ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
אופציה ראשונה - אופציה מספר 2 - מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1430 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 - משתתף בבלאק פריידי כמות: 1 - מחיר: ₪ 69 לוחות אם: MSI Z370 TOMAHAWK כמות: 1 - מחיר: ₪ 724 זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 - משתתף בבלאק פריידי כמות: 1 - מחיר: ₪ 693 מארזים: Fractal Design Focus Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 ספקי כוח: Corsair RM750x 750W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 527 דיסקים SSD: Samsung SSD 250G 960 EVO NVMe M.2…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד לקצת משחקים וקידוד וידאו אך ישרת מחלקה בשיתוף הקבצים שעליו, אולי גם STREAMING VIDEO ממנו לתחנות, הוא יהווה גם מבחינתי שרת גיבוי לחומר שיושב בשרתים הראשיים. בקיצור אני יודע שהוא מעל ומעבר לצרכים אבל כקניה של החומרה הספציפית יש לכם הערות או לשנות ואם כן למה. ד"א הסיכוי שאני אמהיר (OC) את המחשב דיי קלוש אבל קיים. המחיר הוא בערך 10,000 ואפשר תמיד לרדת ההתלבטות הגדולה שלי היא תושבת המעבד 754 או ה9? רק חבל שאין לוחות אם תומכים PCI-E לכרטיסי מסך. יש רעיונות גם לגבי זה? אני קונה את המחשב כבר השבוע אז אין לי מה לחכות ללוחות עתידיים. המפרט (המחירים אחרי הסימן מינוס - בכול רכיב) Athlon 64 3400+ (S-754)- 1330 לוח אם ?AMD? MSI K8N Neo Platinum (s754)- 770 זכרונו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב חדש, ובגלל שהרבה זמן לא התעסקתי בזה אין לי מושג מי נגד מי... אני מוכן להקציב 3000 שקל לעיניין, המפרט אמור לכלול 8800GT 512MB, שהבנתי מהדיבור שלכם שהוא הכי טוב בסביבת סכום שלו 4 ג'יגה זכרון ולוח + מעבד, וכאן בעצם השאלה, האם ה CORE 2 DUO מהיר יותר מהמעבדים AM2 של AMD ? כי לפי בדיקה זריזה שעשיתי מחשב מבוסס INTEL יצא בערך 250~ שקל יקר יותר מאחד מבוסס AMD, ככה שאם הוא מהיר יותר אז ללא ספק נלך עליו... עשיתי גם בדיקה מהירה באתר פנדה וראיתי שאין יותר מידיי בעיה לעמוד בתקציב... כמו שאמרתי המפרט הוא לגיימינג, אבל בגלל שאני חולה אוברקלוק אבקש לוח וזכרונות שיעמדו במשימה... אודה לתגובה מהירה מכוון שאני רוצה ללכת ולהביא לו את זה כבר מחר... תודה מראש, ב…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התקציב הוא באזור ה-5000. הדרישה היא ניידות, אבל בלי להרגיש את הביצועים כבדים עלי. בעיקרון זה מחליף Vostro 1220 שהתקלקל, ומוחלף במסגרת אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1220.htm אפשרי לקחת שוב 1220. מאוד אהבתי את הנייד (אני שוקל לקחת הפעם באדום), אבל היו לו לא מעט בעיות אמינות. הוא לא מרגיש "מחוזק", המסך לחיץ וההנדסת אנוש לא להיט. (בעיה שמעניין אותי אם עוד אנשים בעולם נתקלים בה היא שכשהצג סגור, המקלדת נגעה במסך, ויצרה כתמים על המסך שאי אפשר היה להוריד בקלות. אפשר לשים חתיכת בד בין המקלדת למסך, אבל מעניין אם זה בעיה בדגם בגלל תכנון לקוי, או בעיה במחשב שהיה אצלי - כי משהו שם לא היה מורכב טוב או תקין). אפשרות אחרת שאני שוקל היא לעלות ל-Vostro 1320, ו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: חבר טוב שלי מהנדס באינטל קיבל את המעבד במתנה..אל תשאלו איך ולמה. הוא רוצה להתאים למפלצת הזאת לוח אם, זיכרון, כונן קשיח מארז וספק. הוא לא צריך חלקי פריפריה כמו עכבר מקלדת. יש לו מסך שהביא מארה"ב לפני חודש "24 EIZO. בגדול הוא לא מעונין ב-OC (אולי משהו קליל כי הוא "שמע" על זה..). תוכנות גרפיות כגון REVIT,PRO FLASH ועריכת REAL TIME. הדרישה העיקרית והחשובה שהוא יכול להריץ ללא כל בעיה סרטי FULL HD חלק ללא כל תקיעות וקירטועים..הבן-אדם הביא כמות של סרטים לא יאומן..ואם צריך הגדלת תקציב אין לו בעיה, אבל זה תנאי הכרחי. שימו לב שהתקציב הוא ללא מעבד, כלומר ללוח, זכרונות כוננים קשיחים ומארז וספק. בשום מקרה הוא לא מוכן כרטיסי ATI והוא מעוניין רק ב-NVIDIA. חובה יציאת קול דיגיטלית…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=745658 מחשב נייד HP Compaq 610 VC266EA נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core 2 Duo דגם מעבד T5870 נפח זכרון(RAM) (MB) 2048 MB סוג הזכרון DDR2 דיסק קשיח (GB) 320 GB מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM בבאג הציעו עליו 3080 ש"ח. היעוד שלו זה מחשב ללימודים, אינטרנט , אופיס, תכנות בשפות שונות(דורש אקליפס ואפאצ'י), וגם איזה סרט פה ושם. כפול ליבה כבר טוב, 7200RPM זה אחלה. השאלה אם מישהו התנסה איתו? קצת מבאס אותי שהמסך שלו מבריק, המחשב טיפה גדול ומסורבל לסחוב אותו בתיק אני מניח. אבל הטווח הוא עד 3000 ש"ח.... :\ מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נקנה בנוב 11. (עלה לי 10 אלף שקל) המפרט : לוח אם : asrock extreme4 gen 3 מעבד : i5 2500k כרטיסי מסך : gigabyte geforce 570gtx sli X2 קירור למעבד : noctua NH-U14S מארז : NZXT Source 210 Elite USB3 Black שחור זיכרון : Corsair 16GB Kit DDR3 1600Mhz CL8 GT+AirFlow 2 ספק כח: antec 900w HCG-900 כונן קשיח : wd black caviar 1TB במארז מחוברים 5 מאווררים גדולים (לא כולל קירור למעבד כמובן) זהו , בכמה אני יכול למכור אותו??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אחרי 8 שנים המחשב שלי מתחיל להתפורר... אשמח שתתנו לי הצעה למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - FIFA 15 ו-GTA5 כשיחליטו לשחרר אותו ל-PC... סרטים - 1080p ומעלה. VMים - 2 מכונות במקביל. פה ושם תכנות בסביבות VisualStudio או Eclipse. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 24 אינץ', רזולוציה טבעית 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי שתי הצעות למחשב למשחקים , איזו עדיפה בעינכם ? הצעה ראשונה לוח אם - g41tm-e43 hdmi מעבד - אינטל - ghz 4mb core 2 quad q8300 זכרון - value geil 4gb ddr2 800mhz כ.מסך - nvidia geforce 220gt 1g-3 hdmi דיסק קשיח - 500gb sata2 32mb c.g wd ספק - cmss-5 ht 500w seasonic מארז שחור קדמי ללא ספק - ezcool צורב - sata lg dvdx22 dl gh22ns הצעה שניה מעבד AMD Athlon II X4 620 Box לוח אם Asus M4N78 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק HEC 66RC ספק כח - seasonic ss-500et 500w ההבדל בין שני…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם עקב כך שאני לא מעודכן כל כך בחומרה החדישה. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא כ-3500~ ש"ח עם יש אפשרות לחריגה קלה אבל לא יותר מדיי. אבקש מפרט רק מ-IQPC, כי אני גר באשדוד ועשיתי שם רכישות בעבר ומרוצה. אני מחפש מארז MATX מה שיש לי עכשיו זה זה http://www.k5.dion.ne.jp/~ina-pyon/LOVELOG_IMG/DSC02262.JPG אני רוצה משהו דומה,אני חושב על המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3753 מה אתם אומרים? בנוסף, אחרי 10 שנים כמעט שאני עם ATI, אני הפעם רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, מכל מיני סיבות שאין טעם לפרט. עוד משהו - האם יש אפשרות לדחוף איזה כרטיס טלויזיה שתומך בHD, או לחלופין איזה כרטיס AIO..? הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה HD4850, אז אני רוצה משהו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הערה :המחיר משוער וזאת משום שלא מצאתי את הלוח שבו אני מעוניין ואני גם לא סגור על פיתרון הקירור למעבד . המפרט מיועד להמהרה אולם אני לא מעוניין לשלם תוספת משמעותית עבור חלקים יקרים שיתנו לי שיפור זניח בביצועים. שקט חשוב מאוד , ואני מוכן לשים עד 500 ¤ עבור קירור שהוא פסיבי\מים , אולם כזה ,שיאפשר המהרה בעזרת מאורר 120 מילימטר שקט ואיכותי שינכנס באופן אוטומטי לפעולה כאשר החום עולה . EP43-DS3R: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672 ¤ 2x2GB OCZ Vista----ddr2 ---900 ---שימו לב מדובר ב-2 סטים ,כלומר 8gb בסך הכל ש"ח 1390 ¤- Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz 804 ¤ 1TB 7200 RPM, 32MB---hd ש"ח Teac/SONY---flofy 1.4 -- ¤ 40 External BURNER USB 2.0 GSA-E6…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לאישתי מחשב לעבודה (אופיס) ואולי ללימודים, גם אופיס, עם דגש על זמן סוללה, משקל נמוך ואחריות טובה. היא נורא נדלקה על רעיון הלפטופים שהציר מאפשר 360 מעלות ובהתאם מצב טאבלט, לי זה נראה גימיק טיפשי ולא יעיל. טאבלטים בדרך כלל שוקלים כמה מאות גרמים ומשקלים של 1.2 עד 1.8 ק״ג לא נראים לא פרקטיים, מעבר לזה שכל הסיפור נראה מאד שברירי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים מאד, עריכת תמונה קלילה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5״ עד 14״. מטעמי משקל. * רזולוציית המסך? FHD עדיף כעיקרון, מעל רק אם זה לא עולה בזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, היא רוצה נייד שיכול לשמש כטאבלט, מסך מגע עם ציר מסתובב, אני לא משוכנע אם ללכת ע…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך למצוא מחשב בעל המאפיינים הבאים בתקציב של 9000 +/- גודל מסך 14 מעבד דותן 740/750 זכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך X600 דיסק קשיח 40-80 כונן DVD אפשר למצוא משהו כזה בתקציב של 9000?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישה היא שיריץ משחקים בלי לקרטע , הורדות סרטים וכו'. המחשב כנראה ישמש את הילד ב 3 השנים הקרובות. אם ניתן לדחוס לתקציב גם רמקולים סבירים אז אם תוכלו להמליץ על מסך סביר עד 1K אז :xyxthumbs: יש לציין שהקנייה תתבצע עוד חודש בערך, האם צפויים ירידות מחירים ? תודה לעונים נ.ב: אם אפשר אז מפרטים מחנויות באזור הצפון
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב טוב וחזק בתקציב של עד 4 אלף שח. מעדיף שהמערכת תיהיה מבוססת על מעבד של אינטל! אני גר באשדוד ומעדיף חנויות באזור שלי או באזור מרכז. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945P-G 680 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB 380 ¤ 1 Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E 1970 ¤ 1 LG GSA-4167B BLACK BULK 260 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 230 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 מסך LG L1750HQ 8 MS 1820 ש"ח סה"כ מחיר סופי: ¤ 8036.9במזומן. התייעצות אחרונה לפני שאני קונה. את הציוד ההקפי אני קונה ממקום אחר.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1265 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 627 מארזים: Antec P101 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 כונני SSD: Corsair SSD 480GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 313 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 219 כרטיסי מסך: …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , התראד נועד על מנת לתת לכול משתמשי הפורום אפשרות להציג וליראות את הניידים של החברים. כמה בקשות : שהתמונה תהייה בגודל סביר , וברורה. בבקשה בלי תגובות של ''כמה עלה ? , מאיפה הבאת ומזה הרקע הזה?'' שמרו על הגלריה נקייה כמו כן אבקש לא להפציץ ב8 תמונות , שניים שלוש מספיק.. אנא ציינו את הדגם של הנייד , ומה יש בו. שמרו על התראד יפה , ככה שיהיה כייף להיות בגלריה (ואולי היא גם תזכה לסטיקי ) אז הנה שלי: ASUS EEE PC יש עליו XP , 12 ג'יגה , ומסך מגע.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב בעצם השאלה היא הכותרת.. אם אפשר להחליף אז האם זה בכל המחשבים? או איך אפשר לדעת באיזה אפשר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה השבוע מצלמה ועיקר הצילומים יהיו ב4K. עדיין לא יצא לי לערוך קבצים כאלו, אבל במחשב הנוכחי גם קבצי 1080P לא לגמרי עוברים חלק. אז השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות מחשב חדש או שמה שיש לי יספיק. זה המפרט של המחשב: Manufacturer Product SerialNumber Version Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97-HD3 To be filled by O.E.M. x.x 16GB RAM Intelcore i7 4970 cpu 3.60 ghz אני לא מבין גדול בלוחות אם וכדומה, אז רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי יספיק לי או לא, והאם ניתן לשדרג אותו או שאני אהיה חייב לקנות מחשב חדש. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-