עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 11GnR,

היי בניתי מפרט לגיימינג (התקציב עד 5000), יש רעיונות לשיפור? מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I5760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪658 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪143 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe ₪1838 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX57013GD5 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.as…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by bennnn,

http://cgi.ebay.co.uk/7-Touch-screen-Tablet-PC-WiFi-Google-Android-2-0-MID_W0QQitemZ270658502587QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D4%26ps%3D63%26clkid%3D5903498463092302502 מה דעתכם על המכשיר???אני מבין שזה לא אייפד ,אבל בשביך 420 שח האם הוא שווה???. הבנתי שהבטרייה מחזיקה כ 3 שעות. מישהו יכול קצת לתת עוד פרטים? האם המכשיר משתלם כמובן ביחס לסכום הנמוך.... תודהההה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. מחשב נייד HP Pavilion g6t series זכרון 4GB הארד דיסק 320GB Intel Pentium dual-core and Core i3 processors מעבד 15.6" diagonal high-def§§ LED display מסך ווינדאוס Genuine Windows 7 Home Premium יוצא משהו כמו 1600 שקל (חבר קונה לי מחו"ל) שהבנתי שזה מחיר טוב, אבל מחשב כזה לא יוכל להריץ משחקים חדשים, השאלה שלי , אני יכול להוסיף 100 דולר ולקבל כרטיס מסך 1GB DDR3 Radeon HD 6470M Graphics [HDMI, VGA] איתו המשחקים החדשים, נגיד פרו 11 יוכלו לעבוד בצורה טובה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לצורכי לימודים בעיקר * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo זו חברה ששמעתי עליה דברים טובים, אבל אני לא מקובע אני יודע שהמחיר מאד גבוה יחסית למחשב שאני צריך, אבל זה בשביל לא להגביל את עצמי. כי אני לא רוצה מחשב קטן שכל שניה יתקע תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מדובר במחשב שישמש לגיימינג, תקציב של כ- 5K. אחרי הרבה התלבטויות אם לשדרג את המחשב הנוכחי, והרבה שינויי תקציב, עכשיו זה סופי. מחשב חדש בתקציב של כ- 5K שיקנה בתשלומים. זה המפרט שבניתי: מארז: thermaltake chaser mk-1 full tower series black case 790 או antec dark fleet df-85 atx full tower black case 780 לוח אם: asus p8h67-m b3 s1155 core i3/i5/i7 intel h67 ddr3 1333 2xpci-e hdmi 590 ספקי כוח: thermaltake tr2 800w psu active pfc retail מעבד: core i5 2500k 3.3ghz s1155 6mb gpu core tray 1010 כרטיס מסך gigabyte gtx560 ti oc 1gb gddr5 dx11 2xdvi mini nvidia hdmi pci-e 1050 זכרונות: 2x4gb g.skill nt dual channel ddr3 1333mhz 245 דיסק קשיח: western digital caviar blue 500gb 7200…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם אני צריך עזרה בלסיים להרכיב מפרט עבור מחשב חדש. יש כמה חלקים של המחשב העתידי שאמורים להגיע והם: מעבד : Core i7 3770K לוח אם : DZ77GA-70K (נא לא לגחך יש סיבה טובה שזה הלוח... ולא, לא כי הוא הלוח הטוב ביותר בעולם לדעתי) כונן : 180GB SSD הנה התשובות על השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פחות חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4500~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD , קוד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הבא ליד, כמובן שגם כאלה עם דרישות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

8. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ואשמח להתייעצות מכם ובהתייחסות לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט - גלישה מרובת כרטיסיות. עבודות על OFFICE - פתיחת מס קבצים במקביל. הרצת תוכנות המרה ועריכה קלות כגון תוכנות עריכה המותקנות עם ווינדוס. הרצת תכנים לסטודנט תואר בהנדסה ותכנות. כמובן שגם הרצת סרטים ב4K עם חיבור למערכת 7.1 וכל שאר הפעולות הבסיסיות. חשוב לי מאד שהמחשב ירוץ חלק ללא תקיעות ובעיות ויחזיק לטווח סביר של כ - 5 שנים + לאותם השימושים שציינתי. כרגע הכיוון שלי הוא המחשב הבא: https://ksp.co.il/index.php?uin=54541&select=#complist *בהתייחסות לקניה באילת, ז"א המחשב עם הפרט הנוכחי בקישור יעלה לי כ - 2450ש"ח. *אין …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liatb,

שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד עם מסך גדול, הכי שניתן. לשימוש של עבודה מרחוק באמצעות VPN, כך שיכול להיות פשוט יחסית מבחינת חומרה. לא משנה לי אם יהיה כבד. במחיר סביר, ואפילו יד שניה אם יש המלצה למקום שאפשר לרכוש. תודה ליאת

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום למומחים. המחשב מיועד לילדה של קרוב משפחה. הילדה בת 12. הוא אומר שהיא לא משחקת במשחקים "כבדים" אבל אני לא חושב שהוא יודע מה זה משחקים כבדים, מה גם שהמחשב אמור להחזיק כמה שנים אז הייתי כן רוצה להכניס חומרה כמה שיותר חזקה שנכנסת במסגרת התקציב (דהיינו כרטיס מסך למשחקים). השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח. ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, משחקים, אופיס (בית ספר), גלישה וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…

11. Started by arpa,

תוכלו בבקשה להגיד לי מה דעתכם על המפרט, או הצעות כלשהן לשיפור? מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1210 1 1210 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 565 1 565 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 330 2 660 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1300 PRO 256MB, TV, DVI, PCI-E 590 1 590 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 415 1 415 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 220 1 220 ציוד רשתות? Wireless Lan Price Units Total D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ 195 1 195 מארזים? Price Units Total Su…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 450$ קונה בארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו oוvisual stud שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך טאץ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן, יש לי מחשב די ישן (5 שנים+) והוא כבר לא סוחב כמו שהייתי רוצה שיסחוב. הייתי רוצה שתבנו לי מפרט למחשב חדש, שיוכל להריץ לי משחקים כמו פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס (זה בערך מה שאני משחק) על הגדרות הכי טובות. בנוסף, אני מעוניין במסך חדש. הבנתי שיש המלצה די גורפת על המסך של DELL בגודל 23 אינץ'. אשמח אם תכללו אותו במפרט. זהו, בגדול אין לי יותר מדי דרישות. כמו כל אחד, גולש באינטרנט עם כמה טאבים פתוחים ושימוש די רגיל (יוטיוב, סרטים פה ושם). מבחינת תקציב, שזה הכי חשוב, אין לי הגבלה מיוחדת. כמה שייצא - ייצא. הדרישות שלי לא בשמיים, אז אני לא מאמין שזה יגיע לסכומים גבוהים במיוחד (4000+). סומך עליכם! תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיפות לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Smite, Skyrim... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לפני שאתם עוברים על המפרט רציתי לציין שכבר קניתי I7 4770K וSSD, רק תגידו לי אם יש איזה רכיב לא טוב שלא יתאים כמו לוח אם.הארד דיסק לא אמין ,קירור חלש מדי וכולי... התקציב הוא 4800 לשאר החלקים. אני קונה מKSP אילת 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם . אני עורך מוזיקה ומתעסק המון עם אדיו ומידי . הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט או להביא לי מפרטים מוכנים של מחשבים שטובים לעריכה . יש לי כ-5000 לא צריך מערכת הפעלה, כ-400-500 גיג'ה ארדסקים . לפחות 2 גיגה זיכרון . שהיה מחשב מהיר וטוב . לא צריך כרטיס מסך מיוחד, מספיק משהו פשוט שיעשה את העבודה. לא אכפת לי כל כך מהעיצוב וכל מה שמסביב ואין צורך בכרטיס קול מיוחד, מספיק משהו OB כי יש לי חיצוני . חשוב מאוד שהיה שקט מאוד ( בזמן הקלטות כמובן ) , מארז אטום . מקלדת+עכבר אלחוטיים איכותיים ככל האפשר (כמובן שלא יבוא על חשבון ביצועים) וכנראה שזה הכל ( אין לי מושג במחשבים ) נ.ב מה אתם אומרים על החנות ועל המפרט הזה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&pr…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחר יש לי יומולדת אז יש לי עוד 1000 שקל לתקציב הכנתי לעצמי את המפרט הזה בעזרת מפרטים אחרים... תגידו לי אם יש חלק שלא משתלם וששווה להחליף... ד"א רשמתי את המחיר של המעבד כמו שהוא אמור להיות אחריי ה22... חיכיתי המון זמן ואני לא מוכן לחכות אחריי ה22! מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: ASUS P5B מחיר: ¤721 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤3351 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 400GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3400620AS מחיר: ¤712 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3500 שקל בלי אוברקלוק. הדברים שהוא צריך זה לוח אם, זכרון, מארז, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך הוא מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס AMD תודה לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by oOtalOo,

האם שווה לקנות מחשב בימים אלה, כאשר יכול להיות שיצאו כרטיסי מסך חדשים של ATI בספטמבר ומפתחים סוקט חדש באינטל? ??? עריכה (לאחר שהחלטתי כן לקנות): שימושים - גיימינג בעיקר תקציב 6000 גמיש רזולוציה FHD מתכנן OC בעתיד , לא כרגע אין דרישות מיוחדות מהמפרט שקט חשוב במידה רבה אבל ביצועים קודמים לשקט המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-USB3 ₪500 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1317 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL PC-K60…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק בתקציב הזה -1500+ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים - מה שאפשר בתקציב הזה, צפיה בסרטים. שיעבוד טוב עם אינטרנט ושיהיה כמה שיותר חזק * גודל המסך? סטנדרטי לנטבוק. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר. * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אלה המחשבים, אם אתם ממליצים על נטבוק אחר בטווח המחירים האלה שיותר משתלם אז בבקשה תכתבו ותעזרו. ראיתי את ה- מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 (אסוס) ואת שני אלה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. רציתי לדעת האם יש מנגנון שמפסיק את הטעינה של המחשב נייד שלי ברגע שזה מגיע ל100% טעינה? כי יש פעמים שאני מוריד קבצים במחשב והשקע חשמל מחובר למחשב,האם זה הורס את הסוללה ברגע שזה מגיע ל100%? או שיש מנגנון שמפסיק את הטעינה ברגע שהוא מגיע ל100% טעינה? המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לקבל חוו"ד על המפרט שלהלן. מדובר במחשב לשימוש ביתי "פשוט", לכן בחרתי במעבד צנוע יחסית וללא כרטיס מסך. מדובר במחשב עבור אשתי, לא בדיוק גיקית מחשבים ומבחינתה עדיף שהמחשב ימשוך כמה שפחות תשומת לב (מראה, רעש); היות והמחשב חייב להיות ממוקם על השולחן שלה (אילוצים כאלה ואחרים), בחירת מארז קומפקטי ואסתטי ורכיבים שקטים הם שיקולים חשובים. שאלות ספציפיות שאשמח לקבל עליהן תשובה: האם יש צורך בקירור טוב יותר למעבד, או שהמאוורר שבא עם המעבד מספיק לצרכים הצנועים שלי? מה רמת הרעש שלו? האם הרכיבים האחרים שקטים יחסית? לא צריך דממה מוחלטת, אבל חשוב לי לא להכניס הביתה טרקטור 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 2500 ש"ח …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ARIKARCH14,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד למנהל, להלן כמה איפיונים חשובים: 1. נראה סקסי! 2. קל 3. חזק - למרות שהעבודה מתבטאת בקריאת מיילים ישנה דרישה למחשב על, אז מינימום i7 ו-8gb זכרון 4. עדיפות למחשב עם עמדת עגינה ייעודית 5. לא צריך DVD אבל חשוב שיהיה עם יציאות טובות ללא מתאמים כמו למשל יציאת רשת. 6. תקציב 10K תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קודם כל זה השאלון שמילאתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.