עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tvholic,

אהלן חבר'ה כתבתי לפני כמה זמן שהלך לחברה שלי המטען של הלפטופ והסוללה שלה גם לא מחזיקה הרבה זמן אז במקום להשקיע במטען וסוללה חשבתי לקנות לה את ה WIND. אחותה טסה היום לתאילנד וביקשתי ממנה שאם היא תמצא את ה WIND במחיר של עד 400-450$, אז שתקנה לה. מה את אומרים, כדאי במחיר הזה או להציב רף אחר? כדאי בכלל לקנות מתאילנד? יש דגמים מסוימים של WIND שכדאי לחפש? כל מידע נוסף יתקבל בברכה... ;D

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by idoleff,

שלום, החלטתי לשדרג סוף סוף את הסלון, ולקנות HTPC. התקציב הוא באזור 2000-2500 ש"ח. מבחינת מפרט, אין בקשות מיוחדות, פרט לכרטיס וידאו שהוא חובה, ומארז שיתאים לסלון (עדיפות לאחד עם שלט) אין לי כוונה לשחק במשחקים כלל, אלא אך ורק לצורך סרטים והקלטות, כלומר, אפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה עם יציאת HDMI. מבחינת דיסק קשיח, לדעתי בנתיים אני יכול להסתפק בכזה של 500GB. המפרט מתוכנן להריץ סרטים עד 1080P. כמובן ששקט קריטי למחשב, מכיוון שהוא יוצב בסלון כל הזמן... אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC. תודה!

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by arei1,

מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  4. [table] [tr] [td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]מפורסם כמבצע למורים, השימוש שלי הוא לסרטים עד 1080P + הורדות מהרשת ,גלישה אינטרנט,עיבוד תמלילים ומשחקים לא רציניים לילדים ? חייב את הפורמטים החדשים של HD כי המחשב מחובר לרסיבר ולטלויזיה ב HDMI (קולנוע ביתי) זהו הפרסום ...... מבצע השקה בלעדי מחשב לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. מערכת מחשב מוכנה לעבודה כולל מערכת ההפעלה החדשה Windows 7 מבית Microsoft . המחשב היחידי שמגיע מותקן ומוכן לעבודה!!!(אנטי וירוס,תוכנת צריבה,תוכנת צפייה בסרטי HD,תוכנת Open Office ועוד'). מותאם עבור: א. שימושים ביתיים כגון גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות צא’ט, צפיה בסרטים, מוסיקה,צפייה ישירה ועוד. ב. שימושים מתקדמים כמו תוכנות עריכה משחקים ו…

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by D_z,

שלום רציתי להתייעץ בקשר למפרט שנתנו לי עד עכשיו , המחשב לא מיועד למשחקים כבדים בעיקר להורדת שירים וסרטים ושימוש יומיומי רגיל אופיס וכדו' Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory שניי כרטיסי זכרון כאלה Leadtek PX7300GT TD256Mb PCI-e bulk Video Card Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case ה4500 ש"ח אמורים לכלול עוד מסך שאני בהתלבטות איזה לקנות וצורב כנראה LG,מקלדת,עכבר ורמקולים. ואני לא ממש מבינה בזה אז אם חסר משהו תגידו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי הרבה נסיון עם מחשבים נייחים אבל עם ניידים- נאדה. לחברה שלי יש נייד של ג'יגה בייט ובזמן האחרון הוא מתחמם עד למצב שהוא נכבה. המאוורר עובד כרגיל. כמה מסובך יהיה לפתוח אותו ולנקות מאבק, לראות שהכל תקין וכו'? יש שם משהו מסובך יותר מפירוק של PC רגיל וכדאי לשלוח למעבדה או שלא אמור להיות מסובך מדי? אני מפחד לפתוח אותו ולגרום איזה נזק בגלל חוסר נסיון. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Shinryuu,

היי, אני מחפש מחשב נייד, לצערי אני פחות מעודכן במחשבים ניידים (מחשבים נייחים קצת יותר מעניינים חח), בכל מקרה, התקציב שלי זה בסביבות ה4K, מה שאני מחפש: * מטרות המחשב? אינטרנט, גיימינג סטנדרטי ועבודה שוטפת * גודל המסך? לא משנה, מה שמשתלם. לא מפריע לי מסך קטן או גדול. * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד, שוב, סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני עם חשמל, לא משנה לי בכלל הסוללה האמת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שוב, סטנדרטי, כמו VGA וכו' * Bluetooth? אין צורך, אבל לא אתנגד אם זה מתאים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך יותר או פחות... * כונן אופטי? א…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by polegste,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (אשמח למחשבים שיש ב KSP / IVORY). חריגה מינימלית ככל הניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט - הנדסת בניין כולל שימוש בתוכנות שרטוט, מטלב וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows 10…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  9. שלום, יש לי כיום מחשב FULL TOWER מהתקופה שהייתי גיימר ואני רוצה משהו קומפקטי אך עם זאת חזק ושקט. אני מחפש מחשב לעריכה בפוטושופ של קבצי RAW גדולים עם שכבות רבות (עם תוכנות נוספות שפועלות ברקע כמו לייטרום ותוכנה דומה וכמובן דפדפנים פתוחים). הציעו לי את המפרט הבא: מארז Fractal Design Node 304 HTPC מעבד Intel® Core™ i5-8600 Coffee Lake Tray מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 לוח אם Asus ROG STRIX B360-I GAMING כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G GV-N1050WF2OC-2GD 2GB GDDR5 זכרון 16GB DDR4 2400MHZ מחיר להכל: 3758 ש"ח. ובנוסף רכיבים שאני מביא מהמחשב הקיים: SSD 850 EVO 250 GB WD BLUE HD 3TB ספק כ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. דבר ראשון כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה בפורום! אתם אנשים טובים (לא מתחנף, מפרגן!!!) אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שבעיקרו ישמש אותי ללימודים (מנהל עסקים) אך מעוניין בהרצת משחקים וכדו' שדורשים כרטיס מסך מעולה,זיכרון גבוה ומעבד חזק! מה לדעתכם עדיף? שניהם בעלי כמעט אותו מפרט! אודה לכם אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by parAzoid,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, למשחקים בעיקר. המחיר הוא פחות או יותר .6.2K הוא צריך מפרט מלא שכולל את המחשב וכל הציוד ההיקפי פרט למקלדת. בניתי לו מפרט : http://img223.imageshack.us/img223/3065/49578004nv6.png שיפורים והצעות יתקבלו בברכה. גם אם תוסיפו פאד לעכבר כמו QCK זה יהיה טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by ninja29,

האם אפשר לפרסם פה מחשב נייד למכירה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. [table][tr][td]אז ככה..החיפוש שלי שלי אחרי מחשב נייד לא הכי מניבים פירות כרגע ( לצערי ) מצאתי מישהו שמוכר מחשב נייד( כמובן יד שנייה) דגם G550 - מסך 15.6 LED , מעבד T4400 , זיכרון 3GB DDR3 1066Mhz , דיסק קשיח GB250 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium[/r][/t][table][tr][td]מצלמה מובנת + עכבר אופטי 5 לחצנים . נקנה לפני פחות מחצי שנה היה בשימוש רק מספר חודשים ,יש עדיין אחריות , כחדשש! מה אתם אומרים? מה המחיר שהוא אמור למכור את זה? בכוונה אני לא מציין כרגע את המחיר על מנת לראות האם המחיר שהוא נותן הגיוני דרך אגב,מחשב נייד כזה יכול להחזיק פוטושופ ותוכנות גרפיות למיניהן? האם ניתן לשפר את המחשב נייד בביצועים? להוסיף לו דברים ( אני יודע שבעיקרון לא אבל עדין אשמח לתשובה ברורה ) …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, מיזמן לא עסקתי כבר בבניית מיפרטים והרבה דברים היתשנו אז אני זקוק לחוות דעת על מיפרט שבניתי בישביל ילד למישחקים בעיקר. אז ככה, היה לו מחשב ישן עם כרטיס חדש יחסית- ATI 4670. עכשיו המחשב הישן כבר גמור וצריך מחשב חדש- כל מה שבקופסא חוץ מהכרטיס מסך. לדעתי הכרטיס הזה אמור לעבוד טוב יחסית בהגדרות בינוניות במיפרט כזה לא? המיפרט שבניתי מצורף: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by אליאור27,

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא חובה אבל שיהיה קרוב לא איזה 5000 שח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אניצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עדכניים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צור…

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by j,

שלום לכולם, זהו פוסט חדש כי זה בנוסף להמלצה עבור מחשב בעל צרכים דומים רק בגודל קטן יותר.. זהו מחשב עבור ידידה שלי שביקשה ממני למצוא לה מחשב, לצרכים דומים לשלי (כלומר אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ) וכמובן סרטים וכו.. תכונות חשובות: מקלדת מלאה - לצערי זה פסל את מחשבי הדל שהמלצתי עבורה... זיכרון 3 או 4 GB... שאלה כללית: האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 64 ביט על כל מחשב או שזה דורש מאפיין חומרתי ספציפי? אם אני מבין נכון אחרת אין משמעות ל4GB זיכרון... נכון???? ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 ולעומתו את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=2&t=1&c=339 יש הפרש של 900ש"ח בערך על רק מעבד אחר?!?!? האם אני צריך בכל…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילד בן 10 שמשחק counter strike ופיפא. בעקרון אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את זה עם טיפה הסתכלות קדימה למשחקים באותה רמה שייצאו בשנתיים הקרובות וחלקים יציבים. מה שאני חשבתי עליו (בניתי ב-iqpc) - AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪365 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪294 זיכרון: PATRIOT 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪106 כרטיס מסך: GAINWARD GT430 1GB DDR3 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪308 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪105 מארז: COOLERMASTER ELITE 342 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪136 ספק …

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  18. היי, אני קונה היום מSKYPC מחשב חדש עד 2500(עדיף פחות) שיריץ HD ללא קירטועים(על ויסטה אולטימט 32), פוטושופ. לא למשחקים כלל! זה מה שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ספק כח FSP BlueStorm II 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro הרכבת מערכת מחשב + בדיקה כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. בכל ב2348. זה יריץ HD על ויסטה בלי תקיעות וקירטועים? אם אפשר לרדת באיזה חלק אז תרשמו לי, אני צריך 4GB? תודה. אם אתם מציעים משלכם אז שיהיה מסקאי ורק אינטל! אגב, אני צריך ESATA, א…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by Dubliner,

שלום לכולם, עד כמה מסובך להרכיב מחשב לבד למי שלא עשה זאת עד היום? יש לי נסיון בסיסי עם החלפת זכרונות, דיסק וכרטיס מסך במחשב מורכב, אבל לא מעבר לכך. האם כדאי לי לנסות לעשות את ההרכבה לבד או שיש בזה סיכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם,קוראים לי דולב. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן מה,ואשמח מאוד אם תעזרו לי . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000 שח +-. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב שלי נועד למשחקים,אינטרנט,מוסיקה וסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד הקפי כלל וכלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא דבר שימושי בכלל אצלי,וכרטיס קול גם לא ממש…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש יום יומי, מידי פעם משחקים (לא משהו בשגעת) , הרצה של מכונה וירטואלית (VMWARE) ושיטוף של סרטים וסדרות לסטרימר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא (יש לי מסך 17 אינצ'.. זה מספיק לי בנתיים.) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה שקט שאני יוכל לישון בלילה.משהו בין 6 ל7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מער…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאות ספורים - רק אם יש באמת עניין. 2. מה שימושי המחשב? שימושים משרדיים, המטרה העיקרית שהמחשב ירוץ מהר גם בזמן עומס - ושחומר הגלם יהיה איכותי, שלא יתקלקל מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש. מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, מסך. מי שלא מבין בזה לא חייב לעזור בזה ויכול לעזור רק במפרט המחשב, ובכל אופן אין לי קנה מידה למחירי השוק של הפרטים הנ"ל - והם לא קשורים לתקציב של המחשב בהרכבה. אנא ציינו את מחיר הציוד ההיקפי בנפרד ומשם נתקדם. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  23. Started by penny1,

שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by You,

שלום, יש לי מפרט בנוי לתקציב של בערך 7500 אלף ורציתי לקבל עליו חוות דעת. חשוב לציין שמחשב זה הוא מחשב למטרות גיימינג. אני לא מהמשדרגים הכבדים וכאשר אני קונה את המחשב אני מצפה שהוא יחזיק לי כמה שנים טובות וכמו כן שיהיה מסוגל להתמודד עם כל דבר שאני אפיל עליו כרגע ובעתיד. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1489 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤574 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤396 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB ( 1024MBx2 ) 800Mhz CL4 ¤792 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800 ULTRA 768MB PCIe ¤3051 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤144 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤401 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤619 הכל מסתכם כ-7500 ש"ח לערך.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם ושנה טובה!!! אני מחפשת מחשב נייד - מטרתו תהיה להחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית כלומר, אינטרנט אופיס וקצת פוטושופ... התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח... יש לכם איזשהו דגם שאתם ממליצים עליו? או חברה מסוימת שכדאי לי להתמקד בה? תודה רבה ושוב חג שמח ושנה טובה!!!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.