עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש כזאת חיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 BOX , יחידות 1 ¤825 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=4 Gigabyte GA-P31-DS3L, יחידות 1 ¤319 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=796 Corsair DDR2 2048MB 1GBX2 800MHZ CL5 , יחידות 1 ¤265 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=837 Western Digital WD5000AAKSSATA II -500GB 16MB 7200RPM SATA POWER ONLY, יחידות 1 ¤365 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=65 Sapphire ATI RADEON HD4850 512MB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤895 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=684 Corsair VX Series 450W PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=206 RAIDMAX O2 PURE Fan 23…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by hakoki,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1089 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support שאלות: 1)האם יש לוח מקביל של אסוס בסביבות אותו מחיר של הלוח שלקחתי? האם עדיף לקחת אותו? 2)האם המארז מומלץ? לשנות למארז אחר? באותה סביבת מחיר? 3)סט מקלדת ועכבר מתאימים למשחיק ולעבודות רגילות במחשב?.לא צריך משהו מיוחד האם יש צורך …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שיהיה חזק ויוכל להריץ את רב אם לא את כל המשחקים שקיימים כיום ואת אלה העומדים לצאת... אני רוצה להשקיע בסביבות 8000 ש"ח (אפשר להתגמש בעוד כמה מאות ואפילו עד 9000 ש"ח במידה וההבדל בתמורה הוא ממש גדול) חלק ממליצים לי על אינטל וחלק ממליצים על AMD , חלק ממליצים על גי'פורס וחלק על ATI... אני ממש מבולבל מהנושאים הללו. אני בעיקר חובב משחקי אסטרטגיה ולא אוהד שרוף על משחקי SHOOTER אבל אני רוצה מחשב חזק בכל זאת שיחזיק לי לעוד הרבה זמן ויריץ באופן מכובד מאוד את COMMAND AND CONQUER 3 העתיד לבוא אלינו ב- 2007. (הבנתי שמשחקי EA עובדים טוב יותר עם אינטל - תקנו אותי אם אני טועה). בנוגע למסך - אני מחפש מסך רחב מינימום 19" בטווח מחירים של 2000-3000 בער…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שיהיה בכמה השנים הקרובות פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מרכיב מפרט למחשב משרדי, ואין לי שמץ של מושג איך לבחור ספק כוח. ניסיתי למצוא את ההספק המתאים לי במחשבוני הספק באינטרנט, אבל לא ממש מצאתי את הרכיבים שלי, וגם לא ממש הבנתי חלק מהדברים שהייתי צריך להזין (אני חדש בתחום - זה המחשב הראשון שאני בונה והוא יותר בשביל הקונספט של לבנות וללמוד איך זה עובד). זה המפרט שלי: לוח אם: Asus H81M-E מעבד: Intel Dual Core G3220 Box זכרון: Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M1A1600C9 כונן קשיח: Western Digital Caviar Green 500GB WD5000AZRX מארז: Zalman Z3 Plus נ.ב: אתם הפורום הראשון שיש לו אייקון של גוקו: אנשי כדה"א, תנו לי את הכוח שלכם!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by silky,

שלום לכולם! עד 2,500 ש"ח עם חריגות קטנות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3" האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 או Full-HD * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מסך מט אם אפשר. אם אפשר SSD אז נהדר(לא חובה). כבר ביצעתי רכישה של Lenovo E31-70 80KX0008IV בחנות שהתחייבה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by amikamk,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dani0147,

. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שק…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz 512K Box 1,539 GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 Mushkin 256MB PC3500 941 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128MB 2,599 VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 160 3R SYSTEM AIR Cyber Blue 437 ש"ח כל שאר קיים אצלי ואינו זקוק להחלפה נו אז מה דעתכם???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. תראו אנשים מצד אחד יש את שני המפרטים שהאתר הביא : http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אני מעוניין לקנות מחשב מחנות טובה.. ובתקציב של 2500 ... חריגה קלה כמו 2600 לא תזיק... רק מחשב נטו.. ללא מסך וללא ציוד היקפי ... דיסק קשיח 160gb יספיק ... מחשב למשחקים בעל כרטיס מסך חזק !!! מחשב חזק.. בבקשה שמומחים יענו לי אני ממש רוצה לנצל את הכסף בצורה הטובה ביותר... תודה רבה !!!

13. Started by Lior4543,

שלום, אני מחפש מחשב לחבר הוא סטודנט להנדסת חשמל. התקציב שלו עד 3500, ככל הנראה הוא יבצע חישובים מתמטיים כבדים. * מטרות המחשב? עבודת סטודנט להנדסת חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יספיק * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה יספיקו. אם יש אפשרות לSSD קטן עבור מערכת הפעלה זה יהיה טוב. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by hardgore1,

הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by napoleon45,

לא. לא מבקש מפרט. מציג לכם אחד כזה ! של אפל, אלא מה ? אז להבא, לפני שתתעקשו על נייד באלף שקל, שחררו קצת, תזרמו ..... 😊 https://www.geektime.co.il/apple-mac-pro-ultimate-specs/ כן, פרופורציות .....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by woodi,

לא מיזמן הוציאה דל סדרה של מחשבים כדי ליישר קו עם כל מעבדי ה i 3-5-7 למיניהם והוציאה את הדגמים המעניינים הבאים: בסדרת precision היא הוציאה את ה m4500 שמתחרה פחות או יותר עם thinkpad w510 של לנובו עם היתרונות והחסרונות שלו. http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/precision-m4500/pd.aspx?refid=precision-m4500&s=bsd&cs=04 ובסדרת Latitude את ה e6410 e6510 ועוד כמה דגמים: http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude/ct.aspx?refid=latit&s=bsd&cs=04&ref=lthp וכמובן היא הוציאה גם כמה חדשים בסדרת ה vostro שלה : http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&~ck=mn רובם די מתחרים בדגמים החדשים ו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

שמו לב למפרט שלי תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. עזרו לאמא תוהה שאינה מבינה כלל במחשבים - אף את המשתמש ביקשתי מבתי כמובן שזרקתי לה איזה תירוץ שחברה צריכה דחוף כדי להתייעץ בקניית מחשב ;D הזמנתי לפטופ לבתי - מתנה כדי לעודד אותה קצת, יגיע עוד כמה ימים .. שבוע מקסימום.... אז ככה איך לטפל בסוללה? האם כאשר המחשב נמצא בבית עדיף להשאירו מחובר לחשמל ללא סוללה? או אולי לעשות טעינה - פריקה חוזרת ונשנת בפעמים הראשונות של הטעינה? או שמא עדיף לחבר למטען רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוזים נמוכים? למען הסר ספק, קראתי מה שיש ב-FAQ אך יצאתי עוד יותר מבולבלת! עזרו לאמא תוהה . בתקווה שהבת לא תיכנס לפה במקרה. יום טוב לכם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. טוב אז לפני שנים רבות קניתי מחשב מרכיבים עיקריים: +amd batron 2500 2X kingston 256mb 400 mhz motherboard abit nf7 series הכרטיס מסך על הפנים ככה שחבל אפילו לציין אותו. עכשיו השאלה היא אם בכלל כדי קצת לשדרג אותו?? אם כן תנו הצעות! מן הסתם כרטיס מסך פה זה חובה. אם אפשר אל תתפרעו יותר מדי עם המחירים... משהו עממי שיכול להריץ לי משחקים בכיף תודה! ד"א- מה דעתכם על מומבסה? (הבחור שהולך פה!)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Parallel,

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0)[ ¤ 810.99 2 [169$] Memory -Corsair CMX512-3500C2 512MB DDR433 PC3500 XMS Memory w/Heat Spreader 660 שח - Hard Discs - Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Cards - SAPPHIRE OEM RADEON 9800 PRO 128MB DVI/TV 8X AGP Video Card - 300$ Networking : Genius 10/100 LAN Card [ ¤ 49.84 ] 1 627 שח - Cases - Antec High Preformance Plus View 1000 AMG 373 שח - Power Supplies - Antec 350 Watt סה"כ - 5692 שח אוקיי אז זה המפרט שבניתי לבנתיים {ישנה התלבטות בקשר…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מחפש מחשב טאבלט עם הדרישות הבאות: שיהיה בעל הרבה שעות עבודה. בעל חיבור USB (לזכרונות ניידים או עכבר ומקלדת וכ'ו) מיקרוסופט ווינדוס (לא לינוקס או MAC או תוכנות האפל למיניהן) יעוד: אופיס, אינטרנט, סרטים. חייב שיהיה בו חיבור WIFI. העדפה לסביבות ה10 אינצ'. מחיר עד 2000 ש'ח לפי הדרישות הללו הטאבלט של אפל די נפל.. ראיתי את הארכוס 9 אבל אני אשמח לעוד חוות דעת! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. הסכום העומד לרשותי בשביל המחשב הוא בין 4000-5000 ש"ח אני לא ממש מבין בעינייני החומרה, אני אתאר מה שאני צריך ברכיבים ואציין את ההמלצות שקיבלתי. אשמח אם תעזרו לי לארגן את המפרט: מארז: ==== המארז צריך להיות מרווח, שקט, מסוכך היטב נגד חדירת EMI ובעל יכולת אוורור מעולה. מומלץ 3 מאווררים רגילים, או 2 מאווררים גדולים יותר המסתובבים לאט יחסית. ספק הכוח צריך להיות מינימום 400 W באיכות גבוהה ומיוצב. ההמלצה שקיבלתי היא CI-6A19, האם הוא מתאים? צריך להוסיף לו עוד מאווררים ו/או ספק אחרים? לוח אם: ==== הדגם שהומלץ לי עבור intel הוא ה-asus p4p-800delux. העניין הוא שאני מעדיף מחשב עם מעבד amd, כך שאני לא יודע איזה לוח אם מקביל אמור להתאים לי. מעבד מרכזי: ======= המעבד שהומלץ לי פה הוא amd…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום רב, אני מחפש לפטופ לעבודה (עובד כסוכן נדל"ן), יש לי ידע במחשבים ואני יודע לזהות מחשב חזק, אני בדרך כלל קונה את הלפטופים שלי דרך גרופון, או וואלה שופס כאשר יש דילים טובים. פה מצאתי מספר מחשבים זהה לחלוטין בחומרה אך עדיין במחירים שונים, אשמח אם תוכלו לומר לי מה באמת ההבדלים בין המחשבים (כי על פניו זה נראה שיש בהם אותה חומרה... פה ושם שינוי קטן במעבד), למה ההבדלים במחירים ואיזה מן המחשבים הכי טוב לדעתכם? יש את האופציה הזו שבמחיר ממש משתלמת. מעבד A10 ומחשב חזק ביותר של DELL http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-Dell-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB-%D7%95-Win8-1/pi5SS40493 אופציה שניה, נראה שזה אותו מחשב לחלוטין ר…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים