עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Plast,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, עבודה משרדית וסרטים כזה ברגיל כרגע. בעתיד הוא עשוי לשמש ללימודים ושימוש בתוכנות למיניהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע לא.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4,FIFA15 וכו' כו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21" וטלויזיה 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by the_big,

כשאני מדליק את המחשב רואים תמונה אבל אין את האור הלבן שמאיר את המסך האם נשרף מנורה?? יש אשפרות לתקן דבר כזה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עכשיו...זה בקשה של חבר שלי... הוא מחפש...מה שכתוב בנ"ל... כרטיס מסך...משהו בAGP זיכרון 1024 צורב..(הרגיל X16 דואל לייר..) ספק (לדעתי בין 450-550 איכותי.!) הבעיה זה...שאבא שלו מביא לו הכל מסין....אז אם אתם יודעים כמה בערך כל דבר עולה שם??. תביאו הצעות...(תקציב אין..אבל לא להגזים..!!)...ושההצעות יהיו שאם אין את זה אז משהו חלופי... רשימות של דברים...הלמעלה הכי עדיף...והלמטה הכי פחות... בתודה...ירון

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by MNO,

שלום לכולם... יש לי מחשב HP ZT300 נייד, ואני רוצה להשתמש בתוכנות הדמיה כמו: אוטוקאד, פוטושופ וסקאצ'אפ. העניין הוא שיש לי כלום זיכרון במחשב..256 עד עכשיו זה הספיק. רציתי לדעת לכמה זיכרון אני צריכה לשדרג ומה המחירים הסבירים? קיבלתי הצעת מחיר לגודל של ג'יגה - 480 ש"ח לגודל של ג'יגה ורבע 720 ש"ח. אמרו לי שאת התתקנה הם ישעו חינם המוכרן טען שזה ממש פשוט ושאפשר לעשות את זה לבד,רק כמה ברגים... תודה מראש MNO

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש במחשב הוא בעיקר בתוכנת autocad 2013-2015. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב ואשמח לעזרתכם. עברתי על המפרטים המומלצים וגם אלה שבפורום וראיתי שכולם ממליצים על AMD. מדוע זאת? מדוע לא ממליצים על אינטל Core2 Duo או Quad Core למניהם האם קיים יתרון עד כדי כך ל-AMD? אשמח גם לאפשרויות מפרט עם מעבד אינטל. השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, אך תתרחש גם צפיה בסרטי HD לטלויזיה שתהיה מחוברת למחשב בנוסף למסך (הוא יצטרך HDMI בכרטיס המסך), אין צורך ביציאת 5.1 אם זה ישפיע על המחיר. להלן פרטים נוספים לגבי המפרט הדרוש: 1. התקציב הוא עד 3000 ש"ח שניתן למלא את כולו, חריגה של עד 200 ש"ח זה בסדר. 2. רזולוצית המסך לא ידועה, בעיקרון יש צורך לתמיכה במסך של עד 24 אינץ'. 3. משחקים שישוחקו הם Dragon Age, Mass Effect 2, Bio Shock 2, …

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by Lumber Jack,

היי לכולם, מחפש לפטופ לעבודה משרדית, עדיפות לDELL. *תקציב? 3,500 ש"ח פלוס מינוס * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…

9. Started by b3ta0,

אני מחפש לאחותי מחשב נייד, לעבודות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור וכו), לא בטוח אם אני צריך i7 או i 5אם יספיק... אני רוצה כבר את דור המעבדים הכי חדש אם כבר... דור רביעי. (לא אחכה לדור הבא) בבקשה תציעו לי מחשבים ניידים קיימים, תקציב עד 6500 שח או פחות, עם חומרה שמתאימה למה שאני צריך וקצת ויותר (לא יזיק יותר זכרון ואפילו SSD בנוסף) אם i5 יספיק, ולא צריך i7, אז איזה דגם ספציפי? ואם 'רק' i5 ויש מקום בתקציב, אשמח לשיפורים בזכרון וכו, כמו שרשמתי למעלה תודה

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by T-boon,

היי, שימוש: אופיס ומשחקים של facebook לא ראיתי צורך בכרטיס מסך, הכרטיס שבמעבד אמור להספיק. יש לה מסך וציוד הקפי. ראיתי במפרטים מומלצים מערכות מבוססות i3 וזולות יותר, אבל חשבתי שאם כבר קונים אז שיהיה חזק יותר ויחזיק ליותר שנים... בבקשה חוות דעת על הרכיבים. תודה. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15657

• 36 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. יש לי מחשב IBM R50e ואני צריך לקנות לו סוללה חדשה. באינטרנט יש מבחר של עשרות סוללות שמתאימות לו כולל סוללות של T40 שגם הן מתאימות לו! הסוללות מגיעות בגדלים של 2.2 אמפר לשעה עד יותר מ8 אמפר לשעה המחירים הם מ200 ש"ח עד 1000 ש"ח איך אפשר לעשות קנייה נבונה? כזאת שאשלם מינימום מחיר על מקסימום ביצועים? האם אפשר לסמוך על הנתונים שרשומים באתרים? האם יש סוללות שהן לא מקוריות של IBM? תודה!

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by pashpash,

היי, מצטער מראש אם הנושא לא מתאים בפורום הזה, אך לדעתי זה נושא שמאוד רלוונטי דווקא פה. כידוע יש דעות חלוקת לגבי אייבורי וKSP. מהמפרטים שראיתי פה לעולם לא מציעים אייבורי אבל כן מידי פעם KSP. רציתי לשאול את מביני העיניין פה מה דעתם על KSP האם הם נתקלו בבעיות והאם השמועות על מוצרים פגומים/מחודשים אכן נכונה. בנוסף מכוון שמהות הפורום הזה היא לתת המלצות למפרטי מחשב בחנויות ספציפיות, אני חושב שיהיה נכון "לסמן" אנשים שעובדים בתחום ככאלו. ז"א אם אחד מחברי הפורום עובד למשל בפלונטר אז שזה יהיה רשום לו בצורה רישמית מתחת לשמו (זה נהוג מאוד באתרים אחרים באותו סגנון), זה נכון גם לגבי יבואנים וספקים. כמובן שמנהלי הפורום צריכים להיות עירניים לזה. אין שום דבר פסול בלשווק את החנות שלך, אך …

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  13. שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by סופגי,

שלום, הייתי רוצה לקבל הצעות למחשבים ניידים. כיוון שאני ממש לא מבין במחשבים ניידים הייתי רוצה לקבל הסבר... אני זקוק לחיבור אלחוטי ואם יש אז גם בלוטות'. הרבה מקום וזיכרון גדול. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית. ( בלי משחקים בכלל) ורצוי שיחזיק לשנים רבות בברכה אורי.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by tibia,

אני הולך מחר להזמין זה מה שבחרתי ... amd 3000 939 k8ns 939 GEIL ULTRA PLATINUM PC3200 CL2 512MB DUAL CHANNEL armor a-top WD 80 s-ata אני צריך לדעת איך הזיכרון כי אני לא מכיר ... כל העסקה הזאת יוצאת 2550 כולל הרכבה לינק לזיכרון - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2810&catcode תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום, מחר אני סוגר את העסקה. רציתי לקבל דעה מכם על המפרט, שעיקרו הוא גיימינג. כמו כן, המחשב יעבוד עם מסך 24" FHD. כמו שאלות אחרונות: 1. אני עדיין בהתלבטות בין ה-UD2 לבין ה-US3L. אין לי צורך ב-eSATA ו-FW שה-UD2 מציע, אבל בכל זאת אני לא יודע איזה לוח אם יציב יותר ומציג תוצאות טובות יותר. (גם במקרה של OC קטן-בינוני). 2.לקחתי את הזכרונות 4GB הכי זולים שהיו. איך הזכרונות הללו ישפיעו במידה ויבוצע OC קטן-בינוני? האם עדיף לקחת זכרונות עם תדר גבוה יותר (למשל 1333) ועם תזמונים טיפה יותר גבוהים (שזה פחות טוב מצדי שני), או שההבדל לא שווה את ההשקעה? 3.איך המארז? שמעתי רק דברים טובים עליו. אבל רציתי דעות נוספות.כדאי לרדת ל-Antec 300 או ל-Sonata III? 4.איך הספק? לא מצאתי אצל SkyPC את ה-…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

טוב חברה בניתי מפרט לחבר שלי... תקציב 5000 ש"ח, אם אפשרות לחריגה אבל ממש ממש קטנה. המחשב הוא לצורך משחקים, קצת סרטים וכאלה. אין צורך בצורב, הארד-דיסק, מסך וציוד הקיפי. זה המפרט שבניתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤665 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU מחיר…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by otreee,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. כיום, עיקר השימוש שלי הוא בהורדות וצפיה באמצעות סטרימר (כמובן שכולל תכני HD). בנוסף שימושים קלים כגון אופיס / אינטרנט וכו' כשעברתי על הודעות בפורום ראיתי שלרוב ממליצים על מערכות מבוססי AMD ולא INTEL לטווח המחירים הזה ואשמח לדעת את הסיבה. האם באמת ה AMD עדיף? 1. מה התקציב המקסימלי? = 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? = מעט מאוד : ) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב = ציינתי בהתחלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש = המחשב יעבוד 24/7 . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימל…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by photona,

אהלן, אשמח לעזרה בבחירת לפטופ. מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית). מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט. רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד. דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by avi-noams,

מעבד - T6570 או T5670 - מה יותר טוב מהירות שעון - 2.1 או 1.8- מה יותר טוב מהירות זכרון - 800Mhz DDR2 6400 או 667MHz DDR2 5300 מה יותר טוב אלו ההבדלים בין שני דגמי מחשב של LENOVO שאני צריכה לבחור בינהם. אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 895 ש"ח ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,050 ש"ח OCZ 512MB EL DDR400 PC3200 Platinum 2-3-2-5 845 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 2,460 ש"ח 2 כרטיסים ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 587 ש"ח THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT 494 ש"ח סה"כ 6,983 ש"ח

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. חברים יקרים, אני שואל בשביל חבר. מקווה שזה בסדר מבחינתכם. שימושי המחשב : מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט שירים סרטים הדפסות (אופיס) ופחות למשחקים אבל עדיף שתהיה אופציה כי לפעמים גם זה מתחשק.. אבל שוב..לא דברים כבדים במיוחד. תקציב :4500 ש"ח. הרי תיאור ההתלבטות שלו, מקווה שתוכלו לעזור: הייתי בכמה חנויות היום..ואייבורי היו עם המחיר הכי אטרקטיבי מבחינתי המחיר שאני מוכן להשקיע ומתאים לי הוא בערך 4500 וכמה שפחות לחרוג מזה. הראו לי שם 2 דגמים. אחד של HP dv-5 1130 שהוא עולה שם כ-4500 ש"ח שיש בו מפרט מרשים למדי ועיצוב ממש קורץ Intel® Core 2 Duo processor T5800 2.0GHz 3072MB(3x1024 667MHZ 250GB NVIDIA® GeForce 9200M GS Vista Home Premuim (Eng/Heb) ויש בו עוד כמה דברים שאת…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. מגיע לי מזל טוב - תוך חודש אני סוגר על מחשב חדש. הגרוטאה הישנה תמכר לחבר (לא כ"כ גרוטאה). מניסיון אני אוהב מוצרים של אסוס אבל ראיתי הרבה המלצות ללייטון. הדרישות: - ערכתי את ההודעה. המחשב ישמש למשחקים בעיקר. דיסק קשיח 80 גיגה. מעבד של AMD 2400 לוח אם אסוס. מארז עם חלון. כרטיס מסך שיריץ את UNREEL 2 טוב. קטודה אדומה. 256 זיכרון DDR צורב DVD מסך 17 שטוח או LCD 15 - ,תלוי בתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ברשותי מסך 17" משמע כרטיס מסך יהיה בטוח 8800GTS 320MB זה מה שחשבתי בעבר: e6400 G.skill 2048 800Mhz cl4 gigabyte ds3 WD 250GB 16MBbuffer Antec sonata2+psu450W 8800GTs 320MB LG H30 DVDRW שזה יוצא 6500 כמעט. אפשר להשוות את זה לזה? AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 מחיר: ¤491 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2008 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERE…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.