ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
לפני 3 שנים חברי הפורום הרכיבו לי מחשב ואני מרוצה ממנו, אני רוצה לשדרג אותו שיתאים להריץ משחקים שיצאו בשנה העכשווית ועתידים לצאת. אני בחודשיים האחרונים שומע שהמחשב משמיע רעש יותר מבעבר למרות שניקיתי אותו מבפנים, קורס מידי פעם ומפעיל את עצמו מחדש. אני לא יודע מה הבעיה בדיוק, המאווררים עובדים. אני מעוניין לשדרג שהמחשב יריץ משחקים חדשים יותר, אני משחק בעיקר משחקי פעולה witcher, hitman, Dishonored אם אפשרי לשדרג שהמחשב יהיה שקט יותר בלי קשר לבעיה בזמן האחרון המחשב כיום מחובר בכבל לראוטר אבל מעוניין שאוכל לגלוש ב wi fi באמצעות אנטנה אין לי הגבלה של תקציב רכיבי המחשב שלי היום Intel Core i5 4670 3.4Ghz…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד שישמש לגלישה בלבד ולעבודה עם וורד. התקציב הוא באזור ה 2500. גודל המסך לא כ"כ משנה, בגדול רוב הזמן הוא יהיה מחובר למסך חיצוני. משך אחריות רצוי שיהיה 3 שנים מלאות. כמו צריך שיגיע עם מערכת הפעלה (איני יודע אם ווינדוס 8.1 או 10). באפשרותי למשל לקנות דרך "חבר" את המחשב הבא, DELL INSPIRON בכ 2100 ש"ח. האם יש אופציות עדיפות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחותי צריכה מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות ועיצוב פנים. האם המחשב בכותרת (Dell דגם G5 5587) מתאים לצרכי הלימודים (ככל הנראה תצטרך להריץ עליו תוכנות גרפיקה למיניהן. ומה דעתכם לגבי מחיר של 6300 עבור מחשב זה עם של אתר הלקוח למשך 3 שנים? מצורף דף עם המפרט הטכני - סליחה ממש על איכות התמונה!! אודה לתשובות בהקדם :) אפשר לראות כאן מפרט טכני: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989314 ההבדל היחיד הידוע לי הוא שכרטיס המסך הוא לא NVIDIA GeForce GTX1050 אלא NVIDIA GeForce GTX1060 צירפתי קישור פשוט כי לא הצלחתי לצרף קובץ עם המפרט וזה הכי קרוב שמצאתי לדגם.. *לא קונה אותו באחת החנויות בזאפ רק המפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכת הנהלה: לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481634 השוואת מפרטים שהוצעו לי. הראשון נבנה כאן באתר. השניים האחרים ע"י נציג מ RSM. תודה מראש על דעתכם. ראשון -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ 1 750.00 ₪ Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ 1 216.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 404.00 ₪ 1 404.00 ₪ Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 177.00 ₪ 2 354.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 288.00 ₪ 1 288.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ 1 100.00 ₪ LanC…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי לבני בן ה-8. הרב המוחלט של השימוש במחשב יהיה משחקים – אבל לא כבדים בשלב זה. כיום הוא משחק בעיקר במשחקי רשת כדוגמת Tanki Online שלמיטב ידיעתי לא צורכים יותר מדי משאבים... במילים אחרות, לא צריך מפרט לגיימר כבד, אבל משהו שיישאר רלוונטי בשנה-שנתיים הקרובות. אני דיי צריך את עזרת הפורום בהגדרה מה לדעתכם אני צריך. התקציב הוא ראשוני למה שחשבתי שאני צריך – עבור מחשב, מסך מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים לילד בכיתה ב'. בנוסף קצת אופיס…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לרכש מחשב לשימוש ביתי אבל שיוכל לתמוך גם במשחקים כגן FIFA, NBA ,SIMS וכדומה ( מיועד לנער ) ולכן חשוב שיהיה חזק דיו כולל כרטיס מסך. כמובן שיכלול צורב ודיסק קשיח בנפח סביר וזכרון מספיק. מסך רגיל 15.4 אני מתלבט בין דגמי DELL ולנובו. **** אני רואה שאין תגובה - האם שינוי התקציב יסייע ??? תודה מראש לכל המלצה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המחשב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717390 הוא מחשב טוב למשחקים כבדים כמו GTA IV, COD5 ועוד משחקים כבדים שיצאו? האם הוא יריץ משחקים בצורהח לקה על הגדרות גבוהות? האם המחשב הזה מהיר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מפרט למחשב רציני מאוד למשחקים!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגדול השימוש הוא למשחקים, אפטר אפקטס וCinema 4d, כן אני יודע ש6 ו8 ליבות עדיפים לתוכנות מסוג הזה אבל אין לי תקציב. אשמח לחוות דעת והצעות לשיפורים אבל בלי חריגה מהתקציב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעצב גרפי\תעשייתי ועובד בזה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. אלו הם הפרמטרים הרלוונטים: כללי: שימושים עיקריים- תוכנות גרפיות, עריכת ווידאו זמן אחריות- כמובן שעדיף 3 שנים, אך ניתן להתגמש בעניין הזה. משקל- עד 2 קילו מסך: רזולוציה- כמה שיותר גבוהה, לפי התקציב. אם אפשר retina אז בכלל מעולה. גודל מסך- 13", 14". LED חומרה: חיי סוללה- שעה וחצי מינימום דיסק קשיח: 1TB+ ללא כונן אופטי אני מתכוון לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל אז נראה לי שלפחות 8GB זיכרון. כרטיס מסך ומעבד המותאמים לעבודה גרפית. תקציב- עד 7,000 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war, battlefield וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צו…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני צריך את עזרתכם,בניתי מפרט באתר TMS והייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליו... הצעות שיפור אם אפשר מבלי לחרוג בתקציב( 6300שח). http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:12706:1/6:12975:1/2:12810:1/4:12424:1/5:8459:1/3:12712:1/9:12791:1/20:11269:1/11:12120:1/12:8506:1/10:12710:1/18:12996:1/ תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי בערך 2500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך(אבל לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! אני קונה היום מחשב בשעה 14:00 שנועד בעיקר לפוטושופ ב-9000 ש"ח. את המפרט הרכבתי במשך מספר ימים \ שבועות אם עזרתכם האדיבה. להלן המפרט הסופי \ כמעט סופי, אשמח להערות למי שיש. ולהלן המיפרט : 461 - מארז - Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 191 - קירור למעבד - Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2+4 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז לפני שנים רבות קניתי מחשב מרכיבים עיקריים: +amd batron 2500 2X kingston 256mb 400 mhz motherboard abit nf7 series הכרטיס מסך על הפנים ככה שחבל אפילו לציין אותו. עכשיו השאלה היא אם בכלל כדי קצת לשדרג אותו?? אם כן תנו הצעות! מן הסתם כרטיס מסך פה זה חובה. אם אפשר אל תתפרעו יותר מדי עם המחירים... משהו עממי שיכול להריץ לי משחקים בכיף תודה! ד"א- מה דעתכם על מומבסה? (הבחור שהולך פה!)
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד עבור חבר בעיקר לצורכי עבודה אך גם לצפייה בסרטים מדי פעם. חשוב לו מסך גדול יחסית - 15 וחצי אינץ', אך שהמחשב עדין יהיה כמה שיותר קל (הוא טס אתו הרבה לחו"ל). מחפש מסך איכותי, מקלדת נוחה, אמינות ואחריות כמה שיותר טובות. השימושים די בסיסיים, אז לא צריך ביצועים מאד גבוהים. התקציב שעומד לרשותו בעיקרון לא מוגבל - מדובר בתקציב שהעבודה שלו מעמידה לרשותו ולא בהוצאה מכיסו הפרטי, אך 10K נראה לי הרבה מעבר למה שהוא צריך - אין צורך לנצל את כל התקציב. בנוסף הוא לא מעוניין ב Mac. אודה לכם על כל המלצה בנושא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 וחצי אינץ' זה הגודל המועדף. לדעתי מא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל רק במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר משחקי רשת כמו CS וLOL) אבל רוצה שירוץ גם משחקים חדשים בצורה טובה, כמובן שעדיפות להגדרות גבוהות אבל במידת האפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בכלום אך ורק המחשב עצמו (יש עכבר מקלדת ואוזניות). אני משאיר עוד 1K למסך בנפרד בכלל זה רשמתי לחסוך במידת האפשר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 חשוב השקט …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה את המפרט הזה למשחקים בעיקר כי את רוב העבודה והלימודים אני עושה על הנייד את המעבד אני מקבל בחצי מחיר (עבודה) לכן אין ויכוח ושינוים בו אני לא סגור על הכרטיס והלוח... התקציב עומד על 3000-4000 בלי המעבד ובלי מסך ושאר ירקות התלבטתי בכרטיס מסך בין ה X1600XT לבין ה 6600GT בלוח יש לי עדיפות ל Gigabit - ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי ה Chipset 975X מול ה NF4 לגבי קירור מעבד אני יחליט אחרי שאני יבחר לוח... (ZALMAN 7700/9500) ואולי אני יקח רק 1G זיכרון וירחיב אח"כ זה מה שהגעתי אליו עד עכשיו אשמח להצעות ושיפורים פריט תיאור מעבד Core 2 Duo E6600 (2 X 2.4 Ghz) לוח אם 8N-SLI s775, DDR2, SATA2, 2xPCI-E? זיכרון 2GB = 2 X ?1GB Corsair? DDRII 667 ספק כח ?JSP-TECH PS-05 BIG …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בקצרה תקציב- 1000-1500. ניתן לחריגה עד 3K, אבל רצוי בגיזרת ה1K (בעיקר כיון שאינני רואה סיבה טובה להשקיע יותר מהנדרש לצרכיי, כאשר המוצר פג תוקף במקרה הטוב אחרי כ-5 שנים) שימוש- אופיס (99% וורד, בעתיד הקרוב תיתכן נגיסה לטובת פאוור פוינט, ועדיין הוורד יהיה מרכזי מאוד), PDF, אינטרנט (מרובה כרטיסיות). בשעות הפנאי ישמש גם לצפייה בסרטים אך האיכות פחות חשובה כאן, העיקר המהירות. דרישות מרכזיות- מהירות: התעוררות מהירה, ותגובה מהירה בשלב העירנות. יתרונות לנוחות: בהקלדה, בזמן סוללה, בחימום. יד שניה- אפשרי. שאר התוספות- לא ממש מעלות ולא מורידות (משקל, מסך מגע, חיבורים ועוד) האופציות שבחנתי לאחרונה: thinkpad t410- קסם לי הנוחות (שיש לה מועדון מעריצים) והעובדה שזה דגם שיועד במ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתדלתי להתאים לדרישות המומלצות של Arkham Knight http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=17044&game=Batman:%20Arkham%20Knight אשמח לדעת אם יש המלצות למשהו זול יותר שנותן ביצועים דומים [TABLE=width: 973] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr] [/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #30876Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: pcqntr, align: center]1[/…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L750-1KU/1113051/ מה אתם אומרים ? נייד עד 3200 תקציב מקסימום האם זה הנייד הכי חזק שאני יכול לקנות במחיר כזה? אני צריך I5 לפחות 500 גיגה דיסק קשיח לפחות 4GB זיכרון כרטיס מסך שיצריך סרטים בפול HD ומשחק של פיפא בקטנה, לא מתכוון לשחק משחקים עליו 15.6 מסך ואהבתי שהוא אדום! האם יש לכם המלצות אחרות ? ומה דעתכם עליו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי כאן בכוחות עצמי. האם אני מפספס משהו? האם יש כאן משהו שלא הייתם ממליצים עליו? או משהו יותר טוב שאתם יכולים להממליץ עליו? https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=216933
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב לצרכים: אקדמאים/משחקים/משרדי 3300 ש"ח הרכבתי משהו- תנו חוו"ד בנוסף, האם צריך קירור נוסף למעבד? כ.מסך? מארז? האם הספק מספיק לכל המערך שבחרתי והאם המערך שבחרתי בהרכח נכון לתקציב. דגש חשוב מאד על קור, אבל לא צריך להיות קיצוני. משהו שקט וקריר בקיצור. תודה! מחיר MB75MAE33 MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 ₪311 C16G1600C9XX Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 ₪530 VTX3-25SAT3-120G OCZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB ₪517 R777OC1GD Gigabyte 7770 1GB GDDR5 PCI-E HDMI OC ₪716 CORE-3000-BLNW FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד ₪600 C3220T Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray ₪580 סה"כ: ₪3254
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-