ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות השבוע ואני רוצה שהוא יחזיק מעמד במשחקים ובכמה ישומים כבדים שאני פותח בו זמנית התקציב יחסית גמיש אבל לא יותר מידי וכמובן בלי מסך תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כיקשתי מפרט אך הצלחתי למתוח את התקציב, ופה דרושה עזרתכם. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 DELL U2410 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך ברמקולים כמה שיותר איכותיים, ובסט מקלדת ועכבר איכותיים. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? ללימודי כלכלה ומנהל עסקים. אין דרישות מיוחדות. * גודל המסך? 14" עדיפות למט. * רזולוציית המסך? לא קריטי, עד FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.6-1.8kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7+ שעות יהיה נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות להיברידי של 500+8GB, בכל מקרה מינימום 500 גיגה אלא אם כן מדובר ב- SSD אפשר להסתפק ב 256, למרות שלא נראה שיש ssd במסגרת התקציב. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שבוע שעבר חברה שלי קנתה מחשב נייד של ASUS מדגם V400 191H. המחשב מעולה חוץ מפרט אחד קטן.. הוא מתנדנד. מה זאת אומרת? בכל מחשב נייד רגיל, בבסיס המחשב, קיימים 4 חתיכות גומי כאלו שעליהם המחשב יושב כדי שלא יגע בשולחן, ובדרך כלל הם גורמים למחשב להיות באותו גובה. הבעיה היא שאצלנו, צד ימין מקדימה של המחשב פשוט מעופף באוויר, ברגע שמניחים יד על המחשב הוא פשוט מתנדנד. לא נראה לי שאני צריך לציין שזה מעצבן עקב העובדה שהיא שילמה סכום לא קטן על המחשב ( עזבו שזה מחרפן לרשום בו ). פניתי יום חמישי לפני השעת סגירה לאסוס ועוד לא חזרו אלינו, אני מתאר לעצמי שיום ראשון יצרו קשר, איך להתנהל מולם? בעקרון כשהמסך סגור, הבעיה כמעט ולא קיימת. ברגע שפותחים את המסך, זה ניראה כאילו האזור שלה …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי לי מפרט מסויים שאני רוצה אבל הוא חורג מהתקציב שלי שהוא 4,500 ש"ח (ללא מקלדת, עכבר ורמקולים) המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 BOX לוח אם: MSI P43T-C51 צ'יפסט P43 כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון: Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ספק: Seasonic S12II 500W מסך: LG W2253TQ *הוא מיועד לשימוש רגיל ברוב הזמן אבל גם למשחקים *בחרתי את המסך הזה כי הוא ה2MS הכי זול של LG/SAMSUNG שראיתי אבל אין לי בעיה לקחת דגם אחר יותר זול אם יש במקום אחר לי אין לאייבורי הכל במלאי *השקט לא כ"כ חשוב, ובנתיים אני לא יודע גם עם איזה מארז זה מגיע, אני אערוך פה כשאני א…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש על המחשב שלי (הישן בעתיד): Thermaltake Big Typhoon X1900XT - לכן לא אקנה כרגע כרטיס מסך (אחכה לדור הבא) Enarmax Liberty 500W W.D. 250GB 16mb 7200 RPM SATA2 Dell 2007FP את הכסף לשני המפרטים הבאים יש (יש לי עד 13K) האם יש צורך (במפרט הזול) ב- 4 ג'יגה זיכרון ? האם יש צורך בקירור יותר טוב (למעבד) ? (הטוניק יותר טוב ?) * המחשב מיועד ל-OC כבד [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המחשב hp dv6-2155dx רציתי לדעת פרטים על המחשב הזה מבחינת ביצועים,חי סוללה ולאיזה פעולות הוא מתאים וכו' אז מישו? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c02029512
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שלי הוא בן 3 בערך אבל עם החומרה מתקדמת מאותה תקופה. מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון 4 גיגה 800MHZ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX9800 GTX ספק Corsiar 550W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסף בעיקר אבל אם צריך אני ישדרג עוד כמה דברים בעיקר למשחקים החדשים שיצאו ובגללם תקציב עד 2000 שקל תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פתחתי נושא, אבל מאז גיליתי שאני יכול לקנות מעבד ולוח אם במחיר זול (מאד) ולכן התקציב השתנה. אני מתנצל על פתיחת נושא נוסף. 1. התקציב - 2,500 שח. חריגה של עד 500. עדיף לנסות לחסוך. 2. שימושים -משחקים - שירוצו חלק על הגדרות בינוניות ומעלה. בפרט starcraft2. מסך "22, רזולוציה 1680X1050. 3. ציוד היקפי - לא צריך. 4. יש לי כרטיס מסך 9800GT שניתן להשתמש בו 5. שקט - 7 מ - 10 . 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באף תוכנה. 8. חנות - כל חנות טובה באזור חיפה, נשר, רמת ישי. אפשר בנועה מחשבים למשל. 10.שדרוג - אפשרי - פירוט למטה. המחירים עבור לוח אם ומעבד: i5 2500 (6M chache, 3.3 GHz): 380 NIS i7 2600K - 608 NIS Intel® Desktop Board DZ68DB - 410 NIS (כלומר עבור i7 ולוח אם, …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ultrabook חדש בגודל 13-14. עד היום הייתי די סגור על המאקבוק אייר שבכל סקירה שיבחו אותו כאולטרהבוק אולטימטיבי אבל עכשיו יצאו המחשבי ווינדוס 8 עם מסך מגע ומניסיון עם טאבלטים עם מקלדת זה נוח בטירוף. אשמח לעזרתכם בקבלת החלטה היות וטרם יש השוואות מקצועיות באינטרנט
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 ש"ח, ישנם מספר דגמים שמצאו חן בעיני: MSI EX400, MSI EX620, Dell 1537 שלושתם עם מעבד T5800 ושלושת מגיעים ללא מערכת הפעלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל באחריות בעת קנייה עם ובלי מערכת הפעלה - ומה אתם ממליצים? 2. האחריות של מי יותר טובה - MSI או DELL? והאם יש בכלל הבדל? 3. האם ישנן תקלות ידועות בדגמים הנ"ל? אשמח לעזרה בשאלות הנ"ל, וכן לשמוע המלצות נוספות לרכישת מחשבים ניידים בסכום הנ"ל הסכום הוא זיכוי מ - IVORY, ולכן הקנייה חייבת להתבצע שם. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
QUAD CORE 6600 2.4GHz Gigabyte ga p35 ds3l Corsair 2GB GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): ) Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר). WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי. דיסק+רשיון מקורי של XP home edition להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עקב בעיות עם TMS (הם בחיפה ורחוקים מאוד), מצאתי חנות שלפי תגובות שראיתי פה, גם טובה לא פחות. FOXPC, בניתי אצלם מפרט דומה לזה שרציתי מ-TMS. אני יודע שמרובע ליבות לא מומלץ לי כי המחיר שלו נורא גבוהה, ועדיף לקחת דו ליבתי זול אם אותם ביצועים במשחקים, אבל אני מתעקש על מרובע ליבות והכרטיס מסך שלקחתי, השאלה שלי היא: 1. האם המארז שלקחתי יוכל להכיל את כל הרכיבים? 2. האם ספק הכוח יספיק? 3. האם כל הרכיבים הנ"ל מתאימים זה לזה? 4. האם הקירור של המעבד BOX מספיק, או שלהשאיר את ה FREEZER שלקחתי 5. האם יש משהו שכדאי לי לשנות (חוץ מהמעבד וכרטיס המסך) 6. ובכללי האם אתם יכולים לחזק את אמינותה של FOXPC הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://w…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מפרט ל-OC למעבד בשביל משחקים , לגבי המפרט עצמו אני צריך שיכיל מספר דברים חשובים בעיניי 1.שיהיה לו כרטיס מסך 8800GTS דבר שני: שהמארז יהיה טוב לכל הרכיבים שתכינו לי אבל שלא יהיה מושך עיניים (כי באים אצלי כמה פעמים אנשים ולא הייתי רוצה שידפקו לי עיניים או משהו בסגנון) 3.שהמפרט יתן OC הכי גבוה שאפשר לפי התקציב שנתתי ושכמובן יהיה לי יציב כי אני ירצה להשאיר אותו ככה -(-איך שהוא יצא ב-OC) , אפשר להתגמש קצת במחירים ועוד דבר שהוא מאוד מאוד חשוב שרק מי שיודע ובטוח במה שהוא יכתוב לי אז הוא יגיב לגבי המפרט ל-OC כי הייתי בכמה מקומות וכל אחד אומר שהמפרט הזה לא טוב וזה לא ממש ובמקום אחר אני שומע שזה אחלה ,ומה שקורה שאני לא יודע מה לעשות אם אני יקנה את המפרט בסוף וזה לא ילך טוב אז…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שני כרטיסי מסך מדגם 8800GT שאינם בשימוש ואני מעוניין להרכיב לי מערכת נוספת איתם עבור משחקים וסרטים. אשמח להמלצות ללוח אם תומך SLI ומעבד Core i כלשהו שיתאים עבורו. כמו כן, אני צריך שיהיו בו לפחות 4 חיבורי SATA פנימיים (עם עדיפות ליותר אך לא חובה) ושייתמוך ב-RAID. האם תקציב של 1000 שקלים הינו מספיק או גבוה מידיי? בנוגע לספק, זיכרונות וקירור אני אסתדר :-) תודה מראש לעונים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין צורך במסך וציוד היקפי לא הולך לבצע OC תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מכונה בשביל מעבדה בייתית קטנה שתריץ Hyper-V עם 4+ מכונות וירטואליות. לאחר שהתלבטתי בשאלה האם לקחת Quad או I7, נזכרתי שהמחירים של AMD לא רעים בכלל עבור 1055T X6. לפי מה שבדקתי AMD X6 1055 תומך ב AMD-V הלוח אם שחשבתי עליו הוא GA-880GM-UD2H של Gigabyte שנמכר ב KSP במחיר מצחיק של 400 שקל. אבל אני לא בטוח האם הצ'יפסט הזה תומך בכל הקשור לוירטואליזציה. האתר של AMD לא ממש מפורט בנושא Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394 2x4GB G.Skill RipJaw Edition Dual Channel 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem) P183 Mid Tower Black (No PSU) --------…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, אני מעוניין בהמלצה ללפטופ, למטרת צפייה בסרטים FULL HD לאבא שלי.. חשוב שיהיה משקל עד 2 ק"ג (לנסיעות), ויציאת HDMI. התקציב הוא עד 4K אבל כמובן שעדיף יותר זול... שאלה נוספת בנושא היא אם גודל המסך ישפיע על איכות הצפיה בHD (תקיעות וכו'). תודה מראש על עזרתכם,
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוקל לרכוש את המחשב הבא... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 האם הוא מומלץ ונותן תמורה טובה לכסף?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AM2 3600 X2 DUAL CORE 64BIT GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 160GB SATA2 7200 RPM 8MB wd,seagate,hitachi 1024MB DDR II667 צורב LG\SAMSUNG X20 SATA DVD GeForce Nvidia 6100 128MB משולב. המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים מציעים לי אותו ב- 980 ש"ח, האם זה כדאי ?? אני חייב תשובה די מהר כי אמרו לי שזו עסקה ממש טובה.... תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כוננים(CDRW,CDR -מעביר ישנים) להרצת הרבה תוכנות במקביל. אבל גם משהו שלא יבאס אם אני אריץ איזה משחק פה ושם. יכול להיות גם AMD וגם INTEL . תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-