עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם. כמו שראיתם בנושא אני מעוניין במחשב Dell Vostro 3460 i5 3210 GT360 יש קצת לבטים..כי אני פוחד "להדפק" כי אני שם פה את כל כספי מה אתם אומרים על המחשב הזה...או בכלל על הסדרה למי שיש או התנסה איתה כמו כן זה השימושים שלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -14(יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, לקראת לימודי עריכה גרפית בצורה מקצועית אני נדרש למחשב נייד מתאים. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית: Photoshop Illustrator InDesign קצת Flash * גודל המסך? ''15 עדיף מט אך לא הכרחי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף עכבר עט שיתאים לעריכה גרפית * משקל רצוי? - כמה שפחות, צריך לסחוב בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לשיעור 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי כמה יציאות למסכים, על כל מקרה HDMI, USB3 , האם דרוש ESATA? * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה. ככל הנראה עדיף 2 כוננים (אם במחיר סביר), אחד למערכת ההפעלה ואחד לקבצי מערכת, ככל הנראה שילוב של SSD HDD * זכרון פנימי: 8 גיגה לפחות, …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by chric,

שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

אנשים, אם אתם רוצים שנרכיב לכם מפרט\נעזור לכם, תגידו לנו כמה אתם מוכנים להשקיע. אם בן אדם בא ואומר "אני רוצה מפרט ב5000-4500 ש"ח", זה הרי ברור שהוא מעוניין במחשב הכי חזק שהוא יכול להשיג על כל הכסף. אבל אם מישהו בא ואומר "אני רוצה מפרט ב7500 ש"ח", אפשר להרכיב לו מפרט ב6700. תגידו אם אתם מעוניינים להשקיע הכל והמגבלה זה 7500, או שאתם רוצים מחשב איכותי ואם אפשר בפחות כסף. אח"כ, אם אנחנו מרכיבים לכם AMD או אינטל 1.8\2.0 ב6700 ש"ח, אל תגידו שאתם לא רוצים AMD. תציינו בהתחלה מה אתם רוצים, או אם אתם רוצים שתי הצעות, אחת על כל מעבד. גם עם אינטל, אותו סיפור. מרכיבים למישהו 1.8, ואז הוא אומר "אני רוצה 2.4". תגידו איזה מעבד אתם רוצים! כמה מג"צ!!! מקווה שזה ישפר את רמת המפרטים. SpiritK…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by matan360,

יש לי תקציב של 2500 שקל , עזרו לי בבקשה להוציא את המיטב לסכום הזה ..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zagreb,

המפרט מיועד למשחקים ואינטרנט [AMD] לא צריך מסך.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 945 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600‎ 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! וכמובן לא לשכוח לתת לי הצעות ללוח ושיפור או שינוים אפ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום חבר שלי החליט שהוא רוצה לקנות מחשב.. הסכום הוא 5K הבן אדם במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ומשחקי MMRPG (כמו MU מייפל סטורי.. והכל השיט הזה)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by danielhr99,

דגם ראוטר : TP-LINK TL-WR841N שלום, לפני שובעיים אחותי קנתה מחשב נייד של HP. אוקי עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית( אחד שלי אחד של אחותי - הנייד). אז שמו לנו ראוטר.. עכשיו, לאוחתי יש במחשב שלי תקיה עם מלא קבצים (שירים, תמונות, לימודים) שהתקיה עצמה שוקלת כ-70Giga אז פתחתי קבוצה ביתית. הלכתי ללוח הבקרה -> קבוצה ביתית -> יצירת קבוצה ביתית.. ואז הופיע לי סיסמא ארוכה כזאת אז הכלתי למחשב נייד של אחותי ועשיתי הצטרפות לקבוצה ביתית ואז רשמתי את הסיסמא הזאת... וזה רשם לי שהמחשב הצטרף לקבוצה הביתית.. עכשיו, הלכתי למחשב שלי -> רשת : תמונה: http://www.fastup.co.il/images/2828656.jpg עכשיו אני להכנס ל-HP זה כותה לי הודעה כזאת: תמונה: http://www.fastup.co.il/images/69189362.jpg מה עו…

10. dell inspiron 1520 - מחיר: 7000 ש"ח מעבד t7300 2.0GHz ,800MHz FSB 2X1024 במהירות 667Mhz 120GB 7200 RPM 15.4" Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM 1440x900 NVIDIA® GeForce Go 8600M GT 256MB ------------------------------- toshiba satellite a200 1|w - מחיר: 6500 ש"ח מעבד T7250 2.0 GHz 2X1024 במהירות 667Mhz 200GB 4200 RPM wide: 15.4" TruBrite 1280x800 ATI RADEON HD2600 256MB UP TO 1024MB

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום... אני דיי חדש כאן ואני צריך קצת עזרה בנוגע למפרט למחשב... אז ככה: יש לי בין 4000 ל-5000 של תקציב למחשב כולל ציוד היקפי ומסך (שיהיה LCD)... אני לא רוצה מחשב מטורף, אבל שיוכל להעלות משחקים יותר כבדים מELESTO MANIA... השימוש העיקרי בו הוא למשחקים... אני צריך מפרט של מחשב כזה ושם של המקום/חנות שממנו אני משיג את החלקים... (אם אפשר אז גם את האתר של החנות...) תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Trancestor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, Crysis 3, FC3 ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . DELL U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מעבד - core I5 9600k 3.7Ghz לוח אם - Asus TUF H310-plus זכרון - Transcend 8Gb DDR4 2666Mhz כונן - SSD - kingston A1000 M.2 240GB PCIE (כוננים נוספים יועברו מהמחשב הישן) כרטיס מסך - Asus GT1030 2GB Gddr5 מבקש המלצות למארז ולספק מתאימים. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי את הבעיה הזאת http://hwzone.co.il/community/threads/539725-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9CGTA-IV-%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-(%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-HOME-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%91)?p=4846422#post4846422 כשאני לוחץ על המקש HOME הוא לא מעביר אותי להתחברות הWINDOWS LIVE

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, יש ברשותי כרגע שילוב של מעבד+קירור וזכרונות מעבד: i7-4770K קירור: Scythe Grand Kama Cross 2 זכרונות: g.skill 16gb ddr3 2400mhz ברצוני להתאים את שאר החומרה לפי צרכים הבאים: עבודת תכנות על מנוע גרפי UNREAL ENGINE 4תכנות בסביבת visual studio 2015עיצוב גרפי ב PHOTOSHOP ו MAYA1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפיתא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - רשום למעלהב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לא מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני נמצא כרגע בארה"ב ובקרוב אחזור לארץ, אני רוצה לנצל את זה כדי להזמין את רוב החלקים למחשב מכאן למעט מארז ומסך. בניתי מפרט מחשב לפי מה שאני מכיר ויודע אבל הידע שלי הוא מאוד בסיסי ואשמח לקבל עזרה אם צריך לעשות שינויים ומה אתם חושבים והאם בכלל אתם מכירים מקום שאני יכול להזמין מפרט דומה בארץ במחיר דומה (לא אילת כמובן..) המטרה שלי היא מחשב בעיקר לגיימינג אבל גם לתוכנות עריכה כמו פוטושופ או פינקל סטודיו וכמובן לשמור לעצמי את היכולת שדרוג בעוד כמה שנים ולא להחליף את הכל מעבד: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor with Wraith Prism LED Cooler מחיר: 1,041 ש"ח https://www.amazon.com/gp/product/B07SXMZLPK/ref=ox_sc_act_title_6?smid=ATVPDKIKX0DER&am…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, התקציב שלי הוא 2900 התעניינתי בין שני המחשבים הנ"ל לצורך עבודה משרדית. 1. 2. אשמח להצעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אני צריך רק מעבד מארז לוח אם וזיכרון בקשר למעבד אני הולך לקנות P 4 2.4 תוכלו לתת הצעות עד 2500 מקסימום תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by bouscher,

אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב

22. Started by The incredible,

שלום לכולם, יש לי מחשב כמעט חדש עם חלקים מהמחשב הקודם ליתר דיוק: דיסק קשיח 1TB של סגייט,סטיק זיכרון 4GB Kingston ומארז. אני רוצה לקנות מארז שקט במיוחד שלא ישמיע רעש בעומס כבד במשחקים ובכללי אם לא ציינתי המחשב ישמש לגיימינג כבד בעיקר. כרגע אני עם מארז ללא חברה שמאוד מפריע לי ולא עושה לי טוב גם בנשמה כי זה על ידי. לגבי המארז כבר יש לי התלבטות מסויימת בין ה P100 של Antec או P280 וה P100 אמרו שיספק אותי או את ה Naoxina Deep Silence 2\3\4\5\6\7. חשבתי גם על ה 500R כי ראיתי שהוא ממש מרווח וחשוב לי שהמארז שאני אקנה יהיה מרווח כי במארז שלי נניח אם באתי לראות ספק כוח להוציא אותו ולהפוך אותו שברתי את הגב ממש ככה. וב 500R של Corsair הוא גדול מאוד וממש נוח, אני לא אתפשר על זה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by proevo4ever,

היי , היה לי LENOVO T61P שעבד פצצה עד שהפסיק לעלות . (צפצוף אחד ולאחר מכן 2 צפצופים קצרים) הוא עבד לי ממש סבבה ואני מחפש משהו דומה במחיר של עד 2000 שקל אם קיים המפרט לא ממש חשוב לי, אני מחפש יותר איכות בנייה שלא יתחיל להתפרק / לקרטע אחרי חודשיים,שנה שנתיים וחברה שמספקת אחראיות טובה בארץ כמו לדוגמא DELL (לפחות ממה שאני יודע) אולי אפילו דגמים ישנים שעוד מוכרים בארץ. השימושים שלי: אינטרנט / וורד - לא משחקים. אולי משחקים ממש ישנים. גודל המסך יכול להיות מינימום 13.3. בבקשה תעזרו לי למצוא חיה כזאת אם קיימת

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן ותודה מראש על העזרה. אני כבר גולש בפורום כמה זמן וזו פעם ראשונה שאני זקוק לעזרה. אני מתחיל ללמוד בקרוב לתואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב נייד חדש. חשוב לי: 1. 13 - 14 אינצ' עדיפות למט. 2. מעבד חזק יחסית. 3. ניידות גבוהה וסוללה יחסית חזקה, אני הולך להסתובב איתו כל היום. 4. מסך מגע זה יתרון. 5. כרטיס מסך של ג'פורס שיריץ לי קצת משחקים זה גם יתרון. המחשב הולך לשמש בעיקר לוורד, אופיס ואקליפס, והוא הולך להיות איתי בשיעורים. כנראה יהיה לי מחשב נייח חזק בנוסף. מחיר בסביבות 3000 שקל, אולי יותר, אני גמיש. כרגע ראיתי את זה - http://www.asus-sale.co.il/Product/2936191/Asus-S451LB-i5-4200U-Touch-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14 אבל אני לא מצליח למצוא עליו יותר מידי מידע, מישהו יודע איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב, התקציב הוא 5000 ש"ח היעוד הוא למשחקים חדשים, כי לדעתי מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים מסוגל לעשות הכל. תאכלס אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג או עיצוב. אין צורך בציוד הקפי, רק צורב.לא צריך Cd-rom. לא ידעתי עד כמה המפרטים באשכול המפרטים מעודכנים. אז החלטתי לשאול כאן. תודה

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים