ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 3,000-3,800 ש"ח הקניה מאילת האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לא האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אין הבדלים משמעותיים אז לחסוך מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית ,אקסל,תמונות ,סרטונים,וורד, תוכנות עריכה מתי מתוכננת הרכישה: יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:3 שנים אחריות כן dell, 'HP האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי: 256-500 האם לתת דגש למשקל המחשב: כן האם לתת דגש לזמן סוללה: כן חשוב מאוד גודל צג רצוי: '14, 15.6 קנייה אייבורי או קספ אילת
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט בסיסי למדי, יתווסף אליו כרטיס מסך HD6670 וכונן דיסקים אחר. השימושים הם פיפא וגאנז וגלישה באינטרנט, אופיס בלבד. איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/79uqrnhp
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מפרט לחבר עם מסך ללא מקלדת עכבר ורמקולים . המפרט צריך לשמש למשחקים כבדים. המפרט עדיף amd ולרשום מיזה חנות ואיזה חלק זה ... תקציב 5000 מעדיף להישאר עם עודף תודה לכולם .... עדיף פנדאס
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 1000 דולר שיקנה בארה"ב (עדיף המלצות מאמזון) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי עדיף אזור ה14 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תחזיק כ3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יש אפשרות לHDMI עדיף * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/u-series/u510/#techspecs מדובר על הדגם עם i5, זיכרון פנימי 8 ג'יגה, כרטיס מסך intel hd 4000 המחיר הוא באיזור ה2600 ל3 שנות אחריות מבחינת מפרט - מלבד המעבד החסכוני והכרטיס מסך כל שאר הפרמטרים שאני מחפש נמצאים והמחיר נשמע טוב. יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה? והכי חשוב - האם הוא יספיק\מספיק חזק להריץ תוכנות עיצוב פנים ואדריכלות [בעיקר דו מימד], פוטושופ וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין למכור חלק מרכיבי המחשב הישן ורציתי לקבל קצת הערכות לגבי המחיר: E8400 Scythe Mugon 2 Asus P5Q Pro G.Skill 2x2G 1066MHz MSI 260GTX 216sp OCv3 (הגרסה החזקה עם 216 יחידות עיבוד) Enermax Liberty 400W כל הציוד תקין ב- 100%. שילוב של רכיבים הכי איכותיים. מוכן לתת הנחה לכל מי שיקנה את כל החבילה. רק להוסיף מארז וקשיח ויש אחלה מחשב למשחקים שעדיין מתמודד עם הכל בכבוד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?לימודים, משחקים קלים וצפייה בסרטים * גודל המסך? "13.3 או "14 .עם מסך מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 gb * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד מדור רביעי,8gb זיכרון פנימי ואני אוהב מחשבים שהשלדה שלהם עשויה מתרכובת סיבי פחמןhttp://ksp.co.il/?uin=21316המחשב הזה של לנובו מעניין …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן אך אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יתמוך בBIT 64 כך שיתמוך בכל הדפדפנים כולל IE11 ווינדוס 8 תוך חווית גלישה מהירה ונוחה. המחשב לא עבור משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך פרט לווינדוס 8 שמותקן על גבי המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם הא…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב מביני ענין השאלה הבנאלית עם תוספת אנא הרכיבו לי מחשב איכותי למשחקים (לא גיימר רציני אבל לא עגלה) כולל כרטיס לערכית וידאו (אפשרות לשילוב בכרטיס מסך אם יש אחד כזה טוב) כמובן כולל מסך באיזור ה 1300$ תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר אני אומר מההתחלה אני צריך חוות דעת על החנות של KSP כי שמעתי תגובות לשני הכיוונים ואין לי מושג למה להאמין.. אז ככה קיבלתי את המפרט הזה: roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB roe_ea@hotmail.com אומר/ת: לוח-אם: EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 roe_ea@hotmail.com אומר/ת: כ.מסך: HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II roe_ea@hotmail.com אומר/ת: צורב: DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מארז: CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) roe_ea@hotmail.com אומר/ת:…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode= שווה קנייה? אני אמכור את שלי בתקווה ואחליף ספק, כרטיס מסך ואוסיף ראם
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי למישהו יש מושג אם מוכרים את המחשב בארץ? לא מוצא בשום מקום מוכר...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בעצם השאלה היא הכותרת.. אם אפשר להחליף אז האם זה בכל המחשבים? או איך אפשר לדעת באיזה אפשר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מפרט המחשב שאני עומד לקנות: מסך מחשב 23.6 1920*1080 samsung מארז+ספק 600W GX300-600+600W Antec זיכרון RAM 8*2GB HyperX דיסק קשיח 1TB seagate כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1060 6GB מעבד 4.0 Ghz i7 6700K אס-אס-די intel ssd 600p m.2 256GB לוח M Gigabyte H170M-3DH-GSM אני מתגייס עוד 9 חודשים ואני מתלבט אם לקנות מחשב , כי בזמן שאני יהיה בצבא אני בקושי ייגע בו. …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Proview N10 , והבטריה שלו הרוסה. הבנתי שהיא LI-ION 3 CELL אני לא בטוח בדיוק איזו בטריה לקנות כי 12V ו 3CELL ראיתי הרבה, בנוגע לMAH אני לא בטוח, ולא הצלחתי למצוא כמה יש לבטריה המקורית. אשמח לקבל עזרה והמלצות. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים! אני צריך מפרט לבן דוד הוא לא כזה מבין במחשבים אז הוא ביקש ממני לסדר לו הצעה. מחשב לשימושים רגילים..לא משחקים, מה שכן הוא אמר שהוא ירצה לחבר את זה למערכת (רמקולים) בעתיד כנראה אז שיהיה אפשרי. 3.5 אם אפשר להוסיף וזה חשוב מסך LCD .. אם זה לא כל כך אפשרי להוסיף מסך אז תעשו משהו ב 3K תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שהרבה אמרו לי שמתי שהסוללה על 100% ואני ממשיך להטעין מיתקצר לה החיים,אז שמעתי שאפשר להוציא תסוללה ולהשתמש במחשב שהוא בחשמל,מישהוא יכול להגיד לי איך אני מוציא אותה? במיקרה שלי זה הדגם ההוא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 ויש לי עוד שאלה כמה זמן האורך של הסוללה מחזיק? שאני ידע מתי בערך היא שווקת חיים ועודד משהוא על הדרך המחשב שהבאתי טוב? אני לחוץ בתקציב ולא יכול להשקיע עוד
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד מסוג HP Probook 450 G0 שרכשתי לפני כשנתיים. לעתים די קרובות ה TouchPad פשוט קופא כזה, העכבר נתקע איפשהו במסך, ולא זז. זה נמשך בערך 5-10 שניות כל פעם. חשוב לציין - המחשב רץ כרגיל, הוא לא נתקע, נגיד במהלך שהעכבר תקוע אני יכול ללחוץ לזוז עם המקלדת, הוא ללחוץ קליק ימני/שמאלי בכפתורים. אבל להזיז את העכבר אני לא יכול. ניסיתי לפרמט את המחשב, להחליף מערכת הפעלה, לעדכן דרייברים.. הכל.. מה אפשר לעשות? אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוסר את המחשב לתיקון, כבר שלחתי הרבה מוצרים לתיקון שחזרו דפוקים יותר. (יש לי עדיין אחריות עליו) מה עושים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אחרי 8 שנים המחשב שלי מתחיל להתפורר... אשמח שתתנו לי הצעה למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - FIFA 15 ו-GTA5 כשיחליטו לשחרר אותו ל-PC... סרטים - 1080p ומעלה. VMים - 2 מכונות במקביל. פה ושם תכנות בסביבות VisualStudio או Eclipse. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 24 אינץ', רזולוציה טבעית 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת והשאר מסביב..רק המחשב... לא יודע מה בדיוק מתאים לי..עובד הרבה בתוכנות עריכה פטושופ פלאש והשאר... רוצה מחשב מהיר וחזק שירוץ כמו שצריך 250 ג'יגה בקשיח ו2 ג'יגה זיכרון אני חושב שזה המנימום לפחות..וכרטיס מסך בסיביבות ה500 600 שח אני מניח טוב אתם המומחים כאן תעזרו לי תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי GIGABYTE w576v-86r4 ומותקן עליו ווינדוס 7 64BIT. הבעיה אצלו שתמיד באינטרנט האלחוטי כשהקליטה חלשה אז הוא תוקע לואת כל המחשב כל דקה או פחות לאיזה מאית שניה(הכל נתקע קול+מסך+עכבר), והוא לא יודע מה הבעיה. אם זה הכרטיס שלי דפוק או בעיה בווינדוס 7. למרות שניסיתי להוריד דריבריים מעודכנים מהאתר של אינטל וזה לא עזר. הכרטיס WIFI מחברת RALINK. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8? Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache?? DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 Leadtek WinFast PX7600GS EXTREME TD256M HEC 400W HEC-400TRT Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 מקלדת סט מקלדת ועכבר אופטי Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical כונן תקליטורים Samsung CDROM SH-C522C x52 Speed אוזניות עם מיקרופון HN-320A-1 איך המפרט ? המפרט מיועד לגלישה לויסטה טלכמה משחקים כמו GTA וסימס2 הרכיבים מתאים אחד לשני? כי אני מפחד שיהיה פשלה ומה שאני יקנה לא יתאים ללוח אם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם האחריות של hp היא בין לאומית.. קניתי מחשב מחו"ל ואני רוצה לשלוח אותו לבדיקה במעבדת hp כאן בארץ.. השאלה אם זה תופס?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצה עזרתכם בבניית מפרט למחשב,השימוש הוא לצילום ועיצוב גרפי, ( תוכנות של ADOBE ) , ואוטוקד , Corel VideoStudio Pro, וגם לפעמים משחקים !! התקציב הוא 7000~7500 ש"ח , לא כולל מסך, המסך יהיה DEEL U2410 . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לחברים היקרים. אני מעונין במחשב חזק, לא למשחקים, אבל אני מעונין להריץ עליו לפחות 4 מכונות וירטואליות, אולי 5. מעולם לא התעניינתי במחשב נייד, עד היום, לכן אין לי שמץ בנושא, מלבד נתונים יבשים(מעבד זיכרון וכו). אז אודה לכם, אם תעזרו לי לרכוש מחשב מחברה איכותית, שלא מחפפת בסתר, ואחרי 6 חודשים המחשב יתחיל להתפרק או שהסוללה תגסוס. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-