ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני אשמח לשמוע מכם המלצות לחנות באזור המרכז בה ניתן לרכוש מחשב נייח (כנראה לגיימניג) כאשר הדגש הוא על איכות השירות ואמינות (אין לי בעיה לשלם 100-300 שקלים יותר), אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום בבקשה שלי אם כן אז סליחה שיהיה אחלה יום
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות HTPC לחבר אך אין לי הרבה ידע בנושא. אין צורך במחשב המסוגל ליותר מלגנן סרטים. התקבל מפרט מאייבורי שבגדול עונה לצרכים אבל נראה לי ממש לא משתלם מארז IN WIN שחור USB HTPC קדמי + A.PFC 300W לוח DG43RK HDMI G43 INTEL מעבד אינטל 3.06GHz 2MB PENTIUM D.CORE E6600 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB HITACHI כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מחיר 1235 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון תוכן HD על טלוויזיית HD Ready בגדול המחשב יחליף Xstreamer …
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנוכחי שלי נמצא איתי עוד מימי XP השמחים (ועדיין מותקן עליו XP...). בכל מקרה המחשב הקודם שלי נקנה בהמלצה מכאן והייתי מאוד מרוצה ממנו עד ללא מזמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, Torchlight 2, Diablo …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט בתקציב של 4.7K לבן דוד שלי, למחשב מתוכנן OC בינוני, גיימינג כמו METRO 2033 (למה כולם אוהבים את המשחק הזה?), BFBC2 על הגדרות הכי גבוהות, נא לא לחרוג יותר מ-100 שקל רזולוציית FHD (צריך לקנות גם מסך בתקציב) ,רמת שקט ~ 5 , עדיף לקנות מ-TMS מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-USB3 AMD880G+SB850 כמות: 1 - מחיר: ₪469 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1…
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום. הגיע הזמן, וצריך לשדרג את המחשב. ככה: המחשב מיועד למשחקים, עבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, פוטושופ לעיתים נדירות), ותכני HD. אני מחפש מעבד, זכרונות, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח וספק כוח (או מתאמים לספק כח ישן, יש לי 500W). אין צורך במארז, וכונן DVD. לא מתוכנן אוברקלוק (בלא מתוכנן אני מתכוון אף פעם) אז קירור סטוק הוא יותר ממספיק. והמסך הוא 32" עם רזולוציה של 1920X1080. מגבלת התקציב שלי היא 3500 ש"ח, עם מקס' 100 ש"ח חריגה. אין בעיה של רעש, והמארז הקיים עושה עבודה טובה בסינונו. אין בעיה לקנות את הרכיבים ממספר חנויות, אני מתכנן להרכיב את המחשב לבד. מה שכן, ישנה העדפה לחנויות באזור רחובות, או מהיבואן "גראנד אדוונס". תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בבית שהמפרט שלו הוא intel core i5 750 2.66ghz gigabyte ga-p55m-ud2 hynix 2gb*2 samsung 1tb hd5850 seasonic 650watt ואני רוצה לקנות מחשב חדש האם שווה לי להחליף לכזה? (ואל תציאו לי בבקשה עוד מפרטים אני רק רוצה לדעת עם שווה לי לזה...) intel core i5 2500k gtx570 western digital 3TB aurora case gigabyte p67a-ud3-b3 וכנראה זיכרונות של 1333 MHZ של 4 GB כפול 2 שווה לי להחליף עליו?
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם, אני בונה אולפן חדש בבית (איזה כיף! ) ומתכנן גם לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא 3K בתקווה בלי חריגות. אז מה אני צריך? מעבד - כנראה I5, לא נראה לי ש-I7 בקתציב. מחשב שקט (אני מעריך ש- SYCHTE). כרטיס קול - לא צריך. יש לי כבר DIGI 001 - מתחבר ב-PCI SLOT. ציוד נלווה - יש הכל. הארד דיסקים - חשבתי על 250GB+750GB. תוכנות - Cubase 4 כרגע אצלי. רוצה בעתיד להשתדרג ל-5 או 6. אם מישהו יכול להמציא מהשרוול מפרט בסיסי לצרכים האלה זה יהיה פשוט מצוין. גם הערות אחרות יתקבלו בברכה מלאה. הרבה תודה, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התחלתי להתעניין ב HTPC (כי זה נראה כמו הפתרון הטוב ביותר לניגון סרטים בטלוויזיה גם ברזולוציות גבוהות שמשלב רשת וכל העניין דיי גמיש). כעיקרון מושך אותי מאוד לבנות אחד כזה, ממש מאפס מארז, ספק כח, מאווררים, כפתורים, צג וכד'. זה נשמע הרבה יותר מעניין ומאתגר וגם יותר זול (אם מזניחים את שעות העבודה). מה אתם אומרים? כדאי? בסטיקי מצאתי מפרט מומלץ: מעבד AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת BOX לוח-אם Gigabyte GA-880GM-D2H זכרונות 1x2GB DDR3 1066Mhz/1333Mh כונן קשיח SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ מארז Enermax Laguna 300w האם המפרט הזה באמת נחוץ? לא מספיקה ליבה אחת ו 1GB RAM? ואולי לשים את אחת מגרסאות ה HOME של Win 7? ומה כ"כ מיוחד ב Windows Media Center הזה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,HTPC,תכני HD ותוכנות כבדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ובניית משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו crysis,COD,Assassins creed ובכללי משחקים די כבדים וגם כאלה שייצאו אפילו עוד 3 שנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" 1920X1200 …
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת מוסיקה בעזרת קונדנסר ומיקרופונים נוספים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase 5.1. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד כלל למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים בHD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES , COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על U2311 אז 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב. המחשב מיועד למשחקים, לדוגמא DIABLO 3, לסרטים HD וכו'. אין צורך בציוד הקיפי למעט מסך 22 אינצ'. אני מעדיף מעבד של INTEL. שיהיה לפחות 1TB איחסון ו4GB RAM. לא מיועד לOC. לא חייב לנצל את כל ה5K תודה רבה רבה לעוזרים! :-*
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין ברכישת מחשב לעריכת סאונד (כ. קול קיים), תוכנות עיקריות קיובייס - לשימוש יומיומי (לא פרנסה) בדגש על שקט (8 מתוך 10). ניתן לחרוג מהתקציב בעד 300 ש"ח. כמו כן מעוניין במערך של 2 דיסקים קשיחים של 500 גיגה כל אחד במערך של רייד לגיבוי. המחשב לא ישמש למשחקים ולא נדרש ציוד היקפי. (לא מתוכנן שדרוג נוסף בקרוב ולא מתוכנן אוברקלוק כלל). מה מומלץ ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל (http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx) זה יהייה הלפטופ הראשון שלי ויש לי כמה שאלות: האתר הזה בכלל שולח לארץ? תיהייה לי בעיה עם האחריות? איך אני מתקשר איתם במקרה של בעיה? אני צריך כרטיס רשת מסויים, או משהו מיוחד כדי לגלוש כמו שצריך? ואיך אני עושה אינטרנט למחשב נייד? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מדובר בנטבוק עם מסך 10-12 אינצ'. איזה מעבד/כרטיס מסך מינימלי צריך כדי לנגן קבצי MKV ברזולוצייה 720P ? איזו רזולוציית מסך הכי מתאימה?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל באמת משמעותי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ושימושים יום יומיים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 אין צורך במסך חדש,צריך כרטיס מסך שיכול לתמוך ברזולוציות גבוהות יותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (? כמצופה ממחשב חדש להגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר ששני המחשבים האחרונים (ב-4 שנים האחרונות) הוזמנו ע"פ המפרט שקיבלתי בעזרתכם והתוצאות היו מעולות, אני שב וחוזר בפעם השלישית (גלידה ? ). מחפש המלצה למפרט מהיר ככל שניתן למחשב שיריץ תוכנות אופיס, שימוש אינטרנט סטנדרטים ו...זהו. אין צורך בציוד היקפי. כרטיס מסך צריך להיות כזה עם יציאת DVI. שוב, תודה רבה על הנכונות לעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי: 3K 2. שימושים צפויים: רב תכליתי - אינטרנט, אופיס,פוטושופ, משחקים(לא ברמה של גיימר). 3. כולל ציוד היקפי (מסך 22'). 4. מדד שקט - בינוני. 5. לא מתוכננן אוברקלוק. 6. ללא מערכת הפעלה ותוכנות נוספות. 9. המחשב יירכש בבאר שבע (אייבורי או KSP ככל הנראה). אני יודע שברמת המחירים הזו משתלם מחשב מבוסס AMD אבל הייתי רוצה לקבל המלצות למפרט גם של אינטל וגם של AMD.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל אבל אם אין בזה שום תועלת ואפשר לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, תכנות(visual studio ובהמשך עוד תוכנות שקשורות לתכנות) , משחקים על מסך 19 ברזולוציה 1440X900 ומסך LCD ברזולוציה FHD, מולטיטסקינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לימודים-visual c++ אבל בהמשך אני אעבוד עם תוכנות אחרות שאין לי מידע לגביהם כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3 מקסימום.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעבדו עליו פוטושופ תוכנות עריכת ווידאו ותוכנות לעיצוב 3D חלק לחלוטין, אם אפשר שישקול לא יותר מ-3 קילו אבל אם זה ישקול יותר אני מוכן להיתפשר על זה. הדברים שחשובים: מעבד i7 כמה שיותר חזק רזולוציה כמה שיותר גבוהה מסך LED מאוד יעזור אח לא חובה מסך מט כ. מסך כמה שיותר חזק (אם אפשרי אז GeForce GTX 470M SLI הבנתי שהוא הכי חזק בשוק) ושיהיה לו כמה שיותר זיכרון) קירור חזק (שלא יקרוס מעבודה קשה) וסוללה עם 9 תאים (שיהיה אפשרות לקנות לדגם הזה לא חייב לבוא עם המחשב אבל שהמחשב יגיע מינימום עם 6 תאים) מינימום 4 ג'יגה רם אין צורך בHD עם יותר מדי זיכרון יספיק לי גם 320 ג'יגה זה מחשב לעבודות בלבד אז לא יותקנו עליו משחקים ולא יהיו עליו יותר מדי סרטים חוץ מהסרטים ש…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?6 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים סרטים בHD (יציאת HDMI במסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך צריך להיות כולל (יציאת HDMI במסך) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-