עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yairnee,

המטען של הנייד שלי (ועל הדרך גם הסוללה) נדפקו. אני מחפש מטען חדש.. ראיתי שהמטען המקורי הרבה יותר יקר ממטענים אוניברסלים למינהם.. השאלה היא האם יש מטענים אוניברסליים טובים ולא מתקלקלים אחרי כמה חודשים.. אם כן אשמח להמלצה. המחשב שלי הוא fujitsu-ah530. כמו כן איזה אתרים טובים יש שבהם יש סיקורים של אנשים על מוצרים? תודה כמו כן אני מחפש מאוורר טוב למחשב נייד (אחד שלא דוחף אבק כמו שאני קניתי) על איזה אתם ממליצים לקנות? ובתכל'ס גם מאיפה כדאי לקנות. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3700 ש"ח, ניתן לחרוג ל 4000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב הוא לצורך עבודה עם מוזיקה - הקלטות, יצירה, עיצוב סאונד. התוכנה הרלוונטית היא Cubase. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך אך הציוד כבר קיים ואין צורך לקנות בנוסף. בעיקרון יש את המיקסר ומקלדת השליטה שמתחברות בחיבור USB3.0 וכל שאר הציוד מתחבר אליו המיקסר. וזה גם לא "זולל" הרבה חשמל/עיבוד מסוים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. …

3. שלום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26312&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וכמו כן אשמח לדעת מה אומר המהירות של המעבד 1.70GHz - 2.70GHz . זה לא אמור להיות נגיד רק 2.7? תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by (Arik),

נמאס לי ככה מהמחשב הנוכחי שלי אז החלטתי שאני אביא אותו לאחי הקטן ונעשה חדש בשבילי כמתנה לשחרור הדרישות בסה"כ שיריץ משחקים על HIGH ויעשה OC טוב עם אפשרות ל SLI בעתיד אז זה מש שיצא לי.. אז הנה הניסיון שלי מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5Q-E כמות: 1 - מחיר: ¤859 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 5 - מחיר: ¤40 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: OCZ Reaper X 4GB (2x2GB) DDR2 800 CL4-4-3-15 כמות: 1 - מחיר: ¤735 קשיח למחשב ש…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by iluxa1,

אני צריך נייד למשחקים עם עוצמה של נייח חשבתי על ASUS או ALIENWARE http://global.ebay.com/NEW_Dell_Alienware_Laptop_Free_Shipping_M17X/260468267878/item http://global.ebay.com/ASUS_G51Vx-A1_156_Quad_Core_Full_HD_Gaming_Laptop_NEW/350233902512/item יש מצב לHD וBLUE-RAY אז אני צריך משהו איכותי....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Nahum2,

נתנו לי לפני כמה זמן את המפרט הזה KSP Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 2X1GB TwinMOS DDRII 667MHZ 570 2 1140 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 190 1 190 Total price 3380 ¤ PANDAS 1 XpertVison Geforce 7600GT 256MB DDRIII 899 ש"ח 1 FOXCONN TLA570A Silver/Black 350WATT 263 ש"ח סה"כ 1,162 ש"ח TOTAL 4542 אני מבקש שמישהו יביא לי מפרט דומה ככל האפשר לפי SKYPC http://www.skypc.co.il/scripts/openExtraCat.asp?extra=1&idPage=15

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Avi Moshe,

שלום רב, רכשתי מחשב שהומלץ פה בפורום. המחשב פועל מצוין אך המקלדת באותיות מסויימות גמישה . אודה לדעתכם בנושא , שווה לשלוח למעבדה? זה מציק ולא נוח בעבודה מתמשכת . http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-z30-a/satellite-z30-a-1e8/ תודה מראש, אבי

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור הטיסה Microsoft Flight Simulator X א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

9. Started by FPSbanana,

אני רוצה מחשב למשחקים ב12000 כולל מסך רחב טוב

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eey,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בת"א. אני מחשב מחשב נייח חדש. אני צריך אותו לעבודה משרדית וללימודים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, אני מוכן להוסיף עוד כסף כדי שהוא יענה לדרישה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, MATLAB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. ראיתי מחשבים שאני חושב שהם נחמדים בערך ב2000 ש"ח, הנה קישורים: https://www.…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, אבל עכשיו רציתי לחבר אליו רכיב חומרה (כרטיס קול חיצוני) באמצעות Firewire. עד כמה שאני מצליח לראות, כנראה שאין לי יציאה כזאת. מה אני יכול לעשות כדי "להוסיף" יציאת firewire או לחבר באמצעות חיבור אחר אל המחשב? אני מצרף את המפרט, וגם: לינק לפרטי לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3488#sp לינק לפרטי מארז: http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=16&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec שאר המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A01 - זמין במלאי ₪1206 מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE G…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי מישהו אולי מכיר את המחשבים האלו של MSI? חברת אייבורי מחשבים מוכרת כאלה (ראו בעיתון 7 ימים של השבוע). אני לא יודע אם הם שווים משהו, איכות? מחיר? לדוגמא, מחשב נייד סנטרינו עם מעבד 1.7 סונומה 512 זכרון ותקשורת אלחוטית במחיר 4500 נראה לי אחלה, השאלה אם המחשבים האלה שווים משהו. תודה רבה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Yuval Tsabar,

שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. הכי תותחי במחיר הזה שיכול להיות. כמו כן אני גם צריך שהמעבד יהיה טוב למצגות לבית ספר ולעריכת מצגות וידאו. כולל מסך 710T של סמסונג. המעבד - רצוי AMD Athlon 3500+ 939... ושגם הכרטיס מסך יהיה הכי תותחי שיכול להיות בתקציב זה. למשחקים כבדים כמו DOOM 3 וHL2 , שיעבדו חלק. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי אני כנראה הולך להזמין מפרט חדש כולל ציוד היקפי , כל המערכת אמורה לעלות 15,000 שקל . אשמח לקבל חוות דעת גם על המפרט וגם על הציוד ההיקפי . מעבד - intel core I9 10900k לוח אם - Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC מאוורר למעבד - Noctua NH-D15 chromax black זיכרון - G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 4000Mhz CL17 Kit כרטיס מסך - Gigabyte GeForce RTX™ 3080 EAGLE OC 10gb הארד דיסק 1 ( מערכת הפעלה ) - Corsair Neutron NX500 400GB NVMe PCIe SSD הארד דיסק 2 - Samsung 870 QVO 1TB SATA III SSD ספק - Corsair AX 860W PFC 14cm Fan מארז - Thermaltake Level 10 GT Full Tower Series Black מסך - Asus Tuf Gaming vg32vq עכבר - logitech mx master 3 מקלדת - logitech k350 wav…

17. המחשב הזה, לפי הפרטים הטכניים שלו נראה טוב + המחיר נמוך יחסית וזה קצת מוזר.. מה אני מפספס פה? http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7746856 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אני צריך מיפרט עד 3700 שקל כולל מסך ובלי ארדיסק. המחשב מיועד להרבה מישחקים סרטים ואינטרנט.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 2,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 300 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, עבודת גרפיקה, עבודה עם מערכות פיתוח מיקרוסופט תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד), סביבת פיתוח .NET (מזדמן) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: לא

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וניגון סרטים בחיבור לטלויזיה (כולל סרטי HD). * גודל המסך? 13.3-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בין 4-6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. אם נכנס צורב אז עדיף. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב גם שתהיה תמיכה באינטרנט אלחוט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אם תוכלו לעזור במציאת המחשב החלומי אשמח מאוד ואודה UX

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כוננים(CDRW,CDR -מעביר ישנים) להרצת הרבה תוכנות במקביל. אבל גם משהו שלא יבאס אם אני אריץ איזה משחק פה ושם. יכול להיות גם AMD וגם INTEL . תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני צריך הצעה למפרט מחשב ללא מסך בערך ב - 2500 - 3000 ש"ח. אין שום מטרה מיוחדת למחשב, הוא פשוט הולך לאחים שלי הקטנים למשחקים (לא משהו רציני). * אין צורך גם בהארד דיסק של 80GB ... רק צריך שהמחשב יעבוד ויעבוד טוב : ללא תקיעות וכד' ... תודה רבה מראש !!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by brk2k,

יש לי התלבטות חזקה בין שתי מערכות שאחת מהם יותר זולה משמעותית (AMD) ואף יותר חזקה ומגיעה לרמה יותר חזקה באובר קלוק . המערכות הן אלה: Mobile ATHLON XP 2600+ ABIT NF 7 -SL OCZ 3200 enhanced latency platinum 512 * 2 wd 80 g sata 9800 pro compucase 300 W והנה מערכת האינטל: P4 2.6C ASUS P4P800 DELUXE OCZ 3200 enhanced latency platinum 512 * 2 wd 80 g sata 9800 pro compucase 300 W חברה בבקשה ממכם אני צריך חוות דעת איזה מהמערכות יגיע לאובר קלוק שיהיה יותר חזק ומהיר . כל דעה תתקבל בברכה זה באמת חשוב אז בבקשה ממכם תגיבו לגבי הת'ראד ... :-[ זה גם יכול לשמש דיון טוב מאוד לגבי איזה מערכת יותר טובה לאובר - AMD או אינטל תודה רבה רבה לכל המגיבים!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eyal00,

שלום, רציתי לדעת מה בערך השווי של המחשב הנייח שלי. זה המפרט: INTEL I5 2500K 3.30GHZ 1155 קירור NOCTUA DH14 ASUS P8Z68-V 1155 4X4G KINGSTONE 1333MHZ DDR3 POWERCOLOR HD5850 1024MB COOLERMASTER HAF932 SEASONIC 620W BRONZE M12 MODULAR SEAGATE 1TB 7200RPM במארז עצמו הוספתי פאנל USB 3 עם קורא כרטיסי זכרון,וצג ל5 מאווררים עם חיישינים ושליטה בצג

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.