ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
http://www.pccenter.co.il/product/lenovo-ideapad-g510-59404263?aff=Zap מחשב ללימודים, צפייה בסרטים ואולי כמה משחקים קלים. הוא נכנס בתקציב וקראתי עליו חוות דעת טובות מאתרי קניות בחו"ל. האם אפשר לקבל את החוות דעת שלכם עליו? האם יש אופציה יותר טובה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי לפי Speccy Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 39 °C Deneb 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) LCD MONITOR (1680x1050@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5670 (ATI AIB) 64 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 37 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device אני רוצה להימנע מלהחליף את כל המחשב כי אני דיי מרוצה מהב…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא ידעתי היכן להוסיף את זה. אם זה לא המקום להזיז. שמתי לב שבכל ההצעות שמים רק את רשימת הרכיבים ללא הרכבה. יש חלק גדול שלא יודע להרכיב מחשבים. שמעתי לב שהרכבה יכולה כולל בדיקה יכולה להגיע לעד 200 שקלים. לדעתי זה פקטור שצריך להוסיף במידה והחנות לא נותנת הרכבה בחינם לבאי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.7K a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: (לא מצפה להגדרות גבוהות) League of legends, MMORPG games, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך (בין 22-24 אינץ") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית (לפי התקציב), אם אפשר יותר אז בכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק למחשב עבור המטפלת של סבתא שלי, כדי שתוכל להתקשר הביתה. המחשב הישן (7 שנים), איטי, לא מסכים להריץ כרום ורועש מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, אבל שיהיה אמין ל 7 שנים לפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? גלישה באינטרנט, סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש ציוד קיים (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעיצוב גרפי,שתי שאלות שמעסיקות אותי האם לקנות חדש או מיד שנייה? כמובן שבמקרה של יד שנייה התקציב קצת ייחתך וההתלבטות השנייה לגבי מפרט של מחשב מסוג dell שקיבלתי: מעבד:i7 דגם מעבד: 4500u נפח זיכרון:8gb כרטיס מסך AMD Radeon HD 8850M אשמח לעזרה חברים אני בלבטים קשים שכן אני אמור להתחיל ללמוד איתו עיצוב גרפי תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב של חבר dell xps 14 עם כרטיס מובנה m630 המשחק bf3 רץ בקושי על 20 פריימים. אחרי הרבה זמן של חיפושים וניסויים הבנתי שאני צריך לצפות לפחות ל40 בהגדרות נמוכות. ניסיתי הכל הורדתי רזולוציה, הגדרות הכל, אני כבר רואה ראשים מרובעים לשחקנים מרוב שהורדתי רזולוציה ועדין אין שום שיפור. לעומת זאת אותן הגדרות במחשב של חבר אחר, עם i3 עם כרטיס מסך מובנה המשחק רץ חלק על 40. המחשב עם מעבד i7 - 3517U 8 GB זיכרון ווינדוס 8.1 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מתקשה למצוא מחשב נייד שמכיל את כל מה שאני מחפש, מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה. אני מפיק מוזיקאלי והמחשב הולך לשמש אותי לצרכים אלו, מה שאומר שאני צריך כח עיבוד חזק והרבה זכרון קודם כל. הנתונים שאני מחפש שיהיו במחשב הם : - מעבד I7 חזק - 6GB זכרון ומעלה (עדיפות ל-8) - דיסק קשיח בנפח של לפחות חצי טרה במהירות 7200 - גודל מסך 17.3 (מעדיף שלא להתפשר על 15.6) - כרטיס מסך סביר שיוכל לשמש אותי למשחקי League of legends בזמני הפנוי (מצידי גם על הגדרות מינימום) - חיבורי USB3.0 רבים ככל האפשר המחשב לא יצא מהבית יותר מדי אז לא חשוב לי שיהיה אקסטרה עמיד ולא חשוב לי סוללה בעלת מספר תאים גדול. כמו שצויין, התקציב הוא עד 4000 ש"ח אך אם יש אפשרות לחריגה של כ-200 ש"ח אם זה באמת …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להרכיב מדיה סנטר לסלון בבית שלי, הוא יחובר לLCD 60 אינצ', ההתלבטות שלי היא אם לבנות אותו כך שיתמוך רק בFHD או שאם תוספת לא גדולה של כסף תוכל לשדרג אותי לתמיכה ב4K במידה בעתיד אחליף טלוויזיה לאחת תומכת 4K אז יהיה לי יותר משתלם לכן אני רוצה שני מפרטים, אחד ל4K ואחד לFHD כך שאוכל לראות מה הבדל המחירים בינייהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי הזדקן והחלטתי לקנות מחשב חדש בסביבות 3.5K בעיקר משחקי רשת. אשמח לקבל עזרה בנוגע למפרט של מחשב בסכום הזה. חשוב בעיקר שבמשחקים יהיה FPS גבוה ושלא יתקע יותר מדי כמו זה תודה
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, למרות שלא נראה לי שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, מולטיטסקינג כבד כאשר אני לא ממש משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג מה זה אומר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בסרטים על מסך Full HD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות סטרימינג (כגון popcorn time) ונגני סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית: 1920X1080 מסך 40 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקלדת ועכבר אלחוטי (אפשרי שיהיו יחידה אחת) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם …
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי רכיבים הבאים: כרטיס מסך נקנה לפני חצי שנה - GEFORCE 650 TI BOOST דיסק קשיה 1TB משחק WATCH DOGS החדש אבל המשחק נתקע ,כי שאר חלקי מחשבי ישנים ואין מספיק זיכרון אני מבקש המלצתכם למפרט כולל ספק ומארז די שקט עד 2200 ₪,ללא .כ.מסך ,צורב ודיסק קשיח לגבי ספק - לפי מחשבון של extreme power supply מומלץ לי 350W לקחתי בחישוב מעבד I5 4590 - האם זה מספיק? אני גר בחיפה,האם שווה לקנות בKSP או לקנות בTMS או כל אתר אחר ? לפני שבוע עדכנתי גרסה 64 ביט,אם אחליף רכיבים צריך להתקין מחדש? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן מאוד ואין לי שום אפשרות שדרוג. בעבר שדרגתי רק כרטיס מסך, ויש ברשותי 570 GTX והוא עושה את העבודה שלו. מה שיחסוך לי את הקנייה של כרטיס מסך חדש. יש לי התלבטות אם לעבור למחשב I- MAC חדש בעלות של כמעט 10 אלף שקל או לבנות בחצי מחיר מחשב נייח (פחות כרטיס מסך) שידע לרנדר מהר קבצי וידאו כבדים מאוד, והעריכה איתו תהיה מהנה ולא סיוט. התקציב שלי: עד 5000 אי אפשר לחרוג ! להפך, אני אשמח אם יהיה ניתן לחסוך עוד מהתקציב ועדיין לעמוד בדרישות. (שוב, תורידו כרטיס מסך מהחישוב) (העדפה למערכת מבית אינטל, לא AMD) - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה …
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! הסתכלתי באתר של הבנצ'מארק לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים. ורציתי לדעת איזה תחום של כרטיסי מסך מתאים לעבודה של עיצוב גרפי, לא בתלת מימד. (יש תחום בחום-high-end, mid-rang, low-midrange בירוק) איזה כרטיס מסך יתאים לציפיות שלי? הסתכלתי באתר הבא: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html תודה רבה חבר'ס!
-
- 42 תגובות
- 11.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Intel Quad core i7 – 4770 turboboost 3.4 Ghz מעבד : Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE לוח אם : KINGSTON SSD DRIVE 120GB SATA3 450MB/S כונן קשיח : WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 7200 RPM KINGSTON HYPER-X 16GB 8X2 DDR3 1600 MHZ זיכרון : GEFORCE GTX660 2GB DDR5 HDMI כרטיס מסך : HIGHT POWER BRONZE 650W + 80 LED FAN ספק כוח : COOLER MASTER RED FAN מאוורר : TZ-ELITA HERO 29 3X120MM LED FAN מארז : LG DVD-RW X24 MULTI DUAL LAYER SATA צורב : GIGABITLAN 10/100/1000 ETHERNET O/B כרטיס רשת : 8 HD CHANNEL SUROOND SOUND ON O/B כרטיס קול : מה דעתכם האישית על המפרט ? אם אפשר לקבל הצעת מחיר על המפרט ? האם ניתן להוזיל את הסכום ולהוציא ביצועים דומים ?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחרי שיטוט באתר שלכם למדתי המון התייחסתי להערות ולהמלצות של המומחים פה וזרקתי את הדף של המפרט שהמליצו לי בחנות והתחלתי לבנות תוך כדי איסוף של רכיב רכיב נשאר לי : מארז - מחפש מארז מבודד / מסנני אבק / מרווח / זרימת אוויר טובה / יציאות חלק עליון קדמי והרכיב השני חשוב מאוד זה - הכרטיס מסך שהבנתי שאתם ממליצים כרטיס מהסדרה החדשה כמובן אבל לא במחיר מקסימלי אלה במחיר שפוי שיאפשר להחליף אותו כל 3 שנים בערך . המפרט שהרכבתי עד כה : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1444 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , אשמח לעזרתכם . המפרט הקיים שלי הוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU המחשב יחסית ישן , בן 4 בערך . המטרה העיקרית שלי היא גיימינג אני רוצה לחזור לשחק ,יש פה אופציה לשדרג לכרטיס מסך חזק מהדור הנוכחי ולהשאיר את שאר הרכיבים כמו שהם? אם כן אשמח להמלצה לכרטיס מסך מאותה סדרה עד סכום של 1000 שקל . במידה ויש צורך או המלצה לשנות דברים נופסים זיכרון/לוח אם וכו' אשמח באמת להמלצה מפורטת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - BOX ₪1477 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H97-D3H ₪526 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BEAST 16GB (8GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪870 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX770 "OC WINDFORCE 3X" 4GB GDDR5 - RETAIL ₪1846 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK w/ WINDOW ₪580 ספק כוח: [..] SEASONIC S12G 650W GOLD ₪517 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER i11 ₪145 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG SSD 840 EVO 250GB 2.5" SATA 3 - זמין במלאי ₪714 דיסק קשיח 2: SEAGATE 7200.14 1TB SATA3 - שלוש שנות אחריות ! - זמין במלאי ₪275 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪7045 מפרט זה…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מלא פה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.2-white-13-late-2007-santa-rosa-specs.html כרגע מותקן בו OS X 10.6.8 + iWork '09 9.1 אם אפשרות של בחירת שפה, וWindows 7 Ultimate,ני תן לשדרג עד OS X 10.7.5, אם משדרגים זכרון ל2GB, זה לפחות באופן רשמי, בגלל EFI מוגבל למערכות 32BIT
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי E8400 DFI X38-T2RB 2x2gb ram Hd6450 Hyper M 630 W בעיקרון אני לא משחק במשחקים אז לא חושב שצריך לשדרג את הכרטיס מסך, אלא רק מעבד, לוח אם (שיתמוך ב Sata 3, חשוב) , וזיכרון. וכנראה גם ספק כי הוא התחיל להרעיש אצלי והשקע שלו יוצא ... אני לא משחק משחקים, אבל אני צריך שהמחשב יהיה מהיר מאוד ככל הניתן. לא רוצה שום תקיעות, לא בניגון תוכן 1080p, לא בפתיחת תוכנות, מולטיטסקינג ,Winrar, וכו' . שהכל פשוט יעוף. מה התקציב המינימלי שאני צריך להעמיד למטרה שלי ומה ההמלצות לחומרה עצמה?תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, תקציב: 3000 ש״ח שימוש עיקרי יהיה חיבור המחשב למסך טלוויזיה 42 אינץ׳ ולמסך מחשב וצפייה בסרטי HD באיכות הכי טובה. לכן חשוב לי חיבור HDMI. אני פחות מבין בגודל מסך וציפוי אבל חשוב לי שהמסך יהיה עם צבעים אמיתיים וניגודיות גבוהה, שיהיה אפשר לראות סרטים לא רק בחיבור למסך חיצוני. שימוש משני עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. מתלבט בין שילוב של i5 וכרטיס מסך לא מובנה לבין i7 וכרטחס מסך מובנה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב, בעדיפות של DELL/ASUS להלן הדרישות: גודל מסך: 13,3 או 14 מעבד I7 מסדרה 4, עדיפות על QM אבל גם U מתקבל RAM: 8GB כ. מסך, עדיפות NVIDIA 2GB , גם AMD מתקבל זכרון: 500GB + SSD לפחות 8GB אם לא 24GB והדבר הכי חשוב, משקל! אני מניח ש1.5 קילו אני לא יוכל למצוא אבל בעדיפות פחות מ2 קילו. זהו לבינתיים, המון תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, הנה התשובות לשאלון: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, פיתוח לאנדרואיד (משחקים רצוי אך לא חובה, מה שנכנס לתקציב) * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (מינימום 4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * כונן אופטי? לא נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-