ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב למשחקים. אני לא כל כך בעניינים לגבי איזה כרטיסי מסך ומעבדים כדי עבור מחשב שכזה. מהסתובבות פה בפורום זה מה שהצלחתי להרכיב: Intel Core i7 920 Processor 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 מחיר: 1339 שקל Gigabyte GA-P55M-UD2 מחיר 585 שקל PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 מחיר: 600 שקל Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 מחיר 425 שקל LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem מחיר: 159 שקל Seasonic S12II-500 Active PFC 500W מחיר 396 שקל CoolerMaster Centurion 590 מחיר 320 שקל Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD מחיר: 870 שקל סה"כ 4680 שקל חנות: פנדה מה אתם אומרים? חרגתי מהתקציב, בנוסף אני צריך לקנות מסך…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי זה אינטרנט הרבה חלונות פתוחים ברקע שימוש רב במשחקים קלים שיש בפייסבוק כולל צפייה מרובה בסרטים כולל HD (עם אופצייה לחבר בעזרת כבל לטלויזיה) כמובן מיועד גם לשימוש בקבצי אופיס אבקש שהמחשב ירוץ חלק ונקי ללא תקיעות או באגים בפעולה השוטפת של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבחינת קלות מערכת ההפעלה? כעיקרון השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ואופיס. אז לכן סדר העדיפויות שלי הם בראשונה קלות מערכת ההפעלה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה גם דיסק קשיח 80 ג'יגה, מסך שטוח עדיף 19, עם צורב, וכרטיס רשת תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD עם אופצייה ל4K בעתיד, משחקים וסרטים בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS, GTA V , battlefield 4.... יש להתחשב במשחקי העתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920-1080 בעתיד ישתדרג ל 2600-1400 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח בתור מחשב דסקטופ גיימינג, אני צריך את הניידות כי אני בקרוב נוסע לחול ללימודים איתו. אחרי מחקר הגעתי ל2 אפשרויות- Lenovo Y50 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 (שאלה קטנה לגבי המחשב הזה- באייבורי הוא מגיע או עם 8GB SSHD ומעבד 4700HQ, או בלי הSSD עם מעבד -4710 אני לא ישקר, אין לי מושג מה נותן ה SSHD, אז מה עדיף?) וASUS N550JK https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 בתכלס הלנובו נותן ביצועים יותר טובים ב30% לפחות בגלל הכרטיס מסך, אבל כל הביקורות אומרות שהמסך פח, לעומת האסוס שיש לו מסך IPS טוב. אני לא איזה גיימר מנוסה אני פה ושם משחק משחקים כבדים, לא מתעסק עם גרפיקה בעיקר עם סימולטור טיסה של מיקרוסופט ומשחקי BF4 COD…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד כמו BF4 וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA V במידה והוא יצא למחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודים * גודל המסך: 13 פלוס * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * משקל רצוי: שיהיה קל ,בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלום לכולם וחג שמח בעיקרון אני צריך מחשב ללימודים ,לומד מערכות מידע ..לא צריך מחשב חזק ביססתי את הבחירות האלה ע"פ מעבד i5 ,משקל ותקציב ..חוץ מזה ,הידע שלי לא משהו ולכן רציתי עוד חוות דעת ... http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%... http://ksp.co.il/?uin=23787 http://ksp.co.il/?uin=25466 https://www.ivory.co.il/…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צור…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לפטופ מומלץ לצרכי סטודנטית, שיחזיק בשאיפה כ-4 שנים (לאורך כל התואר). יש הזדמנות לרכוש מסין במהלך טיול בחודש הבא, ולכן אם מישהו מכיר את המחירים, דגמים ומקומות מומלצים לרכישה בשנחאי, הונג קונג או בייג'ינג, אשמח (: התקציב - עד 5000 ש"ח פחות או יותר. מטרות: שימוש סטודנטיאלי וסרטים (לא גיימינג) משקל ומימדים - שיהיה כמה שיותר דק וקל (סדר גודל של 1.2 - 1.5 ק"ג, אם אפשר פחות עדיף). גודל מועדף- 13.3 / 14.4. סוללה- דגש על סוללה חזקה שתחזיק במהלך היום יום, ולאורך מס' שנים. הארד דיסק - עדיפות ל-SSD, לפחות 256GB זיכרון - לפחות 8GB לפי דעתי (עדיף 16) תודה מראש, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום, אני זקוק למפרט מחשב חדש שאמור להריץ תוכנות כבדות ביניהם תוכנות גרפיקה, וידיאו והקלטות. Photoshop, After Effects ו-Cubase. צפייה בסרטי Full HD וגלישה באינטרנט. אין לי צורך כלל במשחקים. אני לא יעשה OC. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח אבל ניתן להגיע גם ל 4,000 ש"ח אם יש צורך בכך. זהו הבסיס למפרט המחשב, אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. מעבד: Intel I7 Quad Core 2600 3.4Ghz 6MB לוח אם: Gigabyte Z68 (מבקש המלצה לדגם בסדרה או אחר) דיסק קשיח: 2,000GB Sata 3 של WD זיכרון: Kingston 4GB DDR3 x 2 -מה ההבדל בין 1330 ל 1600? ואיזה כדאי לרכוש? כרטיס מסך: האם יש לי צורך בכרטיס מסך לשימושים שציינתי? אם כן, מעדיף כרטיס מסך איכותי עם כניסות לשני מסכים + HDMI מבקש המלצה למא…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד במשחקים ובכמה ישומים כבדים שאני פותח בו זמנית התקציב יחסית גמיש אבל לא יותר מידי וכמובן בלי מסך תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך להרכיב מפרט הכי זול שיש, בלי מסך, למשרד. אני מחפש את המפרט הכי זול שיש, לא משנה לי אינטל או AMD, העיקר המחיר חיפשתי ומצאתי שהמפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=2500&monitor=17 שיש באתר הוא ניראה לי די זול (בלי מסך). השאלה שלי היא ככה: האם ניתן להרכיב מפרט יתור זול? (ממה שראיתי החנויות האינטרנט לא ממש..). האם הספק כוח של אינט ושל AMD זה אותו ספק או ספקים שונים? האם AMD יכול לשבת על מארז של אינטל (שוב, האם ש שוני במארזים?)? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כרגע חבר טוב נמצא בחו"ל ואני מעוניין לרכוש מחשב משם.. (הוא בהונג קונג.. גן עדן האלקטרוניקה; שם גם קניתי לפני שנה את ה-Note 2 שלי). בכל אופן, אני מתחיל באוק' הקרוב לימודים, ומעולם לא היה לי לפטופ. לטעמי, הגודל האופטימלי הוא 14" - מה דעתכם על המפרט הבא? (המחיר הוא בדיחה יחסית לכל מקום בעולם..). שימושים: לימודים (צפייה בהרצאות מוקלטות, מצגות וכדומה), סרטים, משחקים פה ושם, אינטרנט. אני נורא אוהב את Dell ואת המוצרים שלהם.. מה דעתכם? (המחיר הוא דרך האתר הרשמי של Dell הונג קונג; מחיר - 2975 שקלים). [TABLE] [TR] [TH=bgcolor: transparent, align: left]Processor[/TH] [TD]3rd Generation Intel® Core™ i7-3537U processor (4M Cache,up to 3.1 GHz,with Discrete Graphics Card)[/TD] [/…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש ואני לא ממש מבין בחומרה (אוהבים אותך...) יש לי עכשיו פנטיום 4, 2000 מגה הרץ 256 מגה DDRAM כרטיס מסך 64 geforce 4 440mx (סמיילי מסמיק) החלפתי לפני כשנה לוח אם לASUS P4S800D, עם ההחלפה ניפתחו בפניי אפשרויות שידרוג נירחבות יותר. השאלה שלי, מה אתם ממליצים לי לשים? אני רוצה לשים מעבד של 3 מגה הרץ(הלוח אם תומך עד 3.2+) The P4S800D motherboard supports the lastest intel pentium 4 processor via a 478 pin surface mount ZIF socket. the pentium 4 processor with 512KB L2 cache on 0.13 micron processor includes a 800/533/400 MHz system bus,intel Hyper-Threading Technology... הלוח אם כמו כן תומך בDual Channel DDR, אז רציתי לשאול, יש לי כעת 256 DDRAM, אני יכול …
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט מתוכנן - I7-7700K SSD M.2-EVO 960 GTX 1080 משחקים כבדים, שימוש שותף.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקום רכישה: בארץ. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,משחקים(שיריץ משחקים מהתקופה האחרונה),צפיה בסרטים, עריכה גרפית (בעיקר תמונות,קצת וידאו,קצת 3D) * גודל המסך? 17 או 15.6 (אני נוטה ל-17 כי באלי מחשב גדול) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנסת בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה numpad,ומומלץ שיהיה קורא כרטיסי זכרון של מצלמה. * משקל רצוי? לא משנה,ממוצע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: HDMI * Bluetooth? עדיף שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באזור ה- 700GB + * כונן אופטי? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מוטב שכן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL (אני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב או טאבלט שישמש אותי כמחברת חכמה בלימודים. נתקלתי במספר מכשירים שנראים לי מאוד מתאימים אך בטווחי מכירים שונים ומשווקים שונים. הצרכים שלי: זיכרון: לפחות 50GB פנוי לא משנה SSD וא HDD. מסך: FHD מומלץ IPS בגודל של 13.3inch או 14inch. משקל: קל ככל האפשר אבל אני מתפשר פה. מעבד: חזק יחסית I3 לפחות. ראם:4GB לפחות. המכשיר כמו שאמרתי מיועד בשביל לימודים והעיקר שלי יהיה שימוש במסמכי office וספרים אלקטרונים אבל גם משחקי אינדי ברמה של limbo למי שמכיר. מה שחשוב מאוד זה שהסוללה תיהיה בסביבות ה10 שעות ללא טעינה ומומלץ אף יותר. כמו שאפשר להסיק אני מעוניין במכשיר מבוסס windows 8 pro אל תשאלו למה זה פשוט עניין של נוחות. מצאתי מספר מכשירים שמתאימים לצרכים שלי פחות או יותר.…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מחשב נייד קטן, קל וחזק במיוחד שמתאים לפיתוח כבד - Visual Studio 2005/2008, SQL 2005, שיתפקד גם כתחנת עבודה? עדיף עם כונן Solid State, זיכרון 4GB. מהירות הדיסק מאוד חשובה מאחר ותוכנות הפיתוח סורקות אלפי קבצים בו זמנית. גודל המסך פחות קריטי מאחר ואחבר אותו ל-DOCK עם שני מסכים. אני מעדיף מחשב קטן על מסך גדול. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סופ"ש אני משתמש בדל ווסטרו 3300, עם כ. מסך מובנה של אינטל (כחלק מהCore i5 460) וכרטיס נוסף של נ'וידיה. הכרטיס המובנה משתמש ב1147MB זיכרון משותף. איך אני יכול לשנות את הכמות? לא מצאתי אפשרות בBIOS. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שלי הוא בן 3 בערך אבל עם החומרה מתקדמת מאותה תקופה. מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון 4 גיגה 800MHZ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX9800 GTX ספק Corsiar 550W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסף בעיקר אבל אם צריך אני ישדרג עוד כמה דברים בעיקר למשחקים החדשים שיצאו ובגללם תקציב עד 2000 שקל תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין 2 ניידים באותו מחיר- 3000 ש"ח. הראשון IBM T40 מתצוגה מעבד: מעבד:Intel Pentium Centerino M מהירות מעבד1.5 GHz זיכרון: נפח זיכרון : 512 MB מקסימום להרחבה:1024MB טכנולוגיה:DDR-SDRAM DDRRAM תצוגה: שטח תצוגה:14.1 in טכנולוגיה: Active Matrix LCD TFT רזולוציה: x768 XGA 1024 מולטימדיה: אינטגרציית וידאו: כרטיס זיכרון וידאו מותקן:16 MB Video Bus: AGP 4X כרטיס קול: Digital Audio 16-bit כוננים: כונן: CD דיסק קשיח: 40 GB תכונות: התקני קלט: מקלדת,Touchpad,Track Stick כרטיס רשת מובנה: Ethernet 10/100 Mbps יציאות וכניסות: מודם 56k V.90 כרטיס רשת Wireless+ LAN Network Access יציאות USB 2 ומע' הפעלה WINDOWS XP אחריות שנה של IBM השני: MSI חדש מעבד: מעבד:פנטיום M…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-