עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מחשב נייד המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. הוא מעוניין בנייד עמיד יותר מהביתיים הרגילים, אבל לא מעוניין להשקיע במחשב עסקי. הוא שם עין על lenovo thinkpad edge e520. נראה עמיד מאוד, מקלדת נוחה מאוד, מעבד I3 סנדי ברידג' וכל הדברים מסביב. אנחנו כמה חברה שמעוניינים לקנות ביחד כך שהמחיר יעמוד בסביבות 2700 ש"ח. יש מחשב (עמיד) משתלם יותר בסכומים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אמממ צריך רק את המחשב עצמו,בלי מסך וציוד היקפי. מה שחשוב זה הארד דיסק של לפחות 200ג'גה כי אני עובד עם סרטים והרבה מוזיקה. אני לא ממש מעודכן בדברים החמים בגלל זה אני סומך עליכם(גם המחשב הנוכחי הגיע מהמלצות שלכם ולא טעיתם אז -אני לא חושב שתטעו היום ),תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by eviatar,

בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec GX500 Window Black Steel 1 הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע מחיר החבילה: 4179 שקל מה דעתכם על המפרט? אני מעדיף לקנו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי! אני חדש פה ושמעתי שיש פה אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי לבנות מפרט תקציב: 6,500 - 7,500 - אפשר לנצל את כולו המחשב לשימושים של תכנות ופנאי, וזה כולל גם משחקים כבדים. רזולוציית מסך 1080p. אולי בעתיד ישתדרג, אבל לא בהרבה. הדרישות הכלליות הן מעבד i7 6700k וכרטיס מסך 970GTX 4GB. אני די מקובע על שני אלה, כי 980 יקר מידי, amd 390 דורש יותר מידי חשמל. בנוגע למעבד - אני מניח שגם i7 6700 יספיק, אם זה משמעותי אני מוכן להתפשר. אנא אל תציעו מחשבים שלא כוללים את המעבד הנ"ל. 16gb DDR4 ram - חובה 500gb ssd - חובה 2tb hhd - חובה כרטיס wifi פנימי (אחד שמחובר עם PCI/PCIe - אני גולש עם 100mb) -חובה אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות בתשלום. כרגע אני משתמש בלפטופ עם מעבד i7 3630QM…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ייעוד, שימוש ביתי/משרדי. משחקים - פשוטים שלא דורשים כח עיבוד. אינטרנט אופיס סרטים צריבות ציוד היקפי: מקלדת עכבר אלחוטי לא צריך מסך * אפשרי כרטיס מסך נפרד (לא נראה לי שצריך במיוחד) דרוש מפרט טוב שישרוד לאורך זמן (מיועד לבחורה משועממת) המלצה לחנות בראשון לציון - רצוי עם אתר ברשת (לרכישה זולה יותר) בעלת שירות טוב, ואמין.

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  6. שלום , אני רוצה לקנות זכרון של 1GB למחשב נייד IBM ThinkPad R50 , השאלה שלי היא האם הזכרון הזה מתאים : http://www.upgradememory.com/1GB_200_Pin_DDR-2_400MHz_(PC2-_P59556C15028.cfm תודה רבה על העזרה. רותם

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MatanMaor,

שלום, אני רוצה לדעת אם המפרט הזה טוב, ראיתי אותו בעיתון והוא הרבה טוב מהמחשב שלי: מעבד: AMD 64 Bit 3200+ דיסק קשיח: 250GB Sata 2 צורב: LG 18x DVD/RW Multi זיכרון: 1 GB Kingston DDR2 לוח אם:GIGABYTE NF4 MB כרטיס מסך: G force 6100 256 DDR2 האם כדאי לי לקנות אותו ואני אוכל להפעיל בו משחקים ואיך אפשר לשפר אותו?

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  8. שלום כנראה שהמחשב שלי הלך לעולמו ולא שווה להשקיע בו תיקון ולכן אבקש מכם להרכיב לי מפרט שיתאים לתקציב (אפשר לחרוג אם זה משתלם לדעתכם) אני ממש לא בקיא במה חדש ומה כבר לא קונים .. התקציב הוא כפי שכתבתי בכותרת סביב ה3000 חשוב לי שהמחשב יריץ את כל המשחקים החדשים בשוק בצורה סבירה שתהיה פה אופציה לשדרג ויהיו מספיק חריצים להוסיף דיסקים קשיחים למקרה הצורך וכד' המחשב נמצא אצלי בחדר שאני יושן בו והשקט חשוב לי .. אני לא מבין בOC וכנראה שאני לא אשתמש בזה . ציוד היקפי לא צריך ,יש לי מסך 931BW של סמסונג 19 אינץ רחב כמובן אבל יכול להיות שבעתיד אני אשתדרג ל 22 אינץ' . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק אז אם אשפר להכניס במפרט כרטיס קול נחמד שיתאים להם . אין צורך בצורב ובכונן רגיל. שיתמוך בת…

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  9. שלום, חבר רוצה מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עד 4000 שח. אין דרישות מיוחדות למארז אבל עדיף משהו שנראה טוב ואיכותי. אשמח להצעות. תודה לעונים. . מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Idanbs,

מחשב למשחקים. אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע ה8800GTS 320MB או לקנות עכשיו.. בכל אופן אני צריך הצעת מחיר להורים שלי ב6 וחצי אלף לא כולל מסך וכל הדברים רק מארז וכל הממתקים שבתוכו דברים שצריך: מעבד חזק. זכרון במהירות גבוהה וכמה שיותר. כרטיס מסך חזק. לוח אם טוב שלא יגרום לצוואר בקבוק ולא יגביל אותי בOC (למרות שאני לא מתכנן לעשות יותר מידי אלא בקטנה) וספק אני רוצה משהו טוב שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gal,

היי חברים, היום קיבלתי מגיס שלי מחשב נייד דל אינספירון 6000 בן 4 שנים,המחשב עצמו בסדר אבל משהו עם המסך כנראה לא תקין.כאשר פותחים את המכסה המסך נהיה שחור אחרי כמה שניות ולפעמים כאשר סוגרים ופותחים אחרי כמה רגעים אז רואים את המסך לשנייה ועוד פעם נכבה.האם התופעה מוכרת למישהו? היכן ניתן למסור לתיקון באזור עכו נהריה וכמה אמור לעלות תיקון כזה אם יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by galxb2,

. מה התקציב 3000 ש"ח אבל אוכל לחרוג ולהוסיף עד כ-400 שקל עם יעזור , תשלומים מזומן. 2. מטרות המחשב משחקים כבדים, משחקי רשת מוזיקה וקצת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי לא . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו צריך הכל! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד כן שהמארז יהיה טוב ושקט! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית כן. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא 9. האם חשוב שקט? לא הכי חשוב אבל מעדיף זה כן . 10. האם מתוכנן OC? אולי בעתיד עם אני ירצה כרגע לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק משחקים כמו PROTOTYPE CRYSIS IV ושיריץ אותם…

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  13. אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי המפרט! יש משהו שהייתם משנים או משדרגים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 438 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R כמות: 1 - מחיר: ₪ 681 מארזים: Antec P7 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 198 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 373 מאווררים למארזים: Be Quiet! PURE WINGS 2 120mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 38 כונני SSD: Team SSD 1.0TB …

14. היי, לאחר שקיבלתי מכם המלצות שונות לגבי מפרט (תודה רבה לכולם) החלטתי ללכת על המפרט הבא (שמשלב ביניהם...) ואשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליו ואם יש צורך בתיקונים כלשהם... אגב, המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, מוזיקה, הורדות וצפייה בסרטים. מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 640 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dan9,

. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש אבל נגיד 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית.שולחן מרוחק למקום העבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 2 מסכים של 22 אינץ (אחד כבר קיים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז שקט מועוצב חלק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Greave,

שלום לעוזרים, מחפש מחשב לסטודנטית לעיצוב פנים. * מטרות המחשב? רינדורים,autocad, אופיס, אינטרנט, סרטים * גודל המסך? 15 אינץ' - מבריק * משקל רצוי? ~2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ~5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. SSD לא דרוש. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות ל-3 בתקציב - יתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה לכולם,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ^^ לחבר שלי ! רוצה ותו לgaming עם 6600Q intel ו Nvidia 8800 gt oc ספק טוב שיחזיך ו 2 g. ram *לא יעשה oc

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  18. שלום, אני צריך ממכם חוות דעת על מפרט מחשב ב2480 למשחקים קלים כמו GTASA ולעבודות בסיסיות אינטרנט הדפסה וכו' מעבד : intel p-4 3.0GHZ FSB800(no 533) 2MB LGA 775 לוח אם Foxconn Intel 945 (no sis/via) זיכרון 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח : 160GB 7200 RPM SATA2 WD כרטיס מסך : OB 128MB +PCI EX כרטיס קול : OB 5.1 כרטיש רשת: 100/1000 מקלדת מולטימדיה עכבר OPT מסך : peoview 17" LCD 5MS אפשרות לשדרג ל19'' ב300 ול20 ב400 צורב: SONY DVD X18 DUAL מארז : מפואר USB FRONT כל זה ב 2480 במזומן איך המפרט הזה הוא יתאים למשחקים כמו GTASA וCZ חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ל7300gt צריך המלצות תודה..

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכל , התראד נועד על מנת לתת לכול משתמשי הפורום אפשרות להציג וליראות את הניידים של החברים. כמה בקשות : שהתמונה תהייה בגודל סביר , וברורה. בבקשה בלי תגובות של ''כמה עלה ? , מאיפה הבאת ומזה הרקע הזה?'' שמרו על הגלריה נקייה כמו כן אבקש לא להפציץ ב8 תמונות , שניים שלוש מספיק.. אנא ציינו את הדגם של הנייד , ומה יש בו. שמרו על התראד יפה , ככה שיהיה כייף להיות בגלריה (ואולי היא גם תזכה לסטיקי ) אז הנה שלי: ASUS EEE PC יש עליו XP , 12 ג'יגה , ומסך מגע.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Niv99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

21. Started by idann,

תקציב 6.5K~. מטרות גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים. מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358316 - Intel - i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1432/1403 ₪ פתרונות קרור - מאווררים למעבדים DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - 775/1150/1151/1155/1156/1366/AM3/AM2 /AM2/939 - 115W - 127mm (H) - Ultra quiet - 92mm - PWM fan... שנה אחריות כמות: - 1 - 102/100 ₪ לוחות אם - In…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by omri24,

זקוק למפרט למחשב למשחקים ואינטרנט (משחקים כבדים) מעבד AMD בתקציב של עד 5000 (אפשר לחרוג עד 500 יותר)

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by dec19,

תקציב המקסימלי-2200 שח לנצל את כל התקציב לא ניתן לחרוג המחשב ישמש לעבודה משרדית, תכני HD, משחקים בעיקר לgta אין צורך במסך, קיים אחד בגודל 19 אינצ' הגדרות גרפיות- מה שאפשר להוציא מתקציב כזה. אין צורך בציוד היקיפי. אין צורך בצורב. אין חשיבות קריטית לשקט(5) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין עדיפות לחנות מסויימת, מגורים במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בקרוב. רצוי לשמור על אופק שדררוג. הערות: אני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר מחשב למשחקים, ובכל זאת אני מבקש שתנסו להוציא את המיץ מהתקציב למטרה זו תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה... השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים. לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון? מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק. חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים. המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות. יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא. איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון? האם 2GB זכרון יספיק ? האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה ב…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומה שהרכבתי בנתיים היה זה * Microsoft® Works * LCD 16.4" (XBRITE-FullHD) * No Fresh Start * 320 GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm] [Regular price $150] * Video Standard * No Engraving * Large Battery * QuickBooks Simple Start * WLAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3650 with 512MB vRAM * Intel® Core 2 Duo Processor T9400 (2.53GHz) * None * DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive * Windows Live OneCare 90-Day Trial * Black * Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit * 2 GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 1GBx2) עכשיו השאלה שלי היא האם המפרט הזה כדאי? אני לא רואה שום סיבה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.