ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
מארז ARTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770 מאוור למעבד ALPINE 11 REV2 ARTIC COOLING לוח HASWELL 1150 H81M-K H81 ASUS זכרון GEIL EVO CORSA HS 8GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS המחיר:3200 שח כולל מעמ שאלות: -האם המחשב שווה את המחיר? -אני רוצה בעיקר בשביל להריץ תוכנות כמו Visual Studio וWindows Server . (אולי בעתיד אני ארצה לשחק ב Battlefield 4 כמה יעלה הכרטיס מסך שאני אצטרך להוסיף?) -שמעתי שיוצא מעבד חדש האם שווה לי לחכות שירד המחירים? תודה. עריכה: בהודעה 7 רשמתי מפרט אחר בהודעה 10 רשמתי עדכון של השאלון. ---- …
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא חושב לבצע אוברקלוק לפחות בההתחלה. השקט דיי חשוב לי. רוצה לשחק במשחקים הכי כבדים שיש על 1920X1080 עם ההגדרות הכי גבוהות חשוב לציין שברשותי מסך BenQXL2420T שמגיע ל120HZ בגלל זה הרשתי לי לבנות מפרט חזק. דעתכם ? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.4Ghz S1150 430 ₪ - Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 390 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5 640 ₪ - SSD Samsung 840 Pro Series 128GB SATA III 299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 840 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 750W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 160 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hy…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לסבתא שלי אתם יודעים בשביל YNET סקייפ ואינטרנט ומשחקים שבאים עם מערכת WIN7 תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 אבל כמה שיותר זול יותר טוב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ ואינטרנט והמשחקים שבעים עם WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר (קיצר מחשב סבתא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).15" יש…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
זה המפרט שלו: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/u-series/u510/#techspecs מדובר על הדגם עם i5, זיכרון פנימי 8 ג'יגה, כרטיס מסך intel hd 4000 המחיר הוא באיזור ה2600 ל3 שנות אחריות מבחינת מפרט - מלבד המעבד החסכוני והכרטיס מסך כל שאר הפרמטרים שאני מחפש נמצאים והמחיר נשמע טוב. יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה? והכי חשוב - האם הוא יספיק\מספיק חזק להריץ תוכנות עיצוב פנים ואדריכלות [בעיקר דו מימד], פוטושופ וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה במציאת מפרט למחשב נייד בשביל חבר תודה מראש * מטרות המחשב? בגדול רוב העבודה תהיה סביב האופיס * גודל המסך? ''15מינימום לא קריטי מאט/מבריק * רזולוציית המסך? לא קריטי , 1366x768 אני מאמין שיספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי , הכי קל שאפשר להשיג בתקציב הכולל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 , VGA * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500 גיגה אני מאמין שיספיק , אם אפשר יותר מה טוב. * זכרון פנימי: 4-8 גיגה , מה שאפשרי במחיר * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? : 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : ב100 שקל, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים,עבודה משרדית, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב משחקי התלת מימד הנוכחים. :כולל GTA5 שיצא בקרוב. אני מודע שלא ממש אפשר לדעת מה הדרישות, אבל בכל זאת. -מהי הרזולוציה הטבעית : כרגע : 1680x1050 22 אינטש. אבל מתכנן בעתיד לקנות 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : …
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת עיבוד נתונים וDATABASE (postgresql) ותוכנות שהדרישות האופטימליות הן מעבד i5+ ו 8gb ראם ומעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות לא מוכרות בכלל אז רשמתי את הדרישות השימוש יהיה כבד בכל מקרה אם משהו מכיר PT3 בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כבדים בכלל אבל רוצה שתהיה אופציה לשחק משחקים חדשים ועתידיים ברזולוציה ממוצעת + -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA PRO בעיק…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* תקציב? 3-4K. חריגה ל-5K אם זה ממש משתלם/קריטי. * מטרות המחשב? תחליף לנייח, תכנות, OneNote ואולי קצת משחקים פה ושם... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6/14". עדיפות ל-14", אך אפשרי גם 15.6". * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדולה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 4 ל-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750GB, אם אפשרי SSD- מה טוב. * כונן אופטי? במידה ואין SSD, אז כן (על-מנת להתקין SSD במקום הצורב). אם יש SSD- אז אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. …
-
- 48 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב:סרטים, אינטרנט ומשחקים(כבדים ככל האפשר). זה הסדר עדיפויות גם * גודל המסך? 15.6, לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? גבוהה ככל האפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500gb. אם אפשר במסגרת התקציב לשלב ssd אז בכיף * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה בינלאומית אבל שיהיה בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: יש לי אפשרות מאוד נוחה לקנות באילת אם זה משתלם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעתיד הקרוב גם ללימוד הנדסת מכונות . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, לקראת לימודי עריכה גרפית בצורה מקצועית אני נדרש למחשב נייד מתאים. * מטרות המחשב? עריכה גרפית דו מימדית: Photoshop Illustrator InDesign קצת Flash * גודל המסך? ''15 עדיף מט אך לא הכרחי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף עכבר עט שיתאים לעריכה גרפית * משקל רצוי? - כמה שפחות, צריך לסחוב בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לשיעור 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי כמה יציאות למסכים, על כל מקרה HDMI, USB3 , האם דרוש ESATA? * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה. ככל הנראה עדיף 2 כוננים (אם במחיר סביר), אחד למערכת ההפעלה ואחד לקבצי מערכת, ככל הנראה שילוב של SSD HDD * זכרון פנימי: 8 גיגה לפחות, …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי את זה ב-TMS רציתי לשמוע חוות דעת או הצעות לשיפור. המפרט מיועד לגלישה/משחקים/Virtual machine ורוב הדברים הרגילים. את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי (550gtx ti) עד שהוא יהיה חלש מדי בשבילי. כמו כן אני מוסיף SSD 128gb שקיבלתי. כמה נקודות: השקעתי בספק כוח ובמארז כי אני רוצה שקט (והספק כוח בא במבצע איתו) למרות שהייתי כנראה רוצה יותר את ה-P280 אבל אין ל-TMS את זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך KSP/Ivory. גם בלוח אם אני יכול לקחת יותר זול, לדוגמא B85/H87 במקום Z87, ואני לא מתכוון לעשות OC אבל אני רוצה את כל הפיצ'רים הקטנים, וההפרש בין ה-H87 ל-Z87 הוא כ-60-70 שקל בלבד (ה-B85 לא מגיע עם vpro שממה שאני זוכר יעשה לי בעיה ב-VM) בקיצור רציתי לדעת אם יש לכם חוות דעת או שיק…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לחווד לגבי מפרט שיעמוד בדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3/4/, Crysis 3 Skyrim, Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני פלוס, הרצת משחקים על מדי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל עבד טוב עד שהחלטתי להתקין עידכונים של מייקרוסופט ופתאום הוינדוס XP לא עלה... עשיתי פורמט התקנתי אובונטו ההתקנה הייתה איטית מאוד... לקח לו כמה שעות וגם אחרי שהתקין כל הזמן נתקע יש לציין שהמחשב לא קופא.. ניתן להזיז את העכבר כל הזמן פשוט הוא נתקע עשיתי עוד פעם פורמט התקנתי XP שגם כן לקח שעות להתקין ועד שעלה הכל עובד לאט בדיוק כמו שהיה עם הלינוקס ככה שאני בטוח שיש בעיית חומרה הכי נראה לי הגיוני שהבעיה בהארד דיסק... איך אני יכול להיות בטוח שזה הבעיה? ואם כן אשמח להצעות לפיתרון זול שרק יאפשר לי להעלות מערכת הפעלה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב שהזמנתי מדגם Vostro 5470 של Dell, התקלה החלה כשהגעתי הביתה והתחברתי לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה אך ללא גישה לאינטרנט, חשבתי שהתקלה ברשת אז הגדרתי אותה מחדש, בדקתי דרך הנייח שבבית ויש אינטרנט, התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק ולאחר כמה נסיונות הנציג אמר שמבחינת בזק יש אינטרנט וההוכחה לכך היא המחשב הנייח, ולכן לצערו אינו יכול לעזור מעבר לכך. המחשב עצמו הגיע עם Win8 שזו כבר קללה מהרושם הראשוני שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני דיי נואש...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב? גיימינג - לא אקסטרים אבל שירוץ חלק ועל הגדרות גבוהות וצפייה בסרטים * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD פאנל IPS יהיה נחמד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה גם 5 קילו זה בסדר מצדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500gb אם יש אפשרות להוסיף SSD יהיה נחמד * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממה שראיתי יש רק …
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לידידה שלי להלן השאלון: תקציב 5K קנייה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית. AUTOCAD SKETCHUP REVIT * גודל המסך? 15.6. מבריק * רזולוציית המסך? מה שצריך לטובת עריכה גרפית. לשימוש אדריכלות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, גודל שיתאים לתוכנות כבדות. עדיפות לSDD אם אפשר. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום אני צריכה את עזרתכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים בעיקר, חשוב לי שהוא יהיה נייד (קל, דק, ולא גדול מאוד) בין 13.3-14 אינטש (פחות או יותר) אני רוצה להפעיל עליו פוטושופ ותוכנות דומות, ושהוא יצליח להחזיק אותן בלי להתקע לי ושאני אצטרך לדפוק את הראש בקיא על כל פילטר ורינדור. ושיהיה לו מסך חד וטוב (שוב. בעיקר בגלל סוג הלימודים שאני לומדת. איכות הצפיה היא בין הדברים שהכי חשובים במקצוע שלי) לא חשוב לי כונן אופטי (ולמען האמת אם זה ישפיע על המשקל והגודל אז מבחינתי שלא יהיה בכלל) התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שקלים. הבנתי שלנובו ודל הן שתי חברות מעולות ומאוד נמכרות כאן בארץ. האם המחשבים שלהם באמת איכותיים ברמה ניכרת מהמתחרות? אשמח מאוד לעזרתכם. הידע שלי במחשבים מ…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וIDE שונים כמו אקליפס, ויזואל סטודיו, JB וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 14 שהוא איזושהי פשרה בין גודל למשקל * רזולוציית המסך? לא חייב להיות מסך סופר איכותי, אבל אני כן מתעסק עם הרבה טקסט אז שלא יהיה נורא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? סביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יהיה מספיק טוב, שיספיק לחצי יום מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יש לי כונן 250GB SSD שאני מתכוון לשים בו, מעב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה. יום הולדת 30 ממש מעבר לפינה וזה זמן מצויין לשידרוג קל. המפרט הנוכחי הוא כזה: i7 950 @ 4Ghz (Watercooled) Asus P6X58D Premium Corsair GS 800w 12GB G.Skill RipJaw DDR3 1600hz SSD OCZ Agility 3 120GB WD 1TB 64mb SATA III Sapphire HD 7970 + EK Block Creative Titanium 7.1 Dell U2713HM 1440p Corsair K60 Logitech G9x CoolerMaster HAF X התקציב הוא בסביבות ה 1300 שח לשדרוג. השימוש הוא כמובן משחקים בעיקר. חשבתי על הוספה של כרטיס מסך שני כדי לתמוך יותר טוב ב 1440p, העלות היא בסביבות ה 1000 מה שישאיר עודף. הבעיה היא, שהוא ככל הנראה לא יהיה עם קירור מים, מה שיגרום למערכת להיות יותר רועשת. עוד משהו שחשבתי עליו הוא שידרוג כרטיס קול, למשהו כמו ה Asus ROG Phoebus השאלה היא הא…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי חברה, אחי רוצה מחשב כדי למשחקים בעיקר. הוא לא גיימר ויספיק לו משהו שרק יריץ את המשחקים שמעניינים אותו, הם לא צריכים להראות מדהים. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700-2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ולפעמים תוכנות זוללות משאבים כמו תוכנת עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט (פיפ"א, NBA 2K14…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 15.6 מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל מהרגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך רלוונטי מכיוון שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, שתהיה סוללה נורמלית אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI בשביל להתחבר למסך טלוויזיה של סמסונג, HDMI וכו'. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לגמרי SSD. רצוי לפחות 128 ג'יגה, אני לא מתכוון לשמור על המחשב עצמו קבצים גדולים כמו הורדות כי יש לי הארד דיסק חיצוני גדול. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחרי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-