עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gad57,

אבי מחפש לפטופ לשימושים קלים כגון אינטרנט ,(בעיקר במרפסת שמש) וצפייה בסרטים. המחשב לא ייצא מ4 קירות הבית כך שמשקל המחשב אינו רלוונטי, אך יידרש להריץ סרטים על מסך טלוויזיה (42 אינץ). האם הכ"מ בדגם הנ"ל יספיק להרצת הסרטים ע"ג המסך הנ"ל? http://ksp.co.il/?uin=17148 *אם המחשב מתאים הרכישה תתבצע באילת* אם יש חלופה שתתאים אשמח לשמוע, בגדול התקציב עומד על 2700. גודל המסך לא כ"כ חשוב, אך שלא יירד מ13 אינץ. תודה עריכה: ישנה אפשרות יותר זולה שאשמח לדעת אם תתאים http://ksp.co.il/?uin=17317

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לחברים וסחתיין שנכנסתם לעזור אשמח לחוות דעתכם על מפרט מחשב לגרפיקה 2D, תוכנות אדוב בעיקר פוטושופ ואילו (במקביל) והרבה יותר מידי דפדפנים וטאבים פתוחים.. מידי פעם עריכת וידאו HD בפרימייר (שימוש בייתי) תקציב:5-6K אין צורך בציוד הקפי או תוכנות הפעלה וכו מעדיפה לרכוש בKSP או אייבורי KSP מתחייבים למחיר הזול ביותר ככה שאם אייבורי מוכרת רכיב בזול יותר מהכתוב למטה, אשמח לדעת. להלן המפרט שקיבלתי מKSP (ומחירים לכל רכיב שיהיה לכם נוח): מעבד: 1480 ש"ח Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : 177 ש"ח Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל : 525 ש"ח Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yossi6,

שלום לכל חברים הפורום, אני זקוק למפרט מחשב חדש שאמור להריץ תוכנות כבדות ביניהם תוכנות גרפיקה, וידיאו והקלטות. Photoshop, After Effects ו-Cubase. צפייה בסרטי Full HD וגלישה באינטרנט. אין לי צורך כלל במשחקים. אני לא יעשה OC. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח אבל ניתן להגיע גם ל 4,000 ש"ח אם יש צורך בכך. זהו הבסיס למפרט המחשב, אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. מעבד: Intel I7 Quad Core 2600 3.4Ghz 6MB לוח אם: Gigabyte Z68 (מבקש המלצה לדגם בסדרה או אחר) דיסק קשיח: 2,000GB Sata 3 של WD זיכרון: Kingston 4GB DDR3 x 2 -מה ההבדל בין 1330 ל 1600? ואיזה כדאי לרכוש? כרטיס מסך: האם יש לי צורך בכרטיס מסך לשימושים שציינתי? אם כן, מעדיף כרטיס מסך איכותי עם כניסות לשני מסכים + HDMI מבקש המלצה למא…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. דרישותי: תקציב 3K +- שימוש: גרפיקה בלבד ל-print+web בתוכנות: אינדיזיין+אילוסטרייטור+פוטושופ. אין צורך בציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. 8 בדרגת השקט מ-1-10 שום אוברקלוקינג. חשוב USB3 אחרי חיפושים ושיטוטים רבים ומפרכים נותרתי עם המפרט הבא שאני די מרוצה ממנו: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח WD 500GB Barracuda 7200RPM 16MB SATA III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 מארז ‏CM 690 II Basic Black ATX Case תמיד יהיה משהו יותר טוב, וכבר נמאס לי לחפש... נ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nvered,

הי, מצ"ב מפרט מחשב שהרכבתי לטובת מחשב משרדי חזק (בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט עם אופציה לראות סרטים). 1. מעוניין לדעת האם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני. 2. האם נכון לשדרג רכיב אל מול עלות תועלת. תודה! ------------------------------------------------ מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪990 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪133 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBN…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by bg1987,

בשרשור הדביק כתוב שכרגע אין אחיות על מחשבי סוני, האם המצב השתנה? ואם לא, האם יש מקומות שניתן לקנות מהם אחריות? בכלל כמה זה מסוכן לקנות נייד ללא אחריות בארץ? (מבחינת מחיר יש יתרון עצום מול הארץ)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לילה טוב אני רוצה להתייעץ אתכם בטרם קניית מחשב נייח למשחקים, ללא ציוד היקפי (ללא מסך, רמקולים וכו') ישנם כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, ודורש שהם ייכללו: מעבד CORE i5 זיכרון 16GB DDR4(אלא אם כן תתעקשו ש8GB זה מספיק בהחלט?) דיסק קשיח לפחות 1TB HDD SSD בנפח 128GB, למערכת ההפעלה ודברים נוספים כונן צורב DVD אפשרי לחרוג ב200 ש"ח אם הדבר שווה ראיתי כמה מערכות מחשב בKSP http://ksp.co.il/?uin=28225 , http://ksp.co.il/?uin=19072 , http://ksp.co.il/?uin=30006 אחת מהן יכולה להתאים? כדאי אחרת? תודה ולילה טוב איתי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Paci,

מוכר את המחשב לחבר אז מחיר בערך יעזור לי. Intel Core 2 Quad Q8200 G31M2 V1.0 2x2GB DDR2 800MHz AMD Radeon HD 6850 1GB GDDR5 MSI FSP 350W תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ADHDdubstep,

אהלן לכולם, אני אשמח לעזרה בבניית מחשב חזק להפקת מוזיקה. גם אם תמליצו לי על חלקים ספציפיים זה יעזור לי. כרטיס קול חיצוני יש. התקציב עד 6000 שקל. מעדיף מעבד 64bit. זיכרון חזק. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by moshe212,

שלום, מחפש בשביל חבר מחשב לעבודה עם אוטוקאד.. הוא לומד הנדסאי בניין ומעוניין במחשב נייד ללימודים ועבודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הי, אשמח להתייחסות שלכם לגבי המפרט והמחיר. השימוש הוא משחקים בינוניים עד כבדים עם אפשרות לשדרג בעתיד. חשובה לי מערכת הפעלה, אמינות ואיכות בצפייה ומהירות העבודה. תודה!!

12. Started by dog,

במפרט מפרטים מספר סוגי רזולוציה. יצאתי מבולבל. מה הרזולוציה הממשית של המסך שלו? מה זה " רזולוציה פנימית" , "רזולוציית סריקה" , " מצב וידאו פנימי "- כל אלו רשומים כ- ‎1,366 x 768 ורק " מצבי וידאו חיצוניים מקסימליים רזולוציה מרבית : ‎1,920 x 1,200 http://fre.co.il/items/362518

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bennash,

יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ WIN7 (חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 גיגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. 1. מה התקציב המקסימאלי?1501 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eranir,

התקציב גמיש, פלוס מינוס 500 שקל, העיקר שיהיה cost-effective, אין צורך לבזבז. המחשב ישמש לעבודת פיתוח (VS ואקליפס, ומדי פעם הרמת שרתים וירטואלים) ובנוסף יחובר לטלויזיה לתכני HD. לא ישמש למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי, רק שתהיה יציאת HDMI לטלויזיה ו-DVI/HDMI נוספת למסך (Dell 2312HM). אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בכונן אופטי. בנוסף אבקש שיכלול דיסק קשיח רגיל של 2TB ו-SSD של 120/128GB. אין חשיבות לרעש בצורה מיוחדת (בהתחשב בכך שאין כרטיס מסך יעודי, קשה לי לחשוב על סיבה לרכיבים רועשים), בטח לא למארז או ספק ייעודיים. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי. יש לכלול הרכבה בחנות, אבל אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנות באזור כפ"ס או ת"א. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי נייד של דל 2.4 מעבד i3 וכרטיס מסך של אינטל hd 3000 וgta iv לא עובד לי רק סאן אנדרס מה יעזור לי כרטיס מסך חדש אולי ואם כן אז של איזה חברה?

17. Started by tagada0071,

.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מפרט נוכחי: מעבד: i5 3470 לוח אם: MSI B75MA-E33 זיכרון: CRUCIAL 8GB בודד CL11 כרטיס מסך: GTX 760 דיסק נוכחי: SSD 480GB + HDD 1TB ספק: לא זוכר בדיוק איזה, אבל באזור ה520W לא מילאתי את הטופס הסטנדרטי כי זו לא בקשה סטנדרטית אבל אציין את כל הפרטים החשובים והרלוונטים. אני מעוניין לרכוש SSD מסוג NVME. לוח האם הנוכחי שלי לא תומך בכרטיסים מסוג זה. הבעיה היא כזו: אני יכול לשדרג רק את הלוח האם ולקנות אחד חדש יותר בארץ באזור נגיד 300 שקל אני משער, אבל הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו בזבוז כסף. למה? בגלל שהמעבד גם ככה ישן, ולהישאר עם אותו הSOCKET זה קצת יתקע אותי לשם שדרוגים לעתיד. לכן ההתלבטות שלי היא האם ל…

19. Started by גוטה,

ערב טוב לכולם. אשתי אדריכלית והיות והמחשב שלה כבר התחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת, החלטנו לרכוש עבורה מחשב חדש. בקשנו הצעת מחיר מאדם המכיר את המשפחה שנים רבות והוא שלח את ההצעה המצ"ב. אני רחוק מלהבין ברמה שלכם במפרטי מחשב, אבל יש לי תחושת בטן שמה שקבלנו זה מעבר למה שהיא באמת צריכה... נכון לעכשיו, צוואר הבקבוק הוא תקציב, כך שאם אפשר לרכוש מחשב שיעשה את העבודה בשנים הקרובות ב-3k, או אפילו פחות, אז אשמח מאוד. כמובן שההעדפה היא לא לקנות משהו שיהפוך להיות גרוטאה תוך פחות משנה. אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם המושכלת בנוגע למפרט, מאחר וזה יעזור לנו מאוד ברכישה. תודה רבה ושנה טובה ומתוקה! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by royi_sh,

שלום, אני רוצה מפרט כאמור בסיביבות 3500-4000 שקל (אפשרות לחריגה, רצוי לא כמובן). הצרכים הם מחשב ביתי ולסטודנט, אבל גם עם אפשרות למשחקים עד כמה שניתן מבחינת הערות והתקציב. -אני רוצה שהתשתית של המחשב תיהיה טובה. כלומר מעבד, לוח אם מארז וכו'... כל אלה שיהיו חזקים. -הכרטיס מסך יכול להיות בינוני מינוס. המטרה היא שאם אני ארצה לשדרג בעתיד את המחשב (שיהיה יותר חזק לצרכי משחקים), אז שהתשתית תיהיה חזקה ואני אצטרך להחליף רק כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים קטנים. -מבחינת מוצרים נלווים - רק עכבר ומקלדת. רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים. -אני לא צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד, אבל גם שלא יהיה טרקטור. אני אשמח לקבל רעיונות והסברים. תודה מראש, רועי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Mendy,

שלום לכולם. לאחר כמעט שבע שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לAMD 900 שלי. הייתי מעדיף להישאר עם הספק-כח (350) כונן קשיח (IDE 80G), כונן אופטי והמארז הישנים. לחסוך בהוצאות. בקיצור: אני צריך המלצות על מעבד, לוח אם (כולל כ. מסך), וזיכרון. אני לא גיימר, ולא מתעסק עם עריכה גראפית. מה אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bs315,

אוקיי, אני רוצה להפטר מהמחשב המזדקן שלי ולהחליף אותו במחשב שמיועד, בעיקר, למשחקים. באותה הזדמנות, אני גם רוצה להפטר מהמסך העתיק שלי (מאג 17 אינץ' ). לכל הסיפור אני מייעד בערך 8,000 ש"ח (עם עדיפות להוצאה נמוכה יותר, כמובן) - עד 6,000 ש"ח למחשב, ועד 2,000 ש"ח למסך. יש לכם הצעות? אגב, רשמתי כמה פרטים נוספים כאן: http://idanz.blogli.co.il/archives/197 הם פחות קריטיים, אבל נו, שיהיה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shevah,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד אך ורק לעבודה עם מסמכים גלישה באינטרנט ותכנות, לכן מה שאני מחפש בעיקר הוא מעבד חזק וזכרון מהיר, ולא כרטיס מסך. אני כרגע מתלבט בין MSI WIND שעולה 2200 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode= שיש לו מעבד Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz (מוזר שמצויין פנרין, לא?), זכרונות 2 GIGA עם 800MHZ והוא עולה 3000 ש"ח, מה מוזר כאן? למה כל כך זול? עוד שאלה, היום ישנו הבדל משמעותי בין DUAL CORE T4200 לדוגמה לבין CORE 2 DOU T5200 למשל? ואגב אם קונים זכרונות מסויימים בנייד, משנה מה החברה שלהם? או שאם טוענים שהם 800 מגהרץ, אז הם שקולים לכל זכרון 800 מגהרץ שיש בשוק. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כרגע זה המפרט שחשבתי עליו עומד על 11 הצעות שיפורים יתקבלו בברכה דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1690 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 1250 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID 600 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 ¤ 1 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK 295 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 ¤ 2 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 11000

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח כולל מסך ותוכנות : 3500 שח למחשב + 1000 שח WIN8.1 + ו-3 רישיונות Office 2010 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, אבל בהתאמה לשימושים לא נראה לי שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה - לפעמים ריבוי חלונות בו זמנית, מעט מאד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים