עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רציתי לקנות מחשב נייד ללימודים וביגלל שזה תואר שקוראים בו הרבה(משפטים) חשבתי להביא לפטופ עם מסך מגע אבל המון אנשים אמרו לי שזה לא שווה את זה ואני לא באמת ישתמש עכשיו בהתחלה רציתיי להביא איזה דגם של dell: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31273 אבל עכשיו אני מתלבט כי אמרו לי שמיותר ועדיף פשוט להביא משהו יותר טוב ובכללי אמרו לי שדל הם לא מה שהם היו פעם ועדיף לי כבר להביא hp/lenovo/asus השאלה מה אתם חושבים או ממליצים לי לקנות התקציב שלי הוא עד 3500 מעדיף באיזור ה3K מה אתם אומרים? חשוב לי שיהיה 512GB או יותר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by omert,

המחשב אמור לשמש לאינטרנט משחקים(לא כבדים כמו NBA וכו') וזהו אני צריך בו מסך ומעבד 3 ג'יגה הרץ לא משנה AMD או אינטל כדאי מה שיותר טוב אין צורך בדיסק קשיח של יותר מ80 ג'יגה תודה מראש אשמח אם תגידו לי מאיפה המפרט

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by maayan,

i want to buy a computer + screen in 5000 shekels

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אני צריך להרכיב מפרט הכי זול שיש, בלי מסך, למשרד. אני מחפש את המפרט הכי זול שיש, לא משנה לי אינטל או AMD, העיקר המחיר חיפשתי ומצאתי שהמפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=2500&monitor=17 שיש באתר הוא ניראה לי די זול (בלי מסך). השאלה שלי היא ככה: האם ניתן להרכיב מפרט יתור זול? (ממה שראיתי החנויות האינטרנט לא ממש..). האם הספק כוח של אינט ושל AMD זה אותו ספק או ספקים שונים? האם AMD יכול לשבת על מארז של אינטל (שוב, האם ש שוני במארזים?)? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה אני בן 18 ואני אוטוטו מתגייס לצבא עניין של חודשיים וחצי, אני הולך לשרת במקום שכרגע את שמו אני לא יכול לציין אך בלי קשר לכך אני צריך את עזרתכם בבקשה (רבה רבה) יש לי מחשב שקניתי לפני שנה אחרי קיץ מפרך של עבודה במפעל דגים כמובן הוספתי בו דברים כמו כרטיס קול מתקדם צורב טוב וכו' אבל כשקניתי את המחשב חיפפתי בדברים כדי לחסוך כמו מארז וספק כוח וקירור טוב למעבד וכדומה כבלים עגולים באותו זמן לא חשבתי על הדברים האלה אבל עכשיו זה נהיה קריטי המחשב הזה אני דואג לו מאוד והוא עובד לי בצורה מצויינת אני נהנה משרותיו והוא נהנה משירותי כדומה אבל אני יודע שלא יהיה לי זמן כל כך לעבוד ולטפל בו במהלך השירות שלי כי ככל הנראה המחשב שלי יראה אותי לעטים רחוקות מה שאני רוצה ממכם, זאת עזרה לבח…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MaTaN~,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הייתי רוצה כרטיס מסך - X800GT 256MB 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הייתי רוצה מחשב עם מארז מעוצב יפה ו- 2 קטודות ( לא חייב שקט ) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הייתי רוצה צורב DVD, כונן דיסקטים ועכבר MX510

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בסך הכל נראת לי עסקה טובה ביחס למחיר והאחריות של HP גם לא רעה, אשמח לשמוע את דעתכם, והאם יש אפציות טובות יותר עם מפרט דומה במחיר? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02512990&cc=il&lc=he&dlc=he&product=4301035&tmp_track_link=ot_search המחיר הוא 5090 מ KSP. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אני צריך שהוא יריץ 720p/1080p חלק ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה הכרחי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שיצא/ייצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) משחק מדי פעם, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? civilization v, gta iv, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד חדש וצריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר לקולנוע ביתי(שימוש משני ללימודים, עבודה עם אופיס) כזה שיריץ כל סרט ללא בעיה כולל bluray מלא. עם נפח של לפחות 1T. סוללה די חזקה, וחיבור HDMI. תקציב בסביבות ה3500. אם יש משהו שעונה על הצרכים שלי גם בפחות זה יהיה מעולה. ואני מנהריה. אשמח להכוונה והמלצות כי זה ממש לא התחום לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ותכני Bluray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אלי שוקרון,

שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים

12. אהלן חברה בלי יותר מידיי בלבולי סכל אני רוצה לקנות מחשב חדש ב4000 שקל והגעתי למפרט הזה: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1042[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪140[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Asus B85M-G for 1150[/TD] [TD=width: 10%, ali…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by arield,

המחשב נקנה בנוב 11. (עלה לי 10 אלף שקל) המפרט : לוח אם : asrock extreme4 gen 3 מעבד : i5 2500k כרטיסי מסך : gigabyte geforce 570gtx sli X2 קירור למעבד : noctua NH-U14S מארז : NZXT Source 210 Elite USB3 Black שחור זיכרון : Corsair 16GB Kit DDR3 1600Mhz CL8 GT+AirFlow 2 ספק כח: antec 900w HCG-900 כונן קשיח : wd black caviar 1TB במארז מחוברים 5 מאווררים גדולים (לא כולל קירור למעבד כמובן) זהו , בכמה אני יכול למכור אותו??

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yifty,

שלום. אני מבקש עזרה בבניית מחשב חזק להדמיות ב- 3ds max ו- vray. חשוב לי שהי מבד חזק והתוכנות ירוצו חלק. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds maxפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by guypld,

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=745658 מחשב נייד HP Compaq 610 VC266EA נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core 2 Duo דגם מעבד T5870 נפח זכרון(RAM) (MB) 2048 MB סוג הזכרון DDR2 דיסק קשיח (GB) 320 GB מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM בבאג הציעו עליו 3080 ש"ח. היעוד שלו זה מחשב ללימודים, אינטרנט , אופיס, תכנות בשפות שונות(דורש אקליפס ואפאצ'י), וגם איזה סרט פה ושם. כפול ליבה כבר טוב, 7200RPM זה אחלה. השאלה אם מישהו התנסה איתו? קצת מבאס אותי שהמסך שלו מבריק, המחשב טיפה גדול ומסורבל לסחוב אותו בתיק אני מניח. אבל הטווח הוא עד 3000 ש"ח.... :\ מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מה דעתכם על המפרט של הנייד הבא: https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fnetex-nav.com%2Fcssfiles%2Fbuy2%2F350%2520Asus%2520U46E.pdf ואיך הוא בהשוואה לדגמים המוצלחים של DELL ה- VOSTRO V131 ודגמיהם. ובנוסף לדגמים של ASUS U31SG-RX061V ודומיהם. הכיוון הוא למיימדי ה-13.3-14" תודה חברים !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tamir70s,

שלום... יש לי מחשב בן 7 שנים. אני מעוניין לשדרג את החומרה שלו כיוון שהוא התחיל להיות איטי בזמן האחרון. הפרטים שאני יודע עליו: WIN XP זיכרון 2GB DDR2 700 GB HDD לוח אם חדש של ASUS מארז של TERMALTAKE עם 3 מאווררים כרטיס מסך של הלוח אם מעבד ??? לא יודע איפה אני יכול לראות במחשב את כל החומרה שיש לי וכך אוכל לכתוב פה ולהיעזר בכם איזה חומרה כדאי לשדרג? תודה מראש תמיר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב בעיקר למשחקים.התקציב שלי הוא בין 4500-5000 בשביל המחשב לא כולל ציוד היקפי ומסך.הייתי מעדיף שבמפרט שאתם בונים תשתמשו הכרטיסי מסך של NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dark souls,borderlands 2,dota 2,bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז מצאתי 3 דגמים שנראים לי מועמדים סופיים לבחירת מחשב נייד UltraBook, ואני צריך את עזרתכם בבחירתו : 1. Samsung S9 NP900X4D-A01IL http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=17166&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. Dell XPS 14z UltraBook XP-RD33-6045 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1952&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 3. Samsung 530U3B A01IL http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=1866 והנה הפירוט שחשוב לי : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) החלפת מחשב נייד קודם - בעיקר לסרטים FHD, למשחק Counterstrike: Global…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by סומך,

שלום לחברים והחברות היקרים אני רוצה לרכוש לשני הילדים לפטופ, בעיקר ללימודים הילדים בכיתות ה ו-ז שימושים - אופיס, אינטרנט, יו-טיוב... תקציב 1500 ש"ח (אפשר גם פחות אבל לא רוצה להשקיע מעבר) חשוב שיהיה אמין, שלא ישבר בקלות (בכל זאת, ילדים...) מסך נוח, לא פחות מ14 אינץ' שישאר רלוונטי גם עוד שנתיים - שלוש (אולי עם שדרוגים קלים בעתיד) שלא יהיה כבד מדי, לא אמורים לשאת אותו מחוץ לבית אבל בטח ירצו לעבוד כשהוא על הברכיים. מתכוון לנצל את בלאקפריידי כדי לרכוש מאמאזון, אז אשמח ללינק רלוונטי, מאמין שיכול לחסוך ככה ולשדרג באותה עלות, אבל לא חובה, אפשר לרכוש גם בארץ.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הי חברים אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ4000-6000 ש"ח. מה שחשוב לי בעיקר זה שילוב כמה שיותר מוצלח בין מהירות, יכולת לעבוד על מספר משימות במקביל מבלי שהמחשב יגמגם ( לדוגמא פוטופשופ + וורד + אקסל + שניים-שלושה דפדני אינטרנט עם כמה טאבים פתוחים, לא תוכנות כמו אילוסטרטור, עריכת וידאו, cad וכו'), תמורה למחיר, נוחות וגם מראה (למרות שזה טיפה פחות חשוב). מבחינת גדול מסך, אני בעיקר מחפש דגם עם מסך של 13-14 אינץ. לא כל כך חשוב לי דברים כמו איכות מצלמה ואיכות רמקולים. אחרי כמה שעות של בדיקות עושה רושם ששלושת הדגמים האלו יכולים להיות דגמים פוטנציאליים: HP EliteBook 830 G5 3JW95EA Acer Swift 3 NX.GY0EC.005 HP Pavilion 14-c…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Medox,

שלום רב! המחשב שלי בן 6 שנים. הורכב בשביל משחקי מחשב. לאחרונה לא עומד בדרישות של משחקים חדשים יחסית - למשל Middle Earth - Shadow of War. הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשדרג במפרט על מנת לחדש ימיו כקדם תקציב גמיש, כ-3,500 ש"ח. אני מניח(?) שאצטרך להחליף את כרטיס המסך, זכרון RAM ואולי גם את המעבד. תודה מראש לעוזרים! המפרט הנוכחי: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 לוח אם ASRock Z77 Pro4 כרטיס מסך 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte ספק כח Seasonic S12II 520W קרור למעבד Scythe Mugen III R…

23. Started by primo,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש סוף סוף. חשבתי על זה: E6600 GA-965P-DS3 או ASUS P5B G.SKILL 2048MB WD 250GB NZXT APOLLO LEADTEK PX8800GTS TDH 640MB SAMSUNG 226BW (מסך רחב) ENERMAX LIBERTY 500W הכל ביחד יוצא בסביבות ה- 8000. לגבי המפרט הזה ההתלבטות שלי היא בין שני הלוחות אם, ולגבי המסך ששמעתי המלצות מצוינות עליו. *לא צריך צורב DVD. ** המפרט הוא למשחקים כבדים ולמשחקי DX10 שיצאו בעתיד. האם הכרטיס הזה יחזיק משחרי DX10 בצורה טבוה בעתיד? והאם לחכות למעבדים החדשים של איטל פרנהיים או משהו כזה? מה אתם אומרים? (גם לגבי השאלה שלי בסוף המפרט)

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קיבלתי המלצה חמה ובאתי להתייעץ, אני יושב בוועדה של חברה שרוכשת כמות גדולה של מחשבים בשנה, המחשבים משמשים למטרות שונות הנה לדוגמה אפליקציות שמריצים המחשבים הללו: 1. MATLAB 2. ORCAD 3. MultiSim 4. פוטושופ - משמש לעיבוד תמונות חלקן לדפוס וחלקן לאינטרנט 5. Visual Studio 2005 6. AutoCad לא כל המחשבים מריצים את כל האפליקציות , אלא ישנן קבוצות של משתמשים. מה לדעתכם צריכה להיות הקונפיגורציה המומלצת למחשבים כאלה? בהנחה ויש להציע מפרט אחד חלק מהסניפים מבקשים לרכוש מעבדי סלרון (שעד עכשיו אסור היה להם לרכוש) האם יש לאפשר רכישה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dashayan,

שלום לכולם אני מתכוון לרוש מחשב שולחני. מאחר ואני לא מבין גדול במחשבים מבקש להיעזר בכם. התקציב שלי = עד 6.500 כולל מסך דק "LC 19 מטרת השימוש במחשה: גלישה מהירה באינטרנט, הורדת סרטים, מוסיקה, תוכנות. מבקש לעזור לי להרכיב את המחשב לפי פירוט הבא: 1. מארז 2. מעבד 3. לוח אם 4. זיכרון 5. כרטיס מסך 6. כונן קשיח 7. כרטיס קול 8. צורב DVD 9. מסך "LCD 19 תציינו גם שם של החברה ושם הדגם שמתייחס לכל חלק וחלק תודה מראש יאן

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.