ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד. אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה, להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים, המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים, חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם. התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407 2. מחיר: 3500 3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, COD, CS, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק עד 200 ש"ח ומדפסת משולבת פקס + דיו צבעוני נוסף עד 400 ש"ח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מצא פטרון לבעית הצליל הצורם מצד שמאלי של מחשב נייד שיש בו מעבד CORE 2 DUO ? High pitched buzzing sound from Core2Duo ואל תגידו שאתם לא יודעים על מה אני מדבר. נכון שהצליל הזה לא מאוד חזק ובמשך היום יש רעשי רקע וכמעט ולא שומעים את הצליל הזה וגם כשיש עומס על מעבד הצליל נעלם. אבל כשאני יושב בשעות הערב והלילה בסביבה שקטה וסתם גולש מבלי להעמיס את המעבד הצליל הזה די מעצבן. מה שעוד יותר מעצבן שהחברות הגדולות כנראה לא ממהרות לספק פטרון. ובכלל אני לא מבין למה עדיין אין תביעה ייצוגית נגד אינטל ויצרניות הניידים על העניין הזה. מדברים על זה כאן http://forum.rightmark.org/topic.cgi?id=6:852 וכאן http://forum.notebookreview.com/showthread.php?p=1652387#post1652387 ובעוד הרבה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי על 13 אינץ' 2 קילו, כדי שיהיה לי יותר נוח איתו לעבודה ולאוניברסיטה. מצאתי שני מחשבים שנראים סבבה, אבל לא מצאתי עליהם מספיק מידע באינטרנט האמת.. HP ProBook 4320s WT233EA מעבד i5-460M זיכרון 4 GB צג LED-backlit HD Anti-Glare 13.3" 1,366 x 768 ATI Mobility Radeon HD 5470 DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe 500GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784500 או Dell Inspiron N3010 i5-460M HD 5470 מעבד i5-460M זיכרון 4 GB מסך 13.3in HD WLED (1366X768) TrueLife ATI Mobility Radeon HD 5470 DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe 500GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777963 אפשר בוודאות לומר שלגבי המפרט ההבדל היחידי הוא מסך Glare ו Anti Glare. האם מיש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, הנה המפרט שבניתי: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU Topower TOP-450P5 Low Noise 24 pin מפנדה. הערות: 1) אל תגידו חכה לקונרו,כי זה דחוף הוא קונה בימים הקרובים. 2)הזכרונות לא בDC,כי הזכרונות בפנדה הכי זולים בDC עולים 700 שקל +- והוא לא יכול לחרוג . אז..מה אתם חושבים?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך דגם\שם\מפרט למחשב נייד בסביבות ה5000~ המחשב מיועד למשחקים, ספורט בעיקר, אבל גם עבודות אופיס. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן זהו המפרט שהוצע לי במחיר 4600 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא OC,אשמח לקבל המלצות על שינויים ושדרוגים לפני שאני רוכש שבת שלום. מעבד - INTEL E6750 1333FSB C2D מארז - VX SOPRANO THERMALTAKE ספק כח - LED 12CMF500W זיכרון - PLT 2GB KIT DDR2 800 CZ כ.מסך -ASUS EN8800GT 512 PCIE לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L דיסק קשיח - 250GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב DVD - SATA LG DVDX18 DL.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 למטרת כרטיס מסך שיינצח CF 280X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ושימוש בריבוי מערכות הפעלה בתוכנה VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF4 SHADOW OF MORDOR SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח - לא כולל מע"מ (אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח + - 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברזולוציה בינונית/ עריכה גרפית קלה / שימושים כלליים (WEB , OFFICE ...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זו לא המהות של המחשב, אולי מידי פעם... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 2 מסכים 17 רגילים לא רחבים, כנראה ובהמשך ארכוש מסך אחד גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה קו מנחה שנתנו לי וזה פשוט עשה לי באלגן בראש. בבקשה תעזרו לי למקד את הקו המנחה לדגם של מחשב ואם יש באזור חיפה לרכוש אותו אשמח לדעת. מודה....מודה....מודה מראש לעוזרים. (אם חסר משהו מהפורמט שאמור להירשם בפורם, אתקן) ההודעה יוצאת ממש מבולגנת משום מה עם העתק הדבק אז הנה לינק לרושם מטה, זה מסודר שם: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית - על פי הדרישות כאן: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html * גודל המסך? שיתאים לתצוגה הזו: 1280x900 display with 16-bit color and 512MB of VRAM; 1680x1050 displa…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכם, לפני יומיים קניתי מחשב נייד חדש עם הדגם HP שרשום בנושא. הנה מפרט שלו: ) שלוש שנים אחריות Processor: I3 -2330 M 112.4 GZ Hard disk\; 320 GB DVD DL drive 15.6 LED (flat screen) Wi-fi and camera built-in. כתבתי באנגלית כי זה העתק מהודעה. עכשיו שעתיים עשיתי לו הפעלה מחדש כי עכבר האלחוטי שלו זוהה ע"י מחשב. הפעלתי מחדש את המחשב והוא התחיל להתקין עדכונים ולא הצלחתי להפסיק את זה וגם הוא עשה מאוד לאט זה לא אופייני למחשב כ"כ חדש. לחצתי על כל מיני מקשים וגם ניסיתי להזיז עכבר מובנה והוא לא הגיב.1) יש איזשהו כפתור אחר שיכול להפסיק את המחשב. 2) ובעניין של עכבר אלחוטי - קניתי אותו בבלוקבסטר רחובות ב-50 ש"ח - הוא עובד על סוללה, יש לו חיבור USB (עכשיו הוא עבד אתמול) ועכשיו ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן לעבדוה משרדית בלבד! P4 2.4G לוח גיגה בייט שאני לא זוכר בדיוק את הדגם שלו אבל יש לו כרטיס מסך כרטיס קול עליו 256 של היטאצ'י (128X2) HD 40GB IDE של WD 1.44 של TEAC מארז מהודר שבטח יבוא עם ספק ג'נרי 350W (חחח) סידירום של ענארף ב2000 שקל
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי יהיו ניידים שמבוססים על CORE2 זמינים ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לנובו 320-15 15.6מעבד I5 8250U, SSD 256, 8GB דגם א: מעבד גרפי INTEL 620 דגם ב:מעבד גרפי NVIDIA GeForce MX150 2GB מיועד לסטודנט מדעי המחשב, אבל רצוי שאפשר יהיה לשחק משחקים כמו פיפא. שאלות: 1. מה המשמעות וההבדלים מבחינת זמן סוללה בין 2 הדגמים הנ"ל? 2. האם דגם א' יספיק למשחקים כמו פיפא? 3. מה הסיבה/המשמעות שספק הכח בראשון 45W ובשני 65W?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בארה"ב וחיפשתי מחשב נייד, התקציב שלי עומד על 700$. מצאתי את המחשב הזה ונראה לי שהוא ממש טוב והוא גם עומד בתקציב שלי, מה דעתכם? יש למישהו דיל טוב יותר להציע לי??? תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Gateway-15-4-Widescreen-Notebook-PC-MT6841/sem/rpsm/oid/185619/rpem/ccd/productDetail.do#tabs
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Need help building a pc 12000-15000Nis the needed pc is for PURE gaming Without screen Any help well be appreciated sorry for writing in english i have no idea how to write in hebrew(translating this page via chrome haha ) Lets say that i want to run crysis 2 on ultra and keep my pc alive untill october 2011 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? NO need 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?Nope everything that is good and i mean GooD i want it 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I want a full spec 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט לפי דעתכם למחשב המיועד לילד בן 14 שרוב ההתעניינות הוא משחקים (קול אוף דיוטי - Cod 5 ו- counter strike ) באיכות הטובה ביותר בתלות בתקציב של 6K 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימר בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך חשוב מאוד! שיהיה ברמה גבוהה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש לפני קנייה של DV6-1260. צד את עיני ה DV3-2150 שיש לו מסך קטן יותר אמנם אבל נתונים סה"כ לא רעים. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול לחוות דיעה? חסרונות/יתרונות? ייעוד-עבודה משרדית רציפה במשך כל היום. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7730&perur=4
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גרפיקה בעיקר מאיה ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מאיה, אפטר. פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש סוף סוף. חשבתי על זה: E6600 GA-965P-DS3 או ASUS P5B G.SKILL 2048MB WD 250GB NZXT APOLLO LEADTEK PX8800GTS TDH 640MB SAMSUNG 226BW (מסך רחב) ENERMAX LIBERTY 500W הכל ביחד יוצא בסביבות ה- 8000. לגבי המפרט הזה ההתלבטות שלי היא בין שני הלוחות אם, ולגבי המסך ששמעתי המלצות מצוינות עליו. *לא צריך צורב DVD. ** המפרט הוא למשחקים כבדים ולמשחקי DX10 שיצאו בעתיד. האם הכרטיס הזה יחזיק משחרי DX10 בצורה טבוה בעתיד? והאם לחכות למעבדים החדשים של איטל פרנהיים או משהו כזה? מה אתם אומרים? (גם לגבי השאלה שלי בסוף המפרט)
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-