עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? 6.5 אלף ש"ח,אין בעיה לחרוג ל7 אלף.(התקציב כולל מסך) 2. מטרות המחשב? משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים,הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,22-24 אינץ,שיהיה עם full High-definition ,שינצל את הביצעים של הכרטסי מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני לא צריך DVD,ולא כונן סקטים או צורב וכו',אני צריך רק כרטסי קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף את איבורי ואת KSP. בחלקים,אני רוצה לדעת אם בתקציב שיש לי שווה לקנות את הכרטיס מסך GTX295. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא מענין אותי איך הוא נראה,העיקר שיעבוד. .7האם אתם צריכים מערכת הפעלה…

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Artimes,

שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לחברי הפורום אני מבקש חוות דעת על המפרט הנ"ל שהרכבתי מהסתכלות על מס' מפרטים שנתנו לאחרונה. אני רוצה לדעת אם יש רכיב שהוא לא תואם / חזק / חלש מדי ביחס לשאר הרכיבים. בנוסף אני מוכן לשדרג אחד או יותר מהרכיבים האלה בתוספת של 1000 שקל אבל חשוב לי שהשדרוג הזה (אם יהיה) יהיה משמעותי מבחינת ביצועים לגיימינג, מה שנקרא More Bang for your Buck. [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD] ₪904[/TD] [TD]Intel Core i5-4570 Processor Trey[/TD] [TD]Processor [/TD] [/TR] [TR] [TD]₪387[/TD] [TD]Gigabyte GA-B85M-D3H LGA 1150 [/TD] [TD]Mainboard [/TD] [/TR] [TR] [TD] ₪340[/TD] [TD]8GB Crucial Original DDR3 1600Mhz 1.5V CL11-With buy new pc only[/TD] [TD]Memory [/TD] …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by termal,

המחשב מיועד לשימוש משרדי. לפי מה שאני יודע שצריך מחשב עם הרבה אחריות ומותג טוב.. עכשיו, אני גם יודע שצריך שיהיה קירור טוב, אני רוצה שיחזיק לי המחשב הרבה זמן. אני רוצה לשמוע ממכם איזה מחשב טוב יכול לשמש לי את הצרכים הנ"ל. מה אתם חושבים על TOSHIBA? ASUS? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי חברים אני צריך מחשב לשימושים ביתיים די בסיסים כמובן שאני רוצה שמשחקים יעלו ויעבדו כשורה (אם אתם צריכים פרטים נוספים על שימושים - פשוט שאלו) התקציב הוא כולל מסך וכול שאר הדברים שצריך כ 2600 (גמיש ;D) אז ככה מפרט ראשון הוא מחברת K.S.P והשני הוא מ ZED אני לא יודע אם שני אלו הם המחשבים המומלצים בישבילי ביותר אך הם פחות או יותר מה שחשבתי עליהם ככה שאני פתוח לנצעות בנוגע למפרטים אלה או למפרטים אחרים למען האמת המחשב של ZED מפתה אותי מאוד בגלל המסך ככה שאם לדעתכם רק צריך לשדרג אותו מעט והוא יהיה טוב אז מצוין בכלל מקרה אני כבר מבולבללללל -אז אנא עזרו לי נ.ב זה מאוד מאוד דחוף לי תודה [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ShOw-Time,

שלום לכולם, אני מחפש נטו מחשב, בלי ציוד הקפי. בעקרון לא ממש אכפת לי ממשחקים אבל אם כבר קונים אז שיוכל להפעיל את המשחקים של היום סבבה. יותר חשוב שיפעל מהר, לא יתקע ויוכל להפעיל כמה יישומים בו זמנית ושיפעיל FHD בצורה חלקה. אם אפשר לקבל את המפרט מKSP או מעוד חנויות מאיזור הקריות זה יהיה מעולה. המחיר שוב, הוא 3K תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ידוע כי מחשב נייד מתכבה כאשר מורידים את המכסה העליון. אני מעוניין שהמחשב לא יתכבה כאשר אני מוריד את המכסה העליון אלא אם כן אני מכבה אותו. האם ניתן לשנות זאת בהגדרות המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by amitsly,

היי, אז המחשב שלי עושה לי הרבה בעיות ויש לי אותו כבר כמעט שש שנים אז הגיע הזמן להחליף. הכנתי שני מפרטים שתואמים את התקציב שלי (כ- 4500 שקל). אני רוצה את המחשב לגיימינג בעיקר. בקיצור, אני רוצה דעות והמלצות. נא לא לחרוג מהתקציב יותר מידי. מפרט 1: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=27698&sw=B85M%211&work=y&sn=H87-G41-PC-Mate%211&products=CM8064601560722%211%7CB85M%211%7CHX316C10F_8%211%7CGTX-970-GAMING-4G-PC%211%7CWD20EZRX%211%7CCI-5VS9-NPS%211%7CFreezer-13%211%7C מפרט 2: http://srv2.jpg.co.il/1/55872124cacda.png תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב שבתמונה המצורפת, אני מעוניין להחליף לו את ה- SSD לסמסונג 860 250GB ולרכוש בנוסף HDD רגיל בגודל 1-2TB (הלך הנוכחי מהפסקת חשמל), בנוסף כנראה שבקרוב אצטרך גם להחליף את ספק הכוח (מתחיל לזייף). ההוצאה להחלפת החלקים היא כ- 600שח (כולל ספק כוח), השאלה היא אם המפרט הקיים כבר ישן מידי וכדאי כבר לרכוש מחשב חדש* בתקציב של כ- 1500שח (חריגה עד 1700)? אם עדיף חדש אז אשמח להמלצות למפרט ומקום לרכוש ממנו. *ללא מסך ואביזרים נלווים. השימושים שלי הם משרדיים (אופיס ואינטרנט) ומידי פעם עריכת וידאו (חובבנית סרטונים מגו פרו וכו').

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sollito,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגרפיקה בעיקר תלת מימד , התקציב קצת נמוך , אבל בהתחשב שהמחשב הנוכחי שלי (toshiba satellite l300) הוא dual core בן 4 והוא מצליח להחזיק את התוכנות (קצת איטי) * מטרות המחשב? גרפיקה, תלת מימד solidworks, 3dmax, rhino דו מימד פוטושופ וחבריהם... * גודל המסך? 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 20 דקות חובה (לשירותים) כל דקה נוספת ברכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף מעל 500 (מהיר, 7200) * כונן CD/DVD? צורב? מישהו עוד משתמש בכאלה? לא חבל על המקום? בכל מקרה אני יקבל אחד הא? * כונן Bluray? לא …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shay_55,

שלום מעבד - I7 X980 EXTREME לוח - GigaByte UD9 זיכרון - GSKILL - 1333 24GB כ.מסך 1 -GAINWORD 580GTX SLI כ.מסך 2- GAINWORD 580GTX SLI דיסקים קשיחים : 2 יחידות RAID 0 OCZ VERTEX 4 256 GB SSD - מ. הפעלה 2 יחידות RAID 0 OCZ VERTEX 4 256 GB SSD - עבודה סה"כ 4 דיסקים SSD 256GB VERTEX 4 OCZ מארז - TERMALTAKE COSMO FULL TOWER ספק כח - TERMALTAKE +80 1200W תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן, כבר כתבתי פה הודעה בעבר, אבל אז טווח המחירים הרצוי היה שונה, ועכשיו אני מחפשת נייד עד 5000 ש"ח - ורצוי פחות, אז אני מניחה שההמלצות ישתנו בהתאם. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, במשקל של 2 קילו ומטה, ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם - אבל לא הרבה אז זה לא הדבר המרכזי. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים.…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1800 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך לרכוש את כל הרכיבים הבסיסיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ש'ט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by devilNes,

אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני לא מבין אותכם.. זה לא יוסיף לא עכשיו ולא בעתיד בעתיד כלום.. וה700 800 שקל האלה היו יכולים להיות הרבה יותר מנוצלים בדברים אחרים כמו במסך רמקולים כרטיס מסך וכדומה.. כאילו השיפור שהמעבד הזה יביא במשחקים על E6300 הוא 0%

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום חברים, מחפש מפרט למחשב משרדי ב-3200 ש"ח 1 ג'יגה זיכרון 80 ג'יגה HD מסך LCD 17'' כולל ציוד היקפי מלא, צורב DVD כמו כן, מצאתי במכרז באינטרנט את המחשב הבא: - מארז ATX - לוח אם Intel GRANT COUNTY2 - מעבד P-D 805 Dual Core, 2Mb CACHE - זיכרון DDR2 1Gb PC 5300 667MHz - 80Gb SATA2 8M 7200RPM - צורב LG\ SAMSUNG 52x32x52 - מסך: LCD 19'' PROVIEW/EMC 8MS כולל אחריות ל-3 שנים - כרטיס מסך ATI X-300 128M PCIE - עכבר, מקלדת, רמקולים, כרטיס רשת וקול עלות: 3200ש"ח בדיוק האם המחשב הזה כדאי? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shevah,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד אך ורק לעבודה עם מסמכים גלישה באינטרנט ותכנות, לכן מה שאני מחפש בעיקר הוא מעבד חזק וזכרון מהיר, ולא כרטיס מסך. אני כרגע מתלבט בין MSI WIND שעולה 2200 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode= שיש לו מעבד Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz (מוזר שמצויין פנרין, לא?), זכרונות 2 GIGA עם 800MHZ והוא עולה 3000 ש"ח, מה מוזר כאן? למה כל כך זול? עוד שאלה, היום ישנו הבדל משמעותי בין DUAL CORE T4200 לדוגמה לבין CORE 2 DOU T5200 למשל? ואגב אם קונים זכרונות מסויימים בנייד, משנה מה החברה שלהם? או שאם טוענים שהם 800 מגהרץ, אז הם שקולים לכל זכרון 800 מגהרץ שיש בשוק. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by T-MacH,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8KDA3J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 470 940 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON X800Pro TV,DVI 256MB 1 2620 2620 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 550 550 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ ASUS x52 1 110 110 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 סה"כ 6240 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 568 ¤ טוב או לא?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by snoamsai,

אז ככה יש לי : מעבד : intel core 2 duo 1860 MHz Conroe לוח אם : Asrock 4coreDual Agp x8 pciExpress X4 (כן יש כאלה) זכרון : 2x1 giga ocz ddr2 667MHz gold Edition קשיח: 320g ווסטרן דיגיטל 7200 rpm כרטיס מסך : Nvidia Geforce Gigabyte 7950 GX2 מארז : גנרי פשוט עם מאורר 80 ומאורר 120 . חסר : ספק כוח,צורב כרטיס מסך. אז ככה - הכרטיס מסך שרשמתי הוא כרטיס שנשאר לי בעקבות שידרוג שעשיתי למחשב אחר. ההתלבטות היא כזאת : שימושי המחשב הם אינטרנט ואופיס ואז השאלה האם לקנות ספק כוח גנרי ופשוט ואז אני צריך לקנות גם כרטיס מסך פשוט כי הוא לא יחזיק את מה שיש לי, או לקנות ספק כוח טוב כמו Seasonic 520 ואז אני לא צריך לקנות כרטיס מסך. בכל מקרה התקציב כולל צורב הוא 400-450 ש"ח. האם …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום חברים, החשיבה על השידרוג הזה הוא בעצם כתוצאה מבעיה שיש לי כרגע. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל: 1. החיבור לכרטיס הוא DVI. מה שאומר שאני צריך למצוא כבל כולשהו שעושה המרה מ DVI ל HDMI 2. DVI לא מעביר סאונד כמו שאתם יודעים, אז אני צריך גם כבל Audio בנוסף 3. המחשב צמוד לקיר, אז כל הלהחליף כבלים כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה הולך להיות כאב ראש לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך למשהו עם HDMI Out כולשהו. המחשב עצמו נקנה לפני כ 5 שנים ואז הוא היה שיא הטכנולוגיה: מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.4Ghz זיכרונות: 4GB DDR2 Dual at 400Hz (5-5-5-15 לוח אם: Asustek P5Q - LGA 775 כרטיס מסך: Gainward Radeon HD 4850 הייתי רוצה בסופו של דבר להוציא בסביבות ה 1000 ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by TOM_,

אהלן, אני מצרף תמונות עם המפרט. מדובר במחשב נייח. Windows 8.1 מקורי שרכשתי לא מזמן. יש שני דיסקים קשיחים - אחד של 500GB, והשני של 1TB, רגילים לא SSD. תודה. [ATTACH=CONFIG]6047[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6048[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kfir91,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sasonhaim,

asus סדרת ROG Processor CPU Intel Core i7-4710HQ (2.50 GHz, 6 MB L3 Cache, up to 3.50 GHz) Chipset Mobile Intel HM86 Express Chipset Graphic System Graphic Card NVIDIA GeForce GTX 850M (4GB GDDR3) Display Size 15.6 inch (1920x1080) Full HD Main Memory Memory 16 GB DDR3L Hard Disk Drive Hard Disk 1 TB 7200 RPM Optical Disc Drive איך המחשב בכללי? האם המעבד ממש חזק? אני שואל בגלל הסדרה שהוא כביכול hq4710 ולא מסדרת 5/6 והאם הוא יריץ כל משחק כיום בקלות? ובקשר לעתיד האם אפשר לשפר לו את הכרטיס מסך? וכמה הוא שווה כיום? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ziko,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס , גלישה, סרטים , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FREEMATH - לימודים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב."-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PHLIPS 20 , -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מחפש המלצות למחשב נייד לצורך עבודה משרדית שגרתית ותכנון מודלים בתכנת SOLIDWORKS 2013 מסך 13-14 אינטש ברזולוציה מתאימה ( מוכן להתפשר אבל מחפש לכיוון FHD ) משקל, עד 4.5 ק"ג עם בטריה, כמובן שמעדיף פחות מעבר לזה כונן קשיח סטנדרטי יספק אותי נדרשת אחריות בינ"ל מחפש המלצות למחשבים גם מארה"ב - נוסע לשם בעוד כחודש אז אם מכירים דגם שנמכר שם במחיר משתלם יותר אני אלך על זה מסך מגע יהיה נחמד אבל לא קריטי. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. כרגע אני משתמש ב samsung N550JV והוא מריץ סוליד ומרנדר 3D בלי בעיה אבל הוא גדול ומסורבל להתנייד איתו אז אני מחפש משהו שישרת אותי גם בנסיעות תודה מראש ! יונתן

דיונים חדשים בפורומים