עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר להגיע בביצועים למפרט שנמכר בערך ב5000 בשנה שעברה. נגיד: Q6600 8800GT 2RAM שזה שנה שעברה היה נחשב מאוד חזק ויקר. אם למשהוא יש רעיון איך להפוך מפרט כזה לזול יותר, מבלי לפגוע בביצועים, אני אשמח לקבל אותו.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by nadavsn,

שלום אולי מישהו כאן יוכל להסביר. כשאני משווה מחשבי מיני פיסי (ללא מקלדת עכבר מסך וכדומה) למחשבים ניידים עם מפרט זהה יוצא שמחשבי המיני פיסי יקרים יותר. אני לא מבין את ההגיון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by cocooi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה (אוהב להשתמש בכמות עצומה של כרטיסיות), פוטושופ חובבני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ליהי,

1. תקציב: עד 6,000 ש"ח אין לי כוונה לבזבז סתם כסף, אם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. אם זה בלתי אפשרי, אז לא. חריגה של עד 500 ש"ח. 2. אני מעצבת גרפית והמחשב משמש אותי לעבודה ולימודים, על בסיס יומי קבוע, שימוש מאוד אינטנסיבי. אני משתמשת בתוכנות adobe cs5: photoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver 3. בכל הנוגע לציוד היקפי זקוקה רק לרמקולים. עדיפות ל-LOGITECH. לגבי מסך: זקוקה למסך עם פנל IPS. קצת בדקתי וחקרתי בנושא ומצאתי את ה-DELL U2311H שצריך להיות מסך מעולה במחיר שפוי לחלוטין. אשמח להמלצות נוספות. 6. השקט חשוב לי ברמה של 5. 7. לא מתוכנן OC 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות, לא במערכת הפעלה. 9. אין העדפה לחנות מאחר ואני לא מכירה חנות אמינה באזור השרון, אשמח…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי שלום! אני חדש פה בפורום ורק היום נרשמתי אבל הייתי נכנס ומתסכל מדי פעם.. לעניין אתמול קיבלתי תקציב שרציתי הרבה זמן למחשב 8K למפרט+מסך אז השאלה הגדולה שלי היא מה לעשות?! לקנות חודש הבא את Q6600+HD2900XT או לחכות כחצי שנה או יותר ולקנות את המעבד החדש של אינטל המרובע החדש+9800GTS? מה כדאי לעשות? אני יכול להסתדר עם הזבל שיש לי עכשיו עוד חצי שנה ככה כי המשחק היחיד שלי זה FEAR קומבט וזה מריץ לי דווקא בסדר גמור.. ועוד שאלה האם המחיר יהיו זהים בערך להיום שעוד בחצי שנה אני יוכל לקנות את המעבד החדש של אינטל עם ה9800GTS ב8000 שח? תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אהלן! היום קיבלתי את המענק שיחרור שלי, וישר רצתי לקנות את המחשב שכל כך חשקתי בו! אז רציתי לקבל אישור ממקצועים כמוכם, ולדעת אם העיסקה הייתה שווה ואם המחשב מספיק חזק.. למישחקים חזקים כמובן! Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 2 X 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU seasonic s12ii 620w psu 4300 ש''ח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום אני צריך מפרט מחנות באזור חיפה - פנדה/נעה/כל חנות (טובה) אחרת שפספסתי - תקציב ושימושים: עד 8000 בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט - לא מתוכנן שום OC (ולא צריך גם להוציא יותר כסף על חלקים "עם פוטנציאל לOC" כי אין שום סיכוי לזה) - המסך חייב להיות Dell 2007FP (אני לא חייב לקנות את המסך ואת המחשב מאותה חנות) - חשוב שהמחשב יהיה שקט (שלא יפריע לישון) - כמה דברים שצריכים להיות במחשב (למרות שזה נראה לי ברור): זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 250GB לוח אם: לפחות 6 יציאות USB : צורב DVD - לא חובה להשתמש בכל ה8000 אם לא באמת צריך את זה - אם זה נכנס בתקציב אז אל פסק נראה לי שזה הכל תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by doryeshua22,

לא רוצה אוברקלוק , חשוב לי היה השקט , מיועד לגיימינג כבד BF4 CALL OF DUTY GTA WOLFINSTEIN אשמח לחוות דעת. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1345/1318 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 467/458 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Speed Demon,

ערב טוב. אני מחפש לי מחשב נייד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט, אולי בעתיד שיהיה גם לשימוש בתוכנות גרפיות כמו Solidworks וכו'. לא מעניינים אותי סופר ביצועים לגיימינג וכו', זאת לא המטרה של המחשב. ערכתי את הודעתי לפי השאלון בפורום. * מטרות המחשב? לימודים וגלישה באינטרנט, אולי שימוש בתוכניות שרטוט כמו Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' בלבד. * רזולוציית המסך? לא עקרוני ממש, אבל כמובן שכמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שאני מבין בזה. * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביבר, שלא ימות תוך שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יכול להיות אחלה אם יהיה HDMI. * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. חבר שלי בנה לי מפרט קצת לא מבין בזה אני מבקש טיפים לשיפור עם אפשר .. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?:7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:משחקים . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?אולי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

11. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים על HIGH - ULTRA, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כן, מאט, לא חובה FULL MATTE אבל מאט, גודל 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לפחות 1600/900 , עדיפות ל FHD, (במקרה מיוחד של חיסכון, או חומרה מעולה מוכן לרכוש מחשב עם רזולוציית HD READY) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מחשב גיימינג ועריכה כולל מסך מקלדת עכבר ווינדוס ומדפסת תקציב-7500

13. מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ¤1307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח OCZ SSD Solid State Disk 2.5" 30GB SATA2 ¤569 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZSSDS30 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤497 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ¤44 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ¤1204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32210 …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i3-2105 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16400 כמות: 1 מחיר: 647 ש"ח ( למזומן:634 ש"ח ) GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3 (H65) - mATX - 951H6500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15456 כמות: 1 מחיר: 444 ש"ח ( למזומן:435 ש"ח ) זיכרון Samsung DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz 9-9-9-27 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 169 ש"ח ( למזומן:166 ש"ח ) כונן Samsung 830 2.5" 7mm 64GB SATA3 SSD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15547 כמות: 1 מחיר: 657 ש"ח ( למזומן:644 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי לבני בן ה-8. הרב המוחלט של השימוש במחשב יהיה משחקים – אבל לא כבדים בשלב זה. כיום הוא משחק בעיקר במשחקי רשת כדוגמת Tanki Online שלמיטב ידיעתי לא צורכים יותר מדי משאבים... במילים אחרות, לא צריך מפרט לגיימר כבד, אבל משהו שיישאר רלוונטי בשנה-שנתיים הקרובות. אני דיי צריך את עזרת הפורום בהגדרה מה לדעתכם אני צריך. התקציב הוא ראשוני למה שחשבתי שאני צריך – עבור מחשב, מסך מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים לילד בכיתה ב'. בנוסף קצת אופיס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. * את המעבד+לוח+כ.מסך+זיכרון אני מביא מארה"ב אם זה משנה משהו * גיגה זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200+XBLK לוח: K8N Neo4 Platinum מעבד: 939 3000+/3200+ (עוד לא החלטי - תלוי במחיר בעוד חודש כאשר אקנה) כ. מסך: 6600GT (לצערי הרב 6800 בPCIE עולה המון!) צורב DVD: Nec 3520A עוד כונן DVD לקריאה בלבד, וHD 120GB. +פלופי (אולי) נדמה לי שזהו. אם שכחתי משהו אז תודיעו לי בבקשה. אני די מתלהב מהמראה של Chenbro Xpider PC61166 Screwless (שחור/כחול) אבל אין לי מושג איך זרימת האויר שלו. בנוגע לספק, אני מעונין בספק יציב ושקט. *אני בשום אופן לא רוצה חלון במארז, כך שלא אכפת לי מה הצבע של הספק. ** אני לא מתכוון לבצע OC, כך שאין צורך לקחת צריכת חשמל גבוהה יותר בחשבון.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. טוב, קודם כל תודה על ההשקעה והמאמץ. קראתי פה כמה תגובות מאוד ענייניות בפורום ואין ספק שמדובר במקום רציני... אני בעצמי הגעתי למין דילמה בין TOP 3 שאני חושב שמתאימים: Samsung NP370R5E-S01IL Lenovo IdeaPad G580 5937-1620 HP Pavilion 15-E057EJ השוואה ופרטים: http://ksp.co.il/?list_compare=.19712..18189..19745 (המחיר פחות רלוונטי, בסוף כולם יוצאים 3600 אם להאריך אחריות ללנובו) בגדול, גם הצעות אחרות מן הסתם יתקבלו בברכה (וגם אלימינציה של אחד או אחר מהם כדי לעזור בהתלבטות) * מטרות המחשב? סטודנטיאליות - בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קצת צפיה בסרטים, ועוד קצת סולידוורקס (ואולי קצת פוטושופ בשביל הכיף). *תקציב 3300-3900 ₪ *הערה – אני יודע שהאינסטינקט הוא להגיד שבש…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה פוטושופ אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ אוטוקאד שימוש תדיר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. PC Partner PGA 370 P3 733\133 2X 128MB KINGSTON TOTAL 256MB ATI 3D RAGE2 8MB AGPX2 FLOOPY כל החלקים עובדים רק אין קירור למעבד. מודם.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by שירה 123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, זה המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת תוכנות אנדרואיד כמו blustack, סביבות פיתוח שונות במקביל כמו SAP, פיתוח בסביבות ענן (הרבה דפדפנים פעילים במקביל). עדיפות למחשב חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, אבל שלא יהיה טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…

21. Started by lona king,

מחפשת מחשב נייד שנועד בעיקר להקלדה (אופיס) ועבודה עם תוכנה שיש לה ממסד גדול בערך 20 GB ( נדרש הרדיסק זריז, אפשר SSD) . תקציב עד 2,000 ש"ח רצוי שיהיה עמיד למכות ונפילות במידת האפשר מיועד לאדם בעל ראייה חלשה יש צורך במסך 15+. תודה רבה.

22. אז ככה.. יש לי 10,000 שקל בערך לקנות 2 מחשבים אחד בשביל אחותי, היא משחקת בסימס 2 לא יותר מזה.. ועושה עבודות, אינטרנט וזה... כולל מסך LCD בשביל הצרכים האלה (17 אינץ עדיף, בגלל בעיות מקום), ואחד בשבלי, למשחקים הכבדים והחדשים, פוטושופ וקצת גרפיקה יותר כבדה כמו, 3DSTUDIO וכו' .צריך גם מסך LCD שיתאים לצרכים (לא משנה איזה גודל). אני לא ממש מעודכן בדברים החדשים כי אין לי מחשב כבר חודש ומשו.. אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. =]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנוכחי שלי נמצא איתי עוד מימי XP השמחים (ועדיין מותקן עליו XP...). בכל מקרה המחשב הקודם שלי נקנה בהמלצה מכאן והייתי מאוד מרוצה ממנו עד ללא מזמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, Torchlight 2, Diablo …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימלי? 15,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכית וידאו כבדה, עבודות גרפיות כבדות וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, שימוש תדיר בפרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור ופוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטמן ארקהאם נייט, רוקט ליג, פר קריי 4, קול אוף דיוטיו בלק אופס 3, gta v, פולאווט 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, הרבה זמן לא הייתי פה אשמח אם מישהו יעזור לי בהרכבת מחשב נייח (סוףסוף) לאבא שלי לעבודה שלו. השימושים שלו זה בעיקר מיילים, התעסקות עם PDF, המרת סרטים, צפייה בסרטים (הוא מפיץ סרטים- don't ask..) אז חשבתי על זה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589 בנוסף הייתי רוצה להוסיף הארד דיסק מאסיבי, אולי 2TB.. הקטע עם כרטיס המסך המובנה.. צריך לדאוג לגבי זה? הוא אוהב לפתוח הרבה טאבים ותוכנות בו זמנית, הזיכרונות יספיקו? הייתי רוצה שהמחשב הזה יישמר להרבה זמן.. האם הקירור למעבד טוב? הוא נראה מושך אבק.. איזה מארז יתאים? פשוט עם סירקולציה טובה ונוח? הרבה הרבה תודה. זה ממש חשוב!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.