עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asafmor,

אהלן אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד קל ומתלבט בין שתי הדגמים האלו (אשמח לשמוע על הצעות אחרות) אני מתלבט בין זמן ארוך מאוד של סוללה אצל האסוס לעומת הכרטיס מסך של hp שאני לא הכי בטוח כמה זמן סוללה הוא מחזיק.. התקציב הוא 2.5K/ תודה מראש לעונים

2. Started by Lily,

שלום אני סטודנטית, מחפשת מחשב נייד למטרת לימודים+בידור. התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4500 ש"ח אני מעדיפה מסך 15.4 לא מבריק, שיהיה מהיר ונוח מבחינת הפעלה והקלדה, עדיף שמערכת ההפעלה תהיה XP ולא ויסטה. אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…

4. בניתי את המפרט הבא ללא מסך... Athlon 64 3000+ (s939) venice core - מעבד k8nmf9 (nf4,s939,pce-i,sata, 1394) - לוח אם 512M.B 400mhz Kingston Hyper-X (CL 2.5) * 2 - זיכרונות GigaByte - Radeon 9250 128M.B TV - כרטיס מסך W.D 160 G.b Sata II 7200 R.P.M 8M.B - דיסק קשיח Nec DvD+R DWQ30A +16 DUAL LAYER - צורב די.וי.די 2546 ATX Midi PFC 400W Black And Red - מארז 2 Lang Black Silver Multimedia - מקלדת החלפתי את הצורב לנאק אני מאמין שזה פחות או יותר באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by barak_gn,

שלום כולם, אני חדש פה, ורוצה לדעת האם המפרט הזה טוב למשחקים, כדי שיעבודו על איכות טובה. משחקים ברמת המודרן וורפר 3, באטלפילד וכו... המפרט: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 הארד דיסקWestern Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיסי מסך: Zotac GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: Sharkoon Sharkoon Vaya Value Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: Thermaltake TR2 RX 550W …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב לעבודות בתלת בעיקר.. ככה שאני צריך מעבד חזק ולפחות 2 ג'יגה זכרון המחשב צריך גם להיות טוב למשחקים לכן אני שוקל כרטיס מסך מסדרת ג'י פורס 8 כדי שיתמוך בדירקט איקס 10 אני שוקל לחכות לתחילת אפריל שירדו המחירים של המעבדים ושיצאו הכרטיסי R600 של ATI בכל אופן.. אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט מתאים? חשוב לי גם מארז טוב וספק אמין... אני רוצה מארז שחור עם חלון. רצוי thermaltake אבל אם מישהו מכיר תחליף ברמה אז גם טוב.. תודה מראש..

• 42 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. אבא שלי מתכנן לקנות מחשב, הצרכים שלו מאוד בסיסיים, והכי חשוב שיהיו לו חיים קלים. כלומר, מחשב מהיר, עם מינימום בעיות, ובמידה ויש תקלה - ששירות הלקוחות יהיה מצוין. אז פרט למפרט אשמח להמלצה לחנות מחשבים באיזור מרכז תל אביב (דיזינגוף סנטר והסביבה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להוציא פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל לא אמורה להיות סיבה לחרוג, נכון? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאבא שלי, זה אומר רק אינטרנט ועריכת מסמכים ב-Word ו-Excel. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך אפילו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב חברים: יש ברשותי מחשב שחלקים ממנו שודרגו במהלך השנים. יחד עם זאת הגיע הזמן לשדרג אותו.. השאלה אילו רכיבים אוכל להעביר למחשב החדש שאבנה. להל"ן המפרט של המחשב הקיים: Name Intel Core i5 2500K Specification Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz Memory SPD Memory type DDR3 DUAL 8192 MBytes Monitoring Mainboard Model P67 Extreme4 (0x000003EB - 0xAD13E080) Display Adapters …

9. Started by daves,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לתיכנות. להלן מפרט מחשב שהוצע לי בסך של כ - 3450 ש"ח (ללא מסך): מעבד: Intel P4 model 531 3.0 Ghz 64bit, 1MB cache, 800 mhz לוח: (Gigabyte 8I915P-D (Intel I915P Chipset זיכרון: Samsung DDR-2 512MB DCH 533Mhz הארדיסק: WD 80GB Sata 7200 rpm 8MB cache כרטיס מסך: Gainward Geforce FX6200 128MB PCI Express X16 DVD צורב: LG4167 כרטיס קול ורשת מובנים, עכבר של לוג'יטק, מקלדת סטנדרטית. האם זה נראה לכם יקר מדי, ואם כן אז במה מומלץ לחסוך? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  10. אבקש חוות דעת ללוח אם ולמעבד עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר Office, תוכנות לניהול הו"ק, הנה"ח, וכו' לוח אם: Gigabyte GA945GZM-S2 מעבד: Intel E2200 2.2G/1M/800 ההעדפות שלי עד היום היו של לוח אם ומעבד רק של Intel תודה ן

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by avraham711,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by Albetron,

Asus P5N-E SLI-מחיר 750 ש"ח Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe-מחיר 3200 לשניים.. NTEL Core 2 Quad Q6600 BOX-מחיר-1350 Real Power 550W SLI-מחיר 800 ש"ח CoolerMaster 690-מחיר 465 ש"ח WD2500YS Western Digital- מחיר 389 ש"ח Kingston DDR2 1 Gb 800MHz CL5-מחיר לשניים 378 +קירור על חשבון הבית. המוכר עושה לי הנחה שכל זה יעלה כ7200 ש"ח..שווה לי? הלוח אם, המעבד או הספק יגבילו את הSLI?חשוב לי לדעת. תודה.

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה חנויות נותנות אחריות רישמית של דל כמו האחריות שמפורטת באתר של אמירים הפצה ?

15. אז ככה אני צריך מחשב בתקציב של עד 7000 שקלים (גמיש למטה או למעלה בכמה מאות) המחשב מיועד למשחקים החדשים ביותר כמו Call of duty 4 crysis gears of wars וכו' הרצון הוא למחשב שיכול להריץ אותם בהגדרות גבוהות ובשאיפה להכי גבוהות ולא בינוניות ומטה אלה לשאוף למקסימליות בנוסף יש לי תקציב של 2000-2500 למסך LCD רחב )16 9 ) שאני כמעט סגור על בדגם שאני רוצה אבל אני לא ירשום כי אני רוצה שאתם גם תציאו לי דגמים ומה היתרונות שלהם אהםם עוד דרישות אין לי צורך ב SLI מעבד של אינטל (נסיון רע עם AMD) וקירור ומארז שיתאים לאוברקלוק בעתיד אשמח לשמוע למה בחרתם כל פריט במפרט ומה היתרונות חסרונות ושינויים אפשריים תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב ביתי שישמש לעבודה על תוכנות revit , autocad אשמח לתיקונים המלצות ושינוים בנוגע למפרט . Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 Sparkle GeForce 9500GT 512MB HD…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. כמובן שאני לא מצפה למכונת מישחקים אבל אני אשמח אם ניתן יהי לשים כרטיס מסך יחסית טוב. יש אפשרות לחריגה ב100-200 ש"ח. ללא ציוד הקפי. תודה!

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by Mindwild,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 (תלוי בציוד היקפי) 2. מה שימושי המחשב משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Mass Effect 2, Witcher 2 וכמובן D3 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, בן דוד שלי מהולנד צריך מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם פריהנד. הוא לא אמר לי מחיר אז החלטתי למצוא שתי מערכות. אחת ביצועיסטית- אבל בלי להשתגע במחירים ואחת עם יחס עלות/תועלת מקסימלי. מכיוון שאין לי מושג ירוק בפרינהד או במחשבים לעריכה גרפית- אתם מוזמנים להגיב, תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מפרט ל OC משחקים COD4 וכדומה אינטרנט מולטימדיה .... תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. מפרט שבניתי עד 5000 שקל, למשחקים, ללא OC כולל מסך ללא ציוד היקפי. זה המפרט, אני עומד להזמין אותו, יש הצעות , שינויים הערות? (לא מתוכנן OC בזמן הקרוב)

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dimster12,

מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, והתוכנה "חשבשבת" למי שמכיר. * גודל המסך? מינימום 13. * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, יש דרישה לווינדוס 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי פה מחשב נייד שאני לא מצליח לפתוח את המארז שלו בשביל להלחים שם משהו כל הברגים יצאו ואני לא מבין מה תופס אותו שם מישהו מכיר איזה טריק אוו משהו שצריך לעשות תודה לעוזרים eli.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים