עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח , המחשב לא יותאם ל OC. פרטים נוספים רזולוציית מסך 1080p , מעבד 64 bit אין צורך בכונן דיסקים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 805 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : Gigabyte GA-H81M-HD3 בקניית מחשב חדש ₪ 260 x 1 מארז: : Silverstone SST-RL01B-USB 3.0 + FSP Raider 650W ₪ 510 x 1 קירור למארז: : מאוורר למארז Glacialtech Silent Blade 120mm ₪ 36 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 315 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 285 x 1 כרטיס מסך: : MSI R9 290 4G DDR5 Gaming בקניית …

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. Started by AloNs01,

-מעבד q9550 -לוח dfi lan party x48 -זכרונות 2x2 -מארז antec 300 + שלושה מאווררים ושאלה קצת פחות קשורה, האם יש בעיית אי התאמה של הלוחות אם החדשים למארז הזה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  3. הרדאון 9800 PRO מת... מה הכי כדאי?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 , אפשר קצת יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית סטנדרטית, אופיס אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 2-3 ,גם ככה סוג כזה של מחשב לא אמור להרעיש, ומחשבים היום לא מרעישים יותר מדי בכללי, אז לא ממש קריטי. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן מ.הפעלה לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציי…

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  5. מחשב HTPC עם מארז שיתאים לסלון וצריך לכלול במחיר עכבר ומקלדת אלחוטיים תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. DELL INSPIRON 1300 מעבד INTEL CELERON M 1.5ghz זכרון פנימי 504mb , 1.13ghz של ram דיסק קשיח - 40gb צורב dvd צג 15.4 wide כרטיס רשת אלחוטי wireless 802.11 g/b + modem/fax המחשב יד שנייה במצב מעולה, עם תיק נשיאה יוקרתי. על המחשב יש widows xp . אם זה לא במקום הנכון, להעביר בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. מחפש לשדרג מחשב ישן שבו אני עורך מדי פעם (בפרמייר פרו ואפטר קל) ובעיקר חומרים באיכות HD (בטח לא מעל ל-4K). לא תלת, ולא פרוייקטים מורכבים של צבע ואפקטים כבדים. בזמן האחרון הוא מקרטע לי קצת בעריכה ואני רוצה לשדרג ביצועים - אבל בתקציב נמוך ככל האפשר, כי רוב העבודה עליו היא משרדית. ראיתי שאמאזון חתכו את המחיר של RYZEN 5700g ל-180 דולר - ורק בגלל זה אני חושב על המעבד הזה. בסקירות מקצועיות ראיתי שהוא סוחב עבודת עריכה בצורה טובה אפילו ב-4K בלי צורך בכרטיס מסך נפרד - שזה גם חיסכון. (המטרה היא שדרוג ביצועים בתקציב נמוך ככל האפשר) התפיסה שלי היא שמכיוון שהמחשב לא מיועד לעבודה אינטנסיבית - השדרוג יהיה משמעותי בכל מקרה רק בזכות המעבד (8 ליבות במקום…

8. שלום לכולם, אני סטודט כרגע למדעי המחשב בטכניון (שנה א') אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש של DELL ולהביא אותו מארה"ב. הסתכלתי באתר של דל ויש מגוון עצום. החלטתי שאני רוצה מסך 15.6 והסתכלתי על דגם הSTUDIO עם מאבד core i7 720 או core i5 430 לא יודע מה לבחור... בנוסף אני רוצה לקחת את זה עם הכרטיס מסך של ATI 4570 האם הוא יהי טוב גם למשחקים... אשמח לקבל את דעתכם... (אשמח לדעת גם בדיוק מה ההבדלים בין שני המעבדים) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה לפי מידת הצורך של עד 4500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך מפרט שהתקציב שלי הוא 12 אלף למחשב הכי חזק למשחקים והכי טוב שאפשר כיום ובתקציב הזה... ממש תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1)מפרט המחשב: ASUS N61JQ-A1 CORE I7-720QM 1.6G 4GB 500GB Intel Core i7-720QM 1.60GHz Processor · 6MB L3 Cache, 1333 FSB · 4GB DDR3 1066MHz RAM (2GB x 2) · 500GB (7200RPM) SATA Hard Drive · 16" HD (1366 x 768, 16:9) LED Display · Integrated 2MP Webcamera · ATI Mobility Radeon HD 5730 with 1GB DDR3 · Super Multi DVD±R/RW Drive with Double Layer · 802.11b/g/n Wireless LAN · 10/100/1000 Base-T Ethernet LAN · Built-In Bluetooth V2.1 + EDR · Built-in Azalia compliant audio chip, with 3D effect & full duplex (3D Stereo Enhanced Sound System) · Built-in Altec Lansing speaker and microphone · Express Card 34 · Card reader · Ports: 3 x USB (1 x…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by almog50,

Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel כרטיסי מסך ASUS HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ספקי כוח Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan בגדול מארז ודיסק קשיח יש לי. עכשיו השאלה שלי האם שווה להשקיע על מעבד I7 או משהו פשוט יותר, לגבי כרטיס מסך האם הוא יפעיל לי משחקים לדוגמא CRYSIS על רזולוציה 1080I FULL HD על הרמה הכי גבוהה (זה מאוד חשוב לי) אשמח לעצות לגבי לוח אם וזיכרונות האם 4GB מספק המחשב הוא בעיקר למשחקים.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  13. מפרט טכני. מעבד : Intel® core @i7-3612QM CPU 2.10GHz זיכרון 8RAM 1TB המחשב דיי שמור השאלה היא האם זה יפגע בי שדרוג הווינדוס ל8? או להישאר ב 7?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב שיתאים לעבודה גרפית ועריכת וידאו (בעיקר תוכנות אדובי). המחשב הוא לשימוש המשרד, לכן בתכלס אני רוצה לחסוך איפה שאפשר, זה לא צריך להיות פאנסי יותר מידי, בעיקר שיעשה את העבודה ולא יתקע. בנוסף לעריכה, יהיה שימוש לגיימינג קל - משחקי רשת פה ושם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין 'מירבי', מעדיפים לחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (ps/ai) עריכת וידאו (ae/pr) אולי טיפונת בלנדר ופונקציות תלת ממד בae 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך…

15. היי, יש לי dell xps m1210 עם כונן קשיח 80GB שלא מספיק לי ממש, הייתי רוצה לשדרג אותו בנפח ל 250 או אפילו 320 (ואם יש 500GB במחיר של עד 600 ש"ח, אז זה מה שאני רוצה) הייתי מעוניין כמה שאפשר להמנע מלשדרג אותו בחנות שממנה רכשתי את הלפטופ עצמו (יש להם בעיות אמינות) 3 שאלות: 1. אני יכול פשוט לרכוש כל הרדיסק 2.5" שאני מוצא, ולהחליף לבד? או שיש לפטופים שאוהבים רק הרדיסקים מסוג XYZ 2. יש איזו מעבדה מורשית של dell או משהו בסגנון בארץ, או חנות אמינה אחרת שתדע לבצע את העבודה הזאת (החלפה)? 3. חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה? או שאני יכול להעביר הכל עם ghost מהכונן הקיים לחדש? תודה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by bjnhv,

שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 8000 אפשר חריגה קלה, ללא ציוד הקפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA בגדול ברזולוציה של 1440P (2K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…

17. Started by deso,

הנה המפרט המושלם שלי, נראה אתכם אומרים שהוא לא טוב! מעבד: Intel D 820: Pentium 4, Dual Core, 64 bit לוח אם: P5LD2 Asus זיכרון: DDR2 1024Mb 533MHz Kingston הארדיסק: WD1600JS Western Digital כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO ספק: FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan צורב DVD: LG GSA-4167B ראוטר חסר לי, וכל השאר לא צריך לרשום.. 5000 ש"ח, המחיר לא כולל מסך. מה אתם חושבים? ><

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד לגלישה, MSN ו-ICQ בלבד! התקציב הוא לא גדול, רק 3500 ש"ח, אבל בשביל הצרכים שלי מהנייד אין מאמין שאפשר להשיג משהו במחיר. אז בבקשה תמליצו לי על מכשיר נייד (עם כרטיס רשת אלחוטי) עד 3500 ש"ח (ובבקשה אל תביאו לי סתם קישור לאתרים של וואלה וכו', כי אני לא מבין בניידים ואני רוצה לדעת למה כדאי לי לקנות דווקא את הנייד הנ"ל). אין צורך בצורב DVD.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by lpp.phpme,

לא מצאתי איזה פורום מודינג(תעבירו את הנושא בבקשה אם קיים) ואני פשוט אתחיל את הנושא מהסוף להתחלה: לאחותי יש נטבוק מחברת hasee שאני לא יודע את הדגם אבל המסך שלה הוא מסך בגודל 10 אינץ' וזה נטבוק די נפוץ של החברה. מה שקרה לפני כמה ימים היא הפילה את הנטבוק שלה והמסך נשבר. בבירורים שהיא עשתה נאמר לה שהתיקון הוא בעלות של כ-1000 שקל שלמבינים עניין בנטבוקים בתוספת של עוד כמה מאות שקלים מקבלים את אותו הנטבוק וזה מה שאחותי הולכת לעשות - לקנות מחשב חדש. עכשיו, אני חשבתי שאם היא קונה מחשב חדש אז אפשר לקחת את המחשב השבור ולשדרג אותו טיפה: להשים מסך מגע כמו שראיתי במספר סרטונים ביוטיוב אבל השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא מסך מגע שמתאים למחשב וכמו כן - גם לשדרג את הזכרון, להעלות את הגו…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב בסביבות 6500שח מתאפשרת חריגה אם היא שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לטובת תכנות, אבל גם לטובת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בגדול יש לי זיכרון RAM לא רע וספק כח שאמור להיות בסדר, אבל מעדיף לקבל קודם מפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תמיד נחמד שהמחשב שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

21. המחשב למטרת אינטרנט ומשחק אחד (fifa 12) לפי מה שהבנתי פיפא משחק קל ובגלל זה אני לא צריך להשקיע הרבה בכרטיס.. שתי אפשרויות עומדות בפניי:טושיבה- מחשב טוב עם כרטיס מסך ו מעבד I5.. אהבתי גם נורא את העיצוב...רק עם שנתיים אחריות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13924 אסוס- מחשב טוב עם כרטיס נחמד מאוד ועם I3.. שלוש שנים אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 אני לא יודע מה להחליט

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. ניסיתי להרכיב משהו עמיד לעתיד... מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפית, 4K, תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה maya, after effects, premiere, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הארדיסק מסתובב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by thewhiteark,

שלום וחג שמח! מעוניין לקנות ולהרכיב מחשב HTPC קל, כשהקאץ' הוא שהוא צריך להריץ סרטים בהבחנה בלי לגמגם. עיקר ההתלבטות שלי היא בין Core i3, שבטוח יריץ הכל מעולה אבל הוא יקר, לבין מחשב מבוסס ATOM, שזה קצת סיכון אם יעמוד בדרישות החומרה, לבין Athlon II X2 250 או מעבד AMD קל אחד דומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר חריגה של עד 500 אם כוללים בתקציב מקלדת משולבת עכבר אלחוטית טובה 2. מה שימושי המחשב: ישמש כמרכז מדיה מחובר לטלוויזיה. צריך להיות מספיק חזק להריץ סרטים ב1080p בלי לגמגם! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אני לא מתכוון לכבות אותו …

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  24. שלום לכולם, בחיפוש אחרי מפרט יותר מבסיסי למחשב נייד הגעתי בין היתר לחנויות הבאות ברשת: bye4less campus-shop zol האם חברות אלה מוכרות והאחריות שלהם מכובדת או מה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שעיקר מטרתו תהינה למשחקים אך גם לעבודה משרדית. ללא OC וללא ציוד היקפי, בתקציב 7000 ש"ח ~. מעדיף שהמפרט יכלול: - מעבד אינטל - Q6600. - הארדיסק 320 גיגה מקסימום. - זכרון 2 - 4 גיגה אם אפשרי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 14:15:00 אגב אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חנות באיזור רעננה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.