ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל. חשבתי על המפרט הבא RAM - 8Gb i7 דור 4 128/256GB SSD מסך - 14' אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עם תקציב בסביבות ה3500-4000 שקל (בלי מסך) שיהיה מיועד למשחקים ועבודות גרפיקה וכאלה... אני חשבתי על AMD Athlon 64 3200, Readon 9800 Pro, 1gb ram אבל אם למישהו יש הצעה יותר טוב אז למה לא תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב של חמי, פנטיום 3, 500 MHZ כנראה שבק. אחרי שניערתי אותו מכל ההצעות שהוא מקבל בדוא"ל הוא מוכן לשמוע בקולי ולהרכיב לו מחשב. הצרכים הם: רוב השימוש שלו לגלישה באינטרנט. מקסימום הנכדים באים לפעמים ומשחקים משחקי רשת (פלאש) או מורידים פה ושם משחקים מהרשת. שיחזיק תכנת אופיס 2000/או 2003, מערכת הפעלה XPPRO, דיסק בגודל מינימלי (אם יש 40 גיגה גם טוב), כרטיס יכול להיות OB אבל שיצליח להחזיק משחקים שאולי הנכדים מביאים לפעמים כשבאים לבקר (כמו סימס וכול'). אם אין כרטיס שעושה את העבודה הזאת, אז כל כרטיס OB (דרך אגב, האם יש כרטיסי OB ברמות שונות?). מעבד AMD. זכרון - 2 סטיקים של 512. צורב? לא בטוח, אבל אני מניח שכבר לא הולך CD ROM... אם יש חריגות מהתקציב או אולי אפשר אפילו למזער הוצ…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה ראשונה שלי כאן אז ככה המחשב יהיה למשחקים נטו בלי שום כוונות לאוברקלוקינג ושיפורים למינהם . אין צורך במסך (מרוצה עד הגג מה955DF שיש לי כרגע) , רמקולים , מקדלת עכבר ושאר השטויות . אשמח לקבל הצעות. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מתלבט בין כמה מפרטים. מה הכי מומלץ למדיה סנטר (+אפשרות לשדרוג בעתיד{הוספת כרטיס מסך אם צריך} על מנת להריץ גם משחקים). כמו כן, האם המאוורר של המארז והספק מספיקים? האם כדאי להוסיף עוד אוורור למעבד? מפרט 1: מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מארזים Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר 2325 ₪ מפרט 2: מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבד…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיחזיק אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, בהתחשבות בהוספה, שדרוג ועדכון חומרה. אני לא רוצה להוציא יותר מ-5500 ש"ח, כולל מסך ומקלדת ואשמח להוציא אף פחות, אבל לא על חשבון מחשב נחות שיאכזב אותי אחרי שנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד טוב לחסוך! אבל אם הביצועים ישופרו משמעותית, אז אפשר לנצל, בהתחשבות גם בשיפורים ועדכונים בעתיד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידת הצורך, עד 6K אבל מעדיף מאוד להימנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בכוונה ותכנון שיריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה גם בעוד שנתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד (במקום לקנות לי IS-7 ) המהירות של המחשב לא ממש חשובה ... הוא לא נועד למשחקים ולא מתוכנןOC (כן בטח OC לנייד ... :) חשבתי על המחשב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1156077835.htm מה אתם אומרים? ד"א שלושת הקריטריונים היחידים שלי הם 1.מחיר 2.חברה אמינה 3.מקום שיספק תמיכה טכנית כמו שצריך באזור המרכז\יותר דרומה מהמרכז אה וגם חשוב שיהיה מסך לפחות 14 אינצ' ומודם 56K
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט בלבד. אודה אם מישהו יוכל לספר לי על החנות קוברה מראשון לציון. כי משם אני עומד לקנות את המחשב. מארז ATX 323-18 500W GIGABYTE GA-M61SME-S2 AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz 89W 1MB AM2 כולל מאוורר למעבד של THERMALTAKE !! KINGSTON 1GB 667MHz DDR2 CL5 Western Digital WD800JD LG GSA-H55N X20 DL DVD±R/RW BLACK מחיר כולל הרכבה ומשלוח 1159 ¤
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה להוציא כסף סתם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (בטווח הקרוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תוכנות אופיס, פוטושופ, אינדזיין, בהמשך - תוכנת איור כלשהו/עיפרון דיגטלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש, מפרט למטה. התחיל משאלות הבסיס: 1. מה התקציב המקסימאלי?: סביב ה-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אשמח לדעת אם הגזמתי ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 300 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: עבודה ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: photoshop, sketchup - תדיר, משימות מוזרות במתמטיקה ותוכנות מוזרות נוספות מדי פעם.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - פעם אחרונה ששיחקתי במשחק מחשב הייתה לפני עשור בערך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע לא מתכנן על כרטיס מסך, אשמח לעצות בנוגע להחלטה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד... אני משתחרר מהצבא בקרוב, ומתחיל ללמוד באוקטובר עיצוב משחקי מחשב... ע"כ אני צריך מחשב שיעמוד בדרישות גרפיות..לא משהו מטורף..כי את רב העבודות אני מניח שאני אעשה במחשב הנייח...אבל יהיה נחמד אם אוכל לפחות להשתמש בפוטושופ ואילוסטרייטור על המחשב הנייד, ואולי אפילו פלאש. (אין צורך בתוכנות תלת מימד...הן כבר ממש כבדות P: ) בנוסף כמובן שאני אצטרך יכולות משרדיות פשוטות... כמובן שאני מעדיף שהמשקל יהיה נמוך יחסית, למרות שאני לא מתכנן ללכת איתו על הגב ימים ככה שאני יכול להתגמש.. מבחינת סוללה, שוב, אני מניח שעיקר העבודה שלי תהיה בין המכללה, לבית, לעבודה.. וע"כ שקעים יהיו בשפע... אבל תמיד נחמד לדעת שאפשר לעבוד לא מעט גם בלעדיהם... אני רוצה שיהיה לו ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים , שירים , אינטרנט , office וכו'.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מסך לא קטן במיוחד , לפחות 15 אינץ.אין חשיבות למאט/מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD , לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת hdmi ו - vga * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 tera (רגיל - hdd). * כונן אופטי?כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא נדרש , אם אין הבדלים מהותיים במחיר אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?lenovo/dell אך לא מקובע. * דרישות מיוחדות …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אני צריך רק מעבד מארז לוח אם וזיכרון בקשר למעבד אני הולך לקנות P 4 2.4 תוכלו לתת הצעות עד 2500 מקסימום תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב נייד מסוג lg r380 משום מהה פתאום כנראה נורות הLED לא עובדות שיחקתי עם התאורה של המחשב היא כרגע על הכי בהיר והמסך ממש חשוך ברמה שאני רואה במסך רק עם פלאש של הפלאפוןן בבקשה אנשים עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין צורך במסך וציוד היקפי לא הולך לבצע OC תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו ממש אני בעיצומו של סקר שוק לקראת קנייה של מחשב נייד. את המחשב אני צריך לצורכי לימודים ו WOW. למה נייד? למרות שאני לא אסחב אותו להרצאות, אני צריך אותו בסופ"שים כשאני חוזר לבית של ההורים. למה WOW? כי אני מכור.... לענייננו: הקונפיגורציה שבחרתי היא: Intel T7200 - 2Ghz 4mb 1Gb Ram 120Gb HDD Geforce 7600 256/512 מסך 17" HP dv9000 עונה על הדרישות במחיר סביר. שתי שאלות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על מחשב של חברה אחרת באותה קונפיגורציה (לא DELL בבקשה - 12k זה מחיר מוגזם) 2. האם יש מישהו שקנה מחשב של HP ונזקק לשירותי המעבדה שלהם ויכול לכתוב על חווית השירות שלו? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב עם מסך LCD במחיר 3300 ש"ח מקסימום מצאתי אחד באיבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=295&CatCode=1 אשמח לדעת מה אתם חושבים! תודה שרון
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עבודה משרדית בעיקר * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (ניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום עבודה מחוץ למשרד (9 שע). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב לחבר מחשב .. והנה החלקים שבחרתי .. במידה ויש לכם הצעות לשינויים , חופשי , התקציב עומד על עד 4500 ללא מסך . Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 512Mb 400MHz Twinmos 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 1 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 Thermaltake Sviking VA4000BWS 1 4175
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני משתמש במחשב נייד מהדגם הנ"ל (למפרט מדוייק - http://www.samsung.com/us/business/computing/tablet-pcs/XE700T1C-A03US). לצערי ישנו סדק די רציני במסך, שאמנם מאפשר להשתמש בו כרגיל (אפילו במגע), אבל בכל זאת מפריע לעבודה התקינה שכן הסדק פרוס על גבי כל המסך. חיון מחשבים, שבידם האחריות, מטרטרים אותי כבר שבועיים (זה כבר לנושא אחר.....) והיום קיבלתי הצעת מחיר להחלפת המסך - 2500 ש"ח!!! כעוס וחדור מטרה, ניסיתי לבדוק מה העלות של מסך כזה באינטרנט - ולהפתעתי גיליתי מספר אתרים שמציעים מסכים חילופיים, במחירים שבסביבות ה-80$. גם עם מכס והתקנה במעבדה, אוכל לבצע את התיקון בחצי מחיר... וכאן נכנסת עזרתכם לתמונה - הבעיה בכל המסכים החלופיים שמצאתי, היא שמדובר במסכים המיועדים …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני חושב לעשות כמה שינויי חומרה ותוהה כמה אוכל לקבל עם הלוח והמעבד הבאים: לוח: MSI H55M-ED55 מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB אם כחבילה או אם בנפרד. לשני הרכיבים יש אחריות של עוד כ-6 חודשים. ויש בכלל מה לנסות למכור את הספק הבא: INWIN 450W PowerMan?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב, התקציב הוא 5000 ש"ח היעוד הוא למשחקים חדשים, כי לדעתי מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים מסוגל לעשות הכל. תאכלס אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג או עיצוב. אין צורך בציוד הקפי, רק צורב.לא צריך Cd-rom. לא ידעתי עד כמה המפרטים באשכול המפרטים מעודכנים. אז החלטתי לשאול כאן. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-