עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל .. אם יש משהו לשנות אני אשמח לדעת .. בעיקרון התקציב הוא 5000 אפשר חריגות קטנות אבל לא משהו רציני.. תודה מראש (מצורף קובץ של המפרט למקרה שלא שמתם לב חחח) [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, מבקשת עזרה וייעוץ! אני סטודנטית שמחפשת נייד איכותי אבל לא תחליף שולחני, אלא כזה שאפשר להסתובב איתו בכיף, לכן התפשרתי על המסך... מחפשת הכרעה בנושא- איזה נייד עדיף? הפרובוק או הפביליון.. ההבדלים בינם ברורים, הפרובוק הוא עם מסך lcd שאינו מבריק, והפביליון בעלי עיצוב יפה יותר ומעט יותר קלילים (בסדרת 13) אני מתלבטת בין 14-13 אינץ'. מה שחשוב לי הוא בוודאות המשקל. לגביי שני הדגמים (4420 זה פשוט 14 אינץ' וה4320 זה 13.3) - הפרובוק מול הפביליון לא ברור לי איך הם עומדים מול השני מבחינת התחממות, ולמי יש סוללה טובה יותר? בזה מאוד תעזרו לי אם תספקו לי מידע בנושא... ודבר אחרון, לגביי הכרטיס מסך, לפי מה שהבנתי, לפביליון יש כרטיס מסך נפרד מה שמצביע על ביצועים טובים... השאל…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב נייד לאחי הקטן. לשימוש לימודים בסיסי (אופיס, סטרימינג), ושיחזיק כמה שיותר זמן מבלי צורך להחליף. אענה על הסעיפים הנדרשים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 לאחר תשלום נוסף על אחריות ל-3 שנים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך עד 500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפילו לא אגורה מעבר למה שציינתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לג…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by dbraun,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, ולפני שאני מחליט סופית שאני קונה אותו, רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם הוא שווה את המחיר. CPU : AMD 3000 64 BIT Venice MotherBoard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : 512MB DDR 400 DUAL PC3200 HDD: Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem DVD-RW: ASUS BLACK 52X32X52 Case : RAIDMAX Scorpio 868 PSU : RAIDMAX 420 WATT Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD כל זה ב 3,388 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6987 ידוע לי שאין כרטיס מסך, וזה בסדר כי יש לי את הכרטיס הנוכחי שלי. עוד שאלה, מה זה אומר DDR 300 DUAL? זה אומר שני צ'יפים= 1024? תודה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. היי חבר שלי רוצה מחשב, שיהיה למשחקים - חזקים ככל שאפשר במסגרת התקציב וסרטים. הוא לא מתכנן לעשות OC, והוא לא צריך שום דבר פרט לקופסא. הוא טוען שהחדר שלו חם מאוד, יתר על המידה.. אולי זה משפיע על קירורים וכו'? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט, אבל יותר עדיף קר.. 3000 ש"ח, אפשרי לחרוג טיפה אם זה לא תופסת של כמה מאות שקלים (3+) תודה. (:

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  6. דרישות: "Ultrabook 12-14 - לא חייב שיהיה באיזור הקילו וקצת, אפשר גם 2 קילו וקצת אם יש דגם כזה שכדאי לקנות אותו. כונן SSD - רצוי שלא יהיה 20-30GB (כמו אסוס ועוד חברות שמציעות כונן מאוד קטן וכונן HD רגיל גדול) אלא 128/256, אין לי בעיה להשתמש בכונן חיצוני בשביל סרטים/סדרות. 8GB RAM או לפחות אופציה לשדרג ל-8 במחיר סביר. מעבד i7 (למרות שאני לא מאמין שזה יכנס במחיר) או i5 ivy bridge. אם צריך עוד קצת תקציב כדי לקבל משהו ממש טוב אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by hit-me,

הציעו לי את המפרט הבא לגימינג עד 4 אלף ש"ח יש לי מסך 19" http://i27.tinypic.com/s4vz1k.jpg איך הוא? כדאי ?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by werp,

http://www.tms.co.il/preview/spec/rsel7hgf מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  9. מה שחשוב שיהיה 1TB ומעבד 4 ליבות (אני צריך גם צורב הכי זול שיש תשימו) 1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים וקצת עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כמו Call of Duty : Black Ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by matans90,

זכיתי במכירה פומבית במחשב נייד מסוג טושיבה מדגם a200 13o אני לא יודע מה מחירו בשוק והאם הוא נחשב טוב או האם הוא מחשב שהוא טופ מבחינת המעבד שלו אני צריך להחליט היום כדי להודיע לחברה דרך אגב זיכיתי במחיר 4600 ש"ח תודה מראש לעוזרים!.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤243 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1066 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤749 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤80 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤592 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 2 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤2615 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blac…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מעבד: intel Pentium 1000 mhz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) + Tv out או כרטיס מסך: Nvidia Geforce 2 זכרון: Sdram256 כונן: cd 52x של sumsung כונן דיסקטים: 1.44 mitushi מסך 15 אינץ' עכבר רמקולים ומאווררים (3+) אני יודע שזה לא מחשב למשחקים וOC וכל זה...אבל לאנשים שצריכים רק אינטרנט, עבודות משרדיות וכו' הוא יותר מבסדר. אני מוכר גם בחלקים. מחירים ממש ממש טובים! איסיקיו: 165716613 מסנג'ר: cook_killer@hotmail.com אימייל: nadavba1@013.net שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. Started by Drogba,

מה אתם אומרים? יוצא 6,050 ש"ח . Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 512x2Mb 400MHz AData /VT Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB LG 16x48 White HEC Compucase CI-6919 400W TFT 17'' 730B 8MS +DVI MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים - עוד לא יודע אבל עד 60 ש"ח . זה מKSP (חוץ מהרמקולים) לא הצלחתי להעתיק את המחירים מה לשנות? לא לחרוג מהתקציב בבקשה

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by tick tak,

היי אני צריך 2gb ddr1+160gb hd sata2 +צורב lightscribe lg-H10LK\H20LH20L וחשבתי לקנות גם עכבר logitech media play אבל אני לא בטוח בביקורת שלכם כתוב שיש איתו בעיות בפיירפוקס וזה ממש קריטי בשבילי.ויש גם את הקטע של הבטריות אין להם מטען ובאתר שלהם כתוב שזה מחזיק חצי שנה...האם זה אפשרי לשים בטריות נטענות בעכבר ופשוט לטעון אותן פעם בחצי שנה(הביקורת של hwzone הייתה לפני הרבה זמן ואני לא יודע אם עדיין ישנה הבעיה אם פיירפוקס ו-bsplayer שגם התוכנה הזאת חשובה לי) הצורב - לא יודע מה ליקנות H10LK יותר טוב בשיכתוב (*16) אבל יש לו שנה אחריות ,ל-H20L יש שנתיים הזיכרון 2gb חשבתי על 572 ¤SUPERTALENT 1024MB DDR400 CL2.5 + HEAT SINK בנוגע לדיסק קשיח איזה דיסק קשיח בעל נפח 160gb sata2 8 mbה…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. שלום חברים , אני צריך עזרה בבקשה בבניית מחשב למשחקים (משחקים כבדים כמה שאפשר ), ללא OC ללא CrossFire , ללא מסך , ללא WINDOWS אם יש איפה לשפר אני אשמח . מחפש חנות אמינה בדרום (ב"ש והסביבה -לא אייבורי !!!! שיכולה להרכיב מחשב כזה עם בדיקה והכל ( חשבתי על IQPC ) זה המפרט : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤805 לוח אם: DFI BLOODIRON P45-T2RS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤574 כרטיס מסך: XFX HD4850 512MB DDR3 - HD-485X-YDFC - RETAIL או SAPPHIRE HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤762 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤290 צורב: ASUS DVDRW DRW-20B1LT …

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  16. ללא OC, ללא משחקים אבל עם צפיה בסרטים FULL HD. נדרשת יציאת DVI (חובה) ו-HDMI (אופציונלי), ואם אפשר אז גם USB3. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Fadi Ejmail,

שלום אני חדש באתר שמעתי הרבה דברים טובים אגב אין לי מושג אם אני שם את הדיון במקום הנכון אבל אני ישמח לקבל מפרט פצצה למחשב GAMING ללא הגבלה למחיר תודה מראש אני מתכוון ללא הגבלה למחיר .

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב אחרי ה 13 בנובמבר טוב אז ככה על מעבד זכרונות וכטריס מסך החלטתי מעבד: Kentsfield Core 2 Extreme QX6700 processor כרטיס מסך: Geforce 8800gtx זכרונות: CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1111 (PC2 8888) Dual Channel Kit Desktop Memory אני יביא את החלקים האלו מחו"ל השאר מהארץ זה אמור לצאת בסביבות ה 2100 דולר אז יש לי בערך אז יש לי עוד קצת כסף בשביל שאר החלקים ואני מעוניין שאתם תעזרו לי לבחור אותם תודה

19. אשמח לקבל מידע עבור דגמים מתאימים בעלי כרטיס מסך אשר תומך בFULL HD לאחר שאני לא מצאתי מחשבים כאלה תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by עירא איתם,

שלום קוראים לי עירא. אני סטודנט להנדסת מכונות יש לי מחשב נייח שקניתי אותו בשנת 2012 בזמן האחרון הוא לא כל כך בשימוש , אני רוצה לשפר ביצועים ולא להשקיע עכשיו במחשב חדש(יש מחשב נייד חדש ) המחשב יריץ בעיקר solidworks ו visual studio לוח אם- asus p8h61-mlx כרטיס מסך- nvidia geforce gt 520 מעבד -intel core i3 2120 זכרון ראם- ceon ddr3 1333 4gb זכרון של 500gb הדבר הראשון שחשבתי להוסיף זה כונן קשיח ssd 100/200 להוסיף עוד זכרון ראם(לפחות עוד 4 מאותו סוג) מעבד כדי להחליף? אם כן מה הדור המקסימלי שאני יכול להחליף? כמובן שעדיף שזה יהיה במינימום כסף אשמח להמלצות 🙏 יום טוב ושמח

21. שלום, אשמח לעזרה מהמומחים כאן. יש צורך בהרכבת המפרט הבא עבור מחשב לבקרה על רובוט: מערכת הפעלה לינוקס (כרגע יש מחשב נייד ויש בעיות עם הדריברים בלינוקס) מעבד חזק זכרון 32GB (הרצת מספר רב של תהליכים כבדים במקביל) כרטיס רשת עם לפחות שתי יציאה (תקשורת אמינה עבור realtime, חיפשתי בעיקר לוחות של סרברים, לא בטוח אם זה נכון) כרטיס מסך NVIDIA תומך CUDA (מספר רב של תהליכים כבדים במקביל) לפחות 2 כניסות של USBC (תומך לינוקס) כונן SSD 512GB+ מודם 4G (אפשר חיצוני, אשמח להמלצות) - ללא ציוד היקפי מחיר עדיף מתחת ל 10K NIS, גמיש. התקשיתי בהרכבת המפרט ואולי עדיף כבר NUC, מחשב נייד או אפילו שילוב…

22. Started by Yehudaa,

קשור הוא מוצע למכירה ב 4.8 אלף משתלם ? האם איכותי כמו כל סדרת הr60 ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. חשבתי על מחשב המבוסס על מעבד של AMD 5XXX, זיכרון 2GB, לוח רצוי מאוד של ג'יגהבייט, כולל כרטיס מסך OB, כונן dvd, דיסק קשיח לא גדול יחסית, ורציתי גם שתהיה סביבת עבודה נעימה ואסטטית לכן אשמח להמלצה על מסך אסטטי אבל לא אם זה על חשבון איכות, כמו-כן אני מעוניין בעכבר ומקלדת אלחוטיים רצוי של לוג'יטק חשוב כאלה שלא זוללים סוללות. אשמח גם להמלצה על מארז קטן יחסית שלא תופס הרבה מקום. אני מוכן גם לחריגה קטנה בתקציב אם ידרש בגלל כל מה שכתבתי קודם. תודה לכל מי שעונה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by palad1n,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שח. מחשב חזק שיחזיק כמב שנים טובות וירוץ חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? , אשמח אם אפשר בפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg,gta5,fifa,csgo,cod ww2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). f…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב מיני לפטופ בסכום עד 1700 ש"ח החברה שאני מעוניין לקנות ממנה היא החברה אייבורי מחשבים. מצאתי מחשב לפני כשבוע: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4037&CatCode=315 לדעתי הוא הכי טוב שם עד 1700 ש"ח. יש לו הרבה פונקציות שלמחשבים מיני לפטופים שמגיעים בסכום עד 1700. עכשיו התפרסם פה בחדשות המחשבים שהסוללות של החברה lenovo יש תקלות. עכשיו יש לי שאלות: המחשב שווה את המחיר? יש שם מחשבים ניידים טובים יותר עד 1700 ש"ח בחברה ivory? חברה טובה היא lenovo? במחשב הזה הוא מסוג המחשבים הניידים אשר יש להם תקלות בסוללה? המחשב בא עם תיק קטן למיני לפטופ או שצריך לרכוש אותו בנפרד? תודה רבה לכולם.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים