ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין אותכם.. זה לא יוסיף לא עכשיו ולא בעתיד בעתיד כלום.. וה700 800 שקל האלה היו יכולים להיות הרבה יותר מנוצלים בדברים אחרים כמו במסך רמקולים כרטיס מסך וכדומה.. כאילו השיפור שהמעבד הזה יביא במשחקים על E6300 הוא 0%
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין להחליף במחשב נייד את כונן הHDD לכונן SSD מדובר במחשב Packard Bell EeasyNote TV i5-3210M 4gb ram ddr3 מחשב דיי איטי גם לשימושים בסיסיים, אשמח להמלצה לדיסק SSD שיתאים למחשב, נפח 256gb. (האם כל דיסק 2.5 אינץ יכול להתאים? או שצריך לבדוק את החיבור?) מצרף תמונה של החיבור של הHDD הקיים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשרות של חריגה עד 4500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. היום נהרס המחשב הנוכחי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? אין…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחרי הרבה התלבטויות בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה DELL XPS l502x. מעיון קצר במדריך משתמש שהגיע עם המחשב שמתי לב להפתעתי שיש אפשרות לדחוף למחשב כרטיס SIM (אני מניח לצורך גלישה סלולרית). הכרטיס נכנס בהצלחה אבל משום מה אני לא מזהה שום אופציה להתחברות לאינטרנט באמצעותו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
dell inspiron 1520 - מחיר: 7000 ש"ח מעבד t7300 2.0GHz ,800MHz FSB 2X1024 במהירות 667Mhz 120GB 7200 RPM 15.4" Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM 1440x900 NVIDIA® GeForce Go 8600M GT 256MB ------------------------------- toshiba satellite a200 1|w - מחיר: 6500 ש"ח מעבד T7250 2.0 GHz 2X1024 במהירות 667Mhz 200GB 4200 RPM wide: 15.4" TruBrite 1280x800 ATI RADEON HD2600 256MB UP TO 1024MB
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כך, הכלתתי לבנות מפרט זול ככל האפשר, אם כרטיס מסך מבוסס MAXWELL 2.0. יגיד ישר שאיני גיימר, והרכבה של מפרט כזה, כי עקב צורך בתמיכה מלאה בH265 HEVC 10BIT, על הדרך אני מקבל גם כרטיס למשחקים (מידי פעם, מעדיף להשתמש בזמן החופשי לדברים אחרים). ברשותי מארז Antec 1380 שאני מעוד אוהב, הבעיה שלו, זה ספק כוח מיוחד. מדובר ב Antec AR350 350W (קיים גם איזה שדרוג שלו בשם AR352 מחיפוש ברשת), הנה פרטים של הספק: http://www.ixbt.com/power/psu/psuincase_part5.shtml http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_2.html#sect0 http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_3.html והשאלה הגדולה, האם הוא יכול להחזיק מפרט כזה: …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו החלטתי לשדרג את המחשב הישן שלי למשהו יותר טוב כמו מפנטיום 3 ל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 690.45 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 598.14 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 389.9 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1369.29 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 353.4 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 177.65 ] 1 Subtotal : ¤ 3578.83 Discount : ¤ -0 Delivery Mode : NO DE…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המחשב הבא AMD XP 2400 ASUS A7V8X SAMSUNG 256 DDR 333 WD 40 GB 8 MB CACHE BUFFER ASUS GEFORCE 4 MX 440 TASK E-STAR ואת כל שאר החלקים הוא לא צריך... ואני מציע לו שיקנה את המחשב הזה תגידו לי אם אני צודק או לא.. AMD XP 2000 ASUS A7V8X SAMSUNG 256 DDR 333 WD 40 GB 8 MB CACHE BUFFER LEADTEK GEFORCE 4 TI 4200 64 MB DDR TASK E-STAR כפי שאתם רואים ההבדל היחיד הוא המעבד והכרטיס מסך... וכמובן יש בעיה של תקציב אז הוא צריך לבחור אחד מהמערכות הבאות... ועוד דבר הוא לא מכיר ממש את LEADTEK והוא מעדיף ASUS אז תכתבו פה איזה מהחברות האלה יותר טובה... תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, חבר שלי ביקש ממני שאני יסדר לו מפרט מחשב עם מסך 17', ולי ממש אין שום רעיון איך לעשות מפרט כזה בסכום יחסית נמוך כמו זה. הצעתי לו לקחת מחשב מבוסס AMD, שיעלה לו הרבה יותר זול, ולא בהכרח יותר גרוע מאינטל אלא אפילו יותר טוב, אבל הוא אומר " אני מעדיף ללכת על בטוח", אז אני יודה לכם אם לא תפנו לכיוון הזה. הממ.. הבנאדם לא יודע ולא יעשה אוברקלוק - 100%. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב ולאינטרנט, אז חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב. אני מתאר לעצמי שזה הכל. אז אם מישהו מוכן בבקשה להשקיע קצת מהזמן שלו ולעזור לי אני ישמח נורא. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי חצי שנה של דחיה, אני כבר צריך לקנות את המחשב הזה... צרכים: עבודה משרדית, אינטרנט אולי סרטים (לא משהו רציני) רכיבים: אני לא צריך מסך וציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים...) אני כן צריך את המחשב עצמו ועוד צורב DVD. העדפות: אין.. פשוט לא משנה, כל עוד זה לא זבל. בתודה מראש, FAS.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב כמעט חדש עם חלקים מהמחשב הקודם ליתר דיוק: דיסק קשיח 1TB של סגייט,סטיק זיכרון 4GB Kingston ומארז. אני רוצה לקנות מארז שקט במיוחד שלא ישמיע רעש בעומס כבד במשחקים ובכללי אם לא ציינתי המחשב ישמש לגיימינג כבד בעיקר. כרגע אני עם מארז ללא חברה שמאוד מפריע לי ולא עושה לי טוב גם בנשמה כי זה על ידי. לגבי המארז כבר יש לי התלבטות מסויימת בין ה P100 של Antec או P280 וה P100 אמרו שיספק אותי או את ה Naoxina Deep Silence 2\3\4\5\6\7. חשבתי גם על ה 500R כי ראיתי שהוא ממש מרווח וחשוב לי שהמארז שאני אקנה יהיה מרווח כי במארז שלי נניח אם באתי לראות ספק כוח להוציא אותו ולהפוך אותו שברתי את הגב ממש ככה. וב 500R של Corsair הוא גדול מאוד וממש נוח, אני לא אתפשר על זה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סדרות וסרטים, הפעלת מספר תוכנות "רגילות" במקביל, משחקים לעיתים רחוקות וגרפיקה בסיסית לעיתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ- מזדמן, קורל סטודיו- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם במסך ב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כיום מחשב נייד בן 6 שנים, dell inspirion מעבד i7 דור רביעי וכונן קשיח 4500 RPM ב4 שנים האחרונות היה לי את המחשב של העבודה אז לא ממש התייחסתי למחשב שלי, בגלל הקורונה קרה ואני מחפש עבודה ואני מנסה לעבוד על המחשב הישן.... זה לא זה. אני כבר בן 33, שואל את עצמי האם אני צריך מחשב נייד או נייח ואני לא בטוח שהיתרונות של המחיר והאפשרות לשדרג בקלות זה מספיק סיבה למחשב נייח. אני לא מהאנשים שמורידים סרטים למחשב ואז מחברים לטלווזיה, אז דוגרי אני פחות רוצה להוזיז את המחשב. אני רק יודע שאני רוצה להריץ מספר מכונות וירטואליות על המחשב. חשבתי על מעבד i7, עם לפחות 32 ג'יגה ראם, וכונן SSD של חצי טרה, אני משחק הירוס 3 במחשב ואני לא מתכוון בזמן…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב חדש לצרכי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לא למשחקים. מחשב לפיתוח. בתרחישים מסויימים צריך להיות מסוגל להריץ 3-4 מכונות וירטואליות במקביל, ולקמפל דברים מאוד כבדים (כמו chromium למשל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
אז ככה חברים, לפני ימים מספר, רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג. תהליך הרכישה היה נעים ועובדי באג ניחנים בחוש הומור גבוה. המחשב נקנה לצרכי אופיס בלבד. אך אבדוק גם אינדיקציות אחרות לגבי המחשב ולא רק רק של אופיס. בדקתי מספר לא מבוטל של תכונות של המחשב , אך יחד עם זאת , ישנם דברים שלא נגעתי בהם , כגון: -Multi Card Slot -mini VGA -Micro HDMI -Camera -Bluetooth -Ethernet - כניסת רשת חוטית -לא התעמקתי בכלל בכח עיבוד -לא נגעתי בפן היכולות הגרפיות -וכו' הלאה. קופסה המחשב קטנה אך מפורטת- ישנם מחשבים שלא כתוב על המפרט כלל וכלל, כמו רב המחשבים של דל. קצת על המחשב עצמו: -המחשב שוקל 1.13 קילו, עוביו דק כשל סמארטפון, הוא קל בטירוף, כיף לעבור איתו ממקום למקום אך קליטת ה-WIFI שלו לוקה בחסר אל …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים, משחקים קלים ועבודה. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1024X1280 מסך 19" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה. לאור העובדה שהוא מיועד לפיתוח, אני צריכה שיהיה מחשב בעל חומרה חזקה יחסית. בעל הנתונים הבאים: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח (WEBSITES) · גודל המסך? אם ניתן לחבר אותו ל-2 מסכים ולפתח בעזרתם - אז אפשר 13" אחרת, מפתחים עליו - 15.6" · משקל רצוי? לא קריטי · האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ - 3 שעות (מספיק לזמן של ישיבה + עבודה עליו לפני ואחרי) · האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) VGA - חובה DVI - עדיף (HDMI - יתרון) · בלוטות'? לא קריטי · גודל מינימלי של כונן קשיח…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר מקסימלי: 6000 ש"ח חשוב: AMD 64Bit 1GB Memory 120GB HardDisk SATA מסך שטוח צורב אם מהירות קריאה(לא צריבה) 52 זה לא מחשב למשחקים זה לעבודהה.הכי הכי הכי הכי חשוב שיהיה מחשב חזק!שיחזיק תחת עומס!שיהיה חזק! לא צריך מקלדת,עכבר,סי די רום,כרטיס קול,מודם,כרטיס רשת.
-
בוקר טוב, אני נמצא לפני קניית מחשב חדש וראיתי את הדגם הנל. נותרתי מעט מבולבל בגלל מחירים ומבצעים שונים מאד על הדגם הספציפי הזה. כל המבצעים המדוברים הם על מחשב מוחדש מאותו ספק - YYY deal. לינק לדיל: https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/7TIF5F695F מדובר במחשב מוחדש ולא מחודש - מתחייבים שלא נעשה בו שימוש - האם מישהו יכול להרחיב בנושא? האם הגיוני שמדובר במחשב זול בלמעלה מ 1500 שקל לעומת המקבילה החדשה לחלוטין דרך היבואן הרשמי? המחשב המוחדש הוא הדגם שציינתי בכותרת לעומת הדגם מהיבואן הרשמי שהוא asus zenbook ux370ua-c4201t - האם יודעים להרחיב בנוגע להבדלים (באמזון מוכרים את הדגם מהכותרת שציינתי)? בנוסף,…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשני הדגמים הנ"ל עם מעבד i5 2430/2450. צורכי השימוש הינם בעיקר- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. כיום אני משתמש בלנובו T410 15 אינצ' וממש מרוצה ממנו, ברצוני לדעת על איכות הבנייה והחומרים של שני דגמי הדל וכן האם אפשרי להנות מצפייה בסרטים במסך 13.3 אינצ'? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-