ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
הי, אני חושב לעשות כמה שינויי חומרה ותוהה כמה אוכל לקבל עם הלוח והמעבד הבאים: לוח: MSI H55M-ED55 מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB אם כחבילה או אם בנפרד. לשני הרכיבים יש אחריות של עוד כ-6 חודשים. ויש בכלל מה לנסות למכור את הספק הבא: INWIN 450W PowerMan?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מה ההבדל בין ssd לm.2 ssd מכירים את שניידר מחשבים חנות שמוכרת מחשבים ? תודה הילה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב המצ״ב והייתי רוצה (אם אפשר) לנסות לשפר אותו 1. בהגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) האם בכלל ניתן בשיפור רכיב כזה או אחר לשפר משמעותית את המהירות של המחשב (וכפי שרשמתי אני מחפש שיפור כללי במהירות, גם של טעינת התוכנות עצמן וגם של השמירה אל ההארדיסק וקריאה ממנו) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. התקציב עומד על עד 2000₪ תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת מה ההבדל בין הסדרות של הניידים של HP . אם זה Pavilio , NX וגם ראיתי NC וNW. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיחזיק אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, בהתחשבות בהוספה, שדרוג ועדכון חומרה. אני לא רוצה להוציא יותר מ-5500 ש"ח, כולל מסך ומקלדת ואשמח להוציא אף פחות, אבל לא על חשבון מחשב נחות שיאכזב אותי אחרי שנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד טוב לחסוך! אבל אם הביצועים ישופרו משמעותית, אז אפשר לנצל, בהתחשבות גם בשיפורים ועדכונים בעתיד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידת הצורך, עד 6K אבל מעדיף מאוד להימנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בכוונה ותכנון שיריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה גם בעוד שנתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה וסרטים, משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15" * רזולוציית המסך? מחפש משהו כמו 1920x1080, שיהיה חד ונעים לעין אבל לא רזולוציה מפלצתית שתפגע בביצועים בעת משחק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מוכן לחרוג באיזה 500~ ש"ח בשביל 1TB + עוד 128GB או יותר SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לטווח ארוך שניתן לממש בארץ …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה להוציא כסף סתם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (בטווח הקרוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3700 ש"ח, ניתן לחרוג ל 4000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב הוא לצורך עבודה עם מוזיקה - הקלטות, יצירה, עיצוב סאונד. התוכנה הרלוונטית היא Cubase. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך אך הציוד כבר קיים ואין צורך לקנות בנוסף. בעיקרון יש את המיקסר ומקלדת השליטה שמתחברות בחיבור USB3.0 וכל שאר הציוד מתחבר אליו המיקסר. וזה גם לא "זולל" הרבה חשמל/עיבוד מסוים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים! אני צריך מפרט לבן דוד הוא לא כזה מבין במחשבים אז הוא ביקש ממני לסדר לו הצעה. מחשב לשימושים רגילים..לא משחקים, מה שכן הוא אמר שהוא ירצה לחבר את זה למערכת (רמקולים) בעתיד כנראה אז שיהיה אפשרי. 3.5 אם אפשר להוסיף וזה חשוב מסך LCD .. אם זה לא כל כך אפשרי להוסיף מסך אז תעשו משהו ב 3K תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בנושא כעיקרון חשבתי על מעבד בינוני ו 4GB זיכרון כמו כן, כרטיס מסך לא OB בשביל שיהיה יותר זורם עם הHD ואתרי אינטרנט מלאי FLASH צריך ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטי, צריך מסך (24 אינץ' אם אפשר) אין צורך ב OC עדיפות למחשב שקט כמובן עדכון! המסך שנבחר הינו 2443BW ולכן תקציב המחשב כעת הוא 2200 ש"ח אני מרמת גן, ואשמח להזמין ב KSP שנמצאים לידי.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מישהו אולי מכיר את המחשבים האלו של MSI? חברת אייבורי מחשבים מוכרת כאלה (ראו בעיתון 7 ימים של השבוע). אני לא יודע אם הם שווים משהו, איכות? מחיר? לדוגמא, מחשב נייד סנטרינו עם מעבד 1.7 סונומה 512 זכרון ותקשורת אלחוטית במחיר 4500 נראה לי אחלה, השאלה אם המחשבים האלה שווים משהו. תודה רבה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחקים במחיר של עד 7000 עדיף פחות שאני אומר עדיף פחות זה אומר שאני לא רוצה להוציא סתם כסף בצורה לא הגיונית אם תוכלו לבנות לי מחשב גם ב5000 שיעבוד בצורה מספקת (דום3 חלק) אז זה מספיק טוב בשבילי פשוט אני רואה הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים בכל מיני מחירים ואתם תמיד מוצאים איך להוריד את המחיר אבל חשוב ששנה הבאה אני לא יצתרך שוב לקנות מחשב חדש כי זה כבר לא יהיה מספיק טוב צריך רק את המחשב נטו בלי מסך מקלדת עכבר רמקולים סאונד בלאסטר מספיק לי 5.1 שבא על הלוח אם (יש לי רמקולים 4.1 של קריאיטיב שאני רוצה שיתחברו לזה) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, למרות שכל מחשב יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי, קיוויתי שתוכלו לעזור לי עם כמה דברים שאני עוד לא סגורה עליהם. 1. סגורה על AMD athlon64 , משהו מעל 3000 - השאלה היא כמה. אני לא גיימרית יותר מדי כבדה, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחזיק גם משחקים שיצאו עוד שנה. זיכרון פנימי - כנראה 512mb PC3500 DDR-RAM - TWINMOS Speed Premium (BH5) CAS2.5 433MHz X 2 לוח אם - nVIDIA nForce4Ultra , אני מניחה. 2. דיסק קשיח - SATA 160GB , לא סגורה על חברה. 3. כרטיס מסך - אחת ההתלבטויות הגדולות שלי. אני רוצה להוציא עליו מקס' 1500. 4. רמקולים - Altec lansing 2.1 5. צורב DVD של NEC זהו זה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי עם המפרט, ואולי גם תציעו מקום לקנות את המחשב, כי אין לי שמץ של מושג על חנ…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו ממש אני בעיצומו של סקר שוק לקראת קנייה של מחשב נייד. את המחשב אני צריך לצורכי לימודים ו WOW. למה נייד? למרות שאני לא אסחב אותו להרצאות, אני צריך אותו בסופ"שים כשאני חוזר לבית של ההורים. למה WOW? כי אני מכור.... לענייננו: הקונפיגורציה שבחרתי היא: Intel T7200 - 2Ghz 4mb 1Gb Ram 120Gb HDD Geforce 7600 256/512 מסך 17" HP dv9000 עונה על הדרישות במחיר סביר. שתי שאלות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על מחשב של חברה אחרת באותה קונפיגורציה (לא DELL בבקשה - 12k זה מחיר מוגזם) 2. האם יש מישהו שקנה מחשב של HP ונזקק לשירותי המעבדה שלהם ויכול לכתוב על חווית השירות שלו? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי פירסמתי כאן לפני כשבוע בקשר למפרט שאני רוצה לקנות אז לפני שאני מזמין את כל החלקים (חוץ מהמעבד והלוח אם) אני רוצה רק להיות בטוח שאני קונה משהו טוב לכן אני זקוק לדעות כמה שיותר יותר טוב אז הנה המפרט הסופי שלי: CORE 2 DUO E6600 - 2080 COOLER MASTER 830 - 1100 DFI INFINITY 975X - 1060 MAXTOR DIAMOND MAX 10 250GB SATAII - 540 SAPPHIRE ATI X1900 XT - 2150 ENERMAX LIBRETY 500W - 700 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 - 1890 ASETEK WATERCHILL KIT - 1500 סה"כ יוצא 11020 תודה לכל המגיבים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות בין ASUS ל TOSHIBA אחרי צימצום והבנת הצרכים שלי צימצמתי לשני דגמים השימוש שלי במחשב: קצת פוטושוף, סקצ'אף עם רינדורים בסיסיים (תלת מימד) , אוטוקאד (דו מימד), גלישה מרובה באינטרנט ,אופיס ,ללא צורך במישחקים או סרטים. מצורפים קישורים למפרטים תודה רבה אשמח לחוות דעתכם http://www.visualdg.co.il/catalog/product.aspx?maincat=8&cat=39∏=1136&page=1&psize=30 http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-A500-1HK/1085930/toshibaShop/false/ המחיר שלהם שווה כ 6500 שח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט 24 שעות ביממה, סרטים (צפיה, הורדה, עריכה), עבודה משרדית-ביתית (תוכנות OFFICE למיניהם, תוכנות גרפיקה, תוכנות עריכת AUDIO ו - VIDEO). מערכת ההפעלה: WINDOWS XP PRO SP1 מסך: כנראה 19 אינץ'. המערכת תתבסס על מעבד אינטל, ויהיה צורב. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי חבר בפורום הזה לפניי דיי הרבה זמן והייתי מתעסק הרבה בחומרה וכו' . עם הזמן זה ירד וירד עד שהגעתי למצב שאני מפרסם נושא בכדי לקבל מפרט למחשב חדש . המחשב הוא בעיקר לשימוש ביתי שזה אומר אינטרנט ומשחקים קצת פחות מספיק שיחזיק בצורה הכי טובה את הFIFA 2011 שצריכה לצאת . מה שאני מחפש בגדול זה מעבד של אינטל בלבד[מצטער לא סומך על AMD ] , כרטיס מסך בינוני + שאמור להגיע עד רבע מהתקציב , זיכרון לא ממש מפריע לי לא מאמין בזה , צורב דיוידי חובה , ספק כוח לא ג'נרי שיש לו אספקה של 500 וואט ועולה 70 שקל .. מעדיף אחד של 350 לא ג'נרי יותר יקר . חשוב שהמארז יהיה עם פתחי איוורור רבים בגלל שהמיקום של המחשב הוא בחור ונצבר שם דיי הרבה אבק . בקשר להארד דיסק אני לא הולך להשתמש יותר…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם יכולים אולי להביא לי מפרט למחשב (בלי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכ'ו) בשווי 10,000 שקל +-? תודה מראש אני מתכוון לעשות OC, אני רוצה לשחק בשמקחים הכי חדשים בהגדרות גבוהות וגם לראות סרטים, לגלוש וכ'ו.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מעוניין לרכוש Dell Vostro 14 5000 5481. השאלה היא לגבי ה-wifi שלו. בעבר היה לי את הדגם הישן 5470 והיו בעיות עם מהירות הגלישה (בעיות שקשורות במכסה של המחשב שהיה חוסם את הסיגנל). האם מישהו יודע אם פתרו את הבעיות האלה בדגם החדש? האם יש בעיות נוספות שאפשר לדעת לפני רכישה? מה חוות הדעת באופן כללי על הדגם הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה , המחשב יהיה לצפייה של סרטים באיכות HD , שימוש מסיבי באינטרנט ובתוכנות WORD [יהיה שיך לעבודה משרדית שתבוצע בבית], ומשחק אחד ישן ואהוב , generals:zero hour המפרט הוא: GA-H67MA-USB3-B3 I-3 2120 + Evercool BUFFALLO 8GB kit (4GX2) DDR3 1600 WD 500G SATA 3 Caviar Blue Sapphire 6670 1G GDDR5 seasonic 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E Microsoft Wireless Desktop 3000 V3 Gaming Case DVDRW LG sata x24 Windows 7 Home Premium 64Bit Heb כל זה ב3033 המארז זה משהו שאני לא מוותר עליו , ככה שעליו אני לא מתפשר.. התקציב שלי הוא 3200+- כי אני צריך עוד לקנות מסך... תודה רבה רבה לכולם על העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם ניתן להוסיף כונן SSD לנייד שבכותרת (Asus K750JB)? האם למישהו יש את הדגם הזה או מכיר אותו ויכול להמליץ או לתת חוות דעת עליו? אין עליו יותר מדי מידע באנגלית באינטרנט. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1800 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך לרכוש את כל הרכיבים הבסיסיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ש'ט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-