עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ytyt02,

היי חברים,אבא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד אשמח לעזרתכם!! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה,כנראה לא יזוז. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז אם רציתם הוכחות שהם מכרו לי מחשב דפוק - הנה ההוכחה האולטימטיבית: למי שלא יודע את הסיפור, רכשתי מחשב נייד בשווי 3000 ש"ח משניידר מחשבים לפני כשבועיים. מהרגע הראשון המחשב עשה בעיות, היה איטי להחריד והיו לו קריסות. חלק מהבעיות הסתדרו לאחר שהחלפתי את מערכת ההפעלה המקורית למערכת הפעלה צרובה שהייתה לי על דיסק. הבעיות אכן הסתדרו, למרות שהוא עדיין לא היה במיטבו. אז מה קרה היום? החלטתי לתומי להתקין Adobe Premiere Pro כי הייתי צריך לערוך איזה סרטון. בעודי עורך את הסרטון, התוכנה פתאום נתקעה ושמעתי את המאוורר מתחיל לעבוד חזק, וגם אחרי שסגרתי את התוכנה הוא לא הפסיק לעבוד - עד שכיביתי את המחשב. ומה אז? המחשב לא נדלק יותר. בכל פעם שאני מדליק אותו, הוא טוען כרגיל, ואז מופיע לי מסך שחו…

3. יש לי מחשב בן כשנה שמורכב מהרכיבים הבאים: * I5 3450 *לוח אם ASROCK H61 HVGS * זיכרון 8 GB 1600 . *כרטיס מסך GTX650 TI OC 2GB *דיסקים קשיחים 4 של 2TB WESTERN GREEN/ *2 דיסקים usb3 3TB *ספק 550' של SAMA המחשב משמש כHTPC לכל דבר...מעוניין לשחק בבטלפילד 4 קול אוף דיוטי גוסט וכדומה.. הוא מחובר לפלזמה 55ST30 3D.. כמובן FHD... מעוניין לשחק בהגדרות HIGH ומעלה.. אשמח להצעות ייעול ...סרטון קצר שמדגים את המערכת שלי..: תודה למגיבים !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת אם כדאי לחכות לסוף החג שאולי יהיה קו חדש של מחשבים ניידים או שלא צפוי שינוי במחירים ובחומרה? כמו כן, בתחילת מאי תהיה לי אפשרות לרכוש באילת (אז זה מאפשר בתקציב לקבל נייד איכותי יותר) וצריך לדעת מראש איזה מחשב כדאי לרכוש בכל מקרה להלן התכונות של הנייד * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by siter,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בVisual Studio אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק בהגדרות גבוהות אם אי פעם יהיה לי קצת זמן... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פרנסה, Visual Studio, SQL Server, MySql, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה ו3D shooters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by IDAN AMRAM,

מפרט לאחיין. גיל בר-מצווה רוצה למשחקים ושיכלול מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - חריגה מינימאלית כמה שניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כמה שיותר חזק גם למשחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - עדיף שקט לא ממש קריטי נגיד 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. בלי…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by talje,

תקציב עד כ-5,000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כפי שציינתי, סטודנט למערכות מידע כך שיש להריץ סביבות פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Netbeans וכו'), SQL Server, אופיס וכו'. הדגש הוא על עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" או 14", שיהיה איכותי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שיהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackp…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by giladbigel100,

שלום לכולם תקציב: 4000 ש"ח (מחשב זול יותר יתקבל בברכה) מיועד בעיקר לתכנות (מריץ קצת אימולטורים כך שעדיף 16 ראם.. אך אני פתוח ) אך גם למשחקים (כך ששצריך כרטיס טוב).. לגבי גודל המסך עדיין לא החלטתי.. (משקל מול נוחות עבודה..) לגבי רזולוציה גם יש התלבטות -למרות שעד היום די הסתדרתי עם1366X768 בfhd יש יותר שטח עבודה... אך מצד שני אני מעדיף לשחק על 1366X768 כי אז המשחקים ירוצו מהר יותר ולא אצטרך להחליף מחשב תוך שנה.. הורדה לרזולוציה שלא תואמת למסך תפגע באיכות תצוגה של המשחק. מעבד -i7. 3 שנים אחריות. וחשוב להזכיר כי אני נוסע לקנות באילת כך שהחיר זול יותר אך המבחר די מצטמצם למה שיש לksp ואייבורי שבאילת. חשבתי על שני מחשבים אך כמובן שאני פתוח לכל הצעה. Dell New Inspiron 1…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, אז ככה... יש לי התלבטות. אני אתחיל עם המפרט הקיים ואז אמשיך הלאה: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. דיסק קשיח - 1,000GB במהירות 7,200RPM. קירור - CoolMaster V8 ספק כוח: Seagate 620W לענייננו - המחשב, כמו שזה די ברור מבלי שאציין - לא להיט... קניתי אותו ב2009 בסכום של 5,500. עבד מעולה עד עכשיו... אבל כנראה הגיע השעה שלו. אני מעוניין לשדרג אותו. אבל יש לי דילמה - לא יודע אם לקנות חדש או לשדרג את הקיים. אני מתגייס עוד כמה חודשים (הייתי בדחיית שירות), לכן לקנות מחשב חדש נראה לי בזבוז (מצאתי קונה למחשב הנ"ל בסכום של 1,700). השאלה היא האם יש לי אפשרות לסחוט את המיץ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. מעדיף לא לרדת מ- 1600x900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת עם Numpad יכולה להיות נחמדה, אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Madmonator,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,GTA 5 , dark souls 2 ,watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על Dell E2214H. אבל אני אשמח להמלצות גם לגבי המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  12. Started by קפלן,

ערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי פשוט - אינטרנט - סרטונים, תמונות והרבה שימוש באופיס - וורד. אין משחקים בכלל ושום גרפיקה, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים ולא ייתקע כל רגע. התקציב שלי הוא באיזור 2500-3000 ש"ח. (גמיש). החלטתי ללכת על dell. אמרו לי רבים שכדאי לקנות עם מעבד core i5. זה מה שראיתי באייבורי (זה לא אומר שאקנה משם): [TABLE=class: cms_table, width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשבי Dell[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [TD=align: right]Inspiron 3537[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by omricw1,

לגיימינג מה הייתם משנים? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]NZXT700[/TD] [TD=width: 45%]NZXT Phantom Black 410 + HEXA 700 – 690 שקל בקניית מחשב שלם,מבצע פסח[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪690[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH87HD3N[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪389[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]MGTX77TF2GD5HN[/TD] [TD=width: 45%]MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr -…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  14. שלום רב, הננו בעלי עסק לשירותי מחשוב ונהנים מרכישת חומרה ישירות מהיבואן של DELL, HP, LENOVO וכוללים אחריות מקורית (!!!). נשמח לייעץ ולעזור לכם בהתאמת מחשב נייד /נייח עפ"י צרכיכם. אנא פנו אלינו במייל : --לינק הוסר--

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  15. קניתי לפני שנה וחצי-שנתיים מחשב בנוי מבאג אם הבטחות די שקריות שהוא יחזיק להרבה זמן על משחקים חזקים ומה לא, אחר כך הסבירו לי שהייתי צריך לבנות מחשב ומה לא ושיצאתי פראייר, לא הייתי מאוד בקיא אז וקצת מיהרתי ברכישה כנראה, בכל מקרה כבר היום הוא לא ממש מריץ משחקים שאני רוצה להריץ, ומשחקים כמו Far Cry 3 נגיד הוא מריץ על ההגדרות הכי נמוכות בFPS לא נעים, די נמאס לי ואני רוצה להריץ משחקים כמו Watch Dogs וAC4 ומה לא, קיצר השדרוג ובנייה ממש מבלבל אותי ואני רוצה לדעת אם אפשר לשדרג מחשב שנקנה ולא נבנה? ואם זה יוצא משתלם או שעדיף פשוט לבנות מחשב חדש? זה המחשב שקניתי: HP Pavilion p6-2300sj Desktop PC Product Specifications באג מחקו אותו ולא מצאתי כבר חנויות שמוכרות אותו אז זה מה שמצאתי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שבוע טוב לכל משתמשי HWZone אני רוצה להתחדש במחשב נייד ולכן אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי הוא 3K-4K שקלים. אני מצרף גם טופס בהתאם לחוקי הפורום: * מטרות המחשב: תכנות, עיצוב בפוטושופ פעם בכמה זמן, עבודה עם אופיס, גלישה רגילה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים (די שימושים סטנדרטיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינטש. לא משנה לי המסך. * רזולוציית המסך? 1366x768 יתאים לי מאוד. אך למעשה לא כ"כ משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, של מספר שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש במ…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Merc,

מפרט: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. לוח אם - P55A-UD3R Gigabyte מאוורר - CoolMaster V8 ספק כוח - Seagate 620W מודולרי מארז - LANCOOL PC-K60 כולל כונן פשוט לדיסקים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arield,

המחשב נקנה בנוב 11. (עלה לי 10 אלף שקל) המפרט : לוח אם : asrock extreme4 gen 3 מעבד : i5 2500k כרטיסי מסך : gigabyte geforce 570gtx sli X2 קירור למעבד : noctua NH-U14S מארז : NZXT Source 210 Elite USB3 Black שחור זיכרון : Corsair 16GB Kit DDR3 1600Mhz CL8 GT+AirFlow 2 ספק כח: antec 900w HCG-900 כונן קשיח : wd black caviar 1TB במארז מחוברים 5 מאווררים גדולים (לא כולל קירור למעבד כמובן) זהו , בכמה אני יכול למכור אותו??

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by izh00,

שלום רב, בני הצעיר טוען שהמחשב שלו כבר לא סוחב את המשחקים החדשים ודורש כמו כל ילד טוב שאקנה לו מחשב חדש. אני חשבתי יותר לכיוון של שדרוג מעבד וכרטיס מסך. המפרט הקיים: מעבד : AMD Athlon II X3 450 תושבת AM3 כרטיס מסך : RADEON HD 6850 1GB DDR5 זיכרון : 8GB ( המחשב מנצל רק 4GB בגלל מערכת הפעלה win7 32 bit ) חשבתי להחליף מעבד ל AMD FX 8350 וכרטיס מסך ל R7 260X או GTX 650 תקציב בסביבות 1500 ש"ח השאלה האם אני בכיוון או שצריך שדרוג מקיף יותר. תודה לכל העוזרים איציק.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by androidon,

שלום רב, ברשותי מחשב דיי ישן (5-6 שנים). כרגע אני מריץ עליו win7 64bit, והוא פשוט קצת איטי מידיי, בייחוד בכל הנוגע ליישומי אופיס. השימושים העיקריים במחשב הם יישומי אופיס וגלישת אינטרנט, כולל צפייה בסדרות וסרטים. כרגע יש במחשב RAM של 2 ג'יגה, תהיתי האם שדרוג הזיכרון ל4 ג'יגה יכול לעזור למחשב להיות מעט מהיר יותר? אם כן, כמה זה אמור לעלות? ובכלל איזה זיכרון אני צריך (אני פשוט לא סגור על זה 100 אחוז)? כמובן שאני מצרף נתונים של המחשב, תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by abarlev,

שלום לפורום, ברשותי מחשב טבלט surface של מיקרוסופט שנרכש בארה"ב. האם משהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת בעברית תואמת לטבלט? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  23. • התקציב לרכישת המחשב: 2,400 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2,400 שימושים: • מהם השימושים במחשב : גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משהו ספציפי - בגדול משחקים חדשים. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא) : לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1360x768 • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? משתמש ברמקולים של המסך חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות …

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. פתחתי כבר דיון אך התקציב השתנה אז רציתי לבקש עזרה שוב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא ליצירת מוזיקה ולהופיע במסיבות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי אבל לא קטן שיהיה נוח לראות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר לא דחוף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא קריטי עדיף כמה שפחות ת * האם נדרש …

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  25. שלום, לפני חודש וחצי העליתי שאלה לפורום, וקיבלתי מפרט מצוין מכם. מאחר שעבר מעט זמן מאז ובינתיים התרחשו שינויים קלים במחירים או במבצעים, רציתי להתייעץ פעם אחת אחרונה לפני שאני רוכש. הנה המפרט המקורי שניתן לי, לאחר שעשיתי בו שינוי בSSD ובזיכרון הפנימי (והכנסתי מעבד I7), בהתבסס על שינויים במלאי/מחירים בTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/sph7g914 האם זה בסדר, ואפשר להמשיך לקנייה, או שיש איזה פרט שחמק ממני? תודה אני בכל מקרה אדביק את השאלון המקורי שלי כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים