עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SPONER,

יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bennnn,

שלום מעוניין במפרט למשחקים כבדים. אני לא צריך ציוד היקפי,הרדיסק,כונני סי די רום ווכו. מעוניין במעבד,לוח אם אסוס,מעבד אינטל מתלבט בין ה i5לi 7 זכרונות ספק כח ומארז. תקציב עד 3000-3500 תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kikolf,

היי כולם, אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ו/או יוכל להפנות אותי לחנות... 1. התקציב כרגע הוא 7000 מעדיף לא לעבור אותו. 2. השימוש העיקרי הוא בתוכנות כמו 3dmax,rhino, blender, v-ray, keyshot, solidworks 3. ללא מסך. 4. לא, הכל מאפס. 5. אני לא מחפש משהו סופר שקט, אבל משהו שלא יחדור אוזניות מבטלות רעשים... 6. אין הגבלת גודל, בלי אורות... 7. צריך מערכת הפעלה והרכבה. 8. אין העדפה למשהו ספציפי, אני גר במרכז. 9. חושב לחכות לדצמבר ינואר בגלל הכרטיס מסך של AMD והנחות כאלה ואחרות שבדרך כלל יש. 10. הייתי שמח שיהיה חיבור אטרנט וכמה חיבור של USB 3.1 ו/או C כדי לחבר כוננים חיצוניים עם פרוייקטים ישנים. 11. כן, למרות שאני מתכ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by levelone,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייד שלי (HP Probook 4330s) כי למרות שהשימושים שלי בסיסיים הוא כבר לא עומד בקצב. עשיתי בדיקת מחירים והשוואות בין ניידים ונייחים בהתאמה אישית ומחשבי מותג והגעתי למסקנה שיש מחשב אחד שהוא גם חזק וגם המחיר שלו עממי יחסית ככה שאני נהנה משני העולמות. המחשב הוא Alienware x51. קישור: m.dell.com/mt/www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx?mboxDisable=1&oc=dpcwxy45hu כמו שאתם יכולים לראות בקישור המחשב כולל: מעבד intel core i7 4770 זכרון 8gb 1600mh כרטיס מסך amd r9 270x 2gb כונן קשיח בנפח 1tb במהירות 7,200 rpm עם 64mb cache כרטיס רשת אלחוטי ובלוטות׳ צורב dvd-dl בקיצור, כל מה שאפשר לבקש והוא עולה 1,000 דולר. יש גם אפשרות להרחיב את זכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by or6310,

[TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD]Intel I5 3470 3.2Ghz + Zalman Ultra Quiet CNPS80F[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]צורב DVD[/TD] [TD]LG / Lite-ON DVD-RW X24[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרון[/TD] [TD]Transcend 4G DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דיסק קשיח[/TD] [TD]Seagate 500G Barracuda Sata3 7200RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך[/TD] [TD]Sapphire R9 270X Dual-X Boost 2GB GDDR5 OC[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster K280[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]Seasonic ECO 500W 80+ 120mm Fan[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 4, align: rig…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש המלצות לרכישת מכונת פיתוח ניידת שתוכל לשמש גם לצפיה בסרטי FHD ומשחקים... הפיתוח הוא בסביבת VISUAL STUDIO של מיקרוסופט. במקביל יופעלו על השרת IIS + SQL SERVER ,PHOTOSHOP ועוד שני דפדפנים .. לגבי המשחקים - CALL OF DUTY -MW2 וכדומה.. לא הייתי מעוניין להזמין מחשב מחו"ל - אני חושש מתגובה איטית במקרה שאצטרך לממש את האחריות בארץ.. מגבלת התקציב היא 8000 ש"ח אבל הייתי ממש שמח למצוא משהו זול יותר שיענה על הדרישות הבאות: 1. רזלוציה 1920X1080 2. מסך 15 - 17 אינצ' (עדיף מט) 3. משקל < 3 ק"ג 4. מעבד : i7 עתיר CACHE או i5 חזק 5. עדיפות ל DELL\ HP\ TOSHIBA פיצ'ר נוסף שחביב עלי במיוחד הוא מקלדת מוארת... מודה מראש לכל המגיבים....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי. יש לי מחשב dell inspirion 5000, עם מעבד i7 ו8GB ראם. אני מתכוון למכור אותו ולהביא מחשב חדש. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט; לפעמים אצטרך להשתמש במאטלב. הרבה אינטרנט ואופיס. צפייה בסרטים באיכות גבוהה. לא מתכוון לשחק בשום משחק מעבר לסוליטר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 - 15.6 אינטש. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by haimcoen,

בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים, תכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיצליח להריץ גם סרטים באיכות 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי איכותי בצבע ורוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט המצ"ב. עיקר השימוש - רינדורים ריאליסטים ב 3ds max + vray. בנוסף עבודה על סולידוורקס, והתוכנות הגרפיות של adobe. מעבד: INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-H97-D3H זיכרון: [ KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA GEFORCE GTX 760 SUPERCLOCKED w/ EVGA ACX COOLER 2GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: /LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ספק כוח: ENERMAX NAXN ADV 650W BRONZE קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 דיסק קשיח: [ SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB 2.5" SATA 3 תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין כי מציעים לי במקו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בס"ד שלום לכולם, אודה לכלם אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ואופיס. * מטרות המחשב? Visual studio בעיקר WPF ,Silverlight אופיס * גודל המסך? 13 אינצ' (נראה לי... לא גדול מידי ולא קטן מידי, משהו בינוני) * משקל רצוי? עדיף לא כבד מידי, אבל מוכנה להתפשר בשביל איכות ומחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו שישרוד נסיעות של שעתיים שלוש. שוב, עדיף ארוך, אבל לא על חשבון איכות או מחיר * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר? אין לי ממש הגבלה. הדגש הוא על איכותי לא יקר מידי. זאת אומרת, אני צריכה את הזול ביותר שיית…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Qman,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי Smiley 1.התקציב הוא 3000 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות * מארז שיש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אני צריך רק מעבד מארז לוח אם וזיכרון בקשר למעבד אני הולך לקנות P 4 2.4 תוכלו לתת הצעות עד 2500 מקסימום תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. דחוף כי אני בונה אותו עבור חבר, התקציב כ 3700 ש"ח 1 Gigabyte GA-7VRXP REV 2 583 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 1800 + FAN 562 ש"ח 1 Kingstone 256MB DDR333 562 ש"ח 1 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 461 ש"ח 1 MSI GeForce4 MX440 - T 596 ש"ח 1 Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 91 ש"ח 1 ALPS FLOPPY 1.44 57 ש"ח 1 TASK CASE - TK3003 Screwless Color - צבע : כסף 221 ש"ח 1 LITE-ON 40X12X48 OEM - צבע : בז 392 ש"ח 1…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Mcx_Lite,

אני מעוניינת במחשב נייד עד 2500 שקל שיהיה בגודל 13.3 אינצ' (או 14 למרות שהם לא כל כך שכיחים), לרוב לעבודה עם אופיס, ותוכנות לסטטיסטיקה, מדי פעם צפייה בסרטים וקצת אינטרנט. חשיבות שהמחשב יהיה קל וקטן(אני מתיינדת איתו הרבה) אני נוסעת בקרוב לטיול בברלין, יהיה זול יותר לקנות מחשב משם ולהביא אותו לארץ? תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by asa_s1,

1. מה התקציב המקסימאלי: עד 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לא לחסוך מעוניין במחשב טוב אך מעדיף לא יקר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: מומלץ שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): סטנדרטי "22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אפשר (מחליף מחשב ישן מאד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מעוניין במחשב בלבד, לא זקוק לציוקג הקיפי. 5. עד כ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by נועם פחימה,

.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן ותודה מראש על העזרה. אני כבר גולש בפורום כמה זמן וזו פעם ראשונה שאני זקוק לעזרה. אני מתחיל ללמוד בקרוב לתואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב נייד חדש. חשוב לי: 1. 13 - 14 אינצ' עדיפות למט. 2. מעבד חזק יחסית. 3. ניידות גבוהה וסוללה יחסית חזקה, אני הולך להסתובב איתו כל היום. 4. מסך מגע זה יתרון. 5. כרטיס מסך של ג'פורס שיריץ לי קצת משחקים זה גם יתרון. המחשב הולך לשמש בעיקר לוורד, אופיס ואקליפס, והוא הולך להיות איתי בשיעורים. כנראה יהיה לי מחשב נייח חזק בנוסף. מחיר בסביבות 3000 שקל, אולי יותר, אני גמיש. כרגע ראיתי את זה - http://www.asus-sale.co.il/Product/2936191/Asus-S451LB-i5-4200U-Touch-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14 אבל אני לא מצליח למצוא עליו יותר מידי מידע, מישהו יודע איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן, אני שואף לרכוש נייח חדש לגיימינג בחודש הבא - בסכום של סביב ה11K כולל מסך. תודה מראש, והלוואי שפה מישהו יצליח לסדר לי את הראש עם המפרט כי אני כבר מעל חודש לא מצליח להחליט..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד בתקציב 4K עם אפשרות לחריגה (אם החריגה בהחלט משתלמת) למחשב נייד חזק. המחשב הנייד ישמש לעבודה עם תוכנות כבדות והרבה מולטיטאסקינג (תוכנות שרטוט), צפייה בסרטים ועוד. בגדול לשים דגש על כל רכיבי הליבה. עדיפות למקלדת מלאה, גודל מסך 14-15.6, וינדוס 10, מחשב עם צ'יפסט מתקדם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by madary,

אני רוצה שתתנו את דעתכם על המפרט... p-4 2.6 Ghz (Bus:800Mhz, Hyper-Threading) Abit VI7 (VIA P4T800) sb, HT, FSB800 lan WD 80GB 7200 ATA-100 (8mb) Sapphir (ATI) Radeon 9600Pro TV, DVI 128 MB floppy teac 1.44 DVD TOSHIBA X16 Switch 8 ports (לרשת ביתית) ATX MIDI 400W usb MS Internet KB+MS Optical Mouse Creative SBS 370 sub+2sp Mag 17 786 PF Flat Silver 5110 מחיר מה ההבדל בין 9600 לבין 9600pro בלוח אם: מה אומר VIA P4T800 וכן FSB800? תודה רבה! עריכה: ואת מי שכחנו? את הזיכרון! ddr 400 512 mb King Max BGA אני אשנה את הזיכרון לkingston

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. איזה מעבד יותר טוב למחשב נייד T4400 - T6650 - P8700 ומה ההבדל בינהם ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, ומשתמש במחשב Asus דגם UX310U עם הרכיבים הבאים: i7 6500U 940mx 16gb ram 120gb MVMe 520gb HDD SATA 2 לאחרונה המחשב שלי נהיה איטי מאוד, הוא כבר עמוס בקבצים, רובם חשובים עבור הלימודים, ואני שוקל לשדרג לו את גודל הזכרון. אני לא מצליח למצוא מידע באינטרנט על הדגם הזה ועל המגבלות חומרה של הדגם הספציפי הזה כי הוא כבר בן שש, ולכן אני פונה אליכם כאן, אולי מישהו יודע: - האם יש הגבלה על כמות ה RAM שאפשר להוסיף, ולמהירותו? - האם אפשרי להחליף את הHDD בSSD בנפח גדול יותר? מה המגבלה? - האם אפשרי להחליף את ה MVMe לנפח גדול יותר? מה המגבלה? אם דעתכם היא שכדאי לי לקנות מחשב חדש במקום לשדר…

23. אתם יכולים אולי להביא לי מפרט למחשב (בלי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכ'ו) בשווי 10,000 שקל +-? תודה מראש אני מתכוון לעשות OC, אני רוצה לשחק בשמקחים הכי חדשים בהגדרות גבוהות וגם לראות סרטים, לגלוש וכ'ו.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אם תוכלו לעזור במציאת המחשב החלומי אשמח מאוד ואודה UX

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by djgoose,

הייי מקווה שזה המקום הנכון לבקש עזרה בעניין מחפש דרייברים ל-HDD sata לנייד ‏RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה כלומר free dos ולא מצאתי שום אתר אשר מספק את הדרייבר הנ"ל כולל האתר של LG הדרייבר ישמש להתקנת XP (חוקי) מכיוון שההתקנה כרגע לא מזהה את הכונן הקשיח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים