עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום שלום קונה מחר הצעות, המלצות, הערות? מה לגבי לרדת ל MAX ORB ? מתכנן אוברקלוקינג למעבד וOC קטן למסך זכרונות אחרים? Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K 525 לדוגמא? מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤ 1621 1 5142 סך הכל תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  2. שלום, אני מתכוון לרכוש בארה"ב מחשב נייד בחודש הבא. ברמת העקרון מה שחשוב לי במחשב הוא: 1. רמת אמינות גבוהה 2. תקציב של עד 1200$ (חריגות קלות יתקבלו בהבנה ...) 3. יכולת לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרט ב HD בצורה איכותית 4. אם יש אחריות בינלאומית אז בכלל החיים דבש. 5. קל ככל האפשר לאחר שגלשתי קצת ב newegg הבנתי שאני צריך לשאול את השאלות הבאות: איזה כרטיס מסך יספק אותי? (ראיתי שיש nvidia 8XXX או nvidia 9xxx ראיתי שיש גם intel GMA 4500MHD ) כמה זכרון אני צריך? איזה מעבדים יספקו אותי? (אני מעדיף של אינטל) אם יש המלצות למחשבים או לינקים אני מאוד מאוד אשמח. תודה, ושבוע טוב, רועי.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. מעוניין בהמלצה למחשב נייד שישמש בכיתה לכתיבה . דרישות בעיקר אופיס וזמן סוללה ארוך ככל שניתן עם ניידות. התקציב - עדיף נמוך ככל שניתן בלי להתפשר יותר מדי עם הדרישות * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? ממגבלת הגודל 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי נסיוני עדיף מאט, פחות השתקפויות ניאונים וחלונות במסך. * רזולוציית המסך? מה שמקובל, לא על זה תיפול הקניה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא יודע מה מקובל, הכי נייד שאפשר במגבלות התקציב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, ככל האפשר. 5-6 שעות - יום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI רצוי לחיבור לטלויזיה בשביל הכיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD סביר 500G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר גם רמקולים קטנים בנוסף למחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות שיגיע עם מערכת הפעלה, ויגיע מורכב.. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

5. Started by omrij,

שלום אני צריך למצוא מחשב בעל המאפיינים הבאים בתקציב של 9000 +/- גודל מסך 14 מעבד דותן 740/750 זכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך X600 דיסק קשיח 40-80 כונן DVD אפשר למצוא משהו כזה בתקציב של 9000?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kabesar,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות תכנות, יצירת מסמכים ודברים שסטודנט צריך לעשות עם מחשב ולא להריץ משחקים כבדים וכד'... אני מתלבט אם לקנות מחשב יד שנייה וכך לקנות מעבד חזק יותר ועוד כמה דברים שאם אני קונה חדש בוודאי יעבור את ה-5000... אני דיי מוגבל בתקציב הזה ואני חדש לעניייני המחשבים הניידים.. אם כן מומלץ לקנות יד שנייה אז מה חשוב לבדוק? ואם לא מה חשוב שיהיה באחד חדש... תודה רבה מראש לכל מי שיענה.. רפי

7. לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה, אבל מכיוון שזה קשור למחשב נייד חשבתי שאולי זה מקום ראוי אני שוקל לקנות צורב נייד למחשב נטבוק. אני מכיר מנסיון שרוב הכוננים בשוק הם כוננים "רגילים", כונים בעלי מגש נפתח - עליו מניחים את הדיסק וסוגרים פנימה ישנם כוננים מיוחדים הנקראים "Slot load", כאשר הכוונה היא שאין מגש והדיסק נטען דרך חריץ (סלוט) בדופן הכונן (בדומה לרדיו ברכב) היתרון של כונן כזה מבחינתי הוא שהוא פחות פגיע מכונן רגיל כי אין לו חלקים שיוצאים החוצה ויכולים להשבר. האם משהו מכיר מנסיון או מידע - תקלות שיש לכוננים מהסוג הזה? חוות דעת תתקבל בשמחה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by KV,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? המירבי 7,500 אלף שקל, מעדיף באזור ה6 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס (כולל אקסלים גדולים), אדובי (לא D3 או עריכת סרטים כבדים), visio, תיכנות, עריכת סרטים קלה (בסגנון יוטיוב חיתוך פיצול וכדו' לא אפקטים וכדו'), כרום כבד, bluestack, גיימינג קל (כדוגמת Command & Conquer: Generals). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מדובר בצורך ק…

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by pet4a,

אשמח אם משהו יפנה אותי למקום המתאים באתר של לנובו לא מצאתי כלום... אולי יש כלי שיכול בדוק את תאימות החומרה לחלונות 7? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  10. כאמור - התקציב הוא 2500-3000, עדיפות לחיסכון אך אפשרות לחריגה קלה במקרה הצורך. מחשב מיועד לקריאת מאמרים, SPSS, שמיעת מוזיקה + צפיה בסרטים בסטרימינג מדי פעם. גודל מסך - הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות למסך 15' ולמסך 13.5'. משקל - לא קריטי שיהיה נמוך באופן יוצא מן הכלל, אבל יצויין שהמחשב צריך להיות עמיד לטלטולים לנשיאה בתיק. לא נדרש זמן סוללה ארוך, המחשב לרוב יהיה בקרבת שקעים. יש צורך בכונן DVD, אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'. העדפה לחברה - הומלץ לי על DELL ע"ר מדיניות שירות נוחה (בעיקר למשתמשים שלא בקיאים במחשבים), אבל אשמח לשמוע חוות דעת של חברה' פה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by שחריטו,

שלום, אני מעצב גרפי, עובד עם אדובי, בעיקר עם אילוס' ופוטושופ, גם עם אפטר.. אני מחפש מחשב נייח, התקציב הוא בין 3K ל-4K. צריך כרטיס מסך טוב, מעבד חזק, זכרון ראם גבוה לפחות 16.. מה האפשרויות שלי? על מה כדאי להסתכל? איזה חנויות? תודה

12. החלטתי על מחשב רק עוד התלבטות אחת קטנה לגבי הספק אני רציתי Cooler Master 550W Real Power Pro והמליצו בחנות לקחת SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 המוכר אמר שאין הבדל וסי סוניק יותר אמינים ואין משמעות ל50W מה אתם אומרים הסי סוניק זול ב100 שקל בערך זה שאר המפרט אמרו לי בחנות שאין הבדל בניהם Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 ¤385 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1405 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SA…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. היי , אני צריך גם עזרה בבחירת נייד..אני מתחיל ללמוד באוקטובר (מערכות מידע) אני רוצה להביא נייד 14-15 אינץ'.. לא צריך אותו למשחקים כבדים... גלישה באינטרנט וסרטים פה ושם.. אני אקנה אותו מארה"ב מ BESTBUY .בגדול מה שחשוב לי שהסוללה שלו תחזיק מעמד ושהאחריות שלו תתפוס בארץ. מבחינת תקציב עד 600-700+-$. לא מבין כ"כ במפרטים שלהם ככה שלא יודע מה לבחור.. זה העמוד של הלפטופים בבסטביי: http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/abcat0502000.c?id=abcat0502000 על איזה דגם אתם ממליצים? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by unknown man,

שלום, אשמח מאוד אם אחד מבוני המפרטים בפורום יבנה לי מפרט למחשב עם תקציב של 4000 שקל. המחשב מיועד למשחקים בשביל האחים הקטנים שלי (5.5 ו 13), שאמנם משחקים משחקים ממש לא כבדים, אבל אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה כמה שיותר טוב בהתחשב בתקציב. צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, ורמקולים - לא צריך ATP3 או משהו כזה... גם רמקולים ב 40 שקל יספיקו), אבל בלי מסך. כמובן גם שיהיה ג'יגה זיכרון, צורב DVD והרדיסק עם קיבולת בינונית (160, אולי האחים שלי לא ישתמשו בזה, אבל אני כן ;D). ד"א, רציתי לשאול - האם המפרט המוצע במפרטים המומלצים (הראשון) שנראה כאילו עונה על הצרכים, באמת עדכני והכי טוב שאפשר להכניס בתקציב? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by vivogd,

שלום, אני מעצב גראפי שנכנס עכשיו חזק לעריכת וידאו. מה אני צריך מבחינת מפרט מחשב? האם יש מערכת מחשב מומלצת? (בבקשה לא מק - אני בתחום האינטרנט) האם יש ציוד עריכה נוסף שאני צריך להכיר? תודה אביב

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by shalbik,

יש אפשרות במסך מגע במחשב נייד לגלול, לדוגמא בדפדפנים, גם כשאין אופציית גלילה מובנית על המסך מגע עצמו? (הכוונה שלי אם יש קונפיגורציה שאפשר לכוון שלמשל לחיצה על CTRL וירידה עם הסמן במסך מגע תגרום לגלילה מטה) תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by shlomi8,

אהלן, בתקופה האחרונה יש לי חשק לשחק קצת, אין ברשותי כרטיס מסך, לכן אני צריך את המלצתכם ואם בכלל כדאי להשקיע במערכת הקיימת שלי. פרטי המערכת: מעבד: AMD Athlon II X2 250 לוח: gigabyte M68MT-S2 זכרון :667 4gb ddr3 הארד דיסק: חצי טרה של משהו. כרטיס מסך מובנה בלוח כמו שאמרתי קודם. עצת המומחים, יש משהו לעשות?

18. Started by idan577,

שלום חברים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עריכה: אם אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מבחינת תקציב הם דיי זהים, ככה שההבדל של כמה מאות שקלים הוא לא מה שיפריע לי. אשמח לדעתכם על הניידים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm (דל וסטרו 1310) לבין - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3745837.html hp pavilion 4 גם מבחינת הכרטיסי מסך? מה יותר טוב בעצם? (אם נתעלם מהבעיה שמצויינת לכרטיסי מסך במחשבים של דל) וגם האם ההבדל במשקלים / מסך הוא כזה קריטי? (אינץ' לטובת hp, שגם שוקל 300 גרם יותר)

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. ב1800 שקל ל 2.66 intel p4 תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Demagh,

אהלן, אני רוצה להרכיב מערכת הייבריד שתשמש אותי גם למשחקים וגם לכריית לייטקויין. לצורך זה אני רוצה לשים 3 או 4 כרטיסי מסך, לא סגור על זה עדיין. הכרטיסים יהיו מסדרת R9 280x. בכל מקרה, אין שום צורך ב-crossfire או שכל חיבורי ה-pcie יהיו מדור 3 או אפילו יעבדו על X16 - העיקר שיהיה אפשר לחבר כרטיס והוא יעבוד. צריך רק חיבור אחד "טוב" על מנת שכשאני ארצה לשחק אוכל לכבות את הכרייה על אותו כרטיס ולהשתמש בו למשחק. אז ככה, אני צריך המלצה ללוח אם, ספק ומארז לדבר הזה. המעבד שיהיה בשימוש הוא i5 3570k (שיעבור המהרה) והזיכרון 16GB DDR3 מסדרת ripjaws, אם זה משנה. דבר אחרון חביב, באשר למארז, הוא יהיה ממוקם בשכיבה ולא בעמידה. לכן, עובי המארז המירבי יכול להיות עד 24 ס"מ ואורך מירבי 58 ס"מ.…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by OMRI2010,

מעבד: AMD ATHLON 64 4450e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADH4450DOBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤289 לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤302 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB GDDR3 - OC EDITION : GC-XHD485XPG3-F3A - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤961 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤363 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤120 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤416 מארז: COOLERMASTER ELITE 340 : RC-340-KKN1-GP w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤187 ספק כ…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  23. ערב טוב. החודש החלטתי לרכוש מחשב חדש אשר ישמש אותי בזמן הלימודים (עיצוב תעשיית. עיסוק עם פוטושופ, אילוסטריטור וסולידוורקס) ויספק את צריכי הגיימינג והמוסיקה/סרטים שלי. אינני צריך OC ו/או ציוד היקפי. יש העדפה ברורה למחשב שקט (6-8 מסולם 1-10), מעבר לזה חשוב לי שאפשר יהיה לשדרג אותו בעתיד. מערכת ההפעלה שלי תהיה ווינדוס 7 (שאני ארכוש בעצמי) הסתכלתי קצת באינטרנט ועליתי על שני מפרטים שאמורים לענות על הדרישות שלי (אני חושב). עיקר השנוי מתבצע בין כרטיסי המסך, המעבד ולוח האם. בעצם המרכיבים הכי קריטיים (או שמע אני טועה?). מבחינת ציוד שכבר יש ברשותי: יש לי צורב וכונן DVD ממחשב ישן. ההארד דרייב הוא רק 500GB, כי אני מעוניין לקצץ איפה שאפשר, כאצטרף להוסיף אני כבר אקנה עוד אחד, רק בנפח ג…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ידידה שלי ביקשה ממני להכין לה מפרט, היא אינה משחקת בעקרון במשחקים אבל היא רוצה מחשב טוב שיחזיק לה לאורך זמן ודגש על סאונד טוב לסרטים מוזיקה וכו'. חשבתי פחות או יותר על התבנית הזאתי: AMD 64 +3000 Epox mobo (cant remember the model name) 512 pc3200 mb R9600XT QUALITY LCD 17" Monitor Creative T5400 *OPTIONAL audigy 2 zs DVD CDRW *OPTIONAL DVD-RW GOOD LOOKING CASE LOGITECH keyboard+mouse (MX700) FLOPPY והרכבה... אם תוכלו לתת לי מפרט מדוייק ומומלץ אני אודה לכם, כמו כן אני זקוק להמלצה על מסך דק 17" איכותי (לא מוגזם כמובן) ושיהיה גם יפה, אני מדגיש שהתקציב אינו קבוע אבל בעד חלקים איכותיים היא תשלם הרבה (לא חסר כסף). אני לא מהמשתמשים שאומרים תנו לי את המחשב הכי טוב ב30 אלף, אבל י…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by yoni-m,

מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה ויכול להמליץ עליו?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.