ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה למפרט מחבר בעבודה שעובד בתחום, לטענתו המחיר הוא הנמוך ביותר שהוא יכול להשיג. אני צריך מחשב בעיקר לאינטרנט, בכלל בלי משחקים, וגם בלי מסך ומערכת הפעלה. אני צריך גם תמיכה ב- Full HD, אז ביקשתי כרטיס מסך טוב. הרכיבים הם בהמלצתו, אשמח לשמוע את דעתכם גם על הרכיבים וגם על המחיר: CPU Intel® Core2 Duo LGA 7752.8 GHz E7400 3MB 64Bit 1066MHz Motherboard: Intel® Desktop Board DG41TY RAM 2X KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC6400 Hard Drive: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM Optical Drive: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe Screen Adapter: GIGABYTE GV-N95TOC-1GI PEGx16 9500GT 128Bit 1GB-DDR2 HDTV Dual Link DVI HDMI כולל …
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים בתקציב של כ- 3000 עד 3500 לכל היותר. עברתי על כמה מחשבים, ולבסוף מצאתי את המחשב הזה שמוצא חן בעיני, Compaq Presario CQ61 יש לו כמה גרסאות, אותו דגם רק שינוי במפרט אבל מה אתם אומרים על המחשב עצמו, על Compaq, על הסדרה Presario ? אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני קונה, ועוד משהו, האם שווה להוסיף כסף בשביל להרחיב את האחריות ל- 3 שנים? אני מניח שרובכם תגידו כן אבל מצד שני זה עולה עוד כסף, סכום לא מבוטל יחסית, אז האם בכל זאת זה שווה?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב רציתי שתעזרו לי אני מחפש מחשב בסכום של מקסימום 3.5Kללא מסך לאחים שלי שיתאים למשחקים של בערך עד היום למשהו חזק ביותר משום שבסוף הקיץ קונים גם לי מחשב אז שיישאר כסף להורים שלי לקנות מחשב חזק ;D, עכשיו חיפשתי בהרבה אתרים מפרטים של מחשבים ואני גר באיזור חיפה והקריות ואני לא יודע מאיזה חנויות כדאי לקנות וחשבתי על לקנות מקייאספי אבל אמרו לי שהם גנבים לכן אני צריך דעה של מישה שיעזור לי לדעת איזו חנות טובה בשירות ובאיכות ובמחיר באיזור חיפה, ועכשיו למפרט, לקחתי איזה מפרט שנראה לי בסדר מקייאספי אבל אני לא יודע אם הכרטיסי מסך של חברת Point of view טובים. הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s77…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לעסק בתקציב של עד 6,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לשימושים משרדיים, קצת סרטים ולעיתים רחוקות קצת משחקים (לא משחקים כבדים). אני צריך שהמחשב יהיה מוסגל להתמודד עם מספר משימות בו זמנית ועם תוכנות קצת כבדות (יכול להיות שאני אשתמש קצת בפוטושופ ויש כמה תוכנות שאני אריץ במקביל).
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב lenovo yoga 3 pro לפני כמה ימים מKSP. לאחר שימוש מועט הופיע סדק/שבר רציני במסך. המחשב לא נפל או קיבל מכה כלשהי בשום צורה. כרגע אני ממש בשוק..מישהו מכיר משהו כזה? דיברתי עכשיו עם התמיכה ואמרו שאין אחריות במצב זה. חיפשתי קצת אונליין והדבר היחידי שמצאתי זה הדיון הזה על הדגם הקודם שגם כמה אנשים התלוננו על סדקים: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Yoga-Series-Notebooks/Yoga-2-Pro-Cracked-Screen-and-more/td-p/1404499 [ATTACH=CONFIG]9956[/ATTACH]
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם.. אני צריך המלצה למחשב נייד לבת דודה שלי שגרה כרגע בארה"ב היא מעוניינת לקנות מחשב נייד מהחנות בסט ביי שם משום שהם נותנים אחריות בינלאומית או משהו כזה על כל המוצרים... בכל אופן המחשב שלה משמש בעיקר לאינטרנט,אימיילים,מסנג'ר וכ'ו...לא משהו רציני בכלל אבל היא מחפשת משהו טוב .. זהו האתר אם תוכלו לכוון אותי למחשב נחמד שיהיה מתאים בשבילה זה יהיה מעולה..תודה רבה ושוב פעם חג פסח שמח וכשר לכולכם http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0502000&type=category
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חדש לאחי. אשמחש אם תוכלו לעזור בהמלצות. השימוש הוא לא כבד, אך אם i5 נכנס בתקציב זה מצויין, אחרת i3. מצ״ב הדרישות של המחשב: תקציב עד 3500 ש״ח (ניתן לחרוב בעד 150 ש״ח) מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, לפעמים גם צפייה בסרטים זיכרון 8 גיגה בייט מסך מסך 15.6, עדיף מט אבל לא דיל ברייקר. רזולוציית המסך סטנדטית, אין צורך במשהו מיוחד דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שפחות כמובן עדיף האם נדרש זמן סוללה ארוך ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שיותר כמובן עדיף האם יש צורך ביציאות מיוחדות אם יש HDMI אז זה טוב, אבל לא חובה Bluetooth כן …
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולכן אני מוכר את המחשב הקודם שלי. המחשב עובד מצויין ותקין. מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz לוח אם: ASUS P4P800 SE Duel Channel DDR 400MHz AGP כרטיס מסך: ASUS Nvidia GeForce 7600GS Silent 256MB AGP זכרון: 768MB DDR @ 400MHz מארז: מארז עם מסך אשר מראה תמפרוטרה מה המחיר שאני יכול למכור אותו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי שוב וארחיב בדיוק מה אני מחפש: מחשב כמה שיותר חזק (לוח אם מעבד זכרון פנימי מערכת קירור וכו') שיאפשר יכולות מולטימדיה מרשימות (במסגרת התקציב -כ.מסך וכ.קול) הן בסאונד והן בווידאו. הדגש הוא יותר על היציבות והחוזק של המחשב ולא על יכולותיו בביצעיו במולטימדיה שיכנס באיזור ה3000 שח לא כולל מסך! ...........
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכפתור של שליפת הכונן, הוא יוצא טיפה (2 - 3 ס"מ) ואז אני צריך למשוך אותו, וגם כדי להכניס אותו חזרה פנימה אני צריך לדחוף אותו המחשב רק נקנה לכן אני שואל אם זה בסדר שרב פעולות הכונן נעשות באופן פיזי ולא אוטומתי כמו במחשב רגיל.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי אני נאלץ לשדרג את המחשב מה גם שהיגיע הזמן אני חושב. המחשב צריך להיות מספיק חזק ועם חלקים התואמים לויסטה ולניגון סרטי HD DVD. לא צריך צורב ומסך. התקציב צריך להיות בערך 3000. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום רב! מבקש בבקשה עזרה הידע שלי במחשבים לא משהו ביחוד בחומרה . אני כרגע מטייל בקנדה ורוצה ליקנות מחשב חדש... מבקש בבקשה המלצה לחומרה של מחשבים ניידים של אפל. אני לא משחק אני לרוב צופה בסרטים... הייתי רוצה ליצפות באיכות גבוה ושהמחשב שלי יהיה מהיר וזיכרון לא חייב שיהיה הרבה אבל בינוני. וכמובן שיהיה מהיר. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 1500, ועדיף פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון עבודה משרדית, אך גם משחקים קלילים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - מארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? נושא הקירור ק…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך מחשב לסרטים,אינטרנט,משחקים,הורדות. אני קונה את הכל מ ksp אם צריך להחליף משהו? מה חסר ומה מיותר? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה בכפתור 'מ' זה לא נלחץ לי לפעמים.. ליתר דיוק הצד הימני של הכפתור עובד והצד השמאלי לא ממש פעיל... מה עושים במצב זה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם זה משנה לנוטבוק בגודל 11" עם זכרון 2 ram
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב ושנה טובה לכולם! אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, בתקציב שלא יעלה על 4K. עיקר השימושים - WIN7, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים לא כבדים ומתוחכמים מדי, וכן תוכנות גראפיות לא כבדות כמו CS4. גודל המסך צריך להיות 15.6". אני מעדיף מחשב בעל כרטיס מסך, ובכל זאת אשמח לשמוע ממביני עניין על ההבדלים במחשבים עם יעוד כזה בין כאלו עם כרטיס מסך לבין כאלו עם intel GMA מכל סוג שהוא (שיכול להוזיל עלויות, אך גם להוריד ביצועים). חשוב שהמחשב יהיה מהיר וחזק יחסית, ויוכל להריץ מספר יישומים במקביל מבלי להתחמם או להתעייף יותר מדי מהר. זמן הסוללה פחות קריטי, אוכל להתפשר עלשעתיים-שלוש שעות עבודה. גם המשקל פחות קריטי. כרגע אני מתלבט בין כמה דגמים, ואשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם מכל בחינה ש…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נייד בתקציב של 2700 שקל שיהיה בסיסי.. לא משחק במשחקים אולי פה ושם באיזה משחק קל מאוד. בעיקרון הוא מיועד להורדות מידיי פעם ורצוי שיוכל לראות בו באיכות HD בלי שיתקע, בנוסף שיהיה בו צורב DVD ושיהיה לפחות 15". תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים, הנה הפרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אם משתלם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים חזקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חזקים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי …
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אניר מחפש מחשב לא למשחקים עד 2500 ש"ח הרדיסק 80 GB רצוי שיהיה זיכרון של 512K. ללא מסך, צורב תודה מרשא לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Price list updated 17-04-2009 מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 655 1 655 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 295 1 295 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 790 1 790 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מארזים Thermaltake Price Units Total SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) 290 1 290 ספקי כוח En…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי המחשב שלי דיי זקן אבל עושה את העבודה בצורה מעולה אני חושב לשדרג אבל מה לעשות עם הישן למכור או לשמור לחלפים מפרט מעבד q9500 לוח ASUS p5q זיכרון OCZ reper 4G 1066mhz כרטיס מסך evga gtx 660 כוננים קשיחים WD green 500gb WD 1Tb צורב ASUS ספק כוח Enermax Modu82+ 625W Active PFC מארז coolermaster cosmos קירור מעבד Scythe MUGEN-3 איוורור מארז סטנדרטי שכלול במארז
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מבין יותר מדי, אז באתי לבקש עזרה :-\ הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש, והיום סוף סוף היה לי זמן לחפש חלקים... לא ידעתי מה לעשות עם המאיץ גרפי, וגם אני לא יודע ממש מה ההבדל בין Midi Tower לבין Tower. בעיקרון המטרה של המחשב זה משחקים כבדים [לא יותר מדי] ומולטי טסטינג. בינתיים זה מה שיש לי מכמה חנויות שמצאתי בזאפ: לוח אם של gigabyte - GAEP35CDS3R בקשר למעבד, צריך להחליט אם Q6600 או Q9550, נראה בסוף [אלא אם יש למישהו הצעה] דיסק קשיח WD3500AAKS ראם Kingston KVR800D2N5 2G שכאלו אני אקח 2 אני לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי מסך 20 אינטש של סמסונג אשמח לעזרה והצעות ותודה מראש לא נתתי תקציב בגלל שאני לא יודע מה מהחיר של מאיץ גרפי טוב, מארז וספק... אני חו…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-