ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אינטרנט ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא ספק, מסך, וכרטיס מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי יש לי ספק 450W טוב וכרטיס מסך G210 מעדיף מעבד אינטל ושאלה קטנה לקינוח, יהיה עדיף להתקין …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי רשת קלילים בעיקר,קצת מוסיקה,אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים בשביל זה יש לי XBOX,רק שיריץ לי משחקים בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.World of Warcraft,Call of Duty 4,League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח (100 יותר או פחות זה לא נורא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במה שאפשר, מסך וכרטיס מסך למשל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, 100 ש"ח לפה או לשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים, סרטים/סדרות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, שפות תכנות, Office, Photoshop. תכנות שאצטרך בעיקר ללימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמה ישוחקו על המחשב. GTA 4, Heroes 6, Fable 3, Dungeon Siege 3 -מהי הרזולוצ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולכם נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לרדת מעט (אלא אם כולל גם מעכת הפעלה), אך אם עלייה בתקציב היא אופציה שאתם רואים כדאית אמרו בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, יחד עם שימוש למשחקים כמה שיותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד, אשמח למלא את החסך שנוצר לי במשחקי מחשב של השנים האחרונות.. כמובן בהגד' …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד עבור חבר בעיקר לצורכי עבודה אך גם לצפייה בסרטים מדי פעם. חשוב לו מסך גדול יחסית - 15 וחצי אינץ', אך שהמחשב עדין יהיה כמה שיותר קל (הוא טס אתו הרבה לחו"ל). מחפש מסך איכותי, מקלדת נוחה, אמינות ואחריות כמה שיותר טובות. השימושים די בסיסיים, אז לא צריך ביצועים מאד גבוהים. התקציב שעומד לרשותו בעיקרון לא מוגבל - מדובר בתקציב שהעבודה שלו מעמידה לרשותו ולא בהוצאה מכיסו הפרטי, אך 10K נראה לי הרבה מעבר למה שהוא צריך - אין צורך לנצל את כל התקציב. בנוסף הוא לא מעוניין ב Mac. אודה לכם על כל המלצה בנושא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 וחצי אינץ' זה הגודל המועדף. לדעתי מא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב ACER Aspire V3-572G-7609 מפרט מהאתר הרשמי: http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MNJAA.002 על פניו, המפרט שלו נראה לא פחות ממושלם, ואני מעוניין מאוד לקנות אותו. מישהו יכול להגיד לי למה לא כדאי לי לקנות אותו? אני מצפה ממנו מן הסתם להתמודד יפה עם משחקים בין היתר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט למחשב נייח לשימוש משרדי אינטנסיבי ע"פ הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית מרובת חלונות - כל הזמן עשרות חלונות פתוחים במקביל - זהו אופי העבודה - אני מדבר על לשוניות בדפדפן, כל תוכנות אופיס כולל אקסס, וורד, פאוורפוינט, אאוטלוק, אקסל - כולן במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך להיות מסוגל לפתוח קבצי tif ו- PDF גד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום חבר של דודה שלי החליט לנקות את המחשב שלה, ועל הדרך פירק את המעבד, השפריץ משחה תרמית לכל מקום ושבר חצי מהפינים של המעבד. לכן אני מחפש כרגע תחליף למחשב בין כ-5 שנים, לשימוש כללי "של דודה" שהמקסימום שלו בטח יהיה לראות סרטי HD, ותכנים באתרי סטרימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 ש"ח, לסכום כולל של 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש את כל הציוד ההיקפי הנדרש. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל כל שקל, שיהיה cost efficient ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודי הנדסה (תוכנות שישתו את הRAM) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - המשחקים החדשים שיוצאים , גם FPS וגם בסגנון dragon age inquisition וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מסך בערך ב1200 ~ 1400 שקל .. ואני רוצה את Q6600 ו 2 גיגה זיכרון ו Gforce 8800 אני לא יודע כמה זה יעלה לי ב22 ליולי לכן אני שואל אותכם כמה זה יעלה ב22 ליולי ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם וזכרון 2 גיגה הבעיה שאני לא מבין כל כך בלוחות אם ואני לא יודע כל כך מה לקחת כרגע יש לי מארז thermaltake suprano עם ספק כוח של 400W אני רוצה לקנות C2D הספק ומארז יתאימו לי לזה? או שאני צריך ספק חזק יותר? תודה מראש יש לי תקציב בערך של 4000+-
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לנייד לתכנות, מסך 14 אינצ' קל משקל. תקציב עד 3500.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב פשוט לחלוטין שישומש לגלישה באתרי אינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס למיניהן,צפיה בסרטים וזהו סך הכל.. כמו כן, יש צורך בכל האביזרים הנלווים..כמו עכבר, מקלדת וכ'ו. אין צורך בתוכנות ומערכת הפעלה. מעבד דו ליבתי פשוט, אין צורך בשום מרובעי ליבות ובטח שלא I3\5\7. 500 GB זכרון בהארד דיסק וכמות נכבדה של זכרון RAM רצויים..בשביל מולטיטסקינג.. יש צורך גם במסך..22 אינץ איכותי של סמסונג עם פאנל TN זה מצויין, אם זה יכנס לתקציב.. אם לא, אסתפק במשהו פחות רציני.. אוברלקלוקינג לא מתוכנן. רצוי מחשב שקט למדי.. התקציב הוא 2500 שקל, אם יש צורך מוצדק, ניתן לחרוג מעט. הרכישה תתבצע באייבורי מחשבים אלפי תודות!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חזק שיריץ חלק ויסטה ומשחקים לא הכי כבדים שיש .. מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרון (לפחות 2 ג'יגה עדיפות ל4) דיסק קשיח (500 ג'יגה) צורב די וידי כרטיס מסך dx10 יחסית חזק מארז.. תודה רבה רבה לעוזרים ואני לא בטוח אבל נראה לי שאני מעדיף אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקבל הצעה למפרט למחשב משרדי בתקציב עד 3000 שח (התקציב לא מוגבל). חשוב שהמחשב יהיה ממש חזק וממש שקט! השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס. מבקש לבנות מפרט על 4 G זיכרון לפחות. תודה, נמרוד.[br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 15:53:46 הי ,זה מפרט שאני בניתי - אשמח להתייחסויות: AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחיד…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בתכני FHD בחיבור לטלוויזיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 14. לא משנה. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות לערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 אם אפשר יותר אז מעולה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב: עד 3500 תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407 2. מחיר: 3500 3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
QUAD CORE 6600 2.4GHz Gigabyte ga p35 ds3l Corsair 2GB GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): ) Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר). WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי. דיסק+רשיון מקורי של XP home edition להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, צריכה המלצות לקניית מחשב לסטודנטית. בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות. חשוב שהמחשב יהיה קל -עד 2ק"ג ועמיד. שלא יתחיל לקרטע אחרי שנה-שנתיים. חשבתי על מחשבים האלה: http://wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=837175 או http://www.speed4u.co.il/pl_product~IN-RD33-6645~65~137.htm מה דעתכם? דרישות המחשב: * גודל המסך? לפחות 13' * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 G כדאי שילוב * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, אבל טוב אם יהי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם בשביל הכיף, להלן המפרט: מעבד: core i7 - 920 קירור למעבד: thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte ex58-extreme זכרון: 12gb מחולק ל2gb*6 בערוץ משולש (tripple channel), מדובר בDDR3 בתדר 1333MHZ עם צלעות קירור. מאיץ גרפי: readeon HD4870x2 עם 2gb של vram אחסון קשיח: 2x1TB caviar green במערך raid0 + שני דיסקים קשיחים (500GB , 1.5tb) לגיבוי פנימי. קיים גם תא קדמי להכנסת דיסק קשיח בלייב של thermaltake. צורב DVD של ASUS בקרת מאווררים קדמית עם 4 חיישני חום פנימיים ומסך בקדמת המארז עם שליטה על מהירות מאווררים ותצוגת טמפרטורה. מארז HAF932 של COOLERMASTER ספק כח: corsair TX850 טמפרטורות מEVEREST: כמה שווה העסק הזה? (למחשב יש כבר כמה שנים בקילומטראז' אבל הוא שמור ברמה גבו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-