ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי כאן בכוחות עצמי. האם אני מפספס משהו? האם יש כאן משהו שלא הייתם ממליצים עליו? או משהו יותר טוב שאתם יכולים להממליץ עליו? https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=216933
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח אפשר חריגה עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי משחקים ושרת גיבויים ומשחקים. שימוש משני לעבודה הנדסית. משחקים: The Witcher 3, Anno 1800/117, GTA V/6 City's skyline' F1 2024, War thunder תוכנות: Solidworks, Matlab Python 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כוןן HDD של 4 TB שישמש לגיבויים ואכסון מסמכים. כונני SSD של 1TB ו0.5 TB בחיבור SATA בתור אחסון משנה 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב ישמש לאופיס 2007, ואינטרנט בעיקר. מקסימום התקציב הוא 1000 אבל אם אפשר להוזיל את העלות במאה+ ש"ח זה עדיף. לוח-אם צריך להיות עם כרטיס מסך+קול+רשת מובנים. זכרון לדעתי מספיק 1GB. מארז+ספק יש של HEC 300W בסביבות 220-230 ש"ח, השאלה אם כדאי לחסוך 100 ש"ח וללכת על ג'נריים, כי הדרישות כאן הם באמת לא גבוהות.רצוי שיהיו יציאות USB קדמיות. אני אזכיר שוב: לא כולל הארדיסק, צורב ומסך. בניתי אישהו מפרט אבל הוא סתם מיועד להעריך את העלות, אני לא מכיר את לוח האם ולא יודע אם מעבד כזה מספיק או שעדיף AMD בתקציבים האלו. ¤352 מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤220 לוח אם FOXCONN 945G7MD-8KS2H ¤117 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤225 מארז כולל ספק HEC 6K…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm לבין HP : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=522856 שימוש למחשב - צפיה בסרטים ומשחקים תודה רבה, אורן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K. דרישות: מעבד חזק ומהיר של Intel; זכרון - 1GB או יותר כ. מסך - רגיל+ (אין צורך בסופר++ אבל מהיר ובטוח) רשת אלחוטי Wi-Fi + Bluetooth; מערכת הפעלה עדיף XP PRO שאלות: 1. מעבד Core Duo או Core 2 Duo? 2. איזו סידרה? 3. מאיזה יצרן של ניידים עדיף? אני פתוח להצעות והמלצות ורוצה לסגור הכל ASAP. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי המלצה שמאוד דומה לדרישותיי. מקווה שמישהו רכש לאחרונה משהו דומה ויוכל להמליץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. ישנה אופציה לרכוש בקיץ בארה"ב, אך אני לא בטוח כמה זה משתלם בתקציב ובדרישות שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500, מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אין גיימינג ואין צורך להריץ תכנות כבדות כמו מאטלב וכדומה. מה שיהיה בעיקר זה הרבה אופיס, מקסימום 10 טאבים של אינטרנט, קצת יוטיוב והמחשב לעתים ישמש כסטרימר ויחובר למסך חיצוני. מבחינת חומרה: אין …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נלחץ לי פעמיים, ויש דאבל בפוסטים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office , טורנט , דפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בשני מסכים מחוברים ובחרתי באפשרות Landscape 1. 1680X1050 2 . 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם :-) הופנתי לכאן על ידי חברים טובים לעזרה בבניית מפרט למחשב. אציין ואומר כי אני יודע שהדרישות הן גבוהות והתקציב למחשב גיימינג יחסית דל אך אני מאמין שבעזרתכם נוכל למקסם את היכולות ולמצות את הכסף למטרות הנדרשות. כעקרון, אני סטודנט למדעי המחשב ואנחנו משתמשים בתוכנות קלות יחסית לתכנות וזה החלק הפחות בעייתי כי רוב המחשבים הישנים גם מריצים אותן. כן אני רוצה שהמחשב החדש יריץ בצורה טובה מאוד משחקים כגון: GTA V, FIFA 15, MCX א) מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש״ח. ב) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ג) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אוכל למתוח את התקציב בעוד 500 ש״ח. ד) מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לחברים היקרים. אני מעונין במחשב חזק, לא למשחקים, אבל אני מעונין להריץ עליו לפחות 4 מכונות וירטואליות, אולי 5. מעולם לא התעניינתי במחשב נייד, עד היום, לכן אין לי שמץ בנושא, מלבד נתונים יבשים(מעבד זיכרון וכו). אז אודה לכם, אם תעזרו לי לרכוש מחשב מחברה איכותית, שלא מחפפת בסתר, ואחרי 6 חודשים המחשב יתחיל להתפרק או שהסוללה תגסוס. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500,אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש יום יומי(הורדות,כמות טאבים גדולה בדפדפן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,BF4,assassins creed unity וכדומה...בגלל המחשב שלי כבר מספר שנים לא נגעתי במשחקים שדורשים יותר מדיי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 כרגע,יש סיכוי שיוחל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי יגיעו לארץ מחשבי דסקטופ (לא מחשבים ניידים) עם מעבדי ברודוול ? בברכה דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנייד הנ"ל מגיע עם HDMI? כי לא רשום במפרט אבל בתמונה ישנה יציאה כזאת. לכמה זמן מחזיקה סוללת 4 התאים שלו? האם סוללת 8 תאים תהיה חייבת להיות גדולה פיזית מה 4 תאים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבודה משרדית. אופיס, אקרובט רידר, אינטרנט וכד'. סרטים - אפשר לוותר על זה, זה ממש לא חשוב. הדרישות הן : "11.6 זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. WIFI כניסת LAN רגילה חיבור - VGA חיצוני. תודה. אילו דגמים מומלצים בטווח המחירים הזה? WIN XP / 7 ממש לא משנה... העיקר שאחת משתיהן יעבדו חלק.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2800 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח (כמובן שאפשר להתגמש לכיוון ה-700 ש"ח אם יש צורך). אשתדל לפרט על תכונות המחשב עד כמה שאפשר באמצעות ההודעה הראשית בפורום זה בנושא המלצות לניידים אך אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן את ההודעה הראשונה. * מטרות המחשב - עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 4 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 1…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 לכל היותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים , הורדות, אינטרנט. מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המפרט צריך לכלול גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים "קלים" * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. ההודעה פורסמה גם בפורום מפרטים, ובעקבות המלצתו של Silencer - נוספה גם כאן. ובכן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, והפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי כבר בראש שני מפרטים. הייתי רוצה שתעזרו לי להוריד טיפה במחיר. אני מתכוון לעשות OC למעבד, לכרטיס מסך, ואם יהיה צורך אז גם לזכרונות. Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray 1180 GIGABYTE MA790FXT-UD5P 885 NOCTUA NH-U12P SE2 280 Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM X2 130 DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 680 Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E 1190 LG DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 149 Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) 440 Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin) 750 סה"כ 5684 Core …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים עם לפטופ בלבד (לימודים) החלטתי להתחדש בנייח שאני אוכל לשחק עליו. 1. התקציב הוא סביב 4K. אפשר לנצל הכל. במידת הצורך, אפשר לחרוג ב-500-600 ש"ח. 2. המחשב מיועד לגיימינג קל - משחקים שאין להם דרישות מטורפות לדוגמא - L4D2, Assassin's Creed, Just Cause 2. האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה GTA. כמו כן, הייתי רוצה לשחק אותם עם הגדרות גרפיות גבוהות וברזולוציה של 1920X1200. חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. אין צורך לכלול גם כונן SSD וכונן אופטי. כבר יש לי. 5. חשוב שהמארז יהיה די שקט (נגיד, 7) ואסתטי, עדיף כמה שפחות נורות וחלונות. 6. לא מתוכנן OC. 7. לא חשוב לי לשמור על אופ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-