עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בס"ד שלום לכם חברים, יש לי מחשב נייד בן שנתיים hp pavilion g6 מתחמם מאוד בעבודה רגילה על שולחן. ניסיתי קצת לראות אם אפשר לפתוח אותו ולהגיע למאווררים ולנקותם, אבל לא הצלחתי. יש לכם רעיון אולי מה לעשות? בינתיים אני צריך או לשים את המחשב חצי באוויר איפה שחורי האוורור או להגביה אותו מהשולחן בעזרת איזו קופסה או משהו. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ShaharSi,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות\לסטודנט למדעי המחשב . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 מסך מבריק * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה ומוארת * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן עדיף שיהיה גם VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD של 256 ג'יגה חובה! גם אם אין תמיד אפשר להחליף. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Xsy,

צהריים טובים, אני אקצר ופשוט ארשום מה אני מצפה מהמחשב : 1. אני מתכנת בסביבה תלת - מימדית וכרגע המנוע שאני בונה תומך רק בDX11 - אם זה יכנס לתקציב אשמח למחשב עם כ״מ התומך בDX11 , אם לא אז לא נורא. 2. בהמשך לסעיף הקודם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה , אני לא מחפש מפלצת , אבל לפחות שיריץ SC2 , dead space וכו׳ , הנייד הקודם שלי שנהרס היה בן 4 שנים ואריץ אותם די בקלות אז אני מאמין שזה לא יהיה בעיה. 3. זכרון קשיח ולא קשיח אין לי העדפה כלשהי , אני לא בקיא בחומרה של מחשבים ניידים , אבל אשמח ל4ג׳יגה אם זה קיים ונכנס בתקציב. 4. אני מניח שזה קיים בכל מחשב אבל חשוב לי שיהיה אפשרות של בלוטו ולפחות 2 יציאות usb. בעיקרון אני מתכוון לקחת אותו לבסיס ( אני משרת רחוק ) , אז שיהיה כמה שיותר ק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי מחשב נייד של HP וביומיים האחרונים אחרי חצי שעה של שימוש הוא נכבה בבת אחת כאילו מישהו הוציא לו את הבטרייה, זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל. אי אפשר להפעיל אותו אחר כך כדי להפעיל אותו מחדש אני חייב להוציא את הבטרייה ולנתק אותו מהחשמל למשך דקה ואז אפשר להפעיל אותו. יש פתרון שאפשר לנסות בבית? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המון תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח, עדיפות ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, בעבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק 20-30 לשוניות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Ne…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by picolo,

שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש'ח.. אני לא צריך את הפריטים הבאים- מסך כונן פלופי מקלדת עכבר רמקולים תודה מראש לעוזרים...

