עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eboman1,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם כדי לדעת כמה שווה המחשב שלי, רוצה למכור אותו לאחר מעבר לHTPC. מארז: Gigabyte Poseidon ספק: EZCOOL 420W מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 (עובד עם אוברקלוק קבוע ויציב על 3200.0 MHz (8.0 x 400.0 MHz)) קירור: ARCTIC Freezer 7 Pro לוח: GIGABYTE P35-DS3P זכרון: 2X2GB OCZ OCZ2RPR10662G 2GB DIMM DDR2 PC2-8500U כרטיס מסך: ATI Radeon HD 2400 PRO הרד דיסק: WD2500AAJB 250GB צורב: LG DUAL LAYER X 12 או 16 תודה, דור

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by rani1986,

שבוע טוב לכולם חשוב להקדים שלעולם לא היה לי מחשב נייד אני בור ועם הארץ בנושא לכן אזדקק לעזרתכם חשיבות עליונה למחשב מהיר אין צורך בנפח גבוה כל כך בקשיח. גם בניידים יש כונני SSD? אם כן אז רצוי שיהיה לביצועים מיטבים * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר, משחקים ממש בקטנה למשל להריץ בכבוד PES 13 * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? הבנתי ש3 קילו זה הסטנדנט אבל המשקל פחות מטריד אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיהיה זמן ארוך אבל מוכן להתפשר על ביצועים מהירים וטובים במקום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blu…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shay360,

שלום, אחרי הרבה התלבטויות בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה DELL XPS l502x. מעיון קצר במדריך משתמש שהגיע עם המחשב שמתי לב להפתעתי שיש אפשרות לדחוף למחשב כרטיס SIM (אני מניח לצורך גלישה סלולרית). הכרטיס נכנס בהצלחה אבל משום מה אני לא מזהה שום אופציה להתחברות לאינטרנט באמצעותו.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, חובה מעבד C2D. העדפה ל LENOVO או DELL מסך 15.4 או 15.6 אינצ'. ראיתי כאלה של לנובו אבל עם כ"מ של אינטל (4500), אני מעוניין בכרטיסים יותר חזקים דוגמת NVIDIA 9300 או ATI (לא יודע מה באותה רמה...). תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by frogman,

שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם אחרי שקראתי קצת על כל רכיבי החומרה השונים, ניסיתי להרכיב בעצמי מחשב שיתאים לצרכים שלי .. צירפתי שאלון ובהמשך את המחשב שהרכבתי.. אשמח לחוות דעתכם עליו, ואם צריך / מומלץ לשדרג רכיב מסוים.... ובכללי האם הוא יעמוד בדרישות שלי .. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בעלויות תמורות הבדלי ביצועים מינימלים... למה לא ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. מחשב שאוכל הלריץ עליון אפטר אפקטס, פרימייר, סוני וגאס, פוטושופ, בצורה נורמלית .. בקשר למשחקים, לא גיימר רציני אבל ההיתי רוצה שיריץ לי בט…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, Crysis, משחקים כבדים בעיקרון. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם פיטרים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי 1100 ש"ח ואין לי אפשרות לחרוג מהתקציב מסך לא צריך צריך מעבד,לוח אם,זיכרון,כ. מסך שמסוגל להריץ משחקים באופן בסיסי כמו GTA SA, מארז בסיסי וזהו. המחשב לא מיועד לפעולות מיוחדות חוץ מגלישה ברשת ומשחקים בסגנון GTA SA. אני מעוניין במחשב AMD אבל אני לא יודע אם Sempron יהיה טוב עבורי. זאת סקיצה לגבי הבקשות שלי: Sempron 3100+ (s754 ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E, VGA DDR II 800Mhz 1GB TransCend RJA-70 MIDI Beige אני רוצה להזמין את חלקי המחשב מחברת KSP www.ksp.co.il תודה ויום טוב

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. נלחץ לי פעמיים, ויש דאבל בפוסטים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yossi6,

שלום לכל חברים הפורום, אני זקוק למפרט מחשב חדש שאמור להריץ תוכנות כבדות ביניהם תוכנות גרפיקה, וידיאו והקלטות. Photoshop, After Effects ו-Cubase. צפייה בסרטי Full HD וגלישה באינטרנט. אין לי צורך כלל במשחקים. אני לא יעשה OC. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח אבל ניתן להגיע גם ל 4,000 ש"ח אם יש צורך בכך. זהו הבסיס למפרט המחשב, אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. מעבד: Intel I7 Quad Core 2600 3.4Ghz 6MB לוח אם: Gigabyte Z68 (מבקש המלצה לדגם בסדרה או אחר) דיסק קשיח: 2,000GB Sata 3 של WD זיכרון: Kingston 4GB DDR3 x 2 -מה ההבדל בין 1330 ל 1600? ואיזה כדאי לרכוש? כרטיס מסך: האם יש לי צורך בכרטיס מסך לשימושים שציינתי? אם כן, מעדיף כרטיס מסך איכותי עם כניסות לשני מסכים + HDMI מבקש המלצה למא…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת וירטואליזציה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). GNS3, vmware oracle box. לא משהו כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars2 GTA5... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם. נראה לי ש1920 על 1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אודה מאוד למפרט איכותי עבור מחשב שישמש לעריכת ווידיאו מקצועית על CS6, עבודת אפטר ומעט גרפיקה ותלת בתוכנות אחרות (דוגמת ריינו ומאיה). המקומות בהם אני מבולבל במיוחד הם לוח האם (הבנתי שאין משמעות יתרה להשקעה כלכלית בו), והכרטיס הגרפי (לא הצלחתי למצוא את הכרטיס הטוב ביותר עבור המחיר) כמו כן, אני לא בטוח לגבי ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים, ואיזה מעבד הוא העדיף עבורי. האם אפשר בעתיד לשדרג את המעבד? אני מכוון ל32g של RAM. באופן כללי, אני מעוניין שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, ולא יגרום לי להמתין שנים בעבור רינדורים וביצועים גרפיים. נמאס לי מזה השאר בטבלה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להישאר סביב ה-7K ב) במיד…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Nevo,

[move]מחשב עצבני ב14,000[/move] אני רוצה מחשב עם מעבד של AMD טוב כרטיס קול טוב שאני יכול לחבר איזה 6 רמקולים טובים ... כרטיס מסך טוב שאני יוכל לשחק משחקים חדשים בשקט. זיכרון 2 של 512.. ( אם זה זול וטוב אז 3) מארז פצצה אני רוצה עצבני (חשוב) רמקולים טובים... עכבר לא אלחוטי מקלדת אלחוטית מסך "19" אם אפשר של סמסונג... ועוד כמה דברים שאפשר להוסיף תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by asafmarmur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים (לא חשבתי על משחקים ספציפיים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "24/"23 (למרות שכרגע זה "19 אבל אקנה מסך בעתיד הקרוב). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עד כמה שניתן). 3. האם…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלומלום לכולם! אחותי קנתה לי מחשב נייד בארה"ב, היא גרה שם. עכשיו, ההורים שלי נוסעים לבקר אותה עוד מעט, והרעיון הוא שהם יביאו לי משם את המחשב. האם יכולים לעשות להם בעיות במכס בחזרה לארץ? יש למישהו איזה טיפ? כי הבנתי שהרבה אנשים עושים דברים כאלה. אגב, למי שרוצה לראות איזה מפרט: 530 דולר!!! פשוט מציאה! HP PAVILION 6406 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8431734&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050028&id=1182557418610

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז ככה אני בן 18 ואני אוטוטו מתגייס לצבא עניין של חודשיים וחצי, אני הולך לשרת במקום שכרגע את שמו אני לא יכול לציין אך בלי קשר לכך אני צריך את עזרתכם בבקשה (רבה רבה) יש לי מחשב שקניתי לפני שנה אחרי קיץ מפרך של עבודה במפעל דגים כמובן הוספתי בו דברים כמו כרטיס קול מתקדם צורב טוב וכו' אבל כשקניתי את המחשב חיפפתי בדברים כדי לחסוך כמו מארז וספק כוח וקירור טוב למעבד וכדומה כבלים עגולים באותו זמן לא חשבתי על הדברים האלה אבל עכשיו זה נהיה קריטי המחשב הזה אני דואג לו מאוד והוא עובד לי בצורה מצויינת אני נהנה משרותיו והוא נהנה משירותי כדומה אבל אני יודע שלא יהיה לי זמן כל כך לעבוד ולטפל בו במהלך השירות שלי כי ככל הנראה המחשב שלי יראה אותי לעטים רחוקות מה שאני רוצה ממכם, זאת עזרה לבח…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shloosh3,

מדובר במקבוק אלומיניום דגם LATE 2008. מעבד CORE 2 DUO P8600 2.4GHZ 4GB DDR3 1066 כרטיס מסך NVIDIA 9400M 256MB הארד דיסק משודרג W.D 320GB 7200RPM סוללה תקינה. מערכת הפעלה הכי עדכנית -OSX MAVERICKS פועל נהדר. הכל פועל נהדר בעיה טכנית אחת- רק הלחיצה הפנימית(לא הנגיעה) של הTRACKPAD קצת דפוקה ולא נלחצת פעמים רבות. http://www.notebookreview.com/assets/38168.jpg כמה לדעתם שווה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב? 6.5 אלף ש"ח,אין בעיה לחרוג ל7 אלף.(התקציב כולל מסך) 2. מטרות המחשב? משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים,הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,22-24 אינץ,שיהיה עם full High-definition ,שינצל את הביצעים של הכרטסי מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני לא צריך DVD,ולא כונן סקטים או צורב וכו',אני צריך רק כרטסי קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף את איבורי ואת KSP. בחלקים,אני רוצה לדעת אם בתקציב שיש לי שווה לקנות את הכרטיס מסך GTX295. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא מענין אותי איך הוא נראה,העיקר שיעבוד. .7האם אתם צריכים מערכת הפעלה…

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NPro (s754),GBL,Fwire 890 1 890 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston CL2 370 2 740 כרטיסי מסך? Gainward Price Units Total GF FX5700 Ultra 128MB AGPx8,TV,DVI 1250 1 1250 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 610 2 1220 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 180 1 180 צורבים? Price Units Total Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 260 1 260 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 720 1 720 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 550W + PFC + SATA + Ext.12V 330 1 330 …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by maayan,

i want to buy a computer + screen in 5000 shekels

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, רציתי דעה אחרונה על 2 מפרטים לשימושים כלליים לפני קנייה: שניהם מבוססים על i5-750 מפרט 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6074 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪330 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 NEC DVDRW AD7260S BLACK X24 DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5896 Gainward Geforce GT210 512MB DDR2 Silent Pci-e, יחידות 1 ₪220 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7680 COMPUCASE CI-66RC NPS, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6991 Corsair CMPSU-400CX 400W Psu, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אחותי הקטנה מתחילה בשעה טובה לימודים ואני מתלבט בין שני מחשבים עבורה: הראשון: HP 15s - f12006nj https://www.alm.co.il/mhwb-niid-15-6-dgm-hp-15s-fq2006nj.html השני: Asus Laptop / X515EA https://www.payngo.co.il/277963.html האם יש לכם המלצה מסוימת עם מה ללכת מבחינת איזה מותג יותר אמין ומחזיק יותר זמן, כמו כן האם יש ניסיון עם שירות של אחת מהחברות כאן בישראל וכו'? בעיקרון אחותי סטודנטית למדעי החברה(אין צורך ביכולות חישוב או עיבוד מעבר לנורמלי), מעוניינת מאוד במחשב קל לנשיאה, נוח מבחינת הקלדה ושכמובן יהיה פחות חשוף לבעיות טכניות וכו'. תודה לכולם ולכולן, דורון

25. Started by Medox,

שלום רב! המחשב שלי בן 6 שנים. הורכב בשביל משחקי מחשב. לאחרונה לא עומד בדרישות של משחקים חדשים יחסית - למשל Middle Earth - Shadow of War. הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשדרג במפרט על מנת לחדש ימיו כקדם תקציב גמיש, כ-3,500 ש"ח. אני מניח(?) שאצטרך להחליף את כרטיס המסך, זכרון RAM ואולי גם את המעבד. תודה מראש לעוזרים! המפרט הנוכחי: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 לוח אם ASRock Z77 Pro4 כרטיס מסך 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte ספק כח Seasonic S12II 520W קרור למעבד Scythe Mugen III R…

דיונים חדשים בפורומים