ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב. המחשב מיועד למשחקים, לדוגמא DIABLO 3, לסרטים HD וכו'. אין צורך בציוד הקיפי למעט מסך 22 אינצ'. אני מעדיף מעבד של INTEL. שיהיה לפחות 1TB איחסון ו4GB RAM. לא מיועד לOC. לא חייב לנצל את כל ה5K תודה רבה רבה לעוזרים! :-*
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט לחבר שנמצא כרגע בניו יורק, ורוצה לקנות מחשב נייד חדש. אין יותר מדי דרישות למחשב, רק מספר דברים קטנים. 1. קל - פחות מ 2 קילו 2. מסך קטן (12-13 אינץ). 3. 160 גיגה הארד דיסק, 2 גיגה פנימי (אין צורך יותר מזה). כרטיס מסך מינימלי בהחלט (לא מתוכנן שימוש במשחקים) 4. מעוצב (כדוגמת מחשבי האפל), עם אפשרויות לצבעים. 5. כונן דיסקים DVD (בניגוד לאפל החדש הדק הזה שאין בו כונן דיסקים) 6. שימושים: אינטרנט, אופיס, מוזיקה, שימוש ממוצע בהחלט. 7. זמן סלולה: ממוצע פלוס, לא צריך מטורף, אבל גם לא שתיגמר לאחר חצי שעה של ראיית סרט. 8. אחריות בארץ זה בונוס בהחלט מפנק. אם בתקציב, ומסתדר עם שאר הדרישות, מתקבל בהחלט. 9. בלוטוט, WIF, USB, הדברים הרגילים. הסיבה שהתקציב כל כך גדול זה בגלל שהוא רצה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6.5 אלף ש"ח,אין בעיה לחרוג ל7 אלף.(התקציב כולל מסך) 2. מטרות המחשב? משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים,הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,22-24 אינץ,שיהיה עם full High-definition ,שינצל את הביצעים של הכרטסי מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני לא צריך DVD,ולא כונן סקטים או צורב וכו',אני צריך רק כרטסי קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף את איבורי ואת KSP. בחלקים,אני רוצה לדעת אם בתקציב שיש לי שווה לקנות את הכרטיס מסך GTX295. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא מענין אותי איך הוא נראה,העיקר שיעבוד. .7האם אתם צריכים מערכת הפעלה…
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התעניינתי לקנות לאחותי מחשב נייד באיביי ולהביא אותו דרך מאסטופ. משם לפה נמהרתי טיפה והצעתי על המחשב הזה, שדווקא נראה לי בעל פוטנציאל לא רע לשדרוג. http://cgi.ebay.com/Toshiba-Satellite-Laptop-includes-MS-Office-Pro-2003_W0QQitemZ230374543265QQihZ013QQcategoryZ177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה המרכזית שלי היא האם אפשר לשים עליו מעבדי C2D. ישנים בתושבת M. לדוגמא את הT5300. (יותר פשוט נראה לי בגלל שיש לו באס נמוך כמו לE1350. של 533.) ומצד שני אפשר לקבל יותר ביצועים נניח מT2400 בפחות כסף. הבעייה היא שהT2400 בעל FSB של 667. ובכלל האם זה אפשרי או שאני חייב מעבדים מתקופת הcore due. כדוגמאת הT2050. מבחינה טכנית את הידע להחליף מעבד יש לי (כולה כמה בר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח בבקשה אם תוכלו לעזור לי להכריע בנוגע לאיזה דגם כדאי לרכוש: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-X360-13-4005DX-Laptop-i7-5500U-8GB-512GB-SSD-13-3-2560x1440-Touch-/281799960872?hash=item419c962928 מחודש. 90 יום אחריות. 512 GB SSD אבל: מסך QHD. אני פוחד שזה יאכל לי את הסוללה ממש מהר ואסבול מבעיות סקיילינג למיניהן. http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-Touch-Screen-Laptop-Intel-i7-8GB-256GB-SSD-/291562798429?hash=item43e27f3d5d קופסא פתוחה, אבל לא נעשה שימוש במכשיר. מגיע עם אחריות מלאה. 256 SSD. מסך FHD. אבל: יותר יקר ב-500+ ש"ח (כביכול עבור מפרט נמוך יותר). תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט אקסקלוסיבית לגיימינג שמבוסס על הרכיבים הקיימים הבאים בתקציב של גג 4000 ש"ח : מארז ( ANTEC P183 המהולל, אני לא יכול להמחיש כמה הוא מצויין) ספק כוח (בערך ENERMAX 650 איכותי) כרטיס מסך ( R9 270X , ישודרג כשיגיע PASCAL, בינתיים הוא מספיק) כרטיס קול של ASUS XONAR STX (ולכן חשוב שהלוח אם החדש יספק לי PCIe כמה שרחוק מהסוקט של הכרטיס מסך) וכל שאר הרכיבים ההיקפיים שכוללים עכבר מקלדת וחמוצים. DELL U2412M על 1200P. מלבד ארבעת הרכיבים הנ"ל אני צריך להחליף הכל, ולכן אני צריך מעבד (וקירור) , זיכרון (כי אני מעדיף SKYLAKE), לוח אם, אמצעי אחסון (SSD 600 GB בערך יספיק) לא חייב SSD עצום, מספיק 500 בערך…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כלל המשחקים הכבדים, הגדרות גבוהות על מסך 24 אינ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט לגבי מספר מפרטים שהופיעו במדור, השאלה אם הם מעודכנים מבחינת עלות\ביצועים. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133221§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 מעבד: האם יש יותר חזק ומשתלם? קירור: יש יותר שקט ועדיף? (SCHYTE MUGEN או דומיו?) לוח אם: האם קיים REV 3.3 בארץ? כדי שיהיה הכי מעודכן. זיכרון: האם עדיף כבר לשים 16GB (4X4 במהירות 1800? כרטיס מסך: האם יש אפשרות במסגרת התקציב להוסיף כרטיס מסך כדי לא להשתמש בזיכרון הRAM? מארז: האם קיים מארז יותר גדול כדי שיכיל הכל בכיף? ופאנל קידמי במסגרת התקציב? ספק כח: ספר כח 400-500W במסגרת התקציב ומומלץ(לצורך שדרוגים עתידיים) http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133224§ion=293&…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אח של גיסי מעוניין לקנות מחשב קומפלט כולל מסך ומדפסת בסביבות ה 3000 אלף שקל. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואם אפשר אז גם משחקים. על כן אשמח לקבל מפרטים(רצוי עם לינק לאתרים מהם נלקחו) וזאת בשביל לאפשר לו לקנות את המחשב האופטימלי בשבילו.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפרסם ב3 פורומים נוספים - ובאף אחד אני לא מוצא את הקונצנזוס. איי גיב אפ , אין לי מושג מה לקנות. אז החלטתי לתת לכם להתפרע וללכת עם האינטואיציה שלכם - רק חשוב לי שיהיה לו גיגה זכרון לפוטושופ ואני אקנה כנראה את זה שיהיה הכי מנומק והגיוני
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:asthanos: יש לי הגדלה בתקציבי ב 4000 ש"ח יש לי כבר חלק מהמחשב לכן אני צריך רק את מה שנישאר. הנה החלקים שיש לי : Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון +4 מאווררים Intel P4 2.4 256 samung ddr לוח אם P4S533 Audio ASUS ספקANTEC 380v הם עדין לא הגיעו לכן אני יכול עדין לשנות קצת. אני פונה אליכם חובבי החומרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב שאני מתכוון להשקיע בו ברמה אז אני מבקש כמה שיותר חוות דעת אני חושב שחשוב שאני אציין שעכבר ומקלדת וצורב אני לא צריך, אז אין צורך להציע אני בונה על מערכת רמקולים של 4.1 או 5.1 וכמובן חשוב שכרטיס הקול יהיה טוב ומותאם כמה שיותר, אם במסגרת התקציב אני אצטרך לקצץ יכול להיות גם שאני אלך על 2.1 תצוגה: כרטיס מסך אני רוצה GeForce FX אבל מכיוון שהוא לא יצא בינתיים אני מעדיף ריידאון 9700 במסכים אני לא מבין אז אני אגיד שאולי אולי אני אקח איזה LCD אבל תציעו גם CRT שיהיה בטוח.. הארד דיסק 80 גיגה... מעבד לא פחות חזק מ AMD 2000+ על לוח האם חשוב שיהיה FIREWIRE ו- USB2.0 ודבר אחרון: רק לא ONBOARD!! (אולי חוץ מכרטיס רשת) תודה רבה לכולכם! הגזמתי קודם ק…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 חריגה של 300 ... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בהמשך לכותרת, זקוק להמלצה למפרט ב3.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Overwatch, Pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים אחד 24 ואחד 23, המשחקים כרגע רצים על המסך של ה24. -לאילו ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד: i5 3470 לוח אם: MSI B75MA-E33 זיכרון: CRUCIAL 8GB בודד CL11 כרטיס מסך: GTX 760 דיסק נוכחי: SSD 480GB + HDD 1TB ספק: לא זוכר בדיוק איזה, אבל באזור ה520W לא מילאתי את הטופס הסטנדרטי כי זו לא בקשה סטנדרטית אבל אציין את כל הפרטים החשובים והרלוונטים. אני מעוניין לרכוש SSD מסוג NVME. לוח האם הנוכחי שלי לא תומך בכרטיסים מסוג זה. הבעיה היא כזו: אני יכול לשדרג רק את הלוח האם ולקנות אחד חדש יותר בארץ באזור נגיד 300 שקל אני משער, אבל הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו בזבוז כסף. למה? בגלל שהמעבד גם ככה ישן, ולהישאר עם אותו הSOCKET זה קצת יתקע אותי לשם שדרוגים לעתיד. לכן ההתלבטות שלי היא האם ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום... אני דיי חדש כאן ואני צריך קצת עזרה בנוגע למפרט למחשב... אז ככה: יש לי בין 4000 ל-5000 של תקציב למחשב כולל ציוד היקפי ומסך (שיהיה LCD)... אני לא רוצה מחשב מטורף, אבל שיוכל להעלות משחקים יותר כבדים מELESTO MANIA... השימוש העיקרי בו הוא למשחקים... אני צריך מפרט של מחשב כזה ושם של המקום/חנות שממנו אני משיג את החלקים... (אם אפשר אז גם את האתר של החנות...) תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג מחשב נייד מסוג HP compaq PRESARIO 2102EU הכולל: מעבד אינטל סלרון 2.66 192 זכרון רם רישיון ווינדוס XP חדש. סוללה וכל שאר הירקות.. כל זה ב-2670 ש"ח...! אתם אומרים שזה משתלם? לפי מה שהבנתי זה מחשב דיי ישן ואין השוואות מחיר באינטרנט... אשמח לחוות דעתכם! (אגב זה בהסדמנות קנייה מאדם פרטי ככה שאני לא יכול לשנות את המפרט).
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ולהלן המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache GIGABYTE 965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E Dual 1GB Kingston DDR2 667 mhz GIGABYTE 7600GS 256MB CREATIVE X-Fi XtremeMusic Maxtor 320GB 16MB, SATA II Enermax Liberty ELT500AWT 500W כל אלה בתוך מארז של LIAN LI PC-A10. התקציב שלי הוא 10000 שקל. דבר ראשון אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. דבר שני הבעיה שנותרה בעינה היא מערכת הקרור. אני באמת מתלבט כמה להשקיע בשביל המערכת הזאת. האופציה הראשונה היא לקנות משאבה, רדיאטור ובלוק קרור של סוויפטק עם צינורות טייגון ב 2000 שקל אבל כואב לי להוציא כזה סכום על מערכת קירור. השאלה היא אם אני יכול להסתפק בקיט מוכן דוגמת הקיט של קול…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אנחנו בקרוב קונים מחשב חדש לאחי הקטן ואני צריך מפרט לגיימינג עד 2,500 ש"ח אני יודע שזה סכום מועט אבל אם אפשר להוציא את המקסימום מזה לגיימינג חוץ מזה זה גם יהיה לשימושים רגילים בישביל גלישה באנטרנט וכדומה 1.לנצל את כל ה 2,500 ש"ח אי אפשר לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים של המחשב : משחקים , גלישה באנטרנט , צפייה בסרטים וכדומה מחשב ביתי אבל כעקרון לגיימינג משחקים של שנת 2009~2011 כמו PROTOTAYPE , Singulatiy , DARKSDIER וכדומה 2.אין צורך בציוד הקיפי ובמסך - יש מסך 23 אינץ , אין צורך בעכבר / מקלדת / רמקולים / WINDOWS / אבל צריך כונן DVD שהוא גם צורב 3.השקט של המחשב חשוב בדרגה 8 שיהיה נוח ולא יעשה רעשים חזקים שיפריעו לשינה ומהלך היום 4.אין צורך ב OC 5.לא צריך מערכת הפעלה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך אבל גם לא לחרוג אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אם כדאי לא להחליף את הדיסק הקשיח - אשמח להשאר עם הקיים. בכל מקרה אין היום שדרוג אמיתי ל-500GB ולא צריך יותר מזה. הדיסק שיש לי - Western Digital WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache. 6. עד כמה השק…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי מפרט בנוי מראש מאייבורי, "שידרגתי" חלקים בראש, בחנתי, חקרתי וסקרתי. האם המפרט הנ"ל טוב, או שיש צורך להחליף בו רכיבים שלא מומלצים? מארז Thermaltake VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מעבד Intel Core i5 2400 3.1GHz לוח אם Asus P8H67-ML X דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200rpm 32MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי LG SATA DVD x22 כרטיס מסך POV Nvidia Geforce 520GT 1024MB מחיר המפרט הכולל הוא בסביבות ה2700 ש"ח, אבל גמישות עד ל3000 במידה ועדיף חלקים יקרים יותר... המפרט מיועד למשחקים בינוניים כמו סימולטורי טיסה ולסרטי HD, ללא תוכנות כבדות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד להרצת "מכונות וירטואליות" וכמו כן הרצה של סרטים באיכות גבוהה וחיבור המחשב לטלויזיה . חשוב לי נפח זכרון גבוה (6GB - 8GB), דיסק קשיח בנפח 1TB ורצוי שהמארז + מאווררים יהיו שקטים ככל הניתן . תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט להנד' מכונות, משתמש בעיקר בתוכנות Solidworks\Ansys. מחפש משהו פשוט יחסית בתקציב עד 3K. מה משלושת הבאים חשוב יותר וחשוב פחות להרצת תוכנות אלו. - סוג ומהירות מעבד - כרטיס מסך - זיכרון פנימי נניח שיש שלושה מחשבים באותו מחיר ולכל אחד מהם יש תכונה אחת חזקה ושתיים אחרות חלשות, על מה כדאי ללכת? (אם יש מאפיינים חשובים נוספים שלא הזכרתי, אשמח לדעת עליהם). תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-