עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב עבור גיימר כבד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציבב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם יעלה שיקול רלוונטי שממש משתלם אשמח שתעלו זאת בכתב. לדוגמא כמה חשוב מעבד i7 לעומת מעבד i5 ?. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?​ גיימינג כבד​!!​ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ​ .​יעשה במחשב גם שימוש משרדי אבל הדגש הוא כאמור גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.​ assassin's creed, destiny, watch_dogs, crysis, battlef…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Sager NP9261 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4096 פשוט מדהים. חסרונות: 30 דקות זמן סוללה יותר מ5 ק"ג יתרונות? 4 ליבות SLI 3 דיסקים קשיחים שקט וקר פשוט מקסים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה ההבדל בין DELL VOSTRO 3490 ל- DELL VOSTRO 549? נראה שהמפרט הטכני אותו דבר. האם בכל זאת יש הבדלים? אם כן, האם זה משמעותי? ובמה זה מתבטא

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MaorSwan,

מחשב בן חודש, כרטיס מסך Nvidia GTX 740M, זיכרון 4 ג'יגה, מעבד i5-4200U. הוא כל הזמן קורס. כל הזמן, בשימוש בפוטושופ ואדובי פרימייר. כל הזמן כתוב לי שהוא קרס ושוחזר, ואז המאווררים מתחילים להשמיע רעש של עבודה, המחשב נתקע, נכבה ואז אי אפשר להדליק אותו במשך חצי שעה בערך. הדרייברים מעודכנים. מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אם זה לא הפורום המתאים אנא תראו לי את הכיוון בבקשה. קניתי מחשב נייד Asus N550JK לפי עצתכם. כעת אני שואל לגבי משטח קירור טוב (ולא יותר מדי יקר) אני לא יודע להגיד לכם את התקציב כי אני לא מבין במחירים של משטחי קירור.. הוא צריך להיות נוח וקל יחסית לנשיאה בתוך תיק. תודה רבה אביב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל רק במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר משחקי רשת כמו CS וLOL) אבל רוצה שירוץ גם משחקים חדשים בצורה טובה, כמובן שעדיפות להגדרות גבוהות אבל במידת האפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בכלום אך ורק המחשב עצמו (יש עכבר מקלדת ואוזניות). אני משאיר עוד 1K למסך בנפרד בכלל זה רשמתי לחסוך במידת האפשר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 חשוב השקט …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אשמח לקבל מפרט לפי דעתכם למחשב המיועד לילד בן 14 שרוב ההתעניינות הוא משחקים (קול אוף דיוטי - Cod 5 ו- counter strike ) באיכות הטובה ביותר בתלות בתקציב של 6K 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימר בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך חשוב מאוד! שיהיה ברמה גבוהה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, זקוקים למחשב נייד שיחליף ASSUS EEE שהיה מאוד שימושי ומת פתאום אחרי 5 שנים: גודל: קטן צרכים: הצגת מצגות, גלישה, מסמכי אופיס בגודל קטן-סביר מחיר: זול, ישב בבית הספר ולא יזוז משם גודל מסך, קטן, ראש שימוש קודם ב-10 אינטש שהיה מעולה חיבורי וידאו: רצוי VGA אבל גם HDMI אם אין ברירה כונן קשיח בגודל סביר, רצוי לא SSD יש דגש על מחיר וגודל ומשקל לנוחיות המשתמשת תודה, די דחוף יהודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tomermu,

אני ממש לפני קנייה של DV6-1260. צד את עיני ה DV3-2150 שיש לו מסך קטן יותר אמנם אבל נתונים סה"כ לא רעים. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול לחוות דיעה? חסרונות/יתרונות? ייעוד-עבודה משרדית רציפה במשך כל היום. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7730&perur=4

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. המפרט הראשון: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1125 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI כמות: 1 - מחיר: ¤611 סה"כ: ¤2599 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2548 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/4plqdmbh המפרט השני: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤798 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI כמות: 1 - מחיר: ¤611 סה"כ: ¤2272 המ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב לסטודנט, לשימוש בהרצאות וגם לעבודה בבית. * מטרות המחשב: לימודים ועבודה, בעיקר שימוש משרדי בסיסי ואין צורך בכוח מוגזם. * גודל המסך: 15.6 חובה (יותר קטן מזה אני פשוט לא רואה) * רזולוציית המסך: HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: כמה שיותר קל במגבלות התקציב. אני אסתובב איתו לא מעט על הגב אבל גם אם זה מעל 2 ק"ג זה לא נראה לי נוראי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בגלל שהוא יהיה איתי באוניברסיטה עדיף זמן סוללה ארוך, אבל הימים שלי שם לא מאוד ארוכים אז לא צריך משהו מפלצתי. כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא קריטי * גודל מינימל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה, אני לא מבין הרבה ואין לי מפרטים והצעות קודמות, אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה ומשחקים- לא מאוד כבדים. אני רוצה מחשב חזק, שירוץ כמה שיותר טוב כמה שיותר זמן. הייתי רוצה מחשב שיהיה טוב מכל הכיוונים, עדיף עם מסך שטוח- 15-17 אינץ' אבל שיהיה טוב. המליצו לי לבקש גם צורב DVD. התקציב שלי הוא בסביבות 7000 ש"ח, אפשר חריגות קטנות. תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב, הרכבתי מפרט כשבראש ובראשונה התקציב שלי היה 6000 ש"ח מקסימום. הנה התוצאות: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 MSI 945PL Neo 620 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ 580 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 455 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 195 ¤ 1 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ¤ 1 מחיר סופי: 5900 ¤ הייתי בבקשה רוצה לקבל דעות על המפרט. תודה

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Internal,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

15. היי אני מעוניין לרכוש בקרוב 2 יחידות דומות בתקציב הנ"ל. היעוד של המחשבים הוא לעבוד משרדית אבל מאומצת שמפעילה תוכנות ברקע כל הזמן. אין חשיבות ל HD ,מעוניין במסך 22' . תודה מראש לעוזרים ;D

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אחים שלי תעזרו לי המחשב הארחון שקניתי היה לפני 6 שנים השתנה הרבה מאז אני מעונין בחיית משחקים בסכום של עד 8000 ש"ח בלי מסך נראה לי שזה טווח סביר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by negevasaf,

רציתי לבקש בנייה של מחשב עם 2X 970 או 2 290X, במחיר הכי סביר שאפשר, ללא SSD, ללא מוניטור. אני מוכן לבנות את המחשב בעצמי ואפילו מעדיף אם זה משנה את המחיר. תודה רבה.

18. אהלן, אני זקוק לעזרה בנוגע למפרט הבא, הוא למשחקים, אינטרנט, סרטים ולימודים. מעבד: Intel Core2Duo E8400 3.0GHZ קירור: Zalman לוח אם: Gygabyte INTEL P43 SATA-II PCI-X16 דיסק קשיח: SEGATE 500GB SATA-II 7200RPM 32M זכרון: INFINITY Dual Channel DDR-II 4GB 800MHZ כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 1GB HDMI PCI-X16 Zalman כרטיס קול: 7.1 Channel Surround sound O\B צורב: LG DVD-RW X20 Dual layer מארז: Colosrsit ATX 3 Fans + 450 EZ-Cool True Power מסך: Asus VK222U מה אתם אומרים? מה לשנות? לגבי הזכרון אני לא בטוח, לא מכיר את החברה.. חשוב לי שהלוח אם יתאים לזכרונות, יש הרבה בעיות עם זה... תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן (כמובן אם זאת מציאה בתוספת 100 ש"ח כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחק בעיקר OVERWATCH וLOL ,הFPS חשוב לי יותר מהגרפיקה . אבל אני רוצה להתנסות במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך שהשתלב עם כול זה , בגודל בנוני . -לאילו הגדרות ג…

20. במצב מצוין, מחבר בעבודה זה בערך המפרט שלו (הוא קנה אותו בערך לפני שנה), השאלה שלי אם שווה את הקניה : שימושים : אופיס, סרטים, אינטרנט. מחשב נייד HP Pavilion dv6327 כללי HP יצרן dv6327 דגם מעבד Intel® Core Duo Processor T2350 מעבד 1.86GHz מהירות זיכרון 1024MB נפח איחסון 80GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק כוננים yes DVD Multi Burner מסך wxga סוג 15.4" גודל 1280x800 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes מודם 56K Yes כרטיס רשת No Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator 950 כרטיס מסך 128 MB Shared Memory זיכרון כרטיס מסך מערכת הפעלה Windows Vista Premium מערכת הפעלה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש אחרי שהישן התחיל לקרטע... ואין לי כל כך מושג בכל הסדרות החדשות של אינטל... אז ככה, שימושיי במחשב ברורים: המחשב ישמש לתוכנות אוטוקד וסקצ'אפ, ובעיקר להרבה יישמוים פתוחים בו זמנית.. אני תמיד עובד עם המון חלונות פתוחים והמטרה כמובן שהכל יחזיק. כמו כן המחשב ישמש כמדיה סנטר, ועליו לתמוך בהצגת תכני HD ומוזיקה. חלונות 7... שקט חשוב מאוד לי. מסך 22-24 נורמלי +. הרבה זיכרון תמיד טוב. המלצתכם בבקשה... גיא

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ori1,

אבד לי מטען סמסונג N150 ההספק שלו הוא 19V 2.1A רציתי לברר על מקומות שמוכרים בזול דברים כאלו, או יד שניה. אם יש למישהו מושג אשמח לשמוע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Yaron Cohen,

שלום חברים. לאחר קריסתו של מחשב הגיימינג שלי אני נאלץ לפנות למחשב חדש. ישבתי וחשבתי והרכבתי את המחשב הבא.... הצרכים: מחשב גיימינג חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים בקלילות של 60 FPS על אולטרא התקציב: 7K 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול בין 4.5 ל 5.5 אבל יש אפשרות לחרות למקרה שזה מאמת ישדרג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו (לעתים קבצים מאוד גדולים) וגרפיקה, קבצתי אקסל כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD ועוד כונן 1T , על הכונן SSD יש ווינדאוס 7 השאלה עם המעבדים ורכבים בכלל עובדים עם זה עם לא אז דרוש כונן SSD לווינדאוס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב נמצא בסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום אני צריך מפרט מחנות באזור חיפה - פנדה/נעה/כל חנות (טובה) אחרת שפספסתי - תקציב ושימושים: עד 8000 בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט - לא מתוכנן שום OC (ולא צריך גם להוציא יותר כסף על חלקים "עם פוטנציאל לOC" כי אין שום סיכוי לזה) - המסך חייב להיות Dell 2007FP (אני לא חייב לקנות את המסך ואת המחשב מאותה חנות) - חשוב שהמחשב יהיה שקט (שלא יפריע לישון) - כמה דברים שצריכים להיות במחשב (למרות שזה נראה לי ברור): זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 250GB לוח אם: לפחות 6 יציאות USB : צורב DVD - לא חובה להשתמש בכל ה8000 אם לא באמת צריך את זה - אם זה נכנס בתקציב אז אל פסק נראה לי שזה הכל תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.