עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d10,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מיני PC כמה שיותר חזק ומהיר, אך אני לא צריך אותו למשחקים ועריכת וידאו. השאלה - האם מיני PC יכול להיות תחליף מלא למארז רגיל ולשמש להכל? תודה.

2. היי, מחפש נטבוק בתקציב הנ"ל ללימודים. דרישות(מעבר לשיכנס בתקציב-חריגות יתקבלו בבאסה): שלא יהיה חלש ממש(אמור להריץ דפדפן+WORD+תוכנת פוקר במקביל). מסך- יש מצב ל 12" או יותר? כל שאר הדברים לא מעניינים אותי ממש(לא צריך סוללה חזקה כי יש שקע חשמל בתוך כל שולחן במכללה). תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. התקציב המקסימלי הוא 2500 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV , Combat Arms , Call Of Duty ,).... אני צריך כרטיס מסך טוב , 4GB RAM מינימום , Intel I3 ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך.... הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 אבל אפשר להוריד גם ל HD רגיל כלומר 720 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 650 ₪ - Intel Quad Core i5 2400 3.2Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 1260 ₪ - NVIDIA GeForce Gainward GTX760 2GB GDDR5250 ₪ - Seagate 500G 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - Cooler Master Force 500 + FSP Raider 550W 80+ Silver BUNDLE 33 ₪ - Intel Original 1155 65W אין מה להגיד- עמדו במשימה. הצליחו להעמיד מפרט עם מרובע ליבות חזק, ספק עצמתי ואמין וכרטיס מסך מהיר ב3K בדיוק. שירות מעולה עם המון סבלנות. להבנתי זה הרבה שהיה אפשר להוציא מהסכום הזה. (נ.ב. היה אפשר לחסוך 200 שקל ב"שנמוך" ל7870 XT)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, לא התעסקתי עם חומרה ומפרטים שלא לצרכי עבודה קרוב לעשור. איבדתי את עצמי בין כל הסדרות החדשות. יש ברשותי מחשב נייח (ATX) עם המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-2310 @2.9Ghz לוח אם GA-H67M-D2-B3 זכרון 4GB בסטיק יחיד במהירות 1333Mhz (לא בטוח של מי) דיסק קשיח מגנטי 5400rpm של WD (לא זוכר את הנפח, אבל מספיק בשבילי). ספק כוח Powerman S450BQ3 -450W המסך יהיה טלוויזיה 55" של סמסונג UE55MU8000 מחוברת בHDMI (אין לה DP או usb-c) מטרה ראשית: שדרוג למפרט המומלץ לdiablo3 Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8GHz NVIDIA® GeForce® GTX™ 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better …

6. בתודה מראש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מקסימום 4000 ש"ח מעדיפה להישאר באזור ה 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי סטנדרטי צפייה בסרטים וסדרות פיתוח תוכנה - miscrosoft visual studio דרישות רלוונטיות: 1.8 GHz or faster processor. Quad-core or better recommended 2 GB of RAM; 8 GB of RAM recommended SQL Server (לצורך פיתוח בלבד, אני לא מארחת בסיסי נתונים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

7. מישהו שמה על האתר הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?ProductID=210635&aff=Ret הוא מוכר את המחשב בהכי זול במצאתי וגם נותן 5 שנים אחריות .. מישהו ממליץ עליו ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by BarK1996,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לצורכי אינטרנט אופיס, סרטים, משחקים (ברמה של GTA 5 , בטלפילד ) והכי חשוב, עריכת וידאו ופוטושופ, אציין, שאני לא עורך במקצועי, ולא בעל ידע רב בתחום, אבל אני כן ארצה להתחיל ללמוד עריכה, ובתור התחלה ארצה להשתמש בתוכנות כמו סוני ואגס, אפטר אפקטס, פרמיר פוטושופ... כמו כן אין לי ידע רב בהרכבת מפרט , מה שהרכבתי פשוט נראה לי מתאים, אשמח לחוות דעתכם, אם צריך לשפר או להתחיל הכל מחדש ... P: להוסיף דברים או להוריד דברים , (כי כבר הזהירו אותי כמה פעמים מלזרוק סתם כסף על חומרה שלא תניב לי דבר ..) כמו כן, לא הוספתי ספק כוח, כי איו לי מושג איזה ספק אני צריך .... וגם כרטיס מסך לא הוספתי, מאותה הסיבה :-) תקציב : 4500 ש"ח אפשר אפשר קצת חריגות .. א…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dan1919,

אהלן חברה, הנה המפרט שבניתי: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU Topower TOP-450P5 Low Noise 24 pin מפנדה. הערות: 1) אל תגידו חכה לקונרו,כי זה דחוף הוא קונה בימים הקרובים. 2)הזכרונות לא בDC,כי הזכרונות בפנדה הכי זולים בDC עולים 700 שקל +- והוא לא יכול לחרוג . אז..מה אתם חושבים?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. במצב מצוין, מחבר בעבודה זה בערך המפרט שלו (הוא קנה אותו בערך לפני שנה), השאלה שלי אם שווה את הקניה : שימושים : אופיס, סרטים, אינטרנט. מחשב נייד HP Pavilion dv6327 כללי HP יצרן dv6327 דגם מעבד Intel® Core Duo Processor T2350 מעבד 1.86GHz מהירות זיכרון 1024MB נפח איחסון 80GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק כוננים yes DVD Multi Burner מסך wxga סוג 15.4" גודל 1280x800 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes מודם 56K Yes כרטיס רשת No Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator 950 כרטיס מסך 128 MB Shared Memory זיכרון כרטיס מסך מערכת הפעלה Windows Vista Premium מערכת הפעלה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by RJ1,

אהלן! מחפש מחשב בשביל חברה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הדגם: Lenovo IdeaPad U330p http://ksp.co.il/?uin=25452 באתר notebookcheck.net קצת קטלו אותו. בזמנו קניתי לאחותי, Lenovo IdeaPad U430p, אבל ראיתי שב-KSP כבר לא מוכרים את הדגמים בטווח של התקציב וב-IVORY יש רק את הדגם הזה בתקציב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13467 בכל אופן אני אשמח לדגמים מומלצים בתקציב של עד 3,500: * מטרות? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפייה בסרטים * גודל המסך? באזור ה-14 לא חשוב מבריק או מט * משקל רצוי? בין 1 ל-2 קילו, יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * מערכת הפעלה כלולה * שאר המאפיינים לא קריטיים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by galalala,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי\משרדי, עם כוונה שיחזיק כמה שיותר זמן ציוד היקפי נדרש: מקלדת, עכבר, רמקולים תקציב: עד 3000 ש"ח דרישות בסיסיות: 1. מעבד אינטל, לא AMD. 2. לוח עם כמה שיותר יציאות USB(כולל USB3), יציאת 1394 3. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. לא משולב. 4. מחשב שקט בזמן השהייה\לילה. ללא פשרות בספק ובמארז. 5. דיסק 1 טר"ב. 6. זיכרון 4 ג"ב DUAL CHANNEL. אשמח לקבל הצעות תואמות תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום חבר שלי צריך מחשב חדש.. ללא ציוד היקפי תקציב בין 9-10 K אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לשכנע אותו שישים את ה7800GTX של אנוידיה הוא רוצה רק כרטיס ATI אז שימו לו ... התלהב ממהם יותר מדי לא יודע למה חשוב לו כרטיס מסך חזק,מעבד חזק,זכרונות טובים.. שימו לו מארז משהו יפה שישמור לו גם על המחשב וספק חזק תודה .

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום! אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב PC המיועד בעיקר לעריכת וידיאו HD מולטימדייה ותוכנותREALTIME אני טסה לארה"ב בחודש הקרוב ומעונינת לרכוש שם את החלקים ולאחר מכן מעונינת בעזרה (בתשלום) לחבר את הכל למארז קטן ככל האפשר. הצרכים כאמור עריכת וידיאו לוידיאו ברמה גבוהה (hd) עריכת סאונד,וגארפיקה. אני רוצה מחשב חזק במיוחד שירוץ חלק. האם המחירים לחלקי מחשב בארה"ב זולים יותר? והיכן? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by CAtlats,

שלום, אני פרילנסר המפתח תוכנה בסביבות Windows ו-Unix בעיקר ב-C++ ו-Java. חוץ מזה אני מתחיל לפתח גם עבור אייפון. כללית, מדובר על מחשב שיריץ Windows 7 64bit במערכת הראשית ועליו יופעלו עוד 4 מכונות וירטואליות - Windows XP 32bit, Ubuntu Linux 64bit, Ubuntu Linux 32 ו-Apple snow leopard. סביבות הפיתוח - Visual studio ו-Eclipse בסביבות Windows, בסביבת ה-Linux יהיה Eclipse ובסביבת המק יהיה XCode. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא ביצועי המחשב - קומפילציות מהירות ככל האפשר, boot מהיר (גם למחשב וגם למכונות הוירטואליות) וכו'. חשוב גם להגיד שביום-יום יהיו פתוחים הרבה tabs של chrome , ובשעות הפנאי אני משחק קצת ב-flight simulators. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול בין 4.5 ל 5.5 אבל יש אפשרות לחרות למקרה שזה מאמת ישדרג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו (לעתים קבצים מאוד גדולים) וגרפיקה, קבצתי אקסל כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD ועוד כונן 1T , על הכונן SSD יש ווינדאוס 7 השאלה עם המעבדים ורכבים בכלל עובדים עם זה עם לא אז דרוש כונן SSD לווינדאוס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב נמצא בסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ban26,

Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box 1x ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset 1x OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel 1x Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI 1x Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 1x NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 1x ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 1x Enermax EG465P-VE 430W מה אתם אומרים על מערכת מבוססת אינטל בלבד . עזרה להצאות ושיפורים תקציב :9000ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DorSHTN,

אז כנראה שאני הולך לקנות את המחשבים הנ"ל מאילת,ואם זה יקרה זה ביומיים הקרובים לכן אני צריך תשובה כמה שיותר מהר. בעיקרון המחשב ישמש לצורכי גיימינג קל יחסית CoD,Diablo 3,League of legends וכ'ו. הInspiron אומנם עולה יותר מהVostro אבל יש בו את הI7 בניגוד לI5,יש 8GB ראם,הכרטיס מסך מגיע עם 2GB בניגוד ל1 בVostro והדיסק קשיח הוא 1TB אבל עם 5400RPM בניגוד ל500GB 7200RPM בVostro. השאלה היא אילו מבין המחשבים יתאים לי יותר (אני מוכן להשקיע את ההפרש בינהם אם הInspiron עדיף לי). תודה מראש על העזרה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אפשרי הדבר חיבור hdd של מחשב נייח למחשב נייד? (יש לציין שהhdd של מחשב הנייח מחליף את מקומו של הhdd של הנייד כי אין בנייד hdd מקורי) בתודה מראש...!!!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ערב טוב אני מבקש את חוות דעתכם על מפרט שבניתי בשביל גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים חדשים וגם ישנים = SAN ANDREAS ! וכל מיני תוכנות אחרות ללא HD נוסף ! תודה רבה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 3200 אפשר קצת להתגמש : אני בעיקר גולש רוב הזמן על המחשב, קצת סרטים אבל בשביל זה גם פנטיום 3 500 מספיק, ורוצה קצת לשחק אבל לא גיימר כבד או משהו כזה... ללא מסך,עכבר ומקלדת... לא איכפת לי שיהיה מבוסס amd, רק חשוב לי שיהיה מארז שקט אם יש משהו כזה... ושיהיה צורב...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5K , המפרט ששמתי פה צריך דיאטה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא משחקים(בעיקר Black desert כרגע) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב אבל אולי.. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה ל…

23. Started by אני1,

שלום חברים אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני הולך ללמוד הנדסת חשמל ומבחינת ביצועים נראה לי שמספיק לי i3. הניידות לא קריטית כי רוב הזמן הוא יהיה בבית ולכן אני הולך על "15.6. הפלוס היחיד של הווסטרו הוא האפשרות להארכת האחריות ל- 5 שנים,עד הבית, אבל זה אפשרי רק על הדגמים של ה- i5 (שקצת מיותר לדעתי). המחיר של הווסטרו הוא 4500 ש"ח עם 4 ג'יגה זיכרון והארכת אחריות ל- 5 שנים מול ה- 4800 של ה- inspiron מבאג (אחריות עד הבית רק ל- 3 שנים). מפרטי המחשבים כאן: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-450m.htm http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8766&perur=2&t=1&c=441- המעבד הוא i5 450. אשמח לשמוע על חסרונות ויתרונות שלהם כי אני ממש מתלבט ולא מצליח להחליט. תודה מרא…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני כרגע משחק Assassin's Creed Odyssey, PATH OF EXILE , אבל אני גם רוצה שהוא יתאים למשחקים עתידיים כמו CYBERPUNK 2077, אה ויכול להיות שמתישהו אני אחזור לWITCHER 3. וגם אני לא צריך ציוד היקפי, אולי מערכת הפעלה וגם אני צריך מסך חדש שיתאים. תודה רבה מראש

25. Started by AtSrA,

קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה שעושה עבודה מעולה!! שנית אבקש מכם לבנות לי מפרט מחשב של 5000 ש"ח המיועד למשחקים כבדים על פי הדרישות הבאות: -ללא ציוד היקפי כלל (גם לא מסך) -ללא כונן תקליטורים רגיל/צורב (DVD או CD) -אין עדיפות בכלל למארז יפה, אך חשוב לי עניין הקירור/כיווני אוויר ואבקש את הדגש לשים על כך ופחות על המראה -המחיר יכלול התקנת רכיבי המחשב -לא מתוכנן OC -חריגה אפשרית של עד 300 ש"ח מהתקציב תודה רבה רבה לכל העונים!!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים