ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז ככה... יש לי התלבטות. אני אתחיל עם המפרט הקיים ואז אמשיך הלאה: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. דיסק קשיח - 1,000GB במהירות 7,200RPM. קירור - CoolMaster V8 ספק כוח: Seagate 620W לענייננו - המחשב, כמו שזה די ברור מבלי שאציין - לא להיט... קניתי אותו ב2009 בסכום של 5,500. עבד מעולה עד עכשיו... אבל כנראה הגיע השעה שלו. אני מעוניין לשדרג אותו. אבל יש לי דילמה - לא יודע אם לקנות חדש או לשדרג את הקיים. אני מתגייס עוד כמה חודשים (הייתי בדחיית שירות), לכן לקנות מחשב חדש נראה לי בזבוז (מצאתי קונה למחשב הנ"ל בסכום של 1,700). השאלה היא האם יש לי אפשרות לסחוט את המיץ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. מעדיף לא לרדת מ- 1600x900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת עם Numpad יכולה להיות נחמדה, אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,GTA 5 , dark souls 2 ,watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על Dell E2214H. אבל אני אשמח להמלצות גם לגבי המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי פשוט - אינטרנט - סרטונים, תמונות והרבה שימוש באופיס - וורד. אין משחקים בכלל ושום גרפיקה, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים ולא ייתקע כל רגע. התקציב שלי הוא באיזור 2500-3000 ש"ח. (גמיש). החלטתי ללכת על dell. אמרו לי רבים שכדאי לקנות עם מעבד core i5. זה מה שראיתי באייבורי (זה לא אומר שאקנה משם): [TABLE=class: cms_table, width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשבי Dell[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לגיימינג מה הייתם משנים? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]NZXT700[/TD] [TD=width: 45%]NZXT Phantom Black 410 + HEXA 700 – 690 שקל בקניית מחשב שלם,מבצע פסח[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪690[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH87HD3N[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪389[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]MGTX77TF2GD5HN[/TD] [TD=width: 45%]MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr -…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב, הננו בעלי עסק לשירותי מחשוב ונהנים מרכישת חומרה ישירות מהיבואן של DELL, HP, LENOVO וכוללים אחריות מקורית (!!!). נשמח לייעץ ולעזור לכם בהתאמת מחשב נייד /נייח עפ"י צרכיכם. אנא פנו אלינו במייל : --לינק הוסר--
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי-שנתיים מחשב בנוי מבאג אם הבטחות די שקריות שהוא יחזיק להרבה זמן על משחקים חזקים ומה לא, אחר כך הסבירו לי שהייתי צריך לבנות מחשב ומה לא ושיצאתי פראייר, לא הייתי מאוד בקיא אז וקצת מיהרתי ברכישה כנראה, בכל מקרה כבר היום הוא לא ממש מריץ משחקים שאני רוצה להריץ, ומשחקים כמו Far Cry 3 נגיד הוא מריץ על ההגדרות הכי נמוכות בFPS לא נעים, די נמאס לי ואני רוצה להריץ משחקים כמו Watch Dogs וAC4 ומה לא, קיצר השדרוג ובנייה ממש מבלבל אותי ואני רוצה לדעת אם אפשר לשדרג מחשב שנקנה ולא נבנה? ואם זה יוצא משתלם או שעדיף פשוט לבנות מחשב חדש? זה המחשב שקניתי: HP Pavilion p6-2300sj Desktop PC Product Specifications באג מחקו אותו ולא מצאתי כבר חנויות שמוכרות אותו אז זה מה שמצאתי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכל משתמשי HWZone אני רוצה להתחדש במחשב נייד ולכן אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי הוא 3K-4K שקלים. אני מצרף גם טופס בהתאם לחוקי הפורום: * מטרות המחשב: תכנות, עיצוב בפוטושופ פעם בכמה זמן, עבודה עם אופיס, גלישה רגילה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים (די שימושים סטנדרטיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינטש. לא משנה לי המסך. * רזולוציית המסך? 1366x768 יתאים לי מאוד. אך למעשה לא כ"כ משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, של מספר שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש במ…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מפרט: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. לוח אם - P55A-UD3R Gigabyte מאוורר - CoolMaster V8 ספק כוח - Seagate 620W מודולרי מארז - LANCOOL PC-K60 כולל כונן פשוט לדיסקים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נקנה בנוב 11. (עלה לי 10 אלף שקל) המפרט : לוח אם : asrock extreme4 gen 3 מעבד : i5 2500k כרטיסי מסך : gigabyte geforce 570gtx sli X2 קירור למעבד : noctua NH-U14S מארז : NZXT Source 210 Elite USB3 Black שחור זיכרון : Corsair 16GB Kit DDR3 1600Mhz CL8 GT+AirFlow 2 ספק כח: antec 900w HCG-900 כונן קשיח : wd black caviar 1TB במארז מחוברים 5 מאווררים גדולים (לא כולל קירור למעבד כמובן) זהו , בכמה אני יכול למכור אותו??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בני הצעיר טוען שהמחשב שלו כבר לא סוחב את המשחקים החדשים ודורש כמו כל ילד טוב שאקנה לו מחשב חדש. אני חשבתי יותר לכיוון של שדרוג מעבד וכרטיס מסך. המפרט הקיים: מעבד : AMD Athlon II X3 450 תושבת AM3 כרטיס מסך : RADEON HD 6850 1GB DDR5 זיכרון : 8GB ( המחשב מנצל רק 4GB בגלל מערכת הפעלה win7 32 bit ) חשבתי להחליף מעבד ל AMD FX 8350 וכרטיס מסך ל R7 260X או GTX 650 תקציב בסביבות 1500 ש"ח השאלה האם אני בכיוון או שצריך שדרוג מקיף יותר. תודה לכל העוזרים איציק.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב דיי ישן (5-6 שנים). כרגע אני מריץ עליו win7 64bit, והוא פשוט קצת איטי מידיי, בייחוד בכל הנוגע ליישומי אופיס. השימושים העיקריים במחשב הם יישומי אופיס וגלישת אינטרנט, כולל צפייה בסדרות וסרטים. כרגע יש במחשב RAM של 2 ג'יגה, תהיתי האם שדרוג הזיכרון ל4 ג'יגה יכול לעזור למחשב להיות מעט מהיר יותר? אם כן, כמה זה אמור לעלות? ובכלל איזה זיכרון אני צריך (אני פשוט לא סגור על זה 100 אחוז)? כמובן שאני מצרף נתונים של המחשב, תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לפורום, ברשותי מחשב טבלט surface של מיקרוסופט שנרכש בארה"ב. האם משהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת בעברית תואמת לטבלט? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
• התקציב לרכישת המחשב: 2,400 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2,400 שימושים: • מהם השימושים במחשב : גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משהו ספציפי - בגדול משחקים חדשים. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא) : לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1360x768 • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? משתמש ברמקולים של המסך חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
פתחתי כבר דיון אך התקציב השתנה אז רציתי לבקש עזרה שוב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא ליצירת מוזיקה ולהופיע במסיבות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי אבל לא קטן שיהיה נוח לראות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר לא דחוף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא קריטי עדיף כמה שפחות ת * האם נדרש …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש וחצי העליתי שאלה לפורום, וקיבלתי מפרט מצוין מכם. מאחר שעבר מעט זמן מאז ובינתיים התרחשו שינויים קלים במחירים או במבצעים, רציתי להתייעץ פעם אחת אחרונה לפני שאני רוכש. הנה המפרט המקורי שניתן לי, לאחר שעשיתי בו שינוי בSSD ובזיכרון הפנימי (והכנסתי מעבד I7), בהתבסס על שינויים במלאי/מחירים בTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/sph7g914 האם זה בסדר, ואפשר להמשיך לקנייה, או שיש איזה פרט שחמק ממני? תודה אני בכל מקרה אדביק את השאלון המקורי שלי כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג כבד בתקציב של 5K, אחרי קצת מחקר ברשת בניתי לי מפרט שמבוסס על המפרט המומלץ באתר: ההעדפות שלי: תקציב מקסימלי 5000ש"ח, לנצל הכל ואפשר גם לחרוג בכמה מאות אם זה שווה את זה המחשב לגיימינג כבד. משחקים לדוגמא : GTAV,NFS,CRYSIS 2,COD GHOSTS,BATTLEFIELD 3,4,AC BLACK FLAG,TF2 הרזולוציה תהיה כנראה FHD 1980/1020 במסך 21 אינץ לא צריך שום ציוד היקפי לא צריך להקפיד שיהיה שקט בכלל. לא מתוכנן OC לא צריך מערכת הפעלה עדיף מחנויות באזור המרכז. וכדאי שיהיה אופק שדרוג מסויים אפשרי למחשב בעוד שנה-שנתיים. המפרט שבניתי: מעבד: Intel i5-3470- Tray http://ksp.co.il/?uin=16725 מחיר:870 קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://ksp.co…
-
- 32 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1)אני צריך להריץ מספר מכונות ויראוטליות במקביל Vmware (שרתים וקליינטים של Windows ולינוקס ) ודומיו לצורך לימוד רשתות תקשורת. 2) עובד על בניית קיט של מדפסת תלת מימד אז אני רוצה להריץ גם AutoCAD, solidworks 3)אני עוסק בתכנות אז תוכנות כמEcplise',visual studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה אני חשבתי על דגם Asus N56VB אבל חושש בגלל המשקל 2.7 רשום בגלל זה לא קניתי (וכרגע אני מתלבט) מחשב נייד Asus N56VB-S4022H אסוס - זאפ חשבתי גם על דגם Asus R510VC מחשב נייד Asus R510VC-XX112H אסוס - זאפ אהבתי בגלל המפרט משקל(רק לא יודע מה המקסימום שאפשר להוסיף זיכרון ראם חיסרון-כרטיס מסך חלש מי הדגם Asus N56VB והמקלדת בדגם הזה לא מוארת(לא כול כך משנה אבל זה נותן אני חושב z510 (בביקורת שראיתי אמרו שהמקלדת לא נוחה) אבל אהבתי בגלל המפרט והמראה http://ksp.co.il/?select=.159.&list=...e=0&maxprice=0 יש כאן מהפורם שיוכל לעזור ולהגיד מה עדיף יודע לעוזרים. תקציב עד 4200k מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזצי…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז + כונן קשיח + DVD + ספק. אשמח אם תמליצו לי על לוח+מעבד+כרטיס.מ+מאוורים+RAM שיתאימו למה שיש לי כבר. מפרטים של הרכיבים שיש לי : מארז - http://up406.siz.co.il/up2/mj5z1wgnyncj.jpg ספק - http://up406.siz.co.il/up2/mnmk0otzllmd.jpg כונן קשיח יש לי שלושה (אשמח לדעת באיזה הכי מומלץ לי להשתמש) : 1. Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB 2. Samsung HD322HJ - 320GB 3. WD5000AAKS - 500GB התקציב עומד על 1,500 שקל במקסימום. והמחשב משמש להרצת משחקים חדשים באיכות נמוכה עד בינונית. באמת תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד לבית שלו, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' או 17 אינצ' (הנייד הזה יהיה אך ורק בבית ונועד לעבור חדרים בתוך הבית בלבד לכן ככל שיותר גדול יותר טוב). עדיפות למאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואשמח קצת לעזרה(: *מטרת המחשב היא לרוב בשביל עבודות משרדיות,פייסבוק,יו טיוב,עבודות משרד וללימודים *גודל המסך 15.6 מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טובה לפי התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, V…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די פשוט acer 1830 המחשב עם מעבד i3 u330 עם שלושה גיגה זכרון. בגלל הלימודים התחלתי לעבוד באופן שוטף עם תוכנת אוטוקאד, והתוכנה עובדת לאט יחסית. רציתי קצת לשדרג אותו קצת חשבתי על 8 גיגה זכרון וssd השאלה שלי אם זה בכלל ישפר את הביצועים, או שאבוד לי בגלל המעבד החלש והחוסר בכרטיס מסך. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! אני כבר מודה לכם על העזרה מראש. אז ככה אני ממש לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מבקש את עזרתכם ברכישת אחד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להי…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-