עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty , Diablo 3 ובכללי כל המשחקים החדשים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה עם blender (מידול גראפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך של דל עם חיבור HDMI רגיל רזולוציה 1920x1080 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל כמובן שיהיה רועש במידה הגיונית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by arami,

קניתי מחשב סלוני חדש אלוףףף!!! ואני רוצה לשים לו כרטיס רשת אלחוטי השאלה היא האם ללכת על חיבור PCI או על USB ולמה??? לדוגמא: PCI - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7557&CatCode= USB - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6863&CatCode= שאלת הרחבה: מה עדיף? 1. חיבור אלחוטי כמפורט למעלה. 2. חיבור קווי ארוך מאוד - 15 מטר כבל (כמה עולה?) 3. PLC של הוט - אינטרנט על חשמל. תודה רבה, תומר. 8)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, הייתי שמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה משרדית פשוטה עד 1000 ש"ח. אני יודע שאם אחפש פה בפורום אמצע המון המלצות - אני מבקש סיוע בבחירת הרכיבים האמינים ביותר שאפשר במסגרת המחיר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן חברים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ שקניתי מאדם שהביא מארה"ב. הדגם הוא Dell latitude 6430u. אני רוצה להזמין לו את התחנת עגינה הבאה שהבנתי שרק היא מתאימה לו: http://www.ebay.com/itm/DELL-LATITUDE-E6430u-WiGIG-D5000-WIRELESS-DOCKING-STATION-DOCK-452-11672-1KVD5-/181424234031?pt=UK_Laptop_Accessories_Docking_Stations_Port_Replicat&hash=item2a3dba1e2f ראיתי שרשום שם את השורה הבאה: For Latitude E6430u only and it must have the Dell Wireless 1601 WiGig card installed מה זה בדיוק ה Dell wireless 1601 WiGig card? איך אני יודע אם יש לי את זה או לא? אם אין לי את זה, איך אני מוסיף את הדבר הזה ללפטופ בשביל שאוכל להשתמש בתחנת העגינה? חיפשתי במפרטים של המחשב, ולא ראיתי שום דבר שקשור…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם... אני מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה4500 , ללא מסך, שיהיה דיסק קשיח של 80GB . עדיף שלא יהיה מארז COMPUCASE CI-6A19. מבוסס קונרו. ללא ציוד היקפי. איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות מבחינת הביצועים 7900GS או 1950PRO? תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מחשב שמיועד לילדים בני 12 שרוצים משחקים, וההורים שלהם שאין להם יותר מדי דרישות מלבד אינטרנט. מה דעתכם ? האם המחיר סביר ? מה דעתכם על הכרטיס מסך ? מארז ATX מפואר עם 2 יציאות USB קדמיות לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 מעבד INTEL CORE 2 DOU E4600 2.4GH דיסק קשיח SATA II 250GB 7200RPM זיכרון DDR II 800MH 2x1024MB כרטיס מסך PALIT 8600GT WITH 1GB DDR-II כרטיס קול O.B 5CH AUDIO כרטיס רשת O.B 10/100/1000 כונן אופטי ASUS DVD/RW X18 מקלדת MICROSOFT/LOGITECH MULTIMEDIA עכבר MICROSOFT/LOGITECH OPTICAL רמקולים CREATIVE INSPIRE 245 סה"כ כולל מע"מ 2900 ש"ח

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום ברשותי מחשב בין 6 שנים שמקרטע בזמן האחרון , כרטיס המסך שבק , ולעיתים הוא פשוא לא עולה לאחר כיבוי... בהתחלה חשבתי לקנות משומש עם מעבד דוגמת i5-6400 או i 5-4460 אבל אני חושש שהוא יתיישן מהר לכן חשבתי להשתמש במארז +ספק הקיימים שהם טובים לדעתי , וכך להגיע לתקציב אשמח להמלצתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש רגיל בתוספת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מי…

9. הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by צפיד,

מפרט שהורכב ב TMS לגיימיניג סרטים ופוטושופ,אני לא סגור על קירור למעבד על מארז ועל מאווררים, חשבתי על קירור מים משהו כמו ה CORSAIR H100i 77 CFM) אודה לחות דעת[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪1492[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Scythe NINJA 3[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪199[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z87X-OC for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לאחרונה רכשתי סוללה 9 תאים לדל החדש שלי באיזו דרך עלי לנקוט בכדי שתשמור על קיבולתה לאורך השנים? 1. להשאיר כל הזמן בחשמל, ולהוציא רק כשאני יוצא איתו מהבית או 2. ברגע שמגיע ל 100% הטענה, אז להוציא מהחשמל (ואז בערך 2-3 פעמים ביום אני מכניס מוציא) תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חברה תגידו מה אתם חושבים על המפרט הבא - אני אשמח לקבל ביקורת בונה אם יש , אני ממש לפני הקניה.... השימושים העיקריים של המחשב הם סרטים , מוסיקה , קצת משחקים(אם יהיה זמן) - לא מתוכנן OC כרגע. לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 מאורר: Thermaltake Maxorb זכרון: Kingston 2Gb 800Mhz CL4 -Kit דיסק: 500Gb-7200Rpm-16Mb-WD5000KS צורב: Asus DRW1814BLT x 18 כרטיס מסך: Gigabyte Gv-NX88T512Hp כרטיס קול: Auzentech Prelude 7.1 ספק כח: Enermax Liberty ELT500A 500W מארז:Thermaltake DH101 כולל שלט ומסך (הייתי הולך על ה102 - אבל הוא מקפיץ את המחיר באיזה 1200ש''ח) הכל ביחד(עם הרכבה ומע''מ) יוצא 8200 ש"ח (תסלחו לי שלא רשמתי ליד כל רכיב כמה הוא עולה - פשוט החנות ש…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה בסוליד עיצוב 3D מידול, סרטים ומשחקים בינוניים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף חזקה לא 3 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למסך וHDMI * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נסתדר עם מה שיהיה עדיף 7200RPM * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :אין חשבתי על dell m4800 יש לי בנדוד בארהב ככה שאני חושב להביא איתו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by EmanuMan,

מקום רכישה: בארץ. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,משחקים(שיריץ משחקים מהתקופה האחרונה),צפיה בסרטים, עריכה גרפית (בעיקר תמונות,קצת וידאו,קצת 3D) * גודל המסך? 17 או 15.6 (אני נוטה ל-17 כי באלי מחשב גדול) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנסת בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה numpad,ומומלץ שיהיה קורא כרטיסי זכרון של מצלמה. * משקל רצוי? לא משנה,ממוצע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: HDMI * Bluetooth? עדיף שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באזור ה- 700GB + * כונן אופטי? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מוטב שכן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL (אני מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. נפל לי כפתור,ואני לא הכי יודע איך לחבר אותו בחזרה..מה עושים במצבים כאלו? ללכת לטכנאי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום מקצוענים ! אני קונה היום מחשב בשעה 14:00 שנועד בעיקר לפוטושופ ב-9000 ש"ח. את המפרט הרכבתי במשך מספר ימים \ שבועות אם עזרתכם האדיבה. להלן המפרט הסופי \ כמעט סופי, אשמח להערות למי שיש. ולהלן המיפרט : 461 - מארז - Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 191 - קירור למעבד - Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2+4 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

מחשב ללא מסך לשימוש כללי - ביתי ולא לביצועים בעיקר.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by rico,

שלום לכולם, אני מבקש ממי שיכול להציע שידרוג למפרט מחשב קיים, המחשב אותו אני רוצה לשדרג הוא משנת 2005. התקציב עד אליו אני מבקש להגיעו הוא מ- 1000 עד 1500 ש"ח (מפרט למשחקים). מפרט המחשב הינו- מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 קיבולת: 1800 MHz זיכרון: 2048 =512x4 קיבולת: 200 MHz כרטיס מסך: RADEON X800GT הערות לשדרוג המפרט- האם אני אוכל להחליף כרטיס זיכרון אחד מה- 4, שלא בקיבולת של 512 ? נניח אחד של 1 GB ? ושהכרטיס מסך יתאים למעבד בבקשה, שיהיה כמה שיותר טוב. אם צריך לפרט יותר בדרך כולשהי, רק תכתבו. מה שאני רוצה הוא שהמחשב לפחות יוכל להריץ את המשחק Cod6: Modern WarFare 2 . הערה לבקשר למשחק- משום מה, את המשחק Cod4: ModernWarFare הצליח להריץ, אך את המשחק Cod5: World At War לא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gtx980sli,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד גימינג שיסתדר עם רוב המשחקים הנוכחיים. התקציב שלי הוא עד 3500 וקצה היכולות היא 4000 אני מצאתי את הacer v15 nitro black edition בNEWEGG מחודש ב800 דולר, יש לי משהו בח"ול שיכול לקנות לי. האם שווה לי לקנות מחודש בחול? האם יש מחשב יותר משתלם ממנו? האם יש מקום בארץ שמוכר בכאלא מחירים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Elior Boaron,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לשימושים בסיסיים יוטוב מוזיקה וכו' ... חשבתי על זה http://www.buy2.co.il/o/e623ef72-6860-42de-b2ee-cceef5043227 האם זה הכי טוב שאני יכול להוציא עד 1500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם אחרי שקראתי קצת על כל רכיבי החומרה השונים, ניסיתי להרכיב בעצמי מחשב שיתאים לצרכים שלי .. צירפתי שאלון ובהמשך את המחשב שהרכבתי.. אשמח לחוות דעתכם עליו, ואם צריך / מומלץ לשדרג רכיב מסוים.... ובכללי האם הוא יעמוד בדרישות שלי .. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך בעלויות תמורות הבדלי ביצועים מינימלים... למה לא ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. מחשב שאוכל הלריץ עליון אפטר אפקטס, פרימייר, סוני וגאס, פוטושופ, בצורה נורמלית .. בקשר למשחקים, לא גיימר רציני אבל ההיתי רוצה שיריץ לי בט…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Shtupel,

יש המלצות מסוימות ? הכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל ואסטטי. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RadeonXt,

אהלן חבר'ה! שוב פעם אני מציק לכם, אלא שהפעם זה סופי סיימתי עם הטירונות ועם הקורס ועכשיו יש זמן פנוי - אז הגיע הזמן לקנות מחשב זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 קירור למעבד: TT Big Typhoon לוח אם: Gigabyte GA-965P DS3 זכרונות: Twinmos/Samsumg/Kingston 1GBX2 667Mhz (האם שווה לשדרג ל-800Mhz, או שההבדל זניח?) דיסק קשיח: WD 200GB צורב DVD: Nec 4550-A (הבנתי שיש צורב X18, מה הדגם ומה מחירו?) כרטיס מסך: PowerColor/Sapphire ATI X1950Pro 256MB מארז/ספק: Compucase 6A19 Black + Hec 450W (האם 450W יספיקו?) עכבר/מקלדת: Logitech/Microsoft לגבי מסך, LCD, בתקציב עד 1300 ש"ח פחות או יותר. אם יש עצות/הערות - אשמח לשמוע.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אשמח בעזרה למפרט שיתאים לתוכנה גרפית NX (דומה לסוליד וורקס), אינטרנט וOFFICE וצפייה בסרטים במסך (אשמח אם תהיה אפשרות לחבר לטלוויזיה-לא חובה). יש לי העדפה למעבד של Intel אבל אני לא פוסל כלום. מבחינת התוכנה הגרפית אין שום יתרון לארבע ליבות כיוון שהיא לא מסוגלת לנצל זאת. מסך: חשבתי על 24'' עם ניגודיות של 50000:1 שעולה 1029 שח: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2494LW~9~0.htm כך שנשאר פחות או יותר 3.5K. לגבי המחשב, אני זקוק ל 4GB זכרון ודיסק קשיח של 500GB לפחות. לגבי כרטיס מסך - אין לי מושג מה מתאים. לא נראה לי שאני צריך משהו יקר. אני גר במקום חם מאד ומלא באבק כך שקירור חשוב לי מאד. אנ אצטרך קירור למעבד וכן מארז עם 3 מאווררים טובים - אם יש צורך בתוספת קלה בעק…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MaTaN~,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הייתי רוצה כרטיס מסך - X800GT 256MB 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הייתי רוצה מחשב עם מארז מעוצב יפה ו- 2 קטודות ( לא חייב שקט ) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? הייתי רוצה צורב DVD, כונן דיסקטים ועכבר MX510

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.