עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bd,

יש לי עוד כונן1tb חדש שאחבר למערכת. שימוש ביתי , קצת פוטו שופ קצת משחקים בסוליד לא עבודות כבדות במיוחד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Nachman Ben Harush,

היי חברים אני מעוניין להשתדרג ולהקים עמדת גיימינג בדירה שלי. מה דעתכם על המסך הזה? מסך HP חבר שלי אומר שהוא יכול להשיג לי את המסך הזה במחיר טוב. מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, זקוקים למחשב נייד שיחליף ASSUS EEE שהיה מאוד שימושי ומת פתאום אחרי 5 שנים: גודל: קטן צרכים: הצגת מצגות, גלישה, מסמכי אופיס בגודל קטן-סביר מחיר: זול, ישב בבית הספר ולא יזוז משם גודל מסך, קטן, ראש שימוש קודם ב-10 אינטש שהיה מעולה חיבורי וידאו: רצוי VGA אבל גם HDMI אם אין ברירה כונן קשיח בגודל סביר, רצוי לא SSD יש דגש על מחיר וגודל ומשקל לנוחיות המשתמשת תודה, די דחוף יהודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tomermu,

אני ממש לפני קנייה של DV6-1260. צד את עיני ה DV3-2150 שיש לו מסך קטן יותר אמנם אבל נתונים סה"כ לא רעים. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול לחוות דיעה? חסרונות/יתרונות? ייעוד-עבודה משרדית רציפה במשך כל היום. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7730&perur=4

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. בעיקר גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, אולי משחק קטן או שניים (לא משהו אמיתי, סטייל ZOMA). בגדול מה שחשוב זה גודל מסך 15.6 (ורזולוציה נורמאלית), 6+ RAM, דיסק קשיח 750GB+ (עדיף 7200RPM) וכמובן חיי סוללה סבירים (נניח 3-4 שעות עבודה רגילה בלי חיבור לשקע). התקציב הוא סביב ה3.3K. עלה באופציות המחשב הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=26110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחרי קריאה קצרה (מאוד קצרה) ראיתי שחיי הסוללה שלו לא מדהימים. אם יש למישהו המלצה על מחשב (או על המחשב שרשמתי פה) אשמח לעדכון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by raviv1989,

אני פשוט חייב להזמין את המחשב אז שמתי מארז וספק שאני חושב שהם הכי נורמלים למערכת שבניתי: http://www.tms.co.il/preview/cart אם אפשר לתקן פה משהו אשמח שתעזרו, במיוחד בעניין הספק והמארז. לא מצאתי מארז שנראה נורמלי בכל האתר אז הזמנתי את זה. http://www.tms.co.il/preview/cart - - - תגובה אוחדה: - - - [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪601[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Coolin…

7. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed 3, far cry 3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל עד 1K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by VaultTec,

שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב לסטודנט, לשימוש בהרצאות וגם לעבודה בבית. * מטרות המחשב: לימודים ועבודה, בעיקר שימוש משרדי בסיסי ואין צורך בכוח מוגזם. * גודל המסך: 15.6 חובה (יותר קטן מזה אני פשוט לא רואה) * רזולוציית המסך: HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: כמה שיותר קל במגבלות התקציב. אני אסתובב איתו לא מעט על הגב אבל גם אם זה מעל 2 ק"ג זה לא נראה לי נוראי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בגלל שהוא יהיה איתי באוניברסיטה עדיף זמן סוללה ארוך, אבל הימים שלי שם לא מאוד ארוכים אז לא צריך משהו מפלצתי. כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא קריטי * גודל מינימל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by snail22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. להלן המפרט שאני די סגור עליו. 1. אני יודע שהלוח הנ"ל לא תומך SLI. ולא ממש איכפת לי 2. מעוניין להרחיב זיכרון בעתיד ל 6 GB (כשממש נצטרך) 3. משתמש בתוכנות תלת מימד אבל אני מעדיף כרטיס למשחקים ולא QUDRO FX בכל מקרה NVIDIA מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מסך קונה בנפרד ממקום אחר אבל הוא ברשימה. המחשב האחרון שאני סגור עליו . מחיר: רכיב: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROSECCOR 3800+(2GHZ) BOX 2120 DFI LAN Party UT RDX200 CF-DR 1450 LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 3090 SAMSUNG DDR 1024 X2 1300 WD 200GB 7200RPM 8MB SATA II 645 CREATIVE L-TRIGUE 3200SE 590 ANTEC TX1050B 500W 850 THERMALTEK BIGTYPHOON 235 ADVICE 700VA 460 LG 1750HQ ' 1…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by DJ_Froyke,

החלטתי על 13 אינץ' 2 קילו, כדי שיהיה לי יותר נוח איתו לעבודה ולאוניברסיטה. מצאתי שני מחשבים שנראים סבבה, אבל לא מצאתי עליהם מספיק מידע באינטרנט האמת.. HP ProBook 4320s WT233EA מעבד i5-460M‎‏ ‏ זיכרון ‎4 GB צג LED-backlit HD Anti-Glare ‎13.3"‎ 1,366‎ x 768 ATI Mobility Radeon HD 5470 DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‏ 500GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784500 או Dell Inspiron N3010 i5-460M HD 5470 מעבד i5-460M‎‏ ‏ זיכרון ‎4 GB מסך 13.3in HD WLED (1366X768) TrueLife ATI Mobility Radeon HD 5470 DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‏ 500GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777963 אפשר בוודאות לומר שלגבי המפרט ההבדל היחידי הוא מסך Glare ו Anti Glare. האם מיש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by itaysk,

טוב אנשים פתחתי כבר כמה דיונים על כל מיני שאלות והתפלצפויות ושטויות ובסוף לא החלטתי מה אז יש לי 3500 שקלס לקנות: לוח אם - שיכלול כרטיס קול , הסתבכתי בשאלת ה NFORCE2 : יעיל לא אקפטיבי וכו'.... תחליטו אתם מעבד - חשבתי על AXP2000+... זכרון - 333 DDR נפח כמה שיספיק בתקציב אבל כמו שאמרתי התסבכתי על DUAL DDR וכו... מארז - חשבתי על CI-6919 צורב - משכתב לא ממש עקרוני לי מה כמה ולמה... הכי זול שיש. דיסקשיח- WD 8MB BUFFER 40GB מספיק לי... התקציב בעקרון הוא גמיש אבל רק אם זה שיפור משמעותי וכדאי ולא מוגזם. אם אתם חושבים שכדאי לחכות מאיזושהיא סיבה...זה גם אפשרי אה ו OC לא מתוכנן... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח - לא כולל מע"מ (אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח + - 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברזולוציה בינונית/ עריכה גרפית קלה / שימושים כלליים (WEB , OFFICE ...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זו לא המהות של המחשב, אולי מידי פעם... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 2 מסכים 17 רגילים לא רחבים, כנראה ובהמשך ארכוש מסך אחד גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חברים, קצת היסטוריה על המחשב הקודם עד היום היה לי dual core + ASUS 8800 GTS והוא שירת אותי בנאמה מספר שנים עד שלא מזמן הלך לו הלוח אם וכנראה גם הכרטיס מסך, הייתה לי דילמה קשה מאוד האם לקנות מחשב חדש או רק לוח אם וכרטיס מסך ולהסתכן במעבד תקול או רכיבים תקולים נוספים או לקנות מחשב בסיסי מאוד ב2000 ש"ח או מחשב טוב מעולה ב3000 ש"ח - מכיוון שלא מזמן קניתי ספק חדש(Neo Eco 520C 520W Active PFC 12cm PSU) ויש לי הארד דיסק נהדר (WD 1TB 7200 Black Cavier) ויש לי את המארז שלי ואת הכונן DVD כל מה שנותר לי לקנות הוא מעבד, לוח אם, זיכרון, וכרטיס גרפי, את החלקים אני מעוניין לרכוש בחנות KSP בחיפה - להזמין אצלם, לאסוף ולבצע הרכבה לבד. ואלו הם החלקים: Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לפני שאתם עוברים על המפרט רציתי לציין שכבר קניתי I7 4770K וSSD, רק תגידו לי אם יש איזה רכיב לא טוב שלא יתאים כמו לוח אם.הארד דיסק לא אמין ,קירור חלש מדי וכולי... התקציב הוא 4800 לשאר החלקים. אני קונה מKSP אילת 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by serg90,

היי, לאחרונה אני שוקל לעבור למערכת חדשה יותר, ועלה בדעתי לשדרג את הקיימת, במקום לקנות מערכת חדשה לגמרי שתעלה לפחות פי 2 יותר. כרגע יש לי: i5 750 / P55 seasonic 550w 4GB RAM HD5750 השאיפה היא לשדרג ל: 8-16 GB RAM SSD 240GB GTX1060 לחדש מאוורים עבור המארז שברשותי: antec three hundred ובשביל למקסם את הניצול של המערכת, להחליף את מאוורר הסטוק של המעבד במשהו טיפה יותר רציני ולעשות OC לאזור ה-3.5GHZ. לפי שאתחיל בתהליך, רציתי לברר כמה דברים טרם התחלתי להוציא כסף על דברים שאולי בסוף לא ישתלמו לי. מדובר במערכת לא חדשה כלל, שמתוכננת לעבור OC קל למעבד. האם יש טעם לטרוח לעשות את …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by elis02,

שלום אשמח לדעת אם יש לכם פידבקים כלשהם על המחשב הזה: https://www.tms.co.il/notebooks-tablets/notebooks?product_id=17990 הוא נועד בגדול לשימושים ביתיים אבל בעיקר לצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב נייד משומש. האם יש לי דרך לבדוק אם הסוללה תקינה? בהנחה שאין לי דרך כזו - ונניח ש"נפלתי" עם הסוללה. כמה תעלה לי סוללה חדשה? והם זה מסובך להרכיב אותה לבד?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by meir4321,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , לצרכים מאוד בסיסיים. זאת אומרת לא למשחקים , לא לתכנות וכדומה. מה דעת המומחים על המחשבים הבאים : https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989961 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989960 מישהו המליץ לי על שניהם..אשמח שתעזרו לי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by haims84,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). STEAM VR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי VR מכל הסוגים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by lompy,

כמה אני יכול לבקש על 460GTX עם 2 גיגה זיכרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by amit.w1986,

שלום, יש ברשותי מארז של Antec sonata III + ספק כוח 500W ANTEC בעיקרון אני צריך : לוח אם, מעבד, קירור למעבד, זיכרונות, כרטיס מסך והארד דיסק SSD אין צורך שיהיה כרטיס מסך onboard. ממש קריטי לי שיהיו לפחות 6 אם לא 8 חיבורי USB מאחורה. תודה מה התקציב המקסימאלי - כ 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד כ 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב - משחקים, סרטי HD, תיכנות, עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19'. בעתיד שדרוג ל כ 22-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך במארז,ספק כ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Dr. Hardware,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד כבר זמן מה פשוט כואב לי הלב מהמחירים פה בארץ לעומת ארה"ב, חבר שלי טס לסין בקרוב מאד רציתי לדעת אם מישהו יודע פה אם זול שם? כאילו אני בטוח שיש שם מקומות אמינים עם מוצרים מקוריים. השאלה מה המחירים שם? כמו ארה"ב? יותר זול? איפה קונים ?? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים