עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ilstockman,

מה דעתכם הדוד שלי בא לביקור בארץ מארצות הברית... כדאי שהוא יקנה שם את הכל ואני פשוט יקנה מארז בארץ ויבנה פה את המחשב??? המחירים שם פשוט מצחיקים... עם כל הרכיבים האלה אני חוסך כ - 4000 ש"ח בארץ!!! אבל מה עם ביטוח? אני מאמין שהרכיבים האלה די אמינים? ואפשר לעבור איתם במכס... רכיבים קטנים שנכנסים אפילו לתיק היד.... Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz, 1066FSB, LGA775, 4MB Cache Retail ***Free Shipping*** Remove $316.90 $316.90 Asus P5B P965 Pentium Extreme/Pentium D/P4/Celeron D 1066FSB LGA775 DDR2 ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail ***Free Shipping*** Remove $149.99 $149.99 OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer…

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  2. אני קונה מחשב 1.ונגמר להם במלאי הthermaltake xp-90 ו ה-xp120 מה כדאי לי במקום?? חשוב לי מאוד שיהיה ממש ממש שקט (לפחות כמו הxp 90) וחשוב לי שגם יהיו לזה אותם ביצעוים לפחות, ופחות או יותר אותו מחיר... 2. נגמר להם גם הtwinmos קאס 2.5, והציעו לי באותו מחיר את הocz, גם קאס 2.5 מה עדיף? לocz יש הבנתי קירור יותר טוב או משהו..... (:תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by Tuvok,

אני אשמח לקבל המלצהל מפרט מחשב. המחשב ישמש בעיקר עבור אינטרנט ועבודה משרדית, אך יצטרך להיות מספיק חזק עבור עריכת וידאו. אני זקוק לכניסת Firewire במחשב. אין צורך ב-DVD כי הישן יעבור מהמחשב הקודם. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  4. המחשב שלי...(בתמונה){אם יש נתון שלא צילמתי תגידו אני אביא...} אני רוצה את השיפור המקסימלי שניתן לעשות ב1000-1500 שקל בערך. אני חשבתי על להוסיף זכרונות ולהחליף כרטיס מסך... מה אתם ממליצים ***אני צריך גם מאווררים חדשים הם שלי עושים רעש*** עריכה:שמתי גם תמונה של הטמפ' במחשב שלי אחרי ניקוי המאוורירים (ביצועי מקס) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by Raamses,

בזמן האחרון אני דיי טרוד בנוגע לקנית מחשב, התקציב שלי הוא דיי מוגבל, בערך 5000, התעניינתי בכמה מפרטים בתקציב הזה. השימושים שלי הם בעיקר לימודים, תיכנות, צפייה בסרטים, וקצת משחקים, אני כבר לא הגיימר שהייתי ככה שאני לא צריך שיהיו הגדרות מטורפות לא כזה יפריע לי מה שכן אני רוצה שהמשחק יעבוד בצורה סבבה ולא יציק לי בעין. ראיתי את המחשב הנ"ל בSKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~71635B~14~0.htm זה מחשב שנראה לי ממש עונה על הצרכים שלי, גם האחריות שלו היא מניחה את הדעת שהיא שנתיים, רציתי חוות דעת על המחשב, ועוד רציתי לדעת עד כמה החברה היא טובה בנוגע לניידים, רציתי גם לדעת האם מישהו יודע עד כמה התמיכה שלהם טובה בנוגע לאחריות. שאלה אחרונה למי שיודע, האם מור לוי שהם המייבאים של GI…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gilyos,

שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בקבלת מפרט עד 6K ללא ציוד הקפי וללא הארד דיסק תודה מראש לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עריכה גרפית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photshop mattab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod battlefield 3 rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לעבודה בתוכנות אופיס, אינטרנט, תוכנות שעושות חישובים כבדים. לא לעריכת וידאו, לא לגיימינג, חשוב מאד - המשקל. כמה שפחות יותר טוב בלי להתפשר על הביצועים ועל כן התקציב הגבוה. בכלל לא חובה מסך מגע. דוגמה לכיוון: ראיתי את HP SPECTRE 360 ואהבתי, אבל נפסל על המשקל 1.45. כיום אני עם סמסונג ATIV-9 מ-2013, מאד אוהב אבל רוצה להשתדרג.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. ללא ציוד היקפי. יש לי מסך, אבל צריך להתחבר גם ל LCD לצורך צפיה בסרטים מהמחשב (גם HD) לא מתוכננים משחקים כלל. חנות באיזור ת"א/השרון בעדיפות. מארז לא גדול מידי...

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

Core2 Duo E6400 Asus P5B G.SKill 1GB x 2 800Mhz (ZX series) ATI X1800XT 512Mb WD 160GB SATA-II Sunbeam Transformer Black ENERMAX Liberty 400W +מקלדת לוגיטק הכל ב-5900

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by Dr. David,

מחשב Acer Aspire 5044 AMD Turion 64, 1.8ghz 512MB DDR-333 120GB HDD DVD-super multi double layer 15.4" WXGA Acer crystal-bright ATI RADEON XPRESS 200 chipset Wi-Fi, bluetooth תודה .....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. צריך מחשב נייד כמו שרמשתי הייעוד שלו זה בעיקר לאינטרנט אבל הרצון הוא שיצליח לסחוב לי פיפא או GTA החדש.. לא משהו בומבסטי. התיכנון הוא לקנות מאייבורי אבל כמובן שאני פתוח להצעות. תודה מראש חברים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לרוב), עריכת תלת מימד (חובבני עד מקצועי), עריכת סרטים ואוברקלוק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CINEMA 4D, 3D STUDIO MAX, ZBRUSH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS2 Battlefield 3, COD MW3 וכד' .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 32 בעתיד אני קונה DELL U2311H -…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קיבלתי מפרט מחנות מסוימת ואשמח לקבל חוות דעתכם על כל מה שחשוב. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט (יוטיוב בעיקר ), סרטים למיניהם (שתהיה תמיכה בHD), משחקים כמו WORLD OF WARCRAFT ודיאבלו 3 כשייצא: מארז סטנדרטי של החנות ספק 450W של EASYCOOL לוח אם MSI G41M4-F (רציתי דומה של אסוס אבל הוא אמר לי שלMSI הזה יש צלעות קירור ממש טובות ספציפית למעבד הזה) מעבד אינטל INTEL QUADRO 8300 4MB 2.5GHZ זכרון 2GB של KINGSTONE 800MHZ כ. מסך POINTOFVIEW 9300GS (מאוד חשוב לי שיהיה יציאה לטלוויזיה מהחיבורים הישנים - היציאה הצהובה) דיסק קשיח WD 500 צורב LG

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני זקוק למפרט חזק למחשב עריכה לצורך עריכת וידאו בסטילס ברמה גבוהה. התקציב שלי הוא 6000-7000 ואני זקוק לציוד היקפי כולל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה שלא... חחח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכה וידאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל הADOBE CS5 שכולל פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס וכל שאר התוכנות הכבדות. אופן השימוש הוא בתדירות גבוהה מאוד לצורכי פרנסה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  16. שלום, קיבלתי הצעה למפרט של מחשב מחבר של המשפחה ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ושווה את המחיר שלו. המחיר יוצא בסופו של דבר 4,640 זה המפרט: מעבד- AMD Athlon™ II X4 AM3 - 2.8GHZ - 630 מאוור למעבד - AC-FREEZER 7 PRO REV.2 Arctic-Cooling (775 / 1156 / 1366) Freezer 7 pro rev.2 לוח אם - GA-MA785GMT-UD2H AMD ™ 785G DVI + HDMI + VGA זכרונות - KINGSTON DDR 3 2*2 1333MHz - PC10666 דיסק קשיח - Seagate 1TB ST31000528AS SATA II 32MB 3.0 GB/s כרטיס מסך - SAPPHIRE - HD5850 1G DDR5 VAPOR-X 1GB-DDR5 – DVI*2 – HDMI – DP - צורב - SAMSUNG DVD-RW DL Super Multi *22 מארז - מארז Termaltake ללא ספק דגם SopranoRS 101 Black - VG7000BWS ספק כוח - Thermaltake Litepower 600W ATX2 PSU W0355RE 600W איך המח…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי כרגע מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej למחשב יש 2 סלוטים של 2 ג'יגה אני רוצה לשדרג ל2 סלוטים של 4 ג'יגה DDR3 מהירות 1600Mhz סהכ 8ג'יגה. האם זה יתאים לי למחשב? האם אני צריך לבדוק עוד משהו לפני שאני קונה? איזה חברה מומלצת תרשמו לי בבקשה כמה חברות כרטיסי הזיכרון יקנו בארהב אם זה משנה משהו... תודה רבה חברים

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Shurikg,

שלום, אני מטלבת בין שתי הצעות הבאות: 1) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AL8 (945P) s775, Dual DDR2, GBL, FSB1066, F.WIRE זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver מחיר 3355 ¤ 2) מעבדי ?AMD Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס…

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  19. מבקש המלצות למפרט מחשב עד 8000 ש"ח ללא מסך המחשב מיועד לכריכת וידיאו ותמונות בעיקר אבל גם למשחקים לפעמים כמו כן מהו הלוח הכי טוב היום בשוק ? תודה

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  20. שלום! אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיחזיק אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, בהתחשבות בהוספה, שדרוג ועדכון חומרה. אני לא רוצה להוציא יותר מ-5500 ש"ח, כולל מסך ומקלדת ואשמח להוציא אף פחות, אבל לא על חשבון מחשב נחות שיאכזב אותי אחרי שנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד טוב לחסוך! אבל אם הביצועים ישופרו משמעותית, אז אפשר לנצל, בהתחשבות גם בשיפורים ועדכונים בעתיד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידת הצורך, עד 6K אבל מעדיף מאוד להימנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בכוונה ותכנון שיריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה גם בעוד שנתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by mikale,

קראתי כאן המון דיונים בנושא מפרטי מחשב. גם את המדריכים הארוכים. גם את המפרטים המוצעים. כמעט (אם לא כל) המפרטים כוללים מעבדי AMD. כל המחשבים שרכשתי עד היום הכילו מעבדי אינטל, ואין לי מושג במעבדי AMD. מה ההבדל? מה עדיף? מאיזו בחינה עדיף? איזה לוח אם מתאים? איך מתאימים את לוח האם? המחשב שלנו קרס ואני זקוקה נואשות למחשב חדש. ייעוד המחשב - משרדי + הנדסי (כמו matlab) + אינטרנט (והרבה, עם חלונות מרובים). אנחנו ממש לא גיימרים, ואם כבר משחקי מחשב - הם לא בעלי גרפיקה מורכבת. ראיתי כל כך הרבה מפרטים, שאני כבר ממש מבולבלת. תוכלו לעזור? אין לי ממש הגדרה למסגרת מחיר, אבל 3K-4k נראה סביר, לא?! ולגבי חנות - בדיונים שקראתי עלתה התנגדות נמרצת לאייבורי. אילו חנויות אחרות, באזור …

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  22. היי אנחנו צריכים מחשב לעבודה ב- Photoshop, 3dmax . המחשב צריך להיות עם מעבד אינטל. המחיר לא כולל מסך (יש "19 LCD) לא כולל רמקולים, עכבר ומקלדת תודה לכולם...

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by castor_troy,

שלום רב! מה שיש לי כרגע זה : - כרטיס מסך agp 8x - nvidia geforce 6800 128 mb -4 זיכרונות של geil golden dragon . כל אחד 256 מב ddr400 -הרד דיסק 120 gb sata maxtor - ספק enermax 420 'w noisataker ver 2 - מארז , מסך, צורב רגיל וצורב דיוידי , עכבר מקלדת ופלופי כמובן מה שאני צריך זה : לוח אם : אני רוצה רק של gigabyte מעבד : amd 64 bit השימוש שלי הוא בעיקר במשחק counter strike . רצוי כמובן שהזכרונות יעבדו בדואל . תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  24. שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח אילן
    Started by אורח אילן,

אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב, והייתי שמח לקבל המצלה למחשב נייד בטווח המחירים שציינתי. לאחר שיטוט בקטלוג של KSP מצאתי שני מחשבים שעליהם חשבתי והייתי כמובן שמח לשמוע את דעתכם המקצועית עליהם, האם הם מתאימים, לא מתאימים, או אפילו טובים מדי למטרות שלי (אצרף אותם בתחתית הפוסט) 1. מה התקציב המקסימאלי?~3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב, אך אני אשתדל להיות ריאלי, ולדעתי פחות מזה זה לא ייצא. אם ניתן, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אפרט חריגה ספציפית, אך כל עוד היא בגבול הטעם הטוב אני מוכן לשקול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקרון המחשב מיועד ללימודי…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.