ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף הוריי הסכימו לשדרג את מחשבי הקט אך הם נתנו לי לשם כך רק 2500 ש"ח :-\ טוב.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך אני עדיין לא בטוח אם אני צריך מארז חדש אז תכניסו את זה לחשבון גם אבל לא חייב המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לאישתי היה IBM X31. לפני תקופה הופיעו מסכים כחולים והמחשב קרס. ניסיון להתקין מחדש את מערכת ההפעלה לא פעל, כמו גם, החלפת זיכרונות. החלטנו לקנות מחשב חדש דומה ככל האפשר לתכונות של מחשב זה. נושא המשקל חשוב - עדיף עד 2 קילו. בדקנו בחנות את ה notebook והמסך קטן מידי (10 אינץ) ולכן מחפשים ניידים עם מסך גדול יותר. המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס. כמו כן, אישתי אוהבת את הנקודה האדומה שמשמשת כעכבר ולא אוהבת את משטח ההצבעה. מה המלצתכם?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמחפש מחשב שיתאים ללימודים (הצרכים הרגלים office וכו') וגם תכנות, והרצת matlab. חשוב לי זמן סוללה, ומשקל. חשבתי על Dell Latitude E5420 LT-RD33-5802 (קישור למפרט שלו: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=1125) רציתי לשמוע חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל. או לחילופין הצעות אחרות. בתודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש כעת מחשב נייד. השימושים העקריים שלי במחשב הם כלליים (לימודים, גלישה), אני גם עורך וידאו חובב ולכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ premiere pro ולערוך סרטים. התקציב שלי הוא 3000 שח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש מפרט מעודכן שישמש אותי בעיקר לתלת מימד וכתחנת עבודה. לא מעוניין דווקא בכרטיס מסך יקר במיוחד אלא משתלם ונותן תמורה יחסית למחיר לא יקר. זיכרונות מינימום 8 ג'יגה. ומעבד I7 לפחות...רק לא בטוח איזה מהדגמים השונים. סה"כ מחיר המחשב (ללא מסך) ינוע בין 4 אלף ל-6. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב באיזור ה4000 ש"ח לעבודה עם premiere (עריכת וידאו). כולל עכבר ומקלדת וללא מסך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב חברים ברשותי כיום LG LW 70 בעל מסך 17 ".משמש בעיקר לצורך הצגת ועיבוד תמונות בתחום הצילום הדיגיטלי. מתחיל לחשוב על שידרוג ואבקש עזרתכם.לאיכות המסך משמעות רבה ביותר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברתי הסטודנטית הענייה נהנית לשחק Skyrim בביתי, אולם אין ביכולתה לשרוץ אצלי במחשב כפי שהייתה רוצה. על כן, היא שוקלת אולי לרכוש מחשב שיהיה מסוגל להריץ את המשחק, בדגש על התקציב המינימלי ביותר האפשרי. מבחינת המפרט - יש לה בבית מחשב משרדי פשוט שעובד עם מסך 19 אינץ' LG. רזולוציה מקסימלית - 1024*1280. לי יש כרטיס מסך ישן 9800GT. השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחק (שחדש יחסית) ברזולוציה הזו (שאיננה גבוהה יחסית). וכמו כן מה יכולה להיות העלות המינמלית להרכבת מחשב לצורך זה. אין צורך בהרכבה, אין צורך בשום ציוד/מערכת הפעלה. רק מעבד - לוח אם - זיכרונות - ספק - מארז ואולי כרטיס מסך במקרה הצורך. קשיח אני עוד בדילמה אולי פשוט להשתמש בנוכחי המשרדי שלה. בב…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב לא מיודע למשחקים כלל וכלל. רק אינטרנט ועבודה עם פוטושופ. מעבד - אני רוצה רק אינטל. הכי משתלם נראה לי מבחינה של עלות תועלת הוא Core 2 Duo E4700, Bus800Mhz, s775, 2MB לגבי לוח אם - זאת הבעיה העיקרית. אין לי מושג מה אני צריך. Gigabyte או Asus או משהו אחר? זיכרון - לצורך העבודה עם המחשב אני זקוק ל- 2GB. עד עכשיו תמיד האמנתי שקינגסטון באמת הכי משתלם. האם זה נכון, או שאין הבדל משמעותי בין החברות הידועות? דיסק קשיח - האם שאני לא צריך נפח גדול מדי. מה שחשוב זה לדעת של איזה חברה הכי משתלם? מסך - גם כאן ההתלבטות היא קשה. בעיקרון אני כן רוצה להשקיע במסך (17 או 19 אינצ') אבל השאלה מה אני צריך בשביל הצרכים הדי בסיסיים שציינתי? אני לא רואה במחשב זה סרטים. תודה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה רציתי לדעת עם יש איזה מקום לשיפור כמו חברה או סוג של משהו יותר טוב אם כל המשחקים יעבדו על המחשב הזה כמו הgta החדש,ולעוד כמה שנים.יש לי מסך רגיל 17... http://www.upit.ws/uploads/cc6561006d953.JPG
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למחשב לעבודה. אני מתכנת במגוון סביבות (רובן לינוקס, כלומר בעיקר טקסטואליות). התוכנות העיקריות שאני משתמש בהן הן ide (intellij, vim, etc), קומפיילרים, דפדפן וכאלה. התקציב הוא 2.5-3k שח אך ניתן לחרוג עבור תוספות מהותיות וכמובן שרצוי לחסוך. אין צורך ביכולות גרפיות או מדיה מתקדמות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אין צורך בדיסק, ssd של 512gb אמור להספיק. אני רוצה מקסימום זכרון, ומקסימום ביצועי מעבד. רצוי מארז קטן יחסית. אשמח לשקע ethernet נוסף (במהירות 100m או 1g) תודה, ינאי
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אני הנה מפרט שהכרבתי בKSP לטובת משחקים (כבדים) לא יהיה OC ואיןצורך בציוד היקפי, המסך הוא 17" רגיל. מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan מחיר 3500 ¤ עכשיו כמה שאלות: 1. יש צורך גוף קירור נוסף למה שבא יחד עם המארז, כי לא הו…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מחשב גימינג עים GTX 680 כונן ב SSD כונן D 2 TB מארז יפה עים אורות לא צריך ציוד הקפי I7 2600K המחשב צריך להיות בני ל OC טוב מאוד
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
2 מחשבים באותו מחיר אחד מבוסס על אינטל E6500 והשני מבוסס על AMD Athlon II 64 AM3 245 מה עדיף ? ואם אפשר הסבר ואו קישור לבדיקות השוואה בניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
זה מה שבנתיים הרכבתי... לא יכול להתפשר על מסך אחר... הוא מיועד לעשיית OC בעתיד (אחרי שאלמד.. ) ולמשחקים נורמלים. אשמח לקבל עוד הצעות למפרטים המתאימים למטרה הנ"ל התקציב הוא עד 4700 ש"ח (כולל המסך) PANOASONIC FLOPPY 1.44 TASK CASE - TK3001 Screwless USB Lite on 48x12x48 Retail Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail Genius KB-10X PS2 ENG/Heb Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem FLATRON 17 F700B AMD ATHLON XP 1700 ORIGINAL BOX WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM -------------------- סה"כ 4540 …
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מבקש דעה לפני קניה לגבי מחשב בתקציב של עד 8000 ש"ח. הייעוד של המחשב הוא לשחק על גבי מסך 32 ברזולוצייות גבוהות , ניגון תכני full hd ותוכנות גרפיקה, והייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט ברמה של 6 עד 8 אפ אפשר גם דעה פרטנית על החלקים עצמם . אני יודע שאני לא זקוק לספק שבחרתי זה יותר השקעה עתידית (ראיתי שבפורום ממליצים להשקיע יותר בציוד עיקפי , מארז וספק כוח) ודבר אחרון אם יש אפשרות להוזיל בקיט זכרונות שבחרתי , ואם לא עדיף ללכת על gtx 470 של נבידיה ? תודה רבה לעוזרים מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪832 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לסרטים ועיבוד תמונות. מסך של לפחות 15 אינטש, עד 1000 דולר. עדיף שגם יריץ משחקים אבל לא במחיר של אובדן חיי סוללה מוחלט. הקניה בארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה שנכנסתם לנושא החביב הזה. אני צריך מעט (הכוונה להמון) עזרה. אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש שכשרת ביתי לניסוים. הוא צריך להריץ VMWARE ESX SERVER, לא הגרסא העלובה של WORKSTATION. בכל אופן זה המפרט ההתחלתי שאני ניסיתי לבנות: Processor - INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 MotherBoard - GIGABYTE GA-Q35M-S2 Memory - OCZ DDR2 Titanium XTC 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL3 Hard Drive - Seagate 500GB 32MB Cache SATA2 ST3500320AS X2 {Raid 0} Chansis & Power Supply - Antec Sonata III מיותר לציין שהמחשב, יעבוד בלי הפסקה, בלי הרבה מקום לאיוורור, כך שאני רוצה להסתמך יותר על קירור פסיבי או שבמידה ולדעתכם עדיף מים אני ישמח לשמוע המלצות. חשוב מאוד לזכור …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב אולטרה נייד שיעביר לי את הזמן בצבא.. איזה מחשב מבין הבאים הכי כדאי לקנות ולמה? LG X110 HP Mini-Note 2133 FU353EA Toshiba NB100 Compaq Mini 700EI Asus Eee 1000H תודה לכל מי שיעזור, לירן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש נטבוק לעבודה קלה באופן יחסי (וורד, מיילים, שמיעת מוסיקה). אודה להמלצות. יש עדיפות לחברת HP. אשמח לשמוע מה חשוב לבדוק במחשב שכזה טרם קנייה. תודה ! ת
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך מחשב משרדי, לאינטרנט וסרטי HD... איזה מהמפרטים האלה עדיף לקנות ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדברים שאני צריך\רוצה : לוח. מעבד - AMD DUAL CORE. כרטיס מסך - אני משחק אבל לא ממש אז להימנע בבקשה מכרטיס מסך ב-2000 ש"ח. זיכרון - 2 ג'יגה. הארד דיסק - 300 ג'יגה. צורב DVD + כונן DVD. פלופי. OC לא מתוכנן. ואה,הכרטיס והלוח לא ב-AGP,צריך להתקדם לא ?
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צריך מפרט ב7000 עם מסך lcd, צורב די וי די, כרטיס טלוויזיה שיוכל להתחבר לממיר של יס, מעבד מהיר, וכרטיס מסך טוב... המחשב לא יעבור אוברקלוק אבל צריך להיות מהיר גם בלי...אהה ושיהיה גם מארז יפה ואיכותי...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש לבניית מפרט יש משהו בסיסי שאני לא מבין בחיבור מספר כרטיסים גרפיים. התכנון שלי היה לקנות שני כרטיסי HD6870 וכך לקבל במחיר סביר עוצמה שמתחרה ברוב הכרטיסים החזקים שעולים יותר. אבל בדקתי ברשימת המפרטים המומלצים כאן ומצויין לקחת לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H , בדקתי באתר והוא תומך ב CF\SLI רק x8 בכרטיס השני, ואם אתה רוצה לא לאבד מהירות אתה חייב לקנות לוח אם שיתמוך ב x16 שעולה לפחות 500 שקל יותר ואז עם תוספת הכסף על הספק והמארז (אני מודה שמדובר במקסימום מאות שקלים בודדים) פתאום הרעיון של CF כבר לא כל כך נוצץ. האם אני מפספס משהו? האם מבחני המהירות של ה CF נמדדים תוך שימוש בלוחות האם המיוחדים והיקרים יותר? איך PCI Express 3 נכנס לתמונה? הוא אמור לפתור את הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-