עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofekd23,

מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, תכנות, מוזיקה, סרטים וערכת קלונע בייתי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 16 עדיף מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שהיה הכי טוב שאפשר במחיר 3500 שיחזק כמה שיותר מזן לא הכפאת לי לקנות מגופון או משהו אם המחשבים הניידים שם טובים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלומות. אני הולך לקנות בזמן הקרוב מאוד מערכת מחשב חדשה. בניתי את המערכת באתר של החנות KSP, וזה מה שיצא לי. אגב, זוהי מערכת מחשב אשר תהיה מיועדת רוב רובה למשחקים. מעבד AMD Athlon XP 2000+ Cooper Fan. לוח אם למעבד AMD של חברת Gigabyte מדגם VAX (KT400) AGPx8, ATA133, USB2SB. זכרון של חברת Twinmos מסוג 256MB DDR333. כרטיס מסך של חברת ATI מדגם Radeon 9500PRO 128MB TV, DVI. כרטיס קול של חברת Creative מדגם Live! 5.1. דיסק קשיח של חברת Maxtor מסוג ה-60GB 7200 RPM. כונן דיסקים של חברת Sony. כונן CDRom של חברת Sony. מארז מסוג ATX MIDI 350W USB. מסך 17' של חברת Samsung מדגם DFX Flat 753. מערכת מקלדת + עכבר אופטי של חברת Microsoft. ומערכת רמקולים הכוללת שני רמקולים וסאבוואפר של חברת …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? 4000 (כולל הרחבת אחריות וכו') 2. מה שימושי המחשב? בשימוש של כבן 60, בעיקר וורד, אקסל וגלישה באינטרנט. (לא משחקים, לא עריכת וידאו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10: 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אחותי צריכה מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות ועיצוב פנים. האם המחשב בכותרת (Dell דגם G5 5587) מתאים לצרכי הלימודים (ככל הנראה תצטרך להריץ עליו תוכנות גרפיקה למיניהן. ומה דעתכם לגבי מחיר של 6300 עבור מחשב זה עם של אתר הלקוח למשך 3 שנים? מצורף דף עם המפרט הטכני - סליחה ממש על איכות התמונה!! אודה לתשובות בהקדם :) אפשר לראות כאן מפרט טכני: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989314 ההבדל היחיד הידוע לי הוא שכרטיס המסך הוא לא NVIDIA GeForce GTX1050 אלא NVIDIA GeForce GTX1060 צירפתי קישור פשוט כי לא הצלחתי לצרף קובץ עם המפרט וזה הכי קרוב שמצאתי לדגם.. *לא קונה אותו באחת החנויות בזאפ רק המפ…

5. Started by royi_sh,

שלום, אני רוצה מפרט כאמור בסיביבות 3500-4000 שקל (אפשרות לחריגה, רצוי לא כמובן). הצרכים הם מחשב ביתי ולסטודנט, אבל גם עם אפשרות למשחקים עד כמה שניתן מבחינת הערות והתקציב. -אני רוצה שהתשתית של המחשב תיהיה טובה. כלומר מעבד, לוח אם מארז וכו'... כל אלה שיהיו חזקים. -הכרטיס מסך יכול להיות בינוני מינוס. המטרה היא שאם אני ארצה לשדרג בעתיד את המחשב (שיהיה יותר חזק לצרכי משחקים), אז שהתשתית תיהיה חזקה ואני אצטרך להחליף רק כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים קטנים. -מבחינת מוצרים נלווים - רק עכבר ומקלדת. רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים. -אני לא צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד, אבל גם שלא יהיה טרקטור. אני אשמח לקבל רעיונות והסברים. תודה מראש, רועי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by pakariel,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הצרכים שלי הם : אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr אולי בעתיד אוטוקאד וכאלה (לא משחקים כבדים) כמעט בכל המפרטים המומלצים באתר אני רואה כונן SSD בנוסף לHDD, שאלתי היא כזאת. אם אני מתקין את התוכנות על כונן SSD אבל את כל הקבצים שאליהם אני עובד ושומר נמצאים בכונן HDD זה לא יגרום לי לאיטיות גדולה יותר מאשר הכל יהיה על HDD ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by juliafe,

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=LT-RD33-4497&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 הדגם הזה נמכר בדרך כלל בסביביות 7000 - למה כאן הוא ב-3000? נראה קצת חשוד. לא מצאתי שום איזכור שזהו מחשב משומש.מחודש.. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by iliagildin,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מהסיבה שניתקעתי ב idea pad 50-70 וכמו לכל המיסכנים כמוני נקלעתי לצרות של ריצודי מסך ומסך נכבה עכשיו עהרתי לעבוד כאלגוריתמאי והמצב של המחשב פשוט מוציא את כל העצבים ממך בעבודה אני משתמש בלינוקס אבל צריך וינדוס לחיים (סרטים מוצגים יותר טוב בגלל direct x ומשחקים רצים חלק ובכלל יותר נוח) לכן צריך ssd 1TB חוץ מזה צריך גם זיכרון 16GB ושיהיה בגודל 15.6 אינצ ורזולוציה FHD כי 4k קטן לי מידי ושיהיה קל לא יותר מ 2 קילו היחיד שמצאתי: https://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..4543..211..442..432.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=43787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&inte…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bennnn,

שלום מעוניין במפרט למשחקים כבדים. אני לא צריך ציוד היקפי,הרדיסק,כונני סי די רום ווכו. מעוניין במעבד,לוח אם אסוס,מעבד אינטל מתלבט בין ה i5לi 7 זכרונות ספק כח ומארז. תקציב עד 3000-3500 תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום ! יש לי שתי שאלות : 1. האם כדי לקנות מחשב בחלקים (כל חלק בחנות אחרת) וכך יהיה זול יותר אבל הרבה כאב ראש, או לקנות את כל המחשב בחנות אחת, כך שזה יותר נוח אבל יצא אולי טיפה יותר יקר ? 2. במידה ואני קונה בחנות אחת את כל המחשב, איזה חנויות מומלצות ? (מבחינת שירות, מקצויות, מחיר) חנויות מאיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב (אפילו רמת גן אולי)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כרגע זה המפרט שחשבתי עליו עומד על 11 הצעות שיפורים יתקבלו בברכה דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1690 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 1250 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID 600 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 ¤ 1 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK 295 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 ¤ 2 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 11000

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by levelone,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייד שלי (HP Probook 4330s) כי למרות שהשימושים שלי בסיסיים הוא כבר לא עומד בקצב. עשיתי בדיקת מחירים והשוואות בין ניידים ונייחים בהתאמה אישית ומחשבי מותג והגעתי למסקנה שיש מחשב אחד שהוא גם חזק וגם המחיר שלו עממי יחסית ככה שאני נהנה משני העולמות. המחשב הוא Alienware x51. קישור: m.dell.com/mt/www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx?mboxDisable=1&oc=dpcwxy45hu כמו שאתם יכולים לראות בקישור המחשב כולל: מעבד intel core i7 4770 זכרון 8gb 1600mh כרטיס מסך amd r9 270x 2gb כונן קשיח בנפח 1tb במהירות 7,200 rpm עם 64mb cache כרטיס רשת אלחוטי ובלוטות׳ צורב dvd-dl בקיצור, כל מה שאפשר לבקש והוא עולה 1,000 דולר. יש גם אפשרות להרחיב את זכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Muddy,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ולהעביר כמה דברים מהמחשב הישן שלו לחדש... כמו מסך מקלדת רמקולים מיקרופון וכל שאר הציוד ההיקפי... הנה המפרט : Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 629.44 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 636.28 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 501.49 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1209.68 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.4…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. איזה מעבד יותר טוב למחשב נייד T4400 - T6650 - P8700 ומה ההבדל בינהם ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת האם המפרט מחשב הנ"ל שווה בהתאם למחיר... אם יש עוד פרטים שלא סיפקתי, רק תגידו... תודה ויום טוב. סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM זיכרון מטמון cache: 8 MB חיבור ד.קשיח: S.ATA גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB

16. דרוש לי מפרט למחשב חזק איכותי ומהיר , אני אישית הייתי מעדיף שלא לחסוך , השימושים במחשב יהיו בעצם כמעט להכל , אני רוצה שהוא יוכל לסחוב תוכנות כבדות בלי בעיה ,יתאים לעריכות שונות של סרטי וידאו , הדבקת תרגומים בסרטים וכו'. הוא יכיל הרבה תכני HD כי המחשב אמור להתחבר ל-LCD 32 שלי בחדר והולך לשמש בגדול בתור סוג של "סטרימר" , הוא אמור להיות מחובר למערכת קולנוע ביתית שיש לי ככה שחשוב לי שתהיה לי את האפשרות לשמוע סראונד מהמחשב. כמו כן אני הולך להעמיס עליו הרבה מאוד חומר , בנוסף אני גם רוצה שהוא יהיה מיועד גם למשחקים בסופו של דבר למרות שאיני כ"כ משחק במחשב , אבל אני לא רוצה להיות מוגבל גם מהבחינה הזאת,אין צורך במסך כי יש לי מסך FULL HD של LG שקניתי לא מזמן שכמובן מגיע לרזולוציה מקס…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, סוף סוף היגע זמני לרכוש מחשב! התקציב 4000 ש"ח לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. הדרישות: 1. NO OC. 2. מעט משחקים אני כבר לא gamer . בעיקר אסטרטגיה וRPG. 3. סרטים והרבה- אני רואה תכנים ב-HD , 4. מוזיקה אני לא אודיופיל. 5. גלישה באינטרנט ו- text . 6. אני מעוניין שהמחשב יחזיק לעוד הרבה זמן, ברמת משחקים בנונית. 7. שקט לא חשוב - אבל אני לא רוצה לישון בתוך מטוס סילון. 8. בנוסף יש לי חדר קטן ואין לי מקום למארז גדול חשבתי על מחשב שבעתיד יוכל לשמש אותי כ- HTPC לכן הייתי מעדיף מארז קטן. 9. אני לא רוצה לחרוג מהתקציב. 10. והייתי מעדיף שייכנס שם לוח אם של asus עם Q6600 אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kipi25,

שלום, התבקשתי לבנות לחבר מפרט המיועד כמעט רק לעבודה על תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop, Paintshop). צריך לכלול מסך 17 CRT שטוח. כל העסק צריך לעלות 2500 ש"ח עם אפשרות להתגמש ב 200 - 300 שקל (לכיוון מעלה....) אודה על כל עזרה בנושא 8)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני חדש ואני לא ממש מבין בחומרה (אוהבים אותך...) יש לי עכשיו פנטיום 4, 2000 מגה הרץ 256 מגה DDRAM כרטיס מסך 64 geforce 4 440mx (סמיילי מסמיק) החלפתי לפני כשנה לוח אם לASUS P4S800D, עם ההחלפה ניפתחו בפניי אפשרויות שידרוג נירחבות יותר. השאלה שלי, מה אתם ממליצים לי לשים? אני רוצה לשים מעבד של 3 מגה הרץ(הלוח אם תומך עד 3.2+) The P4S800D motherboard supports the lastest intel pentium 4 processor via a 478 pin surface mount ZIF socket. the pentium 4 processor with 512KB L2 cache on 0.13 micron processor includes a 800/533/400 MHz system bus,intel Hyper-Threading Technology... הלוח אם כמו כן תומך בDual Channel DDR, אז רציתי לשאול, יש לי כעת 256 DDRAM, אני יכול …

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. למישהו יש רעיונות מה כדי להוסיף למערכת הזאת ,כדי להפעיל משחקים יותר טוב???? זוהי המערכת,מה כדי להוסיף?? פנטיום 600mhz 128 sdrm 133mhz (riva tnt model 64( לוח אם אין לי מושג אבל תומך בagp x2 אז אפשר להוסיף geforce 4 mx 440 למשל....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by יהושע מנחם,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…

22. היי שלום לכולם רציתי לדעת בכמה למכור את המחשב שלי... אז ככה.. AMD XP 2500 MOBILE @ 3600 + EPOX 8RDA3+ REV3 Geil 512MB pc2700 40GBHDD MAXTOR GF2 TI X52 CDROM LG FLATRON 17" 795 FT PLUS עכבר אופטי + מקלדת מארז COMPUCASE 61a9 HEC 300W קירור Vantec Aeroflow + 2X120MM(Vantec) in case הכל במצב תקין מעבד עם עוד חצי שנה אחריות לוח עם עוד שנתיים וחצי ...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. אפשר לחרוג, לא יותר מ300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (1-5, 5 מאוד שקט) - 4.5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין חלונות ואופיס לבד. הרכבת המחשב תתבצע בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

24. Started by Nishinga,

התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tidan31,

שלום! חיברתי את כבל החשמל למטען ובלי כוונה המטען נפל לי על הריצפה לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והמחשב ניטען האם קרה נזק כלשהו בגלל שהוא נפל על הריצפה למרות שהוא מטעין את המחשב באופן תקין?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.