ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד בן מספר שנים, המכיל רק 256 מגה זכרון : HP Pavilion ze4523EA Notebook PC אני מעוניין להוסיף לו זכרון, מישהו יודע איזה סוג זכרון יש במחשב הנ"ל ? (PC2000 / PC2007 וכו') תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? ??? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, הסתכלתי כאן באתר וראיתי מפרט שתואם את התקציב שלי : http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/21 יש לי עבר טוב עם KSP אז רציתי לראות את המפרטים שהם מציעים וקיבלתי מפרט יחסית דומה : http://ksp.co.il/?uin=15890 רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על ההבדל בין המפרטים, האם המחיר שמוצע ב KSP עבור המפרט הוא הוגן או שלבדוק עוד אופציות ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 4200 (כולל הרכבת המחשב). לא amd אני חייב שזה יהיה פנטיום. המחשב מיועד למשחקים בינוני+ ,אינטרנט, קצת פוטושופ. אני לא צורך ציוד היקפי, גם לא מסך. בבקשה תרשמו איפה בניתם את המפרט. תודה, אביב
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק מאוד בעל יכולת להפעיל כל דבר כל משחק כל תוכנה ולא יעשה לי כאילו קופא ....... מעבד : בעל עוצמה ובעל יכולת חזקה ומסוגל להפעיל כל דבר ... ערכת שבבים : מה זה אפשר להסביר לי ? זכרון : GB4, DDR2- DDR3 ת1333MHZ דיסק קשיח : 1 TIB כונן אופטי : צורב DVD כרטיס גרפי (מסך) : חזק מאוד בעל יכולת עצומה להפעיל כל משחק בזמן עומס ולא בזזמן עומס על המחשב .... כרטיס רשת : מהיר מאוד ואמין כרטיס קול : שמע משולב איכותי עוצמתיי ..אני חושב ש 7.1 ערוציים sound blaster x-fi xtremegamer אולי אתם תמצאו משהו טוב יותר או עדיפ על זה ... צינון : לקרר את כל המחשב מ מעבד ,זכרון כרטיס מסך .... מארז : יכולת לשים RAID שיתמוך ב RAID ,יצאות USB 8 מאוחורה וגם 2 USB מקדימה תיציאות מקדימה ומא…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב נייד לעבודה משרדית בתקציב של עד 1800 ש"ח. להלן התשובות לשאלון של הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו שממש שווה לחרוג בשבילו תגידו אבל התקציב בעיקרון נע בין 1400 ל-1800 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו שווה אז אתם מוזמנים להציע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומולטימדיה בעיקר לא משהו מיוחד די בסיסי. המחשב מחליף מחשב ישן מאד ששימש לעבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין שימושים מיוחדים ב) במידה וה…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
Intel® Core™ 2 Duo E7500 w/ VT (2.93GHz, 3M, L2Cache, 1066FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium 32 bit edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit Dell Recommends Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service. Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service [add $59.00] MEMORY 3GB DDR3 SDRAM 1333MHZ - 1x2GB 1x1GB edit OPTICAL DRIVE Single Drive: 16X (DVD+/-RW) Burner Drive edit HARD DRIVE 160GB Serial ATA Hard Drive (7200RPM) w/DataBurst Cache™ edit VIDEO CARD Integrated Video, Intel® GMA X4500 edit MONITOR Dell 21.5 inch Widescreen E221…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מעבד: AM2 4200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: MSI K9N NEO FULL ATX דיסק קשיח: MAXTOR 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון: 2048MB DUAL DDR II 667MHz צורב: צורב /LG/NEC X 18 DVD Dual layer גרטיס מסך: Nvidia GeForce 7300GS UPTO 512MB הקשבתי להצעות שלכם והחלפתי מעבד ולוח אם. אם למישהו יש עוד הצעות =]
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי DVD, עריכת תמונות (פוטושופ), מוזיקה. עבודה בעיקר בסביבה משרדית מוארת (מסך מט). * גודל המסך? 15.4 לפחות * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא גורם מכריע. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom ומדי פעם משחקי FPS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680x1,050 (מסך קיים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי הצעה של מחשב נייד עם כרטיס מסך 7800 של נוידיה? ושיהיה עד 12 אלף ש"ח.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שברשותי במחיר של עד 3,500₪ (ואם אפשר אפילו פחות). אין לי צורך ב: מארז, הארדיסק, ספק כוח, ציוד היקפי. מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1044 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 ₪631 זיכרון: [..] G.SKILL "SNIPER" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 1.25V ₪323 כרטיס מסך: [..] HIS 6950 "FAN" 2GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL - זמין במלאי ₪1248 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III ₪230 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3476 אשמח לשמוע פידבקים על המפרט. כמה שאלות/הערות: 1. איזה קירור עדיף? ראיתי כל כך הרבה המלצות על סוגים שונים של קירורים, בסוף החלטתי באופן זמני ללכת על הMug…
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
Intel Core2Duo Processor T8300 2.4Ghz Intel® Centrino® 2 Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo processor P8600 2.40GHz איזה מעבד טוב יותר ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? ועל איזה חנות אימנה וטובה ומחשבים ניידים באזור המרכז ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
-
שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב היעוד:בעיקר אינטרנט אופיס וצפייה בyes עם ממיר מחובר עם כרטיס טלויזיה (הכרטיס תקין ואני לא רואה צורך להחליף אותו) וגם שיפעיל משחקים לא הדבר המרכזי. המחיר סביב 2000 ש"ח יש לי מסך 22" חדש מקלדת ועכבר סבירים לא צריך יותר מזה. השאלה אם אני יעביר את הכרטיס טלויזיה למחשב החדש לא יעשו לי בעיות עם האחריות? לא צריך דווקא אינטל הבנתי שהיום יש דברים ברמה גבוהה במחיר סביר . לא צריך מארז מטורף יספיק משהו פשוט אין טעם שיהיה מאוורר בצד שמאל כי המחשב צמוד לדופן השמאלית אז אם כבר שיהיה עוד אחד מאחורה. כבר היום יש לי תוכנה שהופכת את הממיר לסוג של YES MAX אפשר להקליט ולעשות פאוז הבעיה שהיום אין לי בכלל מקום ובגלל זה לא עובד אם אפשר אשמח ליותר מ- 160 . אשמח …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני עובד עם תוכנות חישוב וסרטוט כמו matlab, מייפל וכו'.. אני צריך המלצה למחשב רב תכליתי לעבוד עם התוכנות האלה, מסך בגודל 15.6, מחשב טוב ואמין שיעבוד מהר! תודה..
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעריכת מוזיקה. הוא לא צריך להיות חזק בטירוף, אבל עדיף שיהיה. המחשב הנייח בבית הוא I5 דור שני עם 8 ראם זכרון, מחשב מלפני 4 שנים בערך. אני מעמיס עליו ממש והוא עובד יופי. התקציב הוא 2500 - 3000 ואני אשמח אפילו לפחות. הבנתי שהמעבדים של הדור החמישי אוטוטו עומדים להיכנס לשוק, משמע שהדגמים הנוכחיים שיהפכו לישנים יוזלו משמעותית. בכמה (לערך כמובן) המחיר יוזל? תוך כמה זמן דבר כזה קורה? כי אני ממש צריך כבר מחשב נייד ומצאתי את אלו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2073& - 2280 אם אני אוסיף לו SSD ועוד 2 ג'יגה זיכרון אני אגיע ל3100 ויש את זה: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2201& שזה כבר 3100 בלי הSSD אבל עם 8 RAM זכרון האם עדיף לי …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הנ"ל לעבודה משרדית. אשמח לקבל אישור/הצעות לשיפור. האם הזכרונות של TRANSCEND בסדר? תודה! מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 300ART Black כמות: 1 - מחיר: ¤303 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤417 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 מקלדת: סט אלחוטי מיקרוסופט Wireless Desktop 1000…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חברים יקרים, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש אשר יענה על השימושים הבאים : ישומי משרד צפייה בסרטים ולימודים [הנדסת תוכנה ] הרצת סביבות עבודה [JAVA וכו'] יש שתי דגמים ששמתי עליהם עין. dell xp15z או ibm t510 בעיקרון את בשניהם יש לי אופציה לשנות טיפה את המפרט ויש המון מפרטים ותתי דגמים לשני המחשבים בייחוד אם אני מייבא אותם [ואני מייבא] בעיקרון בשניהם יש את אותם עקרונות מנחים [i5 hdmi 8gb ram ddr3 בקיצור הדבריים הבסיסים הדרושים] אני יודע בוודאות שבדל יש כרטיס מסך יותר טוב [ג'י פורס לא זוכר איזה ג'יגה די דיאר 5 ] ובלנובו יש כרטיס קצת פחות טוב השאלה היא בכלליות איזה חברה יותר טובה דל או יבמ? אם תוכלו להיות ספציפים לגבי הדגמים אני אשמח מאוד מה הייתם קוניםפ לעצמכם? תודה קובי
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הXPS M1330 מחברת NOTEBOOKCLUB. 1) האם מישהו קנה מהם? האם הם אמינים? האחריות שהם מספקים היא מקורית של דל? 2) אני מתבלט אם לשדרג ממכונן 160GB במהיירות 5400RPM ל120GB במהירות 7200RPM. האם ארגיש בהבדל? אני מתכוון להשתמש במחשב, בין השאר, לתכנות, צפייה בסרטים ואולי מעט עריכה 3) מה ההבדל בין המסך ה"רגיל" שמגיע עם המחשב לWLED? האם לדעתכם הוא שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי מחשב סוני ואיו שרכשתי בארה"ב לפני כשנתיים ומאז לא ממש עשיתי בו שימוש. שם הדגם כפי שכתוב על המחשב עצמו הוא PCG-661L אך מחיפוש באינטרנט אני מבינה שהוא מקביל או נקרא גם בשם PCG-V505AX. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המחשב ומה דעתכם עליו... (נראה לי שהוא לא נמכר בארץ). כמו כן אשמח אם מישהו יוכל לבאר לי את המפרט של המחשב כפי שמצאתי באחד האתרים: Sony VAIO PCG-V505AX 1.8-GHz Pentium 4-M processor, 512MB of DDR266 SDRAM, Windows XP Home, 12.1-inch active-matrix screen, ATI Mobility Radeon graphics using main memory, 40GB hard drive, 8X DVD-ROM and 24X/10X/24X CD-RW combination drive, built-in V.90 modem, built-in network adapter, touchpad pointing device,…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעת מפרט הבאה LATITUDE E6500 INTEL CORE 2 DUO P8400 2.26 GHZ DISPLAY : 15.4IN WIDESCREEN WUXGA (1920X1400) Memory : 2048MB (1x2048) 800MHz 200GB (7200RPM) Primary 6-cell 54W/HR LI-ION יד שנייה ב 3300 ש"ח משתלם? יש איזו בעיה במפרט?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I915G Pro 815 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 495 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 5834.55 מחיר סופי: ¤ 5834.55 יש משהו שהיתם מחליפים ? המחשב בעיקר לגלישה ומוזיקה ופה ושם משחקים לא כבדים הכל מנועה
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-