ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
זכיתי במכירה פומבית במחשב נייד מסוג טושיבה מדגם a200 13o אני לא יודע מה מחירו בשוק והאם הוא נחשב טוב או האם הוא מחשב שהוא טופ מבחינת המעבד שלו אני צריך להחליט היום כדי להודיע לחברה דרך אגב זיכיתי במחיר 4600 ש"ח תודה מראש לעוזרים!.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤243 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1066 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤749 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤80 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤592 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 2 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤2615 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blac…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: intel Pentium 1000 mhz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) + Tv out או כרטיס מסך: Nvidia Geforce 2 זכרון: Sdram256 כונן: cd 52x של sumsung כונן דיסקטים: 1.44 mitushi מסך 15 אינץ' עכבר רמקולים ומאווררים (3+) אני יודע שזה לא מחשב למשחקים וOC וכל זה...אבל לאנשים שצריכים רק אינטרנט, עבודות משרדיות וכו' הוא יותר מבסדר. אני מוכר גם בחלקים. מחירים ממש ממש טובים! איסיקיו: 165716613 מסנג'ר: cook_killer@hotmail.com אימייל: nadavba1@013.net שבוע טוב...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יוצא 6,050 ש"ח . Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 512x2Mb 400MHz AData /VT Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB LG 16x48 White HEC Compucase CI-6919 400W TFT 17'' 730B 8MS +DVI MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים - עוד לא יודע אבל עד 60 ש"ח . זה מKSP (חוץ מהרמקולים) לא הצלחתי להעתיק את המחירים מה לשנות? לא לחרוג מהתקציב בבקשה
-
- 48 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי אני צריך 2gb ddr1+160gb hd sata2 +צורב lightscribe lg-H10LK\H20LH20L וחשבתי לקנות גם עכבר logitech media play אבל אני לא בטוח בביקורת שלכם כתוב שיש איתו בעיות בפיירפוקס וזה ממש קריטי בשבילי.ויש גם את הקטע של הבטריות אין להם מטען ובאתר שלהם כתוב שזה מחזיק חצי שנה...האם זה אפשרי לשים בטריות נטענות בעכבר ופשוט לטעון אותן פעם בחצי שנה(הביקורת של hwzone הייתה לפני הרבה זמן ואני לא יודע אם עדיין ישנה הבעיה אם פיירפוקס ו-bsplayer שגם התוכנה הזאת חשובה לי) הצורב - לא יודע מה ליקנות H10LK יותר טוב בשיכתוב (*16) אבל יש לו שנה אחריות ,ל-H20L יש שנתיים הזיכרון 2gb חשבתי על 572 ¤SUPERTALENT 1024MB DDR400 CL2.5 + HEAT SINK בנוגע לדיסק קשיח איזה דיסק קשיח בעל נפח 160gb sata2 8 mbה…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך עזרה בבקשה בבניית מחשב למשחקים (משחקים כבדים כמה שאפשר ), ללא OC ללא CrossFire , ללא מסך , ללא WINDOWS אם יש איפה לשפר אני אשמח . מחפש חנות אמינה בדרום (ב"ש והסביבה -לא אייבורי !!!! שיכולה להרכיב מחשב כזה עם בדיקה והכל ( חשבתי על IQPC ) זה המפרט : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤805 לוח אם: DFI BLOODIRON P45-T2RS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤574 כרטיס מסך: XFX HD4850 512MB DDR3 - HD-485X-YDFC - RETAIL או SAPPHIRE HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤762 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤290 צורב: ASUS DVDRW DRW-20B1LT …
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ללא OC, ללא משחקים אבל עם צפיה בסרטים FULL HD. נדרשת יציאת DVI (חובה) ו-HDMI (אופציונלי), ואם אפשר אז גם USB3. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר שמעתי הרבה דברים טובים אגב אין לי מושג אם אני שם את הדיון במקום הנכון אבל אני ישמח לקבל מפרט פצצה למחשב GAMING ללא הגבלה למחיר תודה מראש אני מתכוון ללא הגבלה למחיר .
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב אחרי ה 13 בנובמבר טוב אז ככה על מעבד זכרונות וכטריס מסך החלטתי מעבד: Kentsfield Core 2 Extreme QX6700 processor כרטיס מסך: Geforce 8800gtx זכרונות: CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1111 (PC2 8888) Dual Channel Kit Desktop Memory אני יביא את החלקים האלו מחו"ל השאר מהארץ זה אמור לצאת בסביבות ה 2100 דולר אז יש לי בערך אז יש לי עוד קצת כסף בשביל שאר החלקים ואני מעוניין שאתם תעזרו לי לבחור אותם תודה
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע עבור דגמים מתאימים בעלי כרטיס מסך אשר תומך בFULL HD לאחר שאני לא מצאתי מחשבים כאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום קוראים לי עירא. אני סטודנט להנדסת מכונות יש לי מחשב נייח שקניתי אותו בשנת 2012 בזמן האחרון הוא לא כל כך בשימוש , אני רוצה לשפר ביצועים ולא להשקיע עכשיו במחשב חדש(יש מחשב נייד חדש ) המחשב יריץ בעיקר solidworks ו visual studio לוח אם- asus p8h61-mlx כרטיס מסך- nvidia geforce gt 520 מעבד -intel core i3 2120 זכרון ראם- ceon ddr3 1333 4gb זכרון של 500gb הדבר הראשון שחשבתי להוסיף זה כונן קשיח ssd 100/200 להוסיף עוד זכרון ראם(לפחות עוד 4 מאותו סוג) מעבד כדי להחליף? אם כן מה הדור המקסימלי שאני יכול להחליף? כמובן שעדיף שזה יהיה במינימום כסף אשמח להמלצות 🙏 יום טוב ושמח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לעזרה מהמומחים כאן. יש צורך בהרכבת המפרט הבא עבור מחשב לבקרה על רובוט: מערכת הפעלה לינוקס (כרגע יש מחשב נייד ויש בעיות עם הדריברים בלינוקס) מעבד חזק זכרון 32GB (הרצת מספר רב של תהליכים כבדים במקביל) כרטיס רשת עם לפחות שתי יציאה (תקשורת אמינה עבור realtime, חיפשתי בעיקר לוחות של סרברים, לא בטוח אם זה נכון) כרטיס מסך NVIDIA תומך CUDA (מספר רב של תהליכים כבדים במקביל) לפחות 2 כניסות של USBC (תומך לינוקס) כונן SSD 512GB+ מודם 4G (אפשר חיצוני, אשמח להמלצות) - ללא ציוד היקפי מחיר עדיף מתחת ל 10K NIS, גמיש. התקשיתי בהרכבת המפרט ואולי עדיף כבר NUC, מחשב נייד או אפילו שילוב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קשור הוא מוצע למכירה ב 4.8 אלף משתלם ? האם איכותי כמו כל סדרת הr60 ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על מחשב המבוסס על מעבד של AMD 5XXX, זיכרון 2GB, לוח רצוי מאוד של ג'יגהבייט, כולל כרטיס מסך OB, כונן dvd, דיסק קשיח לא גדול יחסית, ורציתי גם שתהיה סביבת עבודה נעימה ואסטטית לכן אשמח להמלצה על מסך אסטטי אבל לא אם זה על חשבון איכות, כמו-כן אני מעוניין בעכבר ומקלדת אלחוטיים רצוי של לוג'יטק חשוב כאלה שלא זוללים סוללות. אשמח גם להמלצה על מארז קטן יחסית שלא תופס הרבה מקום. אני מוכן גם לחריגה קטנה בתקציב אם ידרש בגלל כל מה שכתבתי קודם. תודה לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שח. מחשב חזק שיחזיק כמב שנים טובות וירוץ חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? , אשמח אם אפשר בפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg,gta5,fifa,csgo,cod ww2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). f…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב מיני לפטופ בסכום עד 1700 ש"ח החברה שאני מעוניין לקנות ממנה היא החברה אייבורי מחשבים. מצאתי מחשב לפני כשבוע: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4037&CatCode=315 לדעתי הוא הכי טוב שם עד 1700 ש"ח. יש לו הרבה פונקציות שלמחשבים מיני לפטופים שמגיעים בסכום עד 1700. עכשיו התפרסם פה בחדשות המחשבים שהסוללות של החברה lenovo יש תקלות. עכשיו יש לי שאלות: המחשב שווה את המחיר? יש שם מחשבים ניידים טובים יותר עד 1700 ש"ח בחברה ivory? חברה טובה היא lenovo? במחשב הזה הוא מסוג המחשבים הניידים אשר יש להם תקלות בסוללה? המחשב בא עם תיק קטן למיני לפטופ או שצריך לרכוש אותו בנפרד? תודה רבה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? עד 6,500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר אלחוטי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב. 9. האם חשוב שקט? עד כמה…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך את ייעוצכם בנוגע ל2 מפרטים שאני בונה לחברה של אמא שלי. אני צריך מפרט אחד לעריכה 2D ועריכת סרטים בתקציב של עד 3500. ואני צריך מפרט נוסף שייעודו משחקים לילד בן 18 עד 3500. אין צורך בציוד הקפי בשניהם, רק "קופסא". אני מעדיף שהמפרטים יהיו מKSP כי משם זה יקנה. הנה מפרט שהכנתי לעריכה: אני מתלבט האם יש צורך בכרטיס המסך או לא וגם אא כן אז איזה לקחת... מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 870 1 870 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P8H67-M PRO/CSM B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI 650 1 650 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 1x4GB Mushkin 991770 230 2 460 כרטיסי מסך …
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קצת פילוסופית שקודמת לרכישת מחשב חדש (נייח או נייד): נאמר שנתונים שני מחשבים, האחד נייח והשני נייד, עם חומרה דומה או זהה. מהם ההבדלים ביניהם מבחינת ביצועים, אמינות, מחיר וכו'? יש היום מחשבי גיימינג עם חומרה היסטרית שדומה מאד למחשבים נייחים. למעט היתרונות ה"ניידים" במחשב נייד שכולל למעשה את כל המערכת (מסך, מקלדת ועכבר, סאונד וכו'), האם יש יתרונות נוספים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הרכבתי מפרט שמיועד לשימוש כללי וגיימינג בינוני, מיועד לטווח רחוק עם אופציית שדרוג לכרטיס מסך בהמשך. דרוש בנוסף מאוורר למעבד שקט עד כמה שניתן וכונן SSD 500GB. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור, תודה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 PRIME-B360M-A - ASUS - 1151 V2 - B360 - 4x DDR4 2666MHz - H…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב מולטימדיה (סרטי FULLHD) ובעל יכולת להריץ משחקים ברזולוציות בינוניות מינוס. אני לא הולך להסתובב איתו יותר מדי אבל מדי פעם ארצה לקחת אותו ממקום למקום. הרכבתי מפרט של Studio15 וStudio14z באתר של דל העולמית. מבחינתי היתרונות של הדל15 הם: מסך גדול, כרטיס מסך חזק יותר, סידירום פנימי. מחיר מאוד נמוך. החסרונות הם תלונות על איכות הבנייה של הסטודיו 15 באתרים שונים והמשקל שלו שאני די בטוח שיהיה יחסית כבד. כמו כן הוא מצויד אך ורק בDDR2. היתרונות של הדל14 הם DDR3 ומשקל נמוך. החסרונות הם מחיר גבוה יחסית, כרטיס מסך מעט חלש יותר וסידירום חיצוני. (כלול במפרט שהרכבתי) שאלה לגבי 2 המחשבים: האם ההבדל בין הT9550/T9600 לבין הP8600 משמעותי ומצדיק את ההבדל הגדול במח…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 כולל מסך, לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? PS, משחקים הגדרות גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בלי מסך המחשב למשחקים ויש לו 3000 שח לא יותר תנו לי מפרטים בבקשה ;D תודה
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. סבא שלי הרס תמחשב שלו ואני צריך מחשב חדש. מה שאני בעצם צריך זה שיריץ XP כדי שהוא יוכל לכבות עם הכפתור בצורה מסודרת. חוץ מזה כלום, המשחקים שלו עולים גם על 98 אני צריך שהוא יהיה כמה שיותר זול... (בלי ציוד הקפי, ואני לא חושב שהוא יעשה OC...) תודה!
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-