ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCOM2, civilization, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! היום קיבלתי את המענק שיחרור שלי, וישר רצתי לקנות את המחשב שכל כך חשקתי בו! אז רציתי לקבל אישור ממקצועים כמוכם, ולדעת אם העיסקה הייתה שווה ואם המחשב מספיק חזק.. למישחקים חזקים כמובן! Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 2 X 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU seasonic s12ii 620w psu 4300 ש''ח
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
PSU: Silverstone SST-ST45NF: 960 ¤. CPU cooler: Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler: 365 ¤. CPU: Intel Core 2 Duo E8500: 988 ¤. Motherboard: GIGABYTE GA-EP45T-DS3: 673 ¤. Memory: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2): 450 ¤. Graphic card: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe: 745 ¤. Hard drive: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS: 555 ¤. PC remote: Microsoft Remote Control: 196 ¤. PC case: ~200 ¤ Sum 5132 ¤ . ככה הקירור של המעבד יהיה פסיבי, הספק יהיה פסיבי והמערז יהיה פתוח לחלוטין לאוורר, לכן לא חשוב סוג המארז... אבל אם יש למשהו המלצה למארז שוכב זול שייתן השאלה שלי האם זה יעבוד?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה למשחקים כבדים בלבד !!! אני לא צריך מסך אני לא צריך צורב לא שום סידירומים לא ציוד הקפי אני כן צריך מארז כרטיס מסך מעבד לוח אם זיכרון הארד דיסק מעבד מבוסס amd כרטיס מסך אני מעדיף ותגידו לי עם גם כדאי לי geforce 6800 gt 256 bit ddr 3 תודה לכולם !
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר פתחתי נושא אחד אבל התקציב עלה קצת אז החלטתי להתייעץ שוב...... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עד 2500 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובר לארה"ב עוד מספר חודשים אבל אני יהיה שם בקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים בקולג\שיחות ווידיאו\סרטים\גלישה. אני מחפש מחשב עם עדיפות למשקל נמוך כי הוא רוב היום על הגב שלי. התקציב שלי הוא 1100-1200 דולר. הייתי מעדיף מחשב עם אחראיות בינלאומית עקב זה שאני בהרבה נסיעות מארה"ב לישראל. בנוסף חשוב לי שיהיה במחשב מצלמה מובנית לשיחות ווידאו. תודה רבה על העזרה שלכם חברה זה ממש חשוב לי.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל משחקים מעבד אינטל לפחות 2GH 40 GB HD radeon 9600pro or better לפחות 256DDR מסך LCD (יעני שטוח/לא פולט הרבה קרינה) לוח אם שיתאים למה שאמרתי מקודם עם איזה מאוורר נורמאלי לא צריך מקלדת ועכבר אם זה לא יספיק אז עד 5000 תודה לעוזרים!! מזמן לא כתבתי פה!! אחח איזה כיף לחזור (SCHOOL )
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל... אני צריך מחשב לעריכת סאונד ב-4500 כולל המסך, ואני מתכוון להוסיף לו כרטיס מידי בעוד 1500 +-. לא משנה לי אינטל או AMD - מה שיותר טוב בתקציב הזה... המון תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח, עבור שרת קטן 2003 או 2008 השרת אמור לשמש לכ 15 מחשבים ואמור לשמש בשביל DHCP DNS תקייה משותפת ומדפסות האם מחשב בסיסי כמו זה זה מספיק?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב למשחקים עד 4K המחשב צריך לכלול גם כרטיס טלויזיה..ואם אפשר עוד שתי בקשות: 1.לכתוב מאיפה בניתם את המפרט 2.לעשות תקציר קטן שמסביר על המפרט אם אתם יכולים תודה רבה!! עריכה:אני צריך עוד מפרט כזה באותו התקציב רק עם מסך 17" CRT
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core CPU PQI PC3200 400MHz Dual Channel 2GB OCZ ModStream Power Supply 520W MSI K8N SLI Platinum nForce4 Samsung 160GB SATA 7200RPM Creative Audigy 2 ZS Retail Thermaltake BigTyphoon ציוד היקפי: Viewsonic 19" CRT Flat P97F Black Silver Antec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower Case NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Silver Bulk 12,486 ש"ח.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אודה למפרט למחשב משרדי (לא משחקים) ללא מסך וללא ציוד היקפי בתקציב -2100-2000 ש"ח (כולל מערכת הפעלה) אם ניתן מארז שנראה אסתטי ולא רועש מדי. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין. מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים. מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב. אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים: * גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים. * …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5000 ש"ח, אפשר חריגה של עד 5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, מתכנן להרחיב אופקים בתחום ולא להתקע רק על FPS. המחשב גם ישמש לאפליקציות מסחר במניות אז צריך לפחות 16 RAM זכרון... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בקצרה: מדובר יותר במחשב עם כרטיס אדי מאשר שדרוג (יעני לקחת ממנו כל חלק שעוד מתפקד ויציל חיים, או את חשבון הבנק) המחשב בן 6 שנים שעבר לאחרונה שדרוגים: כרטיס מסך, הארד דיסק ssd, זכרונות. כרטיס המסך הקודם קרס לפני שבוע, ועכשיו גם הכונן הקשיח (1T - WD), מה שמצריך שדרוג דחוף. בשנה, שנה וחצי הקרובות, המחשב מיועד בעיקר לצורכי גרפיקה, אך יש כוונה לשדרג אותו בעתיד. השאלה העיקרית היא, מה להחליף? המארז קטן יחסית לחומרה החדשה שבשוק, הספק כח הוא איכותי (700w של חברה טובה), וגם המעבד ( i5 750, 2800 MHz ), והרבה מהרכיבים בו חדשים דנדשים. ומה לגבי המאווררים בכל העסק ביש הזה? 1. מה התקציב המקסימא…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 793/777 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H270M-D3H - Gigabyte - 1151 - H270 - mATX - 4x DDR4 2400MHz 64GB - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCI - CrossFire CFX - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA - 6x USB 3.1 - 6x USB 2.0... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 488/478 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FB2-8-PC - HyperX - 8GB 2400MHz DDR4 With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FUR…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לבר מיצווה, ילד ב 13. דרישות המחשב לא גדולות, אך כך שהמשחקים יעבדו, לא הכי חדשים, אך גם עם בעתיד יתקין משהוא שיעבוד על מינימום. מחפש מפרט ללא מסך, מפרט שמצליך לבנות בעצמי, מגיע עד 4 ויותר...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשמעו לפני שבועיים בערך אני פותח 7 ימים של ידיעות ומוצא מבצע טרייד-אין שנשמע טוב, מוסרים מחשב ישן וקונים אחד חדש ב800 שקל, אני מעוניין לשמוע ע מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד: 2180 לוח אם: biostar 945 כונן: DVD הארדיסק: 80GB זיכרון: 512MB DDR. ויש אפשרות לויסטה ב500 שקל, אני חושב לוותר על האפשרות. המבצע הוא של חברת excellnet D.M.O. שווה את 800 השקלים? בהתחשב בעובדה שזה מחשב לאינטרנט ואופיס. כמובן שאני קצץ ישפר אותו. אבל כנקודת פתיחה הוא טוב או לא טוב. במובן שהוא יעבוד ויריץ לי windows וירוץ לי האינטרנט. נ.ב. חשובה! יש לי כבר הארד דיסק של 80 GB. כך שיוצא שזה 160 גיגה סה"כ.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב נייד לעריכה(חייב שיהיה נייד) עד 6.5k. עורך על פריימר(רצוי שיריץ 4k בלי פרוקסיז, עם תיקוני צבע ואפקטים) וקצת אפטר אפקטס.מה שחשוב לי שיהיה מסך ips עם צבעים כמה שיותר מדויקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה למפרט מחשב. תקציב: 5,000 ש"ח. אין בעיה לנצל את מלוא הסכום, אך אין אפשרות לחרוג מסכום זה. המחשב מיועד לגיימינג. ללא ציוד היקיפי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי הצעה למפרט ב2700 בלי כרטיס מסך ומעבד יש לי 6800GS ו820.. עם עכבר ומקלדת והרכבה... שיהיה למשחקים! תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪471 ספק כוח: FSP HEXA 600W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪318 זיכרון: Corsair 8G 1600 CMSX8GX3M1A1600C10 כמות: 1 - מחיר: ₪422 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 4GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1520 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪294 כונן אופטי: DVDRW LITE-ON x24 כמות: 1 - מחיר: ₪93 סה"כ: ₪4675 מתחרים ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-