עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by astralon,

טוב.... בקצרה - המליצו לי על מחשב והייתי בבדיקות אחרונות לקראת רכישה וגיליתי שלנובו לא נותנת לו אחריות בינלאומית בארץ :-( חוזרים לשולחן העבודה ושוב אני צריך מחשב.... דרישות: קטן וקל ללימודים, מספיק חזק למשחקים ממוצע פלוס. חשוב שיהיה חזק לצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר. גודל מסך - 13-14" משקל - כמה שפחות דיסק קשיח - מינימום 250 ג'יגה זיכרון - מינימום 4 ג'יגה כונן אופטי - רצוי אבל לא חובה, יש לי אפשרות להוסיף חיצוני במקרה הצורך. USB3 - רצוי מאוד (אם יש אפשרות להוסיף כרטיס כלשהו שייתן לי כזו זה מאוד יעזור). GPU - כמה שיותר חזק? :-\ יציאות מיוחדות - HDMI חובה!!! זמן סוללה - מינימום 3 שעות. עדיף יותר. אחריות - חובה, אני מעדיף 3 שנים מקסימום אני יכול להרחיב. חשוב מאוד: -קטן …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בס"ד מה אתם אומרים על המפרט הזה ,אל תתיחסו לזיכרון וגם לא לספק אני חושב לשנות אותם. שימו לב HD4870 CROSSFIRE מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/p…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום כולם! רכשתי לפני בערך חודשיים מחשב נייד ASUS F3SC, שממנו אני מאוד מאוד מרוצה. עכשיו לפטופ הוא לא כמו דסקטופ, אז מה בעצם הם העשה ואל תעשה של המחשבים הניידים? אני כרגע בתקופת נדידה אני זז הרבה, טס לחו"ל גר בדירה מושכרת וכ'ו וכ'ו ככה שאין לי גישה לדסקטופ ובעצם לאן אני חותר בכל החפירה הזאת, האם אני יכול להשתמש בלפטופ כדסקטופ לכל דבר? האם אני יכול בעצם להשאיר אותו דלוק כל הלילה להורדות וכל מיני דברים מהסוג הזה? (עד היום נמנעתי) אני משתדל כמה שפחות להעמיס עליו אבל מצב שני הוא גם נשאר דיי "ריק" הייתי רוצה לקבל כמה טיפים על שימוש נכון בלטפטפו כל הסיפורים האלה שעדיף שהמחשב מחובר לחשמל להוציא את הסוללה, להשתמש בה כמה שפחות אבל לפרוק אותה מינימום פעם בחודש או בקיצור כמו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב הרכבתי את המפרט הבא, אני מתכוון לרכוש בסופש הזה, או בתחילת שבוע הבא [בתקווה השבוע], אשמח לחוות דעת: 423 423 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX AMD1205 221 221 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ F2-6400CL5D-2GBNQ 781 781 1 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe SF-PX96GT512D3-HP 214 214 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB 1600AAJS 126 126 1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD GSA-GH20N 357 357 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W CI-6A19B-400 79 79 1 הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס סהכ מחיר: 2,204 ¤ לוח אם: 328 328 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 31542 274 274 1 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 38470 הור…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by corefff,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1280X1024 LCD ו-LCDTV FHD שהמחשב החדש יחובר אליו ובעוד חודשיים קונה את ה-U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Pazo5,

. מה התקציב המקסימאלי? 5500 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Witcher 3, BF1 וכד' בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע יש לי מסך 1440X900 של 19' מעוניין להגדיל ל22\24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שבוע טוב הכדאי לרכוש? ALPHA 15 A3DD-004 https://us.msi.com/Laptop/Alpha-15-A3DX/Specification תודה

8. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, אשמח אם תמליצו לי על מפרט מבוסס מעבד אינטל. רצוי Quad Core. המחיר המקסימלי הוא 4500 ש"ח, אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי. כמו כן אין צורך בדיסק קשיח. *עריכה: המחשב מיועד לצרכי עבודה ומולטימדיה, כרטיס מסך סביר שיעשה עבודה סבירה יספיק. יש לשים דגש על יציבות וכוח עיבוד. **עריכה שניה: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כוח ומארז. זה הכל. רק שלא יעבור את ה4500 ש"ח. תודה מראש, משה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב חדש, ובגלל שהרבה זמן לא התעסקתי בזה אין לי מושג מי נגד מי... אני מוכן להקציב 3000 שקל לעיניין, המפרט אמור לכלול 8800GT 512MB, שהבנתי מהדיבור שלכם שהוא הכי טוב בסביבת סכום שלו 4 ג'יגה זכרון ולוח + מעבד, וכאן בעצם השאלה, האם ה CORE 2 DUO מהיר יותר מהמעבדים AM2 של AMD ? כי לפי בדיקה זריזה שעשיתי מחשב מבוסס INTEL יצא בערך 250~ שקל יקר יותר מאחד מבוסס AMD, ככה שאם הוא מהיר יותר אז ללא ספק נלך עליו... עשיתי גם בדיקה מהירה באתר פנדה וראיתי שאין יותר מידיי בעיה לעמוד בתקציב... כמו שאמרתי המפרט הוא לגיימינג, אבל בגלל שאני חולה אוברקלוק אבקש לוח וזכרונות שיעמדו במשימה... אודה לתגובה מהירה מכוון שאני רוצה ללכת ולהביא לו את זה כבר מחר... תודה מראש, ב…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Albetron,

אני מחפש מחשב לשימושים אקדמיים ומשחקים. נתקלתי בזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=25011 האם יש מחשבים עם ביצועים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוהה (עד 400-500 ש"ח) או שבפחות אני יכול למצוא משהו בדיוק באותה הרמה? תודה! נ.ב - אם אתם ממליצים לקחת את המחשב הנ"ל. זה באמת הבדל גדול עם הזיכרון של הכ.מ 2 או 4 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם. מטרת המחשב: עיבוד תמונה בAdobe Lightroom, פוטושופ , עריכת וידאו + עבודה כללית במקביל הכוללת גלישה באינטרנט, מסמכים וכו'. המפרט הוא: לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P מעבד INTEL BOX CORE I7-6700K 4.0 8MB CACHE זיכרון KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 X4 (סהכ 32 ג'יגה) דיסק קשיח SAN DISK SSD PLUS 480GB דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 2TB 3.5" SATA3 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE Ge-Force GV-N960OC 4GD DDR5 GVN9634 כרטיס קול מקצועי ערוצים 8 מובנה 7.1 רשת כרטיס מובנה 10/100/1000 מארז גיימר איכותי XIGMATEK MACH + 3 x 120mm FAN ספק כח ELEMENT HIGH POWER 650W 80 BRONZ ההצעה שקיבלתי עומדת על 65…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k. גמיש. 2. מה שימושי המחשב - פיתוח בלבד. 4. האם יש רכיב שיש צורך לכלול במפרט? - 16gb זכרון. חובה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? שלילי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אוטוטו 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? 16gb זכרון. חובה. ssd. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פיתוח חזק +. קיבלתי מפרט שמישהו אחר בדיוק הזמין ב ksp. רציתי לדעת : א. דעתכם? ב. מדוע לקנות היום מארז atx ? למה לה mini itx? מה היתרונות? ג. זכרונות …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט, קצת תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ועבודה עם תוכנות Pycharm Netbeans וEclpise (השימוש הוא לא בו זמנית והשימוש הוא קל). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (המחשב אינו מיועד לגיימינג אך בכל זאת ציינתי את המסך למי שמעוניין) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eey,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בת"א. אני מחשב מחשב נייח חדש. אני צריך אותו לעבודה משרדית וללימודים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, אני מוכן להוסיף עוד כסף כדי שהוא יענה לדרישה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, MATLAB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. ראיתי מחשבים שאני חושב שהם נחמדים בערך ב2000 ש"ח, הנה קישורים: https://www.…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by totlip,

הציעו לי את הציוד הנ"ל מיד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]למכירה ASUS Z87 DELUXE http://www.asus.com/Motherboards/Z87DELUXE/ ASUS GTX670 2GB OC http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC22GD5/ I5 4690K http://ark.intel.com/products/80811/Intel-Core-i5-4690K-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz הכל מורכב כבר ברמת העיקרון בתוך thermaltake לבן מטורף חסר ספר כוח ודיסק והוא עף 2,500 ש"ח[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם [= בזמן האחרון המחשב שלי החליט להפסיק לעבוד והוא כל שניה מכבה את עצמו ועושה בעיות אז יש לי שאלה האם כדאי לקנות בתקופה הזאת מחשב? [בחודש-חודשיים הקרובים] או שכדאי לחכות ליציאה הרישמית של מעבדי qued? [תתקנו אותי עם לא נכון אני מתכוון למעבדים עם ה4 ליבות] אז עם לא ישתלם לחכות אני רוצה מפרט עד 5500 שקל [עם חריגה קטנה אולי] ללא ציוד היקפי לא מתוכנן oc עדיפות לחנות פנדה [קרוב לבית וטוב] עדיפות לכרטיס מסך gf 8800gts\x [אני יודע שXלא יכנס לתקציב אז לא משנה] שיהיה מעבד חזק. ולפחות 160 ג'יגה... עד בלתי אפשרי להרכיב מחשב כזה אז תציעו מפרט אחר שיהיה טוב למשחקים. תודה מראש [=

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. זהו לפ טופ נוסף שאני קונה לאחי הולך להיות סטודנט למנהל עסקים וכלכלה והלפטופ יהיה לעבודה בעיקר וגם לסרטים ומוזיקה וקצת אינטנט * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך- 14" ומעלה * משקל רצוי- לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- 4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320 GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- אין צורך, אקנה את המחשב בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו ודל המחשב ישמש לסטודנט ככה שצריך מקלדת נוחה אז ככה, הבנתי שמבחינת איכות בנייה, לנובו טובים מאוד. התקציב הוא גמיש עד 5500 אבל לא יותר אשמח לתגובות והצעות לדגמים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by אנטי-פסטו,

שלום, אני מחפש לרכוש נטבוק קטן ונייד לצורך אינטרנט אופיס וסרטים. חשוב מאוד שיהיה בעל בטריה חזקה ( כמו סדרת הeee למשל), מסך טוב ומעבד נורמלי להרצת סרטים דרך הhd וגם בstreaming מהאינטרנט בלי שיתקע. כמובן שיהיה קל משקל בלי צורך בתוספת של בטריה מכבידה מאחורה. תקציב 1500-1800 במקס. תודה לעוזרים!

21. הייתי שמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג בתקציב של עד 6.5K, בדקתי את המפרטים המוצעים באתר והיקר שבהם היה עד 5K, ולכן אני אשמח לקבל הצעות למפרטים טובים יותר.... המחשב יכול להרעיש, ולכן אין צורך לשים דגש מיוחד על רעש או קירור מיוחד, וכמה שיותר מפרטים או אלטרנטיבות, והסבר להעדפות של אנשים, יעזרו לא רק לי אלא לשאר האנשים עם תקציב של יותר מ 5K. תודה מראש! דביר

22. Started by mariag.bm,

זה המפרט שלו... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9273 מה אתם אומרים על המחשב הזה? הוא חזק מספיק בשביל לנגן סרטים חלק? האם LG היא חברה אמינה יחסית? אשמח גם לקבל הצעות למחשבים עד 3000 ש"ח....רצוי לקטנים מ15 אינץ'... תודה....

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 16.5" בפחות מ3000 ש"ח לצורך אינטרט, מוזיקה, סרטים ועבודה משרדית בסיסית. בחיפושי אחר נייד שכזה ראיתי שיש דגמים שמגיעים עם מעבדי I3 במהירויות 2.1 או 2.4 ויש דגמים שמגיעים עם מעבדי intel pentium במהירות 2.1 או 2.3 למיטב ידיעתי, 2 הדגמים הם כפולי ליבה עם ארכיטקטורה שונה, התדרים שלהם זהים גם כן (פחות או יותר). מן הסתם מעבדי intel pentium זולים יותר. שאלתי היא: האם עבור מחשב עם צרכים דיי בסיסיים כדאי להשקיע את הסכום הנוסף עבור הדגמים עם מעבדי I3? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. פתחתי כבר דיון לפני חדשיים,אך הקניה לא יצאה לפועל. אשמח לקבל המלצות עדכניות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים (לא מתכוון להתחיל עם OC אבל צריך שכל המשחקים הכבדים ביותר ירוצו חלק) מה עדיף מבין הבאים : אופציה א': Core 2 duo e6300 GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965 Sapphire (ATI) Radeon X1900GT 256MB אופציה ב': Core 2 duo e6300 GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965 GIGABYTE 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III אופציה ג': Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB אגב שאר הרכיבים למחשב הם : Maxtor 250GB 16MB, SATA II DDR II 667 1GB TwinMOS X 2 Thermaltake SViking VA4000BWS וכמה שעולה הרכבה של כל זה. כל הצעה, המלצה לשינוי שיפור וכו' שם של לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וגם של שאר הרכיבים תעזור מאוד אגב הא…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.