ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בעוד כחודש מדעי המחשב ובמקביל אני עובד בפיתוח אפליקציות ואתרים ואני צריך את עזרתכם עם קניית מחשב חדש. אני מחפש מחשב שולחני חזק שאני יוכל לחבר ל 2 מסכים (שקיימים כבר) ולהריץ במקביל הרבה תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות ולחסוך אך אם זה בא על חשבון דברים חשובים אני מעדיף לשלם קצת יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כחמש מאות שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולצפייה בתכני HD. כנראה גם עריכה גרפית והרצה של VM על המחשב (לטובת הלימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב אז טיפה רקע: מדובר על נייד לצורכי עבודה בפועל (לא לימודים), ברכבת (יש שולחן) ובבית. לא אתחיל למנות פה את כל ה-IDEים כי זה לא כל כך רלוונטי, דרוש פיתוח בלא מעט פלטפורמות. צריך לתת מקסימום נוחות ותפוקה לפיתוח. לדוגמא קראתי על אכזבה גדולה בעולם הפיתוח על דגמי ה-ThinkPad האחרונים של Lenovo (לא יודע אם כולם) שבהם הם החליפו בין מקש ה-CTRL למקש ה-Fn, כך שרמת הפרודוקטיביות ירדה ורמת חוסר השביעות והבלבול עלתה. * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח כמו שפירטתי, צפייה בסרטים באופן מזדמן (לא צריך להוות שיקול - בונוס), לא למשחקים! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? האמת שאני לא מכיר את ההבדל בין מבריק למאט, גודל אני חושב 15.6". * רזולוציית המסך? כנראה שעדיף 1920*1080. …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בעקבות שדרוג של המערכת רציתי לדעת כמו אוכל לקבל על המערכת שלי היום מעבד : CORE I5 2500 BOX לוח אם : P67A-UD B3 כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 GIGABYTE ספק כוח : HUNTKEY 700W HK700 52-PP תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא רוצה אוברקלוק , חשוב לי היה השקט , מיועד לגיימינג כבד BF4 CALL OF DUTY GTA WOLFINSTEIN אשמח לחוות דעת. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1345/1318 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 467/458 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, אינטרנט, סרטים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12-14 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5-6 שעות או יותר * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הולך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. בערך. אני יכול להוציא יותר אם יש צורך, אבל זה תלוי בכם, תשתדלו להשאר במסגרת התקציב. בנוסף, רציתי לשאול לגבי יכולת שדרוג עתידית ( SLI וכו') ועל ההשפעה של מוכנות לשדרוג על הביצועים של המפרט כיום. אם שדרוג יהיה אפשרי, כמה הוא יעלה (נגיד הוספת כ.מ. נוסף בעוד שנתיים), וכמה הוא באמת יוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במיוחד צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, לגבי משחקים רוצה שירוצו משחקים חדשים אבל לא חייב הגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון טומב ריידר ומשחקי אסטרטגיה חדשים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה: * מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה. * גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA. * Bluetooth? למה לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. * …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בשלוש+ השנים האחרונות אני משתמש לכל צרכי בלפטופ XPS L501X של DELL. לאחר הוספת 4GB של זכרון (הפך ל2X4) והחלפת הCD לSSD (מסוג M500 1220GB של INTEL) הוא די עונה על הצרכים שלי. הדבר היחיד הוא שלפעמים לוקח לו זמן בעבודה עם SOLIDWORKS. עיקר העבודה שלי עם המחשב היא עבודה עם SOLIDWORKS, דברים שקשורים בהדפסות תלת מימד, OFFICE וגלישה באינטרנט. בתקופה הקרובה אדרש להיפרד מהלפטופ ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת מכונות ארצה להצטייד במחשב חדש שיחליף אותו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, אך העדיפות היא קודם כל שיעשה את העבודה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה הנייד של אישתי עושה בעיות הוא נייד של LG דגם מאוד ישן ,אנו שוקלים להחליף לה אותו, המחשב ברוב הזמן יהיה בעבודה ביתית אך אקח אותו איתי לפגישות, מה שכן אשים עליו דגש הוא שבעת העבודה על מודלים גדולים בSKETCHUP אם המחשב אינו חזק מספיק המודל נתקע בעת הזזה או נעלם לכמה שניות. * מטרות המחשב? AUTOCAD SKETCHUP * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין את ההבדל בינהם * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חייב להיות קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ,גם 3 שעות זה בסדר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא יודע * Bluetooth? לא יודע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): תכנות, בעיקר לקנייה כדי ללכת למפגשים ועוד. אולי אני אשחק במשחק שנקרא CS:GO לדעתי לא עוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הבקשה למפרט מיועדת עבור חבר שלי, אשמח להסברים עם פירוט כמה שאפשר למה דווקא מפרט X עדיף. * מטרות המחשב? עבודה עם פוטושופ , אילוסטריטור ופלטפורמות פיתוח תוכנה לדוג' eclipce * זיכרון ? 8GB * גודל המסך? 13.3 עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD 1366x768, גבוה יותר יתקבל בברכה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.5-1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות (או עד כמה שאפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם מגיע עם SSD בטווח של המחיר עדיף אחרת אפשר להתפשר על HHD ולהחליף מאוחר יותר חשוב שהאופציה תהיה קיימת. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב את שנת הלימודים לקראת תואר בכלכלה ומנהל עסקים. אני כנראה ארכוש מחשב לפני תחילת התואר ודיי ננעלתי על משו, הקאצט שהוא שוקל בערך 2.7 קילו ומביך 15 אינטצ.( כן, שמתאים גם לגיימינג) השאלה שלי היא האם למישו יצא לעשות תואר כאשר הוא עם מחשב במשקל דומה ואיך היה? מצטערים על זה? מודעים על זה? לא שינה כלום? אני פשוט מתלבט האם לקחת מחשב שהוא 15.6 וחזק מאוד שיתאים גם לגיימינג, או לרדת בתקציב ולקחת משו זול יותר, קל יותר אבל חלש יותר גם... תודה מראש לעונים ולעוזרים.
-
- 43 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרת מכירה ? מחשב - מדיה סנטר - HTPC (משמש כמחשב רגיל לכל דבר) מארז מתכתי מוקשח מאוד קטן (25 ס"מ על 18 ס"מ) מעבד I5-650 לוח אם Intel DH57JG זכרון 4GB דיסק קשיח 320GB תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה רכיבים חדישים ואיכותיים: מארז + הארד דיסק SSD + ספק כוח 600W, כולם דרך אגב נקנו לפי המלצות הפורום פה. השבוע גם התחדשתי במסך 1920X1080. עבר זמנו של לוח האם הצולע שלי, מקל זכרון אחד כנראה הלך, ואני מניח שזו כבר הזדמנות גם להשתדרג מהמעבד E8400 שיש כרגע. אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח אם זה שווה את תוספת האמינות והביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מרובה-ליבות, מכונות וירטואליות, גיימינג קל עד בינוני, אופיס עם גליונות נתונים, גלישה עם הרבה טאבים פתוחים. א) במידה והמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, חבר ביקש ממני המלצה למפרט למחשב דיי רב תכליתי - בעיקר מוזיקה סרטים ואינטרנט וקצת גיימינג קל כמו פיפא בהגדרות טובות. המסך הנוכחי שלו 20" ברזולוציה 1680X1050. אני הצעתי את זה: ואז המוכר ב KSP יצא קצת נגד ה AMD והציע את זה: הוא דיבר מהר מאוד, אמר שהמחיר הזה של ה I5 זה בגלל איזה באנדל שלהם ולכן הוא זול. אין לי מושג איך זה הגיע למחיר הזה (המעבד אמור לעלות 900+ הזיכרונות 400+) בקיצור אין לי מושג מה קרה שם ואם זה באמת כדאי. אשמח לקבל את חוות דעתכם. האם המפרט שלו עדיף? האם כדאי להיזהר? מה האינטרסים של כל החברות ב"באנדלים" האלה? והאם יש מפרט יותר טוב שאתם יכולים להציע? אגב יש לי כרגע Asus en9600gt 512mb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e אם זה רלוונטי (איך בהשוואה לליבות ה…
-
- 37 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיהיה בעיקר כמה שיותר נייד. כמו כן אני נוסע לאילת עוד שבועיים ומין הסתם אני רוצה לקנות את המחשב שם. וחוץ מ-KSP ו-IVORY אני לא מכיר עוד חנויות באילת, לכן אשמח לקבל מידע גם בעניין זה. * מטרות המחשב: לימודים, לכן אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קל על מנת שאוכל לנייד אותו בקלות מהרצאה להרצאה וגם מהבית לאוניברסיטה. * מסך: הכי חשוב שיהיה מסך מאט, ללא מגע. ובעדיפות עם רזולוציה של לפחות 1920X1080. * גודל המסך: לדעתי 14 אינץ' הכי אופטימלי (לא קטן מדי וניידים בגודל 15אינץ' ומעלה בדרכלל כבדים כבר). אך אשמח לשמוע דעות לגבי הגודל, בנושא הגודל אני ממש לא סגור. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: די חשוב מקלדת מוארת. ואשמח אם יהיה …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5,000. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-U…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
עבור ההורים לשימושים בסיסיים כגון אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש לנכדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V, Watch dogs -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך שלי הוא 21.5 היינץ מתוכנן קניית עוד מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אופיס + גלישה באינטרנט - בסיסי ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אודה לעזרהסרטי HD + גלישה ומשחקי FB . * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא תקציב - 2,500 - 3,000 ש"ח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא , Lenovo. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ממקלדת נוחה (מוארת…
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-