ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1265 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 627 מארזים: Antec P101 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 כונני SSD: Corsair SSD 480GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 313 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 219 כרטיסי מסך: …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. ההודעה פורסמה גם בפורום מפרטים, ובעקבות המלצתו של Silencer - נוספה גם כאן. ובכן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, והפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרוש לי מפרט למחשב חזק איכותי ומהיר , אני אישית הייתי מעדיף שלא לחסוך , השימושים במחשב יהיו בעצם כמעט להכל , אני רוצה שהוא יוכל לסחוב תוכנות כבדות בלי בעיה ,יתאים לעריכות שונות של סרטי וידאו , הדבקת תרגומים בסרטים וכו'. הוא יכיל הרבה תכני HD כי המחשב אמור להתחבר ל-LCD 32 שלי בחדר והולך לשמש בגדול בתור סוג של "סטרימר" , הוא אמור להיות מחובר למערכת קולנוע ביתית שיש לי ככה שחשוב לי שתהיה לי את האפשרות לשמוע סראונד מהמחשב. כמו כן אני הולך להעמיס עליו הרבה מאוד חומר , בנוסף אני גם רוצה שהוא יהיה מיועד גם למשחקים בסופו של דבר למרות שאיני כ"כ משחק במחשב , אבל אני לא רוצה להיות מוגבל גם מהבחינה הזאת,אין צורך במסך כי יש לי מסך FULL HD של LG שקניתי לא מזמן שכמובן מגיע לרזולוציה מקס…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים למי שלא זוכר (או לא מכיר את השתלשלות העניינים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423219.0 לפני יומיים התקשרו אלי מ-CPM והודיעו לי שהמחשב שלי תוקן, לאחר שהם קיבלו אישור מ-HP ישראל שאכן המחשב שלי סבל מפגם בייצור (שהם מצידם, קיבלו אישור זה מ-HP העולמית לאחר שהעבירו אליהם את פנייתי כולל האיום בתביעה ייצוגית וכו', כל הפרטים בפוסט המקורי שמופיע לעיל). שתי מסקנות: 1. HP ישראל + HP העולמית מודים שאכן היה פגם בייצור בסדרה pavilion dv2500t (מבוסס אינטל) עם צ'יפ גראפי של NVIDIA 8400M 2. מי שלא מוותר ודופק מספיק חזק על השולחן, ומאמין בכל ליבו שהצדק איתו ומוכן ללכת עם זה עד הסוף, מנצח (טוב, לא תמיד זה ככה, אבל לי זה עבד. מה שבטוח שהגישה ההפוכה גם עו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה על העזרה פה... אז אני מתקין את הווינדוס זה בא עם ויסטה יש משהו שאני צריך לדעת?? זה מחשב נייד ראשון..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: תקציב : 4000 . שימושים : עריכת וידאו ותמונות בתוכנות כמו : Sony vegas Adobe after effects Photoshop ועוד כמה שאני לא זוכר ודפדפן קצת לגלוש באינטרנט ואולי משחק או 2 גג כי יש לי xbox ואני משחק בו כביכול. הערות : אני רכשתי elgato hd להקליט משחקים בfull hd מהxbox למחשב ואני עכשיו רוצה לרכוש מחשב חדש כולל הכל מארז והכל ssd וכל זה לא צריך וינדוס חוקי.. ואני שאלתי בכל מיני פורומים וכל מיני אנשים וקיבלתי תשובות שונות לגבי מפרטים ... עכשיו המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי שיש כרטיסי מסך מיוחדים לעריכה וכל מיני והמליץ לי לשאול פה כי פה בטמת מבינים ויביאו לי מה שטוב לי.. הבנתי שאני צריך 8gb זכרון I5 או I7 מעבד 500W ספק Ssd 120gb אבל סוג שמות וכל השאר כמו כרטיס מסך מארז לוח …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה מגנט ללכלוך וזה צבע שחור אז הכל נראה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm לבין HP : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=522856 שימוש למחשב - צפיה בסרטים ומשחקים תודה רבה, אורן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2800 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח (כמובן שאפשר להתגמש לכיוון ה-700 ש"ח אם יש צורך). אשתדל לפרט על תכונות המחשב עד כמה שאפשר באמצעות ההודעה הראשית בפורום זה בנושא המלצות לניידים אך אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן את ההודעה הראשונה. * מטרות המחשב - עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 4 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 1…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אימי החליטה שהיא צריכה מחשב משלה בבית, עקב התנתקותינו מהוט. היא עובדת עם פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטר וכו'. הנייד יהיה בבית רוב הזמן, ולכן המשקל לא חשוב וכך גם זמן הסוללה. רצוי מסך 15"+\- ושיריץ את התוכנות הרשומות המוזכרות למעלה ללא בעיה. אם יפעלו במחשב סרטים בהבחנה גבוהה\משחקים לא כבדים- מה טוב(יכול להתחבר לTV מדי פעם). מערכת הפעלה מובנית- עדיף שלא תהיה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. אשמח אם תענו במהרה- המחשב הולך להקנות השבוע, ככל הנראה. תודה, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. יש לי כרגע P4 2.8E 800FSB Gigabyte 8IPE1000G rev.4 1GB Twinmos DDR 400Mhz 512*2 Zalman 9500CNPS enermax noisetaker 370W כמה המחשב הזה שווה לדעתכם??!?!!? אשמח אם תענו על זה. תודה. XFX 7800GS 256MB 256bit W.D 160GB sataII 8MB beffer W.D 40GB 2Mb buffer Genery BOX אני מוכר את המחשב הזה. כרגע יש לי בסביבות ה4000,5000 ש"ח. אני רוצה להוסיף את הכסף שאני ימכור את המחשב. המחשב הזה למכירה ד"א. שאלה נוספת: בכמה אתם חושבים שכדאי לי להעמיד תמחשב למכירה...??? כי ברור שיש שם רכיבים ששווים הרבה... הספק, הכרטיס מסך, הקירור למעבד, מעבד+לוח אם והארד דיסק טוב 160GB. עריכה: לגבי ציוד הקפי. אני מעדיף לשמור את המסך העכבר והמקלדת לעצמי. רמקולים אין לי. ככה שלא להכליל צי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, ועוד כמה משחקים כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כל כך הרעש אבל שלא יהיה כמו גנרטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה מחשב מספיק טוב למשחקים ובכללי איך הוא ? יש עליו ביקורות טובות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי נאמנה לתוכנות הבאות: 3d max, after effects, avid/prmier pro התקציב נא בין 8K ל-10K (כשאיפה שאפשר לחסוך זה תמיד מבורך) וכולל מסך 24". חשובה לי מאוד היכולת לעבוד עם מספר רב של פוליגונים, היכולת לעבוד עם וידיאו בזמן אמת וכמובן זמני רנדור קצרים. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום E8400 עם כרטיס מסך HD6950. אני רוצה להיות מסוגל לשחק את המשחק על ULTRA SETTINGS ההתלבטות שלי היא AMD או אינטל האם מספיק להחליף את המעבד והלוח ל : מעבד - AMD 970 Phenom II X4 לוח אם - GA-970A-UD3 או לשדרג בעלות יקרה יותר של כ 500 שקל ל : מעבד i5-2500K INTEL לוח אם - GA-Z68X-UD3H-B3 גם ככה הכרטיס מסך עושה את רוב העבודה , לא ?! בנוסף 2 שאלות : 1. אילו זכרונות מומלץ לקנות ? 2. איזה ספק ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדים, סרטי HD וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים החדשים ביותר בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? כרגע 20אינצ'(1680x1050) אך ייתכן קנייה של מסך גדול יותר בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, בחרתי מעבד I5 2500K 5. עד כמה חשוב…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש רעיונות מה כדי להוסיף למערכת הזאת ,כדי להפעיל משחקים יותר טוב???? זוהי המערכת,מה כדי להוסיף?? פנטיום 600mhz 128 sdrm 133mhz (riva tnt model 64( לוח אם אין לי מושג אבל תומך בagp x2 אז אפשר להוסיף geforce 4 mx 440 למשל....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם רציתי לדעת בכמה למכור את המחשב שלי... אז ככה.. AMD XP 2500 MOBILE @ 3600 + EPOX 8RDA3+ REV3 Geil 512MB pc2700 40GBHDD MAXTOR GF2 TI X52 CDROM LG FLATRON 17" 795 FT PLUS עכבר אופטי + מקלדת מארז COMPUCASE 61a9 HEC 300W קירור Vantec Aeroflow + 2X120MM(Vantec) in case הכל במצב תקין מעבד עם עוד חצי שנה אחריות לוח עם עוד שנתיים וחצי ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב מביני ענין השאלה הבנאלית עם תוספת אנא הרכיבו לי מחשב איכותי למשחקים (לא גיימר רציני אבל לא עגלה) כולל כרטיס לערכית וידאו (אפשרות לשילוב בכרטיס מסך אם יש אחד כזה טוב) כמובן כולל מסך באיזור ה 1300$ תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: לוח אם: סולטק מעבד:איטל מקורי 866 זיכרון: 256 sdram כרטיס מסך:ריוה טי אן טי 2 32 מגה דיסק קשיח: 30 gb אני מעוניין לעשות שדרוג למחשב הזה: מעבד 1245- AMD athlon XP 2400 + fan - לוח אם - 495-Gigabyte GA-7VAX KT 400 זכרון - 549- SAMSUNG/Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz כרטיס מסך -1180- ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM כונן קשיח - 691 - WD 80GB 7200RPM 8MB special version המחיר הכולל של החלקים הוא 4160 אז יש לי כמה שאלות והם: 1.האם החלקים ששמתי טובים ושווים את המחיר? 2.כמה אני אמור לקבל על החלקים הישנים? 3.המחיר של amd 2400 ו-intel 2400 הוא בדיוק אותו דבר אז מה כדי לי יותר amd או intel. ??? בתודה רבה רבה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי מחשב ורציתי שתגידו לי אם הוא טוב או לא ...אם יש מה להוסיף או להוריד ... ובכן הנה ההצעה : CPU: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[702 nis] Motherboards for AMD: Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN,5.1 Sound,USB 2.0)[484.98 nis] Memory: DDR-RAM 512MB 2700 OEM Memory[394.35 nis] CPU Colling: Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler76[76.78 nis] Hard Disc: Wester Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[563.48 nis] Video Card: ATA Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card[1,180.27nis] case: Chieftec Dragon DA-01BD Black Fukk Tower(P/S not included)[487.08 nis] Power Supplie: ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV[122.41 nis] אז מה אתם חושבים צריך לשנות משהו לה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-