ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין DELL VOSTRO 3490 ל- DELL VOSTRO 549? נראה שהמפרט הטכני אותו דבר. האם בכל זאת יש הבדלים? אם כן, האם זה משמעותי? ובמה זה מתבטא
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FIFA 18, Civilization VI ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה סוף סוף הגיע הזמן לקנות מחשב אחרי המון התלבטויות תקציב 3600~ ללא ציוד הקפי אני רוצה שיריץ 3 מכונות וירטואליות מכונה אחת תריץ בסיס נתונים של ORACLE מכונה שניה תריץ MSSQL והשלישי תהיה DESKTOP רגיל שלי שיערוך תמונות בPHOTOSHOP מה יתאים יותר מפרט עם מעבד Q9950 או 5i המון תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות: תקציב 3-3.5k. ייעוד מרכזי: HTPC אשר צריך להיות מסוגל להוציא 1080P בהאצת חומרה בנוסף לתמיכה בפורמטי האודיו החדשים (אודיו HD למיניו ולא רק בפורמט LPCM 7.1). שקט: המחשב צריך להיות כמובן כמה שיותר שקט בהקרנת סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה במזנון סגור כך שזה אולי מקל קצת על עניין הרעש והמארז. בעניין הזה אני צריך גם מאוורר נוסף מחוץ למארז כדי להסיע את החום אל החלק התחתון של המזנון שם נמצאים חורי האוורור. המחשב יהיה בתוך מזנון בעל חורי אוורור, ולכן מאוורר נוסף יותקן מחוץ למארז בסמוך לחורי האוורור של המזנון. כרטיס טלוויזיה: דרוש כרטיס הטלוויזיה שישמש כממיר. שדרוג עתידי (עוד שנה?): כרטיס מסך למשחקים. לא יודע כמה כבדים המשחקים יהיו. אקססוריז: שלט לשליטה על תוכנת המדיה סנטר ומק…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני חדש פה, מצטער אם אני לא פועל לפי טופס או משהו פשוט זה למטרת שדרוג, במידה וצריך טופס בשביל להשאיר את האשכול בגדר החוקים-אערוך בשמחה. המפרט הנוכחי שלי כבר בן 5 שנים +- והוא מתחיל להראות אותות שהוא רוצה להתחדש . המפרט הנוכחי הוא: Amd phenom II x4 3.0hz 940 A790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX 2x2GB OCZ Reaper 1066 HPC Edition Dual Channel Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E WD 500GB 7200RPM, 16MB SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black (No PSU) Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan מסך 24" DELL U2412M IPS 16:10 אני רוצה לשדרג אותו מכמה סיבות- ה 4870 לא ממש סו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זה ההודעה הראשונה שלי כאן אז מתנצל אם היא לא בנוסח המקובל. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי לגיימינג. המחשב שקיים אכשיו: Asrock H55M I5 650 Ram 2X2Gb מהירות לא ידוע Hard-drive 750Gb Wd blue קירור למעבד גינארי, ספק גינארי ששבק חיים התקנתי שתי מאווררי 120 שמכניסים אוויר אחד מלפנים והשני מפתח צד מעל מרכז הלוח אם. אחרי עייון כאן חשבתי על המפרט הבא לשידרוג: ספק: SilverStone 600W Active PFC 80+ SST-ST60F-ES PSU ב-299 ש"ח זיכרון: Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-G ב-365 ₪ כרטיס גראפי: 7950 950MHZ ב-710 ₪ קירור למעבד: Antec Copper Tiger C20 Cpu Cooler ב-75 ₪ בנוסף אני חושב לשדרג את הנייד שלי מ-SSD של 160 בן 4 (מתמלא לי) לאחד חדש של 256, Transcend SSD370 TS256GSSD370 ב-…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לקבל בבקשה חוות דעת על המפרט הבא.ישמש לגיימינג (אין לי דרישות מטורפות, רק שיריץ משחקים חדשים על הגדרות שמאפשרות הנאה, וימשיך לעשות כך גם בשנים הקרובות).אני בונה מפרט סביב הלוח אם הבא:GIGABYTE GA-EX58-UD3R ומעבד Intel Core i7-920 בנוסף קיים כונן קשיח HDD בנפח 500GB של WD ו-3 כרטיסי זיכרון, 4GB כל אחד, של G.SKILL Ripjaws (סדרה DDR3).http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3265מארז:Antec VSP-5000http://ksp.co.il/?uin=26216ספק:SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Activehttp://ksp.co.il/?uin=18382SSD:Corsair Force LE CSSD-F 240GB LEBhttp://ksp.co.il/?uin=29521כרטיס מסך:Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6GBhttp://ksp.co.il/?uin=35277תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב בתקציב של בין 3500 ל4000 המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות כמו וורד. הצורך החזק הוא שהוא יעמוד בהרבה תוכנות פתוחות. כרטיסי מסך ב700 ש"ח ממש לא בעניין - כרטיס מסך שיהיה הכי מינימלי שאפשר ולא יפגע בביצועים. אני חושב שבתקציב הזה אפשר לבנות מחשב חזק [מכיוון שלא משקיעים בכ. מסך] מחכה להצעות שלכם תודה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשרות אחת מעבד AMD עם כרטיס מסך 6800 רגיל עם 128 מגה? או אינטל עם כרטיס 6600 256 מגה? מחשב למשחקים לא בעיה מחיר. אני פשוט רוצה כרטיס עם 256 מגה כי 128 זה איכסה. ?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל ציוד היקפי ורצוי שהכסף יושקע על הכרטיס מסך/מעבד/לוח אם/זכרון ,שיהיה 1GB זכרון ,צורב,כונן Floppy,מסך 17 שלא יעלה הרבה כסף, ורצוי שהמפרט יהיה מ KSP.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב וחשבתי על ההצעה הזאת מארז: 621...............antec high performance 108b amg מעבד: 558..............AMD athlon XP 1800 זכרון: 555...............DDR kingstone 256 333 כרטיס מסך: 580........ASUS GF4 V8170 DDR 64 לוח אם: 710.............GIGABYTE 7VRXP333 בתקציב של 3000 ש"ח לערך. עכשיו אני מתלבט בקשר ללוח אם כי אמרו לי שיש טובים יותר בפחות כסף. האם זאת הצעה טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את המפרט בצד. אז חוץ מלהחליף גוף קירור, להוסיף צורב ואולי עוד 256MB, יש צורך בשיפור כלשהו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, מישהו יודע מה אורך זמן הסוללה הממוצע של המחשב- HP ProBook 4330s B0W72ES?? אני שוקלת לקנות אותו כי הוא די עונה על הקריטוריונים הדרושים לי, מבחינת משקל וגודל מסך אך אינני יודעת מה אורך חיי הסוללה של מחשב זה. וזה די חשוב לי.. כמו כן, אם יש המלצות למחשבים נוספים עם מפרט דומה לזה בתחום התקציב של 2500-3000 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. (אישית חשבתי גם ה-DELL VOSTRO אבל זה כבר קצת יותר השקעה) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט להורים מבוגרים 60+ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הנ"ל והוא איטי מאוד . אני יודע שהמפרט שלו דיי עלוב, אבל הוא איטי ברמה של כמה שניות עד שנפתחת תיקיה שלא נדבר על האינטרנט שלא סוחב. אולי כדאי לעשות למחשב שנמוך לXP והוא יעבוד טוב יותר? אני לא מאמין שהמחשב הזה אפילו לא מצליח לעשות את המינימום..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אני קורא פה המון אך כמעט ולא מתערב. הפעם אני צריך את עזרתכם במציאת המחשב האידיאלי ללימודים. אמלא את השאלון ואז אגע בעוד כמה נקודות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה - הדברים הרגילים. ללא משחקים. בנוסף - תוכנות CAD כמו REVIT, AUTOCAD. SOLIDWORKS ודומות (אני עוד לא סגור על מה עוד אצטרך, פרט לשלושת אלו להן אזדקק בוודאות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס, סרטים ב-HD, משחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 נראה לי הכי מתאים, אולי גם 13.3 אם יש דגם מומלץ. לא חשוב אם זה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? בלי הנקודה האדומה הזאת על המקלדת. * משקל רצוי? שיהיה קל אם אפשר. * הא…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרכתם בהמלצה למחשב נייד. התקציב הוא למחשב בלבד, אין צורך במערכת הפעלה (על המחשב יותקן ווינדוס 7) מטרות מחשב: בראש ובראשונה המחשב הוא ללימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה יחסית, במקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי. שנית, ישמש עבור צפיה בסרטים וחיבור לטלוויזיה (כלומר חיבור HDMI יהיה נחמד) גודל המסך: קשה לי לומר. אשמח למילה שלכם בעניין - שלא יהיה קטן מדי אך לא גדול ומסורבל מדי. נראה לי שעדיף מסך מאט. באמת לא מבין בחלק הזה. רזולוציית המסך: כנ"ל, לא מבין בנושא במחשבים ניידים. מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי (שוב, המחשב יסחב לשיעורים באוניברסיטה ולא תמי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן,צריך מפרט עד 6200 שקל ללא ציוד הקפי למשחקים\גלישה\סרטים עם כרטיס קול מובנה ALC 1150 וחיבור sata express (לוח אם gigabyte H97-D3h) מתכוון לקנות את המחשב בחודש הבא,אין העדפה לחנות . . מה התקציב המקסימאלי? 6.2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , סרטים , גלישה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 5 Witcher 3.BF4.FC4,AC:UNITY,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מפרט מחשב שאני וחברים בנינו העניין שהגענו לסכוך של 7,500 פחות או יותר ואני לא כל כך מרוצה אפשר עוד לשפר אותו משמעותית ! התקציב פלוס החריגה הוא 9,500 ש"ח לא יותר ! הנה המפרט: מעבד : Intel Quad Core I7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray(כמות 1) קירור למעבד : Scythe JAPAN MUGEN 2 1155 + 1366 SUPPORT(כמות 1) לוח אם : Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155(כמות 1) מארז : Cooler Master HAF 932 Black(כמות 1) ספק כוח : Seasoninc 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin(כמות 1) זיכרון : Corsair 8GB Kit (4GBX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24(כמות 1) קשיח למחשב שולחני : Samsung 1TB Sata II 32 MB SpinPoint F3(כמות 1) כרטיס מסך : Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI (כמות 2) כונן אופטי : SONY NEC …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי\משרדי, עם כוונה שיחזיק כמה שיותר זמן ציוד היקפי נדרש: מקלדת, עכבר, רמקולים תקציב: עד 3000 ש"ח דרישות בסיסיות: 1. מעבד אינטל, לא AMD. 2. לוח עם כמה שיותר יציאות USB(כולל USB3), יציאת 1394 3. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. לא משולב. 4. מחשב שקט בזמן השהייה\לילה. ללא פשרות בספק ובמארז. 5. דיסק 1 טר"ב. 6. זיכרון 4 ג"ב DUAL CHANNEL. אשמח לקבל הצעות תואמות תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב... בנתי שתי מפרטים לחבר שלי האחד מנועה מחשבים והשני מKSP. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרטים ומה דעתכם על כרטיס המסך בפרט. שינויי יתקבלו בברכה עד לתקציב של 2.5K לא מעבר. תודה רבה על העזרה. אלדד כהן. המפרטים מופיעים בקבצים המצורפים. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט למחשב ביתי עד 1500 ש"ח. מדובר במחשב לאשה מבוגרת שבסך הכל גולשת טיפה במיילים, אופיס, סקייפ עם הילדים שלה, והנכדים מידי פעם מתקינים משחקים.. אין צורך בכרטיסי מסך משוגעים וכד'.. מה שחשוב שהמחשב יהיה עמיד, שקט, עם רכיבים מחברה טובה שיחזיק כמה שנים טובות.. תודה רבה לכולם!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-