עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם ASUS P5PL2/C ¤466 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31057 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤319 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE7 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤833 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32001 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤167 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Raidmax SMILODON ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=612WB הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il/produ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הלפטופ ישומש ללימודי הנדסה ולפיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך אם בתוספת תשלום 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Mike_M16,

שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג קל, NBA 2K14 לדוגמא. הגעתי ל2 מחשבים: http://www.newpc.co.il/items/295357 ו- http://www.newpc.co.il/items/248318 שניהם בסה"כ נראים לי טובים ומתאימים לצרכים ולמחיר. רציתי לדעת איזה מביניהם עדיף, מבחינת המעבד והכרטיס הגרפי, שהם די דומים בסה"כ אבל בכל זאת... או אם למישהו יש המלצה למחשב טוב מאלו בסביבת המחיר הזה אני אשמח מאוד לשמוע להמלצתו. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by avivkah,

שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה, אני הרבה מתעסק עם אופיס, תכנות פייתון, לעיתים ויזואל סטודיו, אני רוצה להתקין עליו lightroom (מי שלא מכיר, זו תוכנה דומה לפוטושופ עם ייעוד אחר) ראיתי מחשבים של לנובו ideapad 3 במחיר סביב 2400-2600 שקל מעבד אינטל i5 או של AMD רייזן 5 או רייזן 7 זיכרון 8GB דיסק 512GB SSD או 1TB +256 GB SSD במחיר יותר גבוה ראיתי גדם של ideapad 5 במחיר של קרוב ל - 3000 שקל מצאתי את Dell Inspiron 14 ועכשיו יש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי: 1. איזה מעבד עדיף i5 או רייזן? לא היו לי מעבדים של AMD לפחות 15 שנה, לא מכיר אותם 2. מה עדיף דיסק של 512 SSD או שילוב של SSD ודיסק גדול של 1TB…

5. Started by Ran Ventura,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי החדש, באטלפילד 4, אססין קריד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eran1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שהתקציב שלי עומד על 4000 ש"ח. המחשב ישרת אותי בעיקר למשחקים ולעבודה באינטרנט. אני לא צריך מסך וכל ציוד היקפי אחר. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by omery000,

אהלן! רציתי לקבל חוות דעת כמה שווה המחשב שלי פחות או יותר כרגע כדי שאוכל למכור אותו.. מפרט: מעבד - Intel I5 2500K קירור מים למעבד - Antec Khuler H20 620 לוח אם - Asus P8Z77-I Deluxe זיכרון - G.Skill 8gb DDR3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2gb כונן - Patriot Pyro 60gb SSD ספק כוח - Seasonic S12II-620Bronze מארז - Fractal Design Node 304 תודה רבה וחג שמח!

8. עזרו לאמא תוהה שאינה מבינה כלל במחשבים - אף את המשתמש ביקשתי מבתי כמובן שזרקתי לה איזה תירוץ שחברה צריכה דחוף כדי להתייעץ בקניית מחשב ;D הזמנתי לפטופ לבתי - מתנה כדי לעודד אותה קצת, יגיע עוד כמה ימים .. שבוע מקסימום.... אז ככה איך לטפל בסוללה? האם כאשר המחשב נמצא בבית עדיף להשאירו מחובר לחשמל ללא סוללה? או אולי לעשות טעינה - פריקה חוזרת ונשנת בפעמים הראשונות של הטעינה? או שמא עדיף לחבר למטען רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוזים נמוכים? למען הסר ספק, קראתי מה שיש ב-FAQ אך יצאתי עוד יותר מבולבלת! עזרו לאמא תוהה . בתקווה שהבת לא תיכנס לפה במקרה. יום טוב לכם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מתכנן בעוד כשבועיים לרכוש מחשב חדש כשאחזור לארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים העדכניים ביותר בתקווה לשחק על ההגדרות המקסימליות חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים, עריכות למיניהם, סרטי HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ(תדיר/כבד)אילוסטרייטור,פלאש,VS לתכנות, סוני וגאס,קיובייס(או סטודיאו ואן),תכנות תחזוקה למשחב(כל התוכנות שציינתי חוץ מפוטושופ הם לצורכי לימוד בלבד, וזה לא באופן מקצועי או פרנסתי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, WATCH DOGS, AC BLACK FLAG, משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, המחשב שלי מת ולכן אשמח לעזרתם לעזור ולמצוא לי מחשב חדש התקציב המקסימלי הוא 6,500 אשמח לא לנצלו עד הסוף אבל במידה וזה המחיר למחשב שישמש אותי כראוי אני אשלם בשמחה. השימוש של המחשב רוב הזמן הוא לאינטרנט/אופיס/משחקים בקטנה - אבל אני צריכה שהוא יהיה מתאים לעבודה גראפית בתוכנות אדובי כמו פוטושופ ואילוסטרייטור ולעתים רחוקות מאוד לוידאו (פרימייר, אפטר אפקטס) כי לפעמים אני גם עושה עבודות עצמאיות כמעצבת גראפית, לכן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ועם תצוגה טובה. מבחינת רזולוציה המחשב הנוכחי שלי הוא 15.6 אינצ' כי בזמנו היה חשוב לי מסך גדול אבל היום זה פחות חשוב לי אם זה אומר שהמחשב יהיה יותר קל משקל (מבלי להתפשר על הביצועים) במקרה הכי גרוע אני יכולה לחבר או…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. opteron 148 DFI Ultra-D nf4 Twinmose 400mhz 512mb X2 FORSA 7800GT NEC 3550A HITACHI 80GB SATA2 HEC Compucase 400W איך זה?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idang1410,

מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....) * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני לא זקוק למחשב לעריכת וידאו, או סאונד וגם לא למכונת משחקים, או מכונת חישובים וקידודים. זה לאדם מבוגר שלא היה לו מחשב עד היום. הוא מתחיל מאפס אפשר לומר. אשמח למפרט סביר עם מסך טוב, של 22 אינץ'(זה ניראה לי הסטנדרט היום, לכן נקטתי בגודל הזה). אני צריך גם מקלדת ועכבר. לא חובה להשתמש בכל הסכום, אם אפשר למצוא משהו נחמד וטוב גם בפחות מזה. מצד שני, אני לא רוצה מחשב חלש!(בתקווה שאפשרי :-)). אני רוצה שהאדם יהנה ממנו, אם לפתע פתאום, נניח עוד שנה, ירצה להתקין משהו שאולי מצריך קצת יותר משאבים(לא עולה לי לראש דוגמא טובה :-)). אז שורה תחתונה, מפרט לא חלש מדי, אלא משהו נוח, שיגיב מהר לכל הפעלה של תוכנה ושלא יזחל + אופציה לסחוט קצת יותר. מקווה שהצלחתי להעביר את רוח הדברים. תודה רבה!. נ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי אשמח לדעת מה הם דרישות המינימום למחשב ללימוד תוכנות: JAVA פייתון סקרצ' תודה לכולם

16. שואל בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב לגיימינג ב3000 שח 1. תקציב: 3000 שקל, אפשר לחרוג ב200 שקל (אלא אם כן מאוד משתלם לחרוג קצת יותר אז אפשר להציע 2. מה שימושי המחשב: משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, אפשר להוסיף הרכבת מחשב בחנות אם זה לא משפיע על התקציב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

17. Started by beldasara,

אני משוכנע שרובכם לא עוקבים, אבל התחבטתי כמה שבועות בשאלה איזה מחשב 13.3 חזק וקל בטווח המחירים של עד 4000 ש"ח לקנות. לפני שבועיים החלטתי וקניתי את הAcer3820TG. הדרישות שלי מהמחשב היו קלות משקל, זמן סוללה סביר (4 שעות+) ועוצמה. אני רוצה להתעכב רגע על העוצמה כי אני רואה שבדרך כלל שמתכנתים מבקשים מעל דפים אלו להמלצות למחשבים בד"כ ממליצים להם על מחשבים Low voltage למיניהם, לדעתי זאת טעות מרה. כמו הרבה מתכנתים, אני עובד הרבה עם VM ואני ממש לא בטוח שמעבדים שהם לא State of the art לפחות של לפני שנה שנתיים לא יעמדו בכך. כמו כן, קיוויתי שאני אוכל להריץ איזשהם משחקים על המחשב, יש לי פינה חמה לזוללי הזמן הקטנים גם אם אין לי זמן עבורם. בכל מקרה, אחרי הרבה בדיקות באינטרנט וכו' החלטת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני מעוניין בחוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי. המחשב מיועד להיות הראשי בבית ולכן צריך להיות רב תכליתי, עמיד לאורך זמן ועם ראיה קדימה. השימושים הם בעיקר: אופיס, אינטרנט, צפייה במדיה ב-HD אונליין ותכנות של web development. מאפיינים צדדיים אך חשובים בשבילי הם: חיבור HDMI, כרטיס WIFI ויציאות USB 3 בקידמה ובחלק העליון של המארז. חשוב לי מאוד גם אחריות ואמינות של החלקים. בנוסף, אני מתכנן בהמשך להוסיף אולי עוד 4GB זיכרון והארד דיסק SSD 120GB. להלן המפרט שהורכב דרך TMS הכולל מחיר של כל חלק ואת הסכום הכולל: 1. CPU = 973 > > Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray > > 2. CPU COOLER = 130 > > Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 > Scythe Katana 4 SC…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים. האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב). לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט: 1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה. 2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080). 3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב. דעתי: מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק,…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Vadim Yevtushenko,

שלום יש לי Streamer android שגוסס החלטתי הפעם על מחשב מבוסס WINDOWS לשימוש עיקרי שיהיה מחובר לטלוויזיה. חשוב לי שיעבוד מהר חוץ מזה לא אכפת לי אם זה נייח/נייד/חדש/יד שנייה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים סדרות אינטרנט . הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 4K 50 inch 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Paz660,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office , טורנט , דפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בשני מסכים מחוברים ובחרתי באפשרות Landscape 1. 1680X1050 2 . 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by galz,

אני מרגיש שזה זמן נכון לקנות מחשב. המעבדים החדשים כפולי הליבה יצאו ממש לא מזמן, המחשב שלי כבר בן שלוש+ ועכשיו יוצאים הרבה משחקים טובים. אז ככה, התקציב הוא 5000, אבל אם אפשר להכניס שיפור משמעותי בביצועים אז אפשר לחרוג עד סכום כולל של 6000 שקל. המפרט צריך להגיע מלוג'יק http://logicpc.co.il/heb/default.aspx כי משם אני אקנה. המחיר צריך לכלול את המאה ומשהו שקל שהם לוקחים על הרכבה. מה צריך להיות במחשב: לא צריך: מסך רמקולים מקלדת עכבר בעצם צריך רק את הקופסא עצמה בלי שום ציוד היקפי. אני רוצה הארדיסק של 250 ג'יגה. המחשב חייב להיות שקט, ומקורר טוב מאד כי המחשב הנוכחי שלי מתחמם לאללה כל פעם שהוא מתאמץ. עוד דבר, כרגע יש לי את המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני לא מבין בזה ממש אני צריך המלצות לבנתיים הבנתי שכדיי לקנות מעבד של sampron אם 6600GT אבל אני לא יודע אם המעבד לקנות socket 754 or socket A וגם לגבי כל שאר החלקים אין לי מושג מה לקנות <_< תודה רבה לכל העוזרים...למיניהם... אהה ויש לי כבר את כל הציוד ההיקפי מסך עכבר מקלדת וסאונד

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום רב רציתי לדעת, כאשר כתוב במחשב שיש לכרטיס מסך זיכרון של 512 ויכול להגיע עד 2 ג'יגה האם המערכת עושה זאת לבד או שאני אמור להגדיר לה? הבעיה שלי היא שיש לי מחשב נייד של HP G62-a10EJ החדש עם כרטיס 5470 כשאני משחק PRO 11, שהגרפיקה שלו לא כזו חזקה, המשחק עובד מעולה, אבל קטעי הוידאו בין לבין נורא איטיים. אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלטת פודקאסטים (שימוש בתוכנות הקלטה כמו סוני וגאס וחיבור מיקסר חיצוני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בעדיפות למחשב קל, שיהיה קל לניידו ממקום למקום 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים