עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סדרות וסרטים, הפעלת מספר תוכנות "רגילות" במקביל, משחקים לעיתים רחוקות וגרפיקה בסיסית לעיתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ- מזדמן, קורל סטודיו- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם במסך ב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ziko,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס , גלישה, סרטים , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FREEMATH - לימודים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב."-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PHLIPS 20 , -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by djgoose,

הייי מקווה שזה המקום הנכון לבקש עזרה בעניין מחפש דרייברים ל-HDD sata לנייד ‏RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה כלומר free dos ולא מצאתי שום אתר אשר מספק את הדרייבר הנ"ל כולל האתר של LG הדרייבר ישמש להתקנת XP (חוקי) מכיוון שההתקנה כרגע לא מזהה את הכונן הקשיח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Micha Alkoby,

היום התחילה בעיה מוזרה שכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק חזרה מופיע לי מסך אפור והמחשב לא מגיב לכלום . כשאני מכבה ומדליק המחשב עולה ועובד כרגיל. יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך של nividia geforce gtx 1050 ti מצורפת תמונה להמחשה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. המחשב צריך להיות שקט אני מעדיף מרובע ליבה כי אני רוצה מחשב לטווח הרחוק מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 16MB Fastest 1TB כמות: 1 - מחיר: ¤869 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤968 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Bl…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nadav22h,

כמה לדעתכם שווים החלקי מחשב הבאים? מעבד intel core 2 quad q9400 לוח אם asus p5kpl-cm זכרונות 2x2 GB 800 mhz ddr2 כרטיס מסך asus nividia 9800gt 1gb ספק כוח jtc p4 500w atx12v תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש המלצות לרכישת מכונת פיתוח ניידת שתוכל לשמש גם לצפיה בסרטי FHD ומשחקים... הפיתוח הוא בסביבת VISUAL STUDIO של מיקרוסופט. במקביל יופעלו על השרת IIS + SQL SERVER ,PHOTOSHOP ועוד שני דפדפנים .. לגבי המשחקים - CALL OF DUTY -MW2 וכדומה.. לא הייתי מעוניין להזמין מחשב מחו"ל - אני חושש מתגובה איטית במקרה שאצטרך לממש את האחריות בארץ.. מגבלת התקציב היא 8000 ש"ח אבל הייתי ממש שמח למצוא משהו זול יותר שיענה על הדרישות הבאות: 1. רזלוציה 1920X1080 2. מסך 15 - 17 אינצ' (עדיף מט) 3. משקל < 3 ק"ג 4. מעבד : i7 עתיר CACHE או i5 חזק 5. עדיפות ל DELL\ HP\ TOSHIBA פיצ'ר נוסף שחביב עלי במיוחד הוא מקלדת מוארת... מודה מראש לכל המגיבים....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מבקש לקנות מחשב ליצירה ועריכה מקצועית של מוזיקה. על מה כדאי לשים את הדגש מבחינת החומרה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by v_g_t,

מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K. דרישות: מעבד חזק ומהיר של Intel; זכרון - 1GB או יותר כ. מסך - רגיל+ (אין צורך בסופר++ אבל מהיר ובטוח) רשת אלחוטי Wi-Fi + Bluetooth; מערכת הפעלה עדיף XP PRO שאלות: 1. מעבד Core Duo או Core 2 Duo? 2. איזו סידרה? 3. מאיזה יצרן של ניידים עדיף? אני פתוח להצעות והמלצות ורוצה לסגור הכל ASAP. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Voodude,

אני מודע לזה שיש ת'רד אחר דומה בכותרת, אבל הצרכים שלי קצת שונים. אני מחפש נייד אמין, עם כמה שיותר זכרון פנימי (2 ג'יגה מינימום), לפחות 160 ג'יגה כונן קשיח וסוללה שמחזיקה הרבה. יש צורך בצורב DVD. כמובן שאחריות ארוכה זה יתרון ראיתי את הנייד הזה של ג'יגבייט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1529 המחיר בסה"כ נראה לי טוב, אבל אני אשמח לחוות דעת עד כמה הניידים של החברה שווים. אם למישהו יש הצעות אחרות, הערות, הארות אשמח לשמוע גלעד

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tom123p,

שלום, מחפש נטבוק עד 2K לשימושים פשוטים - אופיס, אינטרנט (יציאה לטולוויזיה - פלוס). אשמח לסיוע ועצה טובה במה להתמקד ובמה לא. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by pisti,

היי, זה המפרט שהציעו לי (בפורום אחר): מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N98TD EVO AM3, nForce 980a SLI, DDR3 1333, 2xPCI-E, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10645 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10702 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מה דעתכם על המפרט הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL ASUS P5ND2-SLI Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 7600gt עד 7K

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dandul3,

מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אולי קל 8. האם ישנה ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by izir,

שלום לכולם אני צריך לקנות 4 מחשבים לצורך משרד יותקן אליהם וינדוס או xp או 7 את המחשב צריך לשימוש משרדי בלבד ומשתמש רק בתוכנה אחד לא כבדה אני מחפש מחשבים מבחינת מחיר הכי זול מה המפרט שתוכלו להציע לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by boaz225,

אני מתלבט בין שני דגמים זהים עם מחיר זהה 670$ ושניהם HP dm4t Intel Core i5-2450M 2.5 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 mSSD 32G + 500G 7200RPM 14.0" diagonal HD+ Anti-glare LED-backlit Display 1600 x 900 Intel Core i7-2640M 2.8 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 640GB 5400 rpm 14.0" diagonal High Definition HP BrightView LED Display 1366 x 768 יש הבדלים במעבד, בכוננים הקשיחים ובמסך תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lip,

שלום, לאחר עיון בהמלצות השונות בפורום בניתי את המפרט הבא. המפרט מיועד למחשב ביתי, תכני HD, ותיכנות. כמו-כן אני מעוניין להשאיר אופציית שידרוג למחשב למשחקים בהמשך ע"י הוספת כרטיס מסך ואולי שידרוג של המעבד. אשמח לשמוע חוות דעת על יחס העלות תועלת והאם הרכיבים שנבחרו טובים ורמת השקט של המערכת כמו-כן אשמח להמלצה באיזה חנות כדאי לקנות את המחשב עם דגש על שירות ואמינות ולאחר מכן מחיר. לא מתוכנן OC. תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪270 מע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים גלישה וקידוד וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). x264 handbrake ודומיהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו באטלפילד החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung C24FG70FQ FULLHD 24 INCH 144MHZ freesync -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המחשב ישמש לאופיס 2007, ואינטרנט בעיקר. מקסימום התקציב הוא 1000 אבל אם אפשר להוזיל את העלות במאה+ ש"ח זה עדיף. לוח-אם צריך להיות עם כרטיס מסך+קול+רשת מובנים. זכרון לדעתי מספיק 1GB. מארז+ספק יש של HEC 300W בסביבות 220-230 ש"ח, השאלה אם כדאי לחסוך 100 ש"ח וללכת על ג'נריים, כי הדרישות כאן הם באמת לא גבוהות.רצוי שיהיו יציאות USB קדמיות. אני אזכיר שוב: לא כולל הארדיסק, צורב ומסך. בניתי אישהו מפרט אבל הוא סתם מיועד להעריך את העלות, אני לא מכיר את לוח האם ולא יודע אם מעבד כזה מספיק או שעדיף AMD בתקציבים האלו. ¤352 מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤220 לוח אם FOXCONN 945G7MD-8KS2H ¤117 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤225 מארז כולל ספק HEC 6K…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Paz660,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office , טורנט , דפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בשני מסכים מחוברים ובחרתי באפשרות Landscape 1. 1680X1050 2 . 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה להיצמד ל3.5K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Counter Strike GO, GTA 5 ושאר משחקי 2014-2015... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לFPS סדור בה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Roi Yair,

שלום, לא מזמן פתחתי פה דיון על התלבטות בין שני מחשבים. אחת ההמלצות שקיבלתי הייתה הASUS הבא: http://www.ebay.com/itm/311042303105 היום הייתי בBest Buy ליד הבית שלי וראיתי ב-590$ את המחשב הבא של Lenovo, שהוא open box אבל מגיע עם שנה אחריות: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-1tb-hard-drive-silver/5829006.p?id=1219163970041&skuId=5829006 מה אתם חושבים? על פניו נראה שהלנובו משמעותית יותר טוב, האם אני מפספס משהו? רשום שהרזולוציה של המסך היא 1920X1080, האם זה אומר שההבדל בין המסכים לא מאוד משמעותי? תודה מראש. מטרות המחשב? עבודה יומיומית (גלישה, אופיס וכו'), צפיה בסרטים * גודל המסך? בעיקרון אני מחפש 15 ומעלה, אבל מוכן ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by orig123,

שלום ותודה מראש על העזרה! בן משפחה מבוגר כבן 60 ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב נייד בתקציב של כ-2500 עם אפשרות לחרוג עד 3000 ש"ח. אני מתכוון לקנות לו את המחשב מאחת החנויות בארץ, עדיפות לאיזור המרכז, אבל אם יש משלוח כמו ברוב החנויות אז זה לא קריטי. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. אני מניח שרוב העבודה שתעשה עם המחשב הזה היא גלישה ומקסימום הורדת מצגות שמועברות במייל והצגתם, פלוס סרטונים ואולי גם סרטים באורך מלא. רצוי מאד למרות מסגרת הגבלת התקציב והעובדה שזה מחשב נייד פשוט יחסית שיהיה לנייד ספיקר יחסית איכותי, כי לדעתי הוא מתכוון לשמוע הרבה מוזיקה דרך הרמקול הזה. אני יודע שזאת דרישה מעט בעייתית. גודל המסך - לדעתי לא מהקטנים ביותר כי בכל זאת מדובר באדם מב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייח חדש, לאחר שהנוכחי שלי הופך אט אט לעגלה. התקציב הוא עד 12,000 ש"ח, כולל מסך. התוכנות בהן אני משתמש לרוב הן חבילת אדובי (אפטר ודומיה), 3dsmax, cinema 4d, וחייב מחשב שיעמוד בזמני רינדור טובים מספיק לתוכנות התלת מימד. אם פספסתי פרט אותו אתם צריכים, אשמח שתגידו לי. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by giladi85,

אני זקוק למחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכד'), התקציב של (בלי מסך) הוא 2700-3300, אני אשמח אם חברי הפורום יעזרו לי לדעת אם המפרט הזה שקבלתי מומלץ. הנידון : הצעת מחיר למחשב לצרכי גרפיקה מעבד Intel® Core™ 2 Duo IE8400 -Bit Lga 775 PKG 3.0 Ghz HT 6 Mb L2 Cache 45nm Bus 1333 Mhz ,3 Yrs Warranty מאוורר Igloo 5080 Light, Speed 2600Rpm, Noise 25dBA לוח אם ASUS P5KPL-AM FSBus 1333 Mhz Chipset Intel® G31+ICH7 8 usb 2.0 ( 2 Front 6 back) , Ethernet card Intel® Gb, 2 Pci slots , DDRII upto 4Gb, 1 PciEx x 16, 1 PciEx x 1, Com + parallel ,3 Yrs Warranty זכרוןSilicon-Power 2 Gb DdramII Bus 800 Mhz ,Life Time Warranty דיסק קשיח WD 500 Gb Jd 7200 Rpm 8 Mb Cache S…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.