ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי 1100 שקל בפייפאל [אז חשוב שהחנות תקבל זאת כצורת תשלום] המערכת הנוכחית : Athlon II X4 750k @ 4.2ghz 2x2 Kingston 1333mhz ram Gigabyte A88XM-DS2 Sparkle GTX 460 1gb [עדיפות עליונה להחליף אותו כי הבחור גוסס] בגלל שזה שדרוג כולל למחשב לא ידעתי לאן זה נכנס אז פרסמתי פה. הרעיון שלי הוא להביא את מוולקום AMD 7870XT ב790 שקל בגלל שממה שהבנתי זה פחות או יותר המקסימום שהמעבד יסחוב בלי צ"ב. ואני מתלבט בין להביא את הSSD הזה : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kingston-ssd-60g-sata-iii-v300-7mm-p-14314?cPath=311 או לקנות סטיק של 4 ג'יגה ראם ובעתיד להביא עוד אחד [יש לי רק 2 סלוטים] אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני חייב עזרה, קניתי Dell XPS 13 חדש לפני חודש בארה"ב. I7 4500u 8GB RAM 256SSD Win 8.1 המחשב פועל מצויין כשהוא מחובר לחשמל, אבל ברגע שמנתקים אותו הוא פשוט נהיה איטי! אני מדבר איטי ברמה שיש לאג בזמן שאני מקליד. אותו דבר למשל שאני בוחר תיקיות על הדסקטופ עם החצים, הכל עם דיליי. ניסיתי כבר הכל - עדכון ביוס, שמתי על "ביצועים גבוהים", וגם שם שיניתי שהמעבד יפעל על מינימום 100 אחוז. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה!! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שחסכתי ממיטב כספי אני רוצה לבנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את ה6K בצורה היעילה ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת בעיקר, מפעם לפעם גם משחקים חדשים עם דרישות גבוההות אבל המיקוד הוא בעיקר על משחקי רשת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, LoL, Wildstar, Dark Souls 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן מאוד ואין לי שום אפשרות שדרוג. בעבר שדרגתי רק כרטיס מסך, ויש ברשותי 570 GTX והוא עושה את העבודה שלו. מה שיחסוך לי את הקנייה של כרטיס מסך חדש. יש לי התלבטות אם לעבור למחשב I- MAC חדש בעלות של כמעט 10 אלף שקל או לבנות בחצי מחיר מחשב נייח (פחות כרטיס מסך) שידע לרנדר מהר קבצי וידאו כבדים מאוד, והעריכה איתו תהיה מהנה ולא סיוט. התקציב שלי: עד 5000 אי אפשר לחרוג ! להפך, אני אשמח אם יהיה ניתן לחסוך עוד מהתקציב ועדיין לעמוד בדרישות. (שוב, תורידו כרטיס מסך מהחישוב) (העדפה למערכת מבית אינטל, לא AMD) - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה …
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשאול איך ספק הכח הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HE-600 יעבוד אם כרטיס המסך שלי שהוא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu〈=heb&cart=140121640936393179 בעיקרון המליצו לי על הספק כח הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=RA-550 אבל אני מעוניין לדעת איך הכרטיס מסך יעבוד אם הספק הראשון. תודה
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא צריך להתקמצן) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FPS מודרניים יחסית, Watch Dogs (למרות הביקורות הקטלניות) וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב : משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS WATCH DOGS וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : מסך 24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כונן סידי רום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב - בעיקר עבודה על מסמכים בסביבת OFFICE, גלישה. מעט סרטים וממש לא למשחקים. * המסך- 13.3-15.6 הגודל פחות מפריע יותר חשוב איכות המסך. * דרישות מיוחדות - מקלדת מעולה דרישה חשובה מאוד. כרטיס רשת אלחוטי אמין וובעל קליטה טובה.איכות בנייה של המוצר בכללי. * סוללה - כל מה שבאזור של 3שעות וצפונה * חיבורים - מינימום USB3 אחד * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי הנפח, איך חשוב שאפשר יהיה לשדרג בקלות בעתיד ל-SSD * כונן אופטי? לא ממש משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב עומד על מקסימום 3000 ש"ח ללא אפשרות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט כאשר השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח משחקים (תכנות + עבודות גרפיקה) ומידי פעם גם לשחק בעצמי במשחקים. אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא צריך כונן קשיח (יש כבר ממחשב קודם). מכיון שזה מחשב לעבודה חשוב שיהיה לי שקט. כמו כן חשוב שיהיה מספיק זכרון כי אני פותח הרבה חלונות במקביל וסביבות עבודה כבדות כמו ECLIPSE ו VS. רוצה מעבד מהיר כדי שקומפילציות של קוד יתבצעו מהר, וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים היטב על המסך DELL 30" שלי שיש לו רזולוציה מטורפת. בניתי איזה מפרט התחלתי ב KSP (ראו קובץ מצורף) אשמח לחוות דעת עליו ולהצעות אחרות, וכמובן אם אוכל לקבל תגובות עוד היום זה יהיה מצויין כי המחשב לעבודה ואני צריך אותו כמה שיותר מהר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
להלן המפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-P35-DS4 כרטיס מסך: NVIDIA GIGABYTE GTX 285 1GB GDDR3 512-Bit מעבד: Intel Quad Core Q6600 2.40Ghz (8MB Cache, 1066MHz FSB) 64-bit קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספק כוח: Thermaltake Thoughpower 600W זיכרון: OCZ 4GB - 1X1024MB DDR2 מארז: Thermaltake Armor Series VA8003BWS Black Full Tower Case צורב: LG GSA-H55N DVD-RW דיסק קשיח: Western Digital WD Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0GB/s 3.5"
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 10,000 בלי לחרוג, המשחקים שאני אשחק בהם על המחשב יהיו לדוגמא Vindictus\Skyrim\DMC\Crysis\Steam radom stuff, הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1920x1080 וגודל המסך הוא 24", אין צורך בציוד היקפי בנוסף, רק מפרט המחשב מחשב שקט זה לא מה שהכי חשוב לי, אישית אני לא מתכנן אוברקלוקינג אבל אני אשמח לשמוע דעות אולי בעצם זה הדבר האני צריך לכוון אליו, אני מעדיף לקבל הרכבה בחנות, אני גר בנתניה והייתי מעדיף לקנות את המחשב מ K.S.P, אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים שלוש הקרובים, ואני לא חושב שאני אשדרג אותו ב3 שנים הקרובות אם בכלל. ואחרי שעניתי על שאלות הגנרליות כמו רובוט, אני רוצה לדעת אם באמת שווה להשקיע 10,000 ואני באמת אקבל בוסט משעותי בביצועים?, כי שמעתי שהתקציב …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אשמח לעזרתכם . המפרט הקיים שלי הוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU המחשב יחסית ישן , בן 4 בערך . המטרה העיקרית שלי היא גיימינג אני רוצה לחזור לשחק ,יש פה אופציה לשדרג לכרטיס מסך חזק מהדור הנוכחי ולהשאיר את שאר הרכיבים כמו שהם? אם כן אשמח להמלצה לכרטיס מסך מאותה סדרה עד סכום של 1000 שקל . במידה ויש צורך או המלצה לשנות דברים נופסים זיכרון/לוח אם וכו' אשמח באמת להמלצה מפורטת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Quad core i7 – 4770 turboboost 3.4 Ghz מעבד : Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE לוח אם : KINGSTON SSD DRIVE 120GB SATA3 450MB/S כונן קשיח : WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200 RPM KINGSTON HYPER-X 16GB 8X2 DDR3 1600 MHZ זיכרון : GEFORCE GTX660 2GB DDR5 HDMI כרטיס מסך : HIGHT POWER BRONZE 650W + 80 LED FAN ספק כוח : COOLER MASTER RED FAN מאוורר : TZ-ELITA HERO 29 3X120MM LED FAN מארז : LG DVD-RW X24 MULTI DUAL LAYER SATA צורב : GIGABITLAN 10/100/1000 ETHERNET O/B כרטיס רשת : 8 HD CHANNEL SUROOND SOUND ON O/B כרטיס קול : מה דעתכם האישית על המפרט ? אם אפשר לקבל הצעת מחיר על המפרט ? האם ניתן להוזיל את הסכום ולהוציא ביצועים דומים ?
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט Mini-ITX למשחקים. המחשב ישב על שולחן כיוון ויש לי בעיה שהוא מתחתיו. (מרבה להיתקל במארז). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמטרה עיקרית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Watch Dogs, COD ומשחקים עתידיים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות …
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הפנו אותי מפורום אחר על מנת לקבל עזרה מקצועית בקניית מחשב נייח. הדרישות הם: גלישה רגילה באינטרנט (פייסבוק וכל האחרים). צפייה בסדרות באיכות רגילה, לא HD. המחשב לא צריך להריץ משחקים כבדים רק פלאש ומשחקים שבאים עם הווינדוס. אין צורך בשטח איחסון גדול, 50-100GB בהחלט יספיקו. אין צורך בציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת). אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ויתרום מזמנו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב ביתי במחיר הנ"ל. הדרישות הם: שימוש ביתי רגיל (אינטרנט, הורדות, office וכו') צפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה אני מעונין לחבר את המחשב לטלויזיה לא ממש מעוניין במשחקים תכנות ב Matlab או Python צריך גם מסך חדש, אין צורך בציוד היקפי אחר כולל מערכת הפעלה תודה!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
Processor:Intel Core i5 650. Motherboard:AsusTek--Model:P7P55-M Memory;4 Gb..---Type:DDR3 GPU:NVIDIA GeForce GTX 650 רוב המשחקים לא כלכך רצים על המחשב ואם כן אז בתקיעות המחשב אצלי דיי הרבה זמן אני מודע לזה שהוא לא חדש.. אז הייתי רוצה המלצה של איזה חלקים כדי לי לקנות תודה. : )
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/forums/46-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12921 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R451LA-CA070H/pi1IN8B7F94A?sct=r%3d3%26q%3dwildcard%3a*Asus+wildcard%3aVivoBook*+OR+Asus+VivoBook%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa20%252fpi-1IN8B7F94A.aspx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-