עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1297 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤405 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 (ללא מסך) - אולי ארכוש מסך DELL U2515 בנוסף - בסימן שאלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ווירטואליזציה + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPERV (כבד) ,GNS3 (כבד), משחקים (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג - XPLANE , BF, COD וכיו"ב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Dan1919,

אהלן חברה, הנה המפרט שבניתי: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU Topower TOP-450P5 Low Noise 24 pin מפנדה. הערות: 1) אל תגידו חכה לקונרו,כי זה דחוף הוא קונה בימים הקרובים. 2)הזכרונות לא בDC,כי הזכרונות בפנדה הכי זולים בDC עולים 700 שקל +- והוא לא יכול לחרוג . אז..מה אתם חושבים?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד בעיקר לחיבור מרחוק למחשב בעבודה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא שיקול שיפיל עסקה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך אם יש רכיב טוב יותר שייתן תמורה טובה יותר בהפרש קטן נא להציע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, צפייב בסרטי HD ומשחקים חדשים שיפעלו לא חייב על הגדרות גראפיקה מקסימאליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום! אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב PC המיועד בעיקר לעריכת וידיאו HD מולטימדייה ותוכנותREALTIME אני טסה לארה"ב בחודש הקרוב ומעונינת לרכוש שם את החלקים ולאחר מכן מעונינת בעזרה (בתשלום) לחבר את הכל למארז קטן ככל האפשר. הצרכים כאמור עריכת וידיאו לוידיאו ברמה גבוהה (hd) עריכת סאונד,וגארפיקה. אני רוצה מחשב חזק במיוחד שירוץ חלק. האם המחירים לחלקי מחשב בארה"ב זולים יותר? והיכן? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. התקציב שלי היה 7 אלף והנה המפרט.. תגידו לי אם עשיתי בשכל ואם כדאי לשנות משהו.. אגב קניתי מKSP והבנתי שלקנות מהם זו טעות בגלל הקטע של האחריות אבל אני מקווה לטוב אבל אין מה לעשות הם הכי זולים.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ 1580 ש"ח ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 65 ש"ח ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם: X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, D…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Dorange,

סתם בשביל הכיף, להלן המפרט: מעבד: core i7 - 920 קירור למעבד: thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte ex58-extreme זכרון: 12gb מחולק ל2gb*6 בערוץ משולש (tripple channel), מדובר בDDR3 בתדר 1333MHZ עם צלעות קירור. מאיץ גרפי: readeon HD4870x2 עם 2gb של vram אחסון קשיח: 2x1TB caviar green במערך raid0 + שני דיסקים קשיחים (500GB , 1.5tb) לגיבוי פנימי. קיים גם תא קדמי להכנסת דיסק קשיח בלייב של thermaltake. צורב DVD של ASUS בקרת מאווררים קדמית עם 4 חיישני חום פנימיים ומסך בקדמת המארז עם שליטה על מהירות מאווררים ותצוגת טמפרטורה. מארז HAF932 של COOLERMASTER ספק כח: corsair TX850 טמפרטורות מEVEREST: כמה שווה העסק הזה? (למחשב יש כבר כמה שנים בקילומטראז' אבל הוא שמור ברמה גבו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by niv_easy,

יש לי Dell m4500, ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה שיעבור וידיאו ואודיו. במחשב יש חיבור דיספלי פורט, האם הוא מעביר גם אודיו וגם וידיאו? ואם כן, אני צריך לקנות כבל HDMI TO DISPLAYPORT? ומה ההבדל בין HDMI לDISPLAY? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? ל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HIGH-END תכני HD וגם מכונה וירטואלית VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V MWARE עובד עם ווינדוס סרבר 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far-cry , crysis ,COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסך 24 עם 1080 יכול להיות שישו…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Gal Sivan,

שלום אשמח לעזרה אני מחפש לקנות או לבנות מחשב גיימינג עד בערך 7000שקל כולל תוכנת הפעלה של ווינדוס בגדול חשוב לי באמת מחשב חזק למשחקים אופציה לשדרוג עם השנים בלי מוצרים נלווים במיקרא וצריך אפשרות לחרוג קצת מעבר תודה

14. Started by Kingroei10,

לאחר התלבטויות רבות והשוואות מחירים שארכו כ-10 ימים,קניתי את המחשב החדש שלי.המפרט שלו מפורט בדיוק בתמונה הבאה:http://www.fastup.co.il/images/6464304.pngהכרטיס מסך שם מחוק קצת אז הוא : Palit Nvidia Geforce GTX550 TI 1 GB הצורב הוא סטנדרטי של חברת סוני(DVD כמובן) מיותר לציין שכרטיס קשת וקול הם מובנים. כל השאר מפורט לפרטי פרטים בתמונה.אשמח לקבל חוות דעת,איך המחשב והאם הוא שווה ביחס למחיר.המחיר הוא 3500 שקלים ב-10 תשלומים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן, בעוד כמה חודשים אתחיל תואר משולב במתטיקה ומדעי המחשב ולצורך כך אני מעוניין לקנות לפטופ. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, תכנות, שימוש בתוכנות מתמטיות וכו' בנוסף מעוניין שהמחשב יריץ סרטי FHD כמו שצריך, ושיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כדי לצפות בסדרות/סרטים באיכות גבוהה דבר נוסף הוא שאני מצלם מדי פעם ומשתמש בתוכנות העריכה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP לכן אשמח למחשב שידע להתמודד עם התוכנות האלה בהתאם (מצד שני לא עושה שימושים מאוד כבדים או בתדירות גבוהה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ואף לכיוון ה 1000 אם יש שיפור…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by primo,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש סוף סוף. חשבתי על זה: E6600 GA-965P-DS3 או ASUS P5B G.SKILL 2048MB WD 250GB NZXT APOLLO LEADTEK PX8800GTS TDH 640MB SAMSUNG 226BW (מסך רחב) ENERMAX LIBERTY 500W הכל ביחד יוצא בסביבות ה- 8000. לגבי המפרט הזה ההתלבטות שלי היא בין שני הלוחות אם, ולגבי המסך ששמעתי המלצות מצוינות עליו. *לא צריך צורב DVD. ** המפרט הוא למשחקים כבדים ולמשחקי DX10 שיצאו בעתיד. האם הכרטיס הזה יחזיק משחרי DX10 בצורה טבוה בעתיד? והאם לחכות למעבדים החדשים של איטל פרנהיים או משהו כזה? מה אתם אומרים? (גם לגבי השאלה שלי בסוף המפרט)

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש נייד מוצלח לעריכת קבצי תמונות גדולים, וידאו, ומדי פעם גם גיימינג. אין ממש תקציב למקינטושים (לא לאלה ששווים את זה לפחות...) אז שוטטתי ונדלקתי על לנובו Y50. ראשית אשמח, כמובן, לשמוע המלצות לגביו* שנית- אני לא יודע בדיוק מה מדיניות פרסום הלינקים כאן בפורומים, אז לא אפרסם לינק לזאפ, המחירים המינימליים בין דגמים שונים של הY50 (לא בטוח אם לקרוא לזה דגמים, תת דגמים...) נעים בין 5000 ל6000. האם מישהו יכול לעזור ולפרט לגבי ההבדלים וכמה יהיו משמעותיים? כרגע אין ממש צורך ב4K ועם ציוד הצילום הנוכחי שלי קשה לי להאמין שאשתדרג ואצטרך בעתיד הקרוב, אז אפשר להתעלם מהפרמטר הזה. בעיקרון יש תקציב של כ-6K, אבל מאוד אשמח לחסוך אם ניתן. כרגע שמתי עין על Y50-70- 5941299…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם! אני מתלבט בבחירה בין שני מחשבים ניידים. 1. IBM ThinkPad R50e UR0SYIM לינק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2648&scat=313&tcat=20 2. LG LE50-5LSE לינק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2631&scat=322&tcat=20 המחשב השני יותר זול מהראשון. אבל הפלטפורמה שלו יותר חדשנית (DDR2 533Mhz , PCI-E, Pentium Dothan) והוא מגיע עם 3 שנות אחריות. השני פחות מתקדם טכנולוגית (DDR 266Mhz ,GPU OB,) הוא מגיע עם שנה אחריות בינלאומית. והוא גם יקר יותר. במבט ראשון מיד בחרתי בLG. גם יותר זול וגם יותר חדיש. אבל אני לא מכיר אף אחד עם מחשב LG. האם יש להם מחשבים טובים וחזקים? (פיזית. לא מבחינת החומרה) IBM הם מאוד וותיקים בשוק, והמחשבים שלהם מאוד חזקים…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i5-6400 2.7Ghz(3.3Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪828קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪43לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪292מארז:בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600Wכמות: 1 - מחיר: ₪523זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪166כרטיס מסך:Gigabyte R9 290 4G DDR5 WindForce 3 GV-R929WF3-4GDכמות: 1 - מחיר: ₪1289קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪225כונן אופטי:LG DVDRW X24 SATAכמות…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by COLOMBIANA,

אהלן, אני צריך מפרט שיריץ לי את המשחקים הבאים בצורה הטובה ביותר: CS:GO, HON, D3, FC4, כמו כן אני ארצה כנראה לעשות גם סטרימים אז צריך לעבוד חלק.. קיבלתי את 4 המפרטים האלה: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=54b01807c7084 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17757 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=54b6419551e5d http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=17761 בעקרון התקציב שלי הוא 4K אבל אני מוכן לחרוג קצת, אשמח אם תעזרו לי לבחור במפרט שהכי מתאים לי, כי אני ממש לא מבין בזה ולכן פניתי לפה, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by roey312,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (GTA V,WATCHDOGS,AC) וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני זקוק למפרט שיהיה מיועד למשחקים ללא ציוד היקפי ומסך אפשר קצת לחרוג תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, בעקבות גסיסת המחשב בדיוק כשמתחילה עוד שנה אני מחפש טיפה בדחיפות מחשב חדש בעיקר לעבודה אקדמית בסיסית וצפייה בסרטים. ברור לי שלצרכים האלו יספיק גם מחשב ב2K אבל אני מחפש מחשב טוב ועמיד שיוכל לעמוד בנסיעות מרובות, יחזיק מעמד לשנים הבאות ואני מוכן לשלם את האקסטרא בשביל האיכות והמראה. המון תודה לכל מי שיענה. פרטים נוספים: גודל המסך? 14, אולי 14 וקצת אבל אפשר לרדת עד 13.קצת * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - 2kg או קצת יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD או לדגם שניתן להוסיף לו בקלות SSD בהמשך …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yoramns,

תודה מראש לכול העוזרים מחפש מחשב לשמוש כללי שזה אומר קצת משחקים גלישה אופיס ממש קצת עריכה עד 2500 שקל ללא ציוד הקפי וללא מסך השמח לקבל הצעות על מחשב מבוסס אינטל וגם AMD דרך הגב לא יעשה OC (מחוסר ידע) בתודה מראש לכול העוזרים יש לציין את המחשב הקודם שלי קניתי על סמך המלצה מהאתר מקווה לכבל שוב עזרה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ooosss,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אודיו ומוסיקה ברמת הסקיצות ולגלישה באינטרנט, לא למשחקים. חשבתי על משהו כמו AMD 2600 אם זה זול משמעותית מפנטיום, אני רוצה זכרון 512 ו80 ג'יגה הארד דיסק, אם אפשר בשני דיסקים נפרדים וצורב. כרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט שאפשר. כרטיס קול יש לי משלי, וכל זה כולל מסך. האם זה אפשרי? אשמח גם לקבל המלצות על מקומות לקנות אינטרנט או חנות באיזור המרכז. תודה מראש אור.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים