עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין בהצעת למחשבים עד 5 אלף שקלים, מחשב למשחקים כבדים. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה win7 ultimate…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מפרסם ב3 פורומים נוספים - ובאף אחד אני לא מוצא את הקונצנזוס. איי גיב אפ , אין לי מושג מה לקנות. אז החלטתי לתת לכם להתפרע וללכת עם האינטואיציה שלכם - רק חשוב לי שיהיה לו גיגה זכרון לפוטושופ ואני אקנה כנראה את זה שיהיה הכי מנומק והגיוני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by spl4sh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד כ-700-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטים לינק, קצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry 3-4, Tekken 7, Starcraft 2, COD, Fallout 4, CS:GO, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 (על מסך 23" ודרך סטים לינק על טלויזיה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם במציאת מחשב מתאים לעבודה עם המאפיינים הבאים: מטרות מחשב: תכנות בלבד. ללא התחשבות כלל במשחקים / מולטימדיה. המחשב ישמש לקמפול קוד רב ולבדיקות ב VM-ים כך שחייב להיות חזק. גודל מסך: בעקרון כמה שיותר גדול (15-17), אבל לא קריטי. מעבד: כמה שיותר חזק (i7 כלשהו) זכרון: כמה שיותר (8-16 ג'יגה) כונן: SSD, 120GB או יותר (לא צריך כונן נוסף) כונן אופטי: כן, צורב CD/DVD (או לפחות אפשרות להוסיף) יציאות מיוחדות: USB, ethernet (זה מיוחד?) משקל: לא חשוב זמן חיי סוללה: לא חשוב כרטיס מסך: לא חשוב Bluetooth / wifi / cellular modem: לא חשוב אחריות בינלאומית: לא חשוב רשיון מערכת הפעלה: לא חשוב העדפה לחברה: אין אני מעריך שמחשב איכותי שיענה לצרכים הנ"ל יעלה בסביבות 5-…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. צרכים : עבודה עם גרפיקה ואנימציות , תוכנות Photoshop , freehand - לא ממש מקצועי , היא רק לומדת ! לא משחקת במשחקי מחשב ! תקציב : 2500 ש''ח ללא מסך , ללא מקלדת , ללא עכבר , ללא רמקולים , ללא כונן 1.44 מעבד כבר בחרתי - AMD Sempron 2600 ( או 2800 ) צריך עזרה ב: לוח אם ( חייב שיהיה משולב כרטיס קול + כרטיס רשת ) זכרון ( לפחות 512 ! ) - כדאי יותר ? כרטיס מסך - חובה TVOUT , לא חובה DVI צורב מארז הרד-דיסק - ( כנראה 80 גיגה של WD עם 8 buffer) מחפש מקסימום תמורה עבור 2500 ש''ח תרגישו חופשי להציע ולשנות ! תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אבי טס לסין היום בלילה ואני צריך לתת לו שם של 3 דגמים מומלצים בטווח ה14-15 אינץ'. מדובר על לפטופ עבור סטודנט למשפטים. ביצועים גרפיים פחות נחוצים פה, השאיפה היא לאורך חיי בטרייה גבוה, מקלדת נוחה ומשקל לא גבוה. לגביי נושא - האם הדגם קיים בסין או לא, זה לא חשוב. המטרה שלי היא להביא לאבי פתק ובו רשומים שמות הדגמים ומחירם בארץ ובהתאם לכך הוא ידע האם ההפרש מצדיק את הקניה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Or1987,

טוב המחשב שלי ממש ישן יש לי אותו 5-6 שנים לא מאמין ששווה הרבה אבל בכל זאת.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מחפש מחשב לאחיינים שלי שעד עכשיו היו על מחשבים ניידים ולא יכלו להריץ תוכנות ומשחקים שרצו לשחק, הרבה מהמשחקים החדשים לא יכלו לרוץ בכלל והשאר רצים ממש גרוע. אז עכשיו הם רוצים מחשב נייח עם יותר כוח. אני לא כול לתת שמות ספציפיים של משחקים, אבל הם רוצים להריץ גם משחקי AAA שיצאו לא מזמן או יצאו בקרוב. אני מעדיף מעבד אינטל וכרטיס מסך nvidia אלא אם כן יש פער גדול במחיר לעומת AMD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

9. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪933 קירור למעבד: Evercool TRANSFORMER4 (4X Heatpipe) 775/1156/1366/AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪166 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪680 מארז: Thermaltake Element T + 450W PSU כמות: 1 - מחיר: ₪536 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500G Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ₪195 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 40GB כמות: 1 - מחיר: ₪467 כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI כמות: 1 - מחיר: ₪1077 רשתות: D-Link Lan Card 10/100 PCI Dual Speed כמות: 1 - מחיר: ₪27 הרכבה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Nikor,

שלום רב לכולם, אני מעוניין ב HTPC עבור צפייה בכבלים + בתכני HD + הקלטה של תוכניות + וגלישה באינטרנט. בנושא המפרט חשבתי על משהו בכיוון הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5K-E/WIFI-AP ¤949 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31109 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤449 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112D מארז כולל ספק Antec …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן, אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אבל קחו בחשבון שזה מהאוכל של הכלבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, the witcher, skyrim, dragon age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך בסביבות 23-24 אינץ'. -לאילו הגד…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?12000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גרפיקה ובלו-ריי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים שעתידים לצאת הכבדים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לאחר שעזרתם לי רבות, אשמח לעזרה עבור חבר * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות * גודל המסך? 14 או 13.3 * רזולוציית המסך? HD ומעלה * משקל רצוי? עד 1.65 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה לפחות ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 256 GB כאשר במינימום 128 GB SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כולל מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות גבוהה ל- DELL או ASUS תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות אופיס פשוטות, וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 15' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

15. Started by OrBen91,

מעוניין להחליף במחשב נייד את כונן הHDD לכונן SSD מדובר במחשב Packard Bell EeasyNote TV i5-3210M 4gb ram ddr3 מחשב דיי איטי גם לשימושים בסיסיים, אשמח להמלצה לדיסק SSD שיתאים למחשב, נפח 256gb. (האם כל דיסק 2.5 אינץ יכול להתאים? או שצריך לבדוק את החיבור?) מצרף תמונה של החיבור של הHDD הקיים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב או טאבלט שישמש אותי כמחברת חכמה בלימודים. נתקלתי במספר מכשירים שנראים לי מאוד מתאימים אך בטווחי מכירים שונים ומשווקים שונים. הצרכים שלי: זיכרון: לפחות 50GB פנוי לא משנה SSD וא HDD. מסך: FHD מומלץ IPS בגודל של 13.3inch או 14inch. משקל: קל ככל האפשר אבל אני מתפשר פה. מעבד: חזק יחסית I3 לפחות. ראם:4GB לפחות. המכשיר כמו שאמרתי מיועד בשביל לימודים והעיקר שלי יהיה שימוש במסמכי office וספרים אלקטרונים אבל גם משחקי אינדי ברמה של limbo למי שמכיר. מה שחשוב מאוד זה שהסוללה תיהיה בסביבות ה10 שעות ללא טעינה ומומלץ אף יותר. כמו שאפשר להסיק אני מעוניין במכשיר מבוסס windows 8 pro אל תשאלו למה זה פשוט עניין של נוחות. מצאתי מספר מכשירים שמתאימים לצרכים שלי פחות או יותר.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shevah,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד אך ורק לעבודה עם מסמכים גלישה באינטרנט ותכנות, לכן מה שאני מחפש בעיקר הוא מעבד חזק וזכרון מהיר, ולא כרטיס מסך. אני כרגע מתלבט בין MSI WIND שעולה 2200 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode= שיש לו מעבד Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz (מוזר שמצויין פנרין, לא?), זכרונות 2 GIGA עם 800MHZ והוא עולה 3000 ש"ח, מה מוזר כאן? למה כל כך זול? עוד שאלה, היום ישנו הבדל משמעותי בין DUAL CORE T4200 לדוגמה לבין CORE 2 DOU T5200 למשל? ואגב אם קונים זכרונות מסויימים בנייד, משנה מה החברה שלהם? או שאם טוענים שהם 800 מגהרץ, אז הם שקולים לכל זכרון 800 מגהרץ שיש בשוק. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי נבירה עמוקה בפורום הבנתי שאין ברירה אלא לשאול ספציפית לצרכיי כי התבלבלתי לגמרי.... בכל אופן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. Premiere, After CS6, Avid MC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Fridge,

:asthanos: יש לי הגדלה בתקציבי ב 4000 ש"ח יש לי כבר חלק מהמחשב לכן אני צריך רק את מה שנישאר. הנה החלקים שיש לי : Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון +4 מאווררים Intel P4 2.4 256 samung ddr לוח אם P4S533 Audio ASUS ספקANTEC 380v הם עדין לא הגיעו לכן אני יכול עדין לשנות קצת. אני פונה אליכם חובבי החומרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by mokisho,

מה דעתכם על המחשב הנ"ל וכמה הוא שווה יד שנייה PCG-TR3A SONY תודה :kopfpatsch:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Zipzap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD סרטים מחשב סלוני שמתחבר לטלוויזיה ולמסך מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לסרטים FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב? 6.5 אלף ש"ח,אין בעיה לחרוג ל7 אלף.(התקציב כולל מסך) 2. מטרות המחשב? משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים,הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,22-24 אינץ,שיהיה עם full High-definition ,שינצל את הביצעים של הכרטסי מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני לא צריך DVD,ולא כונן סקטים או צורב וכו',אני צריך רק כרטסי קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף את איבורי ואת KSP. בחלקים,אני רוצה לדעת אם בתקציב שיש לי שווה לקנות את הכרטיס מסך GTX295. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא מענין אותי איך הוא נראה,העיקר שיעבוד. .7האם אתם צריכים מערכת הפעלה…

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. תקציב 9500. 1 AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,337.96 ש"ח 1 ASUS A8N-SLI DELUXE - 939 (nForce4) - ATX 1,189.06 ש"ח 1 SAPPHIRE Radeon X800XL 256MB - TV OUT / DVI - PCX - RETAIL 2,375.67 ש"ח 1 WD 200GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 753.11 ש"ח 1 Chenming Aluminium Tower Window - silver 510.43 ש"ח 1 Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 363.99 ש"ח 1 .NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.33 ש"ח 1 Microsoft + Logitech BLACK Optical set (oem) 188.28 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.46 ש"ח 1 SUNBEAM cold cathode (no adapter) - BLUE 42.20 ש"ח 1 SUNBEAM 80mm fan - COLD Cathode - RED 68.57 ש"ח 1 VAN…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nily nily,

היי לכולם, אני מחפשת לוח גרפי שיתאים לאיור, עיצוב ux ui....אנימציה שמעתי על כמה חברות בניהן: wacom, huion, microsoft studio... יש לי כמה שאלות- יש לי מחשב נייד איטי וכדי להשתמש בלוחות הבנתי שצריך לחבר אותן למחשב, האם לוח גרפי מחייב חיבור למחשב או שיש לוחות שפועלים בלי מחשב? ואיזה לוח גרפי אתם ממליצים לקנות? אני סטודנטית ולא רוצה להוציא יותר מ- 3000 תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 5500 שקלים, אפשר לחרוג עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המירבי הוא תכנות, הרבה עבודה עם VM, (בערך כשלוש VM של לינוקס רצים במקביל), בנוסף טיפה גיימינג (משחק כשעה בשבוע במשחקים בסגנון הירוס 3, פורטל, פורטנייט, ביושוק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.