ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-surface-pro-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-core-m-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני צריך משפרט לשדרוג חדש ההעדפות שלי הם 1.כרטיס מסך של גיפורס 7600 מינימום עם 256 MB זיכרון 2.סטיק אחד של 512 MB RAM זיכרון DDR2 השאר מה שבא לכם רק שיישאר בתקציב.. זה מחשב למשחקים אם זה משנה לכם...
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בין 4000 ל4500 (ללא חריגה מ4500). למזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המשחקים החדשים ביותר שיש בשוק כיום. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך בציוד הקפי כלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בכונן דיסקטים, עדיפות לשני צורבים. (פטיש אישי שלי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. AMD או INTEL או אנווידיה..…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אודה למפרט למחשב משרדי (לא משחקים) ללא מסך וללא ציוד היקפי בתקציב -2100-2000 ש"ח (כולל מערכת הפעלה) אם ניתן מארז שנראה אסתטי ולא רועש מדי. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות אותו ב5333 ש'ח בקנייה קבוצתית בוואלה ...יש המלצות אחרות ? המפרט שלו מעולה יחסית למחיר ... * המעבד החדש Intel Core i5 520M 2.4GHz * דיסק קשיח בנפח 500GB במהירות 7200RPM * כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB DDR3 * חבילת זיכרון (6144MB DDR3 (4096MB+2048MB * צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק * כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 * חיבורים ויציאות מיוחדת - HDMI, Esata * קורא טביעות אצבע * מצלמת אינטרנט מובנית ומקלדת בגודל מלא עם ריווח גדול בין המקשים * מחשב נייד בצבע כסף סמוק עם דפוס זרימה - אלומיניום מוברש * מערכת הפעלה W…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אינטרנט ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא ספק, מסך, וכרטיס מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי יש לי ספק 450W טוב וכרטיס מסך G210 מעדיף מעבד אינטל ושאלה קטנה לקינוח, יהיה עדיף להתקין …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, cs:go אם אפשר גם witcher 3 בתקציב הזה אז גם זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מספיק בשביל להריץ את המשחקים האלה חלק באיכות …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה מחשב שיספק אותו לצורך עריכת וידאו מקצועית וגיימינג בינוני! תקציב 2000-3000₪ *עם כונן Sdd256Gb 3/2Tb Hdd*
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם חייב להיות HP מטעמי סיבות אישיות (פיצוי החברה עקב חוסר עמידה באחריות). והחברה מפצה בדגם איכותי יותר. חשבתי על ה-DV6860 או על ה-1060EJ אולי ה-1190? הדגם יכול להיות כל דגם מה-DV PAVILION שלהם. הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה עולה המחשב שלי למכירה? מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם אסוס - p4p800 deluxe DDR 400 זיכרון קינסטון - 3GBX1GB=3GB דיסק קשיח 320GB - SATA צורב DVD LG דואל-לייר כונן DVD כונן 1.44MB כרטיס מסך AGP - GF FX 5700 - 256MB כרטיס קול O/B כרטיס רשת O/B מה מחיר שלו אמכור אותו? למה אני רוצה לימכור כי אני רוצה ליקנות מחשב נייד חדש. בתודה מראש מיכאל
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ליועצים ולמומחים. הסיפור שלי הוא כזה, אני מרכיב שלושה מחשבים שונים. 1. מחשב בסיסי ללא ציוד הקפי בתקציב מוגבל לשימוש אופיס וגלישה. – 1300 ש"ח 2. מחשב ילדים – לא משחקים כבדים, קצת יפה קצת עושה. - 1600 ש"ח 3. מחשב לי – גם לא למשחקים כבדים, שימוש כללי וסתם כי מגיע לי. 3000 ש"ח יש לי כיום חלקים שונים אם מקניות קודמות ואם ממחשב שקיים אצלי ועובד. חלקיהם יעברו קניבליזציה ויושתלו במחשבים החדשים. חלקים אלה מסומנים במחיר 0 שקלים, כלומר אין עליהם דיון – הם קיימים. (מה קורה לעריכת הצבעים באתר???) אז זה פחות או יותר ההרכב שסידרתי ומבוסס על אתר pandas. אני יכול ורוצה להרכיב לבד בעיקר לנוכח העובדה שיש כאן עירבוב בין שלוש מערכות שקשה לי לראות שחנות תסכים לבצע. אם יש חנות במרכ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 4500 ש"ח כולל מסך וכרטיס רשת אלחוטי. הנטייה לחסוך. המחשב הוא למטרת גיימינג כבד (bf4). אין כוונה ל-OC. ואין חשיבות מאוד גדולה לשקט. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1071 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪435 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDM…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2N-E ¤519 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤216 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤1157 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950XT-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3688¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il יש משהו לשפ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CPU - Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard - ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Memory - GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Cooler - Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 Hard Disk - Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Card - Radeon 9800SE Tyep II 128MB DDR 256bit 4 - Pipes - PowerColor Retail Floppy - Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-RW - Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW Keyboard - Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Mouse - Genius Wireless Op…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעונין לקנות מחשב חדש עד 1500 שקל לא כולל מסך.. אז השאלה שלי.. מאיפה אני יכול להשיג את הכי טוב במחיר הזה..? מה אתם אומרים לגבי חברת איבורי..? האם הלוח אם והמעבד של amd פחות טוב..? ובמה זה בא לידי ביטוי? תודה מראש..........
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לפטופ של לנובו M30-70 עליו מותקן windows 10 מקורי. לצערי המחשב פועל יחסית לאט, האם אפשר לעשות משהו בשביל שיפעל מהר יותר? כמו כן, לאחרונה התקנתי עליו גם win 7 אבל גם הוא לא עובד בצורה הכי מהירה על המחשב הזה. זה המפרט של המחשב Intel Core i5-4200U, 4GB RAM.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, טוב אני חייב לציין שהתייאשתי לחלוטין, בזמנו היה מאוד קל להבין איזה מחשב נייד מתאים לך כי לא היו כל כך הרבה ומגוון אפשריות, היום אני מבין שצריך תואר ראשון בשביל למצוא את הנייד שמתאים לך אז קודם כל נתחיל עם התקציב, יש לי 7 אלף להשקיע במחשב נייד אבל אם אפשר בפחות אז למה לא? (גם דיי מומלץ) השימושים של המחשב נייד מתחלקים ל2, בבית ובחוץ שאני מתנייד איתו ולכן עשיתי רשימה. בבית: • גלישה באינטרנט • עבודה משרדית • קריאה וכתיבה של טקסטים (חשוב מאוד שיהיה בעל מסך איכותי ונעים לעיניים, נתקלתי לא פעם במסכים שאחרי חצי שעה עבודה עליהם במיוחד עם טקסטים יש לך כאב ראש...) • הצגת תמונות ולכן חשוב שיהיה חיבור HDMI. בחוץ: • אינטרנט • משחקים קלים (לדוג' Worms, PES10 וכו'...) …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב מאוד חזק בסכום הנ"ל למשחקים ועבודה באינטרנט ובתוכנות בינוניות אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד מאוד !!! ושיחזיק הרבה זמן ולמשחקים הכי כבדים שיש זיכרון RDRAM ועם כרטיס מסך הכי חזק שיש לפי סי ... כרטיס קול גם מושקע רמקולים מושקעים ביותר ! אני לא יודע מה להחליט בקשר למעבד או אינטל או אי אם די .. שתי כרטיסי רשת , כולל מסך טוב ...לא יודע אם כדאי דק מארז גבוה וחזק , קירור רציני שיוכל לקרר תחללית הזאת וגם סורק טוב ומהיר ביותר (: תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על פניו, שני מחשבים בעלי אותו מפרט מ-2 חברות שונות. אותו מפרט, אך האחת מציעה שנה אחריות (HP) והשנייה שלוש שנים המחיר הוא זהה. בטח יש משהו שפספסתי. דל מציעה אחריות גדולה בשנתיים באותו מחיר. כמובן שיכול להיות שזה קשור ליבואן והכל אבל הייתי שמח אם הייתם נותנים לי את המלצותיכם. את אחד מהמחשבים הנ"ל אני רוצה לרכוש HP pavilion dv6-3050 (מפרט : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html) מול Dell Inspiron N5010 עם מעבד core i5 כ.מסך ATi Radeon HD 5650 (לא מצאתי מפרט המתייחס לשילוב הספציפי בין המעבד לכרטיס המסך הנ"ל. הבנתי מהיבואן שהקונפיגורציה הזאת תגיע לארץ בשבוע הבא)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב משרדי לאופיס, אינטרנט - תקציב באזור 4000 גמיש כולל ציוד היקפי: צורב מקלדת עכבר, מסך LCD 19 פשוט, ראוטר תואם ADSL עם חייגן יכיל מידע חשוב לעבודה, אז חשבתי אולי כדאי RAID 1 למטרות גיבוי? (לא צריך דיסקים גדולים במיוחד) יריץ XP PRO - אני מניח שאקנה OEM - אז צריך להוסיף לתקציב... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שבוע שעבר חברה שלי קנתה מחשב נייד של ASUS מדגם V400 191H. המחשב מעולה חוץ מפרט אחד קטן.. הוא מתנדנד. מה זאת אומרת? בכל מחשב נייד רגיל, בבסיס המחשב, קיימים 4 חתיכות גומי כאלו שעליהם המחשב יושב כדי שלא יגע בשולחן, ובדרך כלל הם גורמים למחשב להיות באותו גובה. הבעיה היא שאצלנו, צד ימין מקדימה של המחשב פשוט מעופף באוויר, ברגע שמניחים יד על המחשב הוא פשוט מתנדנד. לא נראה לי שאני צריך לציין שזה מעצבן עקב העובדה שהיא שילמה סכום לא קטן על המחשב ( עזבו שזה מחרפן לרשום בו ). פניתי יום חמישי לפני השעת סגירה לאסוס ועוד לא חזרו אלינו, אני מתאר לעצמי שיום ראשון יצרו קשר, איך להתנהל מולם? בעקרון כשהמסך סגור, הבעיה כמעט ולא קיימת. ברגע שפותחים את המסך, זה ניראה כאילו האזור שלה …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי את הנייד מהדגם הנ"ל. יש בו מאוחר מקום להכנסת דיסק SSD קטן שמיועד ל-Express Cache. הציעו לי פה (וראיתי שזה נפוץ ברשת) לשים שם SSD קצת יותר גדול ולהתקין עליו מערכת הפעלה, כלומר שישמש ככונן קשיח לכל דבר. להרגיש עם SSD אבל להיות בלי. עשיתי. עבד נהדר שנתיים. http://www.tomshardware.com/reviews/msata-ssd-review,3286-4.html - זה הכונן. יום בהיר אחד אני חוטף BSOD. עושה REBOOT והמחשב נתקע עוד לפני הBIOS!! כן כן פשוט מסך אפור ואי אפש לעשות כלום. הבאתי את המחשב לתמיכה של LENOVO הם אמרו (וצדקו) שההבעיה נובעת מהטריק שעשיתי ולא אמורים לשים מערכת הפעלה על הכונן הזה (למרות שבכל מקום אומרים שזה בסדר). הם ביצעו לי עדכון BIOS והמחשב חזר לעבוד (כשהמערכת הפעלה על ה-mSata), אבל הם ל…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט מחשב ללא מסך בערך ב - 2500 - 3000 ש"ח. אין שום מטרה מיוחדת למחשב, הוא פשוט הולך לאחים שלי הקטנים למשחקים (לא משהו רציני). * אין צורך גם בהארד דיסק של 80GB ... רק צריך שהמחשב יעבוד ויעבוד טוב : ללא תקיעות וכד' ... תודה רבה מראש !!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח ליעוץ לגבי מחשב חדש לגרפיקה. עבודה על תוכנות אדובי החדשות. פוטושופ, אלוסטרייטור ואינדיזיין. עיצובים גם לפורמט רחב. לא כולל עריכת וידאו. היכן כדאי לקנות ואיזה מיפרטים. כמו כן יעוץ לגבי מסך מעולה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-