עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gilp123,

שלום, רכשתי משחב מסוג Dell Inspiron 1525 ללא מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה של XP , יש לי בעייה בהתקנת הדרייברים של המחשב. קיבלתי את הדיסק המצורף עם דרייברים אבל משום מה הוא לא מעלה לי אותם והתחלתי לחפש דרייברים באתר של DELL . חלק מהם מצאתי וחלק מהם יש לי בעיה : כאשר אני מנסה להתקין אותם הוא מבקש ממני לאת את מנהל ההתקנים. איך אני מאמת את מנהל ההתקנים? והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא קובץ של דרייברים על מנת שאוכל בקלות יותר להתקין אותם. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מערכת הפעלה בנייד. תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שלום לכולם, אחותי הגדולה אוטוטו עוברת לדירה משלה וכן מתחילה לימודים במכללה. לכן, היא צריכה לפטופ. השימושים הכי "מעפנים" שיש - אופיס(אני עדיין מתלבט אם לקנות רגיל או כבר להתקין לה אופן אופיס), אינטרנט אלחוטי ואולי טיפה מוזיקה - זהו. קיבלתי לפני כמה זמן מ"נועה מחשבים" "מבצע": המחשב הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4100ב1,990 ש"ח. האם שווה מבחינת Bang for Buck? האם יספק לצרכים של אחותי? אם לא - אנא הביאו הצעות טובות יותר ומתאימות יותר תודה מראש לעוזרים!

3. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לפיתוח אנדרואיד ואולי לאייפון בעתיד(האקינטוש) אני חייב לציין שהקניה בחול מותנית בחברה בעלת אחריות ותמיכה גם בישראל אחרת אקנה בארץ(בתקציב דומה) להלן הפרטים: * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט עדיף. * רזולוציית המסך: לא חשוב אך גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה אך זמן ממוצע זה מספיק, רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל ואיכותי 500 gb . * כונן אופטי: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! וכמובן תמיכה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by scheinerman,

שלום אני מחפש מחשב עד 1000 דולר שיקנה בארה"ב (עדיף המלצות מאמזון) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי עדיף אזור ה14 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תחזיק כ3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יש אפשרות לHDMI עדיף * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אחרי 8 שנים המחשב שלי מתחיל להתפורר... אשמח שתתנו לי הצעה למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - FIFA 15 ו-GTA5 כשיחליטו לשחרר אותו ל-PC... סרטים - 1080p ומעלה. VMים - 2 מכונות במקביל. פה ושם תכנות בסביבות VisualStudio או Eclipse. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 24 אינץ', רזולוציה טבעית 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…

7. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים, הרצת מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).vmware מערכת הפעלה GNU+LINUX , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dota 2, cs:go, ומשחקים עדכניי, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני לאחרונה הרכבתי מפרט ב 8000 ש"ח בנועה מחשבים, ומפרט שקול לו בפנדה, אבל המפרט יוצא זול יותר ב 400 ש"ח אם אני קונה חלקים שונים בחנויות שונות ומרכיב במעבדה של אחת מהן. 1.האם באמת מומלץ לקנות רכיבים למחשב שלם מחנויות שונות, כשלי אין נסיון בהרכבתם, ללכת למעבדה ולסמוך עליהם שירכיבו לי את המחשב בלי רמאויות? 2.האם הרכבת מחשב מחלקים מחנויות שונות במעבדה זה דבר מקובל? 3.האם יש בעית אחריות? אם קניתי רכיב בחנות X שהורכב במחשב בחנות Y, אין כאן ביטול של האחריות? תודה

• 33 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם... אני מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה4500 , ללא מסך, שיהיה דיסק קשיח של 80GB . עדיף שלא יהיה מארז COMPUCASE CI-6A19. מבוסס קונרו. ללא ציוד היקפי. איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות מבחינת הביצועים 7900GS או 1950PRO? תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by oferd20,

ערב טוב לכולם ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא עד תקציב 7,000 ,לא כולל מסך. המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס AMD. המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820 ¤ 1 G.SKILL DDR 1024MB DUAL CHANNEL 400MHZ 1080 ¤ 1 MAXTOR 160GB 7200RPM SATA 8MB 550 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1070 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 WINDOW Silver 430W 670 ¤ 1 LG L1750SQ 8MS 1630 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 מעופר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים וגם צפיה בסרטים (אופציה), שמיעת מוזיקה וגלישה באינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - סטנדרטיות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 19 אינץ' 1280x1024 דגם: FP93GX BENQ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. זק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. התקציב שלי היה 7 אלף והנה המפרט.. תגידו לי אם עשיתי בשכל ואם כדאי לשנות משהו.. אגב קניתי מKSP והבנתי שלקנות מהם זו טעות בגלל הקטע של האחריות אבל אני מקווה לטוב אבל אין מה לעשות הם הכי זולים.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ 1580 ש"ח ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 65 ש"ח ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם: X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, D…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Shemensoia,

אהלן, אני חדש בפורום כאן. אני סטודנט למדעי החיים וצריך מחשב*נייד* חזק שיוכל לעשות ניתוחי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם קוד ותכנות ומולטי טסקינג. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ומתאפשרת חריגה, כי מתכנן לקנות באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי יהיה לניתוח גדול של נתונים, כתיבת קוד וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוס למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5…

• אהבתי!
    • 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ControlPanel,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, מעדיפה לא לחרוג אבל אפשר אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, משחקים (וויצ'ר 3), רזולוציה 1080P כזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, ומסך (עד 1.5K, לא חובה להשתמש בכל התקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ישנה בחדר אבל חשוב שלא יפריע לעבוד / לשחק. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. רוצה עזרתכם בבניית מפרט למחשב,השימוש הוא לצילום ועיצוב גרפי, ( תוכנות של ADOBE ) , ואוטוקד , Corel VideoStudio Pro, וגם לפעמים משחקים !! התקציב הוא 7000~7500 ש"ח , לא כולל מסך, המסך יהיה DEEL U2410 . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני צריך שהוא יריץ 720p/1080p חלק ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה הכרחי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שיצא/ייצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

17. המפרט הנוכחי שלי נקנה רק לפני חודשיים שלושה, ויועד למשחקים. אני מוכר אותו בהפסד כי גיליתי שאני לא נהנה לשחק במשחקי מחשב בכלל, והשימוש שלי במחשב נשאר ממש בסיסי: אופיס, צפייה בסרטי HD וטורנטים. כן חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק למטרות האלה, אחרת יכולתי להסתפק ב-P4 ב-200 ש"ח, אבל נראה לי שזה יעמוד בתקציב. אני בודק אופציה בכל זאת לרכוש דיסק קשיח 1TB, אז אם אפשר הצעה אחת בלי דיסק קשיח והצעה שנייה עם דיסק קשיח במסגרת התקציב, אם אפשרי. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ran B,

היי חברים אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב שיחזיק משחקים חדשים בשוק בצורה טובה, גם יהיה מחשב ביתי לכל השימושים, סרטים, סדרות, HD, משחקים, אינטרנט והכל. צריך בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים (הסט של מיקרוסופט 3000 בחרתי) ומערכת הפעלה ווינדוס 8. אני בניתי את המפרט הבא : סה"כ 4385 (קצת חורג לי מהתקציב) אשמח להמלצות ושיפורים אם יש לכם איך לחסוך (בדגש על הכ.מסך אם הוא שווה את המחיר והלוח אם) *את המפרט בניתי בKSP, נוח לי כי יש לי ליד הבית. תודה רבה! רן

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חשוב לי מאוד מאוד מאוד שתשימו לב לשימוש ב 2. סעיף א'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - עוד 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך... אין צורך לחסוך, שימו לב לחריגות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בין 300-500 אני עדיין לא סגור בדיוק שהיו מנוצלים נטו לSSD. 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פה נכנסים 2פריטים מאוד מאוד חשובים ככה שאם התקציב לא יספיק לדרישות אני היה צריך להרחיב אותו! *גיימינג תדיר-כבד (מבחינת שעות עבודה של המחשב דלוק כמעט ימיים בלי מנוחה, לא בהכרח מבחינת איכות המ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מעוניין במפרט למחשב בעיקר לעבודה משרדית ( גם קצת משחקים) מעוניין בכרטיס קול טוב שתומך במערכת seround מלבד זאת הכל בידכם. מבקש עצה\הסבר איזה מחשב עדיף מבוסס AMD או Intel תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ag43,

ראיתי את המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12834 והוא נראה זול יחסית לחלקים שבו. הדבר ביחיד שלא הכרתי בו הוא סוג המסך שלו שמופיע בכותרת. מישהו יודע מה זה? האם זה טוב יותר או פחות טו משאר המסכים שקרויים בשם ANTIGLARE?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה.. יש לי 10,000 שקל בערך לקנות 2 מחשבים אחד בשביל אחותי, היא משחקת בסימס 2 לא יותר מזה.. ועושה עבודות, אינטרנט וזה... כולל מסך LCD בשביל הצרכים האלה (17 אינץ עדיף, בגלל בעיות מקום), ואחד בשבלי, למשחקים הכבדים והחדשים, פוטושופ וקצת גרפיקה יותר כבדה כמו, 3DSTUDIO וכו' .צריך גם מסך LCD שיתאים לצרכים (לא משנה איזה גודל). אני לא ממש מעודכן בדברים החדשים כי אין לי מחשב כבר חודש ומשו.. אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. =]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2484&CatCode=315 כמה זמן סוללה כשהוא לא במאמץ גראפי? המטרה העיקרית היא אינטרנט ועבודות משרדיות, אך עד איזו רמה הוא מסוגל להפעיל משחקים? אני לא מדבר על Crysis, GTA IV ודומיהם, אלא יותר בכיוון של GTA SA, CS. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 485 ש"ח 6230 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Spootnik,

דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I915G Pro 815 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 495 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 5834.55 מחיר סופי: ¤ 5834.55 יש משהו שהיתם מחליפים ? המחשב בעיקר לגלישה ומוזיקה ופה ושם משחקים לא כבדים הכל מנועה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים