עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by לינור לינור,

בוקר טוב, אשמח לעזרתכם- הומלץ לי להרכיב מחשב נייח, אשמח לחוות דעתכם בנוגע למפרט. האם כל החלקים מתאימים? אשמח להמלצה למארז שקט (שמו לי מארז גנרי כדי להשלים את המפרט). אציין שהמטרה היא מחשב לשימוש רגיל, בסיסי. תודה רבה מעבד אינטל Intel Core I5 11400 2.6Ghz 12MB Cache S1200 - Box קירור למעבד Arctic Freezer I13 X לוח אם Asus PRIME H510M-A LGA1200 Intel H510 DDR4 פעמיים זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB 3000Mhz DDR4 CL16 כונן Crucial P2 500GB NVMe M.2 2280 SSD CT500P2SSD8 מארז מחשב ללא ספק Sharkoon VS4-S ATX Corsair CV650 650W Bronze 12cm Fan ספק…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי תלת מימד מהשנים האחרונות, רצוי באיכות כמה שיותר טובה. וכן, אני יודע שהתקציב מהווה בעיה. שאר הדרישות די רגילות - אופיס, אינטרנט, סרטים. שום דבר דורשני במיוחד (להוציא את נושא המשחקים כמובן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13 עד 15.5. לא חשוב אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1366x768 או משהו באיזור. רצוי לא FHD. * דרישות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by lompy,

כמה אני יכול לבקש על 460GTX עם 2 גיגה זיכרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gal_il50,

זה המחשב שאני הולך להזמין:איך הוא? הצעות ייעול? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! Teac Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System סה"כ 6000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום ! זוהי ההודעה הראושנה שלי כאן בפורום ואני מאוד מקווה שתעזרו לי. אני גר בארה"ב , ואני מעוניין לקנות מחשב חדש - חזק ואיכותי, למטרות משחקים ועיבודים גרפיים טובים. אני לא מעוניין במחשב "הכי" טוב, אלא במכונה שתתן לי שקט נפשי ל 3-4 שנים הבאות. אז הלכתי ל COMPUSA ונתנו לי שם דף כזה, עם פרוט של המפרטים שהם בונים במיוחד, עם חלקים נפרדים של חברות שונות עכשיו , ההצעה הראשונה היא יקרה מעט , וזהו המפרט שלה (התכוונתי להחליף את כרטיס המסך ל 9600 ולהוסיף 50 דולר) סה"כ הצעה 1 - 1299 דולר ! להלן AOpen Mid-Tower QF50A Black 300W PS Front USB 2.0 & Audio- ASUS P4PE/R/L/1394/SATA w/USB 2,0 10/100, RAID, 5.1 sound - Intel Pentium 4 2.66(B)Ghz 478 Pin 533Mhz FSB w/ Fan - …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. חבר שבחו"ל בחודש הקרוב מעוניין לרכוש מחשב אולטרה בוק איזה מבין השניים יותר מומלץ ? והאם יש למישהו ניסיון לגבי מימוש אחריות פה בארץ? (למחשבים שנקנו בחו"ל ובאחריות בין לאומית או שלא אמור להיות בעיה). סמסונג (הדגם עם ה500G): Samsung Series 5 NP530U3B-A01US 13.3-Inch Ultrabook אסוס: ASUS U36SG-AS51 13.3-Inch Ultraportable Laptop אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני צריך למחשב למטרות אינטרנט, סרטים, פוטושופ, מטלב לא למשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי, לא מערכת הפעלה וכולל הרכבה. צריך יציאת DVI למסך ועוד אחת לטלוויזיה (רצוי HDMI) לא חייב שיעבדו בו זמנית. זיכרונות 4GB HD של 2T DVD פשוט חשוב שיהיה שקט (9/10). דרושה יציאת SPDIF או COAX חנויות מעודפות: ק.ס.פ או איבורי לא מכוון לשדרג, רצוי כי יתבסס על אינטל אלא אם זה הפרש כספי גדול מדי. במידה ותוספת כספית קטנה תשפר את יחס עלות/תועלת ניתן לחרוג בכ-300 ₪. תודה מראש ))

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אשמח לקבל המלצה / לינק למחשב נייד (Laptop) בתקציב של כ 4,000 ש"ח. המחשב עתיד לשמש סטודנט, לכן היכולות הנדרשות אינן מפלצתיות : עבודה רבה באופיס, באינטרנט וכו'. לעיתים גם פוטושופ, אך לא במינון גבוהה (קצת עריכת תמונות לפני שילובן במצגת :-)) אשמח מאוד להמלצה על חברה, דגם, רכיבים (מעבד, זכרון וכו'), לינק לרכישה אפילו יהיה טוב עוד יותר :-) תודה וחג שמח !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במערכת מחשב בתקציב של עד 4500. המחשב מיועד לשימוש באופיס,אינטרנט, ועבודה עם תוכנות שרטוט כגון AUTOCAD - צריך מעבד יחסית חזק. כמו כן אני מעונין בכרטיס מסך טוב עם התוכנות הנ"ל + חייבת שתהיה לו יציאה לכרטיס טלוויזה ללא מסך. שיבוא עם מקלדת כרטיס קול כרטיס רשת ושאר הדברים הקטנים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. דרישותי: תקציב 3K +- שימוש: גרפיקה בלבד ל-print+web בתוכנות: אינדיזיין+אילוסטרייטור+פוטושופ. אין צורך בציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. 8 בדרגת השקט מ-1-10 שום אוברקלוקינג. חשוב USB3 אחרי חיפושים ושיטוטים רבים ומפרכים נותרתי עם המפרט הבא שאני די מרוצה ממנו: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח WD 500GB Barracuda 7200RPM 16MB SATA III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 מארז ‏CM 690 II Basic Black ATX Case תמיד יהיה משהו יותר טוב, וכבר נמאס לי לחפש... נ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. טוב אז לפני שנים רבות קניתי מחשב מרכיבים עיקריים: +amd batron 2500 2X kingston 256mb 400 mhz motherboard abit nf7 series הכרטיס מסך על הפנים ככה שחבל אפילו לציין אותו. עכשיו השאלה היא אם בכלל כדי קצת לשדרג אותו?? אם כן תנו הצעות! מן הסתם כרטיס מסך פה זה חובה. אם אפשר אל תתפרעו יותר מדי עם המחירים... משהו עממי שיכול להריץ לי משחקים בכיף תודה! ד"א- מה דעתכם על מומבסה? (הבחור שהולך פה!)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק בתקציב הזה -1500+ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים - מה שאפשר בתקציב הזה, צפיה בסרטים. שיעבוד טוב עם אינטרנט ושיהיה כמה שיותר חזק * גודל המסך? סטנדרטי לנטבוק. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר. * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אלה המחשבים, אם אתם ממליצים על נטבוק אחר בטווח המחירים האלה שיותר משתלם אז בבקשה תכתבו ותעזרו. ראיתי את ה- מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 (אסוס) ואת שני אלה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by NRT,

שלום ותודה על ההתייחסות והעזרה. לבן דוד שלי יש מחשב ישן מאוד יחסית וזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte ga-945gcm-s2l מעבד: Intel core 2 duo @1.83 Mhz (יכול להיות שהתבלבלתי בדגם אבל הוא עובד ב 1.83 Mhz בטוח..) כרטיס מסך: Geforce GTX 550 Ti זכרונות: 2 ג'יגה DDR2 שעובדים ב 800 Mhz למרות שהלוח אם תומך רק ב 667 Mhz. ספק כוח: Huntkey 600W, צירפתי תמונה. כפי שאתם רואים המחשב לא ממש מאוזן מכיוון שהוא נקנה לפני 8-9 שנים כאשר עם הזמן שדרגו לו את הזכרון טיפה ואת כרטיס המסך שלא מממש את הפוטצניאל החבוי בו כל כך בכל מקרה, רציתי לקבל יעוץ לגבי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות ולהשאיר את כרטיס המסך וספק הכוח. כלומר לקנות את שלושת החלקים האלה ע"מ שיתאימו (שיהיו מאוזנים) עם כרטיס המסך הזה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by whazzah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FIFA 18, Civilization VI ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. המפרט הנוכחי שלי נקנה רק לפני חודשיים שלושה, ויועד למשחקים. אני מוכר אותו בהפסד כי גיליתי שאני לא נהנה לשחק במשחקי מחשב בכלל, והשימוש שלי במחשב נשאר ממש בסיסי: אופיס, צפייה בסרטי HD וטורנטים. כן חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק למטרות האלה, אחרת יכולתי להסתפק ב-P4 ב-200 ש"ח, אבל נראה לי שזה יעמוד בתקציב. אני בודק אופציה בכל זאת לרכוש דיסק קשיח 1TB, אז אם אפשר הצעה אחת בלי דיסק קשיח והצעה שנייה עם דיסק קשיח במסגרת התקציב, אם אפשרי. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Raz the king,

שלום אני סטודנט ואני צריך לקנות לפטופ, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם וחברה מעדיף קל ודק(ככל הניתן) 15.6 אינצ', משחק cs go, rainbow six sage ומשחקי סטים בעיקר שלא יהיה עם RGB ושיראה לפטופ רגיל ומינימליסטי. מתכנן להזמין אותו מחו"ל התקציב שלי 700$-900$(כמובן שמחפש את היחס הטוב ביותר בין תמורה לכסף) תודה מראש נ.ב - הלפטופ יקנה כחדש ולכן אל תציעו יד 2 אשמח להצעות מחנויות/לינקים מאמזון ו-ebay

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by LazyBurger,

שווה לי לקנות מסך שיהיה כלול במפרט שעושה מקסימום 7K? כי אז בלי יהיה לי כסף לכ. מסך יותר טוב, ואם מסך כנראה שלא... ועוד אלטרנטיבה: יש זכרון של 2GBX2 במהירות 667MHZ? כמה עולה ואם אפשר אתר של חנות שפועלת בסביבות באר שבע תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר להרצת וירטואליזציה ולעבודה שוטפת (יקצת משחקים וכמובן תכני HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר להרצת מכונות וירטואליות (מחייב מינימום 16 גיגה זיכרון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ'ץ - DELL U2…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by imprezaSTiWRx,

עריכה : בהתחלה חשבתי לשדרג ת'מחשב אבל שיניתי את דעתי והחלטתי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות מחשב חדש בתקציב של 5500 ש''ח,אני מתכוון לקנות ת'מחשב למשחקים כבדים החדשים התחלתי במפרט של מעבד סדרת i5 עם לוח אם של Asus P7P55D אז אני רוצה שתמליצו לי על שאר הדברים (כרטיס מסך,ספק כוח,דיסק קשיח,זכרונות) פשוט לבנות מפרט על המעבד הזה או אם יש לכם הצעות להחליף,ראיתי בחוקים שאם יש צורך בOC אני לא ממש מבין בזה אם יש הסבר מלא אשמח,וישלי מסך של LG W2261V Full HD. המחשב שיש לי: מעבד Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz, 2199 MHz לוח אם MSI P965 Neo2 (MS-7235 v2) זיכרון פנימי 1GB דיסק קשיח 300 GB כרטיס מסך 9600GT ספק כוח EZcool 450W המפרט שאני בונה : Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 B…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Mikey12,

שלום לכולם, אשמח בבקשה לקבל חוות דעת ממקור ראשון אודות ה Asus UX303LN. אשמח לשמוע על חיי הסוללה שלו וביצועים. כמו כן אשמח לדעת האם מדובר בדגם ה-FHD או QHD וכן אם מדבור בi5 i7 דור רביעי\חמישי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 450$ קונה בארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו oוvisual stud שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך טאץ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיחליף את הפרסקוט שלי שכבר בן 7 יהיה ביוני הקרוב השימושים במחשב הם אופיס, ITUNES, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים\סדרות (גם צפיה ב1080P) משחקים אני לא משחק כמעט בכלל אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון (עובד עם הרבה חלונות במקביל) מארז אני דיי אוהב את ה-CoolerMaster 690 II כרטיס מסך אני מעדיף שלא יהיה מובנה על לוח האם אפילו שאני לא משחק במשחקים. OC יתכן בעתיד אבל לא בטוח עדיין. התקציב הוא גמיש זאת אומרת שאם לא צריך להשתמש בכל ה3000 ש"ח זה מצויין וגם אין בעייה לחרוג עד 3500 בשביל משהו טוב (אני לא בקיא בכל המחירים כיום) תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שיהיה בכמה השנים הקרובות פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by MODI,

Athlon64 4600+ (S-939) X2 DUAL CORE 256mbX2 3CL & 512mbX2 2.5CL K8N-SLI s939, NF4, PCI-E HD WD 80GB IDE ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? GeForce 7950 GX2 570MHZ Dual GPU 1GB 1.4GHZ GDDR3 PCI-E ?Enermax Liberty ELT500AWT 500W? G5 Sunbeam Transformer BLUE *חודש הבא אחרי יציאת המעבד החדש של אינטל וירידת המחירים *איזה חברה כדאי לקנות את ה7950? אמרו לי BFG אבל גם אמרו לי שBFG באים עם OC מובנה וזה לא טוב בשבילי... *האם הכול יכנס למארז Sunbeam Transformer BLUE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 חח הגודל של ה7950 מפחיד אותי *לא להיתחיס למחיר העדכני של המעבד כי המחירים עדיין לא ירדו *זוג הסטיקים של של ה512 קניתי לפני איזה חודש שניים וה256 לפני כמה שנים אז הם לא כל…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים