עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר לטלוויזיה ומשחקים לילדים קטנים, לא צריך להריץ משחקים כבדים כמו witcher 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, מירוצי מכוניות לדוג' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך טלוויזיה יהיה בין 50-65 אינטש, עוד לא קניתי את הט…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מצורפת תמונה של מפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא כבדים, סרטים ובעיקר מולטיטסקינג כבד. ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל, counter strike. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full HD. טלויזית פלזמ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tryf,

היי יש לי dell latitude d820 עם 1 גיגה זיכרון ואני מריץ XP התקנתי אנטיוירוס AVD והמחשב שלי ממש איטי. אני צריך המלצה לאנטיוירוס חינמי קל מאוד. כזה שלא יצרוך הרבה מעבד וזיכרון בזמן עבודה שוטפת. אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם אתם מכירים חנויות אמינות שעושות טרייד אין למחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by pumix,

שלום לכולם מחפש נייד "סטודנטיאלי" - שימושי אופיס ווידאו לא קיצוניים. תקציב 2000-3000 מה דעתכם על הקופון שעלה אמש? http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/AcerGatewayUPG/1596045?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_319&a=2527 רב תודות!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בתקווה שיהיה זמן. תכנות. הרבה מאוד צפיה בסרטים ותוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כמו WATCH DOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יהיה מחובר למסך טלוויזיה FULL HD 32 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות א…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ktm620,

מבקש המלצות למפרט הנ"ל עבור משחקים כמו( קול אוף דיוטי) . ניתן לחרוג מהתקציב ב-500 ש"ח לערך. מעבד: Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם: MSI G31M3-F צ'יפסט G31 : 1333MHz דיסק קשיח 250GB SATA II 7200 RPM 16MB זכרון פנימי (2GB) DDR II 800MHz צורב LG DVD X20 Light Scribe סה"כ 1700 ש"ח כולל מארז פשוט. האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך או לשדרג את הלוח? בתודה ד'

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. או קיי אז אחרי שחסכתי קצת ועבדתי כמו חמור מגיע לי קצת להתפנק אז את זה נראה לי שאני הולך להזמין מחר: ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit CD-ROM Asus x 52 Lite-On 48/24/48//16 Combo CD-RW/DVD-ROM Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Thermalright SLK-600 Cooler for AMD 17" LG 782LM LCD Monitor כל זה יוצא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by chric,

שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by JVT,

אני מתלבט בין 3 מחשבים: Alienware Area-51 m15x: * Intel® Core 2 X7900 2.8GHz Extreme Edition (4MB Cache 800MHz FSB) * 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB * 512MB Nvidia® GeForce Go 8800M GTX * 15.4" WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1080p) * Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed * Windows Vista® Ultimate * 64GB Solid State Drive Nearly Instant Data Access Technology! * 200GB 7200RPM (16MB Cache) Smart Bay * 2x Dual Layer Blu-ray Disc Burner (BD-R, DVD±RW, CD-RW) * Internal Intel® Wireless 4965 a/b/g/Draft-N Mini-Card * External Creative X-Fi Xtreme Audio Card * AlienFX® Illuminated Keyboard מחיר: $5,688 http://www.alienware.com/images/config…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מעבד- Athlon 64 3700 Socket 939? Box San-Diego לוח אם - Asus A8N-E Socket 939 nForce4 Ultra דיסק קשיח - WD 80GB SATA 2 .מספיק לי 80GB כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express זיכרון - KINGSTONE 512MB DDR 400MHz PC3200 C.L 3 X2 מארז- COOLERMASTER Centurion 532 ספק - COOLERMASTER Power Supply 430W הערות: לקחתי ASUS במקום DFI כי הבנתי שבמצב סטוק הASUS לוקח את הDFI בביצועים,ואני לא מתכנן OC. אני מתלבט בקשר למעבד מה כדאי לקחת 3200 או 3700?,אני רוצה את המחשב חזק לכמה שנים בגלל זה בחרתי 3700,וגם בגלל שב3700 יש 1MB מטמון שחשוב למשחקים.כך נאמר לי. והאם כדאי לקחת כרגע רק סטיק אחד של 1GB במקום 2 של 512,כי יכול להיות שאני יוסיף בעתיד עוד 1GB. ואיך המארז+ה…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by scsa07,

שלום רב, ארצה לקבל המלצה למפרט מחשב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. כרטיס קול עם יציאות מקדימה 2. מארז קטן ואסתטי במידת האפשר 3. 8 ג'יגה זיכרון מסך יש שימושי המחשב: 1. מולטימדיה - אינטרנט אופיס וכדומה 2. יצירת מוזיקה - כל הנגינה הינו גיטרה תודה Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by moshe191,

מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, ועוד כמה משחקים כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כל כך הרעש אבל שלא יהיה כמו גנרטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by galai198777,

האם כדאי לשדרג ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by J0HNiE,

PC Specs: ------------------- CPU: Intel Core i5 3570K 3.4GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: Gigabyte G1.Sniper M3 RAM: G.SKILL 8GB Ripjaws 1600MHz DDR3 GPU: EVGA GTX 680 2GB PSU: SeaSonic 850W Gold X-Series SSD: OCZ Vertex 4 256GB (~400MB/s Write/Read) HDD: Seagate Barracuda 2TB (~170MB/s Write/Read) Case: Lian-li - פרטים בהמשך אני רוצה לדעת כמה בערך אפשר למכור אותו אני רוצה למכור אותו בערך עוד חודשיים, אני מעדיף למכור אותו קומפלט יש לי משטח של סטילסירס 4HD מקלדת CM STORM TRIGGER לא במצב הכי טוב המחשב נמצא אצלי בערך שנתיים, לרוב החלקים אני מאמין שאין כבר אחריות אבל אני יבדוק המחשב נקנה ב KSP בסניף נתניה נמצא אצלי בשימוש של איזה שנתיים, המעבד היה ב OC…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש וראיתי פה שאתם דיי מתמצאים בכל הענין של חלקי המחשב... אז אני יהיה שמח אם תעזרו לי לבנות מפרט לעבודות של גרפיקה ולמשחקים אז ככה..אני עובד בעיקר בתוכנות 3d studio max ,photoshop and Flash אני גם מתכוון לשחק מדי פעם במחשב אז אני רוצה שהוא יהיה סביר גם למשחקים עדיין לא החלטתי איזה מעבד עדיף לי...אבל חשבתי שעדיף אולי 64BIT? האם אני צודק? לגבי לוח אם...אני חושב שעדיף שהכרטיס קול יהיה מובנה? כי אני לא ממש ישתמש בו חוץ ממשחקים ומוזיקה.... עכשיו בא החלק החשוב...הכרטיס מסך...מרוב כרטיסים אני כבר לא יודע מה עדיף!!! PCI או AGP ATI או NVIDIA אני באמת צריך עזרה פה.... זיכרון אני מאמין שאני יקח ג'יגה מ....מה נשאר? תודה רבה...אנ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Idilia,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]

18. שלום אני צריך מחשב למשחקים במחיר של עד 7000 עדיף פחות שאני אומר עדיף פחות זה אומר שאני לא רוצה להוציא סתם כסף בצורה לא הגיונית אם תוכלו לבנות לי מחשב גם ב5000 שיעבוד בצורה מספקת (דום3 חלק) אז זה מספיק טוב בשבילי פשוט אני רואה הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים בכל מיני מחירים ואתם תמיד מוצאים איך להוריד את המחיר אבל חשוב ששנה הבאה אני לא יצתרך שוב לקנות מחשב חדש כי זה כבר לא יהיה מספיק טוב צריך רק את המחשב נטו בלי מסך מקלדת עכבר רמקולים סאונד בלאסטר מספיק לי 5.1 שבא על הלוח אם (יש לי רמקולים 4.1 של קריאיטיב שאני רוצה שיתחברו לזה) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש נייד בתקציב לא מוגבל שיגיע מארה"ב. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים Full HD בעזרת חיבור HDMI ל TV. * גודל המסך? בסביבות 13 אינץ' * משקל רצוי? לא ממש חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני צריך מחשב שיענה על הסעיפים הנ"ל במחיר כמה שיותר נמוך.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by termal,

המחשב מיועד לשימוש משרדי. לפי מה שאני יודע שצריך מחשב עם הרבה אחריות ומותג טוב.. עכשיו, אני גם יודע שצריך שיהיה קירור טוב, אני רוצה שיחזיק לי המחשב הרבה זמן. אני רוצה לשמוע ממכם איזה מחשב טוב יכול לשמש לי את הצרכים הנ"ל. מה אתם חושבים על TOSHIBA? ASUS? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by rapala,

שלום לכולם האם למישהו יש דעה על LENOVO X61?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, לא התעסקתי עם חומרה ומפרטים שלא לצרכי עבודה קרוב לעשור. איבדתי את עצמי בין כל הסדרות החדשות. יש ברשותי מחשב נייח (ATX) עם המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-2310 @2.9Ghz לוח אם GA-H67M-D2-B3 זכרון 4GB בסטיק יחיד במהירות 1333Mhz (לא בטוח של מי) דיסק קשיח מגנטי 5400rpm של WD (לא זוכר את הנפח, אבל מספיק בשבילי). ספק כוח Powerman S450BQ3 -450W המסך יהיה טלוויזיה 55" של סמסונג UE55MU8000 מחוברת בHDMI (אין לה DP או usb-c) מטרה ראשית: שדרוג למפרט המומלץ לdiablo3 Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8GHz NVIDIA® GeForce® GTX™ 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better …

24. בס"ד שלום לכולם, השימושים הם עיצוב גרפי ובניית אתרים תוכנות אדובי למעט עריכת וידאו סאונד אופן השימוש הוא 90% דריימוויבר ופוטושופ קל/בינוני לתמונות ל-WEB, וה-10% הנותרים אילוסטרייטור אינדיזיין עיצובים לא כבדים לוגו מודכה לעיתון וכו'... אני נמצא בהתלבטות לפני רכישת מחשב, חשבתי על 3 כיוונים: יש לי כונן ssd 128 evo 1. לקנות איימק 27 מודל 2009 יד שניה ב-3K core2dou 3.06 ram 8gb 1tb nvidia 9400 256mb ssd 128gb הסיבה היחידה שאני נוטה לכיוון האיימק, מכיוון שהיה לי אחד עם i7 ללא ssd, המוכר ביד 2 טוען שהמחשב טס, והנוחות של מסך גדול לבניית אתרים זה עולם אחר. 2. לקנות ב-3.5K כולל מסך dell הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - In…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הערה :המחיר משוער וזאת משום שלא מצאתי את הלוח שבו אני מעוניין ואני גם לא סגור על פיתרון הקירור למעבד . המפרט מיועד להמהרה אולם אני לא מעוניין לשלם תוספת משמעותית עבור חלקים יקרים שיתנו לי שיפור זניח בביצועים. שקט חשוב מאוד , ואני מוכן לשים עד 500 ¤ עבור קירור שהוא פסיבי\מים , אולם כזה ,שיאפשר המהרה בעזרת מאורר 120 מילימטר שקט ואיכותי שינכנס באופן אוטומטי לפעולה כאשר החום עולה . EP43-DS3R: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672 ¤ 2x2GB OCZ Vista----ddr2 ---900 ---שימו לב מדובר ב-2 סטים ,כלומר 8gb בסך הכל ש"ח 1390 ¤- Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz 804 ¤ 1TB 7200 RPM, 32MB---hd ש"ח Teac/SONY---flofy 1.4 -- ¤ 40 External BURNER USB 2.0 GSA-E6…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.