ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, עריכת סרטי HD ביתיים, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) , Eclispe, Visual c#, VMware, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא dell inspiron 1764 והוא מתחמם כמו שאתם רואים וזה בלי שהרצתי איזשהו סרטון ביוטיוב (כשאני עושה את זה החום מגיע ל 20 מעלות יותר) אני מבין קצת ופרקתי את האמא של המחשב והגעתי עד למאוורר ונקיתי אותו מאבק וזה עדיין לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות? ומזה בכלל ה CPU ו ה CORE1 CORE2 ועוד שאלה, אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך אני יכול?? מה אני צריך לעשות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD סרטים מחשב סלוני שמתחבר לטלוויזיה ולמסך מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לסרטים FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון קצת מתחילה להמאס עלי העובדה שאני חוזר מאוחר מדי הביתה, ועצבני כי נגמר לי היום כי אין לי יותר מדי זמן חוץ מלהתקלח, לאכול, ללכת לישון ולקום למחרת ב-5:30 בבוקר. הקיצר אני מבזבז בערך 3 שעות+ ביום על נסיעות שבד"כ מתבצעות באוטובוסים. עכשיו חשבתי על כמה אפשרויות לניצול טוב יותר של הזמן מלבד להרדם לצלילי מוסיקה מה- Mp3 בנסיעות. זה כבר מתחיל להמאס. אז חשבתי על מחשב נייד קטן(מבחינת מימדים), שעליו אני אוכל להפעיל מגוון של תוכנות, כמו - שפות תכנות למינהן (Python,C,C#(Visual Studio), אינטרנט אלחוטי שאולי יהיו אפילו של חברה סלולרית כדי שהוא יהיה פעיל כל הזמן, וגם שיהיה מספיק טוב לסרטים מדי פעם. חשבתי גם על משהו בסגנון Iphone עם אינטרנט קבוע, אבל גם מסובך להשיג אחד ולפרוץ או…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי LENOVO N100 3000 משהו כזה - בן שנה וחודש. מהיום בבוקר צצה לי בעיה במחשב. ראיתי סרט במחשב - ופתאום באמצע שאני רואה המחשב פשוט כאילו מת - נכבה בבת אחת. הדלקתי מחדש את המחשב - והגעתי למסך ה LOGIN של ווינדואס ששם אני מקיש סיסמא ונכנס למחשב, ואז לחצתי על המשתמש והמחשב עוד פעם נכבה בבום. הדלקתי שוב, הפעם נכנסתי למחשב עצמו, גלשתי באינטרנט 3 דקות ושוב זה נכבה. חשבתי שאולי הבעיה במערכת אז החלטתי להשתמש ב LENOVO CARE ולשחזר את המחשב להגדרות המפעל\יצרן. בקיצור גיביתי הכל והתחלתי בתהליך של השחזור ובאמצע, כשהוא מריץ את החלון DOS הזה עם כל השורות שמשחזר לי את המחשב - זה שוב נכבה. הדלקתי מחדש, נכנסתי שוב ללנובו CARE ועוד פעם שיחזרתי - זה פשוט לא עובד! נכבה שוב! מה אני עושה? מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב הישן שלי עגלה. כל טעינה של תמונה גדולה בפוטושופ מצריכה הפסקת קפה של 5 דקות. עזרו לי להגמל מקפה! קודם כל - לשאלותיכם: 1. התקציב הוא 3K בנסיון לחסוך ככל הניתן. 2. המחשב ישמש ללימודי עיצוב, כלומר שימוש מסיבי בפוטושופ, אילוסטייטור, אינדיזייןת פרימייר וכנראה גם אפטר-אפקטס. כאמור, השימוש ללימודים, אבל השאיפה בהמשך להפוך את זה לפרנסה. כמעט ולא יהיה שימוש בתוכנות תלת-מימד. מעבר לזה, רק שימוש מזדמן - אופיס, מוזיקה, גלישה, הורדות וסרטים SD. 3. אין צורך בציוד היקפי כלל. נשאר עם מסך ה- CRT הישן והטוב כרגע. 4. אין צורך בצורב. יש לי דיסקשיח WD של 320GB, אבל אני מתלבט אם לא להוסיף שני 500GB ולחבר אותם ב- RAID 1 לצורך גיבוי, תלוי במחיר, כמובן. 6. יהיה נחמד אם אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, תכני HD, וקצת תלת מימד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. 3d studio max ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לרינדור ולא לפרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך : 22 אינץ', רמקולים: אני מתכנן לקנות בתקציב נפרד רמקולים באיכות גבוהה שישמשו אותי לראות סרטים, מכאן אני מגיע לשאלה: האם צריך כרטיס קול בנפרד לסאונד …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VIRTUAL REALITY!!! VIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GAMING + GENERAL VR -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה כי אין בינוני או נמוך ב VR 3. האם יש צורך בצ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד dell. (נעול על החברה הזו, מנסיון העבר, יש לי כיום hp שאני לא מרוצה ממנו). אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק לו לתרגול כתיבת קודים בלימודים ולצורכי לימוד בכלל. מעוניין גם שישמש לצורך יום-יומי (לא מאחסן הרבה בדיסק סרטים וכו') ולא רק ללימודים... מדובר בתקציב של עד 3500 ש"ח (אני סטודנט...(: תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג מערכת מורכבת לפי המפרט הזה: Mother Board ASUS Pro WS C422-ACE Trippodo / PC21 CPU Intel Xeon W-2295 Mouser / Alternate / Mindfactory (DE) / B&H (US) RAM Kingston KSM29RS8 / 8MEI Kingston *4 VENTIRAD CPU Noctua NH-U12A LDLC / MATERIEL.NET / Alternate CPU WIPES Noctua NA-SCW1 LDLC NVMe 3D NAND SSD (Windows 10) Grosbill / Cybertek Intel 760p 512 GB SSD or Intel DC P4511 1 TB series (better) NVMe 3D XPoint SSD (Sierra Cha…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, אני נמצא לפני קניית מחשב חדש וראיתי את הדגם הנל. נותרתי מעט מבולבל בגלל מחירים ומבצעים שונים מאד על הדגם הספציפי הזה. כל המבצעים המדוברים הם על מחשב מוחדש מאותו ספק - YYY deal. לינק לדיל: https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/7TIF5F695F מדובר במחשב מוחדש ולא מחודש - מתחייבים שלא נעשה בו שימוש - האם מישהו יכול להרחיב בנושא? האם הגיוני שמדובר במחשב זול בלמעלה מ 1500 שקל לעומת המקבילה החדשה לחלוטין דרך היבואן הרשמי? המחשב המוחדש הוא הדגם שציינתי בכותרת לעומת הדגם מהיבואן הרשמי שהוא asus zenbook ux370ua-c4201t - האם יודעים להרחיב בנוגע להבדלים (באמזון מוכרים את הדגם מהכותרת שציינתי)? בנוסף,…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים(בעיקר עם אופיס), שימוש רגיל באינטרנט וצפיה ובסדרות וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא ירעיש יותר מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, גודל מסך עד 14' כדי שלא יהיה כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש רק HP או DELL או IBM אז בבקשה להציע לי רק מחשבים שלהם אני צריך מחשב ללימודים ונסיעות שאני יוכל לראות בוא גם סרטים (גם בדיוידי וגם בדיויקס) וגם שיהיה אפשר גם לשחק עליו קצת חשוב שיהיה צורב דיוידי,הרד דיסק גלול יחסית (לפחות 60), 512-1024 זיכרון (עדיף DDR2), רשת אלחוטי מובנה, וכרטיס מסך של ATI או NVIDIA (לא האלו של אינטל) (עדיף PCI-E ומינימום 128 זיכרון) אני מחפס שיהיה קרור טוב למחשב וחשוב ביותר זמן סוללה ערוך עד כמה שאפשר (דגם שיש לו תוספת סוללה שמתלבש מיתחת למחשב) ועדיף שיהיה חיסית דק וקטן (לא משנה לי גודל מסך) וכמובן שיהיה Centrino ועדיף כמה שיותר מהיר ועדיף את הדגם החדש ביותר (נראה לי הדוטן) אני יודע שזה נשמע כאילו אני יודע בדיוק מה אני רוצה א…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא : הלוח של Chaintech שכולל כרטיס מסך, אבל לוקח מהזיכרון. למערכת משרדית: האם עדיף כרטים מסך (Innovision GF4 64MB + פחות זיכרון(למשל 256MB במקום ה - 512 שהוצע במפרט ? מה יעבוד טוב יותר ? האם ה - Chaintech יקצה רק 64 מגה למסך וכל השאר לעיבודים האחרים (כלומר יותר זיכרון סה"כ) ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אודיו ומוסיקה ברמת הסקיצות ולגלישה באינטרנט, לא למשחקים. חשבתי על משהו כמו AMD 2600 אם זה זול משמעותית מפנטיום, אני רוצה זכרון 512 ו80 ג'יגה הארד דיסק, אם אפשר בשני דיסקים נפרדים וצורב. כרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט שאפשר. כרטיס קול יש לי משלי, וכל זה כולל מסך. האם זה אפשרי? אשמח גם לקבל המלצות על מקומות לקנות אינטרנט או חנות באיזור המרכז. תודה מראש אור.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מציע לי לקנות ממנו מחשב של ibm מדגם x61 במחיר של 1000 שקל ויש לי שתי שאלות בנושא 1.הוא אומר שיש במחשב מעבד כפול ליבה 1.6GHZ ומחיפוש מהיר באינטרנט אמור להיות לו מעבד 2.0GHZ (לא יצא לי לראות את המחשב ככה שאני לא יכול לבדוק את זה) מצב שכזה הגיוני או שאני יתחיל לחשוד? 2.זה שווה לקנות את המחשב במחיר הזה כי ראיתי שחדש עולה בסביבות ה6000 בארץ מה שגם קצת מעלה חשדות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין הכל לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעות מחירים לניידים ורציתי לקבל חוות דעת אז הנה המפרטים: 1. HP PAVILION 15-E051 i5 מעבד: intel i5 - 3230m זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: intel HD graphics 4000 מסך: 15.6 LED-backlit HD anti-glare כונן: DVD+/-RW super multi מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מחיר: 2790ש"ח 2. DELL INSPIRON 3421 i5 מעבד: intel i5 -3317U mobile זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 750GB 5400rpm sata כרטיס מסך: nvidia GF 625 1GB מסך: 14 HD 1366*768 WLED כונן: DVD+/-RW תקשורת: bluetooth v4.0 dell wireless 802.11g/n +HS card מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מעבדות DELL. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לכרטיס מסך ב300-500 ש"ח? אני לא רוצה לעשות gaming רציני. המחשק הכי כבד שאני משחק זה SWTOR (Star Wars The Old Republic) ראיתי בTMS כרטיס של חברת ninja ותהיתי אם מישהו יודע משהו על החברה הזאת, כי לא הצלחתי למצוא עליה כלום באינטרנט. https://www.tms.co.il/product/11893 אני לא יודע אם כדאי לקנות מהם, אבל הוא זוך ב70 ש"ח מהאחד של Gigabeyteתודה! ניר
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני צריך משפרט לשדרוג חדש ההעדפות שלי הם 1.כרטיס מסך של גיפורס 7600 מינימום עם 256 MB זיכרון 2.סטיק אחד של 512 MB RAM זיכרון DDR2 השאר מה שבא לכם רק שיישאר בתקציב.. זה מחשב למשחקים אם זה משנה לכם...
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש המלצה כלשהי על איך לעבוד בצורה טובה יותר עם הסוללה ? הבנתי שלא מומלץ לפרוק עד הסוף ולהטעין בכל פעם מצד שני כשיש אופציה לחבר לחשמל מתי לנתק את הכבל\ולהחזיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהם יהיה יותר מהיר בביצועים במשחקים, בסרטים ותחת עומס מטלות? ואיזו חברה עדיפה מבחינת האיכות, האמינות, והארגונומיה? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון אם מישהו יוכל להגיב ולעזור לי להחליט אני מאוד אשמח ואודה לו!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט, עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג, תכנות והזרמת תכנים ל XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010, Sql Server 2008, IntelliJ IDEA וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייעוד עיקרי למשחקים שיצאו זה מכבר כגון Witcher 2 ולמשחקים שייצאו ממש עכשיו כגון Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-