ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחירים של 2500 עד 3000 ש"ח עם מסך גדול יותר מ13 אינץ'. כיוון שזה לא עבורי, אם יהיה צורך להגדיל את התקציב אני אבדוק ואעדכן. העדיפות היא לחסוך כמה שניתן. אשמח להמלצות, תודה מראש! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ושימוש בקונטרולר Vestax Typhoon (שימוש בתוכנות: Serato DJ Intro ו- Virtual DJ) * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, אני מניח ש1920x1080 זה מספיק (גודל מסך שיהיה גדול מ13 אינץ') * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא ממש משנה, כי השימוש יהיה בעיקר בבית, אבל קל ככל שמתאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שרק HDMI * Bluetooth? כן אם שאר הדרישות מא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות עיבוד גרפי (פוטושופ, אוטוקאד, ריינו) ושימוש שוטף. מגבלת התקציב - 5000 ש"ח, אם כי עדיף שמחירו יהיה סביב ה- 4000 אם ההבדלים אינם משמעותיים. התעניינתי במחשב הבא: Dell Inspiron N5110-26308G6N שמחירו 4090 ש"ח לינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=4747 מה אתם אומרים עליו? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברנו לנושא אחר מהמקבוקים :0 אני מחפש עכשיו אופציות אחרות באותו מחיר יש אפשרות לקנייה באנגליה (זה יוצא בערך 750 ליש"ט יש מצב לחריגה בקטנה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים משחקים בקטנה (COD4 וכל הקלאסיים D:) וסרטים ומוזיקה יש מצב שאמא שלי תעשה עליו מצגות לעבודה באוטוקאד (תוכנת שירטוטים... היא ארכיתקטית) * גודל המסך? 13~14" * משקל רצוי? משו בסביבות ה2~2.5 קילו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד אבל לא חייב * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה לי …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את המחשב dell xps 15 , הטענתי אותו 6 שעות לאחר מכן פתחתי אותו , הכל עובד יפה וחלק , הווינדוס מותקן אבל הבעיה שהמקלדת של המחשב לא זוהרת. המקלדת אמורה לדלוק , ניסיתי להכנס להגדרות והכל מופעל כמו שצריך אך המקלדת עדיין לא דולקת. (המקלדת עובדת מבחינה טכנית בסדר גמור) אני אשמח מאוד אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות! Uploaded with ImageShack.us [table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2720QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) השב כאן: בין 1600 ל2400 שקל. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה? (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא יימצא מחשב ראוי או יימצא מחשב מתאים יותר לדרישות שלכם?) השב כאן: זה הטווח . האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? (מעדיפים לנצל את מלוא הסכום או לנצל נטו עד הדרישות שלכם?) השב כאן: כן. מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית |גיימינג קל (לפרט אילו משחקים) | גיימינג כבד (לפרט אילו משחקים) | לימודים לסטודנט רגיל | לימודים לסטודנט מדעי המחשבּ + | מחשב לבית לצרכים בסיסיים | אחר (נא לפרט) השב כאן: ללימודים בעיקר וורד אולי פוטשופ בקטנה לא משהו רציני מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה?) …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי שמופיע בחתימה ללא הציוד ההיקפי..תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מדיה סנטר (לטלוויזית FHD), אופיס, אינטרנט, צפייה בתמונות, הורדות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת אלחוטית עם עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי): 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: הרכבה כן, OS לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: KSP, RSM 9. הא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח למפרט + הצעה לנייד איכותי שיספיק לי ל3 שנים של לימודים ,אני הולך ללמוד מערכות מידע ניהוליות ויש בזה פן של מדעי מחשב ותיכנות פרט לשימוש של לימודים המחשב גם ישמש שימוש יומיומי כמו סרטים , משחקים, אינטרנט...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחיל לימודים גבוהים בקרוב ואני מעוניין לקנות נייד, בסכום של עד 11 אלף. המחשב יהיה עבורי כתחליף למחשב שולחני, משמע אני מעוניין בביצועים יותר מאשר ניידות. המטרה העיקרית היא תמיכה במשחקים. אני לא רואה מצב של שימוש בו ללא חיבור לחשמל, אפילו שעה אחת של עבודה תספיק לי אם אפשר אני מבקש שלא יהיה לו פחות מג'יגה של זיכרון פנימי, 80 גי'גה של זיכרון קשיח, וכרטיס מסך חזק למשחקים (ATI X1600 ו- Geforce Go 6800 לפחות). קיימת גם אפשרות של שימוש עתידי ב MATLAB אני אעריך כל עזרה שתוכלו לספק לי, תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החנות IQPC.CO.IL היא אמינה?? מטרות : משחקים,סרטים,שתי מערות הפעלה(לינוקס ווינדוס), תוכנות למיניהן...שיהיה קריר כמובן, ושיהיה שקט! *משחקים-החדישים, והעתידים לצאת (GTA, NEED FOR SPEED, DIABLO 3....) ושיספיק עוד לכמה שנים טובות...ואף יותר חח תקציב עד 4500 ש"ח, רצוי פחות , אבל אם בפחות המחשב לא ישמש אותי בכל השימושים שלי..אז 4.5 זה בסדר.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO מחיר: ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤321 צורב DVD: LG…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z87-HD3 (SOCKET 0) Graphics DELL U2913WM (2560x1080@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Hard Drives 112GB ATA Samsung SSD 840 SCSI Disk Device (SSD) 932GB ATA WDC WD10EZEX-00R SCSI Disk Device (SATA) Optical Drives DTSOFT Virtual CdRom Device HP Virtual CD 4607 USB Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 SCSI CdRom Device Audio Realtek High Definition Audio אקווה שהמחיר לא ירד משמעותית
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרת המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3, לא יודע מה ההבדל בין מבריק ללא מבריק אבל שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אם יהיה hdmi זה יהיה מגניב * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם ב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם ASUS P4P800 865OE With Lan 1000 DUAL DDR 400 מעבד אינטל Pentium 4 2.6Ghz 800FSB 512K HT זיכרון 2 יח' DDR 256MB 400mhz כונן דיסקטים ("3.5) TEAC 1.44 דיסק קשיח 120Gbyte 7200RPM כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 128MB +TV GAINWARD כרטיס קול ע"ג לוח אם צורב LG 52X24X52 DVDLG מארז +2 מאוררים +USB2 בחזית אני רוצה לשנות את הכרטיס מסך לרדון ATI 9700 אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 1000 ש"ח אם יש משהו לא טוב במפרט אז תגידו לי למה לשנות נ.ב מה יותר טוב FX 5600 או רדון 9700 PRO?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=680&seqArticleTypeID=24&numberOfPages=1
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הערה: השאלה המקורית ושלושת התגובות הראשונות מתייחסות לשאלה הקודמת שביקשה חוות דעת על מחשב כמו Asus VivoBook S200E-CT247H לצרכי קריאה, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים. נערך בעקבות החלטה לפתיחת טופס המלצה. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קריאת קובצי PDF, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית בעיקר או photoshop, אבל אם זה מה שגורם לייקור אז לא מחייב) * גודל המסך? בין 11" ל13" * רזולוציית המסך? נוח בעיקר לעבודת office וקריאת ספרים אלקטרוניים, שוב אני לא ממש יודע מה עדיף אשמח לעצתכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. אולי משהו שיעזור לגלול קבצי PDF בקלות, או בעצם הנקודה האדומה הזאת אני אוהב אותה * משקל רצוי? פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט. בסבי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אני חדש כאן בפורום וצריך את עזרתכם..ואני מקווה שאני בפורום הנכון , למרות שזה קשור קצת לחלקים וקצת למעבד וקצת לאובקלוק ,אז שמתי בפורום מפרטים...אם צריך אולי לפצל. בשבוע האחרון עברתי על הרבה הודעות כאן להמלצה לקניית מעבד D805 של אינטל . אז ככה , מהמפרטים המומלצים החלטתי לקנות את הלוח של ג'יגהבייט 81945PG +מעבד 805 (זה כבסיס) . אני מציין שאני כמעט לא משחק במחשב (לכן מוותר גם על AMD 3200 ...וגם מכל הסיבות שציינתם) אבל אני מוריד הרבה עם האימיול הבנתי שמומלץ מאוד לעשות ל-805 אוברקלוק ולהעלות את ה BUS מ-133 ל-166 . הבנתי שזה אוברקלוק שדי פשוט להגיע אליו ומכאן יש לי כמה שאלות לפני קניית המחשב : 1) מעבד 805 - האם אני אראה ביצועים משופרים (בהשוואה למעבד ה-…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
k.s.p: ?Athlon 64 3200+ (S-939)? A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? ?Thermaltake Sviking VA4000BWS? ?CREATIVE Audigy 2 Value WD 160 GB SATA ?NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4? ?Teac/SONY 1.44?? כל זה עולה 4955 ש"ח... עכשיו בקשר לזכרונות וספק אני לא סגור על עצמי.. תכלס אני לא ממש מעוניין לעבור את ה-6000ש"ח HEC 475W (True Watts שח 370 2x512MB A-DATA /VT שח 640 בתוספת אילו זה יוצא 5965 ש"ח... אבל האם כדאי דווקא את הספק הזה? והזכרונות האילו לא "איטיים" מדי ביחס ל-CL2.5 נגיד... יש צורך לקחת זכרונות טובים יותר על חשבון משהו אחר? או לקחת 2x256 של זכרונות יקרים? אשמח לחוות דעת על המפרט ועיצות למיניהן... (על ה-augidy אני לא אוותר - 250שח, למרות כר…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגם המדוייק SVS1512U1R, נקנה לפני שנה, אבל קימת ולא היה בשימוש, סתם ישב בבית ללא שימוש, אין אפילו שריטה אחת, הותקן 8.1 PRO ו אופיס 2013, באמת נייד מדהים ביופיו ומשקל קטן ודק: המפרט שלו: משקל: 1.95 קילו מערכת הפעלה: Win 8.1 Pro + Office 2013 Professional Plus מעבד: Intel Core i5 3210M 2.5 Ghz; Turbo Boost 3.1 Ghz כרטיסי מסך: GeForce GT 640M LE ; HD Graphics 4000 swichable, 2GB GDDR קורא כרטיס זיכרון: SD XC, SD HC, SD, MS PRO-HG Duo, MS Duo, MS MagicGate דיסק קשיח: 500GB 5400RPM זיכרון: 4GB DDR3 צורב: DVD-RW Double Layer מצלמת רשת: 1.3M מסך: 15.5 LED 1080P נראה מבריק, אבל פחות ממסכים מבריקים שראיתי. חיבוריות רשת, LAN 10/100, WLAN 801.11N, BT 4.0, N300 חיבורים: 2XUSB3, 1XU…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זהו זה, ירדו המחירים, יצאו כרטיסי הDX10 ואני פה כדי לבקש ממכם לעזור לי לבנות את המפרט הסופי, שחיכיתי בשבילו הרבה זמן. קודם כל שימושים: השימוש העיקרי הוא משחקים, אחר כך גם עיצוב גרפי ב3ds max, ולאחר מכן צפייה בסרטים, גלישה וכו'. oc: אוקי, אז בסוף החלטתי לעשות oc, לא לפיו תיבנה המערכת, על המחשב יעשה oc קל או מקסימום בינוני עם קירור סטוק וזכרונות רגילים, בחודשים הקרובים אלמד איך לעשות ואעשה מתי שהוא, אולי עוד שנה אפילו, שום דבר לא בטוח. לכן אני אומר, שהמחשב יהיה בסדר לoc קל עד מקסימום בינוני, אבל קודם כל ביצועי סטוק. אתייחס קצת לחלקים שחשבתי עליהם ואשמח להתייחסות לגבי כל חלק, תודה מראש. ;D הערה חשובה: במפרט נכלל המסך Dell 2007WFP ויש להכניסו למפרט. מעבד - כנראה הe…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שזה המקסימום!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 , Call of duty: Black ops , CS: Global offensive , PES2013 'WRC GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלך חברים, בזמן האחרון נאספו לי כמה חלקי מחשב, אני מוכר לרוב בEBAY ורציתי לברר מה השווי שלהם: לוחות אם: 1. GA-G41M-ES2L GYGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov תקול, הוא הוצעה ממחשב שנדלק מידי פעם, אך לא עשה בכלל POST או צפצוף, היה שם ספק גנ'רי שהוחלף בספק FSP, אך לבסוף התברר שהלוח נדפק, המעבד שהיה בו, עובד תקין בלוח חדש, לא יודע אם הוא נדפק בגלל ספק ג'נרי, לא נראה ויזואלית שהוא נשרף או משהוא, בכל מקרה זה המצב שלו. כרטיסי מסך: 1. GYGABYTE GV-NX66256DP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1218#ov תקין לגמרי *יש לי עוד 6200LE ו GTS250 שאני יוסיף פרטים יותר מאוחר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב למשחקים אם כי לא הכי כבדים פורטנייט סיאס , ולורנט, גיטיאיי , קול אוף דיוטי , ועוד כמה משחקי יריות ובאטל רויאל בערך ב4000 שח שהמארז יהיה לבן. מסך 1080 170 הרץ הוצע לי מפרט כזה https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=313665 אפשר כרטיס מסך מחנות אחרת יש גם 7600tx ב1650 השאלה מה עדיף לעומת 580 אינטל שיש גם ב1300 + שח בtms עריכה עוד מפרט https://tms.co.il/builds/510943 גם כאן מוריד את ה7700tx וישים 7600tx ב1650שח אז מה אומרים? אני חושב בפלונטר המוצרים יותר איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? הזכרון אני מחליף אותו ל16 ג'יגה, ובעקרון אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים סדרות, לא משחקים http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-inspiron-n5558-7630
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לחוות דעת על מחשב (ככלל) שעובדת לקנות ועל הלוח\מעבד בפרט כי אני לא מבינה בזה ואלא רוצה שיעבדו עלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט\אופיס\הורדות\צפייה בסרטים וסדרות אונליין\משחקי פייסבוק\חיבור לטליוזיה עם כבל HDMI תודה מראש לעוזרים. מארז - מפואר הכולל 4 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח לוח אם - Intel®H61M-S1 Gigabyte/SATA 3.0 מעבד - Intel®Ivy Bridge Core™G2020 2.9Ghz זיכרון - 4096MB-DDR3-OCZ GAMERS+צלעות קירור כרטיס מסך (כנראה מובנה) - Intel® HD Graphics 3000Mhz 1024MB כ.רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול (כנאה מובנה) - Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio לא ציינתי את הכונן הקשיח ו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ספציפיים, תכנות-תדיר, גלישה עם המון טאבים - כבד, סרטים, הרצת VM-מזדמן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO בלבד, צריך לרוץ בהגדרות מינימאליות על 120 FPS קבוע בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייץ FHD אני מניח, מסך 24" שירכש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-