עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני צריך להרכיב מפרט הכי זול שיש, בלי מסך, למשרד. אני מחפש את המפרט הכי זול שיש, לא משנה לי אינטל או AMD, העיקר המחיר חיפשתי ומצאתי שהמפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=2500&monitor=17 שיש באתר הוא ניראה לי די זול (בלי מסך). השאלה שלי היא ככה: האם ניתן להרכיב מפרט יתור זול? (ממה שראיתי החנויות האינטרנט לא ממש..). האם הספק כוח של אינט ושל AMD זה אותו ספק או ספקים שונים? האם AMD יכול לשבת על מארז של אינטל (שוב, האם ש שוני במארזים?)? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by saarxee,

מפרט בסיסי למדי, יתווסף אליו כרטיס מסך HD6670 וכונן דיסקים אחר. השימושים הם פיפא וגאנז וגלישה באינטרנט, אופיס בלבד. איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/79uqrnhp

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אנשים היני הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים (וגם כמה ישנים) , מוסיקה סרטים וגם הרבה גרפיקה בתוכנה 3D STUDIO MAX אני צריך רק לוח אם ,מעבד, כרטיס מסך, זכרונות מארז, הרק דיסק וספק אנא עיזרו לי להרכיב מחשב שיכול להחזיק לפחוט שנתיים 3 תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shlomi1234,

יש לי HP 8460P עם מעבד I5 2520M המחשב משמש בעיקר לתכנות והרצת פרויקטים, אבל גם להרצאות בתור סטודנט (יותר זמן עבודה על פרויקטים). מבחינת זמן סוללה, הזמן מעולה, אבל בכללי אם מחובר לחשמל (ומוגדר HIGH PERFORMANCE) ובין אם לא, עובד מאוד לאט בצורה בלתי נסבלת . אני דיי בטוח שעיקר הצוואר בקבוק זה מערכת הפעלה נוראית (ויסטה) עם טוויקים ושינויים שנעשו שמאטים אותו עוד יותר, אבל אין באפשרותי להחליף מערכת הפעלה (בלי קשר לתקציב). מה אפשר לעשות? חשבתי אולי לקנות SSD שייתן בוסט, זה שווה את זה? מלבד זאת, מה הייתם ממליצים לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש מחשב שולחני למשחקים ללא ציוד היקפי רק הקופסה בתקציב של 4k ראיתי פה הצעות לזה העניין הוא שההצעות היו עם מעבד amd ואני מעדיף אינטל מסדרת dual core אז אם מישהו יכול להציע לי משהו כזה בבקשה! (לא חיייב להיות מארז יפה במיוחד רק עם יציאות usb מספיקות)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייח למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משהו מיוחד 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן עם RGB אבל לא מוגזם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולכם =]. היום אני קונה לי מחשב חדש, אשר לא כולל את הדברים הבאים,מכיוון שאני לא צריך אותם =\.... -מקלדת+עכבר. -רמקולים. -ג'ויסטיק. -מדפסת. -כונן DVD/CD.(רגיל) עכשיו יש משהו אחד שאני נורא מתלבט בו, ואלו הם שני לוחות האם ULTRA של ג'יגה בייט/ MSI. שניהם בערך אותו מחיר (KSP+LOGICPC), והשאלה שלי היא מה אתם יותר ממליצים ? אני לא מעוניין ביותר מ512M זיכרון, כי כרגע זה לא נחוץ לי, אני מעדיף להשקיע בכרטיס מסך יותר. הנה המפרט שאני בניתי: (KSP) {810} Athlon64 3000+ S-939 {880} K8N Neo4 Platinum s939 nf4ultra {240} 512Mb 400MHz AData /VT {475} 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD {40} Teac/SONY 1.44 {285} NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 {440} HEC Compucase CI-69U6 400W {715} 17'' 793 DF …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לפני כמה זמן קיבלתי תמחשב החדש שלי המפרט למטה בחתימה מה אומרים? החלקים נקנו בארה"ב דוד שלי דייל באל על ככה שאין לי בעיה עם האחריות

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dog,

במפרט מפרטים מספר סוגי רזולוציה. יצאתי מבולבל. מה הרזולוציה הממשית של המסך שלו? מה זה " רזולוציה פנימית" , "רזולוציית סריקה" , " מצב וידאו פנימי "- כל אלו רשומים כ- ‎1,366 x 768 ורק " מצבי וידאו חיצוניים מקסימליים רזולוציה מרבית : ‎1,920 x 1,200 http://fre.co.il/items/362518

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Elior Boaron,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לשימושים בסיסיים יוטוב מוזיקה וכו' ... חשבתי על זה http://www.buy2.co.il/o/e623ef72-6860-42de-b2ee-cceef5043227 האם זה הכי טוב שאני יכול להוציא עד 1500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hotshot,

שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode=1

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אז ככה אני צריך..מעבד/לוח אם/כרטיס מסך/זיכרון/HD.... חח "כמעט" הכול..(עזבו מארז וכו).. בתקציב של 2000 עד 2500 שקל גג... חשבתי על לוח בסוקט 939 עם מעבד סמפרון ....(שיהיה אפשרי לשידרוג בעתיד).. כרטיס מסך 6600 "הרגיל"... סטיק של 512... וHD זה לא הכי בעיה..(כול HD של 80G יספיק).. הלוח לא לOC או משהו...לאינטרנט אופיס..ופעם ב...משחק..(כמו פיפא..וכו..ה6600 יספיק לדעתי).. אני פתוח בנושא הלוח...(חשבתי על גיגהביט כי הם יחסית "טובים וזולים" אבל אשמח לקבל עוד הצעות..).. תודה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך ציוד הקיפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by moshiko4512,

שלום לכולם ותודה מראש!!!! אני חדש לגמרי בנושא הניידים ואני מעוניין לקנות מחשב נייד,אז ככה שיהיה מחשב באזור ה8000-9000 אלף והיעוד שלו בעיקר למשחקים ולסרטים(חשוב שיעבדו טוב משחקים כמו san andreas וgodfather וגם פרו אבולושיין)המסך שיהיה 15 או 17 לא כל כך חשוב לי ועוד פעם חשוב לי הכרטיס מסך שיעבדו לי משחקים כמו שצריך(במחשב בבית יש לי 6600gt והכל עובד לי חלק אז אם אפשר לקבל מפרט שכלול בו כרטיס מסך עם ביצועים דומים),בנוסף לא חדוב לי הקטע של החברה כי זה ממש לא מעניין אותי העיקר שהתוכן שלו יהיה טוב,אה וגם עם 1 גיגה זכרון לפחות ועם המעבדים החדשים כפולי הליבה כי אני איש שאוהב שיש לי את ההכי מתקדם(מחלה שכזאת)??????? תודה רבה לכל העוזרים משה!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב בעיקר למשחקים.התקציב שלי הוא בין 4500-5000 בשביל המחשב לא כולל ציוד היקפי ומסך.הייתי מעדיף שבמפרט שאתם בונים תשתמשו הכרטיסי מסך של NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dark souls,borderlands 2,dota 2,bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Nimale,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למפרט לצרכים הבאים: אני רוצה לשים בבית מחשב PC שישמש כשרת ESX (שרת למחשבי VM), הוא לא צריך מסך או ציוד היקפי אחר - הוא פשוט צריך להיות חזק, מספיק חזק כדי שיריץ 5-6 מכונות VM במקביל בלי לקרטע. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אלמנטים חשובים: 1. כח עיבוד חזק מאוד 2. זכרון ואחסון גדולים מאוד 3. כרטיס מסך לא צריך (אני אשתמש ב-OnBoard) תודה רבה על העזרה! נמרוד.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני רוצה לעשות OC עד 4.5 בערך. איך הזכרונות והקירור למעבד שקניתי ל-OC? לקנות אולי את ה-Dominator GT במקום ה-XMS3? הלוח אם תומך ב-1600Mhz זכרונות? כי זה קופץ מ1333 ל2200 בפירוט שלו.. מעבד Intel Core i7-950 Tray ₪1359 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-950ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1140 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 7-7-7-20 XMS3 ₪1219 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C6G1600C7 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5870 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ₪2353 כמו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by massinvallus,

אשמח לעזרה...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לאחרונה רכשתי סוללה 9 תאים לדל החדש שלי באיזו דרך עלי לנקוט בכדי שתשמור על קיבולתה לאורך השנים? 1. להשאיר כל הזמן בחשמל, ולהוציא רק כשאני יוצא איתו מהבית או 2. ברגע שמגיע ל 100% הטענה, אז להוציא מהחשמל (ואז בערך 2-3 פעמים ביום אני מכניס מוציא) תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by CRT,

אחרי הרבה חיפושים ועזרה מהפורום, נסגרתי על שני דגמים. Lenovo IdeaPad S205 1038-2JG Lenovo ThinkPad Edge 11 2545-3RG הינה לינק השוואה בין שני הדגמים: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,18502,18399 איפה המעבד עדיף יותר? (דרישה לגלישה + סקייפ). האם DDR2 667 בTHINKPAD לא מיושן מידי? איזה מהם לדעתכם יהיה יותר קריר. המחירים נעים עד 1800 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by EmanuMan,

מקום רכישה: בארץ. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,משחקים(שיריץ משחקים מהתקופה האחרונה),צפיה בסרטים, עריכה גרפית (בעיקר תמונות,קצת וידאו,קצת 3D) * גודל המסך? 17 או 15.6 (אני נוטה ל-17 כי באלי מחשב גדול) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנסת בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה numpad,ומומלץ שיהיה קורא כרטיסי זכרון של מצלמה. * משקל רצוי? לא משנה,ממוצע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: HDMI * Bluetooth? עדיף שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באזור ה- 700GB + * כונן אופטי? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מוטב שכן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL (אני מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. תגידו לי מה דעתכם, הסתמכתי על המפרטים המומלצים: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59754c9feb0bd http://www.tms.co.il/preview/spec/g3u81ram המחירים יצאו כמעט אותו דבר.. תגידו לי אם יש לכם איזה רעיונות לשיפור או שפידחתי במשהו (את כל שאר הרכיבים יש לי, אני משדרג מחשב קיים, לא הבנתי כל כך מה ההבדלים בין הגרסאות של הכ.מסך vr ready או כל מיני כאלה, גם המעבד באחד המפרטים לא כתוב כמה gh הוא מקווה שזה בטוח 3.4 ומעלה) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by amisha,

החלקים שצריכים להיות בתקציב הם : דיסק 8MB קאש 512 MB בכול תצורה שהיא (העיקר שיהיה 800FSB) כרטיס מסך - לא להרבה משחקים מארז+ספק לוח אם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MasterGal,

תנו חוות דעת,אני ממש לפני קנייה. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.