ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי הדגם הוא Lenovo IdeaPad G510 אני מעוניין לקנות אותו ממישהו,לדעתי הוא דורש מחיר גבוה. I5 4200M 500GB 4GB RAM Intel HD Graphics 4600 יש אחריות לעוד שנה. דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתייעץ אתכם בשביל אבא שלי. הוא צריך מחשב נייח למשרד שלו בעבודה, והשימושים שלו הם לעבודות גרפיקה בפוטושופ וכד', וצריך הרבה מקום בכונן קשיח כדי לשמור את כל העבודות. הציעו לו את המפרט הבא ב-2,750 ש"ח. האם הוא טוב? האם אתם יכולים להציע לי מפרט טוב יותר לעבודות גרפיקה במחיר דומה? (אפשר להשלים ל-3,000) מעבד INTEL i5 2300 לוח אם Gigabyte H67M זכרון קינגסטון 4, 1333HMD דיסק קשיח: טרה בייט WD1 DVD+צורב מארז מקצועי של Cooler Master, 500W כרטיס מסך HD 5760, DD45AT תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב ACER Aspire V3-572G-7609 מפרט מהאתר הרשמי: http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MNJAA.002 על פניו, המפרט שלו נראה לא פחות ממושלם, ואני מעוניין מאוד לקנות אותו. מישהו יכול להגיד לי למה לא כדאי לי לקנות אותו? אני מצפה ממנו מן הסתם להתמודד יפה עם משחקים בין היתר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנתיים-שלוש עם המחשב הישן, אני קונה חדש בישן היה OC רציני ביותר עם מעבד NORTHWOOD 1.8 והכל עובד שם בסדר גמור, הוא פשוט ניהיה מיושן מידי בשבילי.. בכל אופן מה שרציתי זה מחשב שיהיה חזק בעיקר למשחקים, עם אופציה לאוברקלוקינג(לא בהפצצה, אבל בכל זאת) כדי שכשהוא יתיישן מעט מוכל לעשות משהו בעיניין חשוב מאוד כ.מסך חזק אין צורך במסך ובהארדיסק בנוגע לזיכרון, להתייחס אליו כאילו זה 512 (למרות שבעצם יהיה לי ג'יגה זיכרון-סיפור ארוך) ו... אם אפשר מארז וספק איכותיים, למרות שלא הכי חשוב לי, אבל ככה בסיבוב אם יהיה משהו זהו פחות או יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי כי אחרי שנתיים מחוץ לסצינה, אני כבר לא מכיר שום דגמים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשרות של חריגה עד 4500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. היום נהרס המחשב הנוכחי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? אין…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אפשר בבקשה המלצה למחשב? אני משתמשת במצלמת PANASONIC HDC-5D60 ומעוניינת לערוך בתוכנת פרמיאר! [CS3 או 5. איזה שנראה לכם שעדיף לי להשתמש בו עם המצלמה הספציפית הזו] 1. מה התקציב המקסימלי? ♥ 4,500 - ללא חריגה מהתקציב ובהחלט אשמח לאף פחות ממנו! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ♥ בעקר עריכת וידאו בתוכנת Premiere! ♥ מחשב שיהיה גם לא רע למשחקים 3. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ♥ אין צורך ב: - רמקולים - מסך - כרטיס קול - מקלדת, עכבר - ווינדאוס - יש לי XP 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ♥ חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית כי אני גם מקליטה בבית והרבה. 6. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הבנתי שהפורום הזה הוא המקום המקצועי ביותר לקבל בו עזרה בנושא מחשבים, אז הנה קצת פרטים על מה שאני מחפש: תקציב של 4500 בערך, אין צורך לחסוך ואפשר לחרוג עד 500 בערך. שימוש עיקרי לגיימינג, רזולוצית המסך שלי היא 1900 על 1200. משחק בעיקר Starcraft 2 בימים אלו, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות. יש צורך בעכבר ומקלדת טובים. כנראה גם מאוספד טוב. לא רואה צורך בכונן דיסקטים, מחשב שקט זה נחמד אבל לא קריטי. ללא OC וללא מערכת הפעלה. קשה לי לענות לגבי שדרוגים לעתיד, נשאיר את זה פתוח כרגע. המלצות על חנות אמינה באזור רמת השרון גם יעזרו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדרישות: תקציב 3-3.5k. ייעוד מרכזי: HTPC אשר צריך להיות מסוגל להוציא 1080P בהאצת חומרה בנוסף לתמיכה בפורמטי האודיו החדשים (אודיו HD למיניו ולא רק בפורמט LPCM 7.1). שקט: המחשב צריך להיות כמובן כמה שיותר שקט בהקרנת סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה במזנון סגור כך שזה אולי מקל קצת על עניין הרעש והמארז. בעניין הזה אני צריך גם מאוורר נוסף מחוץ למארז כדי להסיע את החום אל החלק התחתון של המזנון שם נמצאים חורי האוורור. המחשב יהיה בתוך מזנון בעל חורי אוורור, ולכן מאוורר נוסף יותקן מחוץ למארז בסמוך לחורי האוורור של המזנון. כרטיס טלוויזיה: דרוש כרטיס הטלוויזיה שישמש כממיר. שדרוג עתידי (עוד שנה?): כרטיס מסך למשחקים. לא יודע כמה כבדים המשחקים יהיו. אקססוריז: שלט לשליטה על תוכנת המדיה סנטר ומק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
"ההמלצה לקחת E8400 משולה להמלצה לפני שנתיים לקנות את ה-Athlon 64 3800+ לעומת ה-3800X2. מי שקנה בזמנו את ה-3800 חד הליבה כי הוא היה "יותר טוב למשחקים", כבר מזמן היה צריך להחליף מחשב כדי לעמוד בקצב, בעוד שה-3800X2 סוחב יפה." אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לטענה זו שנכתבה על ידי Nemesis אחראי פורום מעבדים. קישור לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356824.40 מחיפוש קצר בפורום ניתן להיווכח שהרוב המוחלט של המפרטים המומלצים עד 4000-5500 שקלים מבוססים על הE8400 בטענה שהוא טוב יותר למשחקים היום וכי אין צורך לבזבז מאות שקלים נוספים על מרובע ליבות שנותן ביצועים פחות או יותר זהים. בקשות למפרטים המבוססים על מרובעי ליבות נתקלות בסירוב ולרוב המגיבים מציעים מפרט אחר... ש…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלי מסך בלי כלום רק הקופסה בעיקר ליישומים כמו אופיס וגלישה באינטרנט תחליטו ביניכם מה עדיף AMD או INTEL (ממה שאני יודע AMD הישנים חמים מאוד יחסית ל INTEL...) לא משנה אם מחנות אחת או יותר..אפשרות להרכבה עצמית אם תביאו בחלקים נא לציין קישור לחנות מהימנה וטובה 1500 בלי חריגה גדולה מידי ז"א 100-200 ש"ח יותר אולי... תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט - המחיר - 645 $ (+30$ לשדרוג דיסק קשיח ל- 500GB) מחשב HP DC5800 MT/E8400/4GB/160G/DVDRW/VB/4Y מחיר ליחידה $ 645.00 מארז- MicroTower מידות - 42.8 ס"מ גובה, 17.65 ס"מ רוחב, 37.7 ס"מ עומק. מתג הפעלה בחזית, חיבור ערכת ראש ומיקרופון בחזית ומאחור. 8x USB2 Ports(6B+2F) 2 EIDE ATA33/66/100, 2 SATA 300 - NO RAID 2xUSB 2.0, headphone and microphone בחזית המארז במרכז ספק כח מאושר UL 300W תאימות לניצול יעיל של אנרגיה ENERGY STAR®, EPEAT Gold, ספק מתח 80PLUS לוח אם תומך FSB 1333MHZ Chipset Intel® Q33 Express מעבד-Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz/6MB/1333 זכרון- UP TO 8GB) 4GB = 2x2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Dual Channel) דיסק קשיח - 160GB/7200/8MB SATA II 3.0Gb/s צורב DVD י…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד מאוד מאוד שתשימו לב לשימוש ב 2. סעיף א'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - עוד 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך... אין צורך לחסוך, שימו לב לחריגות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בין 300-500 אני עדיין לא סגור בדיוק שהיו מנוצלים נטו לSSD. 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פה נכנסים 2פריטים מאוד מאוד חשובים ככה שאם התקציב לא יספיק לדרישות אני היה צריך להרחיב אותו! *גיימינג תדיר-כבד (מבחינת שעות עבודה של המחשב דלוק כמעט ימיים בלי מנוחה, לא בהכרח מבחינת איכות המ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים (CS1.6/CSS) לא חושב על משחקים נוספים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, אך אני רוצה מחשב עם זמן סוללה סביר שיהיה ניתן לשבת איתו בחוץ/בסלון/אצל חבר ולא יכבה אחרי שעה של עבודה, אני רוצה סביב ה3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - המחשב לפעמים יהיה מחובר למסך 32" HD READY דרך חיבור HDMI כך שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - כמה שיותר, יותר טוב. * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות, לא יוד…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אז אחרי הרבה שבירת ראש, מסמן שזה הכיוון למחשב שיורכב ויצטרף ל GEFORCE RTX3090. אני תוהה אם הקירור במפרט מתאים, אשמח לחוות דעת המומחים. וכמו כן, האם לוח האם מספיק טוב למפרט גם כן. תודה רבה המחשב ישמש כתחנת עבודה לעבודה בתלת מימד - סינמה ובלנדר תודה! מעבד - AMD Zen3 Ryzen9 5950X 16 Core/32 Threads - With New PC Only - Base Clock: 3.4GHz - Max Boost Clock: 4.9GHz - Without Fan - 105W TDP - Zen 5000 Series - Tray לוח אם- TUF-GAMING-X570-PRO-WIFI-II - ASUS - AMD AM4 socket - X570 Chipset 3rd Gen AMD Ryzen™ Processors - 4x DDR4 - ATX SSD - MZ-V8P2T0BW - Samsung - 2048…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתעניין במחשב דל לטיטוד 4310 ו6410 הייתי מעוניין לדעת האם המחשב מוצלח? יש לו תקלות שבדרך כלל קורות? איך איכות הבניה? מקלדת נוחה? איך הטראקפוינט? עריכה : מעניין אותי גם המחשבהזה בדיוק אותם שאלות : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2922
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי מפרט למחשב גיימינג ב6k ורציתי דעות/עצות,חשוב לציין שזכרונות וספק כבר יש לי וגם כן שאני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך עוד כמה חודשים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין בזה ממש אני צריך המלצות לבנתיים הבנתי שכדיי לקנות מעבד של sampron אם 6600GT אבל אני לא יודע אם המעבד לקנות socket 754 or socket A וגם לגבי כל שאר החלקים אין לי מושג מה לקנות <_< תודה רבה לכל העוזרים...למיניהם... אהה ויש לי כבר את כל הציוד ההיקפי מסך עכבר מקלדת וסאונד
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בשבוע הבא אני טס לאיטליה. אני חושב על לקנות מחשב בדיוטי. אני לא יודע אם המחירים שם שווים, אבל למייטב ידיעתי, החנות היחידה שקיימת שם היום היא אל"מ. אני מניח שאלו המחשבים המוצעים שם: http://www.alm.co.il/dutyfree/Category.aspx?cid=20&vmenu=39 השאלה היא האם שווה לקנות משם בכלל והאם המחשבים המוצעים שם טובים מספיק? או שמא עדיף כבר לקנות בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקים(כבדים כמה שניתן - מבלי לפגוע יותר מידי בפרמטרים אחרים] * גודל המסך? לא כלכך משנה. עדיף מאט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? -- * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI, אפשר SSD, אבל לא חובה. * Blueto…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי שישמש בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג (בשביל הנכדים ואפילו בשבילי- בהגדרות בסיסיות) חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים או בהגדרות נמוכות, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לשימושה של אימי המבוגרת, רובם בסיסיים מאד כמו אופיס ואינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להרכיב מחשב למשרד שמריץ מספר תוכנות כמו Office, חשבשבת וכדומה. המחשב הזה יהיה עמדה מרכזית לכן אני רוצה שיהיה ממש מהיר : שיידלק מהר, שיגיב מהר, שיהיה אפשר לעבוד עם כמה תוכנות פתוחות. לכן אני מעדיף שימוש ב - SSD. חושב ש250 GB מספיק כי לא יישבו עליו הרבה דברים.(כנראה רק קבצים משרדיים לא כבדים). ושימוש ב - 8 GB ראם. אשמח להמלצות. בנוסף אני נוסע לאילת שבוע הבא ואם יהיה אפשר להרכיב משהו ב - KSP או חנות מחשבים אחרת באילת בשביל המחיר בלי מע"מ זו אופציה אבל לא קריטי. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב נייד לעריכה(חייב שיהיה נייד) עד 6.5k. עורך על פריימר(רצוי שיריץ 4k בלי פרוקסיז, עם תיקוני צבע ואפקטים) וקצת אפטר אפקטס.מה שחשוב לי שיהיה מסך ips עם צבעים כמה שיותר מדויקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחיר מציאה למחשב מדהים באופן חריג באתר זאפ Dell Inspiron 7537 IN-RD33-7499 המחשב נמחכר במחיר מגוחך של 3,499 ש"ח, למי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש . נראה לי שאפילו אני ארכוש, אם מדובר במוצר חדש ועם אחריות של דל . עם מעבד חסכוני i7 מסדרה 4 של אינטל , יחד עם זכרון 8GB עם אפשרות הרחבה ל16GB - זה נשמע ממש אחלה . עד ש.. ראיתי שכתוב Display Touch (1366*768) , ראיתי שכרטיס המסך הוא בסך הכל 4400 ולא חיצוני ש NVIDIA ויש ספק גדול לגבי תאורת המקשים . הגיבו מה דעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הלפטופ ישומש ללימודי הנדסה ולפיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך אם בתוספת תשלום 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא ציוד היקפי ומסך. מיועד לגיימינג במחיר של 3000 ש"ח עם אפשרות חריגה מינימלית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם יש בכך צורך ומשפר משמעותית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-