ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, המליצו לי לכתוב כאן את השאלה, אז בבקשה: אני מחפש מחשב קטן, נטבוק, ללימודים בלבד. הקלדה של מסמכי וורד, גלישה קלה וזהו בסך הכל. מעין מחשב גיבוי למחשב שיש לי. קיוויתי למחשב של מתחת ל-1500 ש"ח אבל הבני שזה לא הגיוני - לכן אשאל לגבי דגם נוסף: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10787 אגב, אמרו לי בתגובות לשאלה הקודמת שצריך להיות במחשב גיגהביט אתרנט מה זה אומר והאם בדגם הזה זה קיים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?לימודים, משחקים קלים וצפייה בסרטים * גודל המסך? "13.3 או "14 .עם מסך מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 gb * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד מדור רביעי,8gb זיכרון פנימי ואני אוהב מחשבים שהשלדה שלהם עשויה מתרכובת סיבי פחמןhttp://ksp.co.il/?uin=21316המחשב הזה של לנובו מעניין …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיפא נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל בגדול לא חייב נוצה אפשר משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלותוס * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא הבנתי... * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל עדיף משהו מוכר ואמין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: סה"כ מחשב נייד סבבה שיריץ פיפא, לא חייב משהו עילית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם נייד כזה http://ksp.co.il/?uin=17757 יכול להריץ BF3 על HIGH ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך בבשקה עזרה חבר שלי רוצה לקנות מחשב הוא רוצה מחשב יחזיק לו לפחות 3 שנים שאהיה חזק מהיר חשוב לו שאהיה 500 גיגה*2 המטרות העקריות של המחשב זה משחקים, תוכניות גרפיות(פוטושופ,וכו' , סרטים HD על מסך 22או 24 שהוא קונה העדפה היא מי TMS או מאזור הקריות חשוב לו שאהיה קירור על הכרטיס מסך וגם על הספק כוח חשוב לו שהמחשב אהיה שקט ושהמארז אהיה איכותי וגם ויסטה חדשה תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש בעיקר למשחקים. התקציב הוא כ6000 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי שכולל מקלדת ועכבר, רמקולים, מארז, צורב ונתב (על מנת להקים רשת עם המחשב הישן). קיימת העדפה לחנויות שקרובות לאשדוד (כמו IQPC). בתודה מראש, מייק.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל לצורך משחקים כגון FIFA 11, cod 4 וכולי.. וסרטים hd עדיף שיהיה לו נפח גדול אבל זה בעדיפות שנייה... אני יודע שזה נראה מוזר כי מחשב במחיר הזה בחיים לא יריץ משחקים כאלה! לכן אני מחפש יד שנייה ככה שהסבירות למצוא מחשב כזה עולה... חיפשתי בעצמי אבל הסתבכתי עם השמות ולא ידעתי אם המחשב טוב בשבילי או לא... אז אם יש לכם הצעות בשבילי זה יהיה מאוד נחמד מצדכם, תודה, דורון. לגבי המחיר עדיף לחסוך אבל אם הכרחי אז אפשר עד 3000 שקל. עדיף שתהיה עליו כבר מערכת הפעלה והגודל של המסך לא כזה חשוב רק שיהיה hd 720p. לא חשוב לי כל כך השקט שלו והמשקל ... אני אשתמש בו בעיקר עם החשמל כך שסוללה שתהיה סבירה. תודה! אגב מנהלים אם יש בעיה מבחינת החוקים תודיעו …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי אופציות. זה מעט מורכב. אני מגביל את התקציב ל4500 בערך. ואני רוצה מחשב של עד 14 אינץ'. ההתלבטות היא בין דל 7348 עם המפרט הבא http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15000 לבין לנובו flex 2 הבאhttp://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14026 יש לציין שאם אני לוקח את הלנובו אני מחליף את ההארדיסק לssd 256 gb מה שיעלה את המחיר של המחשב לאיזור ה4300 שקל כולל הרחבת אחריות ל3 שנים כמו זאת של דל. ההתלבטות שלי נובעת מכך שבדל לא ניתן להרחיב זיכרון מעל ל8 גיגה ואין לי מושג כמה זה יפריע לי בעתיד. גם יש לו כרטיס מסך מובנה פחות טוב מבפלקס2. אני רוצה מחשב שיחזיק לזמן יחסית רב ככל הניתן. מנגד אני חושש לגבי טיבו של הפלקס. אני מכיר אנשים שיש להם אותו ב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייח חדש, מצורף שאלון עם כל המידע הרלוונטי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקלים. ניתן לחרוג במעט (100-200 שקלים) אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, משחקים (כגון: skyrim, rocket league, terraria) בהגדרות בינוניות, ולימוד תכנות (ב-visual studio ו-pycharm). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל אשמח להמלצות למסך 1080P שהוא זול יחסית (לא במסגרת התקציב של המחשב). גודל המסך הוא לא מאוד חשוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח לגלישה וצפייה בHD, עד 1500 ש"ח עבור אישה מבוגרת. יש ציוד היקפי (מחשב קודם מת). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ואין אפשרות חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אכניס גם את הHDD מהמחשב הקודם, אז לא צריך כונן נוסף מעבר לSSD אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני צריך מחשב נייד לעריכה(חייב שיהיה נייד) עד 6.5k. עורך על פריימר(רצוי שיריץ 4k בלי פרוקסיז, עם תיקוני צבע ואפקטים) וקצת אפטר אפקטס.מה שחשוב לי שיהיה מסך ips עם צבעים כמה שיותר מדויקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב שוב ידיידי, פורום מפרטי מחשב. חברי הולך כבר בקרוב להזמין את המחשב שהכנתי לו, אבל לפני זה רציתי התייעצות אחרונה איתכם. בהתחלה הכנתי לו מפרט לOC ומשחקים, הוא החליט שהוא מפחד מOC, אז עכשיו הדרישות שלו ממפרט זה שיהיה שקט, חזק למשחקים הכנתי לו את המפרט הזה: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 985 ש"ח ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 825 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 598 *2 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח Gigabyte ATi Radeon X800XL 256Mb ViVo GV-RX80L256V 2,220 ש"ח Asus DVD x 16 Silver 199 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk 399 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 55 ש"ח ANTEC Super LANBOY Al…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore OEM AM256DCT ¤ 1035 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 464 1 מארזים Raidmax COBRA שחור ¤ 386 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 436 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 210 2 קשיחים WD 160GB 8 IDE WD1600JB ¤ 308 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 749 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 187 2 הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤ 134 1 מחיר סופי: 4342 התקציב הוא 4500 שקל ללא אפשרות חריגה. המחשב הוא בעקרון להכל אבל בעיקר לאינטרנט ומחשקים לא ממש כבדים כמו black …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות שקט אני מעדיף מרובע ליבה כי אני רוצה מחשב לטווח הרחוק מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤41 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 16MB Fastest 1TB כמות: 1 - מחיר: ¤869 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤968 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Bl…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי Smiley 1.התקציב הוא 3000 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות * מארז שיש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים זהים עם מחיר זהה 670$ ושניהם HP dm4t Intel Core i5-2450M 2.5 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 mSSD 32G + 500G 7200RPM 14.0" diagonal HD+ Anti-glare LED-backlit Display 1600 x 900 Intel Core i7-2640M 2.8 GHz 1GB AMD Radeon HD 7470M GDDR5 6GB DDR3 640GB 5400 rpm 14.0" diagonal High Definition HP BrightView LED Display 1366 x 768 יש הבדלים במעבד, בכוננים הקשיחים ובמסך תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך- אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ, סרטי HD, תכנות מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל זה יהיה נחמד אם יוכל להריץ Simcity 5 בהגדרות בינוניות או נמוכות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט למסך 22". חלק מהרכיבים הם בעיקר בשביל המראה, למרות שאני יודע שיש רכיבים יותר טובים/איכותיים, קחו בחשבון. הצעות ותגובות יתקבלו בברכה. מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤852 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE X5 ORB FX2 GOLDEN ¤171 לוחות אם Gigabyte GA-EP45-UD3L ¤567 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Western Digital 500GB SATA II CAVIAR GREEN 8MB ¤267 כרטיסי מסך NVIDIA Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie ¤975 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 רמקולים Logitech LS21 2.1 Speakers ¤…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לרואה חשבון לשימוש משרדי. 1. התקציב המקסימלי הוא כ 2500 כולל ציוד היקפי 2. עבודה משרדית א) אופיס, תמונות, אינטרנט, לא יותר מזה ב) מיועד לעבודה 3. דרוש ציוד היקפי הכולל מסך (בין 20 ל 22) מקלדת, עכבר, ורמקולים 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 7 מתוך 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - לוג'יק פי סי logicpc.co.il זה מה שיצא לי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 15995 Intel Pentium Dual Core 2.60GHz 2MB E5300 Box CPU 359.00 ₪ 1 359 ₪ 1 8255 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ₪ 1 288 ₪ 2 16236 Microsoft Wired Desktop 400 OEM - Keybo…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(בבאלס,פרוט נינג'ה וכדומה), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6, רצוי מסך מט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? אין לי מושג בעניין, משהו רגיל, כמובן שייתמוך ב FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- 2-2.5 קילו מקסימום עם שאיפה ל 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות עבודה בסוללה נראה לי סביר למחשב מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI, רשת, USB,Bluetooth אם אפשר גם ESATA. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאיפה ל ssd אם נכנס במסגרת התקציב ותלוי גם בנפח (רוצה כ 500 ג'יגה זיכ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לשפץ את המחשב שלי למטרות גיימינג כבד... להריץ הכל על הכי חזק ושירוץ חלק... בנתיים אני רק בודק אם שווה בכלל וכו אז אני רק רוצה לקבל חוות דעת בנתיים זה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mmספק: FSP EPSILON 80+ 500W רזולוציה של מסך: 1080X1050 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-