ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב acer aspire 3000 עם מעבד גרפי SiS M760GX מובנה, הבעיה במחשב שלי שהוא חם, המאוורר במחשב עובד, הCPU דווקא בטמפ' לא רעות אבל הGPU (ציפ של ה SIS) חם אש וקשה להניח את המחשב על הבירכיים, האם יש דרך להאט את מהירות הליבה של הGPU מ 200 MHz ל 100 או פחות? השימוש היחידי שיש למחשב הוא וורד ונראה לי שאין צורך בכל החום הזה ובמהירות הזו... תודה לעזרכם. לינקים שימושים http://www.notebookcheck.net/SIS-Mirage-2-M760.23282.0.html
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן חברים, מה אתם אומרים על המפרט? (מצורף בתמונה) את המפרט הרכיב לי מוכר בחנות בהנחיה להרכיב לי מחשב לעבודה משרדית עם אופציה למשחקים ברמה טובה (לא מדבר על המשחקים המטורפים. מה אתם אומרים על המפרט? מה הייתם משנים? איך העלות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (בלי חריגות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, בעיקר עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA 5, FIFA 17, ההיטמן החדש, לא משחקים כבדים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD על מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
ש צפי מתי יהיה עדכון המפרטים המומלצים?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מחשב חדש והתקציב הוא 5000 מעבד חייב להיות core i7 920 לוח p6t se s1366 core i7 intel x58, ddr 3 1333, 3Xpcei-ASuse זיכרון 3 לפחות ddr3 tripple channel ללא מסך וללא אוברקלוק ללא ציד הקפי
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא (במחיר סביר) זכרונות 2x512MB SDRAM 133MH לנייד. אפילו משומש יעשה את העבודה, למרות שאני מסופק אם קיימים הרבה כאלה בשוק
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
4,500 ש"ח. אני לא מבין הרבה במכירים של מחשבים ניידים, זה שווה את המחיר?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי לאתר לפני שאני מרכיב מחשב בפעם הראשונה. חלק לא מבוטל מהרכיבים כבר אצלי. אשמח לתובנות לגבי מה שאני מתכנן להמשך. יעוד המחשב: מטלב, אחרי שנים עם מחשבים חלשים - משהו להתפנק. (בעתיד הקרוב משחקים, אז אוסיף כרטיס מסך). רכיבים אשר ברשותי: Intel® Core™ i7-6700 Processor GIGABYTE H170M-D3HGSM HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory Intel® SSD 540s Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) פתוח להצעות לגבי שאר הדברים. כרגע הסתכלתי על (יודע שבחרתי case "יוקרתי", אבל חשובה לי הנראות): corsair carbide air 240 high airflow - הולך להרכיב אותו במו ידי, כמה אני מסבך את…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
זה לא לי זה לאחותי אבל בקיצור היא ראתה את כל ה hp מאוד התלהבה מהם... תקציב: סביבות ה 4000 לא ירוצו עליו משחקים או כדומה אופיס ווינדוס אקס פי אינטרנט ומיילים זה השימוש העיקרי אז זה לא צריך להיות סוס עבודה השאלה היא מה ההמלצות מבחינת למשל גודל המסך והאם כדאי כזה מבריק או לא מבריק יש המלצות? אשמח להמלצות ספציפיות על דגמים למישהו יש את כל הסדרה היחסית חדשה של ה hp ? יש לו אולי המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - nVIDIA nForce4-4x - MSI K8N Neo3 (PCX Support) - 3Y Warranty 550 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 375 צורב NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk 360 כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 כרטיס מסך PCX - GeForce 6600 (300/550) 128MB DDR 128bit 8-Pipes - Gigabyte GV-NX66128D Retail - 2Y Warranty 730 כרטיס קול Onboard - מובנה ע…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מתעסק בתוכנות עיבוד דו/תלת מימד (פוטושופ, אפטר אפקטס, מאיה, אילוסטרטור וכד') והוא צריך נייח חדש. אני מתכנת שצריך נייח חדש כרגע לא קריטי לי שהוא יהיה מיועד לגיימינג (אפשר בלי כרטיס מסך) אבל שתהיה לי את האופציה להכניס כרטיס ברמה של ה1070GTX אם ארצה בעתיד. שאלון לנייח לגרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט. 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה ו…
-
- 19 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים והכבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף כמה שיותר גבוה אבל יש תקציב.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיפות לשקט המחשב מיועד לסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב בין שנתיים-שלוש בחדר וטלוויזיית פלאזמה Panasonic 42PWD8 , דיוידי Pioneer 383 , רסיבר Pioneer VSX-515 ואת הממיר החדש של Yes, אני חושב משהו עם 3100 בסלון. המחשב שלי בחדר כרגע הוא: P4 2.8Ghz HT Asus P4P800 Deluxe Samsung 512 x 2 Radeon 9800NP Maxtor 120GB S-ATA Antec Sonata 380w אני רוצה גם לשדרג את המחשב האישי, וגם להוסיף מחשב בשביל קולנוע ביתי בסלון, והשאלה שלי היא איך זה יצא הכי משתלם, האם כדאי לי 1) להעביר את המחשב מהחדר לסלון ולקנות לו כרטיס טלוויזיה או מה שצריך כדי שהוא יוכל להפוך למחשב לקולנוע ביתי ולקנות מחשב חדש לחדר, 2) או שכדאי לי לשדרג את המחשב שבחדר ולקנות מחשב חדש לקולנוע ביתי שיהיה בסלון. אני אשמח לקבל עצה בנושא וגם הצעות למפרטים …
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לשימושים כמו גלישה באינטנרט, שמיעת שירים, עבודות עם מסמכים וכו'... כולל מסך, מקלדת ועכבר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה קוררה אנשים טובים!!! אני גל... ואני כבר מלאא זמן מנסה להרכיב לי מפרט... אז עיינו: Amd athlon 64 3200+ Venice 939 OEM 1150 Gigabyte GA-k8nxp SLI 939 nforce3 1220 GeIL 2GB 2*1GB Valve Pc 3200 DDR 400 1520 Gigabyte GV-Nx78x256V-B Gforce7800GTX 256MB 256Bit DDR3 Vivo 3345 Creative Labs SoundBlaster Audigy 2 ZS 24 bit BOX 550 Zalman cnps7000B-CU LED 92MM Fan 245 WD WD1600SD 160GB SATA150 7200rpm 522 Floppy Disk Drive 1.44 3.6" 49 TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt 500 NEC ND-S540A Dual Layer DVD+-COMBO 400 case …
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lineage 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברהה תקשיבווו אני מעוניין לקנות מחשב עד 2500 שקל.. אני צריך את המפרט הכי טוב למחשב הזה :] המחשב בעיקרר למשחקים , גלישה וסרטיםם.. תודה רבה לעוזריםםםם :hi: שחכתי לצייין.. עד 2500 שקלל רק מארררז ללא מסך !
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הי אנשים, אני חודש הבא ככל הנראה עובר לשהות בחו"ל לתקופה של לפחות שנה. אני מחפש מחשב נייד עם הפיצ'רים הבאים: -הארד דיסק גדול מאוד (לפחות 160 ג'יגה). -שיהיה לו כרטיס מסך תומך HD (אם יש כאלה בכלל - אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים). -כרטיס רשת אלחוטי ולא אלחוטי. לגבי מחיר: מכיוון שאני רוצה לבדוק מחירים בארץ ובחו"ל זה לא כל כך משנה המחיר. אני כבר אבדוק את המחירים. העזרה היחידה שאני צריך זה לשמוע מכם איזה מחשב טוב אני יכול לקנות לפי הדרישות שלי. תודה רבה ואם שכחתי או השמטתי משהו אשמח לשמוע. שי.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מטרות צפיה ב HD יש לי כרטיס מסך HD4850 שהפרט יתאים לכרטיס הנ"ל תודה חשוב מארז יפה ולא רועש
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מטרות: אינטרנט בעיקר, קצת משחקים אז לנסות שלא כ.מסך מובנה. תקציב: 1000 ש"ח, גג 1200-1300 ורק אם באמת חשוב. *לא כולל ציוד היקפי ( נשרף לאחותי המחשב )
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם תוכנות PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, FLASH. השימוש המרכזי של המחשב הוא לא לצורכי גרפיקה, אלא לסרטים + אינטרנט, עם זאת הייתי רוצה שתהיה אופציה להריץ תוכנות גרפיות במהירות סבירה. כמו כן, העדפה למסך גדול (15.4 או 17 אינץ'). תקציב של 4500 ש"ח מקסימום ועדיף כמה שפחות. אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב. המטרה של המחשב זה משחקים (אולי לא הכי חדשים) + עבודה + סרטים התקציב שלי למחשב כ 4000שקל כולל ציוד הקפי מקלדת ... ללא OS (אני מקבל אותה מהעבודה) + מסך בתקציב של 2000 שקל. לגבי מסך אני מבלה מול מחשב המון שעות כך שהדרישה על מסך איכותי מאוד חשובה. התקציב וחלוקתו גמיש כך שניתן להוסיף סך הכל כ 1000 שקל המון תודה אני
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... רציתי לדעת כמה שווה המעבד שלי i5 3570k בן כמעט חצי שנה ועם אחריות לעוד שנתיים וחצי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 שקל... יש אפשרות לחרוג ב600 שקל במידת הצורך (אם זה ישפר את הביצועים אני בעד..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (כבדים),עבודה משרדית,משחקים קלים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת עכבר אלחוטיים,רמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב DVD... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות מחשב מאייבורי (בנוי על מעבד i3, משהו באזור 1900 ש"ח). אמרתי לו שלא ילך לאייבורי בתור התחלה והמלצתי לו שהוא יכול גם בשקט ללכת על AMD ולחסוך עוד כסף. השימוש של המחשב זה בגדול רק אינטרנט והורדת סרטים. מה שכן חשוב שיהיה לוח אם עם כרטיס מובנה די חזק שיוכל לנגן סרטי 1080 ללא בעיות ומן הסתם גם יציאת HDMI שיוכל לחבר את המחשב למסך LCD אם הוא ירצה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-