עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XDude,

תודה רבה על העזרה פה... אז אני מתקין את הווינדוס זה בא עם ויסטה יש משהו שאני צריך לדעת?? זה מחשב נייד ראשון..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב ישמש לאופיס 2007, ואינטרנט בעיקר. מקסימום התקציב הוא 1000 אבל אם אפשר להוזיל את העלות במאה+ ש"ח זה עדיף. לוח-אם צריך להיות עם כרטיס מסך+קול+רשת מובנים. זכרון לדעתי מספיק 1GB. מארז+ספק יש של HEC 300W בסביבות 220-230 ש"ח, השאלה אם כדאי לחסוך 100 ש"ח וללכת על ג'נריים, כי הדרישות כאן הם באמת לא גבוהות.רצוי שיהיו יציאות USB קדמיות. אני אזכיר שוב: לא כולל הארדיסק, צורב ומסך. בניתי אישהו מפרט אבל הוא סתם מיועד להעריך את העלות, אני לא מכיר את לוח האם ולא יודע אם מעבד כזה מספיק או שעדיף AMD בתקציבים האלו. ¤352 מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤220 לוח אם FOXCONN 945G7MD-8KS2H ¤117 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤225 מארז כולל ספק HEC 6K…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by oren,

שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm לבין HP : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=522856 שימוש למחשב - צפיה בסרטים ומשחקים תודה רבה, אורן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by v_g_t,

מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K. דרישות: מעבד חזק ומהיר של Intel; זכרון - 1GB או יותר כ. מסך - רגיל+ (אין צורך בסופר++ אבל מהיר ובטוח) רשת אלחוטי Wi-Fi + Bluetooth; מערכת הפעלה עדיף XP PRO שאלות: 1. מעבד Core Duo או Core 2 Duo? 2. איזו סידרה? 3. מאיזה יצרן של ניידים עדיף? אני פתוח להצעות והמלצות ורוצה לסגור הכל ASAP. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום חברים וחברות אני רוצה לרכוש מחשב, תקציב של כ 7K למעבד QUAD Q660 אני משחק משחקים שלא דורשים גרפיקה בשמיים (AOM וכאלה) אני בעיקר מתכנת ומשתמש בכלים כבדים של JAVA WebSphere - שלבד לוקח כ 1.5 גיגה כדי לרוץ. אם יש לכם הערות \ הצעות לשיפור אשמח לשמוע! [table] [tr][td]INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX [/td][td] מעבד[/td][/tr] [tr][td]KINGSTON HyperX DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL CHANNEL KIT [/td][td] זכרון[/td][/tr] [tr][td]ASUS P5WD2-E PREMIUM (S775) Intel® 975X GBLX2 SOUND SATA II [/td][td]לוח אם [/td][/tr] [tr][td]GIGABYTE NX73G256D-RH GEFORCE 7300GS 256MB DDR2 PCI-E BULK [/td][td] כרטיס מסך[/td][/tr] [tr][td]W.D WD1600AAJS 160GB SATA II 720…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BMW~M6,

שלום, טוב לפני שכולם יתנפלו עליי עם לחצן ה היו לי התלבטויות .. ולאחר החיפוש היו לי עוד הרבה התלבטויות... לכן.. מקווה שתעשו לי קצת סדר.. האמת , שאני סטודנט , וסכום כזה לא בקלות סידרתי , ולא רוצה לקנות מחשב ולהתבאס ביום למחרת.. לכן מחפש המלצות מנסיון וחשוב לי שיהיה מסך טוב וחד , ועיצוב נחמד. אודה לכם מאוד , המחשב ייקנה בשבוע הבא. ( ואם תמליצו לי על חנויות שיש להן בתצוגה משהו זה יהיה נחמד , נכנסתי להמון חנויות.. באג וכו' , ואין להם בתצוגה שום דבר מעניין) ( אני גר באיזור חדרה). תודה רבה וחג שמח ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SPONER,

יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Gutman,

המחשב ישמש לגיימינג (המשחקים הכי חדשים), עיצוב תלת ממד ועריכת וידאו http://www.tms.co.il/preview/spec/mbzu5y8f מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i7-6700K 4.0Ghz(4.2Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1677 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus Z170-A כמות: 1 - מחיר: ₪764 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 - מחיר: ₪523 זיכרון: DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black כמות: 2 - מחיר: ₪213 כרטיס מסך: Gigabyte GTX…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לוח חדש לגמרי שלא נעשה בו שימוש, הפינים עקומים - אפשר לתקן? למכור? משהו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח lightor
    Started by אורח lightor,

שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.

