ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך אם יש רכיב טוב יותר שייתן תמורה טובה יותר בהפרש קטן נא להציע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, צפייב בסרטי HD ומשחקים חדשים שיפעלו לא חייב על הגדרות גראפיקה מקסימאליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, במפרטים המוכנים אין מפרט מיועד לצרכים שלי, וגם החיפושים בפורום רק בלבלו אותי יותר ממה שהייתי. אני צריך מחשב ללא מסך, ללא ציוד היקפי וגם יש לי כבר צורב DVD. כלומר: אני מעוניין במעבד, לוח אם, זכרון, HD, כרטיס מסך, מארז וספק/מאווררים המטרות: מערכת הפעלה XP. עיבוד תמונה (פוטושופ) פיתוח RAW (למי שלא מכיר זה מעין המרת קבצים ממצלמה דיגיטלית בפורמט RAW ל JPEG) office, eMule , גלישה באינטרנט, ו winamp. לעיתים קרובות כמה מהתוכנות הנ"ל רצות במקביל. אין צורך בביצועים בתלת מימד. אין צורך במשחקים. (לכן לדעתי אפשר להתפשר על כרטיס גרפי פחות חזק) לא צריך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה. היום אני עם HD של 40GB שכבר מלא. לכן אני מעדיף HD גדול ומהיר (אולי 160?). כמו כן, נראה…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים בינוניים ולחיבור הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים ... המחשב צריך גם לכלול מסך דק , לפחות 512 מגה זיכרון, לפחות 100 ג"ב hard disk , צורב די וי די איכותי , מארז מגניב וכל השאר לשיקולכם ... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מחשב חדש והוא לא מתפשר ברכיבים, הוא רוצה את המחשב עם הרכיבים הכי טובים שאפשר לקחת בתקציב שלו, הוא אומר שאפשר לעלות טיפה מעל ה-7,000 אבל לא בסכומים גדולים. הוא צריך רמקולים (הוא כנראה לוקח את ה-ATP3) אבל הוא יישאר עם הכ.קול המובנה שיש בלוח, כמו כן הוא צריך מקלדת עכבר וכמובן - מסך. עכשיו, הוא גם רוצה כ.מסך Ati Radeon 9800Pro. על איזה מפרטים אתם ממליצים? (תנו גם של אינטל וגם של AMD ותתנו הערות אם אפשר) תודה רבה מראש ;D
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרט ונראה לי פצצה בשבילי. מגיע גם ללא מערכת הפעלה, אפילו יותר טוב. 2 שאלות. יש אופציה לקחת עם מעבדים שונים. האם יש הבדך ממשי מהחלש לחזק?(7100,7300-7700). השאלה השניה היא קצת בעיה. כפי שכולכם יודעים, ל GIGABYTE אין שם במחשבים הניידים(בארץ לפחות, וככל שידוע לי). אני מפחד לקנות מחשב ולהדפק מבחינת חומרה, המחשב עצמו ואפילו מבחינת השירות. מישהו יכול להרגיע בקשר לזה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לשמוע את חוות דעתכם עליו, אם ניתן לשפר אותו באותו המחיר או פשוט לקחת חלקים יותר טובים גם אם החריגה קלה. המפרט מצורף בתמונה למטה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 . מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תביאו תגובות בבקשה ועוד דבר כמה אתם חושבים שהוא צריך לעלות בערך?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואני לא מוגבל בתקציב
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח בתור מחשב דסקטופ גיימינג, אני צריך את הניידות כי אני בקרוב נוסע לחול ללימודים איתו. אחרי מחקר הגעתי ל2 אפשרויות- Lenovo Y50 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 (שאלה קטנה לגבי המחשב הזה- באייבורי הוא מגיע או עם 8GB SSHD ומעבד 4700HQ, או בלי הSSD עם מעבד -4710 אני לא ישקר, אין לי מושג מה נותן ה SSHD, אז מה עדיף?) וASUS N550JK https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 בתכלס הלנובו נותן ביצועים יותר טובים ב30% לפחות בגלל הכרטיס מסך, אבל כל הביקורות אומרות שהמסך פח, לעומת האסוס שיש לו מסך IPS טוב. אני לא איזה גיימר מנוסה אני פה ושם משחק משחקים כבדים, לא מתעסק עם גרפיקה בעיקר עם סימולטור טיסה של מיקרוסופט ומשחקי BF4 COD…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן.. אני זקוק לעזרכתם.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה וכו' אבל שגם תיהיה אפשרות למשחקים. התקציב הינו: 5000 ש''ח (לא יותר... זה כבר אחרי שהגדלתי את התקציב). ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24024&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 *הוא מעל התקציב אבל נראה דיי טוב מה שמיוחד בו זה שהמסך הוא 4K ויש לו GTX 860 4GB האם זה יספק אותי? ה4K נורא מושך אותי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני שוקל לעבור למערכת חדשה יותר, ועלה בדעתי לשדרג את הקיימת, במקום לקנות מערכת חדשה לגמרי שתעלה לפחות פי 2 יותר. כרגע יש לי: i5 750 / P55 seasonic 550w 4GB RAM HD5750 השאיפה היא לשדרג ל: 8-16 GB RAM SSD 240GB GTX1060 לחדש מאוורים עבור המארז שברשותי: antec three hundred ובשביל למקסם את הניצול של המערכת, להחליף את מאוורר הסטוק של המעבד במשהו טיפה יותר רציני ולעשות OC לאזור ה-3.5GHZ. לפי שאתחיל בתהליך, רציתי לברר כמה דברים טרם התחלתי להוציא כסף על דברים שאולי בסוף לא ישתלמו לי. מדובר במערכת לא חדשה כלל, שמתוכננת לעבור OC קל למעבד. האם יש טעם לטרוח לעשות את …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עם חריגה של 200~350 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל (מיינקראפט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה הרכבה בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? סביר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התבקשתי לתת הצעת מחיר למפרט גיימינג עד 3K ללא חריגה או ממש קטנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות, אולי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דובר על football manager אבל יכול להיות שיהיו עוד משחקים קצת יותר טובעניים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע לי כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מחפש מחשב מפלצת שיוכל לערוך ב-4K, אבל כן מחשב שיוכל להחזיק את עצמו לשנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אפטר (גם 3D Elements), פרמייר, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר/פרמייר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הנייד DV3660 של חברת HP או נייד בסגנון בתקציב של עד 5.6K המחשב ישמש ללימודים ותיכנות, קצת משחקים (COD4) וסרטים. יש לי כול יום נסיעה של שעה כול כיוון ברכבת ככה חשוב לי מחשב קל. Model DV3660 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB), Up to 8 GB DDR2 HD 250 GB SATA (5400 rpm) Display 13.3'' Diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800) GPU NVIDIA GeForce 9300M GS, Up to 1790 MB Optical Device Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 80…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב. עד 5 אלף, לא כולל ציוד היקפי (כן כולל צורב DVD). מיועד בעיקר למשחקי מחשב. זה המפרט שהציעו לי בחנות: intel core 2 due processors E6400 - 1219.55NIS intel westchester+LAN+SOUND+RAI - 618.80NIS 1GB 6400 800Mhz Transcend - 657.07NIS 160Gb 7200 SATA Western Digita - 306.11NIS LG DVD+-RW - 166.30NIS Gainward Geforce 7600GT 256MB - 835.57NIS Achilles Silver - 313.60 +מע"מ 638 ש"ח סה"כ 4755 ש"ח. הבנתי שיכול להיות שהלוח אם אולי לא הכי טוב המארז לא משהו וספק ג'נרי..אז אני מניח שיש פה מקום לקצת שינויים.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה ראביב.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בניתי כבר מפרט בסיסי: הסר כמות מוצרים סה"כ 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,289.91 ש"ח ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,131.13 ש"ח Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 402.71 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,823.75 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,739.04 ש"ח לזה מצתרף 3800+ X2 שאני עדיין לא יודע כמה עולה אבל לא עובר את ה2400 מבדיקה בחניות אחרות. וכרטיס מסך 7800GT - תלוי במחיר, יכול להיות גרסא מוחלשת. השאלה אם יש מקום לשיפורים או למשל לוח אם אחר כי בלוחות אני לא מבין. כרגע לא מתוכנן אובר, כן אני מודע לזה שהזיכרון שבחרתי גרוע לזה אבל הייתי …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון מתחיל לבחור חלקי מחשב כי אני רוצה לשדרג כרגע בחרתי בנתיים לוח אם מעבד - לא סגור עדיוון והשאר עדין לא בחרתי המפרט שלי כרגע הוא Intel Pentium 4 1.70GHZ מעבד )אני לא יודע אם 64 או 32 כי בCPUZ רשום 64 ובסנדרה רשום 32 לוח אם - ASUSTeK computer INC. P4T-E) כרטיס מסך - RADEON 9600 XT AGP 256MB זכורונות - RDRAM 1 - Kingston 128 MB 400MHZ 2 - Samsung 128 MB 400 MHZ הארד דיסק - 1- Maxtor 40 GB 2- WDC 40 GB מארז+ספק - לא יודע מסך,מקלדת, רמקולים, צורב DVD , CDROM יש לי כבר ולא צריך להחליף כרטיס קול - Genius SM-LIVE Series PCI Audio המפרט שאני רוצה הוא בעיקר למשחקים צפייה בסרטים זה ממש לא קשור כלכך קידוד והמרה (לא חשוב המהירות הקידוד והמרה של הסרטים אני הולך על AM…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי פשוט על המפרטשלה5000 העדכני עם מסך 17 אינץ שטוח ב1000 שקל אבל בלי רמקולים בנתיים ודים אחד של 512 מגה באופן זמני!!. חוץ מזה אני ראיתי בפנדה את המארז6a19 רק עם ספק 400 שאני ילך עליו וניקח עכבר mx510 מה אתם אומרים? ואיפה ניתן לרכושבירושלים מחברה אמינה (כזאת שתתן שרות ולאתעלם אחרי חצי שנה) כי מבין הרציניים ראיתי בעיר הקודשרק ksp מי מכיר עוד
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט ב-PCH. הצעות שינוי \ שיפור \ הוספה יתקבלו בשמחה. בקשר לזכרון - הבנתי שמעבדי AMD BARTON לא זקוקים ל3200 ו-2700 יכול להספיק. בקשר לכרטיס מסך - אני יודע שהוא מוחלש - בעיות תקציב בקשר רמקולים, קירור, מארז - I HAVE NO FUCING IDEA! הצעות ??? ד'א: זה לא מחשב ל-OC אלא רק למשחקים. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 485.45 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 359.81 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast G…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, התקציב: 7,000 ש"ח כולל מסך. שימוש: עבודה מהבית (לא למשחקים). תוכנות: VMWare, VS2010, WebStorm, Office 2010, PhotoShop CS. הדבר הכי חשוב לי במחשב זה הביצועים. כמובן גם שאר הדברים אך זה העיקר. לא מתוכנן OC וגם לא קנייה של מערכת הפעלה. אין העדפה לרכישה מחנות ספציפית - אפילו מעדיף לשלם יותר אם השרות שווה את זה. לא מתוכנן שדרוג בקרוב אך האופציה תמיד פתוחה. המפרט נבנה באתר של KSP היות והיה להם את החלקים שרציתי: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1295 1 1295 P8Z68-V s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 860 1 860 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 580 1 580 Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX 275 …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכסף הוא מזומן... מטרת המחשב היא אך ורק משחקים. ציוד הקפי אני לא צריך... אני לא צריך לא צורב,לא דיסק קשיח,לא כרטיס קול,לא רמקולים לא פלופי ולא מסך. נושא הקירור והעיצוב מאוד חשוב מבחינתי... אני מעוניין במארז יפה ושהמחשב יהיה שקט מאוד! וזהו...תודה לעוזרים...אפשר לחרוג מהסכום לא יותר מ-250 שקל... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-