ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני אומר מה שאני צריך, ראיתי שעומדים לצאת כל מיני דברים חדשים אם זה הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של NVIDIA 7800 או זיכרון DDR2 או מעבדים כפולי ליבה וכל הדברים האלה... האם כדאי לי לחכות עם המחשב קצת ולקנות דברים יותר חדשים או שעד שכל הדברים האלו ייכנסו ויהיו בטווח מחירים שיתאים לי אין טעם לחכות(כשאני אומר לחכות אני מתכוון לחודשיים גג ולא לא לחצי שנה או משהו בסגנון)? ברור לי שאף אחד לא נביא אבל בכל זאת אם יש הערכה כלשהי מנסיון העבר..... לגבי המפרט, הוא מיועד בעיקרו למשחקים למרות שייעשו בו גם קידודי סרטים ומוזיקה אם כי לא בתדירות גבוהה.... המחשב לא צפוי לעבור אובר קלוק רציני אם בכלל. התקציב מיועד למחשב נטו, בלי ציוד היקפי כלל! כלומר רק לוח אם(כרטיס קול אונ-בורד אני מניח)…
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אי אפשר לחרוג יותר מ-5200 ש"ח בכלל . מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R כרטיס מסך: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM HD321LJ צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון: G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-3GBPK מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL מחיר סופי: ¤5194 לא להגיד לי לקחת 500GB כי אני לא משתמש ב-160GB ..
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
* לפטופ "15.4" LG *לוח אם מסוג DDR2 SATA * המספר הסידורי של הנייד 10341-MS *דגם - LG NAPA FS-2A3DE 1. כמה עולה לוח אם של LG חדש 2. כמה עולה לוח אם של LG משומש 3. כמה עולה לוח אם מאותו דגם של חברה אחרת אשמח מאוד לאודות לתורמים בידיעתם ! ronen
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך דיי בדחיפות מחשב חדש בתקציב של 6 - 6.5 K למשחקים ועבודה : 1. אין צורך במסך. 2. מחשב שאני לא אצטרך שלדרג שוב עוד שנה 3. הומלץ לי עלה I7 950, האם זו גם דעתכם ? 4. אני צריך את המחשב דיי דחוף (הוא משמש גם לעבודה והמחשב היישן נדפק) האם בכל זאת תמליצו לחכות ל SUNDAY BRIDGE ? או שיש הצעות למפרט טוב גם בלי הצורך לחכות חודש ? 5. גרסת WIN 7 32 BIT או 64 BIT ? עזרתכם תתקבל בברכה. תומר.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 10:53:19 אגב, פנדה מחשבים מציעים את המפרט הבא ב 6.5 K, מה דעתכם עליו ?מעבד: Intel Core i7-870 Processor 2.93GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 זכרון: Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1600 CL8 כרטיס…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב לפוטושופ ובעדיפות שניה למשחקים. בלי להיות מעודכן בכל הטכנולוגיה המודרנית, אני שוקל לאחד שני מפרטים מומלצים אבל זה קצת חורג מהתקציב: מחשב גיימינג בתור בסיס: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109597 פלוס שדרוג המעבד ממחשב פוטושופ: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=111449 יש לי כמה שאלות אבל: לוח האם במחשב הגיימינג יקר יותר - האם יש סיבה להשאיר אותו? אם כן - האם הוא מתאים למעבד ממחשב הפוטושופ? GTX 1070 אמור לרדת במחיר אחרי שיצא GTX 1080 Ti - יש טעם להמתין חודש-חודשיים? הייתי רוצה להשאיר את התקציב מתחת ל-6K - יש המלצות איפה כדאי לקצץ קצת? אני מבי…
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא הייתי פה ורציתי שתבנו לי מפרט. אני משתמש במחשב לרוב לאינטרנט ושירים, פעם באיזה חודש אני מפעיל משחק. טוב ההתלבטות של היא בין ADM ל-INTEL, אני לא ממש יודע מה עדיף יחסית לצרכים שלי והאם הקטע של ה64 ביט ישנה משהו? לוח אם אני לא ממש מבין אז תשימו מה בא לכם, שלא יהיה יקר מידי. זכרון אני רוצה 1GB, ראיתי שיש DDR2, אני לא יודע אם הוא יותר טוב אבל אם כן אז עדיף. כרטיס מסך היה לי עד היום גיפורס 4 טיטניום והסתדרתי איתו יופי אז לא צריך ממש להסחף עם כרטיס יקר. מארז הכי תקציבי שיכול להיות. את כל שאר החלקים אני כנראה קח מהמחשב הישן אז לא צריך עוד חלקים. את המפרט אני רוצה רק מ- KSP כי זה קרוב לבית וזול מאוד. אני יודע שרשמתי תקציב לא ממש ספציפי כי אני רוצה מפרט טוב בכמה ש…
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קרובים שלי מתכננים לטוס לארה"ב בקרוב והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות מחשב נייד... מה שאני מחפש זה מחשב עמיד, לא גדול וכבד מדי, מהיר כך שיגיב מהר אם אני צריך אותו בפתאומיות... כמו כן רצוי שאוכל להפעיל עליו משחקים חדשים ברמה טובה... התקציב שלי הוא עד 1000 דולר... אשמח להמלצה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לחברי בפורום שלום רב, ברצוני לדעת איזה ספק כח מומלץ לחומרה הבאה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6750 FSB 1333mhz - Retail זכרונות: G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F3-10600CL9D-2GBPK - Retail כ. מסך: EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail לוח אם: ASUS P5K3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח: SATA II STM3320820ASוSeagate המחשב אינו מיועד ל OVERCLOCK בתודה מראש. איתי
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הגעתי להחלטה לקנות מחשב חדש סוף סוף, אבל יש לי לא מעט תהיות והתלבטויות לגבי המבנה שלו. השימושים העקריים: משחקים, עריכת תמונות, צפייה בסרטי HD על הפלזמה "42 HD ready ברזולוציה 1024X768 בחיבור HDMI ובחיבור אופטי לרסיבר לצורך שמיעת סאונד רב ערוצי (AC3,DTS וכו'...) בנוסף יש לי מסך מחשב LCD של סמסוג "19 מדגם: 960bf. לפני בניית מפרט כזה יש לי כמה שאלות: 1. האם מומלץ לבנות מחשב כזה שמיועד גם למשחקים, עריכת תמונות ואינטרנט עם מארז של HTPC? ז"א לשחק על הפלזמה עם עכבר ומקלדת אלחוטים, או על ה LCD שיהיה מחובר גם כן למחשב. 2. לגבי כרטיס המסך 8800GTX שמצויין למשחקים האם הוא עוזר גם בעיבוד וידאו בצפייה ב HD? 3. כדי להנות משתי העולמות של משחקים וצפייה בסרטי HD, האם יש כרטיס אחד שמשלב …
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט חזק במשחקים וגם שיתאים לאינטרנט הורדות סרטים וכל הדברים האלה.. בתקציב של 4500 אם צריך לחרוג קצת אני יכול אבל לא להגזים.. אני מעדיף מאינטל עם מארז ללא ספק ספק בניפרד 400W עם לוח אם ומעבד שיספיקו והכי חשוב כרטיס מסך 8800GTS זיכרון 2GB ואם אפשר את הדיסק קשיח 320GB ושהמפרט יהיה בנוי ללא ציוד הקפי רק את החלקים המארז והמפרט מהחברה skypc תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego ASUS A8N-SLI Premium Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window HEC Win550 550W 20/24PIN Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM מחכה לתגובות ורעיונות לשיפור.. תודה .
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לילד קטן (9) לשימוש בסיסי- משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל,מסך, גם לא כונן DVD/CD. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן אהלן אני מעונין לרכוש מחשב עבור הורי (גיל הזהב) כאשר יש אפשרות שבה הנכדים (בני 5 ו6) יעשו שימוש מידי פעם בשנים הקרובות באופן כללי רוב השישמוש יהיה גלישה באינטרנט ומעט ישומי OFFICE ומעט משחקים (פשוטים) עבור הנכדים. תקציב 3500~ כרגע אין שום ציוד הקפי או בקיצור צריך הכל מקלדת נוחה עכבר מסך(רצוי מסך 20" ומעלה) רמקולים (אולי אפשר מובנים במסך) צורב פשוט ו HD סביר שלא יעשה בעיות לאורך זמן יש צורך בשליחה ומענה לפקס באופן ישיר -> מדפסת/פקס/סורק/מכונת צילום שתעבוד בצורה פשוטה (אם אפשר להדפיס תמונות ממצלמה דיגיטלית ישירות עדיף) רצוי שלא יהיה רועש 1000 תודות מראש מ
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה יש לי סאונד בלפטופ, אבל ברגע שאני מדליק את הכפתור של הרשת האלחוטית - הקל נעלם יש רעיונות מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
אני מעונינת במחשב נייד בעיקר לשימוש בוורד ואינטרנט. המחשב צריך לניות קל- נייד ממקום למקום. תקציב: 2000-3000,
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני מפתח ווב שעובד מהבית. מבין בתוכנה אבל קצת פחות בחומרה... השימושים שלי צורכים דיי הרבה משאבים (זיכרון, ליבות), בין היתר הפעלה של מספר מכונות וירטואליות, סרברים, גישה מרחוק למספר מחשבים במקביל ועוד. בנוסף לזה, המחשב יהיה בסלון אז רצוי שיהיה שקט (קירור, מארז) ואם כבר שיתחבר לטלויזיה שאוכל לראות דרכו סרטים באיכות גבוהה (כרטיס מסך) ולחבר למערכת סטריאו (כרגל יש לי סטריאו, אולי בעתיד יהיה סראונד). המחשב יעבוד בעיקר/רק עם לינוקס, אולי-אולי אני אתקין גם חלונות מתישהו.. לא סגור על זה כרגע (יש שיקול של תאימות חמורה לתוכנה?). מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתקע בגלל חומרה איטית; אם יש משהו שאני שונא זה מחשב תקוע. חשבתי על תקציב של כ5000ש"ח וזה צריך לכלול גם שני מסכים מפנקים בשביל הע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אני חייל, לכן אני חושש לקנות מחשב יקר ולהביא לבסיס. עוד שנתיים וחצי מהיום אתחיל תואר בטכניון במדעי המחשב- רציתי לשאול האם לדעתכם המחשב יוכל להספיק לי גם שם, או שעדיף לקנות משהו פשוט יחסית, למכור אותו לפני התואר ולקנות משהו חזק יותר? בסופו של דבר לשנה וחצי הקרובות יספיק לי גם מחשב ב2 לדעתי. אם אקנה מחשב זול ואשדרג אותו במידת הצורך, זה יצא לי יקר יותר? בכל מקרה בינתיים זה מה שחשבתי עליו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם לצורך ולמה שפירטתי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת בעיקר …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפרסום בשביל חבר: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HDD וכונן דסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אם אפשר להסביר איפה ובמה תתתבטא תוספת ה"כוח" למחשב בגלל תוספת הזכרון. אם בכלל תהיה תוספת כזו. במצבים האלה : א. I5 עם 4GB ב. I5 עם 6GB ג. I7 עם 4GB ד. I7 עם 6GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום חברים, זו יותר בקשה לשדרוג... במידה וההודעה לא מתאימה לפורום זה אנא העבירו אותה. יש לי מחשב בן 3 שמשמש לגלישה באינטרנט וכסוג של HTPC לצפיה בסרטי DVD ובלו ריי כולל תלת מימד. כל הסרטים שלי מקוריים בדיסקים ולא הורדות (אני אספן). המחשב מחובר בו זמנית למסך 24" ולטלוויזיית LED תלת מימד של LG ושולחן העבודה של WINDOWS מוצג על שניהם כשאחד ממשיך את השני (Dual View). המפרט שיש לי נבנה בזמנו בעזרתכם, ומאז שדרגתי זיכרון, הוספתי צורב בלו ריי ולאחרונה גם שדרגתי את כרטיס המסך, אבל המחשב עדיין מרגיש עגלה. לוקח זמן עד שהוא עולה ומהרגע שפותחים את הדפדפן (אקספלורר או כרום) ועד שעולה עמוד האינטרנט הראשון עובר זמן. הגלישה עצמה יחסית בסדר... זה לא ממש ממש איטי אבל הייתי מצפה שיטוס. כולה אי…
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני כרגע מחליף את מערכת הAGP שלי ועובר לPCI-E, אני מוכר את ה7800GS שלי ואני זקוק למערכת טובה למשחקים בתקציב של 2500 ש"ח( חריגה תתקבל ;D) ללא מסך וכרטיס מסך , ללא רמקולים וציוד היקפי, [חשוב שיהיה ספק כוח איכותי, ומארז איכותי ( שלא יהיה טראנספורמר כי אבא שלי לא אוהב) בסביבות ה400 ] למרות שאין תכנונים לOC האם מפרט כזה בכלל ריאלי? שאלה נוספת היא- האם כדאי לי אחרי שאני מוכר את כרטיס המסך - לקנות 7300GS ולחסוך לכרטיסי DX10? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב , התקציב יהיה כ4000K והדרישות הם : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים (HD בעיקר) , שמיעה של מוסיקה,אינטרנט ואופיס.אני לא משחק בכלל . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב כל השאר לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד רק INTE…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל מרשת קיי אס פי. Lenovo IdeaPad Z500 MBYEJIV http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17957 המחשב מעניין אותי כי לדעתי יש לו תמורה מצויינת למחיר (כרטיס מסך, מעבד, זיכרון , הארד דיסק , כל עלו ברמה טובה מאד) (תתקנו אותי?) טוב, אז אחרי שהחלטתי שאני רוצה את המחשב הנ"ל , החלטתי להקליד אותו בגוגל לראות אולי מחירים באיביי, באתרים שונים , ביקורות מחול, ומה שאני מוצא בגוגל זה רק אתרים מישראלים המציעים את המחשב למכירה. גם באתר של לנובו לא מציינים על דגמים אלא רק על סדרות דגמים )z500( פה אני חושד , איך אין שום אתר לא ישראלי שמכיר בדגם הזה? שהדגם מצויין בו? האם זה דגם שמשווק רק לשוק הישראלי? מוצר מדבקה? יש סיבה לחשוש?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-