עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב שלי הוא עד 10,000 בלי לחרוג, המשחקים שאני אשחק בהם על המחשב יהיו לדוגמא Vindictus\Skyrim\DMC\Crysis\Steam radom stuff, הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1920x1080 וגודל המסך הוא 24", אין צורך בציוד היקפי בנוסף, רק מפרט המחשב מחשב שקט זה לא מה שהכי חשוב לי, אישית אני לא מתכנן אוברקלוקינג אבל אני אשמח לשמוע דעות אולי בעצם זה הדבר האני צריך לכוון אליו, אני מעדיף לקבל הרכבה בחנות, אני גר בנתניה והייתי מעדיף לקנות את המחשב מ K.S.P, אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים שלוש הקרובים, ואני לא חושב שאני אשדרג אותו ב3 שנים הקרובות אם בכלל. ואחרי שעניתי על שאלות הגנרליות כמו רובוט, אני רוצה לדעת אם באמת שווה להשקיע 10,000 ואני באמת אקבל בוסט משעותי בביצועים?, כי שמעתי שהתקציב …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by c&k,

אהלן , אשמח לעזרתכם . המפרט הקיים שלי הוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU המחשב יחסית ישן , בן 4 בערך . המטרה העיקרית שלי היא גיימינג אני רוצה לחזור לשחק ,יש פה אופציה לשדרג לכרטיס מסך חזק מהדור הנוכחי ולהשאיר את שאר הרכיבים כמו שהם? אם כן אשמח להמלצה לכרטיס מסך מאותה סדרה עד סכום של 1000 שקל . במידה ויש צורך או המלצה לשנות דברים נופסים זיכרון/לוח אם וכו' אשמח באמת להמלצה מפורטת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Intel Quad core i7 – 4770 turboboost 3.4 Ghz מעבד : Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE לוח אם : KINGSTON SSD DRIVE 120GB SATA3 450MB/S כונן קשיח : WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200 RPM KINGSTON HYPER-X 16GB 8X2 DDR3 1600 MHZ זיכרון : GEFORCE GTX660 2GB DDR5 HDMI כרטיס מסך : HIGHT POWER BRONZE 650W + 80 LED FAN ספק כוח : COOLER MASTER RED FAN מאוורר : TZ-ELITA HERO 29 3X120MM LED FAN מארז : LG DVD-RW X24 MULTI DUAL LAYER SATA צורב : GIGABITLAN 10/100/1000 ETHERNET O/B כרטיס רשת : 8 HD CHANNEL SUROOND SOUND ON O/B כרטיס קול : מה דעתכם האישית על המפרט ? אם אפשר לקבל הצעת מחיר על המפרט ? האם ניתן להוזיל את הסכום ולהוציא ביצועים דומים ?

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט Mini-ITX למשחקים. המחשב ישב על שולחן כיוון ויש לי בעיה שהוא מתחתיו. (מרבה להיתקל במארז). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמטרה עיקרית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Watch Dogs, COD ומשחקים עתידיים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות …

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by funkyfrog,

שלום לחברי הפורום, הפנו אותי מפורום אחר על מנת לקבל עזרה מקצועית בקניית מחשב נייח. הדרישות הם: גלישה רגילה באינטרנט (פייסבוק וכל האחרים). צפייה בסדרות באיכות רגילה, לא HD. המחשב לא צריך להריץ משחקים כבדים רק פלאש ומשחקים שבאים עם הווינדוס. אין צורך בשטח איחסון גדול, 50-100GB בהחלט יספיקו. אין צורך בציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת). אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ויתרום מזמנו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  8. Started by rlz,

שלום, מבקש מפרט למחשב ביתי במחיר הנ"ל. הדרישות הם: שימוש ביתי רגיל (אינטרנט, הורדות, office וכו') צפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה אני מעונין לחבר את המחשב לטלויזיה לא ממש מעוניין במשחקים תכנות ב Matlab או Python צריך גם מסך חדש, אין צורך בציוד היקפי אחר כולל מערכת הפעלה תודה!

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by EpicQQ,

Processor:Intel Core i5 650. Motherboard:AsusTek--Model:P7P55-M Memory;4 Gb..---Type:DDR3 GPU:NVIDIA GeForce GTX 650 רוב המשחקים לא כלכך רצים על המחשב ואם כן אז בתקיעות המחשב אצלי דיי הרבה זמן אני מודע לזה שהוא לא חדש.. אז הייתי רוצה המלצה של איזה חלקים כדי לי לקנות תודה. : )

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. http://hwzone.co.il/community/forums/46-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12921 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R451LA-CA070H/pi1IN8B7F94A?sct=r%3d3%26q%3dwildcard%3a*Asus+wildcard%3aVivoBook*+OR+Asus+VivoBook%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa20%252fpi-1IN8B7F94A.aspx

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב עד 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-750GB *מערכת 64 ביט *סוללה עדיפות לחזקה *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה - - - תגובה אוחדה: - - - נכון לעכשיו אני מצאתי רק את המפרט הזה בתור אופציה אבל הסוללה שם די חלשה לטעמי. מה דעתכם? …

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום לכולם, מעוניין לרכוש נייח שיופעלו עליו מספר תוכנות אשר מבצעות סימולציה במספר תחומים בדו/תלת מימד. תוכנות אלו יחסית "כבדות", לכן אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניתן להגדיר כעריכה גרפית אך גם כגיימינג עקב הדינמיות בתוכנות , מדובר על מספר תוכנות יחסית כבדות אשר עושות סימולציה בכל מיני תחומים ומשולבות אופציה לתלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ במידה וזה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב: משחקים נטו a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS GO TF2 ARMA 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.7K a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: (לא מצפה להגדרות גבוהות) League of legends, MMORPG games, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך (בין 22-24 אינץ") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית (לפי התקציב), אם אפשר יותר אז בכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by haim652,

היי חברים, אני מעוניין לבנות מפרט חדש לקנית מחשב אישי חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המשחקים שישוחקו על המחשב אלו המשחקים החדישים שיוצאים בקופה האחרונה (Watch_Dogs כו') הרזולוציה הינה: 1920x1…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להגיע עד ה3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין משהו ספציפי כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד למשחקים כמו PES ואולי COD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב." -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 39 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yevs,

מה יש לי כרגע: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7850 OC לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: I5 3550 הדרישה: לשחק במשחק Watch Dogs בהגדרות מקסימליות (כמה שניתן אם מחליפים רק כרטיס מסך), BF4. אשחק ברזלוצית HD על טלוויזיה 46 אינצ' FPS 60 לפחות? תקציב: עד 2300 חנויות: KSP או RMS נ.ב., אבקש המלצה לכונן SSD 256 GB, מחוץ לתקציב הנ"ל. תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה מרובה באינטרנט כולל YOUTUBE (אני קורא המון באינטרנט כך שחובה מסך איכותי) -ניתוח מניות בשוק ההון (לא מצריך מעבד מטורף אבל קישוריות טובה מאוד לאינטרנט) -צפייה בסרטים בבית- כאן אני לא בטוח אם כדאי לי לרכוש מסך גדול יותר לבית, מה דעתכם? עכשיו אין לי בעיה לרכוש את המחשב מחו"ל אם הסכום הכולל של העסקה כולל משלוח יוצא יותר נמוך, אך קריטי לי שתהיה אחריות בינלאומית לשלוש שנים, היות ואני מתכנן לטוס לעבוד בחו"ל בעוד כשנתיים. מבחינת תקציב אני יכול להוציא יותר מעט אם נדרש אך לדעתי …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי: 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים חדשים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: watch dogs, total war, wargame... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: זכרונות (corsair vengeance 4x2 בבעלותי), כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא גג 4,500 ש"ח. המחשב נועד לגיימינג, חשוב שהמפרט יכלול כונן 1TB וכונן דיסקים. אני מתלבט בין כמה מפרטים. מפרט 1: http://1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=4614,&c14=4032,&c15=4139,&c16=4068,&c19=4375,&c20=3562,&c22=4532,&c23=2672,&&p=false שבו יש לי כרטיס מסך של Gigabyte אבל מארז פחות טוב אם אני לא טועה, וגם בעתיד כנראה שאצטרך להוסיף עוד מאוורר למארז כי במארז יש רק מאוורר אחד. ומפרט 2: http://www.tms.co.il/preview/spec/be91s3mv שבו יש לי כרטיס מסך של MSI שלפי מה שהבנתי הוא פחות טוב ומארז וספק יותר טובים וכך בעתיד גם לא אצטרך להוסיף עוד מאווררים למארז. אם יש לכם מפרט יותר טוב לתת לי אני א…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  22. אני מחפש המלצה ללפטופ לידידה שמתחילה ללמוד עיצוב. מצ"ב הדרישות כפי שהמוסד בו היא תלמד מבקש. לפי דעתי עדיף מסך IPS לא? הלפטופ היחיד שמצאתי עם מסך IPS הוא ASUS N550JV, הוא עומד בכל התנאים למעט הבטריה המאוד חלשה שלו (3 וחצי שעות לעומת דרישה של 7 שעות) התקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר לזלוג עד 5500). יש המלצות אחרות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by aviv70,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי רגיל, קצת לימודי בדיקת תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד מדובר רק במחשב ללא מסך תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by d30DK,

היי, ככל הנראה אשדרג את המערכת שלי, חלק כבר שדרגתי עם הזמן, ונשאר השילוש הבא+ספק כוח (הצעה נפרדת): CPU: i7 920 2.66Ghz Motherboard: GA-X58A-UD3R Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 החלקים עובדים מצוין, לא עברו המהרה, למיטב ידיעתי אין אחריות (אולי מלבד זיכרון שזה לכל החיים), החלקים בני 3.5 שנים בערך. למי שישאל למה אני משדרג, הסיבה היא בעיקר RAID1 שהוא חובה אצלי וכרגע אין לי כי הכוננים ששדרגתי הם 3TB כל אחד וזה לא נתמך. בנוסף, צריך חיבור USB3 קדמי. רכשתי כרטיסים נפרדים לזה, אבל בגלל הלוח אם וכרטיסי המסך אין מקום (יש קירור בלוח אם בדיוק מול החיבור לכרטיס וכרטיסי המסך לוקחים את המקום לחיבור השני). אשמח לדעת מה המחיר המקובל בשוק כיום לשילוש הנ"ל, ובהצעה נפרדת כמה שווה הספ…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים