עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noamohana,

היי. אני סטודנטית. אחרי 3 שנים עם מחשב נייד מדגם vostro 14 של DELL (שבגדול היה לי מעולה אבל היה בו דפקט נוראי שבגללו המסך קרס מדי פעם, והייתי צריכה כל כמה זמן להוציא ולהחזיר אותו למעבדה הממש לא נגישה של דל, והבעיה אף פעם לא נפסקה לחלוטין. בקיצור, חוויה נוראית). מחפשת להחליף לנייד חזק, שמשמש בבית (לעבודה וגם כמסך הטלוויזיה הביתי) וגם בחוץ (אוניברסיטה). אנה למלא את השאלון שלכם, למרות שהרבה מהמונחים לא מובנים לי מצטערת מראש מטרות המחשב? לימודים (וורד, אינטרנט, אולי קצת פאוורפוינט). כמו כן הוא משמש כטלוויזיה היחידה בביתגודל המסך? לא פחות מ13 אינץ' (כאמור, בגלל מטרות הצפייה. אבל גם כי נוח לי יותר מסך גדול) האם חשוב מסך מבריק או מט? מעדיפה מט, אבל לא קריטירזולוציית המס…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by natik,

כפי שציינתי בכותרת, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים, אין צורך בציוד היקפי... אני רואה שהרבה פה ממליצים על מעבד ה-i5, אותי הוא לא מרשים, לכן אבקש רק מעבד i7 או המקביל שלו מamd.בנוסף אני פאנבוי נלהב של נוידיה,עדיפות לכרטיס שלה. תקציב 6000, אופציה לחריגה קטנה. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by OR2OOO,

צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב אני בניתי אני מיתעמן... ריצתי לדעת מה אתם אומרים על המערכת הזות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1087 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤666 מארז: Foxconn 3GTH230 120mm +Tube +350W כמות: 1 - מחיר: ¤330 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤356 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1517 קירור לכ.מסך: Arctic Cooling Accelero Twin Turbo כמות: 1 - מחיר: ¤132 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 IDE SuperMulti Black כמות: 1 - מחי…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  5. ההתלבטות שלי היא איכות הייצור ואיכות המחשב עצמו. אני לא יודע איזה מחשב עדיף לי מבחינת איכות המחשב (בנייה) הראשון הוא חברת DELL: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1530-t8300.htm אני עושה לו הרחבה של 2G זיכרון השני הוא חברת HP: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html המפרטים של הHP הרבה יותר טובים חד משמעית! השאלה היא האם מהבחינה של עמידות לזמן ואיכות הבנייה של HP שוות ערך לDELL אני יודע שDELL הם ממש טובים ואיכותיים ואני לא הכי סומך על HP כי הם תמיד נראו לי חברת שוק. אני רואה שהHP הוא זוק יותר וגם חזק יותר ולכן חייב להיות משהו שיצדיק את העניין הזה המחשב של חברת DELL עם נתונים נמוכים יותר ועדיין יקר יות…

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by azaz,

אני רוצה שתגידו לי את הדעות שלכם על המחשב שלי אם הוא ישן או שהוא על רמה זה המפרט:מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) 200 גיגה. לוח אם: GIGABYTE GA-81945P-G ספק כח 500 גנרי כרטיס מסך ATI 4670 מסך LCD19 LG אז מה דעתכם על המחשב שלי?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Yonatan Amsalem,

שלום! אני עומד לקנות מחשב ואני לא כל כך מבין, המטרה העיקרית שלי זה אינטרנט וסרטים באיכות 4k, סאונד גם חשוב כי אני מחבר אותו למערכת קולנוע מה צריך להיות המפרט בשביל שיראו 4k בצורה טובה? התקציב שלי סביב ה2600-2800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אני מחפש מפרט למחשב עם תקציב של עד 5500 שקל, המחשב מיועד צפיה בסרטים, גלישה באינטנרט,הורדות ומשחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי לא OC. המסך שאני משתמש בו הוא samsung 931C . חשוב מאד לי שהמחשב יהיה שקט לכן לפי מה שקראתי כדאי להשתמש במארז ANTEC SONATA III 500W . האם כדאי לקנות VISTA (המחיר נמוך יותר אם קונים אותה בזמן קניית מחשב חדש) או להשאר עם XP ? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  9. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן, 3350 שקל כולל החריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מקלדת ורמקולים(שניהם שחורים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי מספיק כרטיס קול מובנה על לוח אם, כונם דיסקטים לא נחוץ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שישתלם כמה יותר ושישאר בגבולות המחיר והאיכות הנדרשים למשחקי…

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by YBYY,

אני צריך לקנות מחשב לעבודות של גרפיקה ותלת מימד ואני לא יודע איך לבחור את המחשב והתקציב שלי הוא 2500 ש"ח אני צריך אם מישהו יוכל לעזור לי מה לבחור

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. אפשר לנעול את האשכול השני שפרסמתי בנושא... זה האשכול הסופי והאחרון תודה תראו, כמו שכבר כתבתי אז זה המפרט ה80% סופי של המחשב... המחשב הזה מיועד לאחי הקטן וכן הבעיה הוא לא רוצה AMD!!!!!! אתה מכירים את כל הילדים הקטנים האלה שעושים מה שלחברים יש?! אז אחי הוא אחד מאלה.... לכל החברים שלו יש אינטל אז גם הוא רוצה, לא משנה אם זה יותר או פחות טוב וגם אם יתנו לו AMD בחינם!!! לכן המפרט הוא של אינטל... הוא לא יוכל לבוא אליי בטענות בעתיד ולא כלום אבל זה מה שיש בבקשה אל תציעו לי מפרט של AMD כי אני גם חושב שזה עדיף אבל אי אפשר... (ואם אתם כמוני חושבים שזה לזרוק כסף - אז זה מה שיש כי זה מה שאחי רוצה) שוב בבקשה לא AMD!!!!!!! תודה.... אז ככה, המפרט הזה מיועד לסרטים למשחקים קלים ולא רוצחים ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם המחשב שלי התפגר וגם ככה נס ליחו על כן אני צריך המלצה למפרט. עיקר העבודה של המחשב יהיה פוטושופ CS4 ניקון NX2 עריכה של תמונות כבדות יחסית וכמה במקביל, טיפול בקבצי RAW, עריכת וידאו אבל לא מסיבית. חוץ מזה יישומים רגילים לא משחקים. דגש חשוב מאוד - המחשב צריך להיות ממש שקט - כמו נייד. תודה מראש תשובות לשאלות: 1. הוספתי תקציב בכותרת - לא חייבים לנצל הכל אפשר קצת לחרוג אבל עדיף שלא. אני אצטרך גם מסך טוב (תקציב נפרד של עוד 4K ) ובסה"כ אני משווה את העלות הכוללת למק 24" 2. השימושים פורטו לעיל, בנוסף סביר שהמחשב ישמש גם לאיחסון מוסיקה ויחובר ל DAC ומשם למערכת. כמו כן איחסון של תמונות בכמות גדולה אבל אולי כדאי גם HD חיצוני. 3. למסך תקציב נפרד. כל שאר האביזרים נחוצים. 4…

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  13. היי, אחרי שאני מסתובב בפורום, ברדיט ביוטיוב ובערך בכל מקום ברשת במשך כשבוע, אלה המסקנות שהגעתי אליהם, אבל עדיין יש לי חוסרים בידע לגבי דברים מסוימים ואשמח לקבל ממך ייעוץ וחוו"ד נוספת. הרצון הוא בגדול לראות שאין שגיאות קשות ברמת הרכיבים ואם ניתן להוזיל את המערכת. הסיבה שאני לוקח את הכרטיס מסך של ג'יגהבייט זה כי הוא מגיע עם אוברקלוק ופשוט קיבל ביקורות טובות, והוא קצת יותר חזק מהכרטיס של MSI באותו המחיר. כרגע אני לא רוצה להוסיף כונן SATA רגיל כי עוד שניה אני לא מצליח לשלם שכירות.. התחילו השעות הנוספות. לגבי SSD - קראתי שM2 יותר טוב מSATA וראיתי שאין הבדלי מחירים.. אז בחרתי. הלוח אם צריך להתאים לזה? אם כן הלוח שלקחתי מתאים? אם אפ…

14. זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 ש"ח. אני בעיקר צריך שהמחשב יהיה מסוגל לבצע הרבה דברים עם הרבה תוכנות פועלות עליו במהירות.. רוב העבודה על המחשב תיהיה עבודה משרדים אבל גם קצת משחקים (הייתי מעוניין שמשחקים חדשים שיוצאים עכשיו יוכלו לפעול עליו בלי בעיות) ** מוכן לחרוג מה 6000 שח למקסימום 6500. אני אשמח לשמוע את ההצעות שלכם

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב בחודש הבא, ואם יש סיבה אז מקסימום עוד חודשיים. המפרט שחשבתי אליו הוא: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Mushkin 256 ddr 2100 basic Logitech MouseMan DUAL optical wheel AMD ATHLON XP 1800 + FAN (אולי 1900, אבל קראתי שההבדל לא משמעותי ביניהם) Logitech Internet Navigator BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 וכרטיס מסך RADEON 9700 איך זה נשמע? ועוד שאלה קטנה, מתי צריכים להתחיל להופיע לוחות הNFORCE? ושאלה אחרונה, האם יש משהו מהפכני ששווה לחכות בשבילו בזמן הקרוב? תודה מראש תומר

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by SHIPIDYdoo,

חיפשתי ממחשב בתקציב עד 2000 ש"ח מקסימום מסך 15.6" שיתאים לצרכים בסיסיים (אינטרנט, מוזיקה, סרטים DVDRIP, ומשחקים בסיסיים מאוד כמו קונטר לדוגמה) מחר זה סופי אני קונה מחשב נייד חדש זה הנייד הכי טוב שהצלחתי למצוא בטווח של עד 2000 ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7020 הוא יתאים לצרכים שלי נכון? אם למישהו יש המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח מקסימום בלי חריגה שלדעתו זה מחשב יותר טוב ממה שהבאתי אני אשמח אם לא יהיו תגובות כניראה זה מה שאני אקנה מחר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק. חזק אני מתכוון בשני מובנים: 1. עמיד למכות ואמין 2. בעל כח עיבוד המצב הוא שיש לי כרגע תקציב גבוה לקניית המחשב, 4500$ (לא מהכיס שלי ), שלא יהיה עוד שנתיים. לכן אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק כמה שיותר זמן. אני מעדיף מסך 14-13 אינצ', אולי אפשר גם 12, אבל חייב כונן DVD. עדיף משקל כמה שיותר נמוך (אני יודע שזה קצת בסתירה לחוזק פיזי), וגם זמן סוללה כמה שיותר ארוך. אני צריך גם בלוטות אם זה משנה. המחשב ישמש לעבודה משרדית בעיקר, לצפיה בסרטים ואולי גם קצת משחקים, אבל למרות שלא צפויות לו משימות עיבוד תובעניות חשוב לי שיהיה חזק כדי שיהיה רלוונטי לשנים הבאות. יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gevAA,

שלום לכולם אני רוצה לקנות חדש.. ב4000 כולל מסך רק כמה דגשים: הרדדיסק מספיק 250 אם אפשר לינק למארז שיהיה שכמה שיותר חזק למשחקים(כן בתקציב הזה...) מסך 19 ולינק לחנות ממנה אתם בונים את המפרט.. תודה לעוזרים! :]

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  20. היי, הכי חשוב לי שהוא יהיה מבוסס על מעבד Core 2 Duo ושללוח תהיה יציאה אופטית. אני מתכנן לקנות מחר, ואני באמת סומך על התגובות שלכם. ודרך אגב, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד, אבל שתהיה אופצייה. תודה.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by Jcs,

ללא מסך, לא מתוכנן OC. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. טוב חשוב להזכיר שקניתי את המחשב הנ"ל לפני שנתיים וחצי והוא עלה 5,500 שקלים לא כולל מסך. מעניין אותי לדעת כמה הוא שווה היום מפרט חדש כזה בחנות,וכשאלה שנייה מה אתם מציעים לי לשדרג במחשב כדי לשפר אותו intel q6600 2.40GHZ 8MB GIGABYTE GA-P35-S3G GeForce 8800GT 512MB 3GB DDR2 800 MHZ WD 2500AAKS 250GB coller master 590 מארז coller master extreme 500W צורב DVD GSA-H62N רמקולים SBS370

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת ווידאו בזמן הקרוב, ורציתי את דעתכם לגבי מפרט שהוצע לי באחת מרשתות המחשבים. מעבד - athlon 3800 am2 לוח אם - abit kn8 ultra nf4 זיכרון - corsair 2 x 1024 ddr2 667 דיסק - x2 160G sat2 16 mb western digital כרטיס מסך - GEFORCE7300 gs מסך - MAGcrt 19 996pfs צורב - LG X16 dual layer מארז מקלדת ועכבר. פשוטים. מחיר כל החבילה 6350 ש"ח. 1 - האם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שהוצע לי? 2 - אני מתכוון להשקיע בסביבות 6k על המחשב, האם יש בפורום אנשים שמבינים בעריכת וידאו שיכולים לייעץ לי על מפרט למחשב המיועד לעריכה בסכום הזה? 3 - האם כדאי לי לחכות עם הקנייה עד לירידת המחירים שכולם מדברים עליה?

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  24. מממ.. מחשב להרבה שנים הבאות שיחזיק הרבה זמן וטוב יש העדפה קלה לכרטיס קול סבבה קיים מסך 17 עדיף מחנות בדרום הקרוב לאשקלון אשדוד,וכרטיס מסך חזק.

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by david2k,

שלום לכולם. רוצה לשדרג מחשב קיים החלקים היחידים שנמצאים במחשב זה מעבד E5400 C2D כונן דיסק ומארז. הסכום לשדרוג זה 1500-1700 שקל. אני יודע שיהיה צוואר בקבוק וכל זה.. כעיקרון המחשב יהיה רק למשחקים ואינטרנט. לא אכפת לי מגרפיקה כי זה ילד בן6 העיקר שיהיה אפשר לשחק.. בקיצור החלקים שצריך זה לוח אם , כרטיס מסך , דיסק קשיח , זכרונות , ספק כוח. ועם צריך קירור אז גם.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים