ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי שמופיע בחתימה ללא הציוד ההיקפי..תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראו לי ושאלו אותי מה דעתי על מחשב זה: Gateway ZX6971-UB30P All-in-One Specifications: • All-in-one design • Intel® Core™ i3-2120 processor • Features a 3MB cache and 3.3GHz processor speed. • Features smart 4-way processing performance for HD quality computing. Intel® HD graphics are built into Intel’s smart new processors. • 4GB DDR3 memory For multitasking power, expandable to 8GB. • 1TB SATA hard drive • Features a 23" LCD high-definition widescreen multitouch screen with Ultra bright technology for exceptional image quality. • 1.3MP high-definition webcam Makes it easy to video chat with family and friends. • Wireless keyboard and mouse al…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש נטבוק בתקציב הנ"ל ללימודים. דרישות(מעבר לשיכנס בתקציב-חריגות יתקבלו בבאסה): שלא יהיה חלש ממש(אמור להריץ דפדפן+WORD+תוכנת פוקר במקביל). מסך- יש מצב ל 12" או יותר? כל שאר הדברים לא מעניינים אותי ממש(לא צריך סוללה חזקה כי יש שקע חשמל בתוך כל שולחן במכללה). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני סוף סוף קונה מחשב בהקצבה של 10 אלף משהו כזה.. בניתי לי מחשב אבל אני רוצה עדיין הצעות לשיפור המחשב או להזיל אותו ושעדיין ישאר מסביבה של ה10 אלף וגם מה דעתכם ברור! CPU : AMD Athlon XP 2700+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 2063.69 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7M266-D Dual AMD 760MPX Motherboard ( AGP Pro, USB 2.0 ) [ ¤ 1363.2 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 949.15 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-800 Extreme ( Heatsink + 80mm fan ) [ ¤ 307.13 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2485.71 ] 1 Floppy : Teac Black …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (GTA V,WATCHDOGS,AC) וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי שתי הצאות לקנייה: הראשון. celeron 766 asus cuv4x-c 256mb micron geforce 4ti-4200 64mb s.b live 5.1 maxtor 40gb 7200 ata-133 packard bell 17 16/40 dvd pioneer השני. p-3 800 fsb-133 asus cuv4x 256mb micron ati radeon sdr 32mb sound card apache live maxtor 20gb 7200 ata 100 mag 15 dj530 asus x50 לא לידאוג זה מחשב שני לרשת תנו את הצאות איזה מחשב יותר כדי ליקנות. הראשון עולה 3000 שייח השני עולה 2300 שייח אם אני יקנה את הראשון לא יהיה לי מספיק כסף כדי ליקנות צורב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ל HTPC. תקציב- 3000 ש"ח. מספר נקודות חשובות: * אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה, אבל זקוק לשלט * אני מעוניין במקלדת+עכבר אלחוטיים (לא IR) כמו ה ADESSO * זקוק לנפח אחסון של 1TB * אם תהיה אפשרות למשחקים קלילים, מה טוב. אם לא- אז לא נורא... תודה רבה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אולי מישהו כאן יוכל להסביר. כשאני משווה מחשבי מיני פיסי (ללא מקלדת עכבר מסך וכדומה) למחשבים ניידים עם מפרט זהה יוצא שמחשבי המיני פיסי יקרים יותר. אני לא מבין את ההגיון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי כבר נושא בקשר לזה, אבל העניין השתנה, אני הולך לרכוש את המחשב הנייד ישירות מהיבואן. עדיפות למחשבים של DELL או HP, תקצבתי את זה בבערך 5300-5500 שקל מאחר ואני מאמין שמחשב שנמכר בחנות במחיר כזה אפשר לקנות אצל היבואן ב4000 שקל בערך, במיוחד שאני משלם במזומן. אני צריך מחשב למטרות אישיות, משחקים ברמה סבירה (לא זקוק לכרטיס מסך מעולה, מספיק לי כ.מ סביר), עבודה עם קבצים גדולים ומסדי נתונים של 50-100 מגה, מדובר בקבצי טקסט לרוב, עבודה עם פוטושופ ולעיתים במקביל עבודה עם FF כשלפחות 8-10 טאבים פתוחים במקביל ולרוב אאוטלוק ועוד 2 תוכנות מסרים פתוחות מהצד, ככה שאני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון, צפייה בסרטים באיכות טובה, חשוב לי שיהיו חיי סוללה ארוכים (3-3.5 שעות לפחות), וכמה שיו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר 3 שנים , הגיע הזמן להחליף את המחשב של אחי הקטן (זה לא המחשב שנמצא בחתימה שלי). מה הדרישות מהמחשב? שיהיה טוב סך הכל , אין שימוש יותר מידי מסיבי וכבד על המחשב אך המטרה שמשחקים (לא כבדים) שייצאו גם בעוד 3 שנים יעבדו על המחשב גם כן. התקציב הוא 3K פחות או יותר , סטייה של 100 - 200 שקל לא יהרגו אותנו. אני לא נעול על חנות מסויימת אבל כן חשוב שהיא תהיה מהמרכז ואני פתוח להמלצות בקטע הזה. אין צורך בציוד היקפי כיוון שאת המקלדת המסך (19 אינצ' של LG) העכבר והרמקולים אנחנו משאירים מהמחשב הקודם. יש לנו ניסון עם מעבדים של AMD וסך הכל אנחנו לא נגד כי כולם עבדו טוב מאד. כנ''ל לגבי ATI / NVIDIA. אין דרישות מיוחדות לכונן קשיח (250/500 יספיק בהחלט). גם 3-4GB זיכרון עשוי להספיק מבח…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כרגע לא ידוע , כמה שפחות יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת , מסך 27" ומעלה רזולוציה מעל FHD , אין צורך ב4K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בצורה האוטומתית מתוכנת הלוח אם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-E LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברנו לנושא אחר מהמקבוקים :0 אני מחפש עכשיו אופציות אחרות באותו מחיר יש אפשרות לקנייה באנגליה (זה יוצא בערך 750 ליש"ט יש מצב לחריגה בקטנה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים משחקים בקטנה (COD4 וכל הקלאסיים D:) וסרטים ומוזיקה יש מצב שאמא שלי תעשה עליו מצגות לעבודה באוטוקאד (תוכנת שירטוטים... היא ארכיתקטית) * גודל המסך? 13~14" * משקל רצוי? משו בסביבות ה2~2.5 קילו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד אבל לא חייב * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה לי …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה קטנה: בטווח המחיר שבין 1000-1500 ש"ח האם כדאי לי להרכיב מפרט או לקנות אחד מוכן(לדוגמה מחנות כמו TMS)? (דרישות המפרט מצויות בטופס). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 - יש גם לכלול מע"ה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).outlook, אינטרנט ועריכת מסמכים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מנגנון שמפסיק את הטעינה של המחשב נייד שלי ברגע שזה מגיע ל100% טעינה? כי יש פעמים שאני מוריד קבצים במחשב והשקע חשמל מחובר למחשב,האם זה הורס את הסוללה ברגע שזה מגיע ל100%? או שיש מנגנון שמפסיק את הטעינה ברגע שהוא מגיע ל100% טעינה? המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אחותי הביאה לי את המחשב הישן שלה כדי לבדוק מה הבעיה ונראה שהלך לה הלוח. מדובר במחשב מאוד ישן כך שהצעתי לה לקנות מחשב. היא צריכה מחשב מאוד סטנדרטי לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט וקצת עבודות משרד. היא מוכנה לשלם 1000 שקל עם חריגה לא גדולה. המארז לא צריך להיות יפה ומשוכלל ולא צריך ציוד היקפי ומסך. האם אפשר למצוא מחשב כזה? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על מפרטים בתחום התקציב וגם על Tt אני נורא אוהב את ה עיצובים שלהם ובכלל את ה מארזים ו נורא אהבתי את ה armor ואולי את ה shark אבל אם אתם לא ממליצים לי על Tt בבקשה תגידו לי למה ומעבד רציתי את ה e6600 האם הוא יתאים מבחינת תקציב לוח נראה לי שתציעו לי את DFI נראה לי טוב אבל האם בעתיד ה קרוב יהיו אלטרנטיבות יותר טובות ממנו או ברמה שלו ציוד הקפי אני מעדיף לקנות לאחר כך כי נראה לי שמה שאני מחפש לא יכנס מבחינת התקציב ו מסך LCD 17 האם תוכלו להמליץ לי על אחד טוב אני מתכוון איכותי כמובן במכגרת התקציב וספק ה לבריטי נראה לי בחירה טובה לא? אם תציעו ותסבירו בבקשה (אני מתכוון לליברטי 400W) ו בכרטיס מסך נראה לי משהו של ATI או ה 1800 או 1900…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם תגיבו ותציעו חלופות טובות יותר מעבד: ryzen 7 1700x ב880 זיכרון: Corsair DDR 4 8G 3000*2 ב590 לוח אם: asus prime b350 plus ב 470 כרטיס מסך: msi rx 580 armor 8g oc ב 1047 ssd: Gigabyte SSD 256GB 2.5" SATA3 ב202 סך הכל:3189 מארז Corsair Carbide 275R וספק כוח ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80 ואדר דיסק 1T wd כחול יש לי את שלושלתם אז לא צריך תקציב:3500 המחשב ישמש למטרות משחקים וערכת גרפית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 גג עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפת 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח (חריגה גג עד 7000 עם עדיפות לא לחרוג בכלל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , גלישה באינטרנט , סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Crucial Ballistix 3600 CL16 - 8GBx2 Samsung 970 EVO Plus 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led-200.htm T400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=796 יתרונות E6400: מסך לד חסרונות: בניה\סוללה פחותים, משתמשים שמדווחים על כ.מסך מתחמם יתרונות T400: חסין מים, כ.מסך SWITCHABLE, בטריה, אמור להיות גם כ.רשת בתקן N חסרונות: מסך CCFL איך הבנייה של E6400? יש מצב שמתקרבת לשל LENOVO? אני צריך משהו עמיד שלא יימחץ לי בתיק או ייהרס מניוד גבוה ואיך המסך של T400 שהוא לא לד? - זה השיקול היחיד שמונע ממני לקנות אותו מחר בבוקר, כי אני מתכנן לראות בו הרבה סדרות וסרטים ואני לא יודע איך המסך...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים (לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות) לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר! אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחח תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר להגיע בביצועים למפרט שנמכר בערך ב5000 בשנה שעברה. נגיד: Q6600 8800GT 2RAM שזה שנה שעברה היה נחשב מאוד חזק ויקר. אם למשהוא יש רעיון איך להפוך מפרט כזה לזול יותר, מבלי לפגוע בביצועים, אני אשמח לקבל אותו.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי כולם, אשמח לייעוץ לגבי קניית מחשב: הצרכים המרכזיים: גלישה, אופיס, תכנה סטטיסטית, צרכי עבודה שגרתיים, סרטים, שימוש ביתי. חושב לי שתהיה מקלדת טובה כי אני עובד הרבה בכתיבה והכנת מצגות. כרגע אני לא נושא אותו הרבה מחוץ לבית אבל עדיין חושב ללכת לכיוון של 14 אינץ'. ועדיין מעדיף שיהי קלה יחסית. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח. והשאלה היא האם להשקיע גם בתכנת אופיס מה שייקר את המחיר עוד יותר? חשבתי ללכת בכיוון של מעבד i5, RAM 8GB, אחסון 256. בינתיים האפשרויות שחבתי עליהם הם: Dell Vostro 15 3591, Lenovo ThinkPad E14 , Dell Inspiron 15 3593. יש אפשרויות אחרות שכדאי לחשוב עליהם? יש עוד דברים שכדאי לקחת בחש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5461 יתרונות, חסרונות? האם מישהו מימש את אחריות על טושיבה ואיך המעבדות שלהם? כל מידע יעזור
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נחמד כזה קומפקטי ללימודים, לכתוב איתו בעקרון. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, עדיף מ 14 אינץ ומטה אבל אתם מוצאים אחד טוב אז אני אקח אותו. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-