ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לאינטרנט בלבד. אודה אם מישהו יוכל לספר לי על החנות קוברה מראשון לציון. כי משם אני עומד לקנות את המחשב. מארז ATX 323-18 500W GIGABYTE GA-M61SME-S2 AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz 89W 1MB AM2 כולל מאוורר למעבד של THERMALTAKE !! KINGSTON 1GB 667MHz DDR2 CL5 Western Digital WD800JD LG GSA-H55N X20 DL DVD±R/RW BLACK מחיר כולל הרכבה ומשלוח 1159 ¤
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב (כבר די זקן) שעובד לי מצויין בשימושים יום יומיים וגם מעבר, אבל הייתי מעוניין לנסות לשפר מעט את ביצועי הגיימינג שלו. אני משחק היום בעיקר GTA Online. המשחק עובד סבבה לגמרי אבל הייתי מעוניין באיזשהו בוסט כדי להרים קצת את ההגדרות ושעדיין יעבוד חלק. המפרט היום: MB: Gigabyte GA-H77-D3H CPU: Intel Core i5-3570 RAM: CORSAIR 16GB (2 x 8GB) GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PSU: Seasonic X-660W השאלה שלי היא האם אצליח לקבל שיפורים (לא צריכים להיות מטורפים) בביצועים ע"י החלפת כרטיס מסך בלבד? או שאני צריך להחליף גם מעבד (ואז כדי לקבל שיפור ביצועים משתלם סביר להניח שלא תהיה לי ברירה אלא לשדרג גם לוח אם ואולי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שהרבה אמרו לי שמתי שהסוללה על 100% ואני ממשיך להטעין מיתקצר לה החיים,אז שמעתי שאפשר להוציא תסוללה ולהשתמש במחשב שהוא בחשמל,מישהוא יכול להגיד לי איך אני מוציא אותה? במיקרה שלי זה הדגם ההוא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 ויש לי עוד שאלה כמה זמן האורך של הסוללה מחזיק? שאני ידע מתי בערך היא שווקת חיים ועודד משהוא על הדרך המחשב שהבאתי טוב? אני לחוץ בתקציב ולא יכול להשקיע עוד
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני אייל חייל המשרת בשירות סדיר. לצערי כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי הלך. אני ממעט לחזור הביתה ולכן אודה לכם על העזרה בתקווה שאספיק לקנות מחשב עוד הסופ"ש. אני מעוניין במחשב לעבודה משרדית(אימיול וורד אייסקיו וכו'), אך כזה שיאפשר לי בעתיד, באם ארצה, להופכו למחשב שיחזיק משחקים. לדוגמה, כרגע כרטיס מסך און בורד זה מצויין, אך אשמח אם יהיה לי חריץ בלוח אם שיאפשר לי בעתיד קניה של כרטיס מסך רציני. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח, שאותם אני אשלם במזומן. אני מבקש שהמפרט יורכב בKSP, שכן יש להם סניף בירושלים. דברים שאיני צריך: יש ברשותי דיסק חדש של WD ולכן לא אצטרך דיסק קשיח. הענין הוא שהוא לא SATA ולכן אצטרך לוח אם עם חיבור IDE. בנוסף יש לי ספק ג'נרי חדש שקניתי שאוכל להשתמש בו. …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר! הבאתי לי מחשב חדש מחו"ל איך הופכים את המקלדת לאנגלית+עברית?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית נייד חדש ואחרי שנכוויתי מהשירות של מעבדת CPM אני מעוניין לדעת מיהם נותני השירות בארץ לניידים הנפוצים ומהי דעתכם על השירות שלהם. הנה רשימת כמה יצרנים מרכזיים, אם אתם חושבים על חברה נוספת אתם מוזמנים להוסיף: LENOVO HP TOSHIBA ACER MSI ASUS LG DELL - בנוגע ל- CPM אני כבר יודע טוב מדי, אם יש מפיצים נוספים עם שירות יותר טוב אשמח אם תוסיפו אותם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב שהומלץ פה בפורום. המחשב פועל מצוין אך המקלדת באותיות מסויימות גמישה . אודה לדעתכם בנושא , שווה לשלוח למעבדה? זה מציק ולא נוח בעבודה מתמשכת . http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-z30-a/satellite-z30-a-1e8/ תודה מראש, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים: בסיסיים, מוזיקה, הקלדת מסמכים ועבודה סטודנטיאלית על מחשב, סרטים כולל חיבור למקרן באמצעות HDMI. הדרישות: אחריות ארוכה כמה שניתן ובאתר לקוח ככה שעדיף אני מניח מחשב מסדרה עסקית. גודל 14 או 15 שיהיה נוח להקליד ולעבוד עליו. משחקים בסיסיים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור הטיסה Microsoft Flight Simulator X א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר׳ה שנה טובה לכולם אשמח לסיוע שלכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אך רק אם מדובר בתוצאה משעותית של עיבוד ו/קירור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים מסדרת הgta, cod,battlefield,assasins creed, באטמן החדש וכו יש מסך 24״ של benq בהזמנה מעוניין להריץ על כמה שיותר, מבחינת רזולוציה ביחס לפריימים לשניה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך וציוד היקפי. …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים גלישה וקידוד וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). x264 handbrake ודומיהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו באטלפילד החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung C24FG70FQ FULLHD 24 INCH 144MHZ freesync -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה המפרט שנתנו לי: מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 512k לוח אם אינטל BLUE MOUTAIN 2 DDR 333 כונן 1.44 TEAC דיסק קשיח GB 60 7200 RPM כרטיס קול CREATIVE LIVE כרטיס רשת 10\100 מקלדת קואנטום עכבר לוג'יטק+גלגלת אופטית מארז אינטל 2 יציאות בחזית CDX52 סמסונג כרטיס מסך ASUS GF 4 64 DDR רמקולים A.L. 2100 מסך" YAMA 413 17 שטוח המחשב עולה 7000 שקל. שווה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה המפרט הזה שווה: Intel Pentium II 400Mhz MB: MSI 6119 BX 256mb 133mhz sdram WD 6.4GB Floppy 3.5" CTX 17" Microsoft Optical USB Mouse Nividia Riva TNT2 M64 32mb + משקפי תלת מימד של ELSA (לא משהו) מקלדת נחמדה... מארז ATX MIDI TOWER כרטיס קול : CREATIVE AWE 64 cdrom 52x max PCTEL Platinum 56.6kb V.90 Modem זהו בלי רמקולים. ניסיתי לפרט כמה שיותר שהמחיר היה פחות או יותר מדיוק.. אל תגדו פחח ענתיקה אני משחק קאנטר-סטרייק בסבבה :AR15: ! עם WIN XP PRO עובד מהר ויציב. אני כנראה ימכור את זה למישהו שאני מעריך שהוא רק יתכתב באיי סי קיו, לשמוע מוזיקה, אולי לשחק קצת קאנטר ו icy tower... אני לא רוצה לזרוק לו סתם מחיר כי אין לי מושג כמה לקחת! ואחרי זה לראות שזה יותר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הן נייד והן נייח חדשים (אין לי נייח ישן). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2.5 לכל מחשב, אם לא ניתן- עד 3.3K עבור הנייח ולוותר על הנייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לתעדף את הנייח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב שימוש ביתי, סרטים, ערכית תמונות וסביבות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת, מסך ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה מדעי המחשב ומחפשת מחשב נייד. חשובה לי איכות המסך, שיהיה לפחות 14", כרטיס גרפי סביר, לא להרצת משחקים כבדים (רציתי יותר אבל הבנתי שזה גם עולה הרבה יותר), ומשקל נמוך ככל הניתן. ניתקלתי במחשב הזה- http://www.behatsdaa.org.il/uploads/PDF/LepTop_LG.pdf נראה שהוא דיי תואם את צרכיי,אבל אני לא בטוחה לגבי הכרטיס מסך. חשבתי על תקציב של 3000 והמחשב עולה 3400 אבל אני אוכל להתגמש בגלל המסך והמשקל. מה אתם אומרים? ותודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K כי יש לי הרבה דרישות, אם תראו לנכון שאני צריך להוסיף טיפה אני אוסיף כי אני מתכוון להעמיס עליו בשנתיים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב נרחבים: אני רוצה שהמחשב יריץ לי חלק משחקים כמו GTA V ONLINE ,PUBG ומשחקים חדשים ואפילו יותר כבדים מאלו וגם שיוכל להקליט אותי משחק אותם באופן חלק(במיוחד את ה GTA). הולך לערוך בו אודיו (קיובייס 9), וידאו (VEGAS PRO), תמונות (PHOTO SHOP) והכי חשוב אני הולך לתקלט איתו עם התוכנה TRAKTOR 3 ואסור לי שהוא ייתקע! אני אהיה תמיד עם מחשב חלופי אבל זאת באמת אופציה אחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסך הכל נראת לי עסקה טובה ביחס למחיר והאחריות של HP גם לא רעה, אשמח לשמוע את דעתכם, והאם יש אפציות טובות יותר עם מפרט דומה במחיר? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02512990&cc=il&lc=he&dlc=he&product=4301035&tmp_track_link=ot_search המחיר הוא 5090 מ KSP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1190 1 1190 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 670 1 670 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1890 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Philips 16x 50x Black 120 1 120 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 22…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב מביני ענין השאלה הבנאלית עם תוספת אנא הרכיבו לי מחשב איכותי למשחקים (לא גיימר רציני אבל לא עגלה) כולל כרטיס לערכית וידאו (אפשרות לשילוב בכרטיס מסך אם יש אחד כזה טוב) כמובן כולל מסך באיזור ה 1300$ תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחר צפייה בסרטונים הללו: https://www.youtube.com/watch?v=gi5Fu9yf9L8 https://www.youtube.com/watch?v=dLkQo93Z_Ao https://www.youtube.com/watch?v=JR3GfeoycpI אני עדיין מבולבל למדיי, חשבתי בעיקר על ה-Lenovo y520 (בעיקר כי הוא מגיע עם gtx 1050ti כברירת מחדל), או על ה acer vx 15 שגם עושה רושם שהוא בעל יחס מחיר\תמורה טוב.... אך איני יודע אם אלו אכן בחירות טובות ביחס לאלטרנטיבות אחרות באותו טווח המחירים, שאולי קיימות ושאיני מודע אליהן (הקריטריון היחיד הוא גיימינג בלבד). את המחשב אני קונה בארה''ב (אהיה שם פיזית), כך שאני לא מוגבל רק לחנויות בארץ.... בתודה רבה מראש, וגמר חתימה …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש רעיונות מה כדי להוסיף למערכת הזאת ,כדי להפעיל משחקים יותר טוב???? זוהי המערכת,מה כדי להוסיף?? פנטיום 600mhz 128 sdrm 133mhz (riva tnt model 64( לוח אם אין לי מושג אבל תומך בagp x2 אז אפשר להוסיף geforce 4 mx 440 למשל....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני סטודנט שמחפש לפטופ שישרת אותי טוב לכל הצרכים - אם זה לתיכנות או למולטימדיה או אפילו להרצת איזה משחק נחמד פעם ב... בינתיים נראה לי שהעדיפות שלי היא למחשב DELL בעיקר בגלל האיכות כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום מחשב נייד בסביבות מחירים של 5000 ש"ח עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650והתפשרתי על NVIDIA GeForce GT 635M, יכול מאוד להיות שזה טעות טיפשית כיוון שהכרטיס מהר מאוד יהיה לא רלוונטי לשוק, ואז יכלתי פשוט לקנות מחשב פשוט ב 3000 ש"ח ולוותר על חווית המשחק הקצרה שהוא יפיק.בכל אופן, זה רק אני או ש KSP ושניידר מחשבים מוכרים את אותו המחשב בכמעט אותו מחיר, רק שבשניידר אתה מקבל נפח זיכרון של 8G (!) בעוד ב KSP זה עומד על נפח של 4G , אם ישנו נתון נוסף ששונה ולא ראיתי אשמח לדעת!אם זה אכן ככה, אקנה כמובן משניידר המחשב באתר שניידר מחשביםhttp://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21285 המחשב באתר KSP http://ksp.co.il/?uin=17341
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האולטרא בוק של דל, ה-XPS 13, הנה לינק למפרט שלו: http://www.dell.com/us/p/xps-13-l321x-mlk/pd?oc=dncwp17bw7&model_id=xps-13-l321x-mlk רציתי להתייעץ איתכם, מה דעתכם על המחשב הזה, האם אתם מכירים אישית מישהו שיש לו את המחשב הזה/ יש לכם את המחשב הזה, ומה חוויות השימוש בו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-