ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
בלי מסך מקלדת והשאר מסביב..רק המחשב... לא יודע מה בדיוק מתאים לי..עובד הרבה בתוכנות עריכה פטושופ פלאש והשאר... רוצה מחשב מהיר וחזק שירוץ כמו שצריך 250 ג'יגה בקשיח ו2 ג'יגה זיכרון אני חושב שזה המנימום לפחות..וכרטיס מסך בסיביבות ה500 600 שח אני מניח טוב אתם המומחים כאן תעזרו לי תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 8K, ללא חריגות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, משחקים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית) - מדי פעם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למארז Sonata III ולכונן קשיח Samsung SpinPoint 1TB. כמו כן, יש העדפה לQ9550-Q9650 או אפילו I7 אם נכנס בתקציב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. העיקר שהקירור יספיק ולא תהיה בעית טמפרטורות. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב LG R410-L225 מחשב יחסית ישן וחלש בעל מעבד: Intel® Pentium Dual Core T3400, 1MB L2 Cache, 2.16GHz, 667MHz FSB לאחרונה התחלתי לעבוד עם תוכנות עריכה כגון lightroom ופוטושופ והמחשב ממש איטי וכבד. אני מחפש מחשב חזק ומהיר, ואני אנסה להיות כמה שיותר ספציפי בכדי שתוכלו להמליץ לי עברתי, ראיתי וקראתי והעדיפות היא למעבד i7 הארד דיסק יחסית גדול, אבל בנקודה הזאת אני יכול להתפשר כי אני עובד עם HD חיצוניים. מבחינת משקל - עדיפות למשקל נמוך, אך אני יכול להתפשר על משקל עבור מחיר נמוך. חיבורים של USB 3 - חייב לפחות אחד. זיכרון - עדיפות ל 8MB. אין לי שום צורך במחשב למשחקים. גודל מסך - לא פחות מ 13.1. תקציב - בסביבות 4000, עדיף פחות, במידה ויש משהו ממש …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
: להלן המפרט Intel Kaby Lake Core i5 7600 3.5Ghz 6MB cache s1151 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 Gigabyte GA-B150M-DS3H LGA1151 DDR4 VGA DVI HDMI MICRO ATX Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz CL13 - Black - Vengeance LPX Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ Samsung 750 EVO Series MZ-750120BW 120GB SSD SATA III Corsair Carbide 200R Case Antec דגם VPF450 80Plus Bronze 450W מעדיף להישאר עם אינטל כרגע ולא לעבור לryzen. לקחתי ספק כח קצת יותר חזק במידה וארצה להוסיף כרטיס מסך בעתיד, כי כרגע הייעוד לא למשחקים בכלל להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,0…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפטופ של דל לפני שנה בדיוק בארה"ב, מדגם XPS 1330M, עם אחריות ל-3 שנים מסוג NBD (Next Business Day). כשהגעתי לארץ העברתי את ה-service tag שלי לארץ, ושכחתי מכל העניין. לפני שבועיים התחילו בעיות עם הלפטופ, ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך של nvidia 8400, ולפני שבוע הוא קרס לחלוטין (לא עלה, אפילו הביוס לא עלה). התקשרתי למספר התמיכה של דל, שאמנם היו חבר'ה קצת לא מבינים מהחיים שלהם ולקח לי איזה שעתיים להסביר להם מה קורה, אבל בסופו של דבר הם אמרו לי שתוך יום-יומיים יגיע אלי טכנאי הביתה לתקן את הבעיה. הייתי קצת מופתע כי לא ידעתי שיש להם שירות כזה עד הבית. אפילו קצת התקשיתי להאמין :-) בכל אופן, תוך יום התקשר אלי טכנאי, ולמחרת הוא כבר היה אצלי, ותוך חצי שעה החליף לוח אם …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת: Msi ge 60 20e מעבד i7 4700qm כרטיס מסך : nvidia gtx765m 8 גיגה ראם 1 טרה HDD מסך 15.6 fullhd מאט מקלדת מאורת של steelseries
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט למחשב אשר יהיה כמה שיותר שקט (כרגע אני עובד עם מחשב נייד אשר שקט לחלוטין ברוב הזמן ומכיוון שזה חדר שישנים בו גם המחשב חייב להיות שקט כמה שיותר) השימושים הם צפייה ב 720p/1080p MKV X264/H264 , אופיס+אינטרנט. אין צורך במשחקים. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI 1.3 הארד דיסקים, עכבר אלחוטי, צורב DVD ומסך מועברים ממחשב אחר אז אין צורך בהם. התקציב הוא בין 2000 ל3000 כמובן שאני אשמח להוציא כמה שפחות. התשלום יהיה תשלום רגיל (לא מזומן) אני צריך חשבונית מס. התקציב גמיש במידת הצורך אבל אני חושב שכן אפשר להגיע לתוצאות שאני מבקש בתקציב הנל, אם לא אנא תקנו אותי. אני לא צריך מארז מיוחד ל HTPC מארז רגיל ושקט יספיק. מקלדת אני רוצה מקלדת בעלת זווית (מה שלוג'יטק ומיקרוסופט…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, לקחתי את המחשב שהיה אצלנו בסלון לחדר אחר ורוצה לבנות מחשב משחקים ומדיה סנטר חזק. - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 55 אינצ' 1080P ולמגבר Denon - צריך הרבה חיבורי USB 3 - מתחיל בכרטיס אחד של GTX780 TI עם אפשרות הוספת עוד אחד בעתיד - מארז שוכב ויחסית לא גדול שיכיל את כל הדברים - תקציב +- 7,000 שח לא צריך מסך ומקלדת / עכבר - בעצם רק מארז, זכרונות, ספק, לוח אם ואוליי כרטיס קול(?), וכרטיס מסך נראה לי שאני כבר די סגור על ה780 TI תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי בלי מטרה למשחקים. הארדיסק מארז וספק ישלי חסר לי רק הליבה..לוח מעבד וזכרון, אשמח להמלצות ,אשמח ללוח עם יציאות מגוונות כמובן כ. מסך מובנה. תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד חדש וצריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר לקולנוע ביתי(שימוש משני ללימודים, עבודה עם אופיס) כזה שיריץ כל סרט ללא בעיה כולל bluray מלא. עם נפח של לפחות 1T. סוללה די חזקה, וחיבור HDMI. תקציב בסביבות ה3500. אם יש משהו שעונה על הצרכים שלי גם בפחות זה יהיה מעולה. ואני מנהריה. אשמח להכוונה והמלצות כי זה ממש לא התחום לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ותכני Bluray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, ברצוני לקנות מחשב שיהיה מרכז בידורי לבית. (אפשר לחבר את הממיר של הטלוויזיה יתמוך HD , אפשר לחבר למגבר ולמערכת שמע) ראיתי מוצר של ACER שעולה 9K עם המפרט הבא: GFORCE7600 250GB PENTIUM 2 DOU VIIVE תומך בכל כרטיסי הזכרון תומך BLUETOOTH יש WIRELESS תומך גם ווידאו וגם אודיו HIGH DEFINITION מארז יפה (נראה כמו DVD) ושקט האם יש מפרט עם מארז יפה ושקט לסלון בתקציב נמוך יותר? למארז של ACER אין אפשרות לשים כרטיסי הרחבה. מה מומלץ? האם יש עוד חברות שבונות דברים כאלו (כמו ACER)? בנוסף, אם מותר לשאול, באיזה חנות כדאי לקנות מחשב כזה או מפרט כזה? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי מפרט שאני רוצה. אממ יש את המחשב של אייסר Acer Aspire 5520G-302G16 עם המפרט AMD Turion 64 X2 TL56 1.8GHz 533 MHz FSB Microsoft Windows Vista Premium DDR2 2GB 160GB SATA Nvidia GeForce 8400 DVD Super Multi Dual Layer Modem-Fax WiFi 15.4 1280x800 CristalBrite מצלמת אינטרנט 6 Cell FireWire IEEE1394 DVI-D D-SUB 2.7Kg הבעיה איתו שהאחריות רק לשנה, הבנתי שאני יכול להגדיל את האחריות בתוספת תשלום, מישהו יכול להגיד לי כמה זה עולה להגדיל את התשלום לשנתיים שלוש? או אם מישהו יכול להביא מחשב יותר זול עם מפרט דומה, לדוג' במקום 2 ג'יגה זיכרון 1 ג'יגה זיכרון ללא מצלמת אינטרנט שיעבוד על XP שמעתי שזה יהיה זול יותר. (עדין חשוב לי שיהיה בחברה אמינה כגון DELL או אייסר). וא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך ההתרשמות מה מידת החום שהוא פולט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת מה ההבדל בין הסדרות של הניידים של HP . אם זה Pavilio , NX וגם ראיתי NC וNW. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים 2 מסכים: 19 אינץ (1280*1024) ו-17 אינץ (1024*768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים. אני לא כל כך בעניינים לגבי איזה כרטיסי מסך ומעבדים כדי עבור מחשב שכזה. מהסתובבות פה בפורום זה מה שהצלחתי להרכיב: Intel Core i7 920 Processor 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 מחיר: 1339 שקל Gigabyte GA-P55M-UD2 מחיר 585 שקל PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 מחיר: 600 שקל Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 מחיר 425 שקל LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem מחיר: 159 שקל Seasonic S12II-500 Active PFC 500W מחיר 396 שקל CoolerMaster Centurion 590 מחיר 320 שקל Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD מחיר: 870 שקל סה"כ 4680 שקל חנות: פנדה מה אתם אומרים? חרגתי מהתקציב, בנוסף אני צריך לקנות מסך…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד ועריכת וידאו ותמונות (premiere Photoshop lightroom) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת ועכבר אשמח גם להמלצה למסך (המסך הוא בנוסף לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט. התקציב הינו למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי וללא מסך. לא ניתן לחרוג מימנו, אך לא חייב לנצל את כולו. המחשב ישמש בעיקר למשחקי אסטרגיה, כגון: Starcraft 2, סדרת C&C ו Red Alert וכד'. לא צריך מערכת הפעלה, לא מתכנן דברים מיוחדים כמו OC. הרכבתי את המפרט הבא: TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e, יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1396 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1₪109 http://www…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל אמא שלי. אני מבין בעקרון במחשבים אבל לא מתמצא בניידים (בעיקר מבחינת מה יש היום בשוק) אז אני אשמח להסברים (גם טכניים) לגבי מה עדיף. הפרטים הדרושים... : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון רק עבודות משרדיות, לא משהו כבד בכלל. למרות שאם כבר קונים מחשב נייד כדאי שיוכל להקרין גם סרטים כמו שצריך ויהיה אפשר להשתמש גם בסלון כ-HTPC * גודל המסך? רצוי 15.4-15.6 אבל אם המשקל יגביל לפחות אז אפשר לרדת ל-14 * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל, עד בערך 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, ה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? בסיסי- תוכנות קלות, סרטים באיכות גבוהה, איכות שמע טובה.. שיוכל להריץ במקביל דפדפן עם תוכנות קלות. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, הסוג פחות קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי... מקסימום אתקין בעצמי מערכת הפעלה אבל אם יש אז מעולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר ל3 שנות אחריות בתוספת תשלום עד הת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב (לא כולל שום ציוד היקפי) בסביבות ה5-6 אלף ש"ח, כמה שפחות יותר טוב... יש לי כמה דרישות: *המחשב הוא בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים *אני רוצה מחשב מבוסס NFORCE 4 (בשביל הPCIE) *המארז חייב להיות בגובה של 43 ס"מ או פחות, הוא צריך להיכנס למקום בשולחן וזה הגובה המקסימלי שאפשר להכניס... (הקומפיוקייס לא מתאים)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL ASUS P5ND2-SLI Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 7600gt עד 7K
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד שמיועד לסטודנטית לאדריכלות. חשוב שיהיה בעל ביצועים גבוהים ומשקל נמוך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות (AUTOCAD ,REVIT,RHINO ;ILLUSTRATOR וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל 15 אינץ' לגבי הרזולוציה לא יודע להגיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-