עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amit20038,

היי, תודה מראש על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 4, MGS5, GTA V וכל משחק חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לנובו 320-15 15.6מעבד I5 8250U, SSD 256, 8GB דגם א: מעבד גרפי INTEL 620 דגם ב:מעבד גרפי NVIDIA GeForce MX150 2GB מיועד לסטודנט מדעי המחשב, אבל רצוי שאפשר יהיה לשחק משחקים כמו פיפא. שאלות: 1. מה המשמעות וההבדלים מבחינת זמן סוללה בין 2 הדגמים הנ"ל? 2. האם דגם א' יספיק למשחקים כמו פיפא? 3. מה הסיבה/המשמעות שספק הכח בראשון 45W ובשני 65W?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by NightKiller,

כולל ציוד היקפי ורצוי שהכסף יושקע על הכרטיס מסך/מעבד/לוח אם/זכרון ,שיהיה 1GB זכרון ,צורב,כונן Floppy,מסך 17 שלא יעלה הרבה כסף, ורצוי שהמפרט יהיה מ KSP.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by b.tiger,

קניתי את המחשב hp dv6-2155dx רציתי לדעת פרטים על המחשב הזה מבחינת ביצועים,חי סוללה ולאיזה פעולות הוא מתאים וכו' אז מישו? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c02029512

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Globalization,

מעבד: Intel Core 2 Q8300 2.50 GHZ כרטיס מסך: AMD Gigabyte HD6870 1GB OC זיכרונות: 4GB DDR2 800MHZ CL6 קירור למעבד: Cooler Master V6 ספק כוח: SeaSonic 620W S12 Bronze קשיח: Hitachi SATA 2 7200RPM 1TB לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H מארז: Aerocool Syclony מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אשמח לקבל מפרט בתקציב מינימלי. אם אפשר לרדת לאיזור ה- 1000 מה טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, קצת סרטונים, סקייפ ומייל. המטרה שיריץ ווינדוס 10 בצורה טובה עם השימושים הנ״ל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? א…

8. אני מחפש מחשב טאבלט עם הדרישות הבאות: שיהיה בעל הרבה שעות עבודה. בעל חיבור USB (לזכרונות ניידים או עכבר ומקלדת וכ'ו) מיקרוסופט ווינדוס (לא לינוקס או MAC או תוכנות האפל למיניהן) יעוד: אופיס, אינטרנט, סרטים. חייב שיהיה בו חיבור WIFI. העדפה לסביבות ה10 אינצ'. מחיר עד 2000 ש'ח לפי הדרישות הללו הטאבלט של אפל די נפל.. ראיתי את הארכוס 9 אבל אני אשמח לעוד חוות דעת! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by itay na,

היי, לפני קצת פחות משנה קניתי את המחשב הזה:https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..347..466. הרצתי איזו תוכנה שאמורה לבדוק אם ניתן לשדרג אותו, וזה היה הפלט שלה בנוגע לזיכרון: Your Dell Vostro 15 (3568) system specs as shipped memory Maximum Memory:16GB Standard Memory:4 or 8GB removable Slots:2 (2 banks of 1) *Not to exceed manufacturer supported memory. כלומר, אם הבנתי נכון - יש לי 2 מקומות לזיכרון, וכל אחד מהם יכול להחזיק עד 8GB. השאלות שלי הן כאלה: 1.כיום אני מתכנת באנדרואיד במחשב, ובכללי השימושים יהיו תיכנות ושימושים יומיים. …

11. Started by קיפוד,

היי חברה סוף סוף הגיע הזמן לקנות מחשב אחרי המון התלבטויות תקציב 3600~ ללא ציוד הקפי אני רוצה שיריץ 3 מכונות וירטואליות מכונה אחת תריץ בסיס נתונים של ORACLE מכונה שניה תריץ MSSQL והשלישי תהיה DESKTOP רגיל שלי שיערוך תמונות בPHOTOSHOP מה יתאים יותר מפרט עם מעבד Q9950 או 5i המון תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. cpu : axp1700 0.13micron JIUHB0302 + fan MB : Epox 8RDA+ Nforce2 daul ddr400 Memory :Winbond 256mb DDR 400mhz\3200 X2 Video Card : Connect3D Radeon9700 not the pro version Arctic silver 3 Vantec aeroflow VA4c7040 amd case : compucase super midi tower CI6919 Black +300W HEC Vantec stealth 80mm case fan 4351 שקל , כולל משלוח עד הבית. או'קי , כרטיס מסך , אין לי עוד כסף , וזה הכי זול 1600 שקל. עם אובר קלוק קטן הוא יגיע כמעט לפרו. ואמרו לי שכל הכרטיסים של ATi מיוצרים כמעט באותה איכות , ככה שאני מעדיף את זה על פני hercules prophet 9500 pro שיש הבדל של 200 שקל בינהם לטובת ה 9700 כמובן. במארז יש לי 2 מקומות למאווררים 80ממ מקדימה , אחד כבר יש לי , אז קניתי עוד 1 רק. ואני מקבל…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז ככה, אני לא מבין הרבה ואין לי מפרטים והצעות קודמות, אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה ומשחקים- לא מאוד כבדים. אני רוצה מחשב חזק, שירוץ כמה שיותר טוב כמה שיותר זמן. הייתי רוצה מחשב שיהיה טוב מכל הכיוונים, עדיף עם מסך שטוח- 15-17 אינץ' אבל שיהיה טוב. המליצו לי לבקש גם צורב DVD. התקציב שלי הוא בסביבות 7000 ש"ח, אפשר חריגות קטנות. תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח בתור מחשב דסקטופ גיימינג, אני צריך את הניידות כי אני בקרוב נוסע לחול ללימודים איתו. אחרי מחקר הגעתי ל2 אפשרויות- Lenovo Y50 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 (שאלה קטנה לגבי המחשב הזה- באייבורי הוא מגיע או עם 8GB SSHD ומעבד 4700HQ, או בלי הSSD עם מעבד -4710 אני לא ישקר, אין לי מושג מה נותן ה SSHD, אז מה עדיף?) וASUS N550JK https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 בתכלס הלנובו נותן ביצועים יותר טובים ב30% לפחות בגלל הכרטיס מסך, אבל כל הביקורות אומרות שהמסך פח, לעומת האסוס שיש לו מסך IPS טוב. אני לא איזה גיימר מנוסה אני פה ושם משחק משחקים כבדים, לא מתעסק עם גרפיקה בעיקר עם סימולטור טיסה של מיקרוסופט ומשחקי BF4 COD…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by KasT31,

אני לא מחפש מחשב מפלצת שיוכל לערוך ב-4K, אבל כן מחשב שיוכל להחזיק את עצמו לשנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אפטר (גם 3D Elements), פרמייר, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר/פרמייר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 00x,

שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב הנייד שלי lenovo b560 ואין לי את הדיסק שקיבלתי איתו עם הדרייברים. חיפשתי באין סוף מקומות לאיזה PACK של כל הדרייברים אבל כלום לא עבד. אשמח אם מישהו פה יוכל להציל אותי. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום אני רוצה מפרט מבוסס מערכת AMD מה שבנוסף חשוב לי שהHHD יהיה לפחות 120GB זיכרונות לפחות חצי GB רצוי 1 מעבד הייתי רוצה שיכנס אתלון 3200+ אין צורך בתמיכה ב SLI ואני ממש לא חושב על O.C עתידי המחשב צריך גם לכלול גם ציוד הפקי של מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים, וזהו בעיקרון הייתי גם רוצה קצת הסבר על המפרט אם יהיה משהו שאני לא אבין אגב אם אפשר להכניס גם כרטיס מסך GEFORCE6600GT או כרטיס מסך שמתקרב לביצועים שלו זה יהיה מעולה.. וספק שיהיה משהו אכותי... תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by garden,

שלום לכולם, הגיעו 2 מחשבים מבחינת צרכיי לישורת האחרונה: DELL 3350 Lenovo ThinkPad Edge 13 0217-3yG 4GB החסרון של הדל- סוללת 4 תאים ומשקל כבד (2 ק"ג) אך מאידך כולל צורב החסרון של הלנובו- מראה חיצוני לא משהו- לא מכיר מספיק את המוניטין של לנובו לעומת דל. אודה לקבלת הערותיכם והארותיכם בטרם ארכוש אחד מהם. לציין כי חשוב שהמחשב יהיה קל ואמין תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by talje,

תקציב עד כ-5,000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כפי שציינתי, סטודנט למערכות מידע כך שיש להריץ סביבות פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Netbeans וכו'), SQL Server, אופיס וכו'. הדגש הוא על עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" או 14", שיהיה איכותי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שיהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackp…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yarden_2y,

אהלן יש לי מחשב כבר כמה שנים שפועל לא רע אבל מתחיל לעשות בעיות עם משחקים חדשים. המפרט של המחשב הנוכחי: מעבד: E8400 קירור מעבד: Scythe MUGEN 3 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 Ti זכרונות: 4GB מארז: CM 690 + 5 Fans ספק: Thermaltake Toughpower 600W לוח אם: P35-DS3L דיסק קשיח: יושן כלשהו עכשיו לפני שתקטלו אותי עם המפרט הישן שלי אני מודע לזה שאני אצטרך להחליף את רובו. בכל זאת אני מנסה לחסוך בהוצאה. אני מקווה שאת הפרטים הבאים יהיה אפשר להשאיר: מארז, מאווררים, קירור מעבד, ספק. לגבי הכרטיס מסך אם אין משהו שאפשר לקנות ב400 שקל בערך עם הבדל משמעותי אני מעדיף לחכות עם הקנייה כי בינתיים הוא עושה רושם שהוא מחזיק. הראייה היא שאם אני אחכה קצת עם שדרוג הכרטיס אני אוכל לקנות בעתיד הלא מ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, אני חדש, אני יודע, אני DIAF ,n00b וכו' וכו'. אני צריך את דעתכם בקשר למפרט הבא, וכמו-כן אני צריך עוד המלצות לספק ומארז (עד 600 שקל שניהם) שיחזיקו לי בצורה הגונה את המערכת הבאה: (הערונת, אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי לכרטיס מסך, על מנת שיתפקד כאולטרה (עם 400 ליבה ו 400 זיכרונות).

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 917/899 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-A - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA 6Gb/s - USB 5Gb/s - 4x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - HDMI - DVI-D - VGA - mATX (23.4x20.6 cm) ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 373/366 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח BLS2K8G4D240FSB - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pi…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by no_way,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עם חריגה של 200~350 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל (מיינקראפט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה הרכבה בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? סביר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בתכני FHD בחיבור לטלוויזיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 14. לא משנה. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות לערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 אם אפשר יותר אז מעולה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב: עד 3500 תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Gritzman,

אני מעוניין לשדרג את המחשב וחשבתי על ההצעה הזאת מארז: 621...............antec high performance 108b amg מעבד: 558..............AMD athlon XP 1800 זכרון: 555...............DDR kingstone 256 333 כרטיס מסך: 580........ASUS GF4 V8170 DDR 64 לוח אם: 710.............GIGABYTE 7VRXP333 בתקציב של 3000 ש"ח לערך. עכשיו אני מתלבט בקשר ללוח אם כי אמרו לי שיש טובים יותר בפחות כסף. האם זאת הצעה טובה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.