עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dom1no,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידה ולא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בהגדרות מקסימליות, HD, עריכה גרפית, מולטי טאסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD כרגע, ייתכן וישתנה בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מארז Antec 1200 ספק כוח Corsair 750TX ו…

2. ממש אין לי 12000 לקניית אחד מאותם ניידים עשויים ממגנזיום ,טיטניום ושאר ירקות. מוכן להתפשר על מישקל , ומצידי שישקול גם 3 קילו ,העיקר שיהיה קטן במימדי האורך והרוחב (עובי לא חשוב ,מסך כמה שיותר קטן ) ושיחזיק כמה שיותר שעות עם סוללה עבה במיוחד (השאיפה זה שיחזיק כמה שיותר קרוב ליום עבודה מלא של 8 שעות) wi-fi + חריץ pcmcia גם הזמנה מחו"ל באה בחשבון . ראיתי את הדגם הזה : msi s270 באתר הבא (בחלק התחתון של הדף ,בצד ימין) http://ivory.co.il/ ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם הוא עונה לדרישות שציינתי למעלה ? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים האם יש אתר חומרה אמין (גם באנגלית) שמיתמחה ספיציפית במחשבים ניידים ? בסך הכול אני מחפש נייד שמילבד הדברים הרגילים (גלישה ,…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך חוות דעת ועזרה בבנית מחשב מחשב שישמש אותי בשנה הקרובה לוירטואליזציה ואח"כ למשחקים. הכוונה לוירטואליזציה היא שבלימודים שלי אני עובד על ונדוס סירבר 2008 ועליו אני יריץ עד כ5 מחשבים וירטואלים סביר להניח שכל אחד ישתמש ב2 ג'יגה ראם. וכמו כן אני רוצה שהמחשב יספיק ל3-4 שנים הקרובות לפחות אני מתכוון לקנות מעבד intel core i7 2600 או 2600K 2600 = 1430₪ , 2600k = 1570₪ לוח אם sabertooth p67 1095₪ זיכרון 4*4 GB G.skill 1600MHZ סה"כ 16 ג'יגה 920₪ בלי מסך ואפשר בלי כרטיס מסך כרגע יש לי geforce 8600 gt ואני לא הולך להריץ משחקים כבדים בקרוב. עכשיו בקשר למעבד נראה כי ה2600 יותר טוב לוירטואליזציה מאשר ה2600K אך מה עדיף לתקופה אחרי הלימודים. מה בקשר לתיאום בין ה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה, אני לא מבין הרבה ואין לי מפרטים והצעות קודמות, אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה ומשחקים- לא מאוד כבדים. אני רוצה מחשב חזק, שירוץ כמה שיותר טוב כמה שיותר זמן. הייתי רוצה מחשב שיהיה טוב מכל הכיוונים, עדיף עם מסך שטוח- 15-17 אינץ' אבל שיהיה טוב. המליצו לי לבקש גם צורב DVD. התקציב שלי הוא בסביבות 7000 ש"ח, אפשר חריגות קטנות. תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אורח avi_miz
    Started by אורח avi_miz,

880.00 מעבד- AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY 465 דיסק קשיח - Wegital 120GB 7200 8MB Buffer Sata WD1200JD 300 זכרונות - TWINMOS DDR 512MB 400mhz 300 זכרונות - TWINMOS DDR 512MB 400mhz 300 צורב- NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk DVD 380 מארז- Raidmax Scorpio 868 Silver 420Watt GIGABYTE X800XL 256MB PCI-E 2050 621 לוח אם -GA-K8NF-9 1600 מסך LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI וכל זה ב6896 אז מה אתם אומרים על המפרט?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. i5 Haswell 4570 / 4670 / i7 Haswell 4770K- ASUS Z87 Sabertooth / Maximus VI Hero - GTX 770 / 780 (ASUS//GIGABYTE) / R9 290/290x (GIGABYTE)- Kingston 4x2GB // 8GBx2 - Crucial m4/ Samsung 840 SSD 128/250GB CM 690/STORM MID TOWER // NZXT Phantom 410(Mid) / 530(Full) 650W Power Supply Zalmam//Thermaltake Operatic RW חשוב להבין, הרכבתי את זה לפני שבכלל נכנסתי לפורום, ככה שהמפרט יכול להיראות מוזר לחלקכם, וגם לא בתקציב של 5 (מהסיבה הפשוטה שאני קונה את המחשב לא כולל מארז, בחו"ל, שיוצא במחיר הכולל כ25-30%~ יותר זול מבארץ) וככל שהתקציב גבוהה יותר ככה החסכון גדול יותר, אבל בסדר גודל הזה אנחנו מדברים כאן על 1000+~ אני לא רוצה לקפוץ למסקנות לגבי מה יקרה עוד בקיץ אבל זה סתם מפרט ר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם אחותי רוצה לרכוש NUC בתקציב של עד כ2K ש"ח קודם כל שאלה קטנה : מה ההבדל בין NUC6i5SYH ל NUC6i5SYK ואיזה מהם אתם ממליצים לי ? אני יכול לרכוש אותם ב300 דולר , מה עדיף? המהירות היא לא קריטית ביותר אז לא חייב SSD (אם כי כמובן עדיף אם זה מסתדר עם התקציב), ועל איזה זכרונות תמליצו לי להתאים למחשב הזה ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני יקנה אותו כראה עוד חודש בערך, ללא ציוד היקפי ( לא צריך עכבר, מקלדת, סי די רומים, מסך, רמקולים) ואני רוצה מעבד AMD לא אינטל. התקציב הוא 7000 שקל, משהו שיפציץ במשחקי מחשב! (צרי ךכרטיס מסך חזק!) וגם תכלס מהיר... רק מה שחשוב שיהיה טוב! מצידי מארז מקרטון ומאווררים מעזה. תודה רבה לכל העונים!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום ראיתי את הדגם הזה שהוא נראה לי מעולה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14802 אני רוצה שמשחקים ירוצן לי על ultra ובלי תקיעות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אומנם שאלתי לפני חודש לגבי מחשב אך הדרישות השתנו (SSD), התקציב עלה (+1000) ויש לי אופציה לרכוש בארצות הברית (ישירות, בלי משלוח). ולכן הדיון החדש עם הדרישות המעודכנות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 14-15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בגודל של 128 GB לפחות. 500GB אחסון …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר להגיע בביצועים למפרט שנמכר בערך ב5000 בשנה שעברה. נגיד: Q6600 8800GT 2RAM שזה שנה שעברה היה נחשב מאוד חזק ויקר. אם למשהוא יש רעיון איך להפוך מפרט כזה לזול יותר, מבלי לפגוע בביצועים, אני אשמח לקבל אותו.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אתמול התקשרתי לשתי חנויות שונות כדי לבצע הזמנה של מחשב נייד Lenovo Y50-70 59440924 ונאמר לי שאזל המלאי וכרגע כדי לחכות כי בשבוע-שבועיים הקרובים צריכים להגיע דגמים מחליפים עם מעבדי i7 דור חמישי HQ. למישהו יש פרטים על כך או יכול לאשר את זה? האם כדי לחכות לדגמים החדשים? דבר נוסף, באחת החנויות המליצו לי בחום שלא לקנות את ה Lenovo Y50-70 כי הוא מתחמם והאיכות בנייה שלו ירודה ובמקום הציעו לי לקנות מחשב של טושיבה שבנוי אומנם מאלומיניום אבל המפרט שלו נמוך בהרבה והמחיר שלו זהה ללנובו.. האם יש בסיס לדברים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. בגלל חוסר מבחר בKSP והבדלי מחירים אני קונה חלק מהרכיבים בKSP וחלק בפנדה. פנדה: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 WD SATA 120GB 8MB 589 + SPIRE FlowCooler 71 660 RAIDMAX Scorpio 868 Black/Silver 420 Watt 390 KSP: Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1340 512MB A-DATA 490 MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB (256 bit) 1330 Teac 1.44 40 NEC 2510A DVD±R Double Layer 560 LG X16 (box) 170 Total: 5635 זה לא כולל הרכבה. אני יודע שKSP מרכיבים מחשבים שלא קנו אצלהם ב250 ש"ח. פנדה מרכיבים מחשבים שלא קנו אצלהם? ובנוגע לקירור למעבד, במידה ואני לא רוצה לעשות OC, לפחות לא בזמן הקרוב, מה כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חייתי אני הולך לסגור חשבון שיש לי עם 4500 דולר (כן בדולרים) אני רוצה להרכיב את המחשב הכי טוב שאפשר בכסף הזה מטרה עיקרית משחקים (כל הסוגים- כבדים קלים וכל מה שבאמצע) סרטים (קידוד וידאו פחות מעניין אותי) אני מעדיף להשקיע יותר במחשב עצמו ולא במסך מסך 19 LCD מחברה טובה יספיק לי אני לא רוצה את המסכים של ה 500" המיותרים האלה :lol: ועוד דבר די חשוב אני צריך להזמין את המחשב הזה מהאתר הבא בלבד WWW.NEWEGG.COM זה אולי יהיה קצת מגביל אבל באתר הזה יש הכל מהכל ומאוד זול!! תודה רבה לכולם מקווה שיצא מחשב טוב

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by xMenta,

לאחר "סגירת" קטגוריית חומרה בפורום *fx , תצפו להרבה משתמשים חדשים (ורובם איכותיים) שיבואו לעזור פה עם המפרטים. אני מקווה שזה יפחית את העומס. בהצלחה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. לא הצלחתי למצוא תשובה מסודרת לכך, מי מהמעבדים חזק יותר ובכמה? כי להבנתי הפרש צריכת החשמל משמעותי. 2. עבור הרצת VM לשרתים על הנייד, במה עדיף להשקיע יותר: ssd או 8GB Ram? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

שלום בימים אלו אני עוסק בעבודת כתיבה אך אני מתנייד הרבה ולא יכול להיות מול המחשב בבית כל הזמן לכן אני מחפש מחשב נייד ככל הניראה אולטרהבוק,קטן וזול שמספק לכל צרכיי: ש-WORD יעבוד מעולה גלישה אינטרנטית קלה-מיילים,סרטונים ביוטיוב ב-1080 זה הכי רחוק שאגיע סוללה טובה ושלא יהיה מהמתפרקים,2-1 הופכים לטבאלטים כול זה, פשוט מחשב נייד זול כמה שאפשר אין לי בעיה שזה יהיה מחשב עם מעבדי סלרון/אטו/קור-מ כל הוא כל הצרכים יענו. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Shoq,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים), צפיה בסרטים, תכנות (8ג'יגה זיכרון) * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? 1.5-2.5 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD - מספיק 128 היי, כמו שרשום רצוי מחשב לתכנות, שיימש גם ללימודים, וגם בתור מחשב בבית שמחובר למסך. מקווה שכל הדרישות ייכנסו בתקציב.. תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by afektomer,

שלום חברים, אני מבקש את עזרתם במפרט למחשב עבודה. בשבוע האחרון שמעתי עצות רבות וקצת אבדתי... 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גרפית, עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- פרנסה - Adobe Photoshop / Illustrator / After Effects / premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 27 1920x1080 -לאילו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. איך המחיר למחשב הזה? שכחתי לציין שהמחיר הוא לפני ההנחה(18אחוז) אז המחיר הוא בעצם 1640ש"ח אני מחפש מחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט\אופיס קצת סרטים לא יותר מזה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1089 לוח אם: ASUS P5B DELUXE ¤1191 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900XT 512MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤2147 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 ¤463 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213 זיכרון: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤1093 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ¤634 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ¤270 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤7371 בלי מסך וציוד נלווה, מחשב חזק למשחקים ול O.C תודה.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג מהתקציב, אם אין ברירה אז בכמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית-אופיס, צפייה בסדרות, משחקים לא כבדים (רצוי שסימס 2 יוכל לעבוד ויהיה נחמד אם גם סקנד לייף). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חברים, הנה הטופס. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, גלישה בעיקר, וסרטים. * גודל המסך? 15". * רזולוציית המסך? 1366. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא מבין בזה. משהו רגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור ל SSD. * Bluetooth? אם יש מה טוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. אין לי הבדל בין 500 ל 1G. רק שיהיה חיבור ל SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כלום. א…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by R_G,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב. עד 5 אלף, לא כולל ציוד היקפי (כן כולל צורב DVD). מיועד בעיקר למשחקי מחשב. זה המפרט שהציעו לי בחנות: intel core 2 due processors E6400 - 1219.55NIS intel westchester+LAN+SOUND+RAI - 618.80NIS 1GB 6400 800Mhz Transcend - 657.07NIS 160Gb 7200 SATA Western Digita - 306.11NIS LG DVD+-RW - 166.30NIS Gainward Geforce 7600GT 256MB - 835.57NIS Achilles Silver - 313.60 +מע"מ 638 ש"ח סה"כ 4755 ש"ח. הבנתי שיכול להיות שהלוח אם אולי לא הכי טוב המארז לא משהו וספק ג'נרי..אז אני מניח שיש פה מקום לקצת שינויים.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה ראביב.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים