ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני צריך לרכוש מחשבים עבור המקום עבודה, אני קונה ממקום ספציפי מחשבי מותג IBM/LENOVO אנחנו חברת ביטוח גדולה ועובדים כאן בו זמנית עם הרבה תוכנות של החברות ביטוח, חלקן באינטרנט וחלקן DOS (בוזונובה) בנוסף לעבודה רצופה ביישומי האופיס כגון: אקסל,וורד,ואווטלוק. כמובן שגם גולשות באינטרנט ושומעות מוסיקה ורואות סירטונים. אני מחפש מפרט חזק, שיריץ את כל החלונות הפתוחים בלי בעיה, קירור טוב למארז, מקום סגור עם הרבה אבק ולא הרבה חלונות. צריך נטו מחשב, בלי מסך וציוד הקפי המחירים המפורטים למטה הינם למחשב עם מערכת הפעלה ללא אופיס. ולא כוללים מע"מ.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגדרות …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש את האולטרא בוק של דל, ה-XPS 13, הנה לינק למפרט שלו: http://www.dell.com/us/p/xps-13-l321x-mlk/pd?oc=dncwp17bw7&model_id=xps-13-l321x-mlk רציתי להתייעץ איתכם, מה דעתכם על המחשב הזה, האם אתם מכירים אישית מישהו שיש לו את המחשב הזה/ יש לכם את המחשב הזה, ומה חוויות השימוש בו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מבין המחשבים שבכותרת עדיף? *עריכה, צירפתי עוד מחשב בכותרת (לנובו), מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA BATTLEFIELD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.ל…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בונה מחשב חדש, המחשב ישמש למשחקים (אחרי שנים שלא שיחקתי אני כנראה אתחיל 8)) ועבודה שוטפת. חשוב לי עניין ה-Quad Core, אני יודע שבשלב זה הוא די מיותר, אך מכיוון שאני רוכש את המחשב לתקופה די ארוכה לא אתפשר, לדעתי יש מקום כן לקחת Quad כי כנראה בעתיד הלא רחוק כבר יהיה ניצול הרבה יותר משמעותי ל-Quad (זו לא טכנולוגיה חדשה מאוד כמו בעבר) אז אני מוכן להשקיע קצת יותר. כמו כן, עניין השקט במפרט מאוד חשוב! החל מהספק, קירור המעבד, מאווררי מארז, קירור הכ. מסך. בניתי סקיצה כלשהי שנראית לי מבחינת שקט ועלות מול תועלת (בעיקר מהמידע שהצלחתי לדלות מהפורם). אני לא מתכוון לעשות OC כלשהו. אשמח להמלצות נוספות. מפרט ראשוני שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מח…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סקר איכות של יצרנים. על פי 30000 נידים. HP במקום אחרון (כצפוי ....) מצורף כקובץ וזה באנגלית ! ומי זה SQUARE TRADE ? http://www.squaretrade.com/pages [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בשמחה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וירטואליזציאה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש laptop חדש (ראשון שלי) שישמש אותי לעבודה ולמידה מהבית. כלומר השימושים העיקריים: הרבה אינטרנט והרבה קריאת מסמכים, כתיבת קוד, מיילים וכדומה. אני מעוניין במסך בגודל סטנדרטי כלומר 15.6 אינץ'. לא מעוניין בקטן, וגם לא בגדול ומפלצתי למרות שהניידות פחות חשובה לי. אני מנסה להחליט האם לקנות laptop עם רזולוציה 1920X1080 או 1366X768. באופן כללי איכות וחדות התמונה מאוד חשובים לי, אני בדרך כלל בן אדם ששם לב להבדלים כאלו ומוכן לשלם את ההפרש כדי לקבל איכות טובה יותר. (לא שאני משווה, אבל אתמול ראיתי mac נייד עם רזולוציית ratina גבוהה מאוד והכל היה נראה ממש חד ומדהים, היה תענוג לראות את זה). הסיבה שאני חושש לקנות FullHD היא שאני מפחד שהכול יהיה קטן מדי ולא קריא. המוכר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (בן 3 בערך) מכיוון שהוא מתחיל לקרטע לי במשחקים שאני משחק (פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס) וגם כי הגיע הזמן לחדש קצת 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין ש-3000 ש"ח יענה על הצרכים שלי, אבל אם ייצא יותר וזה יצדיק את זה אז סבבה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש ממש מצדיק - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), משחקים (פרו אבולושן, פיפא, קאונטר סטרייק סורס), אינטרנט ואופיס בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מכונה בשביל מעבדה בייתית קטנה שתריץ Hyper-V עם 4+ מכונות וירטואליות. לאחר שהתלבטתי בשאלה האם לקחת Quad או I7, נזכרתי שהמחירים של AMD לא רעים בכלל עבור 1055T X6. לפי מה שבדקתי AMD X6 1055 תומך ב AMD-V הלוח אם שחשבתי עליו הוא GA-880GM-UD2H של Gigabyte שנמכר ב KSP במחיר מצחיק של 400 שקל. אבל אני לא בטוח האם הצ'יפסט הזה תומך בכל הקשור לוירטואליזציה. האתר של AMD לא ממש מפורט בנושא Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394 2x4GB G.Skill RipJaw Edition Dual Channel 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem) P183 Mid Tower Black (No PSU) --------…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי, משחק בעיקר League of Legends, Fortnite, אבל כן מעדיף שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ גם דברים קצת כבדים יותר במידת הצורך. הרכבתי מחשב מכל מיני מפרטים שראיתי פה ומהאינטרנט בכללי עם כרטיס מסך / מעבד שהבנתי שנותנים תמורה טובה למחיר. אשמח לחוות דעת / הצעות לשינוי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 48 לוחות אם: Gigabyte H310M A כמות: 1 - מחיר: ₪ 316 זכרונות RAM: DDR 4 8G / 2666 TSP (Korea) כמו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלטת פודקאסטים (שימוש בתוכנות הקלטה כמו סוני וגאס וחיבור מיקסר חיצוני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בעדיפות למחשב קל, שיהיה קל לניידו ממקום למקום 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לעבוד הרבה עם פרימייר ואולי אפטר אפקט, יש לי מחדש חזק אבל יחסית ישן, אני רוצה לשאול אם אני צריך להחליף את כל המחשב או אפשר להסתפק רק בכמה חלקים.. המחשב שברשותי: מעבד I7 - 860@4Ghz לוח אם - P55-UD3a קירור Mugen2 זיכרון : 16GB 1600Mhz - kingston hiperX כרטיס מסך GTX460 1G - קירור I-chill ספק - קרוסייר HX650W כונני מערכת - OCZ vertex2 זוג במערך רייד0. כונני עבודה - זוג 2GB סיגייט ברקודה.. השאלה שלי: אם אני מחליף את הכרטיס מסך לכרטיס מתקדם יותר זה יספיק? או שאני חייב להחליף מעבד ועוד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי החדש, באטלפילד 4, אססין קריד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מפרט למטרות מולטיטסקינג, לא משחקים, לא אוברקלוקינג, קידודי וידיאו מידי פעם. הסכום בערך 4000 ש"ח. רגע לפני הרכישה, אנא חוו דעתכם והציעו תיקונים לשילוב בין החלקים הבאים (חשוב לי שהמחלקים מתאימים מבחינת מהירויות FSB וכודומה): P5LD2 DELUXE (FSB 800MHz) - 1100 NIS Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit (FSB 800MHz) - 1185 NIS PQI TURBO DDRII 512MB x2 (667MHZ) - 880 NIS Asus RADEON X300 SE 128MB TvOut - 420 NIS WD 200GB SATA II 7200RPM 8MB - 595 NIS סה"כ: 4180 המפרט ישב על מארז דמוי ANTEC עם ספק של ENERMAX 425W ועם מאוורר זלמן 7700 למעבד. שאלות שאודה אם תתייחסו אליהן תוך כדי: 1. האם אני צודק לגבי נ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים בזווית רחבה ובאיכות טובה. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים בארץ. (כמו שבאסוס שאוספים מהבית) המחיר כולל מע' הפעלה שאמורה להיות מותקנת על המחשב. העדפה לקניה בKSP כיוון שזה קרוב לבית ואנחנו ביום רביעי הולכים בתקווה לקנות כבר. *ניתן במידת הצורך להעלות קצת את התקציב בכ500 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח + 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו, עריכת תמונות, תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, AfterEffect- שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF, COD,Withcer 2 ומשחקי רשת RPG למינהם. -Dell 2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בעוד כשבועיים לרכוש מחשב חדש כשאחזור לארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים העדכניים ביותר בתקווה לשחק על ההגדרות המקסימליות חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז לפני שנים רבות קניתי מחשב מרכיבים עיקריים: +amd batron 2500 2X kingston 256mb 400 mhz motherboard abit nf7 series הכרטיס מסך על הפנים ככה שחבל אפילו לציין אותו. עכשיו השאלה היא אם בכלל כדי קצת לשדרג אותו?? אם כן תנו הצעות! מן הסתם כרטיס מסך פה זה חובה. אם אפשר אל תתפרעו יותר מדי עם המחירים... משהו עממי שיכול להריץ לי משחקים בכיף תודה! ד"א- מה דעתכם על מומבסה? (הבחור שהולך פה!)
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤372 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38488 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 ¤201 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GBKIT667D2 מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ¤227 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6K31 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1513¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3% ? אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ו כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים HD משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רמקולים HEADSET מקלדת ועכבר לא מכוערים! ושהיו אלחוטיים! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב וכונן 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לפטופ לעבודה (עובד כסוכן נדל"ן), יש לי ידע במחשבים ואני יודע לזהות מחשב חזק, אני בדרך כלל קונה את הלפטופים שלי דרך גרופון, או וואלה שופס כאשר יש דילים טובים. פה מצאתי מספר מחשבים זהה לחלוטין בחומרה אך עדיין במחירים שונים, אשמח אם תוכלו לומר לי מה באמת ההבדלים בין המחשבים (כי על פניו זה נראה שיש בהם אותה חומרה... פה ושם שינוי קטן במעבד), למה ההבדלים במחירים ואיזה מן המחשבים הכי טוב לדעתכם? יש את האופציה הזו שבמחיר ממש משתלמת. מעבד A10 ומחשב חזק ביותר של DELL http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-Dell-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB-%D7%95-Win8-1/pi5SS40493 אופציה שניה, נראה שזה אותו מחשב לחלוטין ר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-