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. דבר ראשון בלי חריגה זה מעצבן אותי שאני מבקש מפרט ב3000 שקל ומביאים לך ב3600. 5500 זה המקס שיש, אין לי כסף מהתחת אז... כן המפרט צריך לכלל הכול, כל ציוד הקיפי חוץ מהרמקולים,יש לי אחלה רמקולים של JBL אליין ריספון מי שמכיר, ז"א אני צריך מסך מקלד וחולדה. בקשר לעכבר והמקלדת, איכותים בבקשה, לא סט של 50 שקל, אם אפשר אלחוטים עם בטריה חזקה, אני לא עשיר אז אל תוציאו חצי מהכסף על G15 המחשב יצטרך להישאר פתוח ימים לפעמים כאשר יש דרישה להורדות, יצטרך לפעול הרבה רצוף בקיצור, ואני צריך ספק טוב, והכי הכי חשוב קרור טוב צריך קרור חזק, אין העדפה גדולה מאוד לשקט, עדיף חזק משקט. אני רוצה מארז יפה,טוב. בלי פלסטיק מחורבן ולא CM690 בבקשה. מסך איכותי ככל האפשר, הייתי רוצה 22 אינץ כרטיס מסך אני מניח…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מחשבי הנוכחי בעוד כחודש ימים ולכן אבקש את עזרתכם במציאת הרכיבים המתאימים ביותר עבורי. למחשב הנוכחי יש בסיס של חלקים טובים ואפילו חדשים אך הליבה שכוללת את המעבד, לוח האם, זיכרונות, וכרטיס המסך התיישנה עד מאוד. הנה המפרט של המחשב שיש ברשותי כעת ואותו אני מעוניין לשדרג: Motherboard: ASUS P3V133 CPU: Intel Pentiume III 800MHZ Memory: 2X128MB SDRAM 133MHZ Graphics Card: Creative GeForce 2 GTS 32MB Sound Card: Hercules Fortissimo III 7.1 Hard Drive: Westren Digital 80GB Cache 8MB CD ROM: ASUS 50X CD Writter: YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X Keyboard: Logitech Internet Keyboard Mouse: Logitech MouseMan Wheel Optical "Monitor: SONY Multiscan 200ES 17 Networ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, הגיע זמן להחליף לפטופ, אני משתמש בו לפגישות ושימוש עסקי, מסמכים ומצגות. חשוב לי שלא יאט ויתקע תחת ריבוי משימות במקביל (למשל מצב קיצון: 30 טאבים פתוחים בדפדפן + 5 מסמכי וורד + 5 מצגות פאוורפויינט והכל פתוח במקביל) ולעיתים עבודות עריכה גרפית קלה-בינונית. הוצע לי: Dell Latitude 5400 i5-8265U 8G RAM 256 SSD והמוכר הציע לי מראש לשדרג ראם ל-16 גיגה, כך שהמחיר כולל מע"מ יוצא כ-5000 ש"ח היה לי latitude בעבר והוא היה מעולה. אשמח לשמוע דעתכם על ההצעה שקיבלתי, והאם כדאי לשלם יותר ולהכפיל את הראם או שזה מיותר בשלב זה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מתכונן לקנות מחשב נייח חדש לאחר שמונה שנים עם אותו מחשב, ההבנה שלי בתחום לא הכי גדולה והייתי רוצה להציג בפניכם את המפרט שהציאו לי במספר חנויות. על המפרט רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם המחיר שווה? 2. האם המחשב אכן טוב? ואם לא מה טוב ומה לא ומה כדאי לשפר? 3. מהו לוח משולב? מה ההבדל בין משולב ללא? ומהן היתרונות והחסרונות? מדוע כרטיס הקול והרשת הם על הלוח הראשי? המחשב יהיה מחשב ביתי לצורך גלישה הורדת סרטית ותוכנות משחקים וכו'... המפרט: מעבד: Intel dual core 945 3.4 2x2mb לוח משולב Asus p5vd2 mx דיסק קשיח: WD sata 80g כרטיס מסך: GEFORCE 6200tc tv+dvi 256mb זיכרון: DDR2 512MB 533Mhz צורב NEC AD5170A DVD -R/RW X16 כרטיס קול ורשת על הלוח הראשי. כונן 1.44 מארז. הצעת המחיר היא 26…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי זה אינטרנט הרבה חלונות פתוחים ברקע שימוש רב במשחקים קלים שיש בפייסבוק כולל צפייה מרובה בסרטים כולל HD (עם אופצייה לחבר בעזרת כבל לטלויזיה) כמובן מיועד גם לשימוש בקבצי אופיס אבקש שהמחשב ירוץ חלק ונקי ללא תקיעות או באגים בפעולה השוטפת של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל עד סוף אבל אם ניתן לחסוך מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלא יותר מ300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/סרטים וסדרות / עבודה משרדית (מצגות עם הרבה תמונות למשל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

14. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב - ככל הנראה מבוסס core i5. ברשותי מחשב ישן, בן 6~ שנים בערך ומחשב קצת חדש יותר בן 3~ שנים. רכיבים מעניינים במחשב הישן: ספק כוח Enermax Liberty 400W דיסק קשיח WD6400AAKS-22A7B2 (אם אני לא טועה הוא SATA 2 ו- 7400RPM) מארז די גדול ומרווח(לא זוכר את הפרטים המלאים) מחשב חדש יותר(מעבד AMD Phenom II X4 940 3GHz): כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Silver Power 650W חשבתי לנתק את הכרטיס מסך והספק כוח מהמחשב החדש יותר ובמקום לשים את הספק כוח מהמחשב הישן(את ה 400W), ואת הספק 650W לקחת לטובת המחשב שאני מתכנן לקנות. בנוסף חשבתי להשתמש בהרד דיסק הישן במחשב שאני עתיד לקנות, הוא די ישן אבל עובד בסדר. שאלותי, זה בכלל אפשרי לעשות מה שאני מתכנן עם ה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Elior Boaron,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לשימושים בסיסיים יוטוב מוזיקה וכו' ... חשבתי על זה http://www.buy2.co.il/o/e623ef72-6860-42de-b2ee-cceef5043227 האם זה הכי טוב שאני יכול להוציא עד 1500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty , Diablo 3 ובכללי כל המשחקים החדשים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מה שימושי המחשב? סרטים, מוזיקה, עבודה משרדית. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות שונות של עריכת מלל לכתיבת עבודות או ספרים (לדוגמא Latex). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי ורחב עם פאנל IPS. אפשרי להוסיף גם רמקולים עכבר ומקלדת אם הדגמים הספציפיים מוסיפים משמעותית לחווית השימוש. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, שקט ככל היתכן. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי האופיס החדש ביותר וווינדוס 7 עם 64\32 BIT בהתאם לשיקול דעתכם. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NPro (s754),GBL,Fwire 890 1 890 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston CL2 370 2 740 כרטיסי מסך? Gainward Price Units Total GF FX5700 Ultra 128MB AGPx8,TV,DVI 1250 1 1250 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 610 2 1220 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 180 1 180 צורבים? Price Units Total Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 260 1 260 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 720 1 720 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 550W + PFC + SATA + Ext.12V 330 1 330 …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zmatangal4,

שלום קוראים לי מתן אני רוצה לעשות bitcoin mining עכשיו אני צריך מחשב חזק מאוד אין בעיה כספית מה שצריך שיהיה בו 4 כרטסי מסך שהמעבד שלהם ביצועיו גבוה והכרטיס לא צריך להיות עם הרבה ג'גיה עכשיו הכרטיסי מסך צריך לפעול באופן פסיבי ושהמהיררות של התחממות שלהם לא תיהיה גבוה אלה נמוך עכשיו אני רוצה 4 כאלה שבינהם גופי קירור ומאווררים שקטים והלוח אם יוכל לקבל 4 כרטיסי וגופי קירור אחד בן השני שאר הדברים פחות קריטים לכל העוזר תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ,1394 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD L1953TR 75 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-10S 35453 168 רמקולים למחשב Logitech R-20 970153-0914 910 מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box INT-CP-E6550 615 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 39211 572 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 OCZ2P800R22GK 1,579 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe LV380 355 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 172 צורב LG GSA-H62N X18 DVD GSA-H62N 443 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W VX450W 370 מארז ללא ספק Raidmax NINJA 918WB-NOPS 251 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ המפרט נבנה ב SKYPC

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by alexo360,

בניתי מפרט למחשב גיימינג ב6k ורציתי דעות/עצות,חשוב לציין שזכרונות וספק כבר יש לי וגם כן שאני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך עוד כמה חודשים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן חברים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ שקניתי מאדם שהביא מארה"ב. הדגם הוא Dell latitude 6430u. אני רוצה להזמין לו את התחנת עגינה הבאה שהבנתי שרק היא מתאימה לו: http://www.ebay.com/itm/DELL-LATITUDE-E6430u-WiGIG-D5000-WIRELESS-DOCKING-STATION-DOCK-452-11672-1KVD5-/181424234031?pt=UK_Laptop_Accessories_Docking_Stations_Port_Replicat&hash=item2a3dba1e2f ראיתי שרשום שם את השורה הבאה: For Latitude E6430u only and it must have the Dell Wireless 1601 WiGig card installed מה זה בדיוק ה Dell wireless 1601 WiGig card? איך אני יודע אם יש לי את זה או לא? אם אין לי את זה, איך אני מוסיף את הדבר הזה ללפטופ בשביל שאוכל להשתמש בתחנת העגינה? חיפשתי במפרטים של המחשב, ולא ראיתי שום דבר שקשור…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מגיע לי מזל טוב - תוך חודש אני סוגר על מחשב חדש. הגרוטאה הישנה תמכר לחבר (לא כ"כ גרוטאה). מניסיון אני אוהב מוצרים של אסוס אבל ראיתי הרבה המלצות ללייטון. הדרישות: - ערכתי את ההודעה. המחשב ישמש למשחקים בעיקר. דיסק קשיח 80 גיגה. מעבד של AMD 2400 לוח אם אסוס. מארז עם חלון. כרטיס מסך שיריץ את UNREEL 2 טוב. קטודה אדומה. 256 זיכרון DDR צורב DVD מסך 17 שטוח או LCD 15 - ,תלוי בתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני בן 13.5. מבקש לרכוש מחשב נייד מכספי מתנת בר מצווה. אין לי ידע כלל בנושא. אבא שלי מציע לי מפרטים למחשב נייח אבל אין לי מקום בחדר. לא מחפש מחשב נייד למשחקים, כי הבנתי שהוא יהיה יקר מאד. מעדיף מחשב קטן אבל אז המסך יהיה קטן מדיי. חשוב לי מעבד חזק, גלישה מהירה באינטרנט, כרטיס מסך סביר ושקל יהיה לקחת את המחשב ממקום למקום (למשל לטיולים - שלא יהיה כבד מדיי). שתהיה אפשרות להתחבר עם WIFI. אין צורך בצורב. כונן קשיח מעל 250 גיגה. רוצה שיעבו מהר, כלומר הרבה זכרון. שיוכל להפעיל מערכת הפעלה חלונות 7 + אופיס. סרטים אני מוריד מהאינטרנט וצופה באמצעות DOK אז נראה לי שכונן DVD מיותר לי. הבנתי שיש היום מחשבים ניידים עם מצלמה מובנית.זה יכול להיות טוב גם עבורי. ראיתי אצל חבר גם אפשרות לחב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shalev142,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד כמו BF4 וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA V במידה והוא יצא למחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים