עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by massinvallus,

אשמח לעזרה...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:4300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF4 ,evolve • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):יש לשים לב שלא מובן מאליו שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. מערכת הפעלה חוקית עולה כמה מאות שקלים. שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • אם כן, לאילו רכיבים?:מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת האם המפרט מחשב הנ"ל שווה בהתאם למחיר... אם יש עוד פרטים שלא סיפקתי, רק תגידו... תודה ויום טוב. סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM זיכרון מטמון cache: 8 MB חיבור ד.קשיח: S.ATA גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB

4. Started by Electrolite,

ברצוני לרכוש מחשב חדש והתקציב שלי עומד על מקסימום של 7000 ש''ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים והתקציב הגבוה הוא בשביל שהמחשב יהיה בעל-ערך גם לטווח הארוך יחסית, כלומר יש צורך גם בבסיס טוב לשדרוגים בעתיד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בין 4000 ל4500 (ללא חריגה מ4500). למזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המשחקים החדשים ביותר שיש בשוק כיום. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך בציוד הקפי כלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בכונן דיסקטים, עדיפות לשני צורבים. (פטיש אישי שלי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. AMD או INTEL או אנווידיה..…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, לחבר שלי יש מעבד הוא רוצה לבנות סביבו מעבד Intel® Core™2 Extreme Processor QX9770 אני מצרף את המפרט שהוא בנה ותגידו דעתכם עליו, או שתתנו אחד אחר שטוב יותר לדעתכם. התקציב הוא מקסימום מקסימום 2200 ש"ח. הוא מתכנן לשמור אפשרות בהמשך להוסיף כרטיס זיכרון ולהפוך את זה למחשב משחקים. המעבד כבר קיים אצלו ואין להחליפו. תודה רבה זה המפרט שהוא בנה Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-EP45-UD3LR Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪518 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=629 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Hitachi…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by IceScream,

היי, אני סטודנט למדעי המחשב שמלבד תיכנות יש לו שימושים נוספים במחשב כגון תוכנות עריכה שונות של Adobi וכו'. בכל מקרה לאט לאט צמצמתי את החיפוש, אני מעוניין בסדרה Latitude של Dell ובגודל מסך של 14". חובה מבחינתי שהמחשב יכלול: 256GB של SSD, כך שכרגע צמצמתי את החיפוש ל-2 מחשבים: 1. זה היקר יותר, המעבד שלו יותר חזק אבל אני לא יודע עד כמה זה חשוב ומשנה לדרישות שלי.. חוץ מזה שלפי מה שהבנתי לפעמים עדיף מעבד פחות חזק כדי לחסוך בזמן סוללה. http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e7440-lt-rd33-7447-%D7%93%D7%9C 2. זה השני, אני נוטה לקחת אותו בשל ההפרש במחיר, ורק מחכה לאישור שלכם שהכל טוב. http://www.megabuy.co.il/Pro…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בזמן האחרון קצת מתחילה להמאס עלי העובדה שאני חוזר מאוחר מדי הביתה, ועצבני כי נגמר לי היום כי אין לי יותר מדי זמן חוץ מלהתקלח, לאכול, ללכת לישון ולקום למחרת ב-5:30 בבוקר. הקיצר אני מבזבז בערך 3 שעות+ ביום על נסיעות שבד"כ מתבצעות באוטובוסים. עכשיו חשבתי על כמה אפשרויות לניצול טוב יותר של הזמן מלבד להרדם לצלילי מוסיקה מה- Mp3 בנסיעות. זה כבר מתחיל להמאס. אז חשבתי על מחשב נייד קטן(מבחינת מימדים), שעליו אני אוכל להפעיל מגוון של תוכנות, כמו - שפות תכנות למינהן (Python,C,C#(Visual Studio), אינטרנט אלחוטי שאולי יהיו אפילו של חברה סלולרית כדי שהוא יהיה פעיל כל הזמן, וגם שיהיה מספיק טוב לסרטים מדי פעם. חשבתי גם על משהו בסגנון Iphone עם אינטרנט קבוע, אבל גם מסובך להשיג אחד ולפרוץ או…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by CROTEX,

שלום לכם אנשים!!!! אני חדש כאן ואני עומד לרכוש מחשב חדש התקציב הוא באזור ה 4500 שקל {ללא מסך} המחשב הזה אמור להיות מחשב הקלטות באולפן איך נראית לכם ההצעה הבאה: מעבד: INTEL P IV 3.0GHZ 512KB HT FSB 800 לוח אם INTEL BONNANZA [i875P]+?SB+?LAN +S-ATA זיכרון פנימי MICRON DDR 512MB 400MHZ PC3200 X2 כונן 1.44 MITSUMI כרטיס מסך ATI RADEON 9200SE DDR 128MB[X8]+TV+DV צורב MITSUMI COMBO CD-RW+DVD 52X24X52X16 דיסק קשיח WD 160GB 7200RPM 8MB כמו כן אם מישהו יהיה כאן נחמד ויעזור לי להרכיב מחשב דומה או שעולה על זה של AMD אני אודה לו מאד

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Vile,

קבלו מפרט של המחשב הנייד שהזמנתי Area-51® m15x Display: 15.4" WideXGA+ 1440 x 900 LCD (720p) with Clearview Technology System Lighting: Alienware® AlienFX® System Lighting - Aqua Video/Graphics Card: 512MB NVIDIA® GeForce® 8800M GTX Processor: Intel® Core 2 Duo T7700 2.4GHz (4MB Cache 800MHz FSB) Memory: 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB Turbo Cache Memory: Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed Operating System (Office software not included): Windows Vista® Home Premium Notebook Tuners and Remotes: Without Media Center Remote Control or TV Tuner System Drive: 200GB 7200RPM (16MB Cache) Optical Drives : 8x Du…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תראו החלטתי לשדרג את המחשב הישן שלי למשהו יותר טוב כמו מפנטיום 3 ל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 690.45 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 598.14 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 389.9 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1369.29 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 353.4 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 177.65 ] 1 Subtotal : ¤ 3578.83 Discount : ¤ -0 Delivery Mode : NO DE…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום!אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל,עולה לי 7000 שח מה דעתכם? מעבד INTEL DUAL CORE2 2.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA965P S4 דיסק קשיח SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB זיכרון TWINMOS 1024M X2=2048 צורב LG GSA H22N X16 כרטיס מסך ATI RADEOM X1950XT 256MB מסך LG L1932TG 4ms מארז RAIDMAX SAGITA מאורר FSP 350W מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS T100 רמקולים LOGITECH X350 ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W אל פסק GAMETRONIC I-COMPACT 700VA LINE INTERACTIVE אני צריך את חוות דעתכם על המפרט ואם יש אז גם הצעות מחיר תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by oOtalOo,

תקציב: 4500 ש"ח כולל מסך וכרטיס רשת אלחוטי. הנטייה לחסוך. המחשב הוא למטרת גיימינג כבד (bf4). אין כוונה ל-OC. ואין חשיבות מאוד גדולה לשקט. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1071 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪435 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDM…

14. Started by bhaim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח (לא לקפוץ,פרטים למטה בהמשך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, batalfild4, crysis… -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך סמסונג SyncMaster T220 1680x1050 אין כוונה להחליף מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Roie885,

שלום לכולם, יש לי מחשב שהייתי מעוניין קצת לשדרג אותו. אני מתלבט בין שדרוג, או קניית מחדש חדש. אשמח אם תעזרו לי להחליט *המחשב לא משמש לגיימינג. מערכת ההפעלה: Windows XP 32bit - לכן נמאס לי מה-XP ואני מעוניין לפרמט ל-WIN7, בגלל זה בא הרצון גם להשתדרג קצת. מעבד: intel core i5 2400, 3.10Ghz לוח אם: Intel Corporation DH67BL זיכרון: סטיק אחד של DDR3 4GB מסך: NVIDIA GetForce GT 430 אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Moon-Mage,

שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by elad100,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לנייד לסטודנט לניהול עסקים. הוא ישמש לתוכנות אופיס וגלישה, צריך שיהיה לי מהיר בדברים האלה. שיגיע עם ווינדוס 10. מבחינת גודל/משקל/סוללה, אין לי מושג, מעולם לא היה לי נייד. תמליצו לי על מה שנראה לכם. מוכן להוציא 2,000. אבל אם אפשר לחסוך יהיה עדיף. מה אתם אומרים על המחשב הזה: https://www.groo.co.il/deal/hp-laptop/1035426/ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך עריכת וידאויים בפרימייר ועבודה עם התוכנות פלאש ופוטושופ. נתקלתי במחשב הנייד הבא- Lenovo Flex 2 15 - הוא מגיע עם 8GB זכרון עם אופציה להרחבה עד 16GB, מעבד Intel Core i7, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 840M‏. המפרט המלא נמצא בלינק הבא: http://www.winprice.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=59426629&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? יכול להתאים לדרישות שלי? (עולה 4159 ש"ח) * מטרות המחשב: אנימציה קלסית(פלאש\טיויפיינט), עריכת וידאו בפרימייר. איור דיגיטלי (פוטושופ). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nadav_83,

שלום! אני רוצה מחשב שיוכל להריץ תוכנות כבדות כמו MATLAB, סרטי HD, והכי חשוב - שיוכל לעבוד שבוע ויותר ברצף עם אימיול ברקע (ועדיין לזוז). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכם. כמו שראיתם בנושא אני מעוניין במחשב Dell Vostro 3460 i5 3210 GT360 יש קצת לבטים..כי אני פוחד "להדפק" כי אני שם פה את כל כספי מה אתם אומרים על המחשב הזה...או בכלל על הסדרה למי שיש או התנסה איתה כמו כן זה השימושים שלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -14(יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by creek1,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by danny1000,

שלום, אני מתחיל ללמוד (בטכניון, אם זה משנה) בקרוב ואשמח להמלצה. 1. מה התקציב המירבי? 3500, חריגה עד 3800 . 2. מה שימושי המחשב ? לצרכי התואר בעיקר, רשתות חברתיות וסרטים פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שום דבר מעבר למחשב נייד סטנדרטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר, ברמה שלא יפריע בהרצאות מן הסתם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה. 8. האם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. המחשב מיועד להיות מחשב מרכזי, שימושים רגילים פחות או יותר, קצת משחקים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי. יש לי מחשב dell inspirion 5000, עם מעבד i7 ו8GB ראם. אני מתכוון למכור אותו ולהביא מחשב חדש. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט; לפעמים אצטרך להשתמש במאטלב. הרבה אינטרנט ואופיס. צפייה בסרטים באיכות גבוהה. לא מתכוון לשחק בשום משחק מעבר לסוליטר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 - 15.6 אינטש. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.