ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הסבר ינתן למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים , שימוש רב באינטרנט ובפתיחה של הרבה קבצים + חלונות בו זמנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המון חלונות דפדפן + תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS GO , LEAGUE OF LEGENDS , TERA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם (; נסעתי לתאילנד וקניתי כמה חלקים למחשב ואני מעוניין למכור את המחשב המפרט מעבד: Intel 4960x extreme לוח האם:extreme asus rampage iv black edition (לא מוכרים בארץ!!) זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 *4 זה יוצא 32 גיגה כרטיס מסך *2: shappire 290x tri-x מארז : cool master 900d הרד דיסק: 1tb ssd ועוד אחד 1tb 7200rpm מה מחיר של מחשב זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי את דעתכם על הנייד הבא עם המחירי...האם זה שווה את הסכום הזה?ואיך הנייד הזה!?הנתונים לפניכם..הדגם בשורה למטה ACER 5520-202G12MI ב2047 ש"ח תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצרכים הם: טכנולוגיית גישה לאינטרנט יכולת הצגת פרזנטציה עיסקית - מולטימדיה HD -מסך מסתובב וכו'... קצת גרפיקה/עיבוד תמונה/צפיפה בוידאו. מחשב נוח לנשיאה לאיש שיווק המתנייד בארץ ובחו"ל. מחשב אמין וכל דבר אחר שיכול להועיל ולא הזכרתי אותו. נ.ב לאחרונה ראיתי פיצר מעניין שמאפשר כתיבה על המסך עם עט כמו שכותבים בצורה ידינית. אשמח אם מישהו יוכל להבסיר במה מדובר + עד כמה הטכנולוגיה הזאת אמינה ויעילה והאם היא יכולה להתאים לצרכים שתארתי? דבר נוסף הוא מה לגבי רכישה בחו"ל בזמנו ראיתי שיש פער מחירים משמעותי מאשר בארץ....? ??? בהערכה גדולה, אריאל.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה אני מעוניין בלהרכיב מפרט למחשב סלוני וחשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7500, 2.93 Ghz, 3 Mb Cache, LGA775, FSB1066, Tray ₪569 דיסק קשיח Western Digital 500GB 16MB Cache SATA2, SATA Power Only WD5000AAKS ₪285 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H, nForce 630i, Socket 775, FSB 1333, Dual DDR2 800, VGA, SATA2, PCI-Express, DVI, HDMI, IEEE1394, GLAN, MicroATX ₪367 כונן DVD-RW LG GH-22LP20 x22 Dual Layer, Lightscribe, IDE, Black, Bulk ₪133 מארז Thermaltake LANBOX Lite, VF6000BNS, No PSU, MicroATX,Black ₪383 כרטיס רשת D-Link Wireless G Adapter PCI 802.11G DWA-510 ₪89 סיכום ביניים: ₪1,826 כמה הערות- *החנות digma.co.il ממולצת? *זכרונות, כ. מסך וכ. טלויז…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנייד הנ"ל מגיע עם HDMI? כי לא רשום במפרט אבל בתמונה ישנה יציאה כזאת. לכמה זמן מחזיקה סוללת 4 התאים שלו? האם סוללת 8 תאים תהיה חייבת להיות גדולה פיזית מה 4 תאים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי מסך בלי כלום רק הקופסה בעיקר ליישומים כמו אופיס וגלישה באינטרנט תחליטו ביניכם מה עדיף AMD או INTEL (ממה שאני יודע AMD הישנים חמים מאוד יחסית ל INTEL...) לא משנה אם מחנות אחת או יותר..אפשרות להרכבה עצמית אם תביאו בחלקים נא לציין קישור לחנות מהימנה וטובה 1500 בלי חריגה גדולה מידי ז"א 100-200 ש"ח יותר אולי... תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3500 מתאפשרת חריגה עד 4000\ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?פורטנייט בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מאמין שהילד יתלהב אם יהיה דלת זכוכית וRGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 2.8 @ 3.5 לוח אם Gigabyte (שכחתי את הדגם. לא יודע כמה זה רלוונטי) זיכרון: 4GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: 460GTX 768MB ספק: Enermax 500W אני צריך מעבד מרובע ליבות חזק יחסית למשחק MMORPG, אבל אני לא רוצה לקרוע את הכיס. חשבתי לשדרג למעבד מרובע ליבות בתושבת 775, אבל אינטל שכחו לעדכן את המחירים בשנתיים האחרונות. AMD נראים כאופציה מעניינת, אבל אני לא מכיר מספיק טוב את המעבדים. Core I5 מאוד יקרים. לא בתקציב, אבל אולי מומחי הפורום יצליחו להרכיב משהו טוב. אני מחפש מפרט שיחזיק את המשחקים החדשים בשנתיים הקרובות. תוכנות לא רלוונטיות. אני לא עוסק בקידוד/עריכה. אפשרות לשדרוג בעתיד לא כל כך רלוונטית. ממילא עוד שנתיים לא תהיה תאימות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12833 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12472 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12548
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
AM2 3600 X2 DUAL CORE 64BIT GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 160GB SATA2 7200 RPM 8MB wd,seagate,hitachi 1024MB DDR II667 צורב LG\SAMSUNG X20 SATA DVD GeForce Nvidia 6100 128MB משולב. המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים מציעים לי אותו ב- 980 ש"ח, האם זה כדאי ?? אני חייב תשובה די מהר כי אמרו לי שזו עסקה ממש טובה.... תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל OC לא כולל עכבר\מקלדת\מסך\רמקולים (Just the box ) תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להרכיב מחשב למישהו אחר. אני לא הכי חזק בתחום - בעיקר ידע בסיסי. המגבלות והנחות עבודה: 1. חנות - KSP. 2. השימוש הוא שימוש ביתי לעבודה משרדית (אינטרנט, וורד, סרטים, חשבשבת וכו'...). 3. אישית - אני לא אוהב להמליץ על מחשבי פנטיום ומטה. מה שבניתי בנתיים זה המפרט הבא: Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Corsair 500W Active PFC Modular 80+Bronze CX500M PSU SilverStone TJ08 Advanced Micro ATX Case Black N…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר Alienware X51 R2 והוא רוצה לשדרג אותו יש כרגע שתי הצעות: הצעה מספר 1: א. ה-P2416D של Dell למחשב שלך לבין הg2460pf של AOC. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-RX480 הצעה מספר 2: א. ה-U2414H של Dell למחשב שלך לבין הrl2455hm של BenQ. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-GTX 1060 יש הצעה יותר טובה בשבילו לכרטיס מסך ומסך? אולי לא צריך בכלל להחליף את המארז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מחשב ששימש אותי לגיימינג בעבר - ולפי המפרט אפשר להבין מתי שיחקתי.. Quad Core Q6600 GeForce 8800GT DDR2 3x2GB 800MHZ, סה"כ 6GB Ram 500GB Western Digital Green Edition לוח אם Asus P5K
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המחשב הבא AMD XP 2400 ASUS A7V8X SAMSUNG 256 DDR 333 WD 40 GB 8 MB CACHE BUFFER ASUS GEFORCE 4 MX 440 TASK E-STAR ואת כל שאר החלקים הוא לא צריך... ואני מציע לו שיקנה את המחשב הזה תגידו לי אם אני צודק או לא.. AMD XP 2000 ASUS A7V8X SAMSUNG 256 DDR 333 WD 40 GB 8 MB CACHE BUFFER LEADTEK GEFORCE 4 TI 4200 64 MB DDR TASK E-STAR כפי שאתם רואים ההבדל היחיד הוא המעבד והכרטיס מסך... וכמובן יש בעיה של תקציב אז הוא צריך לבחור אחד מהמערכות הבאות... ועוד דבר הוא לא מכיר ממש את LEADTEK והוא מעדיף ASUS אז תכתבו פה איזה מהחברות האלה יותר טובה... תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה את המערכת הבאה שלי בשעה טובה וכעת מוכר את הנוכחית. כמה לדעתכם היא שווה? המחשב נבנה באהבה גדולה ע"י DJ Electric האגדי! המחיר שנקבע הוא 3000 האם המחיר הוא אכן ריאלי? אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב בתקציב של עד 2000₪. המחשב יהיה רב שימושי, גם משחקים (פיפא וכאלה) וגם להקלטות ועריכת סאונד. אין צורך בציוד היקפי. חשוב מארז שקט שלא ירעיש בהקלטות. המחשב יחובר למסך 40״ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סרטים, הקלטות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם קריטי - אפשר לא לכלול כרטיס קול כי יש. אבל עדיף להוסיף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני עושה מאסטר בתחום של סימולציות מולקולריות. התוכנות שאני משתמש בהן (VMD, LAMMPS), מרוויחות המון מחישובים מקביליים, גם על כרטיסים גראפיים. חלק על openCL , כולן על CUDA. מחפש מחשב עם כרטיס גרפי ומעבד חזקים. אפשר לקנייה בארץ או בחו"ל (AMAZON/EBAY+משלוח) אבל עם אחריות בינלאומית * מטרות המחשב? חישובים מתמטיים, תכנות, וגם ישומים משרדיים ואינטרנט. * גודל המסך? 14-15" צריך מקום לעבוד עם חלונות פתוחים. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף רזולוציה גבוהה FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-3 ק"ג - ברור לי שנייד זה לא בדיוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן וסהלן יא סחבי! המחשב שלי מפסיק לסחוב, בעיקר BFBC2, כשאני עם OC (בקטנה ל3800) המשחק קורס בצורה פתאומית (לא בדקתי עם OC יותר קטן ל3200 למשל). בלי OC כמעט ולא שחיק המפרט שלי היום Intel E7300 @ 3600MHz (בעבר הגעתי ל4 ) Gigabyte EP45-DS3 Zerotherm Nirvana 120 WD6400AAKS G.Skill שאני-כבר-לא-זוכר-דגם 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 HD4870 עם OC נחמד שעשיתי לו TwinTurbo (אין לי את החלקים, אז לא יכול להעביר ). CM 590 SeaSonic ET 500W הרעיון הוא לשלם פחות ולקבל יותר. אלא אם יש למישהו רעיון מה לעשות עם המחשב הקיים כי תכלס הוא עדיין חזק... AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-