עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מישהו יכול לעזור לי במפרט המחשב? אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב למשחקים כבדים אולי זה מתאים? למחשב חזק כרטיס מסך:ATI Radeon HD4850 512MB RAM:4.0GB דיסק קשיח :320GB/500GB מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box מארז מחשב:Raidmax Sagitta

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by -= Star =-,

כמה המפרט הזה שווה: Intel Pentium II 400Mhz MB: MSI 6119 BX 256mb 133mhz sdram WD 6.4GB Floppy 3.5" CTX 17" Microsoft Optical USB Mouse Nividia Riva TNT2 M64 32mb + משקפי תלת מימד של ELSA (לא משהו) מקלדת נחמדה... מארז ATX MIDI TOWER כרטיס קול : CREATIVE AWE 64 cdrom 52x max PCTEL Platinum 56.6kb V.90 Modem זהו בלי רמקולים. ניסיתי לפרט כמה שיותר שהמחיר היה פחות או יותר מדיוק.. אל תגדו פחח ענתיקה אני משחק קאנטר-סטרייק בסבבה :AR15: ! עם WIN XP PRO עובד מהר ויציב. אני כנראה ימכור את זה למישהו שאני מעריך שהוא רק יתכתב באיי סי קיו, לשמוע מוזיקה, אולי לשחק קצת קאנטר ו icy tower... אני לא רוצה לזרוק לו סתם מחיר כי אין לי מושג כמה לקחת! ואחרי זה לראות שזה יותר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yifty,

שלום. אני מבקש עזרה בבניית מחשב חזק להדמיות ב- 3ds max ו- vray. חשוב לי שהי מבד חזק והתוכנות ירוצו חלק. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds maxפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zyael,

שלום רב, אשמח מאד לחוות דעתכם אודות המפרט הבא שהוצע לי. רקע: 1)תקציב: 4K 2)שימוש: בעיקר עבודה משרדית, וגם תוכנות כמו matlab ופוטושופ (שימוש בינוני-קל) 3)לא מתוכנן אוברקלוק 4)הרכבת מחשב תהיה בחנות 5)אין צורך בכרטיס מסך, מקלדת ועכבר 6)הקנייה מתוכננת בשבועיים הקרובים. המפרט: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4690 3.5Ghz - IR23 - מחיר 3315 ש"ח מעבד אינטל Intel core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד Arctic cooling freezer 13 CO CPU cooler לוחות אם למעבדי אינטל - Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2XPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - G.Skill 2x4GB DDR3 1600 Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sat…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי חבר'ה, כאמור מדובר רק במחשב ללא מסך לצרכי אינטרנט ושאר דברים בסיסים כשהכובד העיקרי יפול על סרטי HD לכן כדאי כרטיס מסך עם האצת קידודי HD וזיכרון גבוה , העדפה ל 4GB אם יכנס בתקציב. רצוי מ KSP או חנות מאזור ראשון לציון-רחובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בסך הכל נראת לי עסקה טובה ביחס למחיר והאחריות של HP גם לא רעה, אשמח לשמוע את דעתכם, והאם יש אפציות טובות יותר עם מפרט דומה במחיר? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02512990&cc=il&lc=he&dlc=he&product=4301035&tmp_track_link=ot_search המחיר הוא 5090 מ KSP. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, זהו יום שמח שכן אני הולך סוף כל סוף לקנות את המחשב שאני מפנטז עליו כבר שנתיים כמעט. אני מתכנן לעשות OC למעבד עד בערך 3 GHZ. אשמח לשמוע את דעתכם. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 221 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - א…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל רק אם באמת שווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו GTA V, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם,שמי אלי , ואני מחפש לקנות מחשב חדש. אני מעוניין במחשב למטרת תפעולי מדיה השונים (משחקים,מוזיקה,סרטים וכו'),גלישה נוחה באינטרנט,הורדות למיניהם,שימוש בתוכנות לימודיות מדי פעם . הורכב עבורי (באחד מהחנויות שקיבלתי בהן הצעת מחיר) המחשב הבא,אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המחשב וכמובן אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב הנ"ל כדי לספק ביצועים מתאים ונוחים עבורי. PROCESOR: AMD Athlon 64-BIT 3000 Socket 939 VENICE technology Mother Board: "GIGABYTE" GA-K8NMF9 chipset: nForce4 4x - PCI Express, S-ATA , Dual-DDR MEMORY: "DIGMA" DDR 512 mb Dual channel DDR kit: technology 800MHz HDD: "Western Digital" 120gb 7200rpm VGA(כרטיס מסך לא משולב): Geforce 6 FX6200 256MB TURBO CACHE PCI E…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, לאחר שנתיים וחצי החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש, איש חומרה אני לא, ולאחר מספר בדיקות וסקירות הגעתי לשלושה מועמדים סופיים (אציג אותם ואת מפרטיהם בצורת קישורים לדף הרכישה בKSP לצרכי נוחות ולמנוע פוסט באורך קילומטר): 1. Dell XPS 13 - http://ksp.co.il/?uin=36099 2. Lenovo Yoga 910 - http://ksp.co.il/?uin=37869 3. HP Spectre x360 - http://ksp.co.il/?uin=35087 נתחיל מתקציב וצרכים, כפי שאתם רואים בקישורים התקציב נע סביב ה7,000₪, פלוס מינוס אלף לכאן או לכאן, למיטב הבנתי זה התקציב אשר אמור להספיק לי לצרכים הבאים: 1. לימודים, סטודנט להנדסת תוכנה. 2. כל מה שקשור לפיתוח תוכנה, החל מפיתוח אתרים, דרך עבודה עם Visual Studio ואפילו הרצת אימולט…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המון תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח, עדיפות ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, בעבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק 20-30 לשוניות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Ne…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by picolo,

שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש'ח.. אני לא צריך את הפריטים הבאים- מסך כונן פלופי מקלדת עכבר רמקולים תודה מראש לעוזרים...

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by napoleon45,

לא. לא מבקש מפרט. מציג לכם אחד כזה ! של אפל, אלא מה ? אז להבא, לפני שתתעקשו על נייד באלף שקל, שחררו קצת, תזרמו ..... 😊 https://www.geektime.co.il/apple-mac-pro-ultimate-specs/ כן, פרופורציות .....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Kukishin,

מפרט מתוכנן - I7-7700K SSD M.2-EVO 960 GTX 1080 משחקים כבדים, שימוש שותף.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב של עד 800$ (חריגה של 50$ אפשרית עם זה מוצדק..) הקניה תתבצע בארה"ב דרישות: מסך- "14.1 זיכרון- 2GB כונן קשיח - 160-250GB משקל - עד 2.5 ק"ג (רצוי כמה שפחות...) עם צורב דיוידי אחריות בינלאומית שמתי עין על DELL inspiron 1420 ו HP pavilion dv4t מה דעתכם? איזה עוד אפשרויות קימות? איזה מעבד מומלץ? האם מספיק Doul core? או שכדאי Doul 2 Duo? תודה על העזרה, רועי

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Shadow of Mordor, The Witcher 3, DA:Inquisition -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות - במטרה להגיע קרוב ל-60FPS ברזולוציה סבירה/גבוהה (ללא AA) 3.…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Rhx,

שלום חבר שלי צריך מחשב חדש.. ללא ציוד היקפי תקציב בין 9-10 K אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לשכנע אותו שישים את ה7800GTX של אנוידיה הוא רוצה רק כרטיס ATI אז שימו לו ... התלהב ממהם יותר מדי לא יודע למה חשוב לו כרטיס מסך חזק,מעבד חזק,זכרונות טובים.. שימו לו מארז משהו יפה שישמור לו גם על המחשב וספק חזק תודה .

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אני מחפש מחשב נייד שיתן לי כמה שיותר תמורת כסף. אני מחפש מחשב כמה שיותר זול, לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט). התקציב כרגע לא ברור אבל מה שבטוח שלא יותר מ-8500ש"ח. נסו לרדת במחיר .... 256DDR מינימום והייתי מעדיך Centrilo ולא Mobile Celeron. עם CDROM מובנה DVDROM יהיה עוד יותר טוב וכמה שיותר קל קל קל קל קל. עם יציאת USB וזהו תודה נ.ב אם אתם יכולים לתת לי לינק למחשב ואיפה לקנות אותו זה יהיה עוד יותר טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תוכנות אופיס, פוטושופ, אינדזיין, בהמשך - תוכנת איור כלשהו/עיפרון דיגטלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + gaming + hd movies א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Photoshop cs6 - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by finhack,

היי מחשב ששימש אותי לגיימינג בעבר - ולפי המפרט אפשר להבין מתי שיחקתי.. Quad Core Q6600 GeForce 8800GT DDR2 3x2GB 800MHZ, סה"כ 6GB Ram 500GB Western Digital Green Edition לוח אם Asus P5K

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RJ1,

אהלן! אני מחפש מחשב בשביל אחותי. לפני האוניברסיטה קנינו לה Asus EEE שהיה אומנם חלש אבל סיפק חיי סוללה ארוכים במשקל מאוד קל. היא רוצה עכשיו מחשב חזק ומהיר יותר. * תקציב: סביב ה-3,000 גג 4,000. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך: סביב ה14" לא יותר מ15" * רזולוציית המסך: לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: המחשב הקודם החזיק 10-12 שעות, אבל נראה לי שהיא תסתפק גם במחשב שמחזיק יותר מ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אין * Bluetooth: כדאי שיהיה, לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB עדיף SSD. האם הכוננים ההיברידים עם ה-8GB בכלל נותנים שיפור לעומת כונן HDD רגיל? אם יש אפשרות שבמעמד הקנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, בימים אלו ממש אני בעיצומו של סקר שוק לקראת קנייה של מחשב נייד. את המחשב אני צריך לצורכי לימודים ו WOW. למה נייד? למרות שאני לא אסחב אותו להרצאות, אני צריך אותו בסופ"שים כשאני חוזר לבית של ההורים. למה WOW? כי אני מכור.... לענייננו: הקונפיגורציה שבחרתי היא: Intel T7200 - 2Ghz 4mb 1Gb Ram 120Gb HDD Geforce 7600 256/512 מסך 17" HP dv9000 עונה על הדרישות במחיר סביר. שתי שאלות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על מחשב של חברה אחרת באותה קונפיגורציה (לא DELL בבקשה - 12k זה מחיר מוגזם) 2. האם יש מישהו שקנה מחשב של HP ונזקק לשירותי המעבדה שלהם ויכול לכתוב על חווית השירות שלו? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Oranili,

עדיפות לSAMSUNG SONY לא LENOVO ולא DELL ! תודה רבה מחשב נייד:תקציב - 2900 ש"ח שימושים - אינטרנט , אוטוקאד 2012 - חשוב מאוד , אופיס , שיוטיוב ירוץ חלק . יצרן מועדף- SAMSUNG גודל מועדף- 13.5

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.