עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zam,

היי. המחשב הוא INSPIRON 1545. win7 home premium ככה, אני מנסה להיכנס ב- logon ולא מצליח. הוא רושם לי את ההודעה הבאה: The User Profile Service service faild the logon. User Profile cannot be loeded. מה אני עושה? יש על המחשב הזה המון חומר לימודים חשוב. אני הולך לאבד אותו? בבקשה אני אשמח לכל עזרה, עצה, רעיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, אני מנסה להרכיב מחשב למישהו אחר. אני לא הכי חזק בתחום - בעיקר ידע בסיסי. המגבלות והנחות עבודה: 1. חנות - KSP. 2. השימוש הוא שימוש ביתי לעבודה משרדית (אינטרנט, וורד, סרטים, חשבשבת וכו'...). 3. אישית - אני לא אוהב להמליץ על מחשבי פנטיום ומטה. מה שבניתי בנתיים זה המפרט הבא: Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Corsair 500W Active PFC Modular 80+Bronze CX500M PSU SilverStone TJ08 Advanced Micro ATX Case Black N…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dec19,

תקציב המקסימלי-2200 שח לנצל את כל התקציב לא ניתן לחרוג המחשב ישמש לעבודה משרדית, תכני HD, משחקים בעיקר לgta אין צורך במסך, קיים אחד בגודל 19 אינצ' הגדרות גרפיות- מה שאפשר להוציא מתקציב כזה. אין צורך בציוד היקיפי. אין צורך בצורב. אין חשיבות קריטית לשקט(5) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין עדיפות לחנות מסויימת, מגורים במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בקרוב. רצוי לשמור על אופק שדררוג. הערות: אני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר מחשב למשחקים, ובכל זאת אני מבקש שתנסו להוציא את המיץ מהתקציב למטרה זו תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זה מגנט ללכלוך וזה צבע שחור אז הכל נראה.... תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. opteron 148 DFI Ultra-D nf4 Twinmose 400mhz 512mb X2 FORSA 7800GT NEC 3550A HITACHI 80GB SATA2 HEC Compucase 400W איך זה?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Donna Gal,

היי בחמש שנים האחרונות עבדתי עם לנובו יוגה 2 עכשיו הוא מת לי ואני מחפשת מחשב חדש התסכלתי קצת על ה lenovo yoga c930 המחשב שהכי אהבתי היה ה microsoft surface laptop 2 אבל הוא מגיע בלי אחריות בארץ וזה בעייתי.. והאחרון שהסתכלתי זה ה hp x360 מישהו יכול לעזור לי להבין מה תהיה ההשקעה הכי טובה? או אם יש עוד מחשב שאני צריכה לשקול בהתלבטות ? אני כנראה אקנה i5 8gb 512

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אורח lightor
    Started by אורח lightor,

שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.

8. עבודה משרדית. אופיס, אקרובט רידר, אינטרנט וכד'. סרטים - אפשר לוותר על זה, זה ממש לא חשוב. הדרישות הן : "11.6 זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. WIFI כניסת LAN רגילה חיבור - VGA חיצוני. תודה. אילו דגמים מומלצים בטווח המחירים הזה? WIN XP / 7 ממש לא משנה... העיקר שאחת משתיהן יעבדו חלק.

9. Started by nirsk1,

רציתי להתקין את מערכת ההפעלה W7 64bit על כונן SSD , בכונן תהייה רק מערכת ההפעלה ,ולכן אני רוצה תיהיה למערכת הרבה מקום למשחק אבל לא סתם לקנות כונן ממש גדול שלא תיהיה שום מערכת שתשתמש בו... רציתי לדעת איזה סוג כונן SSD אתם ממליצים כי שמעתי כל מני סיפורים לקנות עם CACHE ובלי , והאמת שאני לא איש של חומרה אז אני לא ממש מבין . אז איזה סוג של כונן (נפח ועוד פרמטרים) , שמות של כוננים בסוג הזה (עם אפשר). תודה רבה מאוד(:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מת לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מעפן אבל כל פעם שאני רוצה לקנות חלק פתאום אומרים לי שיש חלק חדש למשל אני רוצה לקנות AMD 939 לא משנה איזה סוג העיקר שהוא 939 ופתאום אמרו לי שהולך לצאת ממש בקרוב סוקט חדש 1027 סוקט M2 או שאני רוצה לקנות כרטיס מסך פתאום אומרים לי שכדיי לי לחכות לG80 בפסח בקיצור אני משתגע וגם אמרו לי שעכשיו יש לאינטל מעבד חדש פרסלר וגם יש להם את הלוח 975 אני לא יודע מה לקנות אז אתם יכולים לת לי מפרט

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MadManiii,

אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by BenSmall Brown,

יש לחבר Alienware X51 R2 והוא רוצה לשדרג אותו יש כרגע שתי הצעות: הצעה מספר 1: א. ה-P2416D של Dell למחשב שלך לבין הg2460pf של AOC. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-RX480 הצעה מספר 2: א. ה-U2414H של Dell למחשב שלך לבין הrl2455hm של BenQ. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-GTX 1060 יש הצעה יותר טובה בשבילו לכרטיס מסך ומסך? אולי לא צריך בכלל להחליף את המארז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bbbbarus,

היי חיכיתי שיצא הSANDY BRIDGE כדי לבנות מחשב התוכנות העיקריות שאני משתמש הן maya photoshop after affects zbrush ושירץ קצת משחקים אני צריך רק מחשב בלי כל המסביב משהו בסביבות ה 4500-5000 שקל מבוסס על SANDY BRIDGE I7 המליצו לי על : לוח של Gigabyte או ASUS להשקיע בקירור המעבד זיכרון של GSKILL לא פחות מ 8 גיגה וספק כוח שלא עובר את ה 500 שקל תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מפרט לחבר: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪894 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪727 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Reaper ₪608 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3405K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H585F1GD צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W ₪652 …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מעבד intel pentium D 920 2.8 2MB X 2 2. לוח אם intel sorento(945) , lan + raid + firewire 3. כרטיס מסך gigabyte 7600GT 4. זכרונות samsung 1024 (512 X2) 667 mhz 5. דיסק קשיח WD 160GB SATA II 8MB וזאת בתמורה לסכום נאה של 4200 מה אתם אומרים.? שווה? נ.ב. אני יודע שלא כולם ימליצו על הלוח אם אבל הרבה מאוד אנשים אמרו לי שהבקרים בלוחות של אינטל עדיפים על GB במיוחד על ה- PG

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by natiy4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הנדסיות לחישובים עיבוד תמונה תכני HD סטריממינג (יש לי XBOX ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך ( אשמח גם להמלצה עליו ) אבל אני רוצה שמחשב יתחבר ב HDMI לTV (יש לי פלזמה 50 אינץ ) -לאילו הגדרות גרפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. מטרת המחשב: עיבוד תמונה בAdobe Lightroom, פוטושופ , עריכת וידאו + עבודה כללית במקביל הכוללת גלישה באינטרנט, מסמכים וכו'. המפרט הוא: לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P מעבד INTEL BOX CORE I7-6700K 4.0 8MB CACHE זיכרון KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 X4 (סהכ 32 ג'יגה) דיסק קשיח SAN DISK SSD PLUS 480GB דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 2TB 3.5" SATA3 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE Ge-Force GV-N960OC 4GD DDR5 GVN9634 כרטיס קול מקצועי ערוצים 8 מובנה 7.1 רשת כרטיס מובנה 10/100/1000 מארז גיימר איכותי XIGMATEK MACH + 3 x 120mm FAN ספק כח ELEMENT HIGH POWER 650W 80 BRONZ ההצעה שקיבלתי עומדת על 65…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן ותודה מראש על העזרה. אני כבר גולש בפורום כמה זמן וזו פעם ראשונה שאני זקוק לעזרה. אני מתחיל ללמוד בקרוב לתואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב נייד חדש. חשוב לי: 1. 13 - 14 אינצ' עדיפות למט. 2. מעבד חזק יחסית. 3. ניידות גבוהה וסוללה יחסית חזקה, אני הולך להסתובב איתו כל היום. 4. מסך מגע זה יתרון. 5. כרטיס מסך של ג'פורס שיריץ לי קצת משחקים זה גם יתרון. המחשב הולך לשמש בעיקר לוורד, אופיס ואקליפס, והוא הולך להיות איתי בשיעורים. כנראה יהיה לי מחשב נייח חזק בנוסף. מחיר בסביבות 3000 שקל, אולי יותר, אני גמיש. כרגע ראיתי את זה - http://www.asus-sale.co.il/Product/2936191/Asus-S451LB-i5-4200U-Touch-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14 אבל אני לא מצליח למצוא עליו יותר מידי מידע, מישהו יודע איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by liores121,

היום רכשתי מחשב DELL XPS 152 ואיתו התקנה WIN 7 בעברית. ברצוני להחליף את שפת מערכת ההפעלה מעברית לאנגלית, לשם נוחיות. כיצד אני עושה זאת? תודה והמשך יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הצרכים הם: טכנולוגיית גישה לאינטרנט יכולת הצגת פרזנטציה עיסקית - מולטימדיה HD -מסך מסתובב וכו'... קצת גרפיקה/עיבוד תמונה/צפיפה בוידאו. מחשב נוח לנשיאה לאיש שיווק המתנייד בארץ ובחו"ל. מחשב אמין וכל דבר אחר שיכול להועיל ולא הזכרתי אותו. נ.ב לאחרונה ראיתי פיצר מעניין שמאפשר כתיבה על המסך עם עט כמו שכותבים בצורה ידינית. אשמח אם מישהו יוכל להבסיר במה מדובר + עד כמה הטכנולוגיה הזאת אמינה ויעילה והאם היא יכולה להתאים לצרכים שתארתי? דבר נוסף הוא מה לגבי רכישה בחו"ל בזמנו ראיתי שיש פער מחירים משמעותי מאשר בארץ....? ??? בהערכה גדולה, אריאל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי רכשתי מכונת CNC בעלת 4 צירים. לעבודה איתה אני צריך להשתמש בתוכנת ARTCAM. המודלים יהיו תלת מימדיים ברובם, אני מבין שיצטרכו גם כרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מסך 22" א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות שרטוט solidwork, artcam, autocad -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מעוניין בהצעת למחשבים עד 5 אלף שקלים, מחשב למשחקים כבדים. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה win7 ultimate…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אם תוכלו לעזור במציאת המחשב החלומי אשמח מאוד ואודה UX

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

אנשים, אם אתם רוצים שנרכיב לכם מפרט\נעזור לכם, תגידו לנו כמה אתם מוכנים להשקיע. אם בן אדם בא ואומר "אני רוצה מפרט ב5000-4500 ש"ח", זה הרי ברור שהוא מעוניין במחשב הכי חזק שהוא יכול להשיג על כל הכסף. אבל אם מישהו בא ואומר "אני רוצה מפרט ב7500 ש"ח", אפשר להרכיב לו מפרט ב6700. תגידו אם אתם מעוניינים להשקיע הכל והמגבלה זה 7500, או שאתם רוצים מחשב איכותי ואם אפשר בפחות כסף. אח"כ, אם אנחנו מרכיבים לכם AMD או אינטל 1.8\2.0 ב6700 ש"ח, אל תגידו שאתם לא רוצים AMD. תציינו בהתחלה מה אתם רוצים, או אם אתם רוצים שתי הצעות, אחת על כל מעבד. גם עם אינטל, אותו סיפור. מרכיבים למישהו 1.8, ואז הוא אומר "אני רוצה 2.4". תגידו איזה מעבד אתם רוצים! כמה מג"צ!!! מקווה שזה ישפר את רמת המפרטים. SpiritK…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.