עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Symphozis,

יש לי חבר רוצה לקנות מחשב Geforce PCX 6600G PCI-E 256 TV/DVI Intel Pentium 4 2MB 3Ghz 64Bit 775 GA-81945PLG INTEL945PL FSB800 INTEL 865GV DDR 400 VGA ON BOARD AGP 5 CHANNEL AUDIO PC1x3 LAN SATA 2 512MB DDR2 533Mhz 3700 512MB DDR2 533Mhz 3700 160GB 7200RPM S-ATA-2 8Mb DVD-RW X 16 SONY 8 CHANNEL IN/out 10/1000 Mbps A-top alien silver 500W multimeda heb/eng/rus 3D scrolling Silver/bLACK USB COLOR bLACK p.m.P.O: 400W אני אומר שזה לא שווה תגיבו על המפרט ועם אתם חושבים יש יותר טוב בבקשה לפרט מטרה למשחקים בלי מסך תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב אז אמרתם לי שתעזרו לי להרכיב מחשב.... אז אני צריך מחשב שיעבוד לי במשחקים ושירוץ מהר באינטרנט...משחקים כגון GTA san andress התקציב הוא 3000 שקל.. (לא כולל מסך) תודהה...!

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  3. שלום רב, אני תמיד פניתי לאתר בהתייעצויות על חלקי מחשב ומפרטים ותמיד יצאתי מרוצה אני מעוניין לקנות מחשב חדש מזה 7 שנים. אני עובד כמעצב גרפי ואנימטור ועובד קבוע על AfterEffects שכידוע לכם זו תוכנה כבדה שזוללת זכרון. עיקר המחשב הוא עבודה על תוכנות גרפיות, אבל רוצה שהמחשב יוכל לשמש מתי פעם לגיימינג על רמה טובה סה"כ. מפרט שבניתי ומבקש עליו חוות דעה: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57444729c530c 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה תודה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנ…

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by פתח הדביר,

בתור סטודנט אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם? יש לו יתרונות/חסרונות בולטים? איך הוא לעומת מתחריו/מקביליו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by HorseCalledWar,

אהלן, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי. איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Nishinga,

התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה בעיקר בשלב הראשוני לאינטרנט ואופיס . יחד עם זאת, יש סיכוי לא מבוטל שבעתיד הלא רחוק , אני ארצה לשדרג אותו למחשב למטרת משחקים (לא גיימר כבד) בהתחלה חשבתי ללכת על מעבד מבוסס I3 ואולם לאור העובדה, כי ארצה לשנות את ייעודו מצאתי בחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם שמות פה), מפרט שלעניות דעתי אינו יקר ויכול לשמש אותי למטרה זו . Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yoniii,

קיצר אז ככה אני צריך שתבנו לי מפרט טוב למשחקים דרך אגב רק מחשב ללא שום ציוד היקפי. עכשיו רציתי לדעת המחיר של HD 4870 כי אני ממש מעוניין בכרטיס, אמור לרדת בזמן הקרוב עקב השקה של כרטיסי מסך אחרים בטווח של שבועיים מהיום ידוע לכם אם המחירים ירדו. תודה

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by Aloha-Boy,

אני מחפש לקנות נייד,יד שניה(לצערי אין כסף לחדש). מה הדבר הכי חשוב שאני צריך לשים לב אליו???? מצאתי מחשב נייד ,דגם Pentium 866Mhz 128MB RAM 15GB hrardisk שהדגם שלו זה Evo N600c הבחור רוצה 3500 ש"ח...זה הגיוני? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by orses,

Athlon 64 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders SONY 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 5012 יש לי כמה שאלות 1 הלוח אמ הזה טוב? יהיו לי אפשריות לשדרג בעתיד או שיהו לי אם זה בעיות? 2 הכרטיס מסך מתאים ללוח אמ? 3 השאלה הכי חשובה המכיר סביר ?

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by ben96,

אני רוצה לשדרג את המחשב, ואני לא יודע איך מבקשים בפורום הזה אז פשוט העתקתי טופס מפורום אחר, אני מקווה שזה בסדר [= תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב? כ700 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אולי 200 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.הכל במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? כמעט בטוח ש32BIT *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. מפרט נוכחי נא פרטו את כל המפרט הקיים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק, מארז. מ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -העתקה של תכני ה HD לכונן חיצוני ייעודי לצורך סטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ראוטר מהיר עם טווח שידור אלחוטי רחב, כונן חיצוני בנפח של 1TB לפחות ,יעודי לסטרימינג באמצעות חיבור USB למסך ה LCD, עדיפות לכוננים שמזוהים בצורה אלחוטית (WIRELESS) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב ב…

13. מה קורה אנשים ? אני אודה מאוד למי שיעזור לי ליצור מפרט טכני בטווח הסכומים הנ"ל עם אפשרות שדרוג בעתיד. חשוב לציין שאני מעונין בכרטיס קול טוב + רמקולים טובים (4.1\5.1) עכבר אופטי\cordless וגם מקלדת cordless תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tidan31,

היי! ברשותי לנובו y-70 כאשר אני מטעין את הסוללה והיא מגיעה ל-100% האם ניתן להמשיך לעבוד עם המחשב כאשר הוא מחובר לחשמל?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. בניתי מפרט בLogicPC: PD 2.8 920 2X2 Gigabyte GA-945P-S3 RH Twinmos 512MB DDR-2 X2 Albatron 7600GT WD 250GB 16M NEC 3350A W HEC 300W + הרכבת מחשב. יצא הכל ב4400 השאלה אם אני אוכל בעתיד להחליף רק מעבד לקונרו ? כרגע אין לי מספיק תקציב לקונרו ואני לא משחק משחקים ממש כבדים ולא מעניין אותי האיכות הכי גבוהה העיקר טוב ומהיר. מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  16. ושוב שלום לכולם אז לאחר לא מעט מפרטים שבניתם לי לאחרונה, יש לי עוד התייעצות אתכם.. דרוש מחשב לעבודה משרדית.. וזהו.. במקרה הכי פרוע, אולי להריץ סימס 1.. וגם זה בספק.. הבעיה הינה התקציב, ולכן הכי טוב לדעתי היה לקנות יד שנייה (לחפש מחשב פנטיום 4 שמור ב-400 ש"ח) - הבעיה שלא ממש מצאתי.. מצאתי את המחשב הזה (הראשון, הכי זול) http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 אני שונא מערכות מורכבות, ואני שונא מחשבים מוכנים.. אבל.. למחשב שהשאיפה שיעלה כמה שפחות.. והמטרה הינה אינרטנט, אופיס, מוזיקה (ואולי סימס 1) - מחשב שכזה לא מספיק? ז"א.. כל המפרטים שאני רואה פה, לעבודה משרדית, הם מינימום 1.5K.. ואם אני רוצה פחות, לא קיימת אופציה? ובנימה אופטימית זאת - אני מחפש בנרות פנט…

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by dmanbuhnik,

מעבד - Venice 3000+, E6 (בתקווה משבוע 25, אבל עוד לא ידוע בדיוק) לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY זכרון - כבר יש סטיק אחד של 512MB של SAMSUNG (PC3200 רגיל TCCC) אליו יתחבר סטיק חדש של ADATA Vitesta DDR500 512MB השאלה פה זה אם זה יעבוד בDUAL (כמובן בתזמונים/תדרים הדפוקים של הTCCC) כרטיס מסך- X800XL, של CLUB3D (קירור של X800PRO/XT, DUAL DVI-I, חיבור מתח נוסף) HD- [80GB 8MB SATA]*2 בRAID בגלל תקציב זה לא יהיה MAXTOR או SEAGATE בעלי הNCQ קירור למעבד- Freezer 64 של Artic-cooling מארז- 6A19 המעולה, ללא ספק ספק- HEC WIN420 ATX2.0 (עם המאוורר 120ממ למטה) מה אתם אומרים? (ומה אתם אומרים לגבי הזכרונות, זה מה שמטריד אותי עכשיו....כן DUAL, לא DUAL?) זה כול הפריטים שנחוצים אם יש לכם …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by bagtoshop,

אפשר לקבל עזרה לקניית מחשב נייח ? בגדול המחשב לשימוש משרדי כולל אינטרנט . יש חשיבות למהירות המחשב . עד 1800 ש"ח . מה דעתכם על המחשבים האלה? https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=1498 https://www.azrieli.com/o/ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f?utm_source=dailyd&utm_medium=rss&utm_campaign=dailyDeal_ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f

20. שלום לכם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימוש בו יהיה בעיקר שימוש משרדי (תוכנות מעבדי תמלילים וכאלה), אם כי אולי פה ושם אני ארצה לערוך עליו גרפיקה תלת-מימדית. הדברים החשובים לי במחשב הם השרידות שלו (הן מבחינת איכות חומרים, והן מבחינת זמן עבודה), המשקל, ו.. קצת גם גודל המסך. התקציב שברשותי הוא ממש, אבל ממש, לא גבוה. בואו נגיד שאני יכול להגיע עד 4,000. קיבלתי מחבר הצעות מחיר לשני מפרטים, והייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המחירים. מפרט א': מחשב נייד של HP מסדרת NX. כולל מחבר סוללת HP Travel Battery לעבודה רציפה עד 5 שעות מעבד Celeron M 430 1.73GHz 667FSB 1M זכרון פנימי 512MB DDR2 667 מבנה זכרון 512*1 זכרון מירבי 2G כרטיס מסך Intel GMA 950 Up to 224MB מסך 15'' XGA 1…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by NI4NI,

שלום אני צריך מחשב נייד בעיקר לעבודה, לא למשחקים, אולי סרט פה ושם. אני לא כותב דרישות מדוייקות כי השאלה שלי היא כללית כרגע. יש את החברות הותיקות והמוכרות כמו dell, hp, lenovo שהמוצרים שלהן בדרך כלל באיכות גבוהה (עם פספוסים פה ושם) ובמחירים יחסית גבוהים. מצד שני יש את samsung ו-asus שהם שחקנים חדשים יחסית בתחום הניידים. יש להן מחשבים יפים עם מפרט מרשים שלכאורה לא נופל מהחברות הותיקות ומחירים זולים יותר. השאלה שלי היא האם יש פה איזשהו קאץ' ? האם יש סיבה להתעקש על החברות הותיקות או שאפשר לקנות asus או samsung בלב שלם וללא חשש ? איך הם מבחינת הנדסת אנוש ? מבחינת אמינות ? ברור לי שזה די תלוי בדגם ספציפי אבל איך הממוצע ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם , יש לי תופעה מאד מוזרה במחשב הנייד שלי. כאשר המחשב פועל על סוללה , מהרגע שהווינדוס עולה הוא קופא לאחר 2-3 דקות (הכל קופא , שום דבר לא מגיב). כאשר המחשב פועל על חשמל הוא עובד פיקס. אבל זה כבר המוזר , כאשר אני מעלה את הווינדוס בSAFE MODE המחשב פועל פיקס על הסוללה :s05: אני ממש מיואש מהבעיה הזאת , יש לציין שהיא החלה להופיע פתאום. דברים שעשיתי בשביל לנסות להתגבר על הבעיה: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 (לפני זה היה מותקן XP והיתה אותה תופעה) עדכנתי ביוס + embedded עדכנתי ווינדוס עדכנתי power manager שחזרתי הגדרות יצרן לביוס. בדקתי עם סוללה אחרת טובה וגם אותה תופעה מה יכולה עוד להיות הבעיה?? מדובר ב R50e. נ.ב. העלתי את המחשב על סוללה ונכנסתי לביוס ושיחקתי אי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. * מטרות המחשב? גלישת "פנאי" באינטרנט, עבודה בסיסית עם פוטושופ ובעיקר צפייה בסרטים 720p / 1080p בחיבור לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל- 15" , לא הכי רלוונטי. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא רלוונטי. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה מאד כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה בסיסי לגלישה באינטרנט למטרות פנאי, חוץ מזה לצפיית סרטים אני מניח שלרוב המחשב יחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI, USB כמובן.. * גודל מינימלי וסוג ש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, הרכבתי מפרט - אני צריך עצות לגבי הלוח אם והכרטיס מסך, אני לא גיימר כבר, אבל אשמח לכרטיס חדיש עם DVI: CPU - Intel 920 M/B - Asus P5ND2-SLI - כ690 ש"ח - האם קיים דגם יותר מומלץ ל OC אם ארצה בעתיד? RAM - 1GB Twinmos 667mhz HD - WD 250gb SATAII 7200, 16mb VGA - ASUS Radeon x1300 PRO 256mb PCI-e באיזור ה700 - 800 שקל - יש יותר מומלץ? Case - Thermaltake Suprano - כ400 שקל - יש יותר מומלץ? תודה מראש, ליאור.

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by tomerdol,

היי כולם, טוב, אז כל הודעה שנייה פה בחודש האחרון היא באותו נושא, בד"כ גם עם אותן דרישות ואותו תקציב כמו שלי. השתדלתי לעבור על כמה שיותר והגעתי למסקנות די סופיות, אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם לפני הקנייה. נתחיל עם זה שהתקציב הוא 3500 ש"ח בלי ממש אפשרות לחריגה ואני גם מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולשאלון: * מטרות המחשב? לימודים (ומשחקים פה ושם) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" כנראה. מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.