עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עברנו לנושא אחר מהמקבוקים :0 אני מחפש עכשיו אופציות אחרות באותו מחיר יש אפשרות לקנייה באנגליה (זה יוצא בערך 750 ליש"ט יש מצב לחריגה בקטנה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים משחקים בקטנה (COD4 וכל הקלאסיים D:) וסרטים ומוזיקה יש מצב שאמא שלי תעשה עליו מצגות לעבודה באוטוקאד (תוכנת שירטוטים... היא ארכיתקטית) * גודל המסך? 13~14" * משקל רצוי? משו בסביבות ה2~2.5 קילו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד אבל לא חייב * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה לי …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by baruch28,

אפשר לראות את כל הנתונים שלו - http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/satellite-c650-1ct/ המחשב בן 3 שנים ואין לו אחריות והוא נמצא במצב מצוין כמה הוא שווה לפי דעתכם? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rafi2391,

שלום חברים, חבר ביקש ממני עזרה במציאת/הרכבת מחשב חדש כולל מסך סכום ההשקעה: 3K שקל רצוי שיהיה טוב גם למשחקים נ.ב ברור לי שבמחיר הזה אי אפשר להביא מחשב להיט בטח לא כזה עם מסך אך אשמח לעזרה בניצול מרבי של סכום ההשקעה תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by noni7070,

אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by jim972,

שלום, מחפש מפרט להורים מבוגרים 60+ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של 10 אלף שקל. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, זה הדגש, רק למשחקים שהיה מחשב-על בבקשה. שהמפרט יכולל כמו-כן מסך 19' אינץ' שטוח, נחמד לא חייב הכי טוב, אבל אמין. ציוד הקפי מלא: שיכלול בבקשה עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים, אבל לא משהו בומבסטי אלא משהו סטנדרטי הדגש הוא יותר על איכות המחשב בלהריץ משחקים ושהציוד ההקפי יהיה יותר צנוע בבקשה. תודה רבה לכם אני מצפה לתגובתכם.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אוקי, לפי מה שראיתי עלי לציין את שימושיו העיקריים של המחשב. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג אך לא רק, מכן שאני מבקש כי לא כל ההשקעה תיהיה על כרטיס המסך ואיתו מעבד יחסית בינוני. חשיבות השקט אמנם גבוהה נגיד 9/10 אבל איננה באה על חשבון קירור או איכות. אינני מתכנן OC כלל וכלל. עכשיו לאחר חיפושים ארוכים בפורום הגעתי למפרט שאני מקווה שהוא טוב, בכל מקרה אשמח אם תגיבו עליו ספציפית ואם יש משהוא דרסטי שלא נכון בו אז לשנות הכל. אבל בגדול אני רוצה גם ללמוד ולכן אשמח לתגובות עליו: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinp…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omrit,

שלום אני מחפש מפרט ל HTPC. תקציב- 3000 ש"ח. מספר נקודות חשובות: * אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה, אבל זקוק לשלט * אני מעוניין במקלדת+עכבר אלחוטיים (לא IR) כמו ה ADESSO * זקוק לנפח אחסון של 1TB * אם תהיה אפשרות למשחקים קלילים, מה טוב. אם לא- אז לא נורא... תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הדרישות: תקציב 3-3.5k. ייעוד מרכזי: HTPC אשר צריך להיות מסוגל להוציא 1080P בהאצת חומרה בנוסף לתמיכה בפורמטי האודיו החדשים (אודיו HD למיניו ולא רק בפורמט LPCM 7.1). שקט: המחשב צריך להיות כמובן כמה שיותר שקט בהקרנת סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה במזנון סגור כך שזה אולי מקל קצת על עניין הרעש והמארז. בעניין הזה אני צריך גם מאוורר נוסף מחוץ למארז כדי להסיע את החום אל החלק התחתון של המזנון שם נמצאים חורי האוורור. המחשב יהיה בתוך מזנון בעל חורי אוורור, ולכן מאוורר נוסף יותקן מחוץ למארז בסמוך לחורי האוורור של המזנון. כרטיס טלוויזיה: דרוש כרטיס הטלוויזיה שישמש כממיר. שדרוג עתידי (עוד שנה?): כרטיס מסך למשחקים. לא יודע כמה כבדים המשחקים יהיו. אקססוריז: שלט לשליטה על תוכנת המדיה סנטר ומק…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by garden,

שלום לכולם, הגיעו 2 מחשבים מבחינת צרכיי לישורת האחרונה: DELL 3350 Lenovo ThinkPad Edge 13 0217-3yG 4GB החסרון של הדל- סוללת 4 תאים ומשקל כבד (2 ק"ג) אך מאידך כולל צורב החסרון של הלנובו- מראה חיצוני לא משהו- לא מכיר מספיק את המוניטין של לנובו לעומת דל. אודה לקבלת הערותיכם והארותיכם בטרם ארכוש אחד מהם. לציין כי חשוב שהמחשב יהיה קל ואמין תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לאחר חרישה מעמיקה בתחום החומרה אני גאה להציג את יצירת המופת שתעמוד אצלי בחדר. אם למישהו יש הצעות לשיפור או דעות אשמח לשמוע אותם. די סגור על רוב המפרט יתכנו כמה שינויים קטנים אבל הבסיס ישאר איתן.. המפרט כוון למחשב שקט ותקציבי עם יכולת לHD, שימוש כללי ומעט משחקים עם מארז קטן שיתכן שיוסב למחשב סלוני בעוד תקופה. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX ¤498 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤453 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤969 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אשמח לקבל מפרט בתקציב מינימלי. אם אפשר לרדת לאיזור ה- 1000 מה טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, קצת סרטונים, סקייפ ומייל. המטרה שיריץ ווינדוס 10 בצורה טובה עם השימושים הנ״ל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? א…

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 (חריגה עד 6000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד בעיקר לתכנות אך גם לגיימינג תכנות משחקים (UNITY 3D) לא בצורה רצינית - משחקים פשוטים, פיתוח אפל לאנדרואיד - Android studio ms vs משחקים: GTAV , FLIGHT SIMULATOR forza horizon, Hitman 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. התקציב שלי הוא 4000~ ש"ח וחריגות קטנות אפשריות במידה שהן שוות את השיפור בביצועים. המחשב מיועד למשחקים כבדים. אני לא זקוק לציוד היקפי וכונני תקליטורים\תקליטונים או צורב, לא זקוק לדיסק קשיח של יותר מ150GB~ ואין לי צורך בכרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחלקים או חברות מסויימות. ממש לא אכפת לי מאיך שהמחשב נראה. אני לא זקוק לתוכנות, כן זקוק להרכבה במעבדה (לפחות של לוח האם והמעבד) לא יצא לי להתנסות בOC אבל אני מוכן לנסות אם זה לא מצריך התקנה של ציוד קירור נוסף או סיכונים מיותרים. תמיכה בDX10 לא חשובה לי, אני מעדיף לשדרג את כרטיס המסך כאשר התאימות תהייה טובה יותר. תודה מראש לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי שלום! אני חדש פה בפורום ורק היום נרשמתי אבל הייתי נכנס ומתסכל מדי פעם.. לעניין אתמול קיבלתי תקציב שרציתי הרבה זמן למחשב 8K למפרט+מסך אז השאלה הגדולה שלי היא מה לעשות?! לקנות חודש הבא את Q6600+HD2900XT או לחכות כחצי שנה או יותר ולקנות את המעבד החדש של אינטל המרובע החדש+9800GTS? מה כדאי לעשות? אני יכול להסתדר עם הזבל שיש לי עכשיו עוד חצי שנה ככה כי המשחק היחיד שלי זה FEAR קומבט וזה מריץ לי דווקא בסדר גמור.. ועוד שאלה האם המחיר יהיו זהים בערך להיום שעוד בחצי שנה אני יוכל לקנות את המעבד החדש של אינטל עם ה9800GTS ב8000 שח? תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Pro modder,

האם זה משמעותי למחשב בעל חומרה חזקה במיוחד המיועד למשחקים?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dekektam,

שלום לכולם אני צריך מפרט ב3K מבוסס אינטל לפיתוח תוכנה וקצת למשחקים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 . מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תביאו תגובות בבקשה ועוד דבר כמה אתם חושבים שהוא צריך לעלות בערך?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם. אני זקוק להמלצות ולחוות דעת מנוסות ומקצועיות עבור מחשב נייד שנועד לשימוש ביתי ולהרצת SOLIDWORKS ותוכנות CAD דומות. לא ברמה של תכנון פרוייקטים מלאים שאולי דורשים חישובים מסובכים אבל לעבודה שוטפת בתכנה. בלי קשר, להלהן מפרט המחשב ואשמח לקבל דעה - על המעבד, זכרון, כרטיס המסך, וכו'.... האם זהו המעבד, כפול הליבה מהסדרה החדשה בדומה לC2D השולחני? (קראתי איפשהו שהדיזיין של הC2D הגיע מהניידים קודם) כמו כן, איך הניידים של HP בכלל? האם השירות שלהם בארץ טוב אם הניידים זקוקים לשירות בכלל באופן שוטף? מחשב נייד HP , Pavilion DV5282EA גודל מסך 15.4" WXGA LCD 1280X800 דיסק קשיח 80GB 5400RPM EIDE SATA זכרון פנימי 512MB DDR2 667Mhz כוננים צורב DVD+/-RW Dual Layer wi…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by silky,

שלום לכולם! עד 2,500 ש"ח עם חריגות קטנות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3" האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 או Full-HD * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מסך מט אם אפשר. אם אפשר SSD אז נהדר(לא חובה). כבר ביצעתי רכישה של Lenovo E31-70 80KX0008IV בחנות שהתחייבה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by serg90,

היי, לאחרונה אני שוקל לעבור למערכת חדשה יותר, ועלה בדעתי לשדרג את הקיימת, במקום לקנות מערכת חדשה לגמרי שתעלה לפחות פי 2 יותר. כרגע יש לי: i5 750 / P55 seasonic 550w 4GB RAM HD5750 השאיפה היא לשדרג ל: 8-16 GB RAM SSD 240GB GTX1060 לחדש מאוורים עבור המארז שברשותי: antec three hundred ובשביל למקסם את הניצול של המערכת, להחליף את מאוורר הסטוק של המעבד במשהו טיפה יותר רציני ולעשות OC לאזור ה-3.5GHZ. לפי שאתחיל בתהליך, רציתי לברר כמה דברים טרם התחלתי להוציא כסף על דברים שאולי בסוף לא ישתלמו לי. מדובר במערכת לא חדשה כלל, שמתוכננת לעבור OC קל למעבד. האם יש טעם לטרוח לעשות את …

24. Started by משפחת קורץ,

בס"ד שלום אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד. אני לא מבינה בכל הקריטריונים. השימוש היומיומי הוא באופיס פשוט. רצוי מחשב קטן וקל פיזית אך מהיר וטוב. כמובן עם כמה יציאות USB ודברים בסיסיים שכאלה. זמן סוללה סביר . המחיר הרצוי הוא עד 1500 ש"ח. יש משהו כזה או כמה? אשמח לתשובות מקצועיות. תודה רבה

25. Started by Shaythan,

שלום לכולם, לאחרונה הלך לי לוח אם וכרטיס מסך ועקב כך גם הוחלף המעבד (תושבת חדשה) רציתי לדעת אם יש עניין בכלל למכור כרטיס מסך MSI AMD 5850 שאינו פועל. המאווררים רצים והכרטיס מתחמם רק לא מראה תצוגה (בכל היציאות). האם יש עניין למכור אותו? הכוונה היא בגרושים כמובן ולא במחיר של כרטיס מסך פעיל... ואם כן בכמה? מעבד core i7 920 (עם מאוורר למעבד בשווי 150 ש"ח בזמנו, אך זה פחות רלוונטי) כמה שווה והאם בכלל לנסות למכור? הרי התושבת שלו לא קיימת כבר בערך 4 שנים... תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים