עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by netdd,

יש לי מחשב hp tx2500.. לפני כחודש נהרסה לי הסוללה המקורית שלו...קניתי סוללה חדשה שגם היא מקורית ולאחר כשבוע נהרסה גם היא מה יכולה להיות הבעיה...? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by mazam,

בלי OC בלי מסך בלי מקלדת ועכבר מחשב למשחקים כבדים NFS pro strrer crysis bioshock cod4 +פיתוח 1000 GB חובה {אל תשאלו למה אני ממלא תמחשב} עכשיו אני לא כול כך מבין בזה יש לוח אם עם 6 חריצי זיכרון? אם כן אז 6 GB זיכרון כול אחד של 1000 ראיתי שיש 2 גיגה זיכרון ב 256 שקל אם אין אז 4GB כרטיס מסך שיהיה חזק + קרר מחשב שקט קרר מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל לא לשמוע תמחשב בכלל מארז קר {הרבה מאוורים} אהה שיהיה בו 2 צורבי DVD נחמדים אני עושה איזה 4-5 צריבות ביום תודה מאור

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לסבתא שלי מחשב חדש לקראת יום הולדתה. כרגע היא מקרטעת עם מחשב שבקושי מפעיל לה אינטרנט על WINXP (היא מתכתבת עם חברות) וסקייפ בכלל לא עובד. מאחר ואלו כל השימושים שהיא עושה, ואין לה כל רצון לעשות מעבר לכך, אני מחפש מחשב כמה שיותר זול שמסוגל להריץ את התכניות הנ"ל בצורה חלקה. ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132262&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 אך לא היה רשום מהיכן ניתן לרכוש אותו. עריכה: לבקשת b00h 1. מה התקציב המקסימלי? אין כזה, מבקש שיהיה כמה שיותר זול תוך ענייה על הצרכים שפירטתי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by NouR17,

שלום לכולם ,, מתלבט בין שני ניידים באותו טווח מחיר "3000 שיקל" .. השימוש יהיה ללימודים + סרטים + קצת משחקים .. התפריט של ה MSI Bravo EX627 מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך "16 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD4570 זכרון 2048MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11 b/g/n (draft כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 x3 ,eSATA ,HDMI ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch קורא טביעת אצבע, סאונד 2 רמקולים + סאב וופר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4474&CatCode=315 התפריט של Compaq Pre…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by mosheva,

שלום, אני מחליף את המחשב הקיים של ההורים שלי היות והוא כבר לא סוחב את השימושים היומיומים בעיקר אינטרנט על סביבת וינדוס 7... לא יודע אם זה כבר עייפות החומר או זה שיש לו 2GB זיכרון (או 4GB לא זוכר). המחשב עצמו הוא duel core כל שהוא מלפני 5 שנים. בגדול אני מחפש מחשב שיחזיק להם מעמד לפחות עוד 5 שנים ושיעבוד מהר. חשבתי על i5 במפרט מוכן מראש של ivory (מתחיל ב 1850) ולשדרג ל 8GB זיכרון + כונן 1 טרה (לא חובה) + ספק כוח חזק יותר. לאחר מכן נזכרתי שאינטל שחררה את הדור החדש של ה NUC ויש להם גם i5. ב KSP ה NUC i5 4250U נמכר ב 1895 ש"ח ועל זה צריך להוסיף זכרונות + דיסק קשיח של מחשב נייד עכשיו לשאלה: האם מחשב NUC i5 לשימושים ביתיים של אינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות עריכת וידאו ותמונות (…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום רב. המפרט הוא זה: MSI P45 Neo-F 404 Intel Core 2 Duo E8200 Box 748 PALIT GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCI-E 634 Thermaltake VG7000BWS 285 KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 2*138 276 logitech G5 159 קשיחוHD252KJוSamsung 217 סה"כ: 2723 אני אשתמש במסך 19. אין מחשבה על אוברקלוק כרגע.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  7. אנחנו מחפשים להרכיב מחשב שיוכל להריץ סימולציות -רק חישובים מתמטיים ללא גרפיקה כבדה. אין צורך בציוד הקפי מיוחד - מסך דק (17) מקלדת ועכבר - המחיר צריך לכלול הכל כולל מערכת הפעלה דיסק קשיח של 160GB יספיק לנו. כדאי שהזיכרון יהיה גדול (גם 2GB ומעלה אפשרי) מבחינת מעבדים / ליבות וכו' - אנחנו לא מבינים בזה כ"כ ולכן צריכים את עזרתכם - כל אפשרות תהיה סביר אם היא בתקציב. נשמח מאוד אם בכל הצעה יוסברו היתרונות והחסרונות. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לסרטים ומשחקים, משחקים דוגמאת World of warcraft... אני רוצה שיהיה לו כרטיס לא משולב בכדיי להחליפו בעוד כמה שנים כשאני אצטרך.... תקציב כאמור: 4000¤ ללא מערכת הפעלה.. אני מתקין לבד...

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  9. שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לעריכת סרטים(AVID ) ותוכנות גרפיות,יש לי את המפרט הבא אני אשמח לקבל המלצות או הערות לשינויים במיוחד בתחום המעבד הלוח אם ומסך. התקציב שלי עומד עד 7000 ש"ח. מעבד אינטל-P4 3.0 GHZ S-775 2M CACHE 64 BIT KUJ לוח אם-ABIT AW8 955X S775,DUAL DDR2,GBL+HEATPIPE זיכרון- TWINMOS DDR 2X1024 או של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך-POWERCOLOR X800GTO16 256MB,TV,DUAL DVI, PCI-E דיסק קשיח-WD 250 GB SATA2 7200RPM 16 MB האם עדיף 2? צורב-NEC 3550A DVDX16 DUAL LAYER מארז- COMPUCASE HEC CI 6A19 400W מקלדת+עכבר-LOGITECH CORDLESS DESKTOP OPTICAL BLACK מסך-LG CRT 19 שטוח זקוק להמלצה גם בנושא הזה הבנתי שיש קצת בעיות עם הגיאומטריה של חלק מהמסכים אני אשמח לקבל …

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט כאשר חשובים לי הדברים הבאים: א. 2TB דיסק קשיח ב. אין צורך בכרטיס טלוויזיה ג. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת(אין צורך במפלצת של 1000 ש"ח) ד. אין צורך בשום ציוד היקפי. ה. עדיפות למפרט מבוסס INTEL, אך לא חובה במידה וזה בא על חשבון דברים חשובים אחרים. ו. כולל הרכבה(אין צורך במערכת הפעלה) ז. חנות אמינה מאיזור המרכז. ח. עדיפות(אך לא חובה) לאפשרות לכונן קורא blu ray ט. ניתן לחרוג בתקציב(עד 400 ש"ח) במידה וזאת תהיה הדרך היחידה למלא את כל בקשותי. י. ה-HTPC מיועד למערכת קולנוע ביתי ומסך 3D. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by ofiry,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לעבודה, אני מתכנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יהיה נחמד אם המקלדת תהיה מוארת והמסך יהיה יחסית גדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

12. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  13. Started by Orionized,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להישאר באזור ה-6.5K, אפשר להגיע עד 7.5K אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישמש לשימוש משרדי יומיומי (קריאת חומר אקדמי וניהול עסק), ולגיימינג ברמה גבוהה עד בינונית ל-5 שנים הקרובות בערך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

14. היי סתם מעניין אותי לשאול נתקלתי במחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=21270. איך הסגנון הזה של ה-XPS ? ובכל מצב מצאתי שני מחשבים שנראה לי מתאימים של דל: אחד- [h=1]ell New Inspiron 15 5000[/h][h=1]http://ksp.co.il/?uin=23179 וכמובן לשדרג ל8GB RAM [/h] שני- [h=1]Dell New Latitude[/h] http://ksp.co.il/?uin=20978ויש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=23124 לכמה זמן נראה לך תחזיק הסוללה שלהם? יש הבדל משמעותי בין שתי הסדרות? זה הפרופיל של המחשב שאני מחפש: היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב לשימוש ביתי עד 3000 ש"ח עם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית-לשימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך מחשב-קטן מ23 אינצים וגדול מ17- משהו באמצע בסביבות 20-22 אינצים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איך המפרט הזה: מעבד AMD Phenom X3 8650 Box ₪617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1237 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 ₪516 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38494 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ₪231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ₪223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ₪1359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD מארז ללא ספק Thermaltake Soprano RS 101 Window ₪299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-VG7000BWS ספק כח Ene…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. תקציב 2200 עם חריגה של 100 שקל. אם יש שיפור משמעותי כלשהוא שיש צורך בחריגה גדולה יותר בתקציב אז אני אשמח לשמוע לגביי זה ואשקול. המחשב מיועד למשחקים...יחובר אליו מסך 22 אינץ' 1680X1050 מומלץ שיריץ כמה שיותר טוב את המשחקים. אין צורך בציוד היקפי. הארד דיסק 250 ג'יגה ומעלה. ושיהיה צורב. השקט של המחשב לא משמעותי. לא הולך לעשות OC לא יהיה שידרוג משמעותי של המחשב בקרוב. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה. אממ.. אני גר בצפון, ככה שהחנות היחידה שאני מכיר בסביבה שלי היא KSP. אם אתם מכירים חנות אחרת כלשהיא אז אין לי עדיפות. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by cold fire,

יש לי נייד dou core 2 1.66Ghz הוא מתחמם לי יותר מדי(לפחות ככה אני מעריך) סביב 50-55 מעלות בעומס הבעיה שהוא ממש חם, רציתי לשאול על פלטת קירור(אני ממש לא מתמצה בנושא)... תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. אהלן קיבלתי הצעת מחיר מ KSP וככל הנראה אני אלך עליה אך קודם רציתי לשמוע את דעתכם: המפרט: מעבד אינטל CORE 2 Duo E7300 1066Mhz לוח אמ למעבדי אינטל ASUS P5KPL -CM s775 1333Mhz Intel G31 DDRII 800 PC-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB kingston Value דיסקים קשיחים Hitchi DeskStar 320GB SATA II כרטיס מסך GIGABYTE 9600GT 512MB hDTV 2xDVI כרטיס קול 5.1 צורב סמסונג SH- S223B DVD + RW x22 מארז HJA 6000 MIDI BLACK ספקי כוח גולדן טיגר 400W מחיר 2100 ש"ח תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. צריך חוות דעת המחשב שמגיע מאתר www.sagernotebook.com הדגם הוא הNP7280-S1 תקציב של 16k אפשר לחרוג עד עוד 2k השימוש שלו יהיה לגימינג ועריכה ציוד הקפי: תיק גב מתוכנן OC נמוך/בינוני יש צורך לכלול מערכת הפעלה מקסימום מקום זיכרון בRaid 0 כל המידע החשוב יהיה מגובה בהרד דיסק חיצוני נוסף מפרט: [table][tr][td]Display[/t][/t] 17.3" Full HD LED-Backlit Display with Super Glossy Surface (1920 x 1080) [table][tr][td] Video & Graphics Card Dual Nvidia GeForce GTX 580M GPU with 2GB GDDR5 Video Memory - Opt out additional AC Adapter & Power Converter Box [$700.00] [/td][/tr][tr][td] CPU Processor Intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Editio…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, אני מחפש מפרט ב - 1500 שקל למחשב לאופיס, אינטרנט וסרטים, וצריך לעבוד עם Vista. הוא צריך להיות שקט (יחסית). אי אפשר לחרוג מהתקציב. תודה!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. הייתי באופיס דיפו ובבאג, באופיס דיפו המליצו לי על HP מסדרת PROBOOK שיש לו 2 דגמים, אחד עולה 3700 והשני 5000, המשקל של המחשב הכי חשוב לי ואני לא רוצה שהוא יעלה על 2 קילו, לכן חשבתי על מחשב עם מסך 13.3. השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל הייתי רוצה שהמחשב יוכל להריץ גם משחקים קלים וסרטים לפחות ב 720P... בבאג שהייתי המליצו לי על מחשב אחד של דל ואחד אחר של טושיבה ששוקל ממש מעט אבל המפרט שלו ממש ישן... רציתי לשאול באופן כללי איזה מהחברות מומלצות? אני יודע ש- HP היו על הפנים לפני כמה שנים במחשבים ניידים, איך הם עכשיו? על איזה דגם אתם ממליצים באופן כללי מכל חברה בתקציב כזה?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. שלום לכולם , אני מבקש המלצה על מחשב, שיציג סרטי וידאו על מסך דק שיהיה תלוי על הקיר. חשוב שהמחשב יהיה שקט והמארז אסטטי. התקציב למחשב עצמו כ-1500-2000 ש"ח והמסך בתקציב נפרד (לא סגור עדיין כמה אבל גם באיזור הסכום למחשב). אנשים יצפו במסך ממרחק של לא יותר מ - 2-3 מטרים - אם אפשר המלצה על גודל המסך במקרה זה ועל המסך עצמו, כמובן. תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ ולסייע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. התקציב המקסימאלי: עד 6000 ש"ח, עדיף לחסוך. ניתן לחרוג בעוד 1000 ₪ אם זה יספקfuture proofing משמעותי. 2. שימושי המחשב: משחקי מחשב מכל הסוגים, ברזולוציה 1080p ואיכות גרפית גבוהה. תכנות ועבודה חישובית אינטנסיבית, בדגש על עבודה מקבילית ו-context switching תכוף. עבודה בשני מסכים במקביל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. המפרט צריך לכלול את כל רכיבי המחשב. 5. עד כמה השקט חשוב: 5-6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן מערכת הפעלה, לא אופיס. 8. הרכבת מחשב בחנות – תלוי בעלות. לא חובה. 9. אין חנות ספציפית, אשמח לחנות בסביבת גבעת שמואל, הרצליה או ירושלים. 10. הקנייה מתוכננת בחודש הקרוב. 11. בקשות מיוח…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.