עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר'ה, לא מזמן הרכבתי מחשב שרציתי לקנות, אבל עכשיו בגלל צאת הכרטיסים 4850 יש לי דילמה קטנה.. המחיר שיוצא לי הוא סביבות 2500-2800 ש"ח. אז המפרט: E8400 GigaByte DS3R 2GB ADATA או 4GB 8800GT / HD4850 (הדילמה שלי הכי רצינית) מארז - THERMALTAKE Soprano / Raidmax Sagitta Enermax 400W Liberty Seagate 500GB 32MB Buffer מקלדת וכו' וחומרה שמסביב כבר יש, כולל מסך. מומלץ להחליף כמה מהפריטים כאן? או שזה נראה לכם בסדר? תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by ohad990,

שלום לכולם אני כרגע נמצא בלוס אנגלס ארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד פה הבעיה שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד לא בניידים א קודם כל אני מעוניין המחשב למטרת אינטרנט סרטים קצת ובעיקר ללימודים בהמשך! (כשנחזור לארצנו) איזה חברה לבחור?! איזה גודל מסך?! איזה חומרה?! עם יש ביטוח בארץ על מחשב שנקנה בחו"ל?! ואם מישהו יודע תווך מחירים ואיפה יש מקום טוב לקנות בו אני ישמח בתודה אוהד זיני

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. Started by idofr,

היי, עד שעברתי ל8 השתמשתי בדרייברים של דל לכרטיס ויפי, הם לא כל כך היו נחוצים אבל הוא הגיע עם תוכנה שמאפשרת להגדיר את המחשב כראוטר וזה היה מצוין. לצערי האתר של דל לא מראה על תמיכה של הדרייברים בוינ' 8. כשניסיתי להתקין את הדרייברים של 7 הוא לא היה מוכן להתקין בטענה של בעיות תאימות. והוויפי עצמו עובד אבל ממש לא משהו (הרבה מאוד פעמים הוא לא מצליח להתחבר לרשתות תקינות וכ'ו) עכשיו אני רוצה גם שהוויפי יעבוד נורמאלי וגם את התוכנה של הTethering האם למישהו יש מושג איך אני משיג את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח ל-2 האפשרויות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים פשוטים כמו DOTA 2 , תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA 2, Hearthstone -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 - 14, לפחות FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם …

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. היה לי תקציב 5500 ובסוף הבאתי מחשב חבל"ז עם מחיר נמוך ממה שחלמתי תנו חוות דעת(אם אתם מביאים לי מפרט אחר אז רק אינטל) מעבד:E6600 לוח אם:gigabyte ga-p35c-ds3r זיכרון-kingston 2gb dual channel 800ghz כרטיס מסך-asus-geforce 8800 gts 320 mb צורב:lgX18 rw מארז:של חברה לא מוכרת-כולל ספק כוח 500 וואט דיסק קשיח-160 gb sata 2 מערכת הפעלה-vista premium 64 bit מחיר כולל-5000 ש"ח מה אומרים? ??? אני פוחד שעשיתי עסקה לא טובה...

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by PuG3o6,

שלום היום בדקתי בחנות מחשבים שבכפר ונתנו לי תמארז הזה ב 4.200שח הנה הפרטים: מעבד Intel Core TM2 Duo E6300 1.8Ghz 2MB 1066Mhz לוח Intel Desktop Board D946GZISSL ISELTON זיכרון DDR2 512MB 667 AMERICAN DATA ( אפשרות לעוד 512MB אין בעייה) דיסק קשיח WD250GB 16MB כרטיס מסך 7600GT +DVI 256MB מארז תצוגה LCD אחריות 3 שנים על הכל. איך? אם אפשר בבקשה לקבל תמונות על המארז הזה ותודה...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. קניתי בתחילת השבוע. את הT60 עם מסך רחב 15.4'',2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך X1400,1.83 ghz פשוט תענוג לעבוד עליו.השימוש בו מאןד נוח ויש לו תחושה מאוד איכותית. האנטנות שלו קולטות בטווחים גדולים ובכל מקום בבית יש קליטה מעולה,ואני משתמש בנתב פשוט יחסית. יש כמה דברים שקצת מציקים (לחצן FN שגורם לי להתבלבל בינו לCTRL) יש למחשב הזה 3 חסרונות עיקריים-משקל יחסית גבוה.הוא לא כ"כ כבד אבל הדגם עם המסך 14'' עולה כ700 שקל יותר. חיסרון שני זה שהוא מגיע עם ויסטה ביזנס.זוועתי לעבוד איתה.למרות הזכרון הגדול והכרטיס מסך החזק (יחסית). ביקשתי שיעשו לי downgrade לXP PRO והעכשיו פשוט תענוג לעבוד איתו. חיסרון שלישי,מחיר.לא מעט כסף הוצאתי עליו. עדיין לא הפעלתי עליו אפליקציות כבדות אבל אני בטוח שהוא י…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד זעיר בשביל מסמכי וורד בעיקר, וגם גלישה באינטרנט. אם אני קונה את הדגם הזול ביותר, לדוג' זה. האם זה יעבוד בצורה סבירה, והאם איכות הבניה שלו, יחסית, סבירה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. מחפש מחשב לשימושים חצי עסקיים. נקודות חשובות להשוואה: ביצועים, איכות ושירות. מתלבט בין שני המחשבים הבאים: DELL VOSTRO 3500 מעבד: i5-560M כרטיס מסך: GeforceT 310M http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-n560m.htm LENOVO EDGE 15 מעבד: i5-450M כרטיס מסך: ATI Radeon 5145 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11130 לשניהם דיסק 500GB 7200 Rpm ו-3 שנים אחריות (ל-DELL בבית הלקוח)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, יש לי כמה קצת טיפשיות רגע לפני שאני מזמין מחשב ולאחר שהתייעצתי בפורום הזה לגבי מפרטים. אשמח לתשובות. 1. בקשר למארז הזה: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - האם להגיד לחנות להוסיף לי קירור או מאווררים? כמו כן הוספתי למפרט את זה Raidmax 120mm Retail Quiet Fan האם זה מתאים בכלל? דרך אגב סתם שאלה מעניינת - איזה מארז עדיף ואיכותי יותר הTMS S1 או FRACTAL CORE 3000 ? 2. בקשר לאנטי וירוס - חשבתי להוריד משהו חינמי (AVG, AD-AWARE, AVAST וכדומה) אבל אני לא יודע איזה להוריד, מצד אחד אני רוצה הגנה טובה ומצד שני במחשב הישן שהיה לי תמיד הייתי צריך את האנטי וירוס הכי פחות כבד ואפילו לבטל חלק מהפ'יצרים שלו וכל זאת על מנת שלא יפריע לביצועים(אולי בכלל במחשב כמו שבחרת…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום חברים, לצערי הנסיון שלי בהכרות עם מפרטי מחשב והציוד העדכני בשוק השארתי אי שם בתקופת פנטיום 5 ולכן אבקש סייוע שלכם. אני מעוניין במחשב למטרות משחקים בלבד(יש לי מחשב נייד לכל שאר הצרכים). שום דבר אחר, אי לכך אני לא זקוק לצורב למשל, מספיק לי קורא DVD. למרות זאת אני לא רוצה להשקיע בסאונד בשלב זה ולכן ביצועיי שמע בסיסיים מספקים לי. אין לי צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. המטרה הראשית היא מחשב בעל כרטיס מסך חזק עם צג 22-24 אינצ' טוב ומעבד/זכרון שתומכים בזה. לא צריך משהו מופרע ל10 שנים קדימה כמו כן היתי רוצה מאוד להנות ממסך עם יכולת רענון של 120 וכרטיס מסך שתומכים בתלת מימד (עם משקפיים כחול-אדום) שזו להבנתי אופציה אפשרית בdirectx10 עבור רוב המשחקים החדשים (אני משחק כרגע בעיק…

12. Started by vitalik20,

שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם I5 אן I7 הם יכולים להשפיע על קצב המישחקים במחשב נייד ?(שנהם 2,5GHZ)

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  13. שלום לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי?--6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-- לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גהונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by 1337Din,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000, אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, עריכת וידאו(עבודה בעיקר עם ווגאס), רינדור סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכות - צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, לI7 של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דר…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. בקשה חריגה קצת, אבל בהחלט הגיונית. זה לא אומר שצריך להתקמצן, אבל מה שלא צריך, אין טעם. מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן, אעזר בכם. המחשב צריך להיות מתאים לשימוש כולל של משחקים סרטים גלישה וכד', ובטכנולוגיה העדכנית ביותר (חשוב מבחינת הלוח), אין טעם לחזור צעד אחורה למוצר פחות מתקדם. דרישות: -מארז שקט. -בלי כ. מסך. - מסך LCD איכותי 17"/19" (שמתאים לסרטים ומשחקים כמו שצויין). -בלי ציוד היקפי: מקלדת + עכבר, רמקולים. בקיצור ולעניין מערכת שהיא The Best Value For Money, עדכנית ומתאימה להכל.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. אני מתכנן להעביר כמה דברים מהמחשב הנוכחי - כלומר 2 כוננים קשיחים (IDE), צורב (IDE), ו-FLOPPY (כנראה). אז מה שאני צריך שהמחשב יכלול זה: מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות מארז + ספק (מארז חייב להיות לבן). כרטיס פיזיקה תודה אבקש 2 מפרטים - אחד ב-5000 ש"ח והשני ב-6500 כאשר הדברים שציינתי למעלה (מארז לבן, חיבורים מתאימים (בכמות וסוג) ל2 כוננים קשיחים IDE, וצורב IDE).

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by mihFir,

רצוי כמה שפחות כסף.. צריך לארגן מחשב נייד לפקידה במשרד. המחשב לא צריך להריץ משחקים, אבל לא יודע אולי פה ושם.. עבודה באינטרנט, ואופיס. כלומר לא משהו חזק בטירוף, משהו ביתי טוב. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by Shoshan01,

הלוח אם: Gigabyte GA-Z77-HD4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4407#ov הדרישות ללוח האם: שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA לפחות 5 שיהיה בגודל ATX ויתאים לתושבת 1155 המעבד: Intel Core i3-3225 Ivy Bridge ספק כוח: Corsair VS550 דרישות: שיהיה לפחות 3 חיבורי חשמל 4Pin למאווררים. האם יספיק לשני כרטיסי המסך הרשומים מטה? קירור למעבד: Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System דרישות: קירור מים זול ולא יקר זיכרונות: Corsair XMS3 DD3 1600 16GB X2 Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או שעדיף אחד כזה? Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 שני כרטיסי מסך למערך CrossFire מבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל, לגבי שאר החלקים יש לי כבר חדשים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BeNnYBoO,

שלום. אני צריך עזרה בשדרוג המחשב שלי. יש לי סך של 1500 ש"ח. מערכת קיימת: כ.מסך : Geforce FX 5700 LE מעבד : Pentium 4 3GHz זיכרון : 1G אני יודע שאני חייב לשפר את הכרטיס מסך ואת המעבד. אני יודע שסכום הכסף שמוקצב לי הוא מועט. אבל אני חייב עזרה. זיכרון לא חייב להוסיף, אבל מעבד וכ.מסך חייב, ואני יודע את זה. אני צריך מחשב למשחקים, אבל יותר חשוב שיעבוד בצורה חלקה כמה שאפשר, מכיוון שמשנה הבאה אני לומד מחשבים כמגמה, וחשוב לי שהמחשב יטוס. תודה מראש, בני. ד"א, זה מאוד דחוף.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  20. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- רגיל, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משהו ספציפי מה שעוד חשוב - מעבד i3 לפחות וזיכרון 4GB לפחות. השוק רווי בהרבה מאוד ניידים במפרטים הנ"ל, לא יודע לגבי טיב המחשבים, אשמח לייעוץ.... תודה \…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אחים, הנייד שעקבתי אחריו חצי שנה נגמר והפסיקו לייבא אותו לארץ ביום שהלכתי לקנות אותו... acer 5672. עכשיו אני חייב משהו בסגנון בתקציב 8000 כולל אחריות של 3 שנים. בגדול אני מת לכרטיס מסך X1600 והארד דיסק 100 ג'יגה. כמובן שג'יגה זכרון וחשוב לי מאוד אפשרות הרחבה לעד 4 ג'יגה. כמובן ששאר הדברים עדיף שיהיה הכי טוב שאפשר עם מקסימום יציאות. אין לי עדיפות לחברה מסויימת אבל אשמח להמלצות. חייב את עזרתכם אנשים גאונים. עפר :jump:

• 55 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by leviyog,

* משקל רצוי - פחות חשוב לי כרגע *גודל מסך - 15.6 אינצ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. רוב הזמן העבודה עם המחשב תיהיה בסביבת מקורות חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות - לא חובה, רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מה הסטנדרט היום? אני מניח ש0.5T יספיק לי.... * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד מס' דברים חשובים מבחינתי - *יכולת הרצת תוכנות עיבוד תמונה - לייטרום / פוטושופ וכו' (לא הולך להוציא מהן את המיץ).*מסך טוב (מה זה טוב? אחד שלא ישנה את הצבעים שלו בכל זוויות שהוא זז למעלה / למ…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by x-cutioner,

שלום התחדשתי בDELL INSPIRON 6400 עם ATI 256..לא הספקתי לבחון אותו רק מכיוון שאני עובד בדרך כלל עם מסך רגיל קשה לי להסתגל לוויד סקרין, בכל זאת מה הריזולציה הכי טובה לעבוד עם מסך 15.4?? תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by yakirsh4,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15 * משקל רצוי?ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATAHDMIוכו)HDMI עדיפות לUSB 3 אם נכנס בתקציב אם לא אני ישמח אם תגידו * בלוטות?לא חובה אך עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) 300GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אך עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטי…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by yogev_23,

רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים