי ייגע בו. …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גודל מסך: 15" משקל: עדיף שיהיה 1KG-2KG זמן סוללה ארוך: לא ארוך במיוחד אבל רצוי לא יזיק DVI (אבל לא חובה) בלוטות - חובה אינטרגלי גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB צורב DVD - אינטרגלי ובהחלט האם נדרשת אחריות בינלאומית? - [glow=red,2,300]לא יודע מה זה, מבקש הסבר[/glow] הבנתי ש HP ו LG הם הכי טובות,זה נכון? מצאתי 2 דגמים: מה דעתכם? HP Pavilion DV-6789 LG R405
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המקלדת נעולה על המקשים המשניים, לדוגמא, במקום האות M מופיעה הספרה אפס, אני רואה על הצג הקטן שמופיע הסמל של מנעול ומתוכו הספרה אחת. אני מנסה ללחוץ על FN + NUM LUCK כדי לשחרר את הנעילה, אבל כלום לא קורה, כיצד ניתן להחזיר את המקלדת לתפקוד רגיל ? הבעיה החלה לאחר שפירמטתי והתקנתי Windows 7 Ultimate Final, נראה כי מקש ה FN כלל לא מתפקד, ומכאן כנראה הבעיה. מה עלי להוריד, ומהיכן, ע"מ שמקש ה FN יחזור לתפקוד ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש, מפרט למטה. התחיל משאלות הבסיס: 1. מה התקציב המקסימאלי?: סביב ה-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אשמח לדעת אם הגזמתי ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 300 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: עבודה ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: photoshop, sketchup - תדיר, משימות מוזרות במתמטיקה ותוכנות מוזרות נוספות מדי פעם.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - פעם אחרונה ששיחקתי במשחק מחשב הייתה לפני עשור בערך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע לא מתכנן על כרטיס מסך, אשמח לעצות בנוגע להחלטה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי שתי הצעות למחשב למשחקים , איזו עדיפה בעינכם ? הצעה ראשונה לוח אם - g41tm-e43 hdmi מעבד - אינטל - ghz 4mb core 2 quad q8300 זכרון - value geil 4gb ddr2 800mhz כ.מסך - nvidia geforce 220gt 1g-3 hdmi דיסק קשיח - 500gb sata2 32mb c.g wd ספק - cmss-5 ht 500w seasonic מארז שחור קדמי ללא ספק - ezcool צורב - sata lg dvdx22 dl gh22ns הצעה שניה מעבד AMD Athlon II X4 620 Box לוח אם Asus M4N78 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק HEC 66RC ספק כח - seasonic ss-500et 500w ההבדל בין שני…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מתלבט על רכישת מחשב נייד LENOVO THINKBOOK 15 G2 ITL 20VE00FPIV האם הוא טוב? יש לו חסרונות משמעותיים למשתמש הביתי? האם יש מחשב אחר בתקציב הזה (עד 3500) עם נתונים טובים יותר? דרישות: מסך 14-15.6 עם בהירות טובה גם בשמש, זכרון לפחות 512, ראם 16. מחשב שיכול להריץ בלי בעיה תוכנות, סרטים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יקרים למי שלא זוכר (או לא מכיר את השתלשלות העניינים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423219.0 לפני יומיים התקשרו אלי מ-CPM והודיעו לי שהמחשב שלי תוקן, לאחר שהם קיבלו אישור מ-HP ישראל שאכן המחשב שלי סבל מפגם בייצור (שהם מצידם, קיבלו אישור זה מ-HP העולמית לאחר שהעבירו אליהם את פנייתי כולל האיום בתביעה ייצוגית וכו', כל הפרטים בפוסט המקורי שמופיע לעיל). שתי מסקנות: 1. HP ישראל + HP העולמית מודים שאכן היה פגם בייצור בסדרה pavilion dv2500t (מבוסס אינטל) עם צ'יפ גראפי של NVIDIA 8400M 2. מי שלא מוותר ודופק מספיק חזק על השולחן, ומאמין בכל ליבו שהצדק איתו ומוכן ללכת עם זה עד הסוף, מנצח (טוב, לא תמיד זה ככה, אבל לי זה עבד. מה שבטוח שהגישה ההפוכה גם עו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון על מחשב נייד 14, אך החלטתי שאקנה קטן לעבודה (מצאתי משהו), ולבית אני אקנה אחד שכמה שיותר גדול עם מסך איכותי ללא מגע, לא מתקפל,לא למשחקים, ללא פיטצ'רים שמייקרים, וגם מוותר על איכות בניה אם צריך והכל לטובת מסך OLED איכותי עם צבעים מדוייקים ושיהיו קרובים לתקציב כמובן שאם יש משהו שנותן תמורה למחיר ונותן לי ביצועים משמעותיים אז אשמח לשמוע. אם יש צורך בחריגה אז אשמח לשמוע ובמקסימום אקנה מאילת. תודה מראש
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה לגבי קניית המחשב, כרגע חייל משוחרר שעומד להיכנס ללימודים בשנה הקרובה עם תחביב של עריכת סרטים . מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב הישן שלי עגלה. כל טעינה של תמונה גדולה בפוטושופ מצריכה הפסקת קפה של 5 דקות. עזרו לי להגמל מקפה! קודם כל - לשאלותיכם: 1. התקציב הוא 3K בנסיון לחסוך ככל הניתן. 2. המחשב ישמש ללימודי עיצוב, כלומר שימוש מסיבי בפוטושופ, אילוסטייטור, אינדיזייןת פרימייר וכנראה גם אפטר-אפקטס. כאמור, השימוש ללימודים, אבל השאיפה בהמשך להפוך את זה לפרנסה. כמעט ולא יהיה שימוש בתוכנות תלת-מימד. מעבר לזה, רק שימוש מזדמן - אופיס, מוזיקה, גלישה, הורדות וסרטים SD. 3. אין צורך בציוד היקפי כלל. נשאר עם מסך ה- CRT הישן והטוב כרגע. 4. אין צורך בצורב. יש לי דיסקשיח WD של 320GB, אבל אני מתלבט אם לא להוסיף שני 500GB ולחבר אותם ב- RAID 1 לצורך גיבוי, תלוי במחיר, כמובן. 6. יהיה נחמד אם אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נטו מחשב, בלי ציוד הקפי. בעקרון לא ממש אכפת לי ממשחקים אבל אם כבר קונים אז שיוכל להפעיל את המשחקים של היום סבבה. יותר חשוב שיפעל מהר, לא יתקע ויוכל להפעיל כמה יישומים בו זמנית ושיפעיל FHD בצורה חלקה. אם אפשר לקבל את המפרט מKSP או מעוד חנויות מאיזור הקריות זה יהיה מעולה. המחיר שוב, הוא 3K תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף יש באפשרותי לרכוש מחשב חדש. המחשב הקיים שלי הוא פנטיום 166MGH ונראה לי שיש דברים טובים יותר . כרגע יש לי כ 3000 ש"ח לקניית מחשב חדש לצורך שימוש בייתי בעיקר אינטרנט ומעט משחקים. המון תודה מראש, יובל.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב חדש ב-2700 ש"ח (אינטל 805 אם אפשר , או ש-AMD יתן יחס תמורה-מחיר יותר טוב ? מעבד לוח זיכרון (512) HD 160 כונן DVD כ.מסך (עם TV-Out מיותר לציין) המחשב מיועד בעיקר לגלישה , אופיס , סרטים וקצת משחקים. תודה!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם במציאת מחשב מתאים לעבודה עם המאפיינים הבאים: מטרות מחשב: תכנות בלבד. ללא התחשבות כלל במשחקים / מולטימדיה. המחשב ישמש לקמפול קוד רב ולבדיקות ב VM-ים כך שחייב להיות חזק. גודל מסך: בעקרון כמה שיותר גדול (15-17), אבל לא קריטי. מעבד: כמה שיותר חזק (i7 כלשהו) זכרון: כמה שיותר (8-16 ג'יגה) כונן: SSD, 120GB או יותר (לא צריך כונן נוסף) כונן אופטי: כן, צורב CD/DVD (או לפחות אפשרות להוסיף) יציאות מיוחדות: USB, ethernet (זה מיוחד?) משקל: לא חשוב זמן חיי סוללה: לא חשוב כרטיס מסך: לא חשוב Bluetooth / wifi / cellular modem: לא חשוב אחריות בינלאומית: לא חשוב רשיון מערכת הפעלה: לא חשוב העדפה לחברה: אין אני מעריך שמחשב איכותי שיענה לצרכים הנ"ל יעלה בסביבות 5-…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר עם מסך ללא מקלדת עכבר ורמקולים . המפרט צריך לשמש למשחקים כבדים. המפרט עדיף amd ולרשום מיזה חנות ואיזה חלק זה ... תקציב 5000 מעדיף להישאר עם עודף תודה לכולם .... עדיף פנדאס
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב טוב וחזק בתקציב של עד 4 אלף שח. מעדיף שהמערכת תיהיה מבוססת על מעבד של אינטל! אני גר באשדוד ומעדיף חנויות באזור שלי או באזור מרכז. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח חדש לגמרי שלא נעשה בו שימוש, הפינים עקומים - אפשר לתקן? למכור? משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode= שווה קנייה? אני אמכור את שלי בתקווה ואחליף ספק, כרטיס מסך ואוסיף ראם
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי למישהו יש מושג אם מוכרים את המחשב בארץ? לא מוצא בשום מקום מוכר...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? מסך מאט 15.6/14.1 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? לא ממש יודע מה המשקל הממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. לפי דעתי 5 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb 7200 rpm. אם אפשרי להכניס בתקציב ssd מה טוב. * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה (שמעתי ש dell ו- asus טובים) תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-