11. אני רוצה להוסיף כרטיס 1060 עם 6 ג'יגה כונן SSD כרגע יש מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 6MB 95W 3.1Ghz מארז חברת ANTEC דגם Tower Mini NSK4450B + ספק 450W צריך ספק חדש? מה לגבי המעבד האם יהיה צוואר בקבוק? תודה

12. אורח Agalloch
    Started by אורח Agalloch,

היי בניתי את המפרט הזה באתר של TMS לטובת משחקי 2017. ספציפית mass effect 3. מה דעתכם? על איזה הגדרות המשחקים צפויים לרוץ? קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Box 1 ₪275 קירור למעבד בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 1 ₪257 מארז Antec NSK-4100 1 ₪169 ספק כוח Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA - בקניית מחשב ח…

13. Started by kfir91,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, מבקש בבקשה מפרט שכולל מעבד חזק, הרבה זיכרון וכונן SD ... עד 3000 שח ללא מסך. תודה מראש ☺

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בניתי מחשב ורציתי שתגידו לי אם הוא טוב או לא ...אם יש מה להוסיף או להוריד ... ובכן הנה ההצעה : CPU: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[702 nis] Motherboards for AMD: Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN,5.1 Sound,USB 2.0)[484.98 nis] Memory: DDR-RAM 512MB 2700 OEM Memory[394.35 nis] CPU Colling: Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler76[76.78 nis] Hard Disc: Wester Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[563.48 nis] Video Card: ATA Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card[1,180.27nis] case: Chieftec Dragon DA-01BD Black Fukk Tower(P/S not included)[487.08 nis] Power Supplie: ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV[122.41 nis] אז מה אתם חושבים צריך לשנות משהו לה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

שלום. התקציב המקסימילי הוא 3000, יש אפשרות לחריגה עד 200 שקל בערך. הדרישות שלי מהמחשב הן בראש ובראשונה כללי, אינטרנט ושטויות, אולי מעט גיימינג קל (שהמחשב יהיה מספיק חזק לדרישות מערכת מינימליות לעוד כמה שנים טובות). ברמת העיקרון יש לי עכבר ומקלדת, לא הכרחי לשים אבל אם יש חור בתקציב אשמח לאלחוטי. מסך דרוש אשמח ל23" אם יכנס. חשוב המחשב יהיה שקט, המראה של המארז עצמו לא מעניין אותי בכלל. אין תכנון לOC כלל. מודה מראש לכל מי שמייעץ פה, תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by finhack,

היי מחשב ששימש אותי לגיימינג בעבר - ולפי המפרט אפשר להבין מתי שיחקתי.. Quad Core Q6600 GeForce 8800GT DDR2 3x2GB 800MHZ, סה"כ 6GB Ram 500GB Western Digital Green Edition לוח אם Asus P5K

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. איפה ניתן לקנות בארץ או מחו"ל מחשב נייד בצבע מיוחד וצעקני כמו כתום/סגול/כחול בוהק בסביבות 2,500 ש"ח? 1 אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא 2 גלישה תחת לינוקס 3 לא 5 חשוב אם הם בדרך כלל רועשים 7 לא 8 אמזון או אם בישראל אז חנות במרכז שהיא לא רשת גדולה 9 ממש בקרוב 10 לא 11 כן להרצה עם אובנטו שלא מתקלקל מהר עדיף אם קיים כזה דבר שלא מיוצר בסין - יש כזה דבר לא מסין? אם מחו"ל חשבתי לשים מדבקות מקלדת לעברית - ממליצים? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? 4000 (כולל הרחבת אחריות וכו') 2. מה שימושי המחשב? בשימוש של כבן 60, בעיקר וורד, אקסל וגלישה באינטרנט. (לא משחקים, לא עריכת וידאו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10: 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סדרות וסרטים, הפעלת מספר תוכנות "רגילות" במקביל, משחקים לעיתים רחוקות וגרפיקה בסיסית לעיתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ- מזדמן, קורל סטודיו- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם במסך ב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. זה מגנט ללכלוך וזה צבע שחור אז הכל נראה.... תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aviel2kk,

שלום לכולם (; נסעתי לתאילנד וקניתי כמה חלקים למחשב ואני מעוניין למכור את המחשב המפרט מעבד: Intel 4960x extreme לוח האם:extreme asus rampage iv black edition (לא מוכרים בארץ!!) זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 *4 זה יוצא 32 גיגה כרטיס מסך *2: shappire 290x tri-x מארז : cool master 900d הרד דיסק: 1tb ssd ועוד אחד 1tb 7200rpm מה מחיר של מחשב זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. כרגע אני עושה מאסטר בתחום של סימולציות מולקולריות. התוכנות שאני משתמש בהן (VMD, LAMMPS), מרוויחות המון מחישובים מקביליים, גם על כרטיסים גראפיים. חלק על openCL , כולן על CUDA. מחפש מחשב עם כרטיס גרפי ומעבד חזקים. אפשר לקנייה בארץ או בחו"ל (AMAZON/EBAY+משלוח) אבל עם אחריות בינלאומית * מטרות המחשב? חישובים מתמטיים, תכנות, וגם ישומים משרדיים ואינטרנט. * גודל המסך? 14-15" צריך מקום לעבוד עם חלונות פתוחים. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף רזולוציה גבוהה FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-3 ק"ג - ברור לי שנייד זה לא בדיוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של …

דיונים חדשים בפורומים