עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כוננים(CDRW,CDR -מעביר ישנים) להרצת הרבה תוכנות במקביל. אבל גם משהו שלא יבאס אם אני אריץ איזה משחק פה ושם. יכול להיות גם AMD וגם INTEL . תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by d_v,

שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by roey312,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5,AC,Watchdogs המשחקים החדשים שיצאו ב2014. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 גודל מסך 19'' widescreen -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש לי דיסק קשיח בגודל 1TB ומארז של coolermaster haf 932 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Voodude,

אני מודע לזה שיש ת'רד אחר דומה בכותרת, אבל הצרכים שלי קצת שונים. אני מחפש נייד אמין, עם כמה שיותר זכרון פנימי (2 ג'יגה מינימום), לפחות 160 ג'יגה כונן קשיח וסוללה שמחזיקה הרבה. יש צורך בצורב DVD. כמובן שאחריות ארוכה זה יתרון ראיתי את הנייד הזה של ג'יגבייט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1529 המחיר בסה"כ נראה לי טוב, אבל אני אשמח לחוות דעת עד כמה הניידים של החברה שווים. אם למישהו יש הצעות אחרות, הערות, הארות אשמח לשמוע גלעד

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2012, שזה כמו 1000 שנים בערך בענף הרכב. הגיע הזמן לשדרג. אין כל צורך לשלוח אותי למדור מפרטים מומלצים או לכאן - https://helpx.adobe.com/il_he/photoshop/system-requirements.html, כבר ביקרתי בהם. אלה הדברים שאני רוצה לברר: * מה יותר חשוב במעבד, המהירות שלו או זכרון המטמון? * אילו מעבדים מותאמים יותר למטרה, אלו של אינטל או אלו של AMD? * מהם הדברים המשמעותיים שצריך לכלול לוח האם? * עד כמה משמעותי נפח הזכרון של כרטיס המסך? * מהי מהירות המינימום המומלצת של הזיכרון, ומתוך הנחה שאני שותל על לוח האם 16GB, האם עדיף 1X16 או 2X8? תודה וסופ"ש נעים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לאוניברסיטה למטרות עבודה (גלישה HTML, קריאת PDF, בשאיפה אינטרנט אלחוטי כלומר אופציות התחברות לאינטרנט במידה ואני לייד חיבור חוטי), עבודה בעיבוד מסמכים, מצגות וטבלאות (EXCELL), תכנות JAVA, C, ואולי אולי קצת משחקי אסטרטגיה בעיקר. על המחשב להיות מסוגל לעבוד לפחות שעתיים ללא חשמל מה שפוסל את כל אופציות המעבדים השולחניים למינהם ומכאן גם הבעיה - המחיר. העניין העיקרי הוא שאני לא מוצא מחשב שמתאים לי במחיר של כ - 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים בודדים. מצאתי מספר דגמים בעיקר מחודשים שכן מתאימים לי אבל הייתי מעוניין בהמלצתם, כמו כן קחו בחשבון שאת המחשב ארכוש בעוד כ - 3 חודשים מהיום מה שאומר שאם תמליצו לי עלדגם מסויים המחיר עוד ירד קצת בעוד מספר …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם אחרי שקראתי קצת על כל רכיבי החומרה השונים, ניסיתי להרכיב בעצמי מחשב שיתאים לצרכים שלי .. צירפתי שאלון ובהמשך את המחשב שהרכבתי.. אשמח לחוות דעתכם עליו, ואם צריך / מומלץ לשדרג רכיב מסוים.... ובכללי האם הוא יעמוד בדרישות שלי .. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בעלויות תמורות הבדלי ביצועים מינימלים... למה לא ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. מחשב שאוכל הלריץ עליון אפטר אפקטס, פרימייר, סוני וגאס, פוטושופ, בצורה נורמלית .. בקשר למשחקים, לא גיימר רציני אבל ההיתי רוצה שיריץ לי בט…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NPro (s754),GBL,Fwire 890 1 890 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston CL2 370 2 740 כרטיסי מסך? Gainward Price Units Total GF FX5700 Ultra 128MB AGPx8,TV,DVI 1250 1 1250 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 610 2 1220 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 180 1 180 צורבים? Price Units Total Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 260 1 260 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 720 1 720 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 550W + PFC + SATA + Ext.12V 330 1 330 …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by wow,

זה מה שאני הולך להזמין מחר,לא מתוכנן O.C ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים(קצת),אינטרנט והרבה סרטים. מה אתם אומרים? AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer 000886 DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) 002138 Asus Geforce FX 5600 V9560 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card 000272 Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System 000286 CD-ROM LG x 52 Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW - 000245 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case Enermax 350W (EG365P-VE FCA) Fan Speed Adjust…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by orr11,

הוא בן 4 שנים, מעבד ATOM N450, י1.66 ג'יגה הרץ, 1 ג'יגה זיכרון ddr2 מסך 10 אינץ' לד. הארדיסק 250 ג'יגה, קישוריות בלוטות', ווי פי, סלולרית(כרטיס סים). כמה הוא שווה לדעתכם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לא רלוונטי יותר, הוזמן. תודה על העזרה (:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מגיע לי מזל טוב - תוך חודש אני סוגר על מחשב חדש. הגרוטאה הישנה תמכר לחבר (לא כ"כ גרוטאה). מניסיון אני אוהב מוצרים של אסוס אבל ראיתי הרבה המלצות ללייטון. הדרישות: - ערכתי את ההודעה. המחשב ישמש למשחקים בעיקר. דיסק קשיח 80 גיגה. מעבד של AMD 2400 לוח אם אסוס. מארז עם חלון. כרטיס מסך שיריץ את UNREEL 2 טוב. קטודה אדומה. 256 זיכרון DDR צורב DVD מסך 17 שטוח או LCD 15 - ,תלוי בתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני בן 13.5. מבקש לרכוש מחשב נייד מכספי מתנת בר מצווה. אין לי ידע כלל בנושא. אבא שלי מציע לי מפרטים למחשב נייח אבל אין לי מקום בחדר. לא מחפש מחשב נייד למשחקים, כי הבנתי שהוא יהיה יקר מאד. מעדיף מחשב קטן אבל אז המסך יהיה קטן מדיי. חשוב לי מעבד חזק, גלישה מהירה באינטרנט, כרטיס מסך סביר ושקל יהיה לקחת את המחשב ממקום למקום (למשל לטיולים - שלא יהיה כבד מדיי). שתהיה אפשרות להתחבר עם WIFI. אין צורך בצורב. כונן קשיח מעל 250 גיגה. רוצה שיעבו מהר, כלומר הרבה זכרון. שיוכל להפעיל מערכת הפעלה חלונות 7 + אופיס. סרטים אני מוריד מהאינטרנט וצופה באמצעות DOK אז נראה לי שכונן DVD מיותר לי. הבנתי שיש היום מחשבים ניידים עם מצלמה מובנית.זה יכול להיות טוב גם עבורי. ראיתי אצל חבר גם אפשרות לחב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, יש לי כיום מחשב נייד בן 6 שנים, dell inspirion מעבד i7 דור רביעי וכונן קשיח 4500 RPM ב4 שנים האחרונות היה לי את המחשב של העבודה אז לא ממש התייחסתי למחשב שלי, בגלל הקורונה קרה ואני מחפש עבודה ואני מנסה לעבוד על המחשב הישן.... זה לא זה. אני כבר בן 33, שואל את עצמי האם אני צריך מחשב נייד או נייח ואני לא בטוח שהיתרונות של המחיר והאפשרות לשדרג בקלות זה מספיק סיבה למחשב נייח. אני לא מהאנשים שמורידים סרטים למחשב ואז מחברים לטלווזיה, אז דוגרי אני פחות רוצה להוזיז את המחשב. אני רק יודע שאני רוצה להריץ מספר מכונות וירטואליות על המחשב. חשבתי על מעבד i7, עם לפחות 32 ג'יגה ראם, וכונן SSD של חצי טרה, אני משחק הירוס 3 במחשב ואני לא מתכוון בזמן…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by The Angel,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים. מחיר כ-4000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך בערך בתחום ה1000-1500 ש"ח (הכי טוב במחיר הזה) ולפחות 1GB Ram. בלי מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. שכחתי לציין, בלי צורב ואני רוצה כונן שקורא DVD. שהקנייה תהיה בחנות אחת ד"א (עדיף KSP) תודה מראש לעוזרים, The Angel

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן, אני מחפש לקנות לפטופ חזק שיחזיק לי לתקופת הלימודים ולמשחקים. אני מתכוון לקנות את המחשב מאילת כדי להוזיל עלויות * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך: 15.6 מעדיף מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן, מיועד ללימדים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שילוב של SSD למערכת הפעלה וHDD של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by belldom,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסתמן המסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + (גבוהות -) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by erezb84,

שלום, ברשותי מחשב נייח + נייד שאני מגבה בכונן חיצוני 2T שמחובר למחשב הנייח. אני שוקל לעבור לאופציית גיבוי יותר גנרית ובעלת שטח אכסון גדול יותר (ושניתן להגדיל). מה הפתרון המומלץ בשביל המקרה הנ"ל? איזה מפרט אני צריך? אציין שהגיבוי מתבצע אלחוטית מהנייד לכונן החיצוני, ודרך USB בין הנייח לכונן החיצוני. בתודה מראש,

21. שלום לכולם בשבוע הבא אני מעוניין לרכוש מחשב ערכית וידאו בתוכנת pinnacle studio 14 ואולי גם edius 6 בעתיד. אני מעוניין לרכוש את המחשב באיזור מכירה באר שבע כך שיש לי את פנדה,אייבורי,וKSP. הרכבתי מפרט ככה סתם על דעת עצמי באתר של KSP רציתי לדעת אם ניתן לשפר את המפרט או אם ניתן לחסוך חוו דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12362 זכרונות: D…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by hardgore1,

הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב חדש, ובגלל שהרבה זמן לא התעסקתי בזה אין לי מושג מי נגד מי... אני מוכן להקציב 3000 שקל לעיניין, המפרט אמור לכלול 8800GT 512MB, שהבנתי מהדיבור שלכם שהוא הכי טוב בסביבת סכום שלו 4 ג'יגה זכרון ולוח + מעבד, וכאן בעצם השאלה, האם ה CORE 2 DUO מהיר יותר מהמעבדים AM2 של AMD ? כי לפי בדיקה זריזה שעשיתי מחשב מבוסס INTEL יצא בערך 250~ שקל יקר יותר מאחד מבוסס AMD, ככה שאם הוא מהיר יותר אז ללא ספק נלך עליו... עשיתי גם בדיקה מהירה באתר פנדה וראיתי שאין יותר מידיי בעיה לעמוד בתקציב... כמו שאמרתי המפרט הוא לגיימינג, אבל בגלל שאני חולה אוברקלוק אבקש לוח וזכרונות שיעמדו במשימה... אודה לתגובה מהירה מכוון שאני רוצה ללכת ולהביא לו את זה כבר מחר... תודה מראש, ב…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. זה מה שבניתי - CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Pro Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1,LAN) [ ¤ 741.52 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 531.14 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1256.46 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 273.67 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW [ …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים