עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל הקדמה גיימינג זה צורך משני בלבד יותר חשוב לי יכולת להריץ אינטרנט+ICQ+SKYPE+OFFICE+MEDIAPLAYER וכו' במקביל. האמת שאני לא מתכוון לקנות בסקאי ולא ב- TMSFOX (אלא מחנות מקומית) אני רק מביא מפרט בשביל הקישורים (את הלוח אם של אסוס למשל אני יכול לקנות ב-600 ולא ב-721...) אבל חוצמזה המחירים דומים פחות או יותר, אשמח לחוות דעת על המפרט ולחידוד השאלות שאני מעלה, תודה. מעבדים http://www.skypc.co.il/pl_product~BX80571E6300~3~0.htm ¤414 אינטל E6300 לא מצאתי גרסת TRAY למעבד הזה... קירור למעבד http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm ¤ 130arctic cooling 7 pro ראיתי שגרסת אלפיין עולה חצי מזה, אני מתכנן OC מועט-בינוני, האם זה הקירור המתאים לי? לוחות אם http://www.skypc.…

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  2. קיבלתי הצעה לנייד הזה: http://www.tuki.co.il/pl_product~K52FI3370M~49~273.htm במחיר קצת מעל 3000ש"ח השימוש בעיקר כמחשב נוסף בבית עם אופציה לניידות קלה. שימוש עיקרי לעריכת אלבומים דיגיטליים לא ברמה מקצועית ללא שימוש בתוכנות גרפיות כבדות. גלישה וקצת אקסל והכנת מצגות לעבודה. ינוע בין הסלון לחדר השינה ויצא מהבית לזמן קצר מדי פעם. מלבד ההצעה שקיבלתי, יש עוד משהו?

3. Started by eran-,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, BF3, COD-Ghost, Crysis3 וכל שאר המשחקים החזקים שיש (שיחזיק הרבה זמן גם למשחקים חדשים !!). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1020 24אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (שיריץ את כל המשחקים ע…

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  4. האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכם ושנה טובה לכולם!. רציתי לבקש המלצה למחשב שישמש למשחקים ו OC ללא שום ציוד היקפי כלומר רק מחשב וללא כרטיס מסך יש לי כבר כרגע 8800 GTS 640MB התקציב למחשב הוא עד 8000 שקלים. תודה רבה ושתהיה לכולם שנה טובה ומבורכת.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by נמו789,

המחשב intel® core duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון כדאי להתקין ווינדואוס 7 ? למה אומרים שזה מעט את המחשב ומה זה מעט בדיוק(אינטרנט?) ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by ramkaro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  8. שלום לכולם! אני קונה מחשב ביום ראשון. המחשב מיועד למשחקים ובנוסף במסגרת המשפחה אנו רוצים להעביר קלטות וידיאו לדיסקים של דיוידי. יש מתנדב\ת לשבור את הראש וליעץ לי למפרט מתאים. פירוט לגבי כל חלק יתקבל בברכה תודה אמיר.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  9. שלום לכולם.. יש בידי מחשב נייד חדש שרכשתי.. Toshiba a300d כונן קשיח 250 ג'יגה.. הוא מגיע בצורה הזו C: - 120GB E: - 115 אני רוצה לדעת איך ומאיפה אני משנה את הנתונים האלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by teddy85,

שלום צריך המלצה לנייד מאוד בסיסי בגודל 15 זכרון סטנדרתי (2 אני מאמין) כ.מסך שיוכל להריץ סרטים מידי פעם אני מאמין שכל דבר בסיסי יכול לעשות את זה יציאת וידיאו חובה (זאת הבקשה החריגה היחידה שלי) שיהיה מאוד אמין זמן סוללה סטנדרתי בקיצור מה אני מבלבל לכם את השכל ....... מה המחשב הרגיל שאתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. מתכוון לקנות מחשב נייד בשבועיים הקרובים. השימוש עיצוב פנים. תודה מראש לכל העוזרים. יש לציין את התקציב המשוער 3000. אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל ירכב בישראל או בארה"ב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ותלת מימד) autocad 2d וגם sketchup * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? כמה שיותר כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל לא חייב. כמובן יותר גדול יותר טוב. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח +-, עם חריגה של כמה מאות שקלים, במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש יהיה לצורכי עבודה (פיתוח, בדיקות אוטומטיות, בדיקות API). שימושים נוספים הם גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים. לא מדובר במחשב לגיימרים! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מחשב שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by שירן ויצהנדלר,

הי אני מחפשת מחשב ללימודים בתקציב של 2000- 2500 שח. ראיתי מחשב מוחדש במחיר טוב ואני קצת חוששת לקנות אותו בגלל שהוא "מוחדש". אשמח לדעתכם או המלצתכם על משהו אחר. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by moshe20,

לא צריך מארז וספק וציוד הקיפי בעקרון רק מעבד לוח אם כ.מסך זכרון ודיסק קשיח.... המחשב מיועד למשחקים בעיקר ו לOC סבבה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. אני מחפש מפרט לHTPC, תקציב 5-6K, שימוש - HD גם ready וגם full. בעצם שלא תהיה לו שום בעיה להריץ בצורה החלקה ביותר שום סרט משום פורמט שאשים לו. משחקים גם אשמח אם אוכל לשחק ברזולוציות גבוהות מאוד בביצועים מיטביים, לכמה שנים הבאות, כאשר סוג המשחקים הוא ספורט ומשחקי תפקידים למיניהם, אבל גם פעולה- מבט ראשון ושלישי... יתחבר למערכת קולנוע ביתית גם כן כך שצריך גם כ.קול עם יציאות מתאימות. אשמח לקבל מפרט מיטבי. גודל הטלויזיה המיועדת למחשב זה הוא 50 אינץ'. מארז שיהיה יפה ושקט. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני מתעניין לגבי מחשב משחקים שיוכל להתמודד עם משחקים ברזולוציה של 4K ו FPS גבוה. לאחר חיפושים הגעתי למפרט הזה: https://www.wepc.com/builds/best-gaming-pc-under-2000/ האם הוא יריץ משחקי 4K בצורה טובה? האם יש פה בזבוז על חלקים שלא יהיה להם ניצול מלא? ניסיתי להרכיב מפרט דומה פה בארץ והמחיר קפץ מ 7.5 בערך דרך אמאזון (לפני משלוח, מכס, מיסים ושאר רעות חולות) למעל 11 אלף, שזה מעל למה שתכננתי להוציא... אז אני חושב כרגע בכיוון של לקנות כל מיני חלקים מכל מיני מקומות (בארץ או בחו"ל) ולהרכיב את המחשב לבד, או לשלם לחנות רק הרכבה. מה דעתכם על האופציה הזו? מישהו התנסה בזה? כמה יהיה לי קשה לממש אחריות במידת הצורך על חלקים שרכשתי בחו"ל? הדבר היחיד שאני רואה את עצמי …

17. מחפש מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, קצת עבודה באופיס, משחקים (לאו דווקא מהשורה הראשונה המצריכים כרטיס מסך ב 40,000 יורו :-)), וכו'. אשמח להמלצה למעבד (סוס העבודה שלי הוא AMD 2500, כאן אני מניח שיספיק פחות, אפילו פנטיום) לוח אם, זכרון (אני מניח 512 מגה, איזה סוג ?) מארז, דיסק קשיח (אני מניח 80 או 120 ג'יגה של WD, עם 8 מגה באפר) כרטיס מסך (חשוב, כאשר אני לא מבין כלום) וכל דבר נוסף שלא חשבתי עליו :-) * ללא מסך * (אשתמש במסך CRT של MAG "17 FP767) התקציב הוא בערך 3,000 ש"ח, ניתן לחרוג אם חייבים :-) תודה תודה !

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אז כן, זה התקציב - 500$. לשימוש רגיל בהחלט - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים (ממש קצת. ממש). מצד אחד, המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח שעכשיו אצלי בחדר. מצד שני, הוא צריך להיות בפוטנציאל גם 'נייד', אופציה להשתמש בו בלימודים לאחר הצבא. זתומרת המסך זה חלק מהאישיו פה. אז כל הסופש חיפשתי וחיפשתי, וצימצמתי ל 3 אפשרויות שמתאימות לי בגדר התקציב והדרישות: Dell Inspiron 14 Dell Vostro A860 Lenovo IdeaPad S12 כולם בתקציב של כ 450-470 דולר (חלקם לאחר מקצה שיפורים). הלנובו הכי קטן וקל, אבל גם עם מפרט סביר בהחלט. אני הכי התלהבתי מה Vostro, מפרט מעולה, רק אני מפחד שזה יהיה לי גדול מדי לשימוש של נייד לקחת איתי בין שיעורים. אשמח לקבל את המלצות חברי הפורום להמלצות שלכם. ל…

19. Started by dsane,

בן שנתיים בערך אין דיסקים או חוברות Q8200 asus p5g41t-m LX kingston ddr3 2*2Gb ram radeon x1950 עם accelero s1 (קירור פסיבי) ספק hec 400W 120mm antec 200 כונן DVD יימכר ללא הארד דיסק.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המפרט ללא מסך, בלי כלום. רק המחשב עצמו! מהחנות נעה מחשבים בלבד בבקשה, יש לי נסיון מעולה איתם, ובשביל הבדלי המחירים בינם ובין KSP, זה ממש לא שווה את זה. במיוחד עם השירות של נעה מחשבים. כמובן מפרט מבוסס AMD למשחקים

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by x-factor,

שלום רב לכם. הייתי רוצה שתתנו לי מפרט עד 4500 שקל ללא ציוד היקפי .אבל יש לי כמה בקשות....הכרטיס מסך שיהיה X800GTO2 של ספיר...ושזה יהיה מחשב מבוסס מעבד AMD 3200 VENICE CORE. לא צריך צורב ואם אפשר שהכונן יהיה DVD . ועוד אני ממש רוצה שזה יהיה מפרט מKSP.אם זה בלתי אפשרי אז מקסימום מנועה מחשבים.המחשב לא מיועד לOC אבל הכרטיס מסך הולך לעבור פתיחת צינורות וOC קל..(לא ישר לרמה של X850XTPTE )........ תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום אני חדש כמו שאתם רואים, ואת ההודעה החדשה שלי אני אעשה על קניית המחשב ה..חדש שלי =] דבר ראשון- המחשב הזה ישמש אותנו לכמה שנים טובות...(כמו המחשב הנוכחי: פנטיום 3 ..רדאון 9200...) תקציב: 4500 עד 5000.. אני עובד עם הרבה תוכנות מוסיקה...רמיקסים ודברים...וידאו ופוטושופ פה ושם לא איזה משו שרציני שצריך מחשב חזק >_< אני לא הולך להשקיע בכרטיס מסך בלבד 2000 שח..כי זה פשוט לא מצדיק כולה בשביל משחקים.. אז חשבנו שנקח מעבד חזק. לוח אם טוב..זכרון גבוה..ויהיה בסדר כמה דברים להעיר 8): HARDISK 160GB מספיק ודיי. לא צריך שום כונן, זה לא בעיה לקנות בנפרד (כולל צורבים,דיוידי וכ'ו..) לא סתם באתי לפורום הזה..אמרו לי שאתם סוסים (;D) ושתוכלו לנצל את הכסף כמה שיותר אז תודה…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by צחור11,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWell8300 בהצצה ראשונה נראה לי אחלה מחיר למחשב סטנדרתי שלאחר קצת שדרוגים הניתנים באתר יוכל לשמש יפה מאוד את אחי הקטן בהפעלת משחקים קלים ומעט גלישה באינטרנט מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪642 מארז: Z7 Plus BLACK 3X 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪384 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪415 זיכרון: Corsair 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪244 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪1329 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - …

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  25. צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב נייד. אני צריך שהמפרט לא יעבור את ה-4000 ש"ח. שימושי המחשב בעיקר לעיצוב גרפי ,לימודים (עבור סטודנט , עבודה עם תוכנות סירטוט ועיצוב גרפי שונות). תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.