עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפשת מפרט למחשב לשימושי גרפיקה בעיקר פוטושופ, עריכת וידיאו, ותלת מימד בסיסי. ללא מסך וללא ציוד נלווה. תקציב בסביבות 6000 ש"ח. עובדת עם רזולוציות גבוהות, ריבוי שכבות ומספר תוכנות במקביל. לפי מה שקראתי כאן עד עכשיו: מעבד i7 וחשבתי על 4820k לוח אם ASUS P9X79 מתלבטת איזה דגם יהיה הכי משתלם או Gigabyte X79 UD-5 זכרון G.skill Ripjaws-X 2x8Gb DDR3 1866Mhz PC3-14900 kit CL9-10-9 כרטיס מסך GTX770 Gigabyte או אם דגם אחר נמוך יותר מספיק כונן SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III עם כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III אשמח המלצה למארז, אני התרשמתי מ Thermaltake Urban S31 Snow VP700M6W2N Windows Pro מחברת הרבה ציוד נלווה, סורקים, מצלמ…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  2. היי, מבקש חוות דעת על המפרט הנ"ל, המפרט כולל כבר מסך ויכלול רמקולים שיסגרו את ה5000 ש"ח. בעיקר חושש מהמארז+ספק שזול בצורה מחשידה, ואם אפשר הכוונה למאוורר הנוסף (שכרגע הוספתי בצורה שרירותית). אשמח גם למילה על המסך, תודה מראש לעוזרים! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪890 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: SS PRECISION 08 + FSP HEXA 600W – 399 שקל בקניית מחשב שלם כמות: 1 - מחיר: ₪399 קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-14 140mm Case Fan כמות: 1 - …

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by jehova,

שלום לכל המומחים, אשמח בבקשה לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=width: 80, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] BX80646I54590 - Intel i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Box (With Fan) שלוש שנים אחריות[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: center]1[/TD] [TD=width: 80, align: center]₪ 917[/TD] [/TR] [TR] [TD] H97M-Pro4 - ASRock Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  4. שלום, אלה הן הדרישות: 10-12 אינץ' קל משקל יחסית (לא יותר מ-2 ק"ג) מבוסס חלונות בלבד עדיפות לכזה שמגיע עם Office באופן מובנה אפשר להימתח עם התקציב עד 1700 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הנייד שלי שכבר לא מריץ את המשחקים שאני רוצה וריינו עובד בו לאט מידי. המשחקים שאני מעוניינת בהם הם לא החדשים ביותר בשוק ונוטים יותר לRPG וRTS, פחות FPS עם דרישות גבוהות (בעיקר דיאבלו 3, דוטא וכו'). בנוסף אני עובדת עם ריינו ופוטושופ לעיצוב תכשיטים כפרנסה וצריכה שהם ירוצו ומהר ככל האפשר. דרישות נוספות - כמה שיותר קל (מבחינת משקל). יתרון גדול לשקט ולא מתחמם מידי. גרה באיזור רמת גן, מגיעה הרבה לכפר סבא, אין העדפה מיוחדת לחנות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K כולל ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם מכונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio,eclipse,vmware. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא יודע. צריך גם מסך, 23" נשמע לי סבבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,עכב…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. תציעו לי מחיר על המחשב כולו או שתכלו לקנות אותו בחלקים לא משנה לי .. הכרטיס מסך הוא די חדש אבל אין לי מושג איפה הקבלה .. Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 56 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 49 °C Graphics L22T-3 LED (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 49 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. הוא בעיקר משחק ושקט לא חשוב לו במיוחד. בניתי לו מפרט (יצורף בסוף) יש לי כמה הסתייגויות: 1. אם הספק יספיק 2. אם המעבד מגיע עם קירור. (לפי הדגם, שמתחיל ב"BX" זה מעבד בקופסא, משמע אמור להגיע מאוורר.) הנה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 923/905 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 348/341…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by thebenjamin,

היי, השימושים העיקריים הם בסיסיים- אינטרנט ועבודה משרדית, לימודים וגם בידור - סרטים ומשחקים. אני די בהתלבטות סופית בין 3 דגמים אשמח לשמוע את דעתכם: 1. Lenovo Flex http://ksp.co.il/?uin=23589 יש גם את Lenovo Flex 2 - http://ksp.co.il/?uin=23588 חוץ מהנפח יש גם את ההבדל במעבד ובכרטיס מסך, אשמח לדעת עד כמה ההפרש בניהם מהותי. 2. lenovo Ideapad U430 http://ksp.co.il/?uin=22213 3. Dell vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=23518 התקציב שלי הוא באזור ה3500-4000. יש לקחת בחשבון שבמידה וארכוש לנובו ארחיב את האחריות ל3 שנים כלומר עוד 300 ש"ח. אם ארכוש את הדל אני אקנה בנוסף עוד סטיק זכרון של 4 GB כדי שיהיה 8GB סה"כ שלפי מה שראיתי זה עוד 200-250 שקל. מכיוון שההפרש במחיר בין הדגמים האלה ל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש רב מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Insurgency, Crysis 3, FarCry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין. אבל לא רואה סיבה לעבור את ה-4000~4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז למה לא? אבל מנסיוני, זה מגיע ללפחות 4000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מתכנן להוציא יותר מ-4500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! כל השאר אני עושה בצורה חובבנית (אם זה Photoshop או עריכות גרפיות חובבניות). החלק החשוב היה ונשאר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by ziv121,

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שבוע טוב. אני מתלבט בין Lenovo ThinkPad Edge E540 ל Lenovo IdeaPad Z510. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24986 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24483 (בשניהם הגדלתי אחריות לשלוש שנים) לשניהם מפרט דומה למדי (אם אקנה את ה IdeaPad, אגדיל לו את הזכרון הפנימי ל 8 GB),. דוקא ל ThinkPad יש הרדיסק קטן יותר, של חצי טרה. וההבדל במחיר הוא 540 ש"ח. שאלותי: א. עד כמה ההבדל בין הסדרות משמעותי ושווה את תוספת המחיר. ב. ל IdeaPad אחריות ב CPM, בעוד של ThinkPad האחריות היא של IBM. זה משנה משהו? ג. ל IdeaPad סוללה של 4 תאים, ואילו ל ThinkPad סוללה של 6 תאים. ניתן להעריך זה בזמן שימוש? (והאם ניתן להגדיל את הסוללה?) תודה רבה! צביקה

• 6 תגובות
    • 10.6k צפיות
  15. Started by chenika,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13217 הצרכים שלי : גלישה באינטרנט הרבה הורדות של סרטים וסדרות , משחקים כמו FIFA14 U וNBA2K14 .... בתקציב שלי שהוא עד 5000 ש"ח זה המחשב שהיה נראה לי הכי טוב ( יש גם יתרון לזה DELL שאני מאוד אוהב את החברה ) אשמח לשמוע מה דעתכם עליו והוא הוא ישרת את הצרכים שלי , ובנוסף אם לדעתכם יש מחשב שיתאים לי יותר .

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by creek1,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪21 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ BULK כמות: 1 - מחיר: ₪287 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪319 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail - מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪789 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪284 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  18. אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by IT4Y,

שלום, פתחתי משתמש כדי לבקש מפרט לחבר. הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל כותרי הAAA שיצאו בשנה האחרונה וייצאו בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by IDAN AMRAM,

מה אתם אומרים על המפרט הזה אנשים? למשחקים ללא OC צפוי עם מסך במחיר כמה שיותר קרוב ל4800 חשוב שלא תהיה בעיית התחממות והשקט לא כזה חשוב. מעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪830[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right] מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] קירור למעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪45[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]Arctic Alpine 11 בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם: [TABLE] [TR] [TD]₪225[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]לוח אם ASROCK H81M-HDS בקניית מחשב חדש [/T…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by ferayon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל למען ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3, guild wars 2, skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך מרובע 19 אינץ' מתוכנן מסך חדש ורחב יותר. לא כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  22. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5,000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:5,700 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל החדשים (gta cod bf the division) •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לאיש…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Lavis,

היי כולם, לאחרונה (שבאתי לנקות אבק) שמתי לב שמהמטען בוקע רעש חלש מאוד ובתדר גבוה - לרוב מהיכרותי עם רכיבים חשמליים, לא אמור לנבוע רעש. הלפטופ שלי, Lenovo y510p, מחובר רק למטען בדר"כ וללא סוללה. לכן דבר ראשון חיברתי סוללה ובדקתי האם יש עדיין את הרעש מהמטען - התשובה היא כן, חיכיתי שהסוללה תתרוקן והקשבתי שוב, הפעם לא. בקיצור המטען מוציא רעש בתדר גבוה רק שהוא נטו מפעיל את המחשב ולא עסוק בלהטעין את הסוללה. יש לציין שהמחשב נקנה בארהב, והחלפתי את הכבל החשמלי המקורי(הזכר) לכבל עם הארקה בתקן ישראלי. מלבד זה לא נגעתי בשום רכיב במחשב. המטען(או המתאם) עצמו הוא 20v 170w עם זרם יוצא של 8.5 אמפר(חתיכת בוקסה). כשאני מדבר על רעש חלש אני גם מדבר על מרחק של ישיבה- כאשר המטען על הרצפה, אז ל…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by amitbaz,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]BX80646I54590[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪923/905[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H81M-HDS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪232/227[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים