עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אבקש חוות דעת ללוח אם ולמעבד עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר Office, תוכנות לניהול הו"ק, הנה"ח, וכו' לוח אם: Gigabyte GA945GZM-S2 מעבד: Intel E2200 2.2G/1M/800 ההעדפות שלי עד היום היו של לוח אם ומעבד רק של Intel תודה ן

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by avraham711,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by Albetron,

Asus P5N-E SLI-מחיר 750 ש"ח Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe-מחיר 3200 לשניים.. NTEL Core 2 Quad Q6600 BOX-מחיר-1350 Real Power 550W SLI-מחיר 800 ש"ח CoolerMaster 690-מחיר 465 ש"ח WD2500YS Western Digital- מחיר 389 ש"ח Kingston DDR2 1 Gb 800MHz CL5-מחיר לשניים 378 +קירור על חשבון הבית. המוכר עושה לי הנחה שכל זה יעלה כ7200 ש"ח..שווה לי? הלוח אם, המעבד או הספק יגבילו את הSLI?חשוב לי לדעת. תודה.

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  4. שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה חנויות נותנות אחריות רישמית של דל כמו האחריות שמפורטת באתר של אמירים הפצה ?

6. אז ככה אני צריך מחשב בתקציב של עד 7000 שקלים (גמיש למטה או למעלה בכמה מאות) המחשב מיועד למשחקים החדשים ביותר כמו Call of duty 4 crysis gears of wars וכו' הרצון הוא למחשב שיכול להריץ אותם בהגדרות גבוהות ובשאיפה להכי גבוהות ולא בינוניות ומטה אלה לשאוף למקסימליות בנוסף יש לי תקציב של 2000-2500 למסך LCD רחב )16 9 ) שאני כמעט סגור על בדגם שאני רוצה אבל אני לא ירשום כי אני רוצה שאתם גם תציאו לי דגמים ומה היתרונות שלהם אהםם עוד דרישות אין לי צורך ב SLI מעבד של אינטל (נסיון רע עם AMD) וקירור ומארז שיתאים לאוברקלוק בעתיד אשמח לשמוע למה בחרתם כל פריט במפרט ומה היתרונות חסרונות ושינויים אפשריים תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב ביתי שישמש לעבודה על תוכנות revit , autocad אשמח לתיקונים המלצות ושינוים בנוגע למפרט . Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 Sparkle GeForce 9500GT 512MB HD…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. כמובן שאני לא מצפה למכונת מישחקים אבל אני אשמח אם ניתן יהי לשים כרטיס מסך יחסית טוב. יש אפשרות לחריגה ב100-200 ש"ח. ללא ציוד הקפי. תודה!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by Mindwild,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 (תלוי בציוד היקפי) 2. מה שימושי המחשב משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Mass Effect 2, Witcher 2 וכמובן D3 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היי, בן דוד שלי מהולנד צריך מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם פריהנד. הוא לא אמר לי מחיר אז החלטתי למצוא שתי מערכות. אחת ביצועיסטית- אבל בלי להשתגע במחירים ואחת עם יחס עלות/תועלת מקסימלי. מכיוון שאין לי מושג ירוק בפרינהד או במחשבים לעריכה גרפית- אתם מוזמנים להגיב, תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מפרט ל OC משחקים COD4 וכדומה אינטרנט מולטימדיה .... תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  13. מפרט שבניתי עד 5000 שקל, למשחקים, ללא OC כולל מסך ללא ציוד היקפי. זה המפרט, אני עומד להזמין אותו, יש הצעות , שינויים הערות? (לא מתוכנן OC בזמן הקרוב)

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dimster12,

מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, והתוכנה "חשבשבת" למי שמכיר. * גודל המסך? מינימום 13. * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, יש דרישה לווינדוס 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי פה מחשב נייד שאני לא מצליח לפתוח את המארז שלו בשביל להלחים שם משהו כל הברגים יצאו ואני לא מבין מה תופס אותו שם מישהו מכיר איזה טריק אוו משהו שצריך לעשות תודה לעוזרים eli.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  17. Started by HAIM1979,

אני מאמין שכן אני רק מעוניין בכמה מפרטים, המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה, אך גם למשחקים (לא כל כך כבדים). רעיונות, שאלות, טענות???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה יש לי הנחה משמעותית על החברות האלו ואני יכול להזמין כמעט כל דגם של החברות הנל, אני מתעסק בעיקר במוזיקה Cubase גלישה באינטרנט, אני צריך במחשב לפחות 250 Gb ושיהיה מהירר כי אני עובד עם תוכנות כבדות, כרטיס קול לא חשוב כי יש לי חיצוני.. גודל מסך 14.1, התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Neus,

שלום רב! התחדשתי במחשב Dell Inspiron 3542 (לינק בזאפ). אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, אך לא רק עבור כך פתחתי את הת'רד הזה. לא כלכך יצא לי לעשות שימוש במחשב נייד עד כה, ולכן אשמח אם תבהירו לי מספר דברים.. א.המחשב כולל מעבד חסכוני בחשמל מתצורת U. מדוע בתוך כשעה וחצי, עם שימוש לצורך גלישה בדפדפן בלבד, הסוללה כבר מגיעה ל50 אחוז?! ב.האם השארת כבל החשמל בתוך המחשב, כאשר הכבל עצמו לא מחובר לשקע, גורמת ל"פריקת הסוללה" ונזק לסוללה? מישהו שמע על כך משהו? ג.כשקיבלתי את המחשב עשיתי בו שימוש עד שהסוללה נפרקה לגמרי, ואז חיברתי אותו לחשמל לכ-20 שעות על מנת שהיטען עד תום (אני יודע שנדרשות פחות מ-20 שעות, פשוט לא נכחתי בבית), האם פעלתי נכון?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. רכשתי אתמול מחשב דגם HP PAVILION 1179EJ עם כרטיס מסך 9600M GT הכרטיס הזה חזק במיוחד והוא יוכל לשמש כל גיימר התמודדות הכרטיס במשחקים COD5 HIGH DX10 נצפה עם 34 FPS GTA IV MEDIUM 30 FPS על הגדרות גבוההות בשאר האפשרויות CRISIS במערך HIGH DX9 נצפה עם 35 FPS NBA2K על ההגדרות הכי גבוהות FARCRY2 41 FPS HIGH ועוד בקיצור מי שרוצה מכונת משחקים ניידת זה המחשב בישבילו או יותר נכון הכרטיס נתונים על הכרטיס: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html

21. Started by MeniAdam,

שלו לכולם מחשב ללימודי אדריכלות בתקציב של 4K+- * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - משקל שבחורה תוכל לסחוב ללימודים וחזרה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא צרי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ranger_z,

Sempron 2600= 460 350 =ABIT NF7 (nForce2)lan, usb2 250 =256MB Kingston CL3 250 =XFX MX4000 128MB 370 =80GB 7200/133 (8MB)Samsung 100 =cdrom LG x52 160 =2209 ATX MIDI PFC, usb 620 =17'' 770 MAG FS 90 =GPT+ Mouse Optical 20 =Speakers ____ 2680 אשמח להיוועץ ולדעת מהי דעתכם...

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by giladbi,

יש לי מתכנת פיתוח אפליקציות בחברה אני צריך בשבילו את המחשב הכי טוב לטובת פיתוח ולא לטובת משחקים אשמח לדעת מה אני צריך לחפש או אם יש דגם ספציפי מוכן הדבר היחד שהוא מתעקש עליו זה עכבר באמצע המקלדת (כמו האדום שהיה בIBM) אין מגבלת תקציב לעניין, אולם הוא מתנייד בין לקוחות ולכן מסך 17 הוא מיותר/מעיק תודה!

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by KingYes,

אני מאוד מעוניין להבין האם כדי ומה כדי לי לשדרג במחשב הנוכחי שלי? והאם יש עניין אולי בכלל לקנות אחד חדש לגמרי. הצרכים שלי זה לעבודה + משחקים. ובזמן האחרון אני מגניב קצת "הזדקנות". המפרט: CPU: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz Motherboard: ASUS P8H67-M Graphic Card: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 RAM: Mushkin 4GBx2 (total 8GB) SSD: SAMSUNG SSD 830 ... Arctic Cooling Freezer 7 SeaSonic 600W Active PFC80+ Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.