ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
המטרה, משחקים ושימוש ביתי רגיל. אני חושב שאני סגור על המעבד ועל כרטיס המסך. (לאו דווקא של החברה הספציפית, אלא זה היה הכי זול, יש הערות?) אני יודע שהמסך לא מגיב הכי מהר אבל אני מעדיף את הגודל הזה (לא בטוח לגבי המסך המעוקל, אבל נראה לי כיף...) האם צריך מאוורר למארז? המאווררים ששמתי בכלל מתאימים כאן? הערות לגבי הציוד המשלים (מקלדת/עכבר/אוזניות) - אני מתכוון באותה מסגרת מחיר. (בלי לקנות משהו יותר טוב, להחסיר משהו ולהוסיף אחר כך...) מה דעתכם על לוח האם כאן? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Be Quiet! PURE ROCK BK008 …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני יודע שהתקציב נמוך למחשב גיימינג אבל אני בטוח שאפשר לארגן משהו מינימלי,בכל זאת אני חייל ופעם בכמה שבועות שאני חוזר שיהיה לי מחשב בבית להתעסק איתו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצות ולחוות דעת מנוסות ומקצועיות עבור מחשב נייד שנועד לשימוש ביתי ולהרצת SOLIDWORKS ותוכנות CAD דומות. לא ברמה של תכנון פרוייקטים מלאים שאולי דורשים חישובים מסובכים אבל לעבודה שוטפת בתכנה. בלי קשר, להלהן מפרט המחשב ואשמח לקבל דעה - על המעבד, זכרון, כרטיס המסך, וכו'.... האם זהו המעבד, כפול הליבה מהסדרה החדשה בדומה לC2D השולחני? (קראתי איפשהו שהדיזיין של הC2D הגיע מהניידים קודם) כמו כן, איך הניידים של HP בכלל? האם השירות שלהם בארץ טוב אם הניידים זקוקים לשירות בכלל באופן שוטף? מחשב נייד HP , Pavilion DV5282EA גודל מסך 15.4" WXGA LCD 1280X800 דיסק קשיח 80GB 5400RPM EIDE SATA זכרון פנימי 512MB DDR2 667Mhz כוננים צורב DVD+/-RW Dual Layer wi…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Intel Core i3-380M 4GB 500GB ”15.6 תוצרת Dell דגם Inspiron IN5010BKi38 אתמול נסתי לחלק את הארדיסק. דרך הויינדוס ב-Manage ולעשות SHRINK הוא עשה את הפעולה אך לאחר שעשיתי RESTART המחשב לא רוצה לעלות הוא מנסה כל הזמן לעשות תיקון אך מראה כאילו שהמערכת הפעלה על ארדיסק בנפח 0 ניסיון נוסף לעלות את המחשב מ-LINUX גם הוא לא נחל הצלחה וניתקע באמצע. ב-PARTITION MAGIC הוא מזהה ארדיסק אבל רושם שהוא דפוק.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בתקופה האחרונה, כשאני רואה סרטון ביוטיוב, וגם בקובץ שמע במחשב - הסאונד לא צלול. וגם יש עליות וירידות בווליום. מישהו יודע למה?? אשמח לעזרה :-) שריה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין 3 מחשבים מהקישור הבא: https://ksp.co.il/?list_compare=.43134..42167..42562. לא באמת הבנתי את ההבדלים ביניהם המטרה, עבודה משרדית באופיס וגלישה בדפדפן כרום. אולי יהיה צורך בקצת עבודת עריכה גרפית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 זה כבר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סטרימר חכם - לחברים שלכם יש ולכם אין? פתרון של שנייה! EzCast מכשיר מתקדם, המאפשר הזרמת תוכן ממכשירים שונים ברחבי הבית לטלוויזיה שלכם. תוכלו לנגן סרטון בטלפון שלכם ולהציגו בטלוויזיה שלכם. כמו כן, מיני מחשב לטלויזיה מחשב חכם - mx [h=2]טלוויזיה חכמה[/h] [h=2]מערכת הפעלה chromeos[/h] [h=2]מיני מחשב[/h] באמצעות הmx box תוכלו להפוך את הטלוויזיה הישנה שלכם לטלוויזיה חכמה! הטלוויזיה החכמה תעשה בדיוק את אותם הפעולות כמו הסמארטפון שלכם רק שהפעם זה יקרה ממש בסלון שלכם, תוכלו להתקין אפליקציות ולהוריד סרטים ולגלוש באינטרנט ישירות בטלוויזיה שלכם! ***מתאים גם לטלויזיה ישנה!!*** לפרטים ומוצרים נוספים, כנסו ללינק, www.selfplayer.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . ראיתי את המפרטים המומלצים באתר אבל הם לא מעודכנים לסוף דצמבר אז אולי משהו השתנה והמחירים ירדו. אני מחפש מפרט ב-3,500 ש"ח. אשמח לנצל את התקציב עד תומו במידת הצורך. חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. כמו כן המרפט צריך לכלול מסך בגודל של 22 אינץ'. אין צורך בשאר הציוד ההיקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. אפשר לחרוג מהתקציב עד 200 ש"ח אם הכרחי. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הלך לי לוח אם וכרטיס מסך ועקב כך גם הוחלף המעבד (תושבת חדשה) רציתי לדעת אם יש עניין בכלל למכור כרטיס מסך MSI AMD 5850 שאינו פועל. המאווררים רצים והכרטיס מתחמם רק לא מראה תצוגה (בכל היציאות). האם יש עניין למכור אותו? הכוונה היא בגרושים כמובן ולא במחיר של כרטיס מסך פעיל... ואם כן בכמה? מעבד core i7 920 (עם מאוורר למעבד בשווי 150 ש"ח בזמנו, אך זה פחות רלוונטי) כמה שווה והאם בכלל לנסות למכור? הרי התושבת שלו לא קיימת כבר בערך 4 שנים... תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד 2,500 ש"ח עם חריגות קטנות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3" האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 או Full-HD * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מסך מט אם אפשר. אם אפשר SSD אז נהדר(לא חובה). כבר ביצעתי רכישה של Lenovo E31-70 80KX0008IV בחנות שהתחייבה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי החדש, באטלפילד 4, אססין קריד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
i7 12700 / i5 12400 1500 שקל / 735 שקל 64gb ddr4 3200mhz (דגם: Kingston FURY Beast 16GB 3200MHz DDR4 CL16) 980 שקל Arctic freezer 34 duo 180 שקל [נקנה] SSD - 1tb samsung 980 pro nvme m.2 680 שקל לוח אם GIGABYTE Z690 AORUS Elite AX DDR4 1080 שקל סהכ 4400 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה עם כרטיס מסך לא בסיסי אלא כרטיס מסך כלשהו של ATI, לא מתכוון להריץ משחקים יותר מדיי אבל פה ושם בקטנה. כונן קשיח - לפחות 320GB. זכרון - 4GB. מה שחשוב לי בעצם לקבל ממכם זאת המלצה למחשב של DELL שיהיה חזק ועמיד כמו ה-Latitude E6400 אבל הבעיה עם המחשב הזה שהמסך שלו 14.1" ואני רוצה אך ורק 15.6 (ולא 15.4). האם ה-XPS 16 עשוי גם מחומרים קשיחים ועמידים כמו ה-Latitude...? אשמח לקבל ממכם המלצה. תודה רבה לעוזרים ולעונים בכלל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש המלצות למפרט הנ"ל עבור משחקים כמו( קול אוף דיוטי) . ניתן לחרוג מהתקציב ב-500 ש"ח לערך. מעבד: Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם: MSI G31M3-F צ'יפסט G31 : 1333MHz דיסק קשיח 250GB SATA II 7200 RPM 16MB זכרון פנימי (2GB) DDR II 800MHz צורב LG DVD X20 Light Scribe סה"כ 1700 ש"ח כולל מארז פשוט. האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך או לשדרג את הלוח? בתודה ד'
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב PC שישמש לעבודות גרפיקה בתוכנות Photoshop ו Freehand במחיר של עד 8000 שקל - לא כולל מסך. האם יש כרטיסי מסך שמשפרים בצורה משמעותית את הביצועים של התוכנות הנ"ל ? האם יש מפרט של מחשב שנותן ביצועים כמו של MAC G4 או G5 ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪471 ספק כוח: FSP HEXA 600W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8G 1600 CMSX8GX3M1A1600C10 כמות: 1 - מחיר: ₪422 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 4GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1520 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪294 כונן אופטי: DVDRW LITE-ON x24 כמות: 1 - מחיר: ₪93 סה"כ: ₪4675 מתחרים ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה בלי יותר מידיי בלבולי סכל אני רוצה לקנות מחשב חדש ב4000 שקל והגעתי למפרט הזה: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1042[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪140[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Asus B85M-G for 1150[/TD] [TD=width: 10%, ali…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות את המחשב דרך אייבורי / KSP אילת. אחרי בדיקה של מספר מחשבים החלטתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות: 3,700 ש"ח (עם אחריות ל-3 שנים) אחרי הורדת מע"מ Lenovo Yoga 500-14 80N40036IV 3,700 דרך אייבורי אילת: (זכרון 16G) "15.6 Dell Inspiron 5558 i7-5500U מסך מגע או כל מחשב אחר שמופיע כאן בלינק, עונה על הדרישות ועולה פחות מ4300 (מחיר אילת): רזולוציה 1080X1900 IPS, מאט 8G RAM + עדיפות SSD / היברידי סוללה חזקה משקל נמוך מעבד i7 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2590&filters%5B1184%5D%5B%5D=1189&filters%5B1184%5D%5B%5D=1190&filters%5B2802%5D%5B%5D=2807&filters%5B3091%5D%5B%5D=3092 יום טוב חברים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב עד 3 k, אבל אם אפשר עדיף פחות. רק אינטל. חשוב לה שהמחשב יהיה שקט. חשוב לי לציין שהמחשב הזה יהיה "לכל החיים" או במילים אחרות עד שימות.. ככה שלא לחסוף ברכיבים טובים ! הכרטיס מסך יהיה 8400GS עם סינק (בלי מאוורר) שיהיה כמה שיותר שקט. אשמח לשמוע הצעות למפרטים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, שותף שלי לדירה עוסק בין השאר בעריכת וידאו, בעיקר בפריימר. כרגע המפרט שלו הוא: Intel core 2 duo e4600 2GB DDR2 1066 nvidia 8500 GT עכשיו אין שום ספק שהדבר העיקרי שמגביל אותו זה הזכרון, 2 גיגה זה מעט, בטח שבטח לעריכת וידאו. ישנן 3 אופציות לשדרוג שאני חשבתי עליהם. 1) שדרוג ל4 גיגה זכרון מאותו סוג (זה המקסימום שהלוח אם תומך) - בערך 300 שקל. 2) שדרוג לוח אם לאחד יותר רציני שתומך בDDR3 - בערך 650 שקל ל4 גיגה ו900 שקל ל8 גיגה. 3) שדרוג מעבד, לוח אם וזכרון - הרבה יותר יקר, לפחות 1300 שקל לi3 550 ו4 גיגה זכרון. להערכתי שדרוג כרטיס המסך מיותר (?) ושדרוג הזכרון הוא מספק. אשמח לשמוע פידבקים לגבי מחשבותיכם, האם בכלל שדרוג מעבד לi3 ישפר בצורה משמעותית משהו? האם שדרוג ל4 גיגה מ…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....) * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אשמח לדעת מה הם דרישות המינימום למחשב ללימוד תוכנות: JAVA פייתון סקרצ' תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שואל בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב לגיימינג ב3000 שח 1. תקציב: 3000 שקל, אפשר לחרוג ב200 שקל (אלא אם כן מאוד משתלם לחרוג קצת יותר אז אפשר להציע 2. מה שימושי המחשב: משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, אפשר להוסיף הרכבת מחשב בחנות אם זה לא משפיע על התקציב